اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : اخبار

روزنامه اصلاح طلب نوشت:

رئیس‌جمهور،‌ کم دل اصلاح‌طلبان و مردم را نشکسته است

روحانی بدون حمایت جناح چپ شانس پیروزی در انتخابات را نداشت

روزنامه اصلاح‌طلب نوشت:‌ رئیس‌جمهور تدبیر و امید که با بلیت اصلاح‌طلبی و اجماع آنان آرای مردم را به سمت خود جذب کرد در این مدت، کم دل اصلاح‌طلبان و البته مردم را نشکسته است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، روزنامه آفتاب یزد در بخشی از گزارش امروز خود نوشت: چرا در طرح خبر دروغ عبور مجمع روحانیون از روحانی، برخی از اصلاح‌طلبان نیز (پیش از تکذیب خبر) آن را بازنشر دادند؟!

در پاسخ به این سوال باید بی‌تعارف مقصر اصلی را شخص حسن روحانی دانست. رئیس‌جمهور تدبیر و امید که با بلیت اصلاح‌طلبی و با اجماع آنان، آرای مردم را به سمت خود جذب کرد، در این مدت کم دل اصلاح‌طلبان و البته مردم را نشکسته است.

پرواضح است که بر اساس همه شاخص‌ها، روحانی بدون حمایت جناح چپ شانس پیروزی در انتخابات سال 92 را نداشت، اما دیدیم که این مهم با خردگرایی اصلاح‌طلبان محقق شد.

ولی اکنون 3 سال پس از عملکرد او در ریاست جمهوری به ویژه بعداز لابی‌هایی که برخی وزرای وی و شاید خودش! در بحث ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌های پارلمان دهم به خرج دادند، دل اصلاح‌طلبان به گله گشوده شده است.

در این بین، برخی از اصلاح‌طلبان نیز از این ناعهدی به ستوه آمده و ناامیدانه می‌پندارند که «تدبیر و امید‌ها» تنها از آنها (اصلاح‌طلبان) در سال 92، استفاده ابزاری کرده‌اند و دیگر هیچ. برخی از اصلاح‌طلبان می‌اندیشند که حسن روحانی از وقتی به مقصودش یعنی ریاست جمهوری رسید، یاران اصلاحات را از یاد برده است و به‌نوعی به توهم خود بزرگ‌پنداری و محبوبیت شخصی کاریزماتیک رسیده. امری که باعث شده گروهی از آنها (اصلاح‌طلبان) دست به لج‌بازی سیاسی بزنند.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

«نسیم آنلاین» منتشر کرد

صفدرحسینی حقوق خود را در ۷۰۰ روز ۴۰۰ درصد افزایش داد!

بررسی‌ها نشان می‌دهد رئیس صندوق توسعه ملی در کمتر از دو سال و در حالی که تورم تک رقمی شده حقوق خود را ۵ برابر کرده است.

گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: این روزها صندوق توسعه ملی با مدیریت سید صفدر حسینی وزیر اقتصاد دولت اصلاحات و پدر سیده فاطمه حسینی جوان ترین نماینده مجلس دهم شورای اسلامی، در کانون توجهات مردم و رسانه ها قرار گرفته است. افشای فیش حقوقی رئیس و اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی و افشای دریافتی و وامهای کلان آنها بدجوری برای دولت تدبیر و امید گران تمام شده است، به گونه ای که دیروز حسن روحانی مجبور شد تا رو دربایستی را با صفدر حسینی و اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی کنار بگذارد و آنها را از این مقام عزل کند.

اما برخی رسانه های منتسب حامی دولت و یا جریان اصلاحات که در این ایام نمی تواستند از دریافتی های نجومی دولتمردان تدبیر و امید دفاع کنند،شبهات زیادی را ایجاد کرده اند. این در حالی است که فیش حقوقی صفدر حسینی رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی در دولت روحانی و در عرض کمتر از دو سال و در حالی که بنا به ادعای دولتمردان یازدهم تورم در این مدت تک رقمی شده، تا 5 برابر و یا حتی 400 درصد افزایش یافته است.

حال سوال اینجاست که واقعا چه اتفاقی می افتد که فردی که خودش در دولتهای گذشته استاندار بوده و در دولت اصلاحات تجربه حضور در دو وزارتخانه کار و اقتصاد را داشته است، به یک باره چنین بی محابا حقوق خود را 5 برابر کرده و از وام‌های کلان صندوق توسعه ملی استفاده می‌کند. شاید پاسخ این سوال را باید در نوع نگاه دولتمردان حسن روحانی به کشور باید جستجو کرد. به نظر می‌رسد امثال صفدر حسینی کشور را ملک خود و بیت المال را حقوق خود می دانند و ابایی از دست اندازی به آن را ندارند. نمونه این گونه خلق و خوی در میان دولتمردان تدبیر و امید را می توان در رفتار برخی دیگر از مدیران صندوق توسعه ملی هم دید.

باید دید نگاه برخی از دولتمردان یازدهم به کشور و منابع آن تا چه زمانی ادامه خواهد یافت و یا رئیس جمهور همچنان راضی به حضور افرادی با چنین روحیه هایی در دولت تدبیر و امید هست یا خیر؟

نظر

• ali110
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 467

سرانجام تلخ خواننده لس آنجلسی

به تازگی عکس و فیلمی از شهرام کاشانی خواننده لس آنجلسی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود که این فرد را در یک وضعیت نامناسب به تصویر کشیده‌اند.

به گزراش باشگاه خبرنگاران، برخی نیز می‌گویند او به بیماری کبدی مبتلا شده است، اما آنچه که از این عکس و این ویدئو بر می‌آید این است که یک بیمار کبدی در خیابان رها نمی‌شود و بیشتر حال و روز او به افراد معتاد شبیه است.

نظر

• ali110
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 467

عضو هیئت مدیره اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم شکر در چند روز گذشته با افزایش مجدد روبرو بوده است گفت: نرخ این محصول در بنکداری‌ها به ۳۰۷۰ تومان رسیده است و شرایط دریافت این محصول در بنکداری‌ها با محدودیت‌ روبرو است.

نظر

• asir
            ستاره دار(4)
            • Jan 2013
            • 416

در اصل توسط ali110 پست شده است View Post
            عضو هیئت مدیره اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم شکر در چند روز گذشته با افزایش مجدد روبرو بوده است گفت: نرخ این محصول در بنکداری‌ها به ۳۰۷۰ تومان رسیده است و شرایط دریافت این محصول در بنکداری‌ها با محدودیت‌ روبرو است.

روحانی مچکریم/:.grlim:./
            حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• رهـــا
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 342

رئیس جمهوری که قرار بود زنده به گور شود....
              اسم کودکی که دنیا آمد ، ولادیمیر پوتین .رئیس فعلی روسیه است.

در هنگام جنگ جهانی دوم بعد از چند هفته بالاخره یک سرباز موفق میشود چند روز مرخصی بگیرد.
              وقتی به محل سکونت خود میرسد متوجه یک کامیون حامل تعدادی جنازه میشود که بسمت قبرستان میرفت وخبر دار میشود که دشمن آن منطقه را بمباران کرده است لذا برای آخرین بار قصد داشت به جنازه همشهریهایش نگاهی بیندازد که متوجه میشود کفشی در میان اجساد وجود دارد که شباهت به کفش همسرش دارد وبسرعت بسمت خانه میدود ومتوجه میشود خانه اش ویران شده لذا پس از این شوک بزرگ خود را به کامیون میرساند وآن جنازه را تحویل میگیرد که در قبرستان دسته جمعی دفن نشود وبا مراسم واحترام خاص دفن نماید ولی متوجه میشود جنازه همسرش هنوز نفس میکشد.

لذا او را به بیمارستان میرساند وان زن زنده میماند.
              وسالها بعد صاحب فرزندی از آن زن میگردد.
              زنی که قرار بود زنده بگور شود.
              اسم کودکی که دنیا آمد ولادیمیر پوتین .رئیس فعلی روسیه است.

این داستان را هیلاری کلینتون در کتابش بنام گزینه های سخت قید کرده است.

منبع:http://www.morahem.com/majale/the-st...irth-of-putin/

شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

کیارستمی در پاریس از دنیا رفت

عباس کیارستمی که برای ادامه درمان بیماری خود به فرانسه سفر کرده بود، در سن ۷۶ سالگی و در ماه تولدش درگذشت.
                به گزارش ایسنا، این کارگردان سرشناس سینمای ایران که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و در ماه‌های اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش هشتم تیر برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت.
                طبق پیگیری خبرنگار ایسنا از مسئولان خانه سینما این خبر تایید و اعلام شد که کیارستمی در بیمارستانی در پاریس از دنیا رفته است.
                بنا بر این گزارش، پیکر کیارستمی قرار است به ایران منتقل شود.

کیارستمی در کارنامه‌ی فیلم‌سازی‌اش ساخت فیلم‌های کوتاه «نان و کوچه»، «زنگ تفریح»، «تجربه»، «دو راه حل برای یک مساله» و .. و فیلم‌های بلند «گزارش» ۱۳۵۶، «اولی‌ها» ۱۳۶۲، «خانه‌ی دوست کجاست؟» ۱۳۶۵، «مشق شب» ۱۳۶۶، «کلوزآپ، نمای نزدیک» ۱۳۶۸، «زندگی و دیگر هیچ» ۱۳۷۰، «زیر درختان زیتون» ۱۳۷۳، «طعم گیلاس» ۱۳۷۶، «باد ما را خواهد برد» ۱۳۷۷، «ABC آفریقا» ۱۳۷۹ را دارد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

مصرف روزانه بنزین به ۹۵ میلیون لیتر می رسد

ناصر سجادی گفت: با توجه به پایان ماه مبارک رمضان و آغاز سفرهای تابستانی برآورد شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران این است که در تعطیلات پیش‌رو مصرف بنزین روزانه بیش از ۳۰ درصد افزایش یابد.

به گزارش «نسیم آنلاین»، مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران پیش‌بینی کرد که مصرف روزانه بنزین در ایام تعطیلات عید فطر به بیش از 95 میلیون لیتر می رسد.

ناصر سجادی گفت: با توجه به پایان ماه مبارک رمضان و آغاز سفرهای تابستانی برآورد شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران این است که در تعطیلات پیش‌رو مصرف بنزین روزانه بیش از 30 درصد افزایش یابد.

وی افزود: همه مناطق پخش فرآورده‌های نفتی در کشور آمادگی کامل برای تامین سوخت مسافران از روز پیش از عید فطر را دارند.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران، درباره میزان ذخایر بنزین کشور اعلام کرد: وضع موجودی انبارهای بنزین کشور امسال بسیار بهتر از پارسال است و همه انبارها ذخایر بسیار مناسبی دارند.

وی ادامه داد: میانگین مصرف بنزین از ابتدای سال تاکنون یعنی 104 روز گذشته، نزدیک به روزانه 72 میلیون لیتر بوده ؛ اما پیش‌بینی می‌کنیم پس از پایان ماه رمضان تا چند روز بیش از 95 میلیون لیتر در کشور مصرف شود، یعنی شاهد رشد 30 درصدی مصرف در کشور باشیم.

سجادی با بیان این‌که درباره تامین سوخت هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: همه مناطق برای تامین سوخت در ایام تعطیلات پس از ماه مبارک رمضان در حالت آماده باش به سر می برند و در صورت نیاز در این ایام از جایگاه‌های سیار استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به این‌که در طول سال به طور معمول در چند مقطع حجم مسافرتها زیاد می‌شود که باید شرایط را برای تامین سوخت فراهم کرد، گفت: تامین سوخت کار ذاتی شرکت پخش است اما در شرایط خاص همه مناطق در کل کشور به دنبال تامین به موقع سوخت هستند تا مشکلی در این باره وجود نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران، اوج مصرف بنزین کشور را ایام عید، فصل تابستان و بین تعطیلی اعلام کرد، افزود: تدابیر بسیار ویژه‌ای برای تامین سوخت در این ایام اندیشیده می‌شود.

به گفته وی، در ایام عید از 25 اسفندماه تا 20 فروردین‌ماه پیک مصرف تقریبا یک‌ماه را داریم ؛ اما در ایام تابستان خصوصا این چندسالی که ماه مبارک رمضان با فصل تابستان تلاقی کرده بعد از پایان ماه رمضان و شروع عید فطر مسافرتها آغاز می‌شود تا پایان شهریورماه و از آن طرف هم تا 15 مهرماه و بازگشایی مدارس در کشور شاهد افزایش مصرف بنزین هستیم.

سجادی یادآور شد: امسال تمهیدات بسیار خوبی از لحاظ تامین بنزین در همه نقاط سیاحتی و زیارتی اندیشیده شده و برای همه انبارها ذخیره بسیار مناسبی از بنزین فراهم کردیم و موجودی انبارها از پارسال شرایط بسیار مطلوبتر است.

نظر

• ali110
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 467

اختلاس بزرگ در سازمان نظام مهندسی کشور

اکبر ترکان رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور از تخلف ٤٠‌میلیاردتومانی در سازمان نظام‌مهندسی خبرداد. نشست خبری دیروز اکبر ترکان، خالی از حاشیه نبود. ترکان در این نشست پرده از اختلاس در دوره قبلی نظام‌مهندسی برداشت. او با اشاره به تخلف ٤٠‌میلیاردتومانی در سازمان نظام‌مهندسی گفت: آنچه رئیس فعلی سازمان نظام‌مهندسی استان تهران، آقای بی‌طرف، به من گزارش داده‌اند این است که هیأت‌رئیسه دوره قبلی سازمان نظام‌مهندسی استان تهران بدون اطلاع سایر اعضا بخشی از منابع سازمان را نزد بانکی سپرده‌گذاری کرده است و ...

38 سال دزدی و چپاول و سر مردم شیره مالیدن / ای جونم ...

نظر

• پرنسس
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 298

طاهر خانلو
                      طاهر خانلو(@taher241) کمتر از یک دقیقه پیش
                      #لکما شرکت کارخانجات مخابراتی ایران برای قرارداد بزرگ همکاری اماده میشود این همکاری برای بازاریابی تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی در کشور عراق آغاز شده و موضوعات آموزش، فروش و تجهیزات، انتقال دانش فنی و تولید مشترک در زمینه‌ دکل‌های مخابراتی، سیستم‌های رادیویی، تجهیزات مخابرات نوری، ایستگاه‌های زمین مخابراتی و مراکز تلفن مبتنی بر IP را شامل می‌شود. با ما همراه باشید
                      به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• ali110
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 467

آمادگی یک نماینده برای افشای 520 تخلف احمدی نژاد

غلامعلی جعفرزاده آبادی گفت: وکلای بقایی در تماس با من، خواسته‌اند، مستندات خود را در خصوص پرونده ۲۰ هزار میلیاردی بقایی به مردم ارائه دهد و در غیر این صورت از وی شکایت خواهد کرد.

در همین ارتباط، این نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با تابناک اظهار داشت: در روزهای اخیر، از دفتر آقای بقایی نامه‌ای برای من فرستاده شده که در آن با استفاده از الفاظ توهین آمیز درخواست کرده بود، مدارک خود را در راستای خبر ۲۰ هزار میلیاردی به مردم ارائه دهید، در غیر این صورت از من شکایت خواهند کرد.

این نماینده مجلس گفت: ما با این گونه شکایات‌ مشکلی نداریم؛ اما برای اینکه گزارش خود را به مردم بدهیم، لازم است یک رسانه داشته باشیم. در همین راستا، فرصتی از سوی رسانه ملی می‌خواهم تا در راستای خیانت‌ها و جنایت‌هایی که در زمان احمدی‌نژاد صورت گرفته، به مردم بگویم.

این نماینده مجلس همچنین ادامه داد: اگر رسانه ملی این زمان را در اختیار من بگذارد، ۵۲۰ تخلف محرز و ثبت شده توسط دستگاه‌های نظارتی و سیستم قضایی را افشا خواهم کرد؛ تخلفاتی که تا به امروز به دلیل شخصیت حقوقی احمدی‌نژاد ـ که روزی رئیس جمهور بود ـ از سوی هیچ نهادی گفته نشد.

این نماینده گفت: گویا
                        تنها این رئیس جمهور در جمهوری اسلامی مصونیت دارد و مجاز است هر کار بخواهد انجام دهد. به هر حال تیم دولت سابق اصرار دارند که این اسناد رونمایی شود و به همین دلیل، من اصرار دارم تا در صدا و سیما حاضر شود و در محضر مردم مستندات خودم را به آن‌ها ارائه کنم.

جعفرزاده ادامه داد: ما نمی‌خواهیم با آبروی افراد بازی کنیم، اما اکنون که خودشان اصرار دارند و مکتوب درخواست کرده‌اند که این کار انجام شود، خواهشمندم فرصتی داده شود تا این تخلفات گفته شود.
                        این نماینده مجلس در خصوص موضوع تخلفات افزود: عمده تخلفات مربوط به خساراتی است که در هشت سال وارد کشور شده، افرادی که غیر قانونی و یک شبه صاحب میلیارد‌ها ثروت شده‌اند و برخی تخلفات مالی شدید که خود شخص احمدی‌نژاد و برخی از نزدیکان وی در آن دست داشتند و برخی
                        جنایت‌هایی که درحق این مردم شده است، بخش اصلی آنکه شامل خروج میلیارد‌ها دلار پول از کشور است می‌شود.

این نماینده مجلس در خصوص میزان مبالغ خارج از کشور گفت: افراد با عنوان‌های مختلف، مبالغ هنگفت متعددی از کشور خارج کرده‌اند که اجازه دهید میزان دقیق آن را در صدا و سیما به مردم اعلام کنیم.

آخرین ویرایش توسط ali110؛ 2016/07/05, 22:53.

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

مرگ دلخراش زن جوان در یک بیمارستان

کد خبر: ۶۰۲۵۲۶

تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۵ 02 July 2016

زن جوانی که پزشکان یکی از بیمارستان‌‌های دولتی تهران بیماری او را افت فشار تشخیص داده بودند، ساعتی بعد از بستری شدن به علت خونریزی وسیع ریوی جان خود را از دست داد. شوهر این زن از بیمارستان به علت رسیدگی نکردن به وضعیت همسرش طرح شکایت کرده است.

شوهر این زن که از نیروهای نظامی است در شرح ماجرا به خبرنگار روزنامه جوان می‌گوید: چند سال قبل ازدواج کردم و صاحب دختری یک و نیم ساله به نام روژان هستم. ظهر روز هفتم اسفندماه سال قبل همراه همسرم برای تشییع جنازه یکی از بستگان به بهشت زهرا رفتیم. آنجا بود که همسرم دچار تهوع شد. البته وضعیت او طوری نبود که نتواند خودش را کنترل کند.

به هر حال به توصیه مادرش او را به بیمارستان لولاگر بردم. پزشکان بعد از معاینه گفتند که او دچار گرفتگی عضلانی شده است و با مراقبت به وضعیت عادی برمی‌گردد. با این امیدواری راهی خانه شدیم اما چند ساعت بعد حال همسرم بدتر شد. نیمه شب بود که او را به بیمارستانی دولتی منتقل کردم. وضعیت او را برای پزشکان توضیح دادم و آنها بعد از معاینه گفتند که فشارش افتاده است و به او سرم تزریق کردند.

حال همسرم هر لحظه بدتر می‌شد به خاطر همین به علت نگرانی که داشتم به پزشکان اعتراض کردم تا به وضعیت او رسیدگی بهتری کنند، اما آنها گفتند که ما پزشک هستیم یا شما؟ با اصرارهای من بود که یک آمپول به سرم تزریق شد اما در بهبود سلامت همسرم تغییری ایجاد نشد.

آن شب تا ساعت 6 صبح روز بعد بربالین همسرم با نگرانی بیدار بودم. وقتی حال همسرم رو به وخامت گذاشت با التماس از پزشکان خواستم به فریاد همسرم برسند اما کسی به فریادم نرسید.

همسرم دو نفس عمیق کشید، نفسش تنگ شده بود. گفت که حلالم کن و دیگر همه چیز تمام شد.

به صورتش دست کشیدم که دیدم که چشمانش را بست. دوباره به سراغ پرستار رفتم و خواستم به سراغ او بیاید. وقتی با التماس خواستم به همسرم سر بزند به آهستگی کنار تخت حاضر شد و گفت چرا این طور شده است؟ گفتم که شما پزشک هستید. از آنجا به بعد بود که مدام شروع کرد با پزشکان دیگر تماس بگیرد و وضعیت همسرم را گزارش کند.

لحظاتی بعد چند پزشک از راه رسیدند و بعد از معاینه همسرم گفتند که او فوت شده است. از لحظه‌ای که او را به بیمارستان منتقل کردم تا زمانی که فوت شد فقط یک سرم به او تزریق شد. نگرانی من این است که چرا به وضعیت همسرم رسیدگی نکردند. می‌دانم که مرگ در دست خداست اما اگر پرستاران به جای بازی کردن با گوشی تلفن‌های همراهشان بربالین همسرم حاضر می‌شدند شاید او امروز زنده بود. یکی از کارکنان بیمارستان به من گفت که بیمارستان پرسنل کافی در اختیار ندارد و رسیدگی نکردن به وضعیت بیمارتان طبیعی است.

وی ادامه داد: حالا گزارش پزشکی قانونی نشان می‌دهد که همسرم به علت خونریزی وسیع ریوی در بیمارستان فوت شده است. سؤال من این است که چرا در چند ساعتی که همسرم در بیمارستان بستری بود، پزشکان او را به صورت تخصصی معاینه نکردند و متوجه خونریزی وسیع ریوی او نشدند؟

آنها که اعلام کرده بودند همسرم به علت افت فشار به این وضعیت دچار شده است. اگر می‌گفتند که قادر به تشخیص نیستند او را به بیمارستان دیگری منتقل می‌کردم. سؤال دیگرم این است که اگر همسر یا خواهر یا عزیزان خودشان به این وضعیت دچار شوند آیا او را به حال خودش رها می‌کنند تا فوت شود؟

وی افزود: من به علت کوتاهی در رسیدگی به وضعیت همسرم در شعبه 19 دادسرای پزشکی علیه بیمارستان اعلام جرم کرده‌ام. برای گرفتن اوراق پرونده در بیمارستان من را سرگردان و بی‌احترامی کردند.

وقتی راهی دفتر وزیر بهداشت هم شدم، گفتند که پاسخگویی فقط از طریق تلفن امکان‌پذیر است. با شماره تماسی که به من داده‌اند هیچکس جوابگوی تلفن نیست. همسرم به علت کوتاهی در رسیدگی فوت شده و از وزیر بهداشت درخواست می‌کنم تا به وضعیت بیماران رسیدگی کند.

او می‌گوید: روژان، دختر یک و نیم ساله‌ام هنوز شیرخواره‌است و مسیر زندگی‌ام با غفلت دیگران به ناگاه تغییر کرده است. کسانی که می‌خواهند به این امر رسیدگی کنند برای یک لحظه خودشان را جای کودک شیرخوار من بگذارند.

برای پیگیری موضوع با دفتر رئیس بیمارستان تماس گرفتیم. منشی دفتر اعلام کرد که موضوع گزارش به رئیس بیمارستان منعکس و نتیجه آن به رسانه اعلام خواهد شد که این امر صورت نپذیرفت. نام بیمارستان در روزنامه محفوظ است.

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

حاشیه‌هایی از هم‌نشینی سیاسیون در نماز عید فطر

مراسم نماز عیدفطر محفلی از هم نشینی سیاسیون در کنار هم بود از کنار هم نشستن سعید جلیلی و عراقچی تا تنهایی محمود احمدی‌نژاد.
                            کد خبر: ۶۰۳۷۲۰

تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸ 06 July 2016

مراسم عید سعید فطر با حضور گسترده مردم نمازگزاران چهارشنبه-16 تیر- در مصلی تهران برگزار شد. در ابتدای این مراسم بعد از تلاوت قرآن، مهدی سماواتی و میثم مطیعی به مدیحه سرایی پرداختند.

به گزارش خبرآنلاین، علاوه بر چهره‌هایی همچون حسن روحانی و آیت الله هاشمی که رهبری را در حین ورود به جایگاه نماز همراهی کردند، سایر مسئولان کشوری و لشکری نیز در این مراسم حضور داشتند.

در تصاویری که رسانه ملی از این مراسم منتشر کرد، حضور علی لاریجانی و آیت الله آملی لاریجانی و حسن روحانی سران سه قوه و همچنین آیت الله هاشمی رفسنجانی به چشم می‌خورد.

شخصیت‌هایی چون اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، نعمت زاده وزیر صنعت از هیئت دولت به مراسم آمده بودند.

از اهالی مجلس خبرگان نیز چهره‌هایی همچون آیت الله جنتی رئیس مجلس خبرگان و محسن اسماعیلی عضو مجلس حضور داشتند. آیت الله جنتی نماز عید فطر را در کنار آیت الله آملی لاریجانی و حسن روحانی اقامه کرد.

از دیگر نکات حاشیه ای این مراسم هم نشینی عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان با سعید جلیلی بود، علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی نیز چهره دیگر هسته‌ای حاضر در این مراسم بود.

در ردیف اول هم احمدی‌نژاد با فاصله معناداری از دیگر مسئولان در صف نماز جای گرفت. سیدرضا تقوی از جمله سیاسیونی بود که بعدا در کنار او قرار گرفت. از میان این جمع هم نشینی قالیباف با سردار رحیم صفوی دو هم رزم قدیمی نیز جالب توجه بود.

پیش از نماز نیز علوی وزیر اطلاعات هم نشین سرلشکر باقری شده بود و با رییس کل جدید ستاد کل نیروهای مسلح به خوش و بش پرداخت.

از اهالی مجلس نیز علی مطهری و مسعود پزشکیان نواب رییس مجلس، فرید موسوی نمایند لیست امید مجلس در کنار چهره‎‌هایی ، غلامعلی حدادعادل، غلامرضا مصباحی مقدم نمایندگان سابق مجلس در صف اول نماز عید فطر نشسته بودند.

مهدی چمران رییس شواری شهر تهران، دولت آبادی دادستان تهران، منتظری رییس دیوان عدالت اداری و همچنین افرادی همچون سردار عزیز جعفری فرمانده کل سپاه ، ناصر سراج رییس سازمان بازرسی کل کشور، جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد، حسین شریعتمداری، علی اکبر ولایتی، سردار نقدی، سیداحمد خاتمی، امیر اسماعیلی فرمانده پدافند هوایی کشور، و ... حضور داشتند. گپ و گفت فرمانده سپاه با مدیرمسئول کیهان از نکات قابل توجه این مراسم بود.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

آژیر خطر در پتروشیمی بوعلی سینا که از دیروز (چهارشنبه، ١٦ تیرماه) در آتش می سوزد به دلیل ازدیاد حریق مخزن ٢٠٠١ به صدا درآمد، این مخزن صبح امروز (پنجشنبه، ١٧ تیرماه) تا حدودی مهار شده بود.

به گزارش «انتخاب»؛ آتش سوزی مخزن ٢٠٠١ پتروشیمی بوعلی سینا که صبح امروز پنجشنبه ١٧ تیرماه تا حدودی مهار شده بود و تلاش برای مهار کامل آن ادامه داشت بار دیگر شعله ور شد، این مخزن حاوی خوراک نفتاست.

خاموش کردن کامل آتش مخزن ٢٠٠١ مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا براساس آخرین تمهید تیم های آتش نشانی مستقر در محل آتش سوزی سایت ٤ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ریختن فوم های مخصوص از سه جهت انجام شد.

آتش سوزی در برج ٨٠٠١ که با ١٢١ متر ارتفاع یکی از بلندترین برجهای پتروشیمی است، بامداد امروز (پنجشنبه، ١٧ تیرماه) تقریبا بطور کامل مهار شده است.

برجی که آتش آن مهار شد، بلندترین برج فلزی خاورمیانه به ارتفاع ١٢١ متر به وزن ١٥٠٥ تن و قطر ٨ متر است. این برج سال ٧٨ از سوی شرکت توسعه شبکه های صنعتی ایران و با استفاده از جرثقیل ١٢٠٠ تنی نصب شد.

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در زمینی به مساحت ٣٦ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان، در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر واقع است،خوراک پتروشیمی ماهشهر نفتای سبک و سنگین و بنزین پیرولیز است که از کارخانجات NGL (١٠٠٠/٩٠٠ پازنان) و پتروشیمی امیرکبیر تامین می شود و در فرآیندهای موجود در واحدهای عملیاتی مختلف به محصولات با ارزش و سود آور آروماتیکی نظیر پارازایلین و ارتوزایلین و بنزن تبدیل می شود.

احتمال وقوع بحران در ماهشهر؛ HSE و ستاد مديريت بحران در تعطيلات!

ماهشهر ؛ منطقه ای که محل قرار گیری تاسیسات و مواد خطرناک صنعتی است و کوچکترین بی توجهی به آن می تواند فجایع بزرگی را رقم زند فاقد کمترین امکانات مهار حوادثی اینچنینی است، به طوریکه در حادثه روز گذشته بالگردی از سایر نقاط و بنا بر گزارشی از ماهشهر برای جلوگیری از گسترش آتش سوزی بر آسمان پتروشیمی بوعلی سینا به پرواز در آمده بود .

به نوشته نفت ما، به نظر می رسد موضوع HSE و اهمیت به آن در صنایعی همچون پتروشیمی که می تواند باعث بحران های غیر قابل برگشت شود آن هم در منطقه ای مانند ماهشهر که قلب تپنده این صنعت تلقی می گردد، تنها به گزارشات پر رنگ و لعابی که برای دریافت تقدیر نامه برای رعایت استاندارهای ایمنی – که اگر جنبه واقعیت داشته باشد- ختم می شود و برای پیاده سازی این مهم کوچکترین قدمی برداشته نمی شود نمونه کوچک آن، همان نبود بالگرد در این منطقه .

جدا از آنکه پتروشیمی بوعلی سینا ، منبع تامین خوراک سایر پتروشیمی های همجوار بوده و ایجاد مشکل در این واحد می تواند بر مجتمع های دیگر نیز تاثیر گذار باشد اما نکته ای که در این میان باید به آن توجه ویژه داشت اطلاع رسانی دقیق از ابعاد وقوع این حادثه در در بلندترین برج پتروشیمی خاورمیانه بود

بسته شدن جاده ماهشهر بندر امام

براساس خبرهای منتشر شده، تمامی واحدهای پتروشیمی ماهشهر تخلیه شده اند.

همچنین جاده ماهشهر به بندر امام خمینی هم مسدود شد.

تاکنون هیچ خبری درباره تلفات انسانی این حادثه منتشر نشده است.

ستاد مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی:خطری، ماهشهر و بندر امام را تهدید نمی کند

فرمانده ستاد مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت:هیچ خطری، شهرهای همجوار ، شهر بندر ماهشهر و شهر بندر امام خمینی (ره) را تهدید نمی کند و موضوع نیز تحت کنترل است.

فرمانده ستاد مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی:خطری، ماهشهر و بندر امام را تهدید نمی کند

سید امید شهیدی نیا فرمانده ستاد مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی روز پنجشنبه در خصوص آخرین تمهیدات اندیشیده شده برای کنترل آتش سوزی در مجتمع پتروشیمی بوعلی شهرستان بندر ماهشهر گفت:بر اساس آخرین اخبار، طی آتش سوزی روز گذشته در شرکت پتروشیمی بوعلی سینا که منجر به آتش سوزی در برج ۸۰۰۱ و مخازنa 2001 وc2001 شد، با تلاش سیستم های عملیاتی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، شرکت های مستقر در منطقه و سایر سازمان های صنعت نفت و استان، آتش در برج ۸۰۰۱ و مخزنa 2001 مهار شده است.

وی اضافه کرد:آتش در مخزنc 2001 کماکان ادامه دارد و تلاش فراوانی برای کنترل آتش و مهار آن در حال انجام است.

شهیدی نیا با بیان اینکه آتش سوزی اخیر تلفات جانی به همراه نداشته است، افزود:این حادثه با تمهیدات اندیشیده شده، تلفات انسانی و مصدومیت نداشته است.

عبدالرسول دشتی رئیس روابط عمومی شرکت هلدینگ خلیج فارس نیز در گفت و گو با ایرنا گفت:آتش سوزی در تاور ٨٠١١ بامداد امروز (پنجشنبه به صورت کامل مهار شد و با تلاش بدون وقفه مخزن ٢٠٠١A نیز خاموش شده است.

وی با بیان شعله ور شدن مجدد مخزن ٢٠٠١c پتروشیمی بوعلی سینا طی ساعاتی پیش، افزود:آتش سوزی ادامه دارد، اما آتش این مخزن تحت کنترل است تا به سایر بخش ها سرایت نکند.

دشتی گفت:آتش این مخزن زمانی تمام می شود که موجودی سوخت داخل آن به اتمام برسد و این حادثه تاکنون هیچ مصدومی نداشته است.

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا که در زمینی به مساحت ٣٦ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان، در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر واقع شده است، دیروز چهارشنبه ١٦ خرداد دچار حریق شد.

هم اکنون زبانه آتش در بلندترین برج پتروشیمی کشور که در پتروشیمی بوعلی سینا قرار دارد مهار شده اما آتش در مخزن این پتروشیمی که صبح امروز مهار شده بود بار دیگر زبانه کشید.

وزیر نفت به ماهشهر رفت

بیژن زنگنه وزیر نفت ساعت ۲۳:۴۵ پنجشنبه به سمت ماهشهر پرواز کرد.

هدف از این سفر، بررسی آتش سوزی بزرگ و مستمر در پتروشیمی ماهشهر در جنوب خوزستان است.

آتش‌سوزی پتروشیمی 'تا دو روز دیگر ادامه خواهد داشت'

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پیش‌بینی کرده است که آتش سوزی مجتمع پتروشیمی بوعلی‌ سینا در جنوب غرب ایران تا دو روز دیگر ادامه داشته باشد.

عادل سلیم‌نژاد گفته است آتش سوزی تا سوختن کامل محتویات مخزن آتش‌گرفته ادامه خواهد داشت اما اطمینان داده که آتش‌ "به صورت زمینی و هوایی تحت کنترل است".
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ali110
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 467

با گذشت بیش از ۳۶ ساعت از وقوع آتش سوزی پتروشیمی بوعلی و خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری این حادثه، وزیر نفت اعلام کرد: برای مدیریت بحران این حادثه یک فرمانده متخصص و کاردان نداریم /

جواب سوال سادست. وقتی آقایون دنبال غارت بیت المال هستن، دیگه کسی دنبال تخصص نمیره . میگه منم باید یه راهی پیدا کنم که مسیر 1000 ساله رو یه شبه طی کنم /// فعلا 700 میلیارد تومن تو آتیش سوخت . ای کاش این پولو بین فقرا تقسیم میکردن . نامردا

نظر

در حال کار...
                                X