اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hessam
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 1240

    #40066
    پاسخ : اخبار

    پزشکیان:یک عده را با برچسب88،گروهی را به نام نفوذ وگروهی دیگر را به اسم ضدولایت حذف می کنند
    سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - نامه نیوزنوشت: مسعود پزشکیان با تاکید بر لزوم برخورد قانونی با جریان‌های تندرو، متذکر شد: باید در چارچوب قانون افراد متخلف برخورد شود٬ اما به دلیل حضور کانون‌های قدرت که بعضی اوقات از این جریان‌ها پشتیبانی می‌کنند، برخورد با آنها سخت می‌شود و به سادگی نمی‌توان با آنها برخورد کرد.


    وی با بیان اینکه کشور ما متشکل از همه مردم و همه سلیقه‌هاست و تنها شامل یک گروه خاص که افراطیون دور خود جمع کرده‌اند نیست، گفت: کشور برای همه است و هر کسی می‌تواند نقش و سهم خود را در این روند داشته باشد. هر حرکتی که باعث شود این حرکت ضعیف یا کند شود، نادرست است.

    پزشکیان با اشاره به سوء‌استفاده برخی از افراد و گروه‌ها از واژه نفوذ٬ عنوان کرد: شگرد تندورها این است که دیگران را به هر ترفندی حذف کنند؛ یک‌بار عده‌ای را با برچسب ۸۸ ٬ برخی را به نام نفوذ و عده‌ای را نیز به اسم ضد ولایت بودن حذف می‌کنند و در نهایت می‌خواهند با این کار حلقه دور نظام را تنگ‌تر و شکننده‌تر کنند.

    نظر

    • Hessam
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 1240

      #40067
      پاسخ : اخبار

      مهرعلیزاده: تندروها نگران از دست دادن موقعیت خود در مجلس هستند
      سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایلنا نوشت: محسن مهرعلیزاده، با اشاره به اقدام دلواپسان قرچک در جریان برگزاری همایش اصلاح‌طلبان یادآور شد: همه گروه‌ها به ویژه رقبای اصلاح‌طلبان باید ظرفیت خود را قدری بالا ببرند. ما ۳۷ سال است که در جمهوری اسلامی نفس می‌کشیم٬ بنابراین هم از بُعد اسلامیت و رعایت عدل و انصاف و هم از بعد جمهوریت نظام معتقدیم که حقوق هر فعالی چه سیاسی و اجتماعی و چه اقتصادی باید توسط آحاد مردم رعایت شود.

      وی افزود: اینکه در آستانه انتخابات عده‌ای با تجمع غیرقانونی مانع از انجام سخنرانی شوند که همه مجوزهای قانونی را داشته و به سخنران آن برنامه تعرض کنند، زیبنده مردم ایران نیست به‌ویژه ما در سالی که قرار است انتخاباتی باشکوه را با مشارکت مردم برگزار کنیم و همه دنیا به ما چشم دوخته است.

      این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: در جریان مذاکرات اخیر ما به دنیا ثابت کردیم که ایرانی‌ها ضمن متمدن بودن به لحاظ اتحاد و فرهنگ هم دارای اندیشه‌ای بلند و صبر و تحمل هستند٬ به گونه‌ای که به اعتراف بسیاری از کشورهای غربی ایران در منطقه به لحاظ قانون‌مداری و دموکراسی در جایگاه رفیعی قرار دارد.

      وی ادامه داد: رفتارهای افراطی اگرچه محدود و استثناست٬ اما چهره نظام ما را خدشه‌دار می‌کند برای همین این عده باید به جای اقدامات افراطی خود قدری تحمل رقیب را تمرین کنند.

      مهرعلیزاده در تشریح دلیل این رفتار افراطیون عنوان کرد: آنها نگرانند موقعیتی را که در مجلس فعلی به دست‌ آورده‌اند٬ با حضور رقیب خود از دست بدهند و این باعث از دست رفتن اقتدار آنها می‌شود؛ در حالی که باید بدانند آنها نمی‌توانند با تندروی‌های خود واقعیت‌های جامعه را عوض کنند٬ چراکه اقبال مردم به سمت عقلانیت و کسانی است که به دنبال اصلاح امور هستند.

      وی افزود: توصیه ما به نهادهای ذیربط این است که ضمن دعوت همه گروه‌ها به قانونمداری نظارت و دقت بیشتری داشته باشند نیروهای اصلاح‌طلب و اصولگرای زیادی جزو شناسنامه نظام هستند و شاهد بودیم که هر بار تندروی در هر جریانی نه تنها به ضرر‌‌ همان جناح تمام شده٬ بلکه به زیان مردم هم بوده است.

      این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: از سوی دیگر اصولگرایان معتدل باید با تبری جُستن از این اقدامات به مردم نشان بدهند که طرفدار این افراد و رفتارهای افراطی آنها نیستند در این صورت نه تنها به سود خود عمل کرده‌اند٬ بلکه باعث کاهش انگیزه تندرو‌ها را هم می‌شوند.

      مهرعلیزاده تاکید کرد: با همه این‌ها فراموش نکنیم که تندروی حدو مرزی ندارد و تضمینی هم وجود ندارد که این افراد دیگر رفتارهای افراطی خود را تکرار نکنند اما برخورد جدی با آنها می‌تواند تا حدی تندروی‌ها را محدود کند.

      نظر

      • mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

        #40068
        پاسخ : اخبار

        در اصل توسط Hessam پست شده است View Post
        احمدی‌نژاد به غیر از بوتاکس‌، عمل‌های دیگری هم داشت
        سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - تماشاگران نوشت: رئیس جمهور سابق کشورمان غیر از بوتاکس اعمال دیگر زیبایی هم روی صورتش انجام داده بود.

        هفته نامه تماشاگران این سخن را به نقل از یکی از اعضای تیم پزشکی محمود احمدی‌نژاد آورده و سپس سابقه‌ای از خبرهایی که درباره عمل‌های زیبایی احمدی‌نژاد نقل شده، آورده و نوشته است: در برنامه «دید در شب» که رضا رشیدپور مجری آن است، بحث بوتاکس رئیس دولت‌های نهم و دهم مطرح شد. مهمان این برنامه شیلا خداداد بود و در بخشی از این گفت‌و‌گو فرزین سرکارات، متخصص جراحی فک و دهان و همسر خداداد، روی خط تلفنی برنامه حاضر شد. رشیدپور از او پرسید کدام‌یک از هنرمندان و بازیگران پیش او عمل جراحی انجام داده‌اند. جواب سرکارات این بود: «طبق تعهدات اخلاقی پزشکی نمی‌توانم آمار دقیقی بگویم چهره‌های مختلفی از قبیل هنرمندان و خوانندگان برای بوتاکس و تزریق ژل و کارهای زیبایی دیگر پیش من می‌آمدند. حتی یک شخصیت سیاسی نیز برای بوتاکس پیش من آمد.» برداشت سایت‌های خبری از صحبت‌های سرکارات این بود که او روی صورت احمدی‌نژاد بوتاکس انجام داده است. با این حال سرکارات در گفت‌وگو با روزنامه «سپید» این موضوع را تکذیب کرد: «بهتر است اصلاً وارد این موضوع نشویم. این گمانه‌زنی‌هایی است که بعضی از سایت‌ها انجام داده‌اند و من آن را تکذیب می‌کنم.»
        در اواخر سال 1392 که ماجرای بوتاکس احمدی‌نژاد شایع شده بود، مهدی خورشیدی، داماد او که پزشک هم هست، این ماجرا را تکذیب کرده و گفته بود: «تا جایی که من می‌دانم در سفرهای استانی و زیر آفتاب پوست ایشان خیلی اذیت شده بود که یک‌سری کرم‌هایی برای ایشان تجویز شد و خیلی بهتر شدند.» اما ابوالحسن فقیه، یکی از نزدیکان به احمدی‌نژاد که در دوره اول دولت او، رئیس سازمان بهزیستی بود و در دوره دوم، رئیس سازمان هلال‌احمر، در گفت‌وگو با «تماشاگران‌امروز» تأیید کرده بود که در روزهای ابتدایی دولت دوم احمدی‌نژاد، او تغییراتی را در صورتش داده بود: «نمی‌دانم چه کسی به او پیشنهاد داد، ولی او در صورتش تغییراتی داد. من از جزئیات کاری که کرد، خبر ندارم.» در آن زمان شایعه شده بود که این‌ فرد پیشنهاددهنده رحیم مشایی بوده که همزمان با احمدی‌نژاد با هم تزریق بوتاکس را انجام داده‌اند. تماشاگران امروز از چند پزشک متخصص جراحی زیبایی درباره تغییرات چهره احمدی نژاد سوال کرد.نظر قطعی آنها این بود که او بوتاکس کرده است
        محمود سیف......
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

        نظر

        • ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

          #40069
          پاسخ : اخبار

          تاریخ خبر: 01/09/1394 | ساعت: 17:45|


          رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام:

          عده ای افراطی سعی می کنند تابلویی از بهم ریختگی کشور را برای دشمن ترسیم کنند


          تهران-ایرنا-رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به برنامه افراد تندرو برای بهم زدن نشست های سیاسی و فرهنگی، گفت: یک عده محدود افراطی با سفرهای استان به استان خویش سعی می کنند با بهم زدن مجالس و برنامه ها، تابلویی از بهم ریختگی کشور برای دشمنان ترسیم کنند.
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

          نظر

          • ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

            #40070
            پاسخ : اخبار

            تاریخ خبر: 01/09/1394 | ساعت: 13:42|


            در گفت وگو با ایرنا؛

            زنگنه: به دلیل مشغله کاری از کمیسیون اقتصادی هیات دولت کناره گیری کردم


            تهران- ایرنا- وزیر نفت درباره دلیل حذف وی از کمیسیون اقتصادی هیات دولت گفت: به درخواست خودم و به دلیل مشغله کاری از این کمیسیون کناره گیری کردم.

            به گزارش ایرنا، ابلاغ حکم حذف وزیر نفت از کمیسیون اقتصادی دولت توسط اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری، ابهامات و پرسش هایی را درباره علت این تصمیم مطرح کرد.
            در حکم جهانگیری که در اواخر آبان ماه منتشر شد، آمده بود: هیات وزیران در جلسه 17 آبان ماه امسال به استناد اصل یکصد و سی و هفتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد وزیر نفت از ترکیب کمیسیون اقتصاد موضوع بند (1) ماده (6) اصلاحی آئین نامه داخلی هیات دولت حذف شود.

            با توجه به اینکه وزارت نفت از مهمترین وزراتخانه های اقتصادی دولت به شمار می رود، اتخاذ این تصمیم، باعث بروز ابهاماتی شد.

            وزیر نفت در گفت و گو با ایرنا، علت این کناره گیری را ناشی از مشغله کاری اعلام کرد.

            بیژن زنگنه در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا دلیل خروج وزارت نفت از کمیسیون اقتصادی هیات دولت را درخواست وی اعلام کرد و افزود: به دلیل مشغله کاری، فرصت نداشتم به طور مرتب در جلسات کمیسیون اقتصادی هیات دولت حضور پیدا کنم.

            زنگنه اضافه کرد: برای تصمیم گیری در کمیسیون اقتصادی دولت، نیاز به حد نصاب وزیران بود که به دلیل غیبت من، مشکلاتی در روند تصمیم گیری ایجاد می شد
            .
            وزیر نفت خاطرنشان کرد: کمیسیون اقتصادی هیات دولت درباره موضوع های مختلف اقتصادی کشور تصمیم گیری می کند، و برگزاری مرتب این جلسه ها، امری مهم است؛ بنابراین حضور نداشتن من در این جلسات مشکلات ساز می شد.

            پس از موفقیت مذاکرات هسته ای و نزدیک شدن به زمان لغو تحریم ها، ده ها هیات نفتی خارجی به ایران سفر کرده و مذاکرات فشرده ای را با زنگنه و سایر مقام های ارشد صنعت نفت انجام داده اند.
            در ماه های اخیر، ترافیک هیات های نفتی در ایران به حدی است که گاهی بیش از دو هیات نفتی اروپایی به طور همزمان در تهران حضور داشته است.

            ** وظایف کمیسیون اقتصادی هیات دولت
            کمیسیون اقتصادی هیات دولت از جمله کمیسیون های تخصصی دولت به شمار می رود که وظایفی مانند تنظیم و تدارک جلسات کارشناسی کمیسیون در امور مربوط به اقتصاد

            و دارایی، بازرگانی، آمار و خدمات عمومی و انرژی، تهیه گزارش های مربوط به نحوه تشکیل و فعالیت های کمیسیون، اجرای مقررات مربوط به کمیسیون و برقراری ارتباط

            با دستگاه ها و مراجع ذی ربط به منظور استعلام نظر و کسب اطلاعات مورد نیاز برای رسیدگی پیشنهادها را عهده دار است.

            تدوین و تنظیم تصمیم ها و مصوبه ها، لایحه های مصوب کمیسیون و تصمیم های اتخاذ شده در دولت با رعایت فنون و اصول مربوط به تنظیم قوانین و مقررات، استفاده از

            عناصر فرابخشی و راهبردی در موارد لزوم در فرایند تصمیم سازی، تلفیق عناصر مختلف فنی و کارشناسی و تامین اهداف پیشنهاد در قالب یک سند حقوقی برای تصمیم گیری

            کمیسیون و انطباق دادن تصمیم های کمیسیون با راهبردهای اساسی ابلاغی قوه مجریه و برنامه های مصوب دولت نیز از وظایف دیگر کمیسیون به شمار می رود.
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

            نظر

            • خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

              #40071
              پاسخ : اخبار


              یارانه میلیاردیِ چند دلواپس + جدول
















              نگاهی به لیست بلندبالای دریافت یارانه مطبوعات در هشت‌ سال دوره احمدی‌نژاد به وضوح نشان می‌دهد ولخرجی‌های احمدی‌نژاد برای روزنامه‌های خاص، آنقدر چرب بوده که تخصیص حساب‌شده و دقیق دولت یازدهم در امر یارانه مطبوعات، به مذاق تندروهای دلواپس خوش نیاید و هر روز به بهانه‌ای دولت را بنوازند و خود نیز اعتراف کنند که قطع یارانه‌شان خیلی به آنها فشار آورده است.


              نگاهی به لیست بلندبالای دریافت یارانه مطبوعات در هشت‌ سال دوره احمدی‌نژاد به وضوح نشان می‌دهد ولخرجی‌های احمدی‌نژاد برای روزنامه‌های خاص، آنقدر چرب بوده که تخصیص حساب‌شده و دقیق دولت یازدهم در امر یارانه مطبوعات، به مذاق تندروهای دلواپس خوش نیاید و هر روز به بهانه‌ای دولت را بنوازند و خود نیز اعتراف کنند که قطع یارانه‌شان خیلی به آنها فشار آورده است.

              به گزارش ایسنا، روزنامه آرمان در ادامه نوشت: جدول زیر که بر اساس اسناد منتشر شده در سایت وزارت ارشاد گردآوری و استخراج شده، دریافتی روزنامه‌های کیهان، وطن امروز، جوان، رسالت و برخی روزنامه‌های دیگر است. روزنامه‌های همشهری، جام جم، جوان و کیهان با تدبیر ویژه ارشاد در دولت یازدهم، به‌خاطر وابسته بودن به بودجه‌های عمومی از لیست دریافت یارانه حذف شدند و این یارانه به بخش خصوصی اختصاص یافت.

              تفاوت معنادار عدد دریافتی روزنامه‌های کیهان و وطن امروز را در جدول زیر می‌توان عامل اصلی حملات تند و بداخلاقی‌های هر روزه این دو روزنامه عنوان کرد. بد نیست بدانید روزنامه وطن امروز در سال 87 آغاز به کار کرد و رقم دریافتی حدود 3 میلیارد تومانی‌اش در دولت احمدی‌نژاد تنها برای پنج سال است! روزنامه 12 صفحه‌ای کیهان نیز که این روزها به خاطر عدم دریافت یارانه سخت در مضیقه است و نمایشگاه مطبوعات را هم به همین دلیل تحریم کرد، در دولت احمدی‌نژاد بالاترین رقم دریافتی یارانه را داشته به طوری که عدد دریافتی‌اش حدود 10 درصد کل یارانه پرداختی به همه روزنامه‌های کشور است.
              زندگی بدون تحریم سلام....

              نظر

              • خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

                #40072
                پاسخ : اخبار


                تورم آبان به ۱۳٫۱ درصد رسید؛ تورم نقطه به نقطه آبان ماه نیز ۱۰٫۸ درصد






                بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ تورم آبان ماه با دو صدم درصد کاهش از ۱۳٫۳ به ۱۳٫۱ درصد رسید. تورم نقطه به نقطه آبان ماه نیز ۱۰٫۸ درصد گزارش شده است.

                به نقل از اقتصادنیوز، مرکز آمار نرخ تورم آبان ماه را منتشر کرد. بر اساس این گزارش نرخ تورم سالانه ۱۳٫۱ درصد، نرخ تورم نقطه به نقطه ۱۰٫۸ درصد و نرخ تورم مجموع ماه‌های منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل ۱۲٫۴ درصد گزارش شده است.

                بر اساس این گزارش از میان کالاها و خدمات مورد استفاده خانوارها، بالاترین تورم مربوط به تورم بخش آموزش است که ۱۷٫۶ درصد گزارش شده است. بعد از آن تورم مربوط به مبلمان و لوازم خانگی و نگهداری آنهاست که ۱۶٫۸ درصد است. مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها هم تورم ۱۶ درصدی داشته‌اند که سومین رتبه تورم بالا را دارد.

                کمترین تورم هم مربوط به دخانیات با ۲٫۷ و ارتباطات با ۹٫۴ درصد است.

                همچنین بر اساس این گزارش، شاخص کل در آبان ماه سال جاری عدد ۲۲۰٫۱ را نشان می‌دهد که نسبت به ماه قبل ۰٫۷ درصد افزایش داشته است. شاخص گروه عمده خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات در این ماه به رقم ۲۵۰٫۶ رسید که نسبت به ماه قبل ۰٫۳ درصد افزایش داشته است. شاخص اصلی گروه خوراکی‌ها در ماه مورد بررسی به عدد ۲۴۸٫۴ رسید که نسبت به ماه قبل ۰٫۳ درصد افزایش داشته است. شاخص گروه اصلی خوراکی‌ها نسبت به ماه مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش نشان می‌دهد و نرخ تورم ۱۲ ماهه این گروه ۱۱٫۲ درصد است. شاخص گروه عمده خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات نسبت به ماه مشابه سال قبل ۷٫۹ درصد افزایش نشان می‌دهد و در صدر تغییرات این گروه در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه ۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۱۰٫۹ درصد است که نسبت به همین اطلاع در مهرماه ۹۴ (۱۰٫۸) افزایش داشته است.

                شاخص گروه عمده کالاهای غیرخوراکی و خدمات در آبان ماه ۹۴ به رقم ۲۰۹٫۷ رسید که ۰٫۹ درصد نسبت به ماه قبل افزایش نشان می‌دهد. میزان افزایش شاخص گروه عمده کالاهای غیرخوراکی و خدمات نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۲٫۱ درصد بوده است و نرخ تور م۱۲ ماه منتهی به آبان ماه ۹۴ نسبت به دوره مشابه سال قبل این گروه ۱۴ درصد است که نسبت به تورم ۱۲ ماهه منتهی به مهر ماه ۹۴ (۱۴٫۴) کاهش یافته است.
                زندگی بدون تحریم سلام....

                نظر

                • امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

                  #40073
                  پاسخ : اخبار

                  شلوار تورم را پایین کشیده اند اما چه فایده دارد وقتی شلوار صنعت هم درآورده اند؟نعمت زاده چرا هر روز یک چیزی برای خودش میگوید؟چرا حلبی ساز ها حلبیهایی که با وام 25 میلیونی فروخته اند را تحویل مردم نمیدهند و میگویند 3 ماهه؟مگر نگفته بودند فوقش 1 هفته؟ پس آن 5000 هزار میلیارد تومان که طیب نیا خان گفت کو؟ مگر نگفتند بانکها باید از بنگاه داری بیرون بیایند؟چرا بانکها ملکدار میباشند و خودشان دلال ملکند؟چرا رفتند دوباره با حلبی پژوی فرانسه قرادداد چاق کنند؟هرکس زنگ میزند به من میگوید وضع خراب است و خودم هم که هرروز دربورس ضرر میدهم ولی شاخص سرجایش میباشد.راست میگویند که محمود نابود کرد اما اینها گفتند میاییم درست میکنیم.پس اگر نمیتوانستد چرا قول درست شدن دادند؟
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35706

                    #40074
                    پاسخ : اخبار

                    مدیر سابق وزارت صنعت:
                    نواقص اجرای وام ۲۵ میلیونی خودرو به زودی مردم را ناراضی می‌کند

                    حاجعلی در گفتگوی تفصیلی با «نسیم»: صحبت‌های ضد و نقیض قائم‌مقام نعمت‌زاده شائبه عدم صداقت دولتمردان با مردم را جدی‌تر کرد؛ وزارت صنعت از مدیران با تجربه حوزه بازرگانی خالی شده


                    بهمن حاجعلی مدیرکل سابق ستاد بسیج اقتصادی کشور و از مدیران سابق وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگوی تفصیلی با «نسیم» در خصوص طرح وام 25 میلیونی خرید خودرو اظهار کرد: متاسفانه در اجرای این طرح شتابزدگی در اجرا و عدم برنامه‌ریزی کامل، در کنار عدم تحلیل وضعیت بازار داخلی کشور کاملاً مشهود بود.

                    وی افزود: این مسائل سبب شد، با اجرای این طرح طی کمتر از 5 روز حدود یک میلیارد دلار پول از منابع بانک مرکزی بلعیده شود، در حالی که هنوز نه مردم و نه تولید کنندگان سودی از اجرای طرح نبرده اند و در کیفیت و قیمت خودروها هم تغییری حاصل نشده است.

                    نواقص اجرای طرح وام 25 میلیونی خودرو به زودی مردم را ناراضی خواهد کرد

                    این مقام مسئول سابق در پیش بینی خود از تبعات اجرای این طرح به نسیم گفت: دلیل این شتاب‌زدگی و نداشتن برنامه جامع برای اجرای این طرح، از فردای انجام تعهدات، نواقصی که باید در ابتدای طرح دیده می‌شد و متأسفانه مجریان آن‌را نادیده گرفتند، نمود پیدا کرده و موجب نارضایتی مردم و تولید کنندگان را فراهم خواهد نمود و در آن صورت متأسفانه شائبه عدم صداقت مسئولین با مردم را جدی‌تر خواهد کرد.

                    صحبتهای ضد و نقیص خسروتاج شائبه عدم صداقت دولتمردان با مردم را جدی تر کرد

                    حاجعلی با انتقاد مصاحبه های مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت تصریح کرد: مصاحبه‌های ضد و نقیض بعضی از مسئولین و مجری طرح (قائم مقام محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت) در طی چند روز گذشته شائبه عدم صداقت مردم با مسئولین را جدی‌تر خواهد نمود و ایشان نباید این صحبتها را در خصوص سقف اعطای وام 25 میلیونی خودرو مطرح می کرد.

                    وی با اشاره به سیاستهای اقتصادی دولت در دو سال اخیر عنوان به نسیم کرد: در دوسالی که از فعالیت دولت یازدهم می گذرد، طرح‌های مختلفی به منظور کمک به اقشار آسیب‌پذیر جامعه اجرا شده است. طرحهایی برای تنظیم بازار کالا و خدمات، خروج از رکود، گردش سریع کالا در کشور و متعادل کردن عرضه و تقاضای کالاها، توزیع سبدهای کالایی، حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان و نیز در آخرین آن پرداخت وام 25 میلیون تومانی خرید خودرو، از سوی سیاستگذاران، تصمیم گیرندگان و طراحان کلان اقتصاد کشور ارائه شده است.

                    عدم برنامه ریزی و ضعف مجریان طرحهای اقتصادی دو سال اخیر دولت را با ناکامی رو به رو کرده است

                    مدیرکل سابق ستاد بسیج اقتصادی کشور تصریح کرد: هر کدام از این طرحها در نوع خود دارای محاسن زیادی بود و می‌توانست در تحقق اهداف کلان اقتصادی دولت نقش آفرینی کند، اما متأسفانه به دلیل عدم برنامه‌ریزی مناسب و اجرای ناقص طرح‌های مورد نظر توسط مجریان، علیرغم هزینه‌های فراوان توسط سیاستگذاران و تصمیم گیرندگان کلان کشوری، این طرح‌ها و برنامه‌ها نه تنها باعث تسکین و آلام دردهای اقتصادی و معیشتی مردم نشده، بلکه به دلیل اینکه مردم از مزایای آن بهره‌ای نبرده‌اند، نارضایتی‌هایی در میان آحاد جامعه ایجاد کرده است.

                    وزارت صنعت از مدیران با تجربه حوزه بازرگانی خالی شده است

                    حاجعلی در تشریح عوامل شکست دولت در طرح های اقتصادی خود طی دو سال اخیر به نسیم بیان کرد: عوامل متعددی در عدم توفیق چنین طرح‌هایی وجود دارد که جا دارد توسط ارائه دهندگان چنین طرح‌هایی با تیزبینی خاص مورد دقت قرار گیرد. یکی از این عوامل خالی شدن وزارت صنعت، معدن و تجارت از مدیران با سابقه (بازرگانی و تجاری) و عدم شناخت کافی مدیران فعلی از وضعیت بازار کشور است، به طوری که طی سه سال گذشته اکثر مدیران بخش تجاری از مجموعه مدیریتی این وزارت حذف شده‌اند و جایگزین آنها افرادی نا آشنا به مسائل بازرگانی و تجاری کشور گردیده‌اند.

                    وی عدم سنجش جوانب طرحها را دیگر دلیل بی نتیجه بودن برنامه های اقتصادی دولت در 800 روز گذشته دانست و عنوان کرد: عدم توجه به برنامه‌ریزی و نادیده گرفتن مشکلات اجرایی متناسب با امکانات و توانایی‌های شبکه‌های تامین و توزیع در کشور و قوانین موجود در بخش تجارت داخلی از دیگر مشکلاتی است که در دو سال اخیر به کرات شاهد آن بوده ایم.

                    این مدیر ارشد اسبق وزارت صنعت با انتقاد از شتاب زدگی دولت در اجرای طرحها گفت: شتاب‌زدگی و عدم دقت در اجرای طرح‌ها متناسب با وضعیت بازار، قوانین و مقررات تجاری، قوانین نظام صنفی و... توسط مجریان، یکی از عواملی است که دولت را در رساندن به اهدافش ناکام کرده است.

                    وظایف بازرگانی داخلی در وزارت صنعت کمرنگ شده است

                    حاجعلی با اشاره به نقش تغییرات ساختاری در وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: تغییر ساختار در وزارت صنعت، معدن و تجارت طی دو سال اخیر، باعث شده بخش بازرگانی داخلی کشور به طور اساسی حذف و یا نادیده گرفته شده و یا وظایف آن بدون تعیین تکلیف بر زمین باقی مانده است، به طوری که تنظیم بازار کالا و خدمات، یا وظایف تأمین، توزیع، نظارت بر کالا و خدمات به طور ویژه تعطیل و یا کمرنگ شود. این وظایف به بهانه طرح انتزاع با دست به دست کردن و چرخاندن بین دستگاه های مختلف نادیده گرفته شده و نظام تأمین و توزیع و نظارت دقیق بر گردش کالا در کشور دچار مشکل شده است.

                    وی بیان کرد: عدم اعتقاد مدیران کلان وزارتی به وظایف اساسی در ساختار بازرگانی کشور، یکی از دیگر از موانع نتیجه بخش بودن طرحهای دولت در دو سال اخیر بود.

                    این مدیر ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت در تشریح اهمیت وظایف بازرگانی و تجارت داخلی توضیح داد: نادیده گرفتن وظایف بازرگانی و تجارت داخلی در ساختار وزارتی صنعت، معدن و تجارت یا کم رنگ کردن آن همانند این است که ما یک بال پرنده‌ای را قطع کنیم و انتظار داشته باشیم با یک بال خود به پرواز درآید و چابک پرواز کند. غافل از اینکه انتظار می رفت در وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از ادغام دو وزارت صنعت، معدن و بازرگانی الزاماً توجه به دو بعد صنعتی و معدنی و بازرگانی آن نتیجه مطلوب خواهد داشت و نادیده گرفتن هر کدام از بال‌های یک پرنده به سقوط کشیده شدن آن پرنده منجر خواهد بود.

                    مجریان طرحهای اقتصادی دولت باید دغدغه تولید کننده و مصرف کننده را با هم داشته باشند

                    حاجعلی گفت: توصیه می‌کنم باید افرادی به عنوان مجری طرح‌های این چنینی انتخاب شوند، که هم دغدغه تولید کننده را داشته باشند و هم دغدغه مردم به عنوان مصرف کننده را داشته باشند. لازمه‌ این کار استفاده از مدیریت مجرب و کارکشته‌ای است که هم صنعت را خوب می‌شناسد و هم با قواعد تجارت کشور آشنایی داشته باشد.

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

                      #40075
                      پاسخ : اخبار

                      بهرامن:
                      دولت به جای فعالان اقتصادی فضا را برای دلالان و واسطه‌گران مساعد کرده است

                      رئیس خانه معدن افزود: انرژی مثبتی که این دولت پس از آنکه روی کار آمد به اقتصاد تزریق کرد، تمام شده و جامعه اقتصادی دیگر آن را حس نمی کند/ ای کاش در بسته جدید خروج از رکود مسکن هم سهم داشت


                      به گزارش «نسیم» محمدرضا بهرامن درباره دنیای این روزهای خود و دغدغه‌های فکری‌اش می گوید: در شُک قرار گرفته‌ام. از این همه آرامشی که در جامعه اقتصادی وجود دارد هراس دارم. همیشه پس از هر آرامش یک طوفان بوده و امیدوارم خدا به خیر بگذراند.

                      او می‌افزاید: این روزها نگران باب شدن برخی رفتارها در دولتی که خیلی از ماها برای موفقیتش لب به دعا گشوده‌ایم و دست به کار شده‌ایم، هستم. نگران اینکه پوپولیسم و رفتارهای پوپولیستی اجازه ندهد اقتصاد رقابتی، بدون رانت و شفاف داشته باشیم.

                      بهرامن می‌گوید: هم به عنوان یک فعال اقتصادی و هم به عنوان کسی که در پارلمان بخش خصوص در فعالیت هستم منتظرم تا حرکتی در اقتصاد شود اما عزمی جدی نمی‌بینم. گویا دولت خیلی ملاحظه‌کار است و نمی‌خواهد اقتدار لازم را در مواجهه با برخی اقدامات مخرب انجام دهد.

                      او تصریح می کند: اینکه دلار مسیر طبیعی خود را طی می‌کند و به سمت واقعی‌سازی می رود اما دولت بدون اینکه عبرت از گذشته گرفته باشد، دوباره وارد بازار شده و به کنترل قیمت (بخوانید مصنوعی نگه داشتن قیمت) می پردازد، مرا یاد رفتارهای دولت قبل می‌اندازد.

                      بهرامن می‌گوید: نمی‌دانم چرا تا صدای چند دلال و سوداگر بلند می‌شود دولت دست و پایش را گم می‌کند از حرکت اصولی خود که علم اقتصاد نیز آن را تایید کرده پا پس کشیده و جلوی واقعی شدن قیمت دلار را می‌گیرد. کدام‌ تولید کننده واقعی موافق مصنوعی نگه داشتن قیمت ارز به خاطر دلالان است. آنهایی که برای صادرات تولید انجام‌ می دهند معتقدند که بهترین راه این است که دولت اجازه دهد قیمت دلار واقعی شود نه اینکه در حرکتی شبه‌پوپولیستی بخواهد جلوی افزایش قیمت آن را بگیرد.

                      او می افزاید: نمی‌دانم چرا برخی دولتمردان ما به جای سیاستگذاری و تصمیم‌گیری در خصوص بهبود وضعیت کسب‌وکار تولیدکنندگان واقعی تمام تلاششان را به کار گرفته‌اند که به تامین منافع کوتاه مدت و بلند مدت برخی واسطه‌گران را که از محل نوسانات ارزی کسب درآمد می کنند، بپردازند.

                      بهرامن می‌گوید: ما این دولت را دوست داریم و تیم اقتصادی آن را جزو بهترین تیم‌های اقتصادی دولت‌های پس از انقلاب می‌دانیم و اگر نقدی هم می‌کنیم از سر دلسوزی است. قرارمان این بود که فضای کسب‌وکار بهبود پیدا کند و موانع موجود از سر راه فعالیت فعالان اقتصادی برداشته شود. بنده از کمتر کسی شنیده‌ام که تغییری در رفتارها دیده شود. موانع همچنان پابرجاست و تولید کننده واقعی از محل برخی سیاستگذاری‌ها ضربه می‌خورد.

                      رئیس خانه معدن می گوید: احساس می کنم انرژی مثبتی که این دولت پس از آنکه روی کار آمد به اقتصاد تزریق کرد، تمام شده و جامعه اقتصادی دیگر آن را حس نمی کند. بهتر است دولتمردان با شفافیت با مردم صحبت کنند و به جای آنکه اصلاحات اقتصادی را به خاطر مصلحت‌های انتخاباتی پیش‌رو به تعویق بیاندازد، شجاعانه انجام دهد.

                      او درخصوص رفتار دولت در بخش معدن تصریح می‌کند: بخش معدن در حال حاضر نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا با رکود مواجه است. تقاضا برای خرید انواع مواد معدنی کاهش یافته و ای کاش دولت در نسخه جدیدتری که برای خروج از رکود ارائه می‌دهد بخش مسکن و پروژه‌های عمرانی را تحریک کند تا از این راه صنایع معدنی نظیر کاشی و سرامیک، سنگ ساختمانی، فولاد، سیمان و . . . به راه بیفتند.

                      بهرامن می گوید: نمی دانم چرا قرار نیست فضا برای سرمایه‌گذاران معدنی امن شود. آنها با هزار بدبختی مجوزهای مربوطه را می‌گیرند و موقع برداشت کار کی می‌رسد صدها مدعی پیدا می‌شود و هنوز برخی گمان می‌کنند که معدنکاران غارتگران اموال آنانند. انگار خط به خط کتاب ژرمینال، اثر معروف امیل زولا، در نظام معدنی ایران صدق می‌کند و سرمایه‌گذاران را به چشم خونخوارانی بی‌رحم معرفی می‌کنند.

                      او می‌افزاید: نمی‌دانم چه زمانی قرار است این نگاه عوض شود سرمایه‌گذاران به جای پرداختن به حاشیه‌ها به فکر ورود تکنولوژی جدید و توسعه سرمایه گذاری‌های خود بپردازند.

                      منبع: اقتصادنیوز

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

                        #40076
                        پاسخ : اخبار

                        یک میلیون تن برنج واداتی گم شد!


                        علیزاده شایق در گفتگو با «نسیم»: در صورتی نیاز کشور به برنج وارداتی را می‌پذیرم که کسی بگوید چه بر سر یک میلیون تن برنج اضافی سال ۹۲ آمده/ نیاز بود واردات آزاد شود، اما وزارت کشاورزی مقدارش را تعیین کند


                        جمیل علیزاده شایق در گفتگو با «نسیم» در رابطه با آزاد شدن واردات برنج از آذرماه بیان داشت: از قبل هم تصمیم بر این بود که واردات برنج از آذر تا آخر خردادماه سال آینده آزاد شود، منتهی باید وزارت کشاورزی اعلام کند که میزان این واردات تا چه حد تعیین خواهد شد.

                        وی ادامه داد: به نظرم وزارت کشاورزی کسری و نیاز کشور را 600 هزار تن برآورد کرده است که 430 هزار تن برنج از قبل وارد شده و 150 هزار تن دیگر نیز باید وارد کشورشود.

                        دبیر انجمن برنج اظهار داشت: متأسفانه مقداری از این 430 هزار تن نیز در زمانی وارد شد که گفته شد واردات برنج ممنوع است و بهانه واردکنندگان نیز داشتن ثبت سفارش بود. بنابراین مشکل ثبت سفارشات همچنان به قوت خود باقی است.

                        وی افزود: بدون شک مصرف داخلی کشور به واردات برنج نیاز دارد، البته بنده این را در صورتی می‌توانم تأیید و قبول کنم که کسی جواب این سؤال بنده را بدهد که دو میلیون تنی که در سال 92 وارد کشور شد تکلیفش چه شد؟

                        وی تصریح کرد: وزارت کشاورزی اعلام می کند که ما به واردات یک میلیون تنی در سال نیاز داریم، ما هم این موضوع را پذیرفتیم اما در سال 92 دو میلیون تن برنج وارداتی داشتیم و این در حالی بود که سال بعد از آن یعنی سال 93 نیز یک میلیون برنج وارداتی داشتیم بنابراین یک میلیون از 2 میلیون برنج وارداتی سال 92 اضافه و زیاد از حد بود.

                        علیزاده شایق گفت: حالا سؤال ما این است که چه بر سر آن یک میلیون تن آمده و کجا رفته است. اگر آن یک میلیون تن در انبارها ذخیره شده بود الان دیگر نیاز به حتی یک گرم هم نداشتیم. کسی به انجمن و کشاورزان پاسخی در این رابطه نمی‌دهد.

                        وی در پایان خاطرنشان کرد: آیا هنوز این یک میلیون تن در انبارها است یا این که ما به عنوان کشور تزانزیت عمل کرده و برنج را به ایران آورده و از اینجا به کشور دیگری صادر کرده‌ایم.


                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #40077
                          پاسخ : اخبار

                          ۱۰:۴ - ۱۳۹۴/۹/۲


                          نماینده معروف مجلس به خاطر سیب زمینی استعفا کرد

                          مهدی کوچک‌زاده امروز به خاطر امحای ۱۷۰۰ تن سیب زمینی از نمایندگی مجلس استعفا کرد.
                          به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس در جلسه علنی امروز مجلس از نمایندگی‌اش استعفا و آن را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کرد.
                          براساس این گزارش، وی در جریان بررسی لایحه بیمه شخص ثالث و حوادث ناشی از وسایط نقلیه موتوری تذکری درباره امحای 1700 سیب‌زمینی در استان فارس مطرح کرد اما علی لاریجانی رئیس مجلس تذکر وی را وارد ندانست.
                          به همین علت کوچک‌زاده بر تذکر خود اصرار کرد و گفت: بنده از نمایندگی استعفا می‌‌کنم.
                          لاریجانی خطاب به کوچک‌زاده گفت: چرا تهدید می‌کنید؟! اگر می‌خواهید استعفا کنید، کسی با آن مشکلی ندارد.
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

                            #40078
                            پاسخ : اخبار

                            وزیر نفت:
                            روسیه شریک بلندمدت و راهبردی برای ایران در همه دورانها به شمار می‌رود

                            بیژن زنگنه افزود: زمینه همکاری میان دو کشور ایران و روسیه بسیاربوده و هم‌اکنون زمان عملیاتی شدن مذاکرات قبلی فرا رسیده است


                            به گزارش «نسیم»وزیر نفت کشورمان در دیدار با وزیر انرژی روسیه گفت: ایران و روسیه پیش از این در بسیاری از زمینه ها مذاکراتی داشته اند و اکنون زمان عملیاتی شدن این مذاکرات فرا رسیده است.

                            بیژن زنگنه، صبح امروز (دوشنبه 2 آذرماه) در ادامه دیدارهای دوجانبه با وزرای کشورهای عضو جی‌یی‌سی‌اف، پیش از دیدار با آلکساندر نواک با بیان این مطلب افزود: برگزاری اجلاس سران فرصتی شد تا مسئولان ایران و روسیه دیدارهای بیشتری داشته باشند.

                            وی با بیان این‌که روسیه شریکی بلندمدت و راهبردی برای ایران در همه دورانها به شمار می‌رود، تصریح کرد: امیدوارم با همکاری دوطرف روابط درازمدت و پایداری در حوزه نفت و گاز در دوران پساتحریم میان دو کشور برقرار شود.

                            زنگنه با اشاره به این‌که هم‌اکنون نیز با شرکتهای روسی در ارتباط هستیم، ادامه داد: زمینه همکاری میان دو کشور بسیار است و هم‌اکنون زمان عملیاتی شدن مذاکرات قبلی فرا رسیده است.

                            همچنین، آلکساندر نواک وزیر انرژی روسیه نیز از حضور در این نشست دو جانبه که پیش از سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز در حال برگزاری است، ابراز خرسندی کرد.

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #40079
                              پاسخ : اخبار

                              افشای فساد جدید 100 میلیاردی




                              «روزنامه شرق» در گزارشی با عنوان« معضل پناهندگي «دولتمردان لُخت»» به موضوع افشاي فساد ١٠٠ميلياردتوماني از سوي رئيس سازمان بازرسي كل كشور پرداخته است. شرق در بخشی از این گزارش می نویسد:« رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از فساد صدمیلیاردتومانی یک فرد در حوزه وزارت نفت خبر داد. ناصر سراج در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال «مهر» در مورد یک فساد جدید در کشور گفت: «فردی هست که همانند بابک زنجانی، صدمیلیاردتومان از وزارت نفت پول گرفته است که از طریق تلفن با یکی از مدیران سازمان بازرسی در ارتباط است و توانسته‌ایم از طریق خانه‌های بسیار شیک و خودروهای آخرین‌سیستم، ۶۰ میلیاردتومان آن را با هماهنگی خود فرد که به کانادا گریخته است، برگردانیم». رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه فرد مذکور به کانادا پناهنده شده، گفت: «نمی‌توانم شیوه کشف را بیان کنم اما یکی از مدیران‌کل ما به شکل تلفنی با این فرد در تماس است». همچنین به گزارش روابط‌عمومی سازمان بازرسی کل کشور، سراج روز گذشته در دیدار با قائم‌مقام و معاون وزیر نظارت چین که در محل سازمان بازرسی کل کشور انجام شد، با بیان اینکه اکثر پروژه‌های مهم ایران در اختیار شرکت‌های چینی است، گفت: «کشورهای اروپایی در مقایسه با کشورهای آسیایی در زمینه ارتباطات و تبادل تجربيات نظارت و بازرسي موفق‌تر هستند كه امیدوارم این رفت‌وآمدها باعث تحکیم روابط کشورهای آسیایی و منعقدشدن تفاهم‌نامه دوجانبه و حتی چندجانبه و بین‌المللی شود». سراج، «دولت‌مردان به‌اصطلاح لخت» را از معضلات ایران و چین دانست و افزود: «این مشکل بیشتر در تابعیت مضاعف تجلی دارد. باید با همکاری دو کشور به نحوی عمل کنیم که وضعیت را برای کسانی که از کشور مبدأ فرار می‌کنند، در کشور مقصد قرمز و به‌اصطلاح ناامن کنیم. در سفري كه سال گذشته به چین داشتم، در یکی از استان‌های این کشور متوجه شدم که آن استان دارای دوهزار دولتمرد لخت است که خانواده آنان در خارج از چین زندگي می‌کنند؛ بنابراین از این نظر همدرد بوده و مشکل یکسان داریم. باید کاری کنیم تا غرب را وادار کنیم از شعار فاصله گرفته و از اعطاي پناهندگي به اين افراد بپرهيزد». او افزود: «کشورهای مبدأ برای دیپورت و برگرداندن اموال مسروقه و به‌غارت‌رفته اقدام می‌کنند...
                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35706

                                #40080
                                پاسخ : اخبار

                                پژویان:
                                با بسته جدید دولت به هیچ وجه از رکود خارج نمی‌شویم

                                عضو هیات علمی دانشگاه علامه در گفتگو با «نسیم» با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت: نقدینگی فعلی و نقدینگی حاصل از بسته خروج از رکود به جیب مردم سرازیر شود، باید منتظر تورم باشیم/ "حفظیات اقتصادی" خود را به خورد مردم می‌دهند


                                جمشید پژویان اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با «نسیم» در خصوص بسته خروج از رکود دولت و تاثیرات آن بر اقتصاد ایران اظهار کرد: بسته خروج از رکود در درجه اول اقدامی در جهت فروش 110 هزار خودروی موجود در انبارهای خودروسازان بود و این که فکر کنیم چون تقاضایی در صنعت خودروسازی ایجاد می شود، این صنعت به سمت اصلاح حرکت می کند، تفکر غلطی است.

                                وی در خصوص تاثیرات تورمی اجرای این بسته عنوان کرد: آن چیزی که به عنوان وام به دست مردم رسیده، به سمت خودروسازان سرازیر شده و با توجه به این که قیمت قطعات خودروسازی افزایش پیدا کرده خودروسازان برای افزایش تولید بخش عمده ای از این تسهیلات را در این جهت استفاده می کنند.

                                این اقتصاددان تصریح کرد: با وجود این وام، قدرت خرید مردم همچنان در سطح پایینی است، زیرا به سمت مردم سوق پیدا نکرده که آنها آن را در زمینه کالا و خدمات دیگر استفاده کنند و در نهایت تورم ایجاد شود.

                                افزاش نقدینگی و پایه پولی که بابت بسته خروج از رکود ایجاد می شود، در آینده تورم زاست

                                پژویان بیان کرد: افزایش نقدینگی و پایه پولی که بابت بسته خروج از رکود و افزایش بدهی بانکهای تجاری به بانک مرکزی ایجاد شده، در آینده منجر به تورم خواهد شد.

                                دولت با این سیاستها نشان داد که از هر دستاویزی برای غرق نشدن استفاده می کند

                                وی با انتقاد از سیاستهای دو سال اخیر دولت به نسیم گفت: سیاستهایی که دولت در این دو سال اجرا کرده بی نظم و مبهم است. دولتمردان بیشتر شبیه غریقی عمل می کنند که در حال غرق شدن است و از هر دستاویزی برای غرق نشدن استفاده می کند. آنها بدون اینکه یک نقشه راه منظم و یک مجموعه سیاستهای صحیح و درست داشته باشند، عمل می کنند.

                                کاهش ذخیره قانونی بانکها نزد بانک مرکزی نقدینگی را رشد می دهد

                                این عضو هیات علمی دانشگاه علامه در خصوص تاثیر کاهش ذخبره قانونی بانکها نزد بانک مرکزی بر افزایش تورم خاطرنشان کرد: کاهش ذخیره قانونی بانکها نزد بانک مرکزی باعث خواهد شد که توانایی وام دهی بانکها افزایش یابد. این کار پول بانکی را زیاد خواهد کرد و جزئی از رشد نقدینگی در ماههای آتی را منجر خواهد شد.

                                پژویان با انتقاد از برخی توجیهات دولتمردان درباره افزایش احتمالی تورم بعد از اجرای بسته خروج از رکود به نسیم گفت: این توجیهاتی که برخی از دولتمردان مطرح می کنند، مانند بچه هایی است که یک چیزی را حفظ می کنند و بعد تکرار می کنند. اینکه خروج از رکود حتما باید از مسیر افزایش تورم بگذرد بستگی به شرایط اقتصادی یک جامعه دارد.

                                برخی از دولتمردان مانند بچه مدرسه‌ای‌ها، حفظیات خود را به خورد مردم می‌دهند

                                وی عنوان کرد: در جامعه ای که در آن بسیاری از مشکلات در سمت عرضه و تولید است خیلی از اقدامات بی نتیجه و بی فایده خواهد بود. دولتمردان چون مشکلات ساختاری اقتصادی را حل نمی کنند، مانند بچه های مدرسه و یا بچه های دوره کارشناسی اقتصاد، از روی کتاب چیزهایی را حفظ کرده و بازگو می کنند و فکر می کنند اینها برای اقتصاد ایران فایده خواهد داشت.

                                نقدینگی فعلی و نقدینگی حاصل از بسته خروج از رکود به جیب مردم سرازیر شود، باید منتظر تورم باشیم

                                این اقتصاددان به تاثیر گذاری رفع تحریمها در ایجاد تورم اشاره و به نسیم بیان کرد: زمانی که تحریمها از بین برود و پولهای ذخیره شده ما آزاد شود، اگر خودش را در اقتصاد کشور نشان دهد و اثرش در جیب مردم آشکار شود، تورم ایجاد خواهد شد.

                                پژویان با بیان این مطلب که" بسته خروج از رکود، به هیچ وجه اقتصاد ایران را از رکود خارج نخواهد کرد" تصریح کرد: مشکلات ساختاری در چارچوب مبانی اقتصاد کشور است که تا آنها را رفع نکنیم نباید امیدی به حل مشکلات اقتصادی داشته باشیم. از 40 تا 50 سال گذشته این مشکلات را داشتیم و روز به روز بیشتر می شود.

                                وی در خصوص زمان بازگشت تورم گفت: زمانی که نقدینگی 872 هزار میلیارد تومانی موجود و نقدینگی 235 هزار میلیاردی احتمالی ناشی از بسته دوم خروج از رکود به جیب مردم سرازیر شود و آنها هم آن را به تقاضای بالفعل تبدیل کنند، باید منتظر بازگشت تورم باشیم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X