اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #43456
    پاسخ : اخبار

    نام مستعار لیموزین ترامپ The Beast به معنی "جانور" است. تصویر لو رفته از این خودرو ایمن و لوکس را می‌بینید.
    لیموزین طراحی شده برای دونالد ترامپ

    لیموزین باراک اوباما



    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • ایرج سابق
      عضو فعال
      • Oct 2015
      • 7434

      #43457
      پاسخ : اخبار

      تاریخ خبر: 22/08/1395 | ساعت: 19:2|


      ترامپ: مشورت با بیل کلینتون را بررسی می کنم

      تهران - ایرنا - دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا اعلام کرد که مشاوره با بیل کلینتون همسر هیلاری کلینتون نامزد دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را مورد بررسی قرار خواهد داد.
      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

      نظر

      • ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

        #43458
        پاسخ : اخبار

        تاریخ خبر: 22/08/1395 | ساعت: 23:30|


        نعمت زاده: رونق اقتصادی و توسعه فناوری در کشور مشهود است


        انزلی - ایرنا - وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت: در سراسر کشور، روحیه ای شاداب در جهت توسعه فناوری و رونق اقتصادی در واحدهای تولیدی و صنعتی مشاهده می شود.
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

        نظر

        • امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

          #43459
          پاسخ : اخبار

          غلط کرد.
          با تشکر
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

            #43460
            پاسخ : اخبار

            گزارش «نسیم آنلاین» از وضعیت اسفبار بنگاههای اقتصادی در دولت روحانی:

            آیا از رکود خارج شدیم؟

            یک پنجم واحدهای تولیدی کشور امسال تعطیل شدند



            براساس آماری که به دست خبرنگار «نسیم آنلاین» رسیده مجموع واحدهای تعطیل شده کشور در سال جاری به ۱۶ هزار و ۴۶۱ واحد می‌رسد

            دولتمردان گفته‌اند که ۷۵۰۰ واحد تولیدی در سال جاری به بنگاههای تولیدی تسهیلات داده اند اما تولید کنندگان نسبت به این آمار اظهار بی خبری می کنند و در واقع هنوز با وجود گذشت بیش از هشت ماه از آغاز سال جاری مشخص نیست که این تسهیلات به چه تولید کنندگانی رسیده است

            گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: این روزها از هر طرف که بخواهیم وضعیت تولید در کشور را مورد بررسی قرار دهیم، با چیزی جز رکود و تعطیلی واحدهای تولیدی رو به رو نمی‌شویم. وضعیت تولید در کشور طی 1100 روز گذشته بسیار نگران کننده است و در واقع روزی نیست که خبر تعطیلی یک واحد صنعتی در رسانه‌ها منتشر نشود. از برندهای بزرگ و قدیمی کشور مثل ارج، آزمایش و یا پارس الکتریک گرفته تا کارخانه‌های قدیمی و ریشه داری مثل کارخانه قند ورامین و یا کارخانه روغن نبایتی قو در 3.5 سال فعالیت دولت تدبیر و امید تعطیل شده‌اند و دولتمردان هم عملا فعالیتی برای احیای آنها انجام نداده‌اند. اخیرا ابوالفضل روغنی گلپایگانی رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران در گزارشی تکان دهنده خبر از تعطیلی 40 درصد شهرکهای صنعتی و شرکت‌های کوچک و متوسط را داده و آن را نشان دهنده از دست دادن مشاغل عمده در کشور دانسته است.

            همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت هم اعلام کرده که 12 درصد مجموع بنگاه‌های صنعتی کشور، معادل 10 هزار و 519 واحد تا پایان سال گذشته تعطیل شدند که تا پایان نیمه اول امسال به 19 درصد رسیده اند. اخیرا محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت هم پروانه 3400 واحد صنعتی را که دیگر امکان احیا ندارند را لغو دائم کرد. در سال جاری براساس آمار جمع‌آوری شده تا نیمه اول امسال، ۱۹ درصد واحدهای صنعتی کوچک معادل 15 هزار و 290 واحد، ۱۸ درصد واحدهای متوسط معادل 785 واحد و ۱۱ درصد واحدهای بزرگ صنعتی کشور معادل 386 واحد به‌طور کامل تعطیل شده‌اند. مجموع واحدهای تعطیل شده کشور در سال جاری به 16 هزار و 461 واحد و به‌طور میانگین، 19 درصد مجموع واحدهای صنعتی کشور می‌رسد.

            بر اساس آمار، تا پایان سال 94، شمار واحدهای تعطیل شده کامل در شهرک‌های صنعتی، 7 هزار و 85 واحد بود که از این تعداد فقط حدود 285 واحد امکان احیا یافتند. از مجموع 6800 واحد تعطیل شده در سال جاری، 6 هزار و 670 واحد جزو واحدهای کوچک بوده‌اند که نشان دهنده بی توجهی دولت به این واحدهاست. این در حالی است که مقام معظم رهبری بارها بر لزوم حمایت و تسهیلات دهی دولت به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی تاکید کرده اند.

            اما در کنار این آمار نمیتوان از اظهار نظرهای برخی از فعالان اقتصادی و مقامات سابق مسئول درباره تعطیلی واحدهای صنعتی، به راحتی گذشت. چندی پیش امیررضا واعظ آشتیانی معاون وزیر اسبق صنایع و معدن از خبر تکان دهنده تعطیلی 20 هزار واحد صنعتی در دولت تدبیر و امید خبر داده بود. پرویز داوودی معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم اعلام کرده که در حال حاضر 80 درصد واحدهای تولیدی و صنعتی کشور نیمه تعطیل هستند. محمد جواد عامری کارشناس مسائل اقتصادی هم از تعطیلی 148 هزار واحد تولیدی در دولت تدبیر و خبر داده است. مهرداد لاهوتی عضو کمیسیون برنامه وبدجه مجلس هم اخیرا اعلام کرده که نیمی از واحدهای تولیدی کشور با 20 درصد ظرفیت خود فعالیت می کنند. در برخی از استانها هم وضع بسیار بدتر از سایر بخشهای کشور است. به عنوان مثال استان اراک به عنوان استانی که بیشتر میزان بیکاری را در بین سایر استانها دارد. در حال حاضر در شرایطی قرار گرفته که تنها 7 درصد کارخانه‎‌های آن با ظرفیت بالای 80 درصد به فعالیت مشغول به کار هستند.

            با این حساب می توان گفت واحدهای تولیدی حتی در خوش بینانه ترین حالت و در نظر گرفتن حداقل این آمارها هم بدترین وضعیت خود را در 1100 روز گذشته گذرانده اند.

            تعطیلی یک پنجم واحدهای صنعتی کشور در سال جاری بنا به اعلام وزارت صنعت، در شرایطی رخ می دهد که وزارت صنعت و بانک مرکزی مدعی هستند که امسال تسهیلات خوبی به واحدهای صنعتی داده اند.
            دولتمردان گفته‌اند که 7500 واحد تولیدی در سال جاری به بنگاههای تولیدی تسهیلات داده اند اما تولید کنندگان نسبت به این آمار اظهار بی خبری می کنند و در واقع هنوز با وجود گذشت بیش از هشت ماه از آغاز سال جاری مشخص نیست که این تسهیلات به چه تولید کنندگانی رسیده است. باید دید با این حجم از آمار نگران کننده از آمار بخش تولید دولتمردان چه دفاعی از عملکرد خود در این بخش دارند.


            نظر

            • مبتدی2
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 973

              #43461
              پاسخ : اخبار


              نظر

              • مبتدی2
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 973

                #43462
                پاسخ : اخبار

                ابلاغ متن آیین نامه ماده 14 ساماندهی تولید و عرضه مسکن :معاف شدن 50 درصدی از پرداخت عوارض شهرداری+اجازه انتشار اوراق بهادارد در بورس برای تامین مالی ساخت (ثقزوی)

                نظر

                • مبتدی2
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 973

                  #43463
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
                  ابلاغ متن آیین نامه ماده 14 ساماندهی تولید و عرضه مسکن :معاف شدن 50 درصدی از پرداخت عوارض شهرداری+اجازه انتشار اوراق بهادارد در بورس برای تامین مالی ساخت (ثقزوی)
                  1. کاهش 50 درصدی عوارض شهرداری یعنی کاهش حداقل 10 درصدی هزینه ساخت
                  2 . تامین مالی از طریق بورس یعنی کاهش هزینه های تامین مالی شرکتهای ساختمانی بین 7 تا 10 درصد (درحال حاضر وام بانکها به اشکال مختلف برای ساختمانی ها مانند مسدود کردن مقداری از پول و کارمزد و تمبر و ....میانگین 25 تا 27 در می آید
                  در کل اولین اقدام عملی دولت در احیا شرکتهای ساختمانی
                  رشد بالایی منتظر گروه ساختمانی است

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

                    #43464
                    پاسخ : اخبار

                    صادق زیباکلام:

                    روحانی حتی نتوانست یک خراش به «رکود» وارد کند

                    «عارف» و امیدی‌ها عٌرضه گرفتن یک کمیسسیون را هم نداشتند

                    هاشمی‌رفسنجانی بزرگترین سد توسعه سیاسی ایران بعد از انقلاب است


                    استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: شما فکر می‌کردید،‌نمی دانستیم نمایندگان لیست امید که وارد مجلس شوند چه کار می‌کنند، این افراد که ما این همه برایشان دویدم تا رأی جمع کنیم حتی عٌرضه نداشتند یک کمیسیون را بدست بیاورند.

                    به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، حسین دهباشی برای مجموعه تاریخ شفاهی «خشت‌ خام» سلسله گفت‌وگوهایی با برخی فعالان سیاسی انجام داده است؛ که در ادامه بخشی از گفتگوی وی با صادق زیباکلام را از نظر می گذرانید:

                    الان وقتی برمی‌گردم به عقب که چه چیز صادق زیباکلام را صادق زیباکلام کرد، قطعا انقلاب خیلی من را تکان داد و خیلی‌ افراد دیگر مانند من را، مبارزات سیاسی، صادق زیباکلام مدتی زندان بود؛ قبل از انقلاب، زندانی سیاسی بود. همه اینها بدون تردید روی من تأثیر گذاشته.


                    ‌ - باید اعتراف کنم برای اولین‌بار در عمرم که در زندگی‌ام برمی‌گردم به عقب، شاید مقطعی که بیشترین تأثیر را در ساختن صادق زیباکلام امروزی گذاشت، مقطعی بود که من برای دکترا رفته بودم و دوباره برگشته بودم به انگلستان؛ سال ١٣٦٣ تا ١٣٦٩، ٧٠. آن شش، هفت سالی که من برگشتم به انگلستان و دکترایم را خواندم، نقطه‌عطفی بود؛ نقطه عطف تاریخی مهمی بود و واقعا من را از یک حالت به حالت دیگری درآورد.


                    - هشت سال در آموزش عالی انگلستان بود اما صادق زیباکلام آن‌‌قدر بی‌سواد و عقب‌افتاده بود که نمی‌دانست این دانشگاهی که هشت سال در آن است، چگونه می‌گردد؟ چه برسد به اینکه پارلمان مملکت انگلستان، چه کار می‌کند؟ نقشش چیست؟ هیچ چیزی نمی‌دانستم، هیچ چیز. منتها من می‌گویم هیچ چیز نمی‌دانستم و باید اضافه کنم که ما هیچ چیزی نمی‌دانستیم!

                    .....

                    نظر

                    • ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

                      #43465
                      پاسخ : اخبار

                      ترامپ: در مرز مکزیک دیوار خواهم ساخت/سه میلیون مهاجر غیرقانونی را اخراج می‌کنم
                      ۹۵/۰۸/۲۳ :: ۱۹:۱۸




                      رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای اولین بار پس از پیروزی در انتخابات بر وعده‌اش در مورد ایجاد محدودیت برای مهاجران غیرقانونی تأکید کرد.

                      به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای اولین بار پس از پیروزی در انتخابات دو وعده مهم و جنجال‌برانگیزش یعنی ساخت دیوار

                      در مرز مکزیک و اخراج مهاجران غیرقانونی را تکرار کرد.وی در مصاحبه‌ای که مشروح آن امشب منتشر می‌شود، در برنامه 60 دقیقه شبکه «سی‌بی‌اس»، گفت: «کاری که ما می‌خواهیم

                      انجام دهیم این است که افرادی را که بزهکار هستند یا سابقه جنایی دارند، عضو گروه‌های بزهکار هستند، قاچاقچی مواد مخدر هستند، که تعدادشان هم زیاد است، شاید دو میلیون یا حتی

                      سه میلیون نفر باشند، را از کشور بیرون بیاندازیم یا زندانی‌شان کنیم.»ترامپ افزود: «ما آن‌ها را از کشور بیرون می‌اندازیم، چون غیرقانونی اینجا هستند.»وی گفت پس از آنکه مرزها

                      «امن شد» و «اوضاع به حالت عادی بازگشت»، دولت او در مورد اینکه باید چه رفتاری با بقیه مهاجران غیرقانونی صورت گیرد، تصمیم‌گیری می‌کند. ترامپ البته پیش از انتخاب وعده

                      داده بود که یک «نیروی اخراج» ایجاد کند که وظیفه‌اش یافتن و بیرون کردن یازده میلیون پناهجوی غیرقانونی است. به نظر می‌رسد وی فعلا از ایده اخراج دسته‌جمعی تمام پناهجویان

                      غیرقانونی عقب‌نشینی کرده است.
                      رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در بخش دیگری از مصاحبه‌اش در پاسخ به این سوال که آیا واقعا قصد دارد به وعده‌اش مبنی بر ساخت دیوار در مرز

                      مکزیک عمل کند یا نه، گفت: «بله.»وی گفت ممکن است بخش‌هایی از این مانع مرزی، به جای دیوار، فنس باشد، اما به هر حال قرار است در مرز از ورود پناهجویان و قاچاقچیان مواد

                      مخدر جلوگیری شود
                      .

                      آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/11/13, 22:11.
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

                        #43466
                        پاسخ : اخبار

                        یک مدیر سابق نفتی در گفتگو با «نسیم آنلاین» افشا کرد؛

                        بنزین مصرفی پمپ بنزین‌های کشور "یورو ۴"نیست!

                        واردات ۱۸ هزار میلیاردی بنزین در دولت یازدهم!



                        واردات بنزین ۲۵۰ درصد رشد کرد! تولید بنزین در سه سال اخیر روند کاهشی داشته است. با حذف کارت سوخت شفاف سازی از بین می‌رود


                        جلیل سالاری گفت که تولید بنزین در کشور درسه سال اخیر روندی کاهش داشته و افزود که پتانسیل تولید بنزین در کشور ۶۰ میلیون لیتر در روز بوده اما در سال گذشته این رقم به ۵۷ میلیون لیتر، در ابتدای امسال به ۵۲ و در روزهای اخیر به ۴۶ میلون لیتر در روز رسیده است.

                        جلیل سالاری، مدیر عامل اسبق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم آنلاین» اقدامات انجام شده در مدت سه سال اخیر پیرامون بنزین تولید داخل را یک اقدام سیاسی دانست و گفت سازمان حفاظت محیط زیست مساله بنزین آلوده را مطرح ساخت اما مستنداتی که ارایه کرد هیچیک بنای علمی نداشت و فاقد جنبه کارشناسی بوده است.

                        وی تصریح کرد که برخورد سیاسی با بنزین تولید داخل منجر به واردات دستکم پنج میلیارد دلار بنزین در سه سال اخیر از خارج کشور شده و افزود که در این مدت واردات بنزین ۲۵۰ درصد رشد داشته است. به گفته وی با خروج پنج میلیارد دلار ارز از کشور، واسطه‌گری در راستای واردات بنزین زیاده بوده و آنها نفع زیادی در این راستا برده اند.

                        سالاری با بیان اینکه در این مدت طرح‌های سرمایه‌گذاری اولویت دار متوقف شده‌اند به طرح پالایشگاه ستاره خلیج فارس اشاره داشت و با ابراز تاسف از اینکه پایان طرح مذکور تا آخر سال ۹۵ هم محقق نمی‌شود به «نسیم آنلاین» اذعان داشت که با وجود اینکه قرار شد فاز نخست این طرح در سال ۹۳ و مابقی طرح هم در سال ۹۴ به بهره برداری برسد اما نه تنها این امر اتفاق رخ نداده بلکه بررسی‌ها نشان می‌دهد بهره برداری از فاز نخست آن لااقل به نیمه دوم سال ۹۶ موکول خواهد شد.

                        وی تصریح کرد که فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس در انتهای سال جاری وارد مدار نمی‌شود بنابراین خام فروشی ادامه خواهد داشت.

                        مدیر عامل اسبق شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران، در بخش دیگری از اظهارات خویش به ادعای توزیع بنزین یورو ۴ در هشت کلانشهر کشور هم پرداخت و افزود که در حال حاضر، مصرف بنزین هشت کلانشهر کشور دستکم ۴۰ میلیون لیتر بوده در حالیکه ظرفیت تولید بنزین یورو ۴ در پالایشگاه شازند اراک ۱۴ میلون لیتر در روز است.

                        وی مدعی شد که آمارهای ارایه شده از ناحیه وزارتخانه غیر واقعی بوده و در سه سال اخیر نه تولید بنزین کشور افزایش یافته و نه طرحی در این خصوص به بهره‌برداری رسیده است.

                        سالاری بیان داشت که تولید بنزین در کشور در سال های 94،93و 95روندی کاهش داشته است و افزود که پتانسیل تولید بنزین در کشور ۶۰ میلیون لیتر در روز بوده اما در سال گذشته این رقم به ۵۷ میلیون لیتر، در ابتدای امسال به ۵۲ و در روزهای اخیر به ۴۶ میلون لیتر در روز رسیده است.

                        وی درعین حال گفت که بنزین مصرفی که در آمارهای شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قید شده تحت عنوان بنزین یورو ۴ نیست و از استانداردها انحراف دارد و افزود که اداره استاندارد بر خلاف تکلیف خویش با این قضیه با مماشات برخورد می کند و واقعیت ها را مطرح نمی سازد.

                        مدیر عامل اسبق شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران، با بیان اینکه در تعیین کیفیت بنزین یورو ۴ دستکم ۱۶ پارامتر باید مد نظر قرار گیرد، گفت که اداره استاندارد در ارایه اطلاعات درست مماشات کرده و حتی در صورت مراجعه رسانه ها اعلام می دارد که آزمایشگاه به تعداد کافی ندارد.

                        وی، تصریح کرد که در مدت اخیر تولید بنزین ۶ درصد کاهش داشته و مصرف بنزین هم ۵ درصد رشد داشته است. سالاری با ابراز تاسف از حذف کارت سوخت هم گفت که در حال حاضر، سامانه سوخت فعال بوده اما با حذف کارت سوخت شفاف سازی میزان مصرف سوخت از بین رفته و کنترلی برروی میزان مصرف سوخت انجام نمی شود در حالیکه هزینه فعال نگه داشتن این سامانه به دولت همچنان تحمیل می شود.

                        وی، در باره برند سازی جایگاههای عرضه سوخت هم گفت که با این شیوه جدید فقط واسطه گری سوخت افزایش می باید و بر تعداد شرکت های زیر مجموعه افزوده می شود.

                        به گفته مدیر عامل اسبق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درسایر کشورها، صاحبان برند دارای جایگاه عرضه سوخت تولیدی بوده و هم شبکه توزیع دارند و در این صورت اجازه عرض اندام هم خواهند داشت درحالیکه در شیوه برند سازی داخلی، شرکت برند تولید کننده سوخت نبوده و مسئولیت نظارت بر کیفت سوخت هم بر عهده شرکت ملی پخش فراورد های نفتی است.

                        سالاری تصریح کرد که با شیوه فعلی وزارت نفت، در برند سازی جایگاههای عرضه سوخت اگر تخلفی صورت گیرد تولید کننده سوخت پاسخگو است و نه صاحب برند و گفت که با شیوه کنونی برند سازی، دلالی مدرن و توسعه شبکه افزایش خواهد یافت بنابراین این شیوه به هیچ عنوان نوآورانه نیست.


                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #43467
                          پاسخ : اخبار

                          | تاریخ خبر: 24/08/1395 | ساعت: 2:20|


                          ترامپ رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید و مشاور عالی خود را معرفی کرد

                          تهران- ایرنا- دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا، «رینس پرایباس» رئیس حزب جمهوریخواه آمریکا را در سمت رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید و «استیو بانون» را به عنوان مشاور عالی خود معرفی کرد.


                          به گزارش ایرنا به نقل از سی. ان. ان، پرایباس از یک سو به دونالد ترامپ خیلی نزدیک است وروابط خوبی با او دارد؛ کسی که در طول رقابت های انتخاباتی شدیدا از ترامپ پشتیبانی کرد و از سوی دیگر روابط محکم با پل ریان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا دارد و این امر می تواند هماهنگی کاخ سفید با مجلس نمایندگان و کنگره را تسهیل کند.
                          استیو بانون نیز رئیس کمیته تبلیغات ترامپ بود که اکنون برای پست مشاور عالی وی معرفی شده است.
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

                            #43468
                            پاسخ : اخبار

                            بعد از تماس تلفنی با همتای چینی؛

                            ترامپ: آمریکا و چین یکی از قویترین روابط را خواهند داشت




                            - دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
                            بین الملل > آمریکای شمالی

                            رئیس جمهوری منتخب آمریکا بعد از مکالمه تلفنی با همتای چینی خود، در بیانیه ای اظهار امیدواری کرد که رابطه دو جانبه دو کشور یکی از قویترین ها در نوع خود باشد.به

                            گزارش
                            خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تیم انتقالی ریاست جمهوری آمریکا در ساعات اولیه امروز دوشنبه در بیانیه ای که به مناسبت مکالمه تلفنی «دونالد ترامپ» پیروز

                            رقابت ۲۰۱۶ و «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین، منتشر شد؛ رابطه طرفین را بر مبنای احترام متقابل توصیف کرد.

                            گفتنی است که در این مکالمه، ترامپ از پیام تبریک همتای چینی خود به مناسبت پیروزی وی بر «هیلاری کلینتون» رقیب دموکرات، قدردانی کرده است.

                            مطابق با بیانیه تیم انتقالی ریاست جمهوری، حس احترام متقابل در میان رهبران آمریکا و چین به خوبی مشهود بود و به گفته ترامپ، رابطه طرفین با هدف پیشرفت

                            کشورهایشان، یکی از قویترین ها در نوع خود خواهد بود.

                            گفتنی است که شی در این مکالمه به ترامپ یادآوری کرده است که دو کشور برای اینکه بیشترین نفع را به ملت هایشان برسانند، راهی جز تعامل و همکاری نخواهند داشت.


                            اظهارنظر دوستانه ترامپ در حالی ایراد می شود که وی در دوره کارزار انتخاباتی ۲۰۱۶، مواضع تندی نسبت به دولت پکن اتخاذ کرد.

                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                            نظر

                            • Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

                              #43469
                              پاسخ : اخبار

                              http://www.mediafire.com/file/ruuqjq...B%B6%DB%B0.mp4

                              ببینید تو شهرداری تهران چه خبره تو رو خدا این ویدیو عالی رو ببینید تا عمق ماجرا دستتون بیاد.....ببینید

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #43470
                                پاسخ : اخبار

                                ترامپ یکی از موضوعات مطرح شده در این مصاحبه در مورد ادعای ترامپ در مورد
                                استفاده نکردن از حقوق ریاست جمهوری بود که وی در این رابطه گفت: من به حقوق ریاست جمهوری نیازی ندارم و آن را نخواهم گرفت. فقط ماهیانه یک دلار می‌گیرم چرا که براساس قانون متعهد به دریافت آن هستیم.
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X