پاسخ : اخبار
شجونی:احمدی نژاد از اولیا الهی است/ بشکند دست ملتی که دوباره به روحانی رای بدهد ۰۵/۱۰/۱۳۹۴ حجت الاسلام شجوني گفتوگویی با رضا رشيد پور داشته است که مهمترين بخشهاي سخنان وي به شرح زير است: – حرف های پرویز ثابتی (عضو ساواک) در مورد مرحوم فلسفی را تایید می کنم، مرحوم فلسفی محلل بود. – مردم هاشمی را منتظری دوم می دانند. – من اصلا عقده ای نیستم تمام وجود من عقیده است. – به بازسازی اشرافی – میلیاردی مقبره امام (ره) انتقاد دارم، این کارها خدمت به امام (ره) نیست، خیانت است. – امام رضا (ع) از متولیان راضی نیست، آنجا را بنگاه معاملاتی کرده اند. – تجربه من از یک بچه طلبه در مورد امام (ره) و عقایدش بیشتر است. – بابت ریاست بر کمیته ریالی از هیچ کس پول دریافت نکردم. – روحانی در این انتخابات باخت، او علیه خودش کار می کند، بشکند دست ملتی که دوباره به او رای بدهند. – روحانی وسط لحاف کارگزاران و اصلاح طلب ها خوابیده است. – احمدی نژاد هم بد کرد، من فقط چهارسال با او همراه بودم. – من به دانشگاه آزاد ایراد دارم، کسی نمی تواند مالک دانشگاه آزاد باشد. – احمدی نژاد از اولیا الهی است. – عسگراولادی می خواست در قابلمه فتنه را ببندد. – برای علی مطهری متاسفم، ابرو و حرمت پدر را حفظ نکرد. – پدر سید محمد خاتمی گفت: پسرم آخوند ژیگول است. – من هنوز هم جزو فداییان اسلام هستم. – ماهتما گاندی گفت امام حسین (ع) حاضر شد سرش به دست دشمن برود ولی دستش به دست دشمن نرود. – در مساله ی هسته ای و مذاکرات سکوت کردم. – ما هدفی هستیم، علفی نیستیم. – من ۲۵ بار زندان رفتم ولله به قدر ۲۵ هزار تومانم به رژیم جمهوری اسلامی ناخنک نزدم. – تورم همه را پولدار کرده است. – به خدا قسم نقدینگی من به ۱۰ میلیون تومان نمی رسد، بدهکارم. نظرات حجت الاسلام شجونی درباره رییس جمهوری _روحانی انتقادناپذیر است! _ روحانی ۶ سال و نیم است در جلسه جامعه روحانیت شرکت نمی کند.او خودش را منفک کرده است. _ روحانی در این انتخابات باخته است. _ الان وسط لحاف کارگزاران و اصلاح طلب ها خوابیده است. _ روحانی برگردد به جامعه روحانیت شاید در مورد او مصلحت اندیشی کنیم. _ بشکند دست ملتی که دوباره به روحانی رای بدهد. _ من با اصلاح طلب ها مخالفم ، من اصلاح طلب ها را مرتد سیاسی می دانم، حیف است ادم روحانی باشد، عمامه سرش باشد تا حالا اصولگرایی را لمس نکرده باشد و کسی از اصولگرایان در کابینه اش نباشد! _ علی جنتی، حسن یونسی و مجید انصاری باید از کابینه او بروند. _ در وزارت مسکن نوکرهای میرحسین موسوی کار می کنند. _روحانی هیچ اصولگرایی در کابینه اش ندارد این از تغییر چهار وزیر علوم معلوم بود. _ در کابینه روحانی نهاوندیان و هاشمی را دوست دارم. ================================================== ============ از کامنت های زیرش: بالاخره، ميزان رأي ملت است؟ يا بشكند دست ملتي كه رأي بدهد؟ _احمدی نژاد هم بد کرد، من فقط چهارسال با او همراه بودم. – احمدی نژاد از اولیا الهی است. آقای عزیز مگر ولی خدا بد می کند، اشتباه هم نمی کند ! بشکند دستی که، مردم را بدبخت کرده است آقای شجونی ........... .
خدایا من ماندم ! چه کسانی برای تو نماینده تعیین می کنند و من ماندم چطور برخی ها باور می کنند
در اصل توسط B A R A N پست شده است
View Post

نظر