اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : اخبار

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
    شجونی:احمدی نژاد از اولیا الهی است/ بشکند دست ملتی که دوباره به روحانی رای بدهد ۰۵/۱۰/۱۳۹۴ حجت الاسلام شجوني گفت‌وگویی با رضا رشيد پور داشته است که مهمترين بخشهاي سخنان وي به شرح زير است: – حرف های پرویز ثابتی (عضو ساواک) در مورد مرحوم فلسفی را تایید می کنم، مرحوم فلسفی محلل بود. – مردم هاشمی را منتظری دوم می دانند. – من اصلا عقده ای نیستم تمام وجود من عقیده است. – به بازسازی اشرافی – میلیاردی مقبره امام (ره) انتقاد دارم، این کارها خدمت به امام (ره) نیست، خیانت است. – امام رضا (ع) از متولیان راضی نیست، آنجا را بنگاه معاملاتی کرده اند. – تجربه من از یک بچه طلبه در مورد امام (ره) و عقایدش بیشتر است. – بابت ریاست بر کمیته ریالی از هیچ کس پول دریافت نکردم. – روحانی در این انتخابات باخت، او علیه خودش کار می کند، بشکند دست ملتی که دوباره به او رای بدهند. – روحانی وسط لحاف کارگزاران و اصلاح طلب ها خوابیده است. – احمدی نژاد هم بد کرد، من فقط چهارسال با او همراه بودم. – من به دانشگاه آزاد ایراد دارم، کسی نمی تواند مالک دانشگاه آزاد باشد. – احمدی نژاد از اولیا الهی است. – عسگراولادی می خواست در قابلمه فتنه را ببندد. – برای علی مطهری متاسفم، ابرو و حرمت پدر را حفظ نکرد. – پدر سید محمد خاتمی گفت: پسرم آخوند ژیگول است. – من هنوز هم جزو فداییان اسلام هستم. – ماهتما گاندی گفت امام حسین (ع) حاضر شد سرش به دست دشمن برود ولی دستش به دست دشمن نرود. – در مساله ی هسته ای و مذاکرات سکوت کردم. – ما هدفی هستیم، علفی نیستیم. – من ۲۵ بار زندان رفتم ولله به قدر ۲۵ هزار تومانم به رژیم جمهوری اسلامی ناخنک نزدم. – تورم همه را پولدار کرده است. – به خدا قسم نقدینگی من به ۱۰ میلیون تومان نمی رسد، بدهکارم. نظرات حجت الاسلام شجونی درباره رییس جمهوری _روحانی انتقادناپذیر است! _ روحانی ۶ سال و نیم است در جلسه جامعه روحانیت شرکت نمی کند.او خودش را منفک کرده است. _ روحانی در این انتخابات باخته است. _ الان وسط لحاف کارگزاران و اصلاح طلب ها خوابیده است. _ روحانی برگردد به جامعه روحانیت شاید در مورد او مصلحت اندیشی کنیم. _ بشکند دست ملتی که دوباره به روحانی رای بدهد. _ من با اصلاح طلب ها مخالفم ، من اصلاح طلب ها را مرتد سیاسی می دانم، حیف است ادم روحانی باشد، عمامه سرش باشد تا حالا اصولگرایی را لمس نکرده باشد و کسی از اصولگرایان در کابینه اش نباشد! _ علی جنتی، حسن یونسی و مجید انصاری باید از کابینه او بروند. _ در وزارت مسکن نوکرهای میرحسین موسوی کار می کنند. _روحانی هیچ اصولگرایی در کابینه اش ندارد این از تغییر چهار وزیر علوم معلوم بود. _ در کابینه روحانی نهاوندیان و هاشمی را دوست دارم. ================================================== ============ از کامنت های زیرش: بالاخره، ميزان رأي ملت است؟ يا بشكند دست ملتي كه رأي بدهد؟ _احمدی نژاد هم بد کرد، من فقط چهارسال با او همراه بودم. – احمدی نژاد از اولیا الهی است. آقای عزیز مگر ولی خدا بد می کند، اشتباه هم نمی کند ! بشکند دستی که، مردم را بدبخت کرده است آقای شجونی ........... .
    خدایا من ماندم ! چه کسانی برای تو نماینده تعیین می کنند و من ماندم چطور برخی ها باور می کنند
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

رئیس سابق اتحادیه دامداران:
      به داد دامدار نرسید به زودی باید برای شیر و ماست محتاج خارجی ها باشیم

سلطانی سروستانی در گفتگو با «نسیم» افزود: دولت به جای افزایش قیمت لبنیات تکلیف قانونی خود در رابطه با خرید تضمینی شیر را انجام دهد

سعید سلطانی سروستانی در گفتگو با «نسیم» و در رابطه با افزایش 6 درصدی قیمت لبنیات بیان داشت: زمانی که آقای رکنی، معاون وزیر افزایش قیمت لبنیات را اعلام کردند این موضوع را یادآور نشدند که منظورشان از افزایش 100 تومانی قیمت شیر دامدار چه مبلغی است.

وی ادامه داد: قیمت شیر که در کل کشور ثابت نیست بلکه بعضی جاها قیمت شیر را زیر هزار تومان می‌خرند و در نهایت نیز شیر درجه یک و ممتاز از دامدار با قیمت 1200 تومان خریداری می‌شود بنابراین صحبت معاون وزیر شفاف نبود و مشخص نشد که مبنای اعلام این خبر چه قیمتی بوده است؟

وی تأکید کرد: ستاد تنظیم بازار سال 93 قیمت شیر را 1440 تومان مصوب کرد بنابراین در حقیقت باید بر روی این قیمت مصوب شده 100 تومان افزوده شود. اما هنوز هیچ کس شیر را حتی 1200 تومان از دامدار نمی‌خرد چه برسد به 1540 تومان!

این کارشناس حوزه دامداری اظهار داشت: پس از اعلام این خبر انجمن لبنیات اعلام کرده که ما نه شیر دامدار را با قیمت بیشتر می‌خریم و نه لبنیات را گران می‌کنیم، بنابراین بهتر است دولت به جای انتخاب چنین راه‌حل‌هایی به قانون و پرداخت یارانه شیر عمل کند، تا این چنین مشکلاتی به وجود نیاید.

وی تصریح کرد: دولت تمکین به قانون کند، همه مشکلات دامدار خواهد شد، در حال حاضر وضعیت دامدار به گونه‌ای است که سالانه تعداد زیادی از دام خود را برای گذران امور خود می‌فروشد، اما با تمام این اوصاف الان 40 درصد دامداری‌ها با مشکل مواجه شده و خالی است اگر شرایط به همین منوال پیش برود دامداران دچار مرگ پنهان می‌شود.

سلطانی سروستانی تصریح کرد: به داد دامدار نرسند به زودی حتی برای شیر خشک فرزندانمان و پنیر سفره‌های صبحانه‌مان محتاج واردات کالا از خارج از کشور خواهیم بود.

وی اضافه کرد: الان مصرف سرانه لبنیات بسیار کاهش یافته است، دولت از انجام وظیفه خود شانه خالی می‌کند و هزینه این کوتاهی را باید دامدار بپردازد، اگر دولت به قانون عمل می‌کرد کشمکش بین سازمان حمایت، صنایع لبنی و دامداران نیز پایان می یافت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر سازمان حمایت نیز مدعی است که صنایع لبنی پیش از ابلاغ بخشنامه افزایش 6 درصدی محصولات خود را افزایش داده‌اند چرا با متخلفان برخورد نکرده و آن‌ها را به تعزیرات معرفی نمی‌کند؟ بهتر است به جای این حرف‌ها راه حل مناسب تری برای وضعیت دامداران انتخاب کرد.

نظر

• Hessam
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 1240

در حاشیه مانور جدید دلواپسان
        متهمانی که ادای طلبکار در می آورند!
        زمانی حسن روحانی گفت که حتی آب خوردن مان نیز تحت تأثیر تحریم هاست. همین مدعیان، بر او تاختند که چرا چنین گفت و عزت مان را بر باد داد؟! اکنون، با مانوری که روی آلودگی هوا می دهند، امیدواریم متوجه شده باشند که نه تنها آب ، که هوا نیز متأثر از تحریم هاست. همان تحریم هایی که روحانی و ظریف و همکاران شان را برای برداشتنش، به صلابه کشیدید و حتی به وطن فروشی متهم شان کردید.
        عصر ایران - یکی از خبرگزاری های مخالف دولت، نظر سنجی پیامکی کرده است که خانم ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست، برای حل مشکل آلودگی هوا چه باید بکند؟
        این سؤال، وقتی معنا دار می شوند که بدانیم جریان مخالف دولت، مدت هاست که روی رئیس سازمان محیط زیست متمرکز شده و می کوشد به هر نحوی، وی را تخریب کند.

این نوشتار ، البته در صدد دفاع از سازمان محیط زیست و رئیس آن نیست چرا که خودشان قاعدتاً می توانند از عهده دفاع از خود بر آیند. سخن بر سر این است که سر جان مردم هم سیاسی بازی می کنند و صورت مسأله را به نفع منافع جناحی خود تغییر می دهند!

آلودگی هوا دارد صغیر و کبیر را می کشد، آن وقت آقایان و خانمهای دلواپس، افتاده اند به صرافت ماهیگیری از این وضعیت. حتم دارم که بسیاری از آنان، آرزو می کنند که بسیار بیش از این ، مردم بر اثر آلودگی بمیرند، تا بلکه "دلتنگان دولت از دست رفته" ، بار دیگر قدرت را به دست گیرند و روزگار نامحمود محمود را از سر گیرند!

آلودگی هوا، دستپخت سازمان محیط زیست نیست، نتیجه سیاست های غلط همه دولت هاست. هم از این رو ، باید دولت قبلی را به اندازه 8 سال در این وضعیت مقصر دانست و هم دولت کنونی را به اندازه 2.5 سالی که بر سر کار است، گناهکار قلمداد کرد. تعارفی هم نیست.
        اگر سال گذشته می شد دولت روحانی را به دلیل تازه بر سر کار آمدن، از پاسخگویی درباره آلودگی هوا مبرا دانست، امروز می توان به اندازه عمر دولتش، آن را مؤاخذه کرد، اما موضوع منحصر به سازمان حفاظت محیط زیست نیست و همه دستگاه ها باید در قبال این وضعیت پاسخگو باشند.

اما آقایان مدعی که این روزها، مهربان شده اند و بعد از سکوت 8 ساله در دوران احمدی نژاد این روزها نگران آلودگی هوا هستند، بدانند که با فرافکنی نمی توانند از پاسخگویی در محضر تاریخ و ملت فرار کنند.
        اگر امروز هوا آلوده است، به اندازه دو سال، اخیر، تقصیر دولت حسن روحانی است و اینان هم باید پاسخگوی عملکرد خود باشند؛ با این حال ، مدعیانی که یک چشم شان به آلودگی هواست و دیگر چشم شان به انتخابات اسفند ماه تا بلکه بتوانند از نمد آلودگی برای خود کلاهی ببافند، بدانند که مردم ایران یادشان نرفته است که با آن سیاست های نابخردانه ای که دو دولت قبلی بر کشور تحمیل کردند، سال های سال، باید تاوان داد.
        مثلاً وقتی رئیس دولتی، حد خود را متوجه نمی شود و با سخنان و سیاست های نادرست، کشورش را در معرض تهدید و تحریم قرار می دهد، معلوم است که به جای خودروهای هر چند قدیمی اروپایی، باید دست به دامان خودروسازان چینی شد یا قطعات همان اروپایی ها را از چین آورد و بدین ترتیب، ناگهان آلودگی هوا را چند برابر کرد.

آیا خانم ابتکار یا هر کس دیگری می تواند ناگهان معجزه کند و خرابکاری چندین ساله با آثار چند ده ساله را ناگهان از بین ببرد؟

وقتی 800 میلیارد دلار درآمد نفتی کشور، به جای آن که صرف زیر ساخت ها، از جمله نوسازی کارخانه ها و پالایشگاه ها شود، دچار سوء مدیریت و حیف و میل گردد، معلوم است که با روندهای قدیمی، باید هم آلودگی تولید شود.

وقتی دولت محبوب تان با نفت 120 دلاری سرمستی می کرد و به فکر انتخاباتش بود تا باز هم در قدرت بماند و از آن درآمدهای بی نظیر و تاریخی که نصیبش شده بود، برای رفع عوامل آلاینده هوا استفاده نمی کرد، دولت کنونی با نفت 40 دلاری (که فقط برای پرداخت یارانه ها کفایت می کند) و میلیاردها دلار بدهی و تعهدات عجیب و غریبی که برایش به ارث رسیده است آیا می تواند معجزه کند یا باید در یک فرایند منطقی، مشکلات را حل کند؟
        کما این که این کار را هم آغاز کرده است که اولین قدمش، حذف بنزین های سرطان زای پتروشیمی و جایگزینی بنزین یورو 4 در شهرهای بزرگ بود و جالب اینجاست که همین اقدام که برای سلامتی همه مفید است، هدف حملات مخالفان دولت قرار گرفت و انواع و اقسام تهمت ها و دروغ ها در این باره بافتند و اشاعه دادند.
        یا روند همکاری دولت در احداث مترو در کلان شهرهایی مانند تهران که در دولت قبل، قربانی لج بازی های کودکانه شده بود، در دولت کنونی از سر گرفته شده است.

اما مهم ترین کاری که دولت کنونی برای رفع آلودگی هوا انجام داده، همان است که تازه مهربان شدگان(!) بر آن بسیار تاخته اند و آن، "برجام" است.
        زمانی حسن روحانی گفت که حتی آب خوردن مان نیز تحت تأثیر تحریم هاست. همین مدعیان، بر او تاختند که چرا چنین گفت و عزت مان را بر باد داد؟! اکنون، با مانوری که روی آلودگی هوا می دهند، امیدواریم متوجه شده باشند که نه تنها آب ، که هوا نیز متأثر از تحریم هاست. همان تحریم هایی که روحانی و ظریف و همکاران شان در دولت و وزارت خارجه را برای برداشتنش، به صلابه کشیدید و حتی به وطن فروشی متهم شان کردید.

تازه، خودتان که در عالی ترین سطوح دولت و شورای عالی امنیت ملی بودید، بهتر از همه می دانید که تحریم ها، با یک قطعنامه می آیند ولی به این سادگی نمی روند و بعد از برجام ، مدت ها طول می کشد تا رفته رفته اوضاع به حالت عادی نزدیک شود. حالا شاید بفهمید که آن قطعنامه ها، سند فشار بر ملت ایران بودند با هزاران پیامد، نه "کاغذپاره"های ادعایی که به آنها می خندیدید!

یادش بخیر نباد که دولت مطلوب شما، به جای همین کارهایی که دولت کنونی انجام می دهد، دو راهکار شاهکار برای حل مشکل آلودگی هوا ارائه داد و رئیس وقت سازمان محیط زیست هم با افتخار آنها را اعلام کرد: یکی ساخت دستگاه تهویه هوا در چند نقطه تهران بود (که اساساً معلوم نیست منظورشان از این دستگاه چه بود و البته هیچ گاه هم عملی نشد) و دیگر، آب پاشی هوای تهران با چند هواپیمای سم پاش کشاورزی بود که این کار را هم کردند و جهانی را به ایران خنداندند!

تصریح می کنیم که دولت کنونی را نیز در قبال وضع موجود، به اندازه خودش مسؤول می دانیم ولی این را هم تأکید می کنیم که اگر امروز ، قرار باشد دولت روحانی ، به خاطر آلودگی هوا محاکمه شود، محاکمه کنندگان، مردم ایران هستند که همه دولت ها را در قبال امکانی که داشتند و عمل نکردند، مؤاخذه می کنند نه این که متهمان دیرین بدبختی های ملت، مدعی شوند و به جای نشستن در جایگاه متهم، برای خود شأن قضا و بازخواست، قائل شوند.
        آقایانی که میراث دولت تان ملتی را می آزارد، هر اندازه که فرار به جلو می کنید، سرانجام باید در محضر ملت پاسخگو باشید.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

بزرگترین برنده و بازنده 2015 در بازار فلزات پایه

فلزات پایه شامل مس، آلومینیوم، سرب، روی، نیکل و قلع در سال 2015 پس از منابع انرژی، ضعیف‌ترین عملکرد را در میان کالاها داشتند و مجموعا حدود 26 درصد کاهش قیمت نشان دادند.

به گزارش ایسنا، کومرس بانک در گزارشی با اشاره به اینکه فلزات پایه از ابتدای سال 2015 تاکنون تحت تاثیر ضعف اقتصادی چین که بزرگترین مصرف کنندگان این فلزات در جهان به شمار می‌رود، قرار گرفتند، اعلام کرد: سرب با تنها 13 درصد کاهش قیمت که از ابتدای سال تاکنون داشت بهترین عملکرد و نیکل با 43 درصد کاهش قیمت، بدترین عملکرد را در میان فلزات پایه داشته است.

موجودی نیکل در انبارهای تحت نظارت بازار فلزات لندن، هفته گذشته 1.1 درصد افزایش یافته و به 441 هزار و 510 تن رسید که بالاترین میزان از هشتم اکتبر بود. قیمت نیکل همچنین پس از گزارش مجمع بین المللی فولاد ضدزنگ که نشان داد تولید این آلیاژ در 9 ماه نخست سال 2015 کاهش یافته است، نزول کرد. تولید فولاد ضدزنگ حدود دو سوم از تقاضا برای نیکل به حساب می‌آید.

طبق برآورد بانک "استاندارد چارترد"، حدود 70 درصد از تولیدکنندگان نیکل با قیمتهای کنونی ضرر می‌کنند.

بر پایه گزارش این بانک، وضعیت عرضه و تقاضا در بسیاری از بازارهای فلزات سال آینده به میزان قابل توجهی فشرده می‌شود زیرا بسیاری از تولیدکنندگان قادر به پوشش هزینه‌هایشان در قیمتهای کنونی نیستند.

کومرس بانک اعلام کرد قیمتهای پایین منجر به کاهش گسترده تولید خواهد شد که بخشی از آن تاکنون اعلام شده است. بزرگترین کاهش اعلام شده تاکنون مربوط به روی بوده که عرضه جهانی آن بیش از 10 درصد کاهش خواهد یافت و ممکن است کاهش عرضه کمک کند قیمت این فلز در سال آینده بهبود پیدا کند.

بر اساس گزارش پلاتس، شرکت خدمات مالی مورگان استنلی هم دیدگاه مذکور را در تحلیلی از وضعیت فلزات پایه منعکس و اعلام کرده است: تداوم کاهش قیمت کالا در سال جاری منجر به کاهش ظرفیت معدنکاری و فرآوری و فلزات در سراسر جهان می‌شود. علت این امر هم سیگنالهای منفی است که از چین به عنوان بزرگترین مصرف کننده کالا در جهان مخابره می‌شود. دولت این کشور اعلام کرده که رشد تولید ناخالص داخلی در سال 2016 احتمالا حدود 6.8 درصد خواهد بود.

آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2015/12/27, 12:36.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

جنگ تجارت آغاز شد
            تعرفه 256 درصدی آمریکا برای فولاد چین

در پی سیاست‌های دامپینگ چین در بازار فولاد، آمریکا تعرفه واردات فولاد از این کشور را به 256 درصد افزایش داده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، قیمت واردات فولاد چین در آمریکا در ماه نوامبر 2015 میلادی نسبت به 12 ماهه گذشته کاهش 1.5 درصدی داشته و این در حالی است که بیشترین میزان کاهش قیمت فولاد چین در این کشور به ژانویه 2010 برمی‌گردد که نسبت به سال قبل از آن 1.7 درصد کاهش داشت.

کارشناسان و رسانه‌های آمریکایی معتقدند که با وجود بازارهای داخلی اشباع شده چین، این کشور چاره‌ای جز صادرات محصولات تولیدی خود که با افزایش همراه بوده است را ندارد.

بر اساس گزارش منابع آمریکایی، با توجه به اطلاعات تجارت اداره کل گمرک این کشور، واردات محموله‌های فولاد، محصولات نفتی و آلومینیوم در حال زدن رکورد جدیدی هستند و دلیل این موضوع را تولید بیش از نیاز داخلی و خارجی کارخانه‌ها، ذوب‌آهن‌ها و پالایشگاه‌ها دانسته‌اند.

منطقی به نظر می‌رسد که با کاهش تقاضای داخلی برای فولاد چین و افزایش صادرات این کشور، قیمت این محصول همچنان کاهش پیدا کند.

به همین دلیل‌ وزارت بازرگانی آمریکا طی روزهای گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده است که فولاد مقاوم در برابر خوردگی وارداتی از چین به قیمت‌های ناعادلانه معامله می‌شود و بر همین اساس تعرفه واردات فولاد از این کشور را به 256 درصد افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، تعرفه واردات فولاد چین برای آمریکا پیش از این 236 درصد بوده است.

بلومبرگ در این باره اشاره کرده است که آمریکا تعرفه واردات برای فولاد هند، چین و کره جنوبی را در حداقل قرار داده و از سوی دیگر تایوان و مارچگالیا ایتالیا نیز از اعمال تعرفه وارداتی ضد دامپینگ در امان مانده‌اند.

دولت آمریکا همچنین حد حاشیه دامپینگ 3.25 درصدی را برای صادرکننده عمده فولاد کره جنوبی به این کشور شناسایی کرده و به همین دلیل واردات فولاد از کره جنوبی نیز مشمول تعرفه 3.5 درصدی شده است.

بر اساس این گزارش واردات از تولیدکنندگان ایتالیا به جز مارچگالیا نیز مشمول تعرفه 3.1 درصدی شده و تعرفه برای واردات این محصول از هند نیز تعرفه‌ای بین 6.6 تا 6.9 درصد خواهد داشت.

این اقدام آمریکا در حالی است که تولیدکنندگان ایرانی همواره بر اهمیت اعمال تعرفه‌های مناسب روی فولاد وارداتی تاکید کرده‌اند و معتقدند که کم بودن تعرفه سبب ایجاد مشکل برای تولیدکنندگان شده است.

یکی از تولیدکنندگان فولاد در این باره به ایسنا گفت: در سال گذشته، تولید فولاد در ایران 16.5 میلیون تن بوده و مصرف داخلی نیز برابر 17 میلیون تن است، در عین حال تولیدکنندگان داخلی این توان را داشتند که تا مرز 18 میلیون تن فولاد کنند اما به دلیل نبود تقاضا مجبور شدند با ظرفیت کمتری تولید کنند.

طی روزهای گذشته مهدی کرباسیان - رییس هیات عامل ایمیدرو - نیز با بیان اینکه باید روی واردات برخی ورق‌ها و فولاد‌هایی که به اسم فولاد ممزوج به کشور می‌آید، اما در حقیقت حیله بر قانون است تعرفه بیشتری وضع شود، گفته که میزان واردات این نوع فولاد به کشورمان حدود 2.7 میلیون تن است؛ برای مثال آمریکا تعرفه بالایی روی واردات فولاد چین قرار داده و تعرفه واردات فولاد در کشور هند و ترکیه نیز 32 و 40 درصد است، درحالیکه در کشور ما هنوز تعرفه واردات بین 10 تا 20 درصد است.

بنابراین به نظر می‌رسد که جنگ تجارت فولاد آغاز شده و آمریکا نیز قصد ندارد اجازه دهد که چین با قیمت‌های پایین، وضعیت تولیدکنندگان خود را به خطر بیندازد اما انگار که ایران در زمینه تجارت نیز سیاست صلح را در پیش گرفته است و قصد ندارد تعرفه واردات فولاد را افزایش دهد.

نظر

• banima
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 277

تخلف در فروش وثایق مشتریان یک بانک‌/ بازپرس بانک مرکزی: پست‌بانک به هر بنگاهی شباهت دارد غیر از بانک

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940928001246

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                  حماس یک گروه سلفی حامی عربستان هست این زهران علوش تروریست هم سلفی است حالا چون جمهوری اسلامی تو فلسطین به حماس پول میده اون سلفی ها خوبند این سلفی هایی که ضد بشار ارسد می جنگند بد هستند این پارادوکس این ملاهاست

مسلمانان چین و چچن بد هستند چون با دو ارباب یعنی روسی ه و چین در جنگند این تعطیل ها مملکت ما رو با این شعور پایین به فنا دادن
                  مردمی که تاریخ را نمیدانند (یا نمیخوانند) مجبور به تکرار تاریخ هستند !
                  .
                  متاسفانه مردم ما(سیستم) دل به اعرابی خوش دارند که به خودشان هم رحم نمیکنند و در طول تاریخشان دسیسه و نیرنگ و خیانت جز لاینفک روزگارشان است ومرتب همدیگر را پاره کرده اند چه برسد به دیگران , مخصوصا بعد از اسلام که دست درازیشان به کشورها ی همسایه رواج داشته است ...بعد ملت ما با هزینه های هنگفت مادی و جانی ,از این نژاد و فرهنگ انتظار دارند برای ایرانیهای مجوسی دائیه مهربانتر از مادر باشند ...
                  زهی خیال باطل .
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

رسایی با کنایه به نماینده اردبیل: برخی از هر غلطی دفاع می‌کنند/ پیرمؤذن خطاب به رسایی: نوکر احمدی‌نژاد! محکوم به اختلاس قم!

یکشنبه 6 دی 1394 - 13:01
                    صحن علنی مجلس شورای اسلامی

نماینده تهران در مجلس در تذکر ماده 79 آیین‌نامه داخلی مجلس خطاب به ابوترابی‌فرد گفت: نمایندگان می‌توانند وقتی نسبت سوئی به آنها داده می‌شوند، از خود دفاع کنند. شما لطف کردید ولی من می‌خواستم خودم از خودم دفاع کنم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حمید رسایی که در جلسه علنی امروز - یکشنبه ششم دی‌ماه - با ماسک حاضر شده بود و به نمایندگان نیز ماسک تعارف می‌کرد، در واکنش به سخنان نماینده اردبیل علیه این حرکت خود، اظهار کرد: یکی از اخلاق بد و متأسفانه تهوع‌آور این است که برخی خودشان را موظف بدانند از هر غلطی دفاع کنند. خود طرف آن تذکری که ما می‌دهیم می‌دهد بعد یک تیکه به ما می‌پراند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: من اصلا اکراه دارم از تعبیر وکیل‌الدوله استفاده کنم. ضمن اینکه این دولت رأی مردم را دارد و نمایندگان هم رأی مردم را دارند. همین‌ها بارها از چنین تعابیری استفاده کرده‌اند. حاج آقا شما اسناد پزشکی مرا دیده‌اید که من ماسکی که زدم اعتراض بود و نماد کاری که مردم بیرون می‌کنند. مردمی که در تاکسی می‌نشینند، مردم حتی فضای تمیز داخل مجلس را در خانه‌هایشان ندارند. این یک نوع اعتراض است که به فکر باشید. بنده که امضای همکارانم را جعل نکردم بروم نطق کنم.

در همین زمان، پیرمؤذن که مخاطب رسایی بود، تقاضای تذکر اصل‌ 79 داشت که زمان جلسه علنی به پایان رسید و نوبت او نشد؛ ولی خطاب به رسایی گفت: نوکر احمدی‌‌نژاد، آقایی که لباس امام صادق را پوشیده اما نوکر احمدی‌نژاد است. پول گیرنده از دولت قبل، محکوم به اختلاس قم. فردا ان‌شاءالله تذکر می‌دهم حالا می‌بینی.

واکنش رسایی به اظهارات پیرمؤذن، سکوت معنادار و لبخند بود.

پیرمؤذن: ماسک زدن رسایی در مجلس مظلوم‌نمایی است

پیش از این کمال‌الدین پیرمؤذن، دبیر فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در تذکری در جلسه علنی امروز -یکشنبه- ماسک زدن حمید رسایی در اعتراض به موضوع آلودگی هوا را مظلوم‌نمایی توصیف کرد.

وی اظهار کرد: به جای اینکه سؤالات از وزرا وقت مجلس را بگیرد، دولت دو لایحه درباره‌ محیط زیست به مجلس داده است که آن را ادغام کردند و ما فکر می‌کنیم بهتر است به صورت اصل 85 در کمیسیون بررسی شود.

پیرمؤذن با اشاره به اینکه «در موضوع محیط زیست خلأ قانونی وجود دارد»، اظهارکرد: ‌احتیاج به این مظلوم‌نمایی نیست که آقای رسایی جلوی دهانش را گرفته است؛ زیرا هوا داخل جلسه مطلوب است.

محمدحسن ابوترابی‌فرد که ریاست جلسه را برعهده داشت نیز در پاسخ به این تذکر گفت که ماسک زدن به دلیل آلودگی هواست که شدت آن بیشتر شده است.

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

حجت الاسلام علم الهدی:

به فرمانده ناجا گفتم نگذارید زن‌های بدحجاب به حرم امام رضا (ع) نزدیک شوند / مکان‌های تفریحی و تجاری نباید در مشهد ساخته شود

امام جمعه مشهد گفت: به فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفتم شما قرار بر این بود که زن‌های بدحجاب به حرم نزدیک نشوند اما امروز زن‌های بدحجاب در اطراف حرم دیده می‌شوند.
                      پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                      امام جمعه مشهد گفت: به فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفتم شما قرار بر این بود که زن‌های بدحجاب به حرم نزدیک نشوند اما امروز زن‌های بدحجاب در اطراف حرم دیده می‌شوند.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی در مراسم تجلیل از خادمان افتخاری حریم رضوی، اظهار کرد: شما برادران و خواهران برای زائران وقت صرف کردید ضمن اینکه مهمان امام رضا (ع) را پذیرایی کردید پس همکار امام هشتم (ع) شدید و حکم خادمی شما را شخص حضرت صادر کردند و اگر توجه امام نبود قطعاً این توفیق به شما نمی‌رسید.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: تمام مردم ساکن شهر مشهد خادم امام رضا (ع) هستند و شهر مشهد به دلیل وجود این امام تشکیل‌ شده و بر این اساس باید مشهد هویت شهری امام رضایی داشته باشد.

وی ادامه داد: دغدغه امروز موضوع آبادی و پارک‌های آنچنانی و خیابان‌های کذایی نیست، بلکه دغدغه اصلی این است که این شهر امروز هویت امام رضا (ع) را از دست می‌دهد.

علم‌الهدی اظهار کرد: به فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی گفتم شما قرار بر این بود که زن‌های بدحجاب به حرم نزدیک نشوند اما امروز زن‌های بدحجاب در اطراف حرم دیده می‌شوند و وی به من گفت، وقتی هتل چند ستاره در کنار حرم ساخته می‌شود دیگر نمی‌توان جلوی برخی موضوعات را گرفت.

امام جمعه مشهد بیان کرد: وقتی در شهر مشهد مکان‌های تفریحی و تجاری شکل می‌گیرد هویت امام رضا(ع) از بین می‌رود و کلیپی از اطراف حرم رضوی به مقام معظم رهبری نشان دادند و به ایشان گفتند مشهد به این وضع به وجود آمده و کالاهای خارجی در این بازارها عرضه می‌شود که ایشان بسیار ناراحت شدند.

وی تصریح کرد: امروز این ساختمان‌های بلندمرتبه همچنان در اطراف حرم در حال گسترش هستند و باید مدیران شهری ما تأمل بیشتری کنند و هویت امام رضا (ع) را نباید در شهر به هم زد و باید از ساخت‌وسازهایی که قرار است هویت شهر را خراب کند، جلوگیری کرد.

علم‌الهدی ادامه داد: این شهر متعلق به امام رضا (ع) است و وقتی ما می‌گوییم نباید در این شهر کنسرت برگزار شود، زیرا این شهر با شهرهای دیگر متفاوت است و افراد پای سفره امام رضا (ع) نشسته‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: مراکز تفریحی حدی دارد و برای تفریحات در ایران شهر زیاد است، یعنی در شهر امام رضا (ع) نباید مراکز تفریحی قرار دهیم که اینجا یک عده سرمایه‌گذاری کنند و عده‌ای هم بالاترین عیش و نوش‌ها را داشته باشند، چراکه مشهد سالانه 27 میلیون زائر را میزبانی می‌کند اگر اینجا کانون تفریحات و کنسرت‌ها شد دیگر هویت امام رضا (ع) به هم می‌خورد پس نباید با هر نوع آزادی در این شهر موافقت شود.

/.:blinksmiley.:/

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

در پایان جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد؛
                        نامه ۲۰۵ نماینده به روحانی درباره جلوگیری از واردات بی‌رویه

یکشنبه ۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹

۲۰۵ نفر از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار جلوگیری از ورود کالاهای مشابه به داخل کشور و تلاش بیشتر برای برون‌رفت از رکود عمیق و بی‌سابقه

شدند.
                        به گزارش خبرنگار مهر، در پایان جلسه علنی امروز مجلس نامه ۲۰۵ نفر از نمایندگان خطاب به رئیس‌جمهور درباره مشکلات حاکم بر بخش تولید در کشور قرائت شد.در

این نامه ضمن تشکر از تلاش‌های صورت گرفته در حوزه اقتصاد، در خصوص توجه به مشکلات و موانع تولیدکنندگان داخلی در جهت اشتغالزایی و حمایت تولید داخل و

جلوگیری از ورود کالاهای مشابه که امکان تولید آنها در داخل وجود دارد و نیز تلاش بیشتر برای برون‌رفت از رکود عمیق و بی‌سابقه‌ای که بر اقتصاد کشور حاکم شده، تاکید

شده است.
                        همچنین نامه ۱۹۶ نفر از نمایندگان خطاب به رئیس‌جمهور قرائت شد؛ در این نامه نمایندگان از رئیس‌جمهور خواسته‌اند تا مسئولیت شورای عالی اجلاس مشهد ۲۰۱۷

را شخصا بپذیرد و امکان برگزاری اجلاس وزرای فرهنگ کشورهای اسلامی را در مشهد مقدس به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام فراهم کند.

بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

چرخندگان شیفته خدمت

آیدین سیارسریع
                          – آقای ایکس، راسته که می‌گن شما با تابلوی آقای احمدی‌نژاد وارد انتخابات می‌شین؟
                          + عذر می‌خوام تابلوی کی؟
                          – آقای احمدی‌نژاد.
                          + نمی‌شناسم متاسفانه، تابلو‌فروشی دارن؟
                          – نه آقا تابلو‌فروشی چیه؟ آقای احمدی‌نژاد… رییس جمهور سابق!
                          + به جا نمی‌آرم.
                          – مگه شما چهار سال وزیر ایشون نبودین؟
                          + من؟ من اصلا سال‌ها ایران نبودم. تازه همین دیروز اومدم به کشور خدمت کنم.
                          – ولی اسناد و مدارک می‌گن شما از سال ۸۴ تا ۸۸ پست دولتی داشتین.
                          + ۸۴؟ واقعا خنده‌دار است.
                          – چه چیز این مساله خنده‌دار است؟
                          + ۸۴ من اصلا به دنیا نیومده بودم. از همین ادعا می‌شه به دروغ بودن بقیه ادعا‌ها هم پی برد.
                          – این شما نبودید که گفتید آقای احمدی‌نژاد قهرمان ملی است و باید مجسمه ایشون رو در میادین شهر ساخت؟
                          + عجیبه واقعا، من اصلا فارسی بلد نیستم که این حرف‌ها را بزنم. از شما تعجب می‌کنم که می‌بینید و باز این سوالات را می‌پرسید.
                          – بفرمایید به چه عنوانی در انتخابات شرکت می‌کنید؟
                          + مستقل و در چهارچوب گفتمان اعتدال.
                          – ولی مردم در سالهای اخیر همیشه موضع منفی شما رو در مقابل گفتمان اعتدال دیده‌اند. فکر نمی‌کنید پذیرفتن این چرخش برای مردم قابل قبول نباشه؟
                          + من چون غالبا دست‌هایم عرق می‌کند سال‌هاست به عنوان چهره‌ای معتدل و مرطوب شناخته می‌شوم. من همیشه در جبهه اعتدال بوده‌ام.
                          – آرزوی موفقیت می‌کنیم برای شما.

نظر

• Hessam
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 1240

لس آنجلس تایمز خطاب به گردشگران آمریکایی: تعطیلات سال نو به اصفهان سفر کنید

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                            روزنامه لس آنجلس تایمز به آمریکایی هایی که قصد دارند تعطیلات سال نو میلادی را در سفر بگذرانند پیشنهاد کرده که به ایران رفته و از جاذبه های گردشگری آن بویژه اصفهان بازدید کنند.
                            لس آنجلس تایمز خطاب به گردشگران آمریکایی: تعطیلات سال نو به اصفهان سفر کنید

این روزنامه آمریکایی روز یکشنبه 6 دی در مطلبی نوشت: بسیاری از آمریکائیها تمایل دارند تا به ایران سفر کنند و چندین آژانس مسافرتی آمریکایی نیز در این زمینه مشغول خدمت رسانی هستند.

لس آنجلس تایمز با اشاره به محدودیت های دولت آمریکا برای مسافرت به کوبا، سفر به ایران را آسان تر ارزیابی کرد و نوشت: ایران پر از مسجد و میدان و برجهای تاریخی است و شهر باستانی اصفهان و هتل عباسی با حال و هوای تاریخی آن محبوب گردشگران غربی است.

این روزنامه اضافه کرد: همانند مصر و پرو، برخی از ویرانه های شگفت انگیز دوران پیش از میلاد مسیح در تخت جمشید که چندان از شیراز دور نیست قرار دارد و این دو مقصد گردشگری از مرزهای ایران با کشورهای عراق و افغانستان که وزارت امور خارجه آمریکا توصیه به پرهیز از آنها کرده است دور هستند.

در این مطلب، تهران شهری به روز معرفی شده که برخی از موزه های ایران در آن قرار دارد.
                            لس آنجلس تایمز اضافه کرد: برای سفر، آمریکائی ها بیشتر به استانبول پرواز کرده و از آنجا به تهران یا اصفهان سفر می کنند.

این روزنامه به نقل از یکی از تورهای مسافرتی آمریکا خبر داد؛ در سال 2016 تعداد 14 گروه گردشگر را به ایران خواهد فرستاد که دو برابر سال 2014 می باشد.

بوتسوانا، کلمبیا، ایرلند، میانمار، فرانسه، مالزی، اسپانیا و انگلیس از جمله کشورهای جذاب دیگری معرفی شده که لس آنجلس تایمز به آمریکایی ها پیشنهاد کرده در ایام تعطیلات سال نو میلادی به آنجا سفر کنند.

نظر

• rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

عذرخواهی رشیدپور از احمدی نژاد و هوادارانش

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

به به,ماشاالله... کار به فحش های ناموسی کشیده شده >:D<
                                اصل و اوریجنال شیعه آقا مرتضی علی بچه های یالثارات هستند ,...

در اصل توسط ;260067 پست شده است
                                به گزارش ایسنا، براساس آنچه در برخی سایتها منتشر شده، در مطلب «یالثارات» آمده است: «از دیدگاه لیبرالی رئیسجمهور فعلی، قبیحترین و نارواترین کار آن است که عدهای امر به معروف را علیه زنان لاابالی و بیحیا و بیحجاب به کار گیرند و حرف ثابت او همان است که اخیرا آن زن فمینیست عضو ارشد تشکیلات برانداز و منحلشده مشارکت ابراز داشت: دولت با برخورد با زنان (ولو با عریانی کامل آشکار شوند) مخالف است. البته این زن کذایی در ادعای خود صادق است و مگر آن زن مفلوک، همپالگی سابق همین شخص نبود که شبهنگام لخت و عریان در محلههای لندن ظاهر شد و مورد تجاوز سه تن از اوباش انگلیسی قرار گرفت و هماینک روحانی، همپالگی همان «بدتر از فاحشه معروفه در دنیا» را میخواهد بر گردن زنان ما مسلط کند به نام خانم معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده!»

شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور، کارشناس ارشد حقوق بینالملل است که در دولت اصلاحات مدیریت ارتباطات بینالملل مرکز امور مشارکت زنان ریاستجمهوری را عهدهدار بود. او پایاننامه خود را با موضوع «بررسی اقدامات بینالمللی مقابله با خشونت علیه زنان» نگاشته و تالیفاتی نیز در حوزه حقوق زنان داشته است.
                                هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

در حال کار...
                                X