اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

    #43546
    پاسخ : اخبار

    تاریخ خبر: 21/09/1395 | ساعت: 12:40|


    ایران ایر و شرکت بوئینگ قرارداد خرید 80 فروند هواپیما را در تهران امضا کردند/نماینده بوئینگ:قرارداد با تایید دولت آمریکا نهایی شد

    تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از امضای قرارداد خرید 80 فروند هواپیما از بوئینگ خبر داد.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، فرهاد پرورش ظهر امروز(یکشنبه) در حاشیه امضای قرارداد شرکت هواپیمایی ایران ایر(هما) با مدیران شرکت هواپیماسازی بوئینگ با

    حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: 50 فروند این هوپیما مدل 737 و 30 فروند دیگر مدل 777 پهن پیکر هستند که در یک دوره 10 ساله به «ایران ایر»

    تحویل می شود.

    ** نماینده بوئینگ: قرارداد با ایران با تایید دولت آمریکا نهایی شد

    معاون مدیرعامل شرکت هواپیماسازی بوئینگ نیز در حاشیه این مراسم، ارزش این قرارداد را 16 میلیارد و 600 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: بوئینگ قرارداد فروش 80 فروند

    هواپیما را با تایید دولت آمریکا، با ایران نهایی کرد.

    «فلچر باراک دال» با یادآوری اینکه «بدنبال قرارداد خردادماه امسال، امروز سند نهایی به امضا رسید»، افزود: خوشحالیم که بوئینگ بار دیگر همکاری خود را با ایران آغاز کرده است.

    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

      #43547
      پاسخ : اخبار

      ذوالفقاری در همایش معاونان سیاسی استانداری‌ها خبر داد

      افزایش ۶۹ درصدی اعتراضات اجتماعی، کارگری و صنفی طی سه سال اخیر در کشور


      معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور گفت: با وجود افزایش ۶۹درصدی اعتراضات اجتماعی، کارگری و صنفی، هیچ بحران اجتماعی‌ای را که مربوط به مسئله امنیتی باشد، طی سه سال اخیر نداشتیم.

      به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور صبح امروز در همایش معاونان سیاسی استانداری‌های کشور ضمن ارائه گزارشی از حوزه امنیتی داخل کشور طی سه سال گذشته، به برخی از دستاوردهای موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: با وجود شرایط پیرامونی در طول سه سال گذشته تمام معاندان، تکفیری‌ها، تروریست‌ها و حامیان‌ آنها تلاش کردند بتوانند در کشور ناامنی ایجاد کنند، اما به لطف خدا به آنچه که مورد نظرشان بود، نرسیدند.

      وی گفت: عملیات‌های ایذایی همواره در مرزهای غربی و شرقی و شمال غرب و جنوب شرقی وجود داشت، اما در این مدت امنیت جمهوری اسلامی ایران به خوبی حفظ شد و کشورهای غربی نیز از امنیت ایران در این منطقه ابراز تعجب کردند.



      معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با اشاره به اینکه این امنیت حاصل اقدام جمعی بدنه مردم و دستگاه‌های تأمین‌کننده امنیت است، یادآور شد: بدنه مردم، دستگاه‌های تأمین‌کننده امنیت، نیروهای نظامی، دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی به خصوص در استان‌ها در کنار یکدیگر مجموعه اقداماتی را انجام دادند که امنیت کشور به شکل واقعی حفظ شد و کشور از بسیاری از آسیب‌ها در امان ماند.

      ذوالفقاری در ادامه تصریح کرد: با وجود افزایش 69 درصدی اعتراضات اجتماعی، کارگری و صنفی که گویای بیان مطالبات مردم است، اما هیچ بحران اجتماعی که مربوط به مسئله امنیتی کشور شده باشد را طی سه سال اخیر نداشتیم.

      وی خاطرنشان کرد: هیچ‌گونه بحران امنیتی در طول سه سال گذشته نداشتیم که نشان‌دهنده همراهی همه اقشار در مدیریت امنیتی کشور و تأمین امنیت کشور است، به معنی دیگر اگر بتوانیم مسائل امنیتی را به خوبی مدیریت کنیم با پدیده‌ای با عنوان بحران مواجه نمی‌شویم یا اگر با آن مواجه شویم با هزینه کم خنثی خواهد شد.

      معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با اشاره به دستاورد دیگر امنیتی کشور، ادامه داد: با وجود اینکه طی 9 سال گذشته شاهد افزایش روند جرائم بودیم، اما این آمار در سال‌های 94 و 95 کنترل شد و امروز شاهد کاهش این روند بودیم،هر چند توقف رشد جرائم عمومی کار بزرگی است و صرفا کارکرد امنیتی و قضایی در آن دخیل نیست، بلکه به عوامل متعددی بستگی دارد.


      ذوالفقاری در ادامه گفت: همچنین براساس آمار ارائه شده روند قتل در 10 سال گذشته مرتب کاهش داشته و آمار انفجارات عمدی از سال 90 روند 25 درصد کاهش را داشته که نشان می‌دهد دستگاه‌های مربوطه چه امنیتی و چه غیرامنیتی کارکردهای مناسبی را در این حوزه انجام داده‌اند.

      وی با اشاره به دستاورد دیگر فعالیت‌های امنیتی کشور گفت: تأمین امنیت مناسبت‌های مختلف از جمله این دستاوردهاست که نمونه بارز آن را در انتخابات 94 شاهد بودیم، به طوری که انتخابات 94 جزو امن‌ترین انتخابات بعد از انقلاب اسلامی بود، آن هم در شرایطی که تعداد ثبت‌نام‌کنندگان نسبت به دوره‌های قبل افزایش یافته بود، اما با توجیه مناسب احزاب، سیاسیون و حتی طرفداران و مردم این وضعیت به جای مناسبی رسید و نشان می‌دهد مدیریت صحنه و تدبیر در مدیریت این‌گونه مسائل می‌تواند از بروز مشکلات امنیتی جلوگیری کند.

      معاون امنیتی وزارت کشور به بحث راهپیمایی اربعین اشاره کرد و گفت: در راهپیمایی مراسم اربعین امسال دو میلیون و 400 هزار نفر شرکت کردند که این رقم گویای افزایش چند برابری نسبت به دوره‌های قبل است.

      نظر

      • ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

        #43548
        پاسخ : اخبار

        در یک برنامه تلویزیونی مطرح شد

        • دوشنبه / ۲۲ آذر ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۰


        اظهارنظر مردم درباره تغییر واحد پول ملی


        بیش از 78 درصد مردم معتقدند که دولت باید به جای پرداختن به تغییر واحد پولی مشکلات تولید و اشتغال را حل کند.
        به گزارش ایسنا، شب گذشته در نظرسنجی یک برنامه تلویزیونی سوالاتی در خصوص تبدیل ریال به تومان از مردم مطرح شد که در این سوالات آمده بود: به نظرشما، بهترین تصمیم درباره واحدپول؟1. تومان،

        10ریال فعلی شود2. تومان، 10هزار ریال فعلی شود 3.تغییری نکند 4. بجای این کارها، مشکلات تولید و اشتغال را حل کنند.

        در پایان این برنامه بیش از 78 درصد از شرکت کنندگان عنوان کردند دولت به جای این کارها ، مشکلات تولید و اشتغال را حل کند . 8.97 درصد از شرکت کنندگان معتقد بودند هر تومان ، 10 ریال فعلی

        شود . 8.37 درصد از شرکت کنندگان به گزینه دو و 3.89 درصد گزینه یک را انتخاب کردند.


        تغییر واحد پول آثار اقتصادی ندارد

        همچنین مرتضی اله داد، اقتصاددان در این برنامه در مورد تاثیر تغییر واحد پولی بر اقتصاد ایران گفت:تغیی ررسمی واحدپول ملی از«رریال»به«تومان» تاثیر محسوسی بر اقتصاد کشورمان ندارد و تغییر 8

        میلیارد قطع اسکناس مستلزم هزینه سنگینی است.

        وی ادامه داد:مصوبه دولت در زمینه تغییررسمی واحدپول ملی از«رریال»به«تومان»اقدامی برای تسهیل نسبی مبادلات اقتصادی آحاد جامعه است که این تغییر در شرایط اقتصاد فعلی کشور که رکود اقتصادی

        گسترده ، کسری بودجه ، بیکاری در سطح گسترده و ... است ، برای دولت بسیار سنگین تمام خواهد شد .

        الله داد گفت: رفرم یا اصلاح پولی به معنای حذف چند صفر و تغییر واحد پول، فرآیندی است که در اولویتهای بانک قرار دارد.در این زمینه مطالعات جامعی در بانک مرکزی و پژوهشکده پولی و بانکی صورت

        گرفته و پیش نیازهای آن به طور کامل شناسایی شده است. بنابراین مطالعات، اجرایی ساختن آن مستلزم دستیابی به ثبات اقتصاد کلان از جمله تورم تک رقمی پایدار است. بنابر این مصوبه اخیر با موضوع فوق

        متمایز بوده و نباید با آن خلط شود.

        ترکیه، تجربه موفق
        این اقتصاددان در برنامه پایش گفت : ترکیه کشوری اروپایی با بستری جهان سومی است که به یک‌باره شش صفر را از پول ملی خود را در سال 2005 میلادی حذف کرد. تورم در ترکیه از ابتدای دهه 80

        آغاز شده و با شتاب به پیش رفت.

        وی تصریح کرد : از آغاز سال 2005 اسکناس‌های جدید ترکیه با عنوان لیر جدید منتشر شدند. هر لیر جدید معادل یک میلیون لیر قدیم است و به این ترتیب ترکیه در یک مرحله شش صفر را از اسکناس حذف

        کرد. ترکیه با کاهش حقوق افراد امکان انقباض سیستم پولی کشور را ایجاد کرد و با نظارت و دستورالعمل‌های صندوق بین‌المللی پول تورم را مهار کرد . این کشور به عنوان یک نمونه برگزیده در مهار تورم از

        سوی این نهاد بین‌المللی معرفی شد. ترکیه پیش از آنکه اقدام به حذف صفرها کند تورم را به طور کامل مهار کرد.

        این استاد دانشگاه گفت : یکی از مشکلات فعلی برای تغییر واحد پولی این است که از یاد برده‌اند که کشور ترکیه 20 سال پیش 6 صفر از پول ملی خود را حذف کرده‌اند. بنابراین ذهنیت افراد و آحاد جامعه عدد

        ظاهری واحد پول است و این فرآیند یک شبه ایجاد نمی شود، در صورت اجرایی شدن هم آیا این کار بر عهده بانک مرکزی است یا دولت ؟

        چرا دولت تصمیم به تغییر واحد پول ملی گرفت؟

        وی افزود : دولت معتقد است که صفرهای زائد مبادلات را بسیار دشوار کرده است و برای سهولت در امر مبادلات تغییر واحد پول ملی را ضروری می‌داند ، این در حالی است که قائم مقام بانک مرکزی گفته

        است :حذف صفرهای زائد از پول ملی ضروری به نظر می‌رسد، ولی برای انجام آن نیاز داریم در اقتصاد ایران ثبات بیشتری برقرار شود، ثباتی که هنوز و به‌طور کامل محقق نشده است.


        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

        نظر

        • mbh686
          ستاره دار (1)
          • Mar 2013
          • 265

          #43549
          پاسخ : اخبار

          صبح بخیر

          با آزادسازی شهر حلب شنیده شده :
          - ثتران قرارشده بازسازی اونو انجام بده
          - ساراب سیمانشو تامین کنه
          - خبهمن خودروهاشو
          - تیپیکو تامین اقلام داروییشو
          - حمل ونقل همه این وسایل هم با حریل
          - مپنا هم بره نیروگاهشو تکمیل کنه


          البته ، البته اینها به شرطیه که بعلت آزارسازی حلب ؛ سازمان بورس عزیز و زحمتکش و صادق ، نماد وحلب رو نبنده
          ....تالارهمسایه

          نظر

          • ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

            #43550
            پاسخ : اخبار

            همه گرانی ها افتاد بعد از انتخابات ایران



            • سه‌شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۲



            در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

            نان تا نیمه ۹۶ گران نمی‌شود


            معاون وزیر کشاورزی اعلام کرد که با وجود درخواست نانوایان برای افزایش قیمت نان، برنامه‌ای در این زمینه وجود ندارد و قیمت نان تا نیمه سال آینده تغییر نخواهد کرد.



            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

              #43551
              پاسخ : اخبار

              انتقادات تند رئیس اتاق بازرگانی تهران درباره عملکرد دولت

              دولت صنعت را تعطیل کرده است

              قیمت ارز در بازار آزاد در اختیار دولت است

              دولت ملوک الطوایفی اداره می‌شود


              رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: دولت در تصمیماتی مانند قیمت ارز و پرداخت مالیات عامل تعیین کننده است و دولت با تصمیماتش صنعت را تعطیل کرده است.

              به گزارش خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس، مسعود خوانساری امروز در بیست و یکمین جلسه هیات نمایندگان با اشاره به سرکوب نرخ ارز اظهارداشت: طی 3 سال گذشته با بانک مرکزی جلساتی را داشته‌ایم و در این مورد با آقای طیب‌نیا، جهانگیری و سیف صحبت شده است که نرخ ارز را سرکوب می‌کنید، اما باز به این صحبت‌های بخش خصوصی توجه نشد و همچنان با ارز مبادله‌ای نرخ ارز سرکوب می‌شود.

              وی خطاب به شریعتمداری معاون اول رئیس جمهور گفت: ارز مبادله‌ای برای واردات کاغذ دیواری می‌دهید، به ماکارونی که ما صادرکننده آن هستیم، ارز مبادله‌ای می‌دهید.

              *دولت درباره قیمت ارز در بازار تصمیم می‌گیرد


              رئیس اتاق بازرگانی تهران اظهارداشت: ارز در بازار آزاد 3900 تومن و در بودجه 3300 تومان پیشنهاد شده، آیا این مشکل مجلس است؟ آیا این مشکل قوه قضاییه است؟ خود دولت است که تصمیم می‌گیرد.

              وی بیان داشت: 3 سال است که همه فریاد می‌زنند تأمین اجتماعی صنعت را تعطیل کرده، این موضوع با آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مطرح شد، نامه مفصلی در این ارتباط نوشته شد، آقای ربیعی قول پیگیری آن را دادند، اما بعد از گذشت 1.5 سال هنوز اتفاقی نیفتاده است.

              خوانساری تصریح کرد: فساد بیداد می‌کند و یک نفر هم مسئول رسیدگی نیست. آیا مسئول است؟ یا قوه قضاییه مسئول این موارد است؟

              وی در ادامه در ارتباط با مالیات‌ها اظهارداشت: دولت 19 هزار میلیارد تومان در سال از شرکت‌های حقوقی مالیات اخذ می‌کند که 10 هزار میلیارد تومان آن بورسیه است و 9600 میلیارد تومان آن هم از شرکت‌های حقوقی اخذ می‌شود.

              رئیس اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: 6 هزار میلیارد تومان هم از بخش تجاری اخذ می‌شود و 3 هزار میلیارد تومان مالیات از بخش صنعتی اخذ می‌شود. ما پیشنهاد داده‌ایم تا این 3 هزار میلیارد تومانی که به عنوان مالیات از بخش صنعتی دریافت می‌شود با ممیزی طرف نشود و اجازه دهند، تا به دلیل آنکه رشد صنعت در سال 94 منفی بوده اظهارنامه آنها مورد قبول واقع شود.

              وی بیان داشت: این موضوع را با آقایان جهانگیری، طیب‌نیا و تقوی‌نژاد مطرح کرده‌ایم و همه پذیرفته‌اند، اما هنوز تصمیمی در مورد آن اتخاذ نشده است.

              وی بیان داشت: مقصر کیست؟ آیا مجلس و قوه قضاییه مقصر است؟ خب معلوم است که دولت تصمیم می‌گیرد، دولت صنعت را تعطیل کرده است.

              *سازمان برنامه از هیچ‌چیز سر در نمی‌آورد

              وی بیان داشت: دولت ملوک الطوایفی اداره می‌شود، سازمان برنامه از هیچ چیزی سر در نمی‌آورد، آیا این مشکل بخش خصوصی است؟

              وی بیان داشت: صدور کارت بازرگانی تنها یک کار و صدور کارت بازرگانی بر عهده اتاق بود که دستور اصلاح آن را به ما دادند و پیشنهادمان را 8 ماه پیش به دولت ارائه دادیم که به تازگی دولت اعلام کرده که وظیفه صدور کارت بازرگانی توسط 2 نماینده از صنعت و یک نماینده از بازرگانی صورت گیرد و بعد هم برای تصمیم آخر به وزارت صنعت ارجاع شود، آیا با این کار بخش خصوصی پیشرفت می‌کند؟

              *آقای روحانی حاضر نیست با بخش خصوصی جلسه بگذارد

              رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: شما به رئیس جمهور مالزی ماهاتیر محمد اشاره کردید که باید بدانید وی از بخش خصوصی کشورش دفاع می‌کند اما هنوز آقای روحانی حاضر نشده با بخش خصوصی جلسه داشته باشد و حتی در جلسه تقدیر از بخش خصوصی اسم شرکت کیسون را نیاورد در حالیکه ما می‌بینیم اردوغان رئیس جمهور ترکیه به ایران می‌آید و شرکت‌ها را به اسم کوچک صدا می‌زند.

              وی با بیان اینکه مسئولان ما جرأت عکس گرفتن با مسئولان بخش خصوصی را ندارند، گفت: در سفرها هواپیمای بخش خصوصی از دولتی جدا است.

              *مالیات و تامین اجتماعی بخش خصوصی را فشل کرده است

              رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: مالیات و تأمین اجتماعی بخش خصوصی را فشل کرده است و با این شرایط کدام عقل سالم حاضر است در ایران سرمایه‌گذاری کند در حالیکه می‌بینیم سرمایه‌گذاری از سال 90 منفی است.

              وی بیان داشت: 2 سال است که دولت می‌خواهد مجوزهای زائد را حذف کند اما می‌بینیم که هر روز در تعرفه‌ها دست برده می‌شود که اینها همه فساد است، آیا می‌دانید با تغییرات و بالا و پایین بردن تعرفه‌ها هست و نیست یک نفر از بین می‌رود؟

              *دولت اجازه نمی‌دهد بخش خصوصی رشد کند

              وی با اشاره به اینکه مشکلات بخش خصوصی حل نمی‌شود، گفت: ای کاش حداقل یکبار جواب نامه‌هایی را که ما به معاون اول رئیس جمهور نوشتیم را می‌گرفتیم.

              رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: دولت نمی‌گذارد بخش خصوصی رشد کند در حالیکه دستگاه‌های خصولتی آزاد هستند اما بخش خصوصی را آزاد نمی‌گذارند و آن را رانت‌خوار و زالو صفت می‌دانند.

              *حساب‌های شخصی 10 سال پیش بخش خصوصی را کنترل می‌کنند

              وی در بخش دیگری از سخنانش به سخنان ناطق نوری در روز گذشته در همایش مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: همانطور که آقای ناطق نوری گفتند تمام دولت‌های ما چپ‌گرا هستند و بخش خصوصی را در حد مغازه‌های بقالی دونبش می‌دانند و بیش از این قبول ندارند زیرا می‌ترسند که بخش خصوصی قدرت پیدا کند و در سیاست دخالت کند.

              خوانساری همچنین با انتقاد از افزایش بدهی‌های دولت به پیمانکاران بیان داشت: متأسفانه 2 نفر از اعضای اتاق در مورد مالیات اظهار نظر کردند که پس از دیده شد به حساب‌های شخصی آنها رفتند و حساب‌های شخصی آنها را کنترل کردند حتی گردش مالی 10 سال قبل آنها نیز بررسی شد.

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

                #43552
                پاسخ : اخبار

                رئیس اتحادیه بنکداران در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

                قیمت برنج ایرانی به ۱۶ هزار تومان رسید

                آرد و حبوبات ۱۰ درصد گران شدند

                برنج محسن ۸ درصد و حبوبات مجددا ۱۰ درصد گران شد


                کرباسی گفت: برنج ایرانی اعلا و درجه یک در بازار عمده فروشان ۵ درصد و در بازارها و مغازه های خرده فروش تا ۱۵ درصد افزایش قیمت داشته است.

                عباس کرباسی، رئیس اتحادیه بنکداران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم آنلاین» در رابطه با وضعیت این روزهای بازار بیان داشت: وضعیت بازار بسیار نامناسب است، مردم توان خرید ندارند و بازار در رکود کامل به سر می برد.

                وی افزود: حبوبات، برنج ایرانی و برنج خارجی از جمله کالاهایی هستند که با افزایش قیمت ناگهانی روبه رو شدند. گفته می‌شود برنج ایرانی اعلا و درجه یک در بازار عمده فروشان 5 درصد و در بازارها و مغازه های خرده فروش تا 15 درصد نیز افزایش قیمت داشته است.

                کرباسی تأکید کرد: قیمت برنج اعلا ایرانی در عمده فروشان به 13700 تومان و در مغازه ها به 15 هزار و حتی 16 هزار تومان نیز رسیده است، دلیل این افزایش مشخص نیست و گفته می شود که کشاورزان به قیمت مناسب برنج را می‌فروشند، اما تجار و دلالان قیمت آن ها را بالا برده اند، برنج خارجی نیز 5 درصد و برنج محسن در بازار تا 8 درصد گران شده و به کیلویی 4600 تا 4700 تومان رسیده است.

                رئیس اتحادیه بنکداران گفت: حبوبات نیز افزایش قیمت زیادی داشته به طور مثال لوبیا چیتی،لپه، نخود 10 درصد و لوبیا قرمز 5 درصد افزایش قیمت داشته است، شکر از جمله کالاهایی است که قیمتش تغییری نداشته است اما آرد نیز 10 درصد گران تر شده است.

                نظر

                • ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

                  #43553
                  پاسخ : اخبار

                  تاریخ خبر: 24/09/1395 | ساعت: 11:9|



                  لاوروف: ترامپ و تیلرسون واقع بین هستند

                  مسکو - ایرنا - سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب و رکس تیلرسون برگزیده شده به عنوان وزیر خارجه دولت آینده آمریکا واقع بین هستند و اکنون امیدوار به توسعه و بهبودی روابط هستیم.
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                  نظر

                  • ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

                    #43554
                    پاسخ : اخبار

                    تذکر جدی جهانگیری به وزارت اقتصاد/ تنزل رتبه ایران در بانک جهانی توجیه ندارد

                    چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

                      #43555
                      پاسخ : اخبار

                      گزارش «نسیم آنلاین» از حمایت عجیب تیم اقتصادی دولت یازدهم از عملکرد اقتصادی دولت احمدی‌نژاد؛

                      حسرت یاران روحانی برای بازگشت شرایط اقتصادی کشور به سال ۹۰!



                      یاران روحانی علی رغم ۳.۵ سال سیاه نمایی در خصوص شرایط اقتصادی کشور تازه فهمیده اند که کشور در سال ۹۰ یعنی مصادف با هفتمین سال دول قبل، در یکی از بهترین سالهای اقتصادی خود قرار داشت.

                      گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»: این روزها بازگشت به سطح اقتصادی سال 90 کلید واژه مشترک اکثر دولتمردان شده است. اولین بار علی طیب نیا وزیر اقتصاد دولت حسن روحانی در این باره سخن گفت. او که بعد از جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی درجمع خبرنگاران حاضر شده بود و به اصحاب رسانه وعده داد که با خوش بینی که بخش خصوصی کشور به دولت دارد امیدواریم بتوان به سطح تولید سال 90 برگردیم.

                      وزیر اقتصاد دولت تدبیر و امید دو سال بعد هم در جمع نمایندگان مجلس دهم بار دیگر در این خصوص صحبت کرد و گفت که در حال حاضر سطح تولید کشور از بالاترین دوران یعنی سال ۹۰ پایین‌تر است که دلیل آن رکود است که تلاش ما این است که به تولید سال ۹۰ و ۹۱ برسیم.


                      تقدیر تئوریسین اقتصادی دولت روحانی از سالهای فعالیت احمدی‌نژاد

                      اما طیب نیا تنها عضو تیم اقتصادی دولت یازدهم نبود که آرزوی دست یابی به سطح اقتصادی سال 90 را داشت. مسعود نیلی مشاور اقتصادی حسن روحانی که خود را تئوریسین دولت تدبیر و امید هم می داند سال گذشته در مقاله ای نوشته بود که "حالت خوش‌بینانه‌اش این است که اقتصاد ما امسال سه درصد رشد کند، که این هم خوش‌بینانه است. اگر این‌طور باشد، اقتصاد ما باید سال آینده 6.4 درصد رشد کند تا در انتهای آن به سال 90 برسیم. باز هم این عدد بزرگی است. بنابراین رسیدن به نقطه صفر در سال 94 غیرمحتمل است و به نظر می‌رسد ما نیمه‌های سال 95 و شاید تا پایان سال 95 به تولید ناخالص داخلی سال 90 برسیم."

                      مسئول موسسه نیاوران سال 93 هم در جمع اعضای اتاق بازرگانی گفته بود که "در صورتی که امسال رشد اقتصاد به 3 درصد برسد برای دستیابی به تولید ناخالص داخلی سال 90 در سال 94 باید رشد اقتصادی به 6/4 درصد افزایش یابد. تمام این سناریوها در حالی است که بتوانیم در نیمه نخست سال 95 و یا نیمه دوم سال 95 به سطح سال 90 برسیم."


                      آرزوی عجیب جهانگیری

                      اما نفر دوم کابینه یازدهم هم طی 3.5 سال اخیر بارها نشان داده که علاقه خاصی در دستیابی دولت مطبوعش به سطح اقتصادی سال 90 دارد. او در روزهای پایانی مهرماه امسال در سخنانی با گلایه از وضعیت موجود اقتصاد کشور اعلام کرده بود که هنوز نتوانسته‌ایم سطح رفاه مردم را به سال 90 بازگردانیم.

                      اما اسحاق جهانگیری دیروز هم در در دوازدهمین گردهمایی مدیران قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) اعلام کرد که شرایط به گونه‌ای است که ما باید تلاش کنیم وضعیت مردم به وضعیت سال ۹۰ برگردد.


                      دم خروس را باور کنیم یا...

                      به گزارش «نسیم آنلاین»، در حال حاضر وقتی این اظهارات را در کنار هم قرار می دهیم به یک تناقص آشکار با سایر اظهار نظرهای مقامات اقتصادی دولت یازدهم می رسیم. حسن روحانی و یارانش در طول 1100 روز اخیرا تقریبا اکثر مشکلات اقتصادی کشور را ناشی از عملکرد دولت گذشته دانستند و خودشان را از نقش داشتن در این مسکلات تبرئه کرده اند. اسحاق جهانگیری علی طیب نیا، مسعود نیلی و بسیاری دیگر از اعضای تیم اقتصادی دولت تدبیر و امید در 3.5 سال اخیر به کرات اعلام کرده اند که از دولت احمدی نژاد ویرانه تحویل گرفته اند و مشغول آوار برداری هستند.


                      اما حالا مشخص نیست که چرا اکثر آنها طی سال اخیر آرزو می کنند که شرایط اقتصادی کشور به سال 90 بازگردد؟ برای پاسخ این سوال بهتر است شرایط اقتصادی کشور در سال 90 را به خوبی واکاوی کنیم.

                      سال 90 هفتمین سال فعالیت دولت قبل بوده اگر قرار باشد اظهارت مقامات اقتصادی دولت روحانی ملاک قرار دهیم این سال باید یکی از سالهای سیاه اقتصاد ایران باشد. اما به نظر می رسد واقعیت چیز دیگری است و دولتمردان یازدهم هم کم و بیش مجبورند به این واقعیت اذعان کنند.


                      شرایط اقتصادی کشور در سال 90

                      گزارشهای بانک مرکزی و مرکز آمار تاکید بر رشد 6 درصدی اقتصادی کشور در سال 90 دارد. در این سال اقتصاد کشور با رشد صنعتی 10 درصدی، تورم 23 درصدی، نرخ بیکاری 11 تا 14 درصدی مواجه بود. صادرات غیر نفتی هم طبق آمار گمرک در آن سال از 43 میلیارد دلار عبور کرد که در نوع خودش یک رکورد محسوب می شد. ارزش بازار سرمایه هم در این سال به 127 هزار میلیارد تومان رسیده بود. سال 90 به عنوان دومین سال اجرای هدفمندی یارانه ها به خوبی اثرات موفق این طرح را در اقتصاد کشور نشان داد. قطعا اگر تحریم فروش نفت و تحریم بانکی ایران در سالهای 91 و 92 تشدید نمی شد این روند هم تداوم می یافت.

                      با این تفاسیر باید گفت که دولتمردان تدبیر و امید علی رغم 3.5 سال سیاه نمایی در خصوص شرایط اقتصادی کشور در سالهای قبل از روی کار آمدن دولت روحانی خودشان بهتر می دانند که کشور در سال 90 در یکی از بهترین سالهای اقتصادی خود قرار داشت. شاید بهتر باشد مردم در خصوص این مسئله قضاوت کنند.

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

                        #43556
                        پاسخ : اخبار

                        وزیر ارتباطات در پاسخ به فارس:

                        به دنبال پس گرفتن مخابرات نیستیم

                        در جریان فسخ معامله فروش مخابرات نیست


                        وزیر ارتباطات بابیان اینکه در جریان موضوع فسخ معامله فروش مخابرات نیستم، گفت: ‌من هم موضوع را از رسانه‌ها شنیده‌ام و همیشه گفته‌ام که به دنبال پس گرفتن مخابرات نیستیم.

                        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمود واعظی در حاشیه افتتاح نمایشگاه الکامپ بیست دوم در پاسخ به این سؤال که اعلام اخیر سازمان خصوصی‌سازی مبنی بر فسخ قرارداد فروش شرکت مخابرات ایران گفت: هیچ چیزی در این باره نمی‌دانم و مانند شما از خبرها شنیده‌ام.

                        وزیر ارتباطات و فناور اطلاعات افزود: گویا یک مسئله مالی بین مخابرات و سازمان خصوصی‌سازی بوده است.

                        وی ادامه داد: طبق چیزی که از رسانه‌ها شنیده‌ام چندین بار تذکر داده‌اند و بر اساس قراردادی که امضا کرده‌اند در صورت عدم پرداخت اقساط اتفاقاتی رخ می‌داده است.

                        واعظی در پاسخ به این سؤال دیگر فارس که استنباط‌هایی که می‌گوید در این ماجرا دولت به دنبال بازپس‌گیری مخابرات است آیا تأیید می‌کنید گفت: من همیشه گفته‌ام به دنبال این موضوع نیستیم.

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #43557
                          پاسخ : اخبار

                          تاریخ خبر: 24/09/1395 | ساعت: 19:50|


                          جهانگیری: هم اکنون نیازمند حرکت جدی در اقتصاد کشور هستیم

                          تهران-ایرنا- معاون اول رییس جمهوری با بیان این که عدم توفیق در دستیابی به رشد اقتصادی 8 درصد باید آسیب شناسی شود گفت: هم اکنون نیازمند حرکت جدی در اقتصاد کشور هستیم.
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

                            #43558
                            پاسخ : اخبار

                            ترامپ خطاب به چین:

                            زیردریایی توقیف شده را برای خودت نگه دار!


                            در ادامه تنش ها میان آمریکا و چین، دونالد ترامپ از مقامات چینی خواست زیردریایی توقیف شده را برای خودشان نگه دارند.

                            به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت هیل، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور منتخب آمریکا روز گذشته (شنبه) در حساب توییتر خود نوشت: چین بهتر است زیردریایی آمریکا را برای خودش نگه دارد. وی این اظهارات را پس از آن مطرح کرد که مقامات چینی اعلام کردند زیردریایی توقیف شده آمریکا را به این کشور پس می دهند.


                            ترامپ در حساب توییتر خود نوشت: "باید به چینی‌ها بگوییم ما آن زیردریایی که از ما دزدیده اند را نمی خواهیم. آن را برای خودتان نگه دارید."



                            وی این توییت را چند ساعت پس از آن منتشر کرد که اقدام دولت چین در توقیف این زیردریایی را محکوم کرده بود.



                            وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز شنبه اعلام کرد: دولت چین اطمینان داده است که زیردریایی بدون سرنشین آمریکا را که هفته گذشته در دریای جنوبی این کشور توقیف کرده بود، پس می دهد.



                            روز پنجشنبه چین یک زیردریایی بدون سرنشین متعلق به یک کشتی اقیانوس شناسی آمریکایی به نام "یو اس ان اس بودیچ" را در دریای جنوبی این کشور توقیف کرد. توقیف این زیردریایی به تشدید تنش ها میان چین و آمریکا دامن زد. گفته می‌شود این اقدام چین در واکنش به تماس تلفنی ترامپ با رئیس جمهور تایوان بوده است.

                            در ادامه تنش ها میان آمریکا و چین، دونالد ترامپ از مقامات چینی خواست زیردریایی توقیف شده را برای خودشان نگه دارند.

                            نظر

                            • ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

                              #43559
                              پاسخ : اخبار

                              کم کم شاهد تبلیغات انتخاباتی گسترده نتیجه برجام خواهیم بود !!!

                              تاریخ خبر: 28/09/1395 | ساعت: 16:42|


                              مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران:

                              قرارداد خرید 100 فروند هواپیمای مسافری با ایرباس نهایی شد


                              تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده قرارداد خرید 100 فروند هواپیمای مسافری با شرکت ایرباس نهایی شده است و این شرکت تا سال 2017 هفت یا هشت فروند هواپیما تحویل ایران ایر می دهد.
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #43560
                                پاسخ : اخبار


                                کیسینجر: ترامپ برای خارجی‌ها پدیده جدیدی خواهد بود
                                /اتفاقاتی در راه است
                                ۹۵/۰۹/۲۸ :: ۱۹:۳۶



                                وزیر خارجه اسبق آمریکا می‌گوید دونالد ترامپ رویکردی غیرآکادمیک در حوزه روابط بین‌الملل دارد و این «پدیده جدید» ممکن است اتفاقات جدید و قابل‌توجهی را در تاریخ از خود به یادگار بگذارد.


                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X