اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #46801
    پاسخ : اخبار

    امام جمعه تبریز: تشکیل کمیته صیانت آراء در زمان انتخابات سال ۸۸، بدعتی ناپسند بود

    امام جمعه تبریز، گفت: حضور مردم و مشارکت بیش از ۴۰ میلیون در انتخابات دهم می‌توانست علاوه بر استحکام بیشتر داخلی در افقی وسیع‌تر دامنه نفوذ ایران را در عرصه جهانی به‌عنوان یک کشور جهانی که الگوی مردم‌سالاری دینی را ارائه داده بود، گسترش دهد. ۴۰ روز مانده به برگزاری انتخابات کمیته صیانت آراء را تشکیل دادند که با این کار بدعتی ناپسند شکل گرفت.



    فارس: حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مصلای امام خمینی (ره) این شهر برگزار شد، اظهار داشت: فتنه‌گران در سال ۸۸ با ساختارشکنی به اسلامیت و جمهوریت نظام هجمه وارد کردند و این موضوع باعث شد رفتار و ادبیات آمریکا در قبال ایران تغییر کند.






    علم الهدی: مسئله تخلف انتخابات و رقابت انتخاباتی در سال ۸۸ افسانه بود

    امام جمعه مشهد گفت: مسئله تخلف انتخابات و رقابت انتخاباتی افسانه بود؛ دشمن ۱۰ سال برنامه‌ریزی کرده بود تا این فتنه همه چیز را برنامه‌ریزی کند و اتصال بین امام و امت را از بین ببرد و بر هر دو مسلط شود.



    تسنیم: نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در فتنه ۸۸ خواص ‌بی‌بصیرت شدند و عمق فتنه دشمن را تنها خود مقام معظم رهبری درک کردند و خواص درک نکردند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #46802
      پاسخ : اخبار

      میرسلیم: مردم باید سختی را تحمل کنند!

      رویداد 24 : مصطفی میر سلیم گفت: وقتی تولید ناخالص ملی ما افزایش پیدا نکرده و شش سال است که همین اندازه بوده و حتی کمتر هم شده است، طبیعتاً قیمت دلار هم به بیش از ۳۰ هزار می‌رسد.


      مصطفی میرسلیم عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس می‌گوید: در حال حاضر در ایران، سه و نیم میلیون کارمند وجود دارد که در مقایسه با کشور‌های دیگر با این تعداد می‌توان، تمام آسیا را اداره کرد و با این شرایط مردم باید سختی را بپذیرند و تحمل کنند تا مقداری تولید در مسیر رونق قرار بگیرد.

      اصلاح ساختاری بودجه کار مشکلی است. اگر قرار باشد اصلاح ساختاری بودجه انجام شود، باید به جای استفاده از نفت به سمت استفاده از مالیات رفت و برای اینکه بتوان مالیات دریافت کرد باید تولید رونق پیدا کند که از طریق افزایش تولید امکان دریافت مالیات به وجود بیاید.
      متاسفانه تعداد کارکنان دولت در دولت‌های قبل رو به افزایش رفته است، در حالی طبق پیش‌بینی‌های انجام شده در سیاست‌های برنامه ششم توسعه، این تعداد باید کاهش پیدا کند. در حال حاضر در ایران، سه و نیم میلیون کارمند وجود دارد که در مقایسه با کشور‌های دیگر با این تعداد می‌توان، تمام آسیا را اداره کرد.
      (با بیان اینکه دولت با یک دهم این تعداد از کارمند می‌تواند کار‌های فنی خود را با کیفیت خیلی خوب انجام دهد): این‌ها هزینه‌هایی است که گریبان دولت را گرفته است. همچنین دولت تعداد زیادی بازنشسته دارد که برای پرداخت حقوق آن‌ها از صندوق‌ها استفاده شده است. دولت‌های قبلی به طور عموم به صندوق‌های بازنشستگی دست برده‌اند و بازنشستگان نیز الان از دولت مطالبه دارند و دولت هم که نمی‌تواند آن مبالغ را پرداخت کند به ناچار حقوق بازنشستگان را در بودجه لحاظ می‌کند.


      این رویکرد، فاجعه است و نمی‌دانند که چه کاری انجام دهند، در حالی که حقوق بازنشستگان به صندوق‌ها رفته و حق آن‌ها است که الان آن را دریافت کنند، به همین‌رو این‌ها مشکلاتی است که وجود دارد و باید برطرف شود؛ بنابراین اصلاحات ساختاری مثل یک جراحی می‌ماند که اگر دولت بخواهد در این جراحی موفق شود، باید همه با هم همکاری کنند.
      اگر امسال این شیوه‌ها را اصلاح نکنیم، کارمان عقب می‌افتد، هرچند که مردم باید قدری سختی را بپذیرند. دولت هم باید همت کند و کالا‌های ضروری که چند قلم هستند را به طور تضمین شده در اختیار مردم قرار دهد که مشکلات جاری و معیشیتی مردم حل شود تا بتوانیم بعداً ان‌شاءالله با تولید و درآمد بیشتر کار را جلو ببریم.


      وقتی درآمد بیشتر شود، ارزش پول ملی افزایش پیدا می‌کند. وقتی تولید ناخالص ملی ما افزایش پیدا نکرده و شش سال است که همین اندازه بوده و حتی کمتر هم شده است، طبیعتاً قیمت دلار هم به بیش از ۳۰ هزار می‌رسد. این در حالی است که دیگر کشور‌ها کار کرده‌اند و ما کار نکرده‌ایم، بنابراین ارزش پول ما در مقابل ارزش پول آن‌ها کمتر می‌شود، پس چاره‌ای جز افزایش تولید نداریم. به عبارتی برای مهار تورم، فقط کار کردن روی سیستم انقباضی کفاف نمی‌دهد، به همین‌رو باید به فکر افزایش تولید به هر قیمتی باشیم.

      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

        #46803
        پاسخ : اخبار

        "درآمد گردشگری ترکیه از یک استان" ۲ برابر درآمد نفتی ایران

        گروه اقتصادی الف، ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ 4001010031
        ۴ نظر، ۲۲ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار
        "درآمد ارزی حوزه گردشگری ترکیه از یک استان" ۲ برابر درآمد نفتی ایران است. گرچه ترکیه براساس شاخص‌های رقابتی در صنعت توریسم در رتبه ۴۳ قرار دارد، اما یکی از ۱۰ کشور برتر توریستی جهان است و در سال ۲۰۱۸ رتبه ششم برترین کشور‌های گردشگرپذیر را از آن خود کرد.
        به گزارش تسنیم، "درآمد ارزی حوزه گردشگری ترکیه از یک استان" ۲ برابر درآمد نفتی ایران است. یک کارشناس توسعه گردشگری مهمترین علل و عوامل موفقیت ترکیه در جذب گردشگران خارجی و توسعه صنعت گردشگری این کشور را در مقایسه تطبیقی با ایران تشریح کرد.
        ترکیه همواره به عنوان یکی از کشورهای پیش‌رو در سطح جهان و علی‌الخصوص منطقه در صنعت گردشگری شناخته شده به طوری که همواره وقتی شخصی می‌خواهد کشوری موفق در منطقه ما در زمینه جذب گردشگری را مثال بزند از ترکیه نام خواهد برد.
        گرچه ترکیه براساس شاخص‌های رقابتی در صنعت توریسم در رتبه 43 قرار دارد اما یکی از 10 کشور برتر توریستی جهان است و در سال 2018 رتبه ششم برترین کشورهای گردشگرپذیر را از آن خود کرد.
        ترکیه در سال 2018 با رشد 6 درصدی، پذیرای 46 میلیون گردشگر خارجی و کسب درآمد 25 میلیارد دلاری حاصل از گردشگری بین‌المللی بود!این در حالی است که ترکیه در سال 2019 نیز با رشد 12 درصدی پذیرای بیش از 51 میلیون توریست خارجی بوده و به درآمد 30 میلیارد دلاری دست یافته است.
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #46804
          پاسخ : اخبار

          نماینده مجلس: ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم / کاهش بودجه باید شامل نهاد ریاست‌جمهوری و صداوسیما نیز می‌شد

          معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: کسری بودجه امسال بیش از میزان اعلامی است. براساس برخی برآوردها، این کسری بودجه چیزی در حدود بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم. ما هم انتظار داشتیم امسال اصلاح ساختار بودجه، اتفاق بیفتد که این شرایط میسر نشد. البته دولت تلاش کرده راهکار‌هایی را پیش‌بینی کند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #46805
            پاسخ : اخبار


            دستور طالبان به فروشگاه‌های لباس: سر مانکن‌های پلاستیکی را جدا کنید / این‌ها بت هستند؛ عبادت می‌شدند


            طالبان در هرات، در اعلامیه‌ای به فروشگاه‌های لباس دستور داده است که سرِ مانکن‌های پلاستیکی را جدا کنند.عزیز الرحمان، رئیس اداره امر به معرف و نهی از منکر طالبان گفته است: "اینان بت هستند، بت‌ها در کتاب‌ها تعریف شده‌اند که نباید در اسلام باشند، این‌ها عبادت می‌شدند، فروشندگان گفتند که با این‌ها، لباس‌ها را به نمایش می‌گذارند، ما گفتیم که سرهای‌شان باید برداشته شوند."
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #46806
              پاسخ : اخبار

              صدیقی: سگ گردانی، بدحجابی و دوری از فرزند آوری مصداق بی عفتی و هرزگی ست / این جنگ مستقیم با خداست

              حجت الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران، به سه گناه ربا، ایجاد ناامنی و تزلزل در خانواده که در روایات متعدد به جنگ مستقیم با خداوند آمده است اشاره کرد و گفت: این گناهان متاسفانه در جامعه امروزی ما رواج پیدا کرده است که می‌توان دربحث تزلزل در خانواده به رواج بی عفتی وهرزه گی که مصداق اتم و اکمل آن بدحجابی،بی حجابی ومقوله سگ گردانی و دوری از فرزند آوری است، اشاره کرد.




              رئیس ستاد امر به معروف ونهی از منکر کشور گفت:بی تفاوتی نسبت به گناه در جامعه باعث ترویج فساد و ایجاد منکرات گسترده در نهاد مقدس خانواده می‌شود.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

                #46807
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                صدیقی: سگ گردانی، بدحجابی و دوری از فرزند آوری مصداق بی عفتی و هرزگی ست / این جنگ مستقیم با خداست


                حجت الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران، به سه گناه ربا، ایجاد ناامنی و تزلزل در خانواده که در روایات متعدد به جنگ مستقیم با خداوند آمده است اشاره کرد و گفت: این گناهان متاسفانه در جامعه امروزی ما رواج پیدا کرده است که می‌توان دربحث تزلزل در خانواده به رواج بی عفتی وهرزه گی که مصداق اتم و اکمل آن بدحجابی،بی حجابی ومقوله سگ گردانی و دوری از فرزند آوری است، اشاره کرد.




                رئیس ستاد امر به معروف ونهی از منکر کشور گفت:بی تفاوتی نسبت به گناه در جامعه باعث ترویج فساد و ایجاد منکرات گسترده در نهاد مقدس خانواده می‌شود.

                اونوقت كسايي كه با پيش گيري از فرزند آوري به جنگ خدا رفته اند، تفنگ يا وسيله مبارزه شون چيه؟!
                آخرین ویرایش توسط لولی بربط زن؛ 2022/01/02, 17:52.
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                نظر

                • Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

                  #46808
                  پاسخ : اخبار

                  گفت و گوهای اوریانا فالاچی با شخصیت های نظیر امام خمینی ،مهندس بازرگان، سرهنگ قذافی و آریل شارون خواندنی است .
                  جملات کوتاهی از گفتگوی بین اوریانا فالاچی با محمد رضا شاه پهلوی را انتخاب کردم :
                  محمد رضا پهلوی:
                  -من سیگار را ترک کرده ام ولی بوی توتون و دود را خیلی دوست دارم
                  -مرگ من آن روز است که خدا معین کرده نه کسانی که آرزوی مرگ مرا دارند.
                  - اگر خدا وجود نداشت باید اختراعش می کردیم نمی توان بدون خدا زندگی کرد .
                  ـ ایران کلید است ، یکی ازکلیدهای جهان .
                  ـ دوستی ما با امریکا ما رابرده ی آنها نمی کند .
                  - کسانیکه ایمان ندارند زیادند حتی پدرم هم باور نداشت و همواره ریشخند میزد.
                  - در آن روز که از فاصله نزدیک به من تیراندازی شد به کمک غریزه ام نجات یافتم در کمتر از یک ثانیه پیش ازآنکه گلوله به قلبم برسد چنان حرکتی کردم که به جای قلبم به شانه ام اصایت کرد این یک معجزه بود .
                  - همیشه کسانی را که اقدام به قتل خودم کردند را بخشیده ام .
                  - پدرم ازصفر شروع کرد .
                  -بدترین همسایه عراق است .
                  - تصمیمات در تهران گرفته میشود نه در هیچ جای دیگر مثلا واشنگتن
                  - روابط عادی دیپلماتیک با اسراییل تا هنگامی که مسئله خروج نیروهای اسراییل از سرزمین های اشغالی حل نشده باشد ، نه.
                  - نفت را شرکت های نفتی میفروشند به هر کسی که بخواهند میفروشند چرا نگران رفتن آن به اسراییل باشم .
                  - ما در اسراییل سفارتخانه نداریم .
                  -پدرم گفت : با پرنسس فوزیه ازدواج کن حتی یک لحظه فکر نکردم که مخالفت کنم زیرا وطیفه ام بود .
                  -از دست دادن ثریا تا مدتها یکی از غم های زندگیم بود او را برای کشورم از دست دادم بخاطر جانشین .
                  - نفت تا اندازه ای خوب است ولی خطر بزرگ نیز هست .
                  - اگر مردان ما چند زن دارند شما (غربی ها) هم زنانی دارید که به آنها رفیقه میگویید.
                  - آنچه شما ( غربی ها ) می دانی چیزی است که ما سه هزار سال پیش به شما آموخته ایم .
                  - من نمیتوانم قذافی (رهبر لیبی ) را جدی بگیرم .
                  - کشور من مسلمان است اما عرب نیست .
                  - من کاری نمی کنم مگر که در جهت منافع ایران باشد .
                  - ایران ثروتمندترین کشور جهان نخواهد شد این اغراق آمیز است اما در سطح امریکا فرانسه و شوروی قرار خواهد گرفت .

                  فالاچی :
                  -شاه به عرفان معتقد است لحن صدایش آرام و گرفته بود صدایی تقریبا بی صدا .
                  -در زیر موهای سفید شاه بینی اش بیشتر از اعضای دیگر صورت به چشم میخورد .
                  -در نظر شاه زن ها دستیاران ظریفی هستند که نمی توانند مثل مردان فکر کنندولی بعد کاری می کند که همین زن ها از نظر حق و وظیفه با مرد ها برابر باشند .
                  -در اجتماعی که زن ها هنوز چادر بر سر دارند شاه ناگهان دستور میدهد که خدمت زیر پرچم انجام دهند .
                  -ارتش ایران ارتشی است که فقط بمب اتم کم دارد .
                  - شاه سعی کرده با خریدن پان آمریکن و فیات به غرب هجوم ببرد .
                  -اقتصاددان ها می گویند تا سی و شش سال آینده ایران ثروتمند ترین کشور جهان است .
                  - بسیاری از مردم شما (شاه) را دیکتاتور می دانند .
                  - مردم شما سکوت ترس آلودی دارند حتی جرات ندارند نام شما را به زبان بیاورند .
                  آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2022/01/02, 23:27.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #46809
                    پاسخ : اخبار

                    صفری معاون اقتصادی وزارت خارجه:
                    ?خشکسالی، مردم منطقه را با سختی مواجه کرده؛ آماده آبرسانی هستیم!.


                    ======

                    وزیر راه:
                    ?مجرد‌های ثبت نام کرده در طرح نهضت ملی مسکن اگر در هنگام تحویل واحد، ازدواج نکرده باشند، باید پول زمین را پرداخت کنند!

                    =======


                    سرلشکر سلامی: دشمنان ما در مقابل کرونا در مرحله تسلیم شدن هستند؛ ما به برکت اسلام و رهبری و حکمت و ایمان توانستیم با آن مبارزه کنیم

                    سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نبرد امروز دشمنان برای از بین بردن اعتماد به نفس ملت ما و القای حس از خود باختگی است تا ما همچنان غرب را الگو و برتر بدانیم. در این شریط هر مسئولی به ظرفیت‌ها اعتماد داشته باشد، می تواند جامعه را پیش ببرد. سرلشکر سلامی اضافه کرد: دشمنان ما در مقابل کرونا در مرحله تسلیم شدن هستند و می بینید در صدر میزان کشته ها قرار دارند و ما به برکت اسلام و رهبری و حکمت و ایمان توانستیم با آن مبارزه کنیم .
                    =====

                    فعالیت بدنسازی زنان در اصفهان ممنوع اعلام شد!

                    ?در شرایطی که طی سال‌های اخیر مجوز رسمی فعالیت بانوان در رشته‌های پاورلیفتینگ، فیتنس و مچ‌اندازی از سوی وزارت ورزش و جوانان صادر شده بود، مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان در نامه‌ای به رئیس هیات بدنسازی این استان، هرگونه فعالیت بانوان در رشته‌های بدنسازی را ممنوع اعلام کرد./ ایسنا
                    ========


                    استاندار فارس: پزشکانی که تهدید به مهاجرت می‌کنند می‌توانند بروند؛ ما هم بدرقه شان می‌کنیم / دوران منحصر به فرد بودن پزشکان سر آمده است / به غلط در ذهن مردم جا افتاده که برخی پزشکان بیمار را از مرگ نجات می‌دهند


                    استاندار فارس با اشاره به اینکه تهدید پزشکان به مهاجرت درصورت قطع مبالغ غیر قانونی آن‌ها گفت: پزشکانی که تهدید به مهاجرت می‌کنند می‌توانند بروند و ما آن‌ها را بدرقه خواهیم کرد؛ زیرا دوران منحصر به فرد بودن پزشکان سر آمده است و در تمامی رشته‌ها افراد توانمند صالح و سالم وجود دارد.

                    ========

                    احمدی نژاد: شما چند نفر از ایران تشریف ببرید تا ۸۵ میلیون نفر راحت شوند!

                    خودبرتربینی کار را بجایی می رساند که یک عده قلیلی باورشان میشود که مالک مملکت هستند. طرف میگوید هر کس این را قبول ندارد از ایران برود! البته ما هم می‌شنویم و می‌خندیم ولی این حرف خیلی سنگین است. تو به چه حقی خودت را مالک کشور میدانی!؟ یک چیز مسخره و غلطی به ذهنت رسیده، بعد میگویی هر کس این حرف را قبول ندارد، از ایران برود! قبل از انقلاب هم یک حزبی درست کردند و گفتند هر کس نمی خواهد عضو شود، برود! مملکت ارث پدری شماهاست!؟ مملکت مال ۸۵ میلیون نفر است. چگونه ما آدمهایی را تربیت کردیم که با گستاخی می‌گوید اگر این حرف مرا قبول ندارید، از ایران بروید!؟ اگر من مسئول بودم، میدادم این فرد را در تلویزیون یک محاکمه اساسی کنند که دیگر کسی جرات نکند اینگونه فکر کند. می‌گوید از ایران بروید! خب شما چند نفر از ایران تشریف ببرید تا ۸۵ میلیون نفر راحت شوند. سرجمع شما و خانواده هایتان دو سه هزار نفر بیشتر که نیستید. دست از سر ملت بردارید و بروید! این محصول همان تمرکز قدرت است.
                    ========

                    عضو اتاق بازرگانی: همه به دنبال آن هستند که نفت ایران را ارزان‌ بخرند / نوع تهاتر با سریلانکا عادلانه نیست / تاثیر سموم چینی نتیجه تهاتر بی‌قید و شرط است


                    مسعود دانشمند عضو اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: اگر سریلانکا چای بسیار خوب و مرغوب داشته باشد که بازار جهانی آن را بخرد، مطمئنا به آن‌ها می‌فروشد. برای چای درجه ۲ و ۳ و نامرغوب که بازار جهانی آن را نمی‌خرد به اسم چای درجه یک به ایران می‌دهد و ما هم ناچار هستیم که از آن‌ها بگیریم.
                    ==========

                    سردار علایی: اهداف روسیه در سوریه با اهداف ایران متفاوت است؛ ایران نگران است که اسرائیل توسعه پیدا کند، این درست مخالف روسیه است / علی اکبر صالحی: دلیل رفاقت ایران با اسد مسأله اسرائیل بود
                    =========

                    احمدی‌نژاد:
                    دائم تصمیم غلط می گیرند و به ملت می‌گویند تحمل کنید!


                    ?۸۵ میلیون ایرانی که همه شان نخبه و برجسته هستند، صدها هزار دانشمند و انسان بزرگ در ایران وجود دارد، آنوقت افراد ضعیف را روی دوش مردم می آورید.

                    ?اینها که نمی توانند مردم را قانع کنند، مجبور هستند از زور استفاده کنند. وقتی زور می آید که نمی تواند مردم را قانع کند چون تراز و جایگاه او آن چیزی نیست که بر آن نشسته است.

                    ?این سیستم را باید اصلاح کنیم. خیال می کنند هر چه ببندند بهتر است، خیر! هر چقدر ببندید بدتر است. اجازه بدهید یک ملت تصمیم بگیرد، حرکت کند، فکر کند و مال خودش بداند. یک مقدار مسئولیت بپذیرید. لازم نیست ملت را تحقیر و به آنها توهین کنید، آنها را محدود کنید و بترسانید. کسانی کارشان به تهدید ملت می رسد! چرا ملت را تهدید می کنید؟ همین ملت انقلاب کرده و شما را بر سر کار آورده است. ملتی آمده فداکاری کرده، جان داده، فرزندانش را داده و تحمل کرده است. دائما تصمیم غلط می گیرند و به ملت می گویند تحمل کنید! خب شما تصمیم تان را درست کنید.
                    =======

                    ممنوعیت دریافت کپی مدارک احراز هویتی توسط بانک‌ها و ثبت احوال

                    ?سازمان اداری و استخدامی کشور بر ممنوعیت دریافت کپی مدارک احراز هویتی توسط بانک مرکزی، بانک‌ها و سازمان ثبت احوال تاکید کرد.
                    ======

                    زاکانی: برای اتوبوس خوابی هزینه ای نمیگیریم!


                    شهردار تهران گفت: به علت نداشتن حکم قانونی، نمی‌توانیم افراد را به اجبار به گرم خانه‌ها منتقل کنیم.

                    علیرضا زاکانی شهردار تهران در خصوص خبر اتوبوس خوابی در تهران، گفت: گرمخانه‌های شهرداری آماده هستند، ولی متاسفانه افراد آسیب دیده به گرمخانه‌ها نمی‌روند و به علت اینکه شهرداری حکم قانونی ندارد، نمی‌تواند به اجبار این افراد را به گرمخانه‌ها منتقل کند و با خواهش این کار را انجام می‌دهیم.

                    زاکانی دریافت هزینه برای اتوبوس خوابی را تکذیب کرد و گفت: ما برای انتقال افراد به گرمخانه‌ها التماس می‌کنیم.

                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

                      #46810
                      پاسخ : اخبار

                      ⭕️ کمیسیون تلفیق بودجه با غیرمتخصص‌ترین هیئت رئیسه کار خودش را آغاز کرد: یک پزشک عمومی و فردی با دکتری معارف اسلامی اعداد و ارقام بودجه ۱۴۰۱ را بررسی می‌کنند!
                      ?حاجی بابایی با دکتری معارف اسلامی جای اقتصاددانان را در کمیسیون تلفیق گرفت!


                      ?به گزارش «نود اقتصادی»، یک هفته قبل اعضای هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ با رأی اعضای این کمیسیون انتخاب شدند. در نگاه اول سوابق و تحصیلات غیرمرتبط و غیرتخصصی هیئت رئیسه این کمیسیون با امر بودجه کاملا ناامیدکننده است.


                      ?به نظر می‌رسد کمیسیون تلفیق که هر ساله به منظور تنظیم اصول و مفاد برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور و لوایح بودجه تشکیل می‌شود بطور کلی دستاویز بازی‌ها و ارتباطات سیاسی درون مجلس قرار گرفته است.


                      ?حمیدرضا حاجی‌بابایی با تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری معارف اسلامی و سوابق اجرایی کاملا غیراقتصادی مثل وزارت آموزش و پرورش، ریاست کمیسیون تلفیق و هماهنگی بین کمیسیون‌های تخصصی مجلس در خصوص جداول و ارقام تخصصی بودجه را به عهده گرفته است.


                      ?عدم حضور شخصیت‌های علمی حوزه اقتصاد در هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق به شدت ناامید کننده است و جای اقتصاددانان برجسته مجلس یازدهم همچون شمس‌الدین حسینی، الیاس نادران و... با سوابق علمی دکتری اقتصادی و هیئت علمی دانشگاه و سوابق اجرایی مهمی مثل وزارت اقتصاد در ترکیب هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق خالی است.


                      ?البته گفتنی است حمیدرضا حاجی بابایی در گذشته نیز با تحصیلات غیرمرتبط و غیراقتصادی به طور ناگهانی در مجلس یازدهم به ریاست کمیسیون کاملا تخصصی و مهم برنامه و بودجه و محاسبات رسیده بود.


                      ?از ریاست کمیسیون که بگذریم عدم حضور چهره‌هایی با تحصیلات اقتصادی و مرتبط به امور توسعه و بودجه و در مقابل حضور یک پزشک عمومی، فردی با تحصیلات کارشناسی ارشد تاریخ و دکتری حقوق خصوصی و... در ترکیب هیئت رئیسه این کمیسیون به شدت عجیب و پرسش برانگیز است.


                      ?سوال اینجاست که آیا کمیسیون تلفیق بودجه با این ترکیب هیئت رئیسه می‌تواند در آینده نزدیک در پیگیری مطالبات مردم از بودجه و برطرف کردن ایرادات احتمالی لایحه بودجه ۱۴۰۱ موفق باشد یا نه؟!
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

                      نظر

                      • محمد1339
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 582

                        #46811
                        پاسخ : اخبار

                        خبرگزاری فارس

                        میرکاظمی: سال بعد ارز ۴۲۰۰ تومانی نخواهیم داشت

                        ?اگر بخواهیم به کالایی یارانه تخصیص دهیم، آن را به صورت ریالی به خود مردم پرداخت می‌کنیم.

                        نظر

                        • رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4722

                          #46812
                          پاسخ : اخبار

                          علم الهدی: الان یک کارگر با یک سوم مزد روزانه اش، برای ناهار حداقل یک چلوکباب می تواند بخورد / زمانی که در ایران، دلار هفت تومان بود، یک کارگر با یک سوم مزدش، فقط می توانست نان، پنیر و انگور بخورد



                          آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2022/01/07, 15:17.

                          نظر

                          • رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4722

                            #46813
                            پاسخ : اخبار

                            صدیقی، امام جمعه موقت تهران: خانواده‌های نجیب و اصیل شهدای هواپیمای اوکراینی دشمن را مایوس کردند



                            آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2022/01/07, 15:31.

                            نظر

                            • pezhmanyaghoobi
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 69

                              #46814
                              پاسخ : اخبار

                              [QUOTE=رادین1;958802]صدیقی، امام جمعه موقت تهران: خانواده‌های نجیب و اصیل شهدای هواپیمای اوکراینی دشمن را مایوس کردند

                              آره ارواح شکمت:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan:.thum bsdownsmileyan

                              نظر

                              • محمد1339
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 582

                                #46815
                                پاسخ : اخبار

                                واردات دانه روغنی به جای روغن خام


                                دبیر انجمن روغن در ادامه به این نکته اشاره کرد که برای تامین نیاز کنجاله کشور که روزانه 8500 تن است (بیش از 3 میلون تن کنجاله در سال) باید حدود 3 میلیون و 800 هزار تن دانه سویا تامین شود؛ لذا سیاست دولت اگر به جای واردات روغن خام به واردات دانه معطوف شود نتایج بسیار مناسب‌تری برای کشور به همراه دارد، چراکه در کارخانه‌های روغن‌کشی اشتغال‌زایی می‌شود و از محل واردات این میزان دانه سویا بیش از 650 هزارتن روغن خام سویا و حدود سه میلیون تن کنجاله حاصل می‌شود و الباقی با واردات 600 هزار تن روغن خام آفتابگردان و همچنین طبق مصوبه وزارت بهداشت حدود 500 هزار تن روغن پالم تامین می‌شود. همان‌طور که اطلاع دارید روغن پالم به دلیل ماهیت جامدی که دارد تاثیر بسیار زیادی در کاهش ترانس در روغن‌های نیمه جامد داشته و همچنین در تولید روغن‌های ویژه قنادی، شیرینی، شکلات و سرخ‌کردنی بسیار حائز اهمیت است.........بهپاک

                                نظر

                                در حال کار...
                                X