اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #47236
    پاسخ : اخبار

    امام جمعه شیراز: شنیدن موسیقی حرام در اماکن عمومی ترویج گناه است؛ برخورد کنید


    دژکام امام جمعه شیراز گفت: دستگاه‌های مربوطه در استان با ترویج گناه در جامعه باید برخورد کنند و شنیدن موسیقی حرام در اماکن عمومی از این موارد است.




    ایسنا: نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با اشاره به اهمیت عدالت، هرگونه اعمال نفوذ از سوی افراد بانفوذ و تبعیض در سپردن مسئولیت‌ها را مذموم دانست و ضمن بیان اینکه عدالت آنست که مردم در جامعه احساس تبعیض نکنند تاکید کرد که اگر مناصب به شایستگان سپرده شود، مشکلات کشور کمتر می‌شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • لولی بربط زن
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1862

      #47237
      پاسخ : اخبار

      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      واکنش تلویحی علم الهدی به ماجرای سفر ترکیه خانواده قالیباف:

      دشمنان نظام و اسلام با علم کردن موضوعی و عملیات روانی می‌خواهند یکی از مسئولان را کنار بزنند و بر شما مردم مسلط شوند


      علم الهدی امام جمعه مشهد گفت: دشمنان نظام و اسلام اقدام به آغاز عملیات روانی و علم کردن موضوعی برای یکی از مسوولان کرده‌اند تا به عناوین مختلف وی را از عرصه کنار زده و بر شما مردم مسلط شوند.


      امام جمعه مشهد گفت:جریانهای مافیایی که برای سود خود گرانی را در کشور دامن می‌زنند و نسبت به مردم جنایت می‌کنند باید شناسایی شوند تا این معضل در کشور حل شود.

      دشمن كمر باريك موبلند باربي چشم آبي سوارمون بشه خيلي بهتر از اين خپله زشت پير چندشه
      ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

      نظر

      • محمد1339
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 582

        #47238
        پاسخ : اخبار

        دسته‌بندی معیشتی خانوارهای ایرانی اعلام شد
        9.4 میلیون خانوار یارانه‌بگیر کشور «فقیرند»/ 55 درصد در «طبقه متوسط » درآمدی

        ?بر اساس اعلام معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از مجموع 24 میلیون و 901 هزار و 695 خانوار ایرانی یارانه‌بگیر، 38 درصد فقیر، ۵۵ درصد متوسط و 7 درصد برخوردار هستند که سیاستگذار با استفاده از آن می تواند سیاست حمایتی متناسب با هر یک را به اجرا بگذارد.

        نظر

        • محمد1339
          عضو فعال
          • Jun 2019
          • 582

          #47239
          پاسخ : اخبار

          دفاع روزنامه دولت از چند برابر شدن قیمت آرد

          ?روزنامه ایران نوشت:

          گران کردیم تا دست قاچاقچی‌ها کوتاه شود.

          این گرانی امنیت غذایی کشور را تأمین می‌کند؛ مزایای بسیار زیاد دیگری هم دارد.
          تک ماکارون ....ماکارونی به صورت رسمی در فروشگاه شهروند به کیلویی 32 هزارتومان تغییر نرخ داد
          تنها شرکت بورسی تولید کننده ماکارونی
          #زرماکارون

          نظر

          • پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

            #47240
            پاسخ : اخبار

            مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار طی اطلاعیه‌ای از اجرایی شدن فرآیند پرداخت مطالبات سنواتی سهامداران –سودهای رسوب‌شده- همزمان با عید سعید فطر خبر داد.
            به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، بر اساس این اطلاعیه مقرر شده از تاریخ ۱۴ اردیبهشت مقارن با روز عید سعید فطر، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) از طریق شرکت‌ها و استفاده از اطلاعات سجامی سهامداران، امکان پرداخت مطالبات سنوات قبل سهامداران را فراهم کند.بر این اساس تمامی ناشرانی که سود سنوات گذشته سهامداران را به دلایل مختلف از جمله عدم اعلام شماره حساب سهامدار، عدم مراجعه سهامدار به بانک، سجامی نبودن و سایر موارد پرداخت نکردند، باید از تاریخ اعلام شده فوق با هماهنگی سمات نسبت به پراخت سود سنوات گذشته سهامداران اقدام کنند و نتیجه اقدامات را در سامانه کدال منتشر کنند.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #47241
              پاسخ : اخبار

              فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران:

              این روزها صحبت از محدود کردن سپاه می‌شود / سپاه در هیچ زمان و مکانی محدود نخواهد شد




              ایسنا: فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران گفت: این روزها صحبت از محدود کردن سپاه پاسداران می‌شود. به تمام دشمنان و عناصر داخلی خود فروخته و فرومایه و کسانی که با تفکر پوسیده غرب‌گرایانه مطالبی را بیان می‌کنند می‌گویم سپاه در هیچ زمان و مکانی محدود نخواهد شد و تحریم‌کننده است که بیش از همیشه منزوی است.

              وی افزود: سپاه پاسداران از همان روزهای اول در همه عرصه‌هایی که نیاز بوده با حضور پاسداران سلحشور خود حضور پیدا می‌کند و از انقلاب، نظام و ملت ایران دفاع می‌کند و این رسالت تا امروز نیز ادامه داشته و سپاه پاسداران روز به روز قدرتمندتر و عزتمندتر شده است و دفاع از ارزش‌های انقلاب را نیز در دستور کار خود قرار داده و قرار می‌دهد.
              حسن‌زاده گفت: این روزها صحبت از محدود کردن سپاه پاسداران می‌شود. به تمام دشمنان و عناصر داخلی خود فروخته و فرومایه و کسانی که با تفکر پوسیده غرب‌گرایانه مطالبی را بیان می‌کنند می‌گویم سپاه در هیچ زمان و مکانی محدود نخواهد شد، سپاه معادل ملت ایران و انقلاب اسلامی است و تحریم سپاه یعنی تحریم ملت ایران و این تحریم تا به امروز جواب نداده و تحریم‌کننده است که بیش از همیشه منزوی است.
              فرمانده سپاه محمدرسول‌الله (ص) تهران بیان کرد: امروز سپاه پاسداران بارها و بارها طعم شکست را در کام ضد انقلاب، نظام سلطه و رژیم صهیونیستی نشانده است و دشمن امت اسلامی بارها و بارها عظمت سپاه را تجربه کرده‌اند. امروز همه دنیا می‌دانند دشمنان ما نگران رویارویی با این قدرت هستند و دیگر نمی‌توانند حرکتی را علیه اسلام، جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی انجام دهند و پاسخ سختی دریافت نکنند. آن‌ها می‌دانند در برابر هر اقدامی، سیلی سختی از ملت ایران و فرزندان ملت ایران و سپاه انقلاب اسلامی دریافت می‌کنند.
              وی خاطرنشان کرد: امروز دشمنان از شنیدن نام سپاه به وحشت می‌افتند. سپاه با قدرت مردمیش خواب را از چشمان دشمنان زدوده است اما در مقابل مردم و مظلومین عالم در نهایت تواضع، خدمتگزار و خادم است. امروز نام و حضور سپاه پاسداران، این لشکر بزرگ الهی برای دشمنان تبدیل به نقطه یاس و ناامیدی و ترس و وحشت شده است اما برای همه ملت‌های مظلوم این نام آشنا نقطه امید و آرامش‌بخش است.
              حسن‌زاده در پایان گفت: اگر کسی می‌خواهد عظمت سپاه را درک کند باید توجه کند به همان میزان که دشمنان انقلاب اسلامی بغض و کینه نسبت به سپاه دارند، سپاه عزتمند و قدرتمند است. به همان میزان که به عصبانیت دشمنان افزوده می‌شود سپاه نیز توانمندتر به مسیر خود ادامه خواهد داد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #47242
                پاسخ : اخبار

                انتقاد نماینده مجلس از وزیر کار: ایجاد شغل با یک میلیون تومان پیشکش، کارمندان تحت مدیریتتان را راضی نگهدارید که اینگونه به حیاط وزرارتخانه سرازیر نشوند

                لارگانی نماینده مجلس در توئیتی با انتقاد شدید خطاب به وزیر کار نوشت: ایجاد شغل با یک میلیون تومان، راضی سازی کارگران وبازنشستگان پیشکش، چون امیدی نداریم از پس وظایفتان برآیید. این را همه میدانند. حداقل کارمندان تحت مدیریت تان را راضی نگهدارید که اینگونه از شدت فشار وتبعیض به حیاط وزرارتخانه سرازیر نشوند. ضعف و ناکارآمدی هم حدی دارد جناب ‎عبدالملکی!





                لارگانی نماینده مجلس در توئیتی با انتقاد شدید خطاب به وزیر کار نوشت: ایجاد شغل با یک میلیون تومان، راضی سازی کارگران وبازنشستگان پیشکش، چون امیدی نداریم از پس وظایفتان برآیید. این را همه میدانند.


                حداقل کارمندان تحت مدیریت تان را راضی نگهدارید که اینگونه از شدت فشار وتبعیض به حیاط وزرارتخانه سرازیر نشوند. ضعف و ناکارآمدی هم حدی دارد جناب ‎عبدالملکی!
                گفتنی است که امروز جمعی از کارکنان وزارت کار در محوطه این وزارتخانه تجمع کردند. تجمع کنندگان ضمن اعتراض به وضعیت معیشتی کارکنان وزارت کار، خواستار افزایش حقوق ها شدند.
                کارکنان وزارت کار در اعتراض به عبدالملکیشعار می دادند: «وزیر بی‌لیاقت، خجالت خجالت».




                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #47243
                  پاسخ : اخبار

                  امام جمعه قم: باید کلانتری‌های ویژه بانوان در کشور ایجاد شود


                  تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) با ابراز تمجید از راه اندازی کلانتری ویژه بانوان و حفظ کرامت زنان در شهر مشهد گفت: این قبیل از کلانتری‌ها باید در سطح کشور راه اندازی شوند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #47244
                    پاسخ : اخبار

                    دفاع تمام قد کیهان از عبدالملکی: تخریب او بدون کمترین استدلال منطقی کلید خورده / وقتی گفت «اجازه کار به مدیران ناسالم را نخواهیم داد» مخالفانش سیل اتهاماتی مانند انتصابات فامیلی را مطرح کردند




                    روزنامه کیهان نوشته است:‌ پس از عزم جدی وزیر کار در برکناری مدیران رانتخوار از این وزارت‌خانه و شرکتهای زیرمجموعه‌اش تحرکات مشکوک علیه حجت‌الله عبدالملکی افزایش یافته است.

                    در مطلب کیهان آمده است: از هفت ماه پیش یعنی شهریور پارسال که عبدالملکی کارش را در وزارت کار آغاز کرد تخریب وی بدون کمترین استدلال منطقی کلید خورد؛ جوان بودن و یا اینکه در فضای مجازی فعالیت می‌کند و... بهانه‌ای برای حمله به او شد.این هجمه پس از اینکه عبدالملکی در ۹شهریور ۱۴۰۰ تاکید کرد اجازه کار به مدیران ناسالم را نخواهیم داد و تا الان ۲ نفر به علت فساد در شستا برکنار شدند تشدید شد. مخالفان وزیرکار که ظاهرا از اقداماتش آشفته شده بودند در فضای مجازی و حقیقی سیل اتهاماتی همچون انتصابات فامیلی در وزارت کار، برکناری مدیران متخصص و... را مطرح کردند اما برای هیچ یک از این موارد سند و مدرکی ارائه نکردند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #47245
                      پاسخ : اخبار

                      نامه جمعی از مدیران دوره پنجم شهرداری تهران به چمران: ظاهرا دأب زاکانی این است که به هر سازمانی که تشریف می‌برند انبوهی از نیرو‌های خدوم را از کار بیکار می‌کنند و به جای آن‌ها منسوبین و دوستان و همفکران خود را وارد ساختار می‌کنند / جرم بسیاری از این افراد صرفا این است که در دوره پنجم مدیریت شهری وارد شهرداری شده اند

                      به نظر می رسد مدیران جدید، به دلیل فقدان اعتماد به نفس و دانش و شناخت کافی از مسائل شهر، نه تنها در ارتباط گرفتن با بدنه شهرداری چندان موفق نبوده اند، بلکه نوعی بی اعتمادی در مناسبات آن ها و بدنه دیده می شود.




                      جمعی از مدیران شهرداری تهران در دوره پنجم مدیریت شهری در نامه ای به مهدی چمران رئیس شورای شهر نسبت به اتفاقات شهرداری تهران نکاتی را گوشزد کرده اند
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #47246
                        پاسخ : اخبار

                        جانشین فرمانده سپاه: انقلاب اسلامی وارد مرحله سوم قدرت شده / اگر طبق قاعده های الهی پیش برویم، نتیجه می گیریم




                        ایسنا: جانشین فرماندهی سپاه، شهدا را مردترین مردان عالم دانست و بیان کرد: شهدا با دل و زبان و عملشان پای کاری انقلاب بودند و همین پای کار بودن شهدا دستاوردهای بزرگ انقلاب را رقم زده است، زیرا با ابزارهای مادی نمی توانستیم در مقابل دشمنان خبیث کاری از پیش ببریم.


                        فدوی، با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر مسئله نفوذ طی سالیان گذشته، یادآور شد: نفوذ اجازه نداده در همه امورات به ویژه اقتصاد طبق قاعده هایی که خداوند در قرآن مشخص کرده عمل کنیم، زیرا اسلام آخرین دین الهی و پیامبر(ص) آخرین پیامبر الهی و قرآن آخرین کتاب الهی است و خداوند هرگز درباره معیشت و اقتصاد بندگان کم نمی گذارد لذا باید پای کار اقتصاد برویم و دل و زبان و عمل ما همراه شود.

                        وی داعش را فتنه بزرگ دشمنان بعد از جنگ تحمیلی دانست و اضافه کرد: طراحی داعش عمق خباثت و شیطنت دشمنان را نشان داد، اما چون دلداگان انقلاب شش سال پای کار بودند، خداوند نیز عنایت کرد و این فتنه به گونه ای برچیده شده که انگار اصلا وجود نداشته است.
                        جانشین فرماندهی سپاه، هر کدام از شهدا را یک ملت دانست و گفت: در عرصه دفاع از حرم شاهد حضور نسل اول سپاه و نسل آخر سپاه بودیم و شهدایی که حتی جنگ را ندیده بودند، پای کار انقلاب آمدند.
                        وی با بیان اینکه سردار حق بین هر لحظه پای کار انقلاب بود، اظهار کرد: امروز باید عزم خودمان را جزم کنیم تا در همه امورات اعم از فرهنگی و اجتماعی و علمی و اقتصادی و... پای کار باشیم تا عنایت خداوند شامل حال ما شود و به نتایج عالی برسیم.

                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #47247
                          پاسخ : اخبار


                          سپاه: تحقق شعار «حذف اسرائیل از صفحه روزگار» قریب الوقوع‌تر از همیشه شده / تکرار خطای بزرگ تاریخی انور سادات خائن، نابخشودنی است



                          فارس: سپاه پاسداران تاکید کرد: هرگونه طرح سازش از جمله عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی با رژیم جعلی و کودکش صهیونیستی اقدامی شکست خورده، خیانتی آشکار و نابخشودنی است.

                          سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای با گرامیداشت روز جهانی قدس، عبور انتفاضه و دامنه تهدید و ناامنی از دیواره‌های مرکز رژیم صهیونیستی را نویدبخش انفجاری بزرگ در قلب و متن حیات صهیونیست ها و کابوس بزرگ حامیان آنها دانست و تاکید کرد: گفتمان مقاومت و حمایت فلسطین محور ساطع شده از ایران اسلامی، تنها راه حل مسئله فلسطین را اخراج اشغالگران و برچیدن بساط صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی، بازگشت آوارگان و مهاجران فلسطینی و برگزاری انتخابات آزاد برای تحقق اراده آنان در تعیین سرنوشت خود می داند و هرگونه طرح سازش از جمله عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی با رژیم جعلی و کودکش صهیونیستی که تکرار خطای بزرگ تاریخی انور سادات خائن است را اقدامی شکست خورده ، خیانتی آشکار و نابخشودنی و در زمره بازی در زمین اشغالگران قدس و حامیان پلید آنان قلمداد می کند.

                          در بخشی از این بیانیه آمده است: اقدام تاریخی و ابتکار حکیمانه، راهبردی و آینده نگرانه حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس»، از پدیده های شگرف و معنادار و در زمره افتخارات ملت ایران برای نقش آفرینی‌های آشکار و تعیین کننده در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و شعله ور ساختن آتش خشم و کینه ضدصهیونیستی امت اسلامی و بلکه جهان بشریت علیه اشغالگران قدس شریف به شمار می رود.

                          این بیانیه می افزاید: با گذشت ۴۳ سال از نامگذاری روز جهانی قدس ۷۴ سال از تاسیس رژیم جعلی، جنایتکار و موقت صهیونیستی و پیگیری و اجرای طرح های متعدد سازش برای حل موان فراروی موجودیت و امنیت صهیونیست‌ها، روند تحولات اخیر بویژه عبور شعله های انتفاضه از دیواره های مرکزیت رژیم نشان دهنده این حقیقت است که نفس های تل‌آویو به شمارش افتاده و غاصبان قدس شریف به سرعت به زوال قطعی و پایان خود نزدیک تر می شوند.

                          این بیانیه با تاکید بر اینکه آحاد جوامع و ملل حق طلب، آزاده و ظلم‌ستیز بیش از هر مقطع تاریخی دیگر در حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین و پشتیبانی از آرمان آزادسازی قدس شریف همراه شده‌اند، خاطرنشان کرده است: صهیونیست ها بر این باور بودند که با پیگیری طرح های شیطانی مانند معامله قرن و عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی در معادله پیچیده موضوع فلسطین و آرمان قدس را در هاله‌ای از غفلت و فراموشی قرار دهند، در حالیکه در صحنه ای معکوس، آنچه این روزها در سرزمین های اشغالی بویژه در بیت المقدس و تل آویو می گذرد در حقیقت نه تنها رویای امنیت پایدار و دائمی برای رژیم جنایت پیشه صهیونیستی ایجاد نکرده، بلکه انرژی متراکم، نهفته و آماده انفجاری را به متن زندگی ننگین اشغالگران منتقل و آنها را هر لحظه در انتظار کابوسی وحشتناک و مرگبار قرار داده است.

                          این بیانیه خاطرنشان کرده است: با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مبارزه فلسطین قهرمان همواره با پیروزی های بزرگ و انکارناپذیر و شکست های رژیم جلاد و موقت صهیونیستی همراه بوده است و مقاومت مظلومانه و بی‌دفاع فلسطینی ها، به برکت وحدت، اخوت و بیداری اسلامی که از آفریقا تا مدیترانه و فراتر از جغرافیای منطقه در قلب اروپا و آمریکا، رقم‌زده است، بنیان های رژیم سست‌تر از لانه عنکبوت را به فروپاشی نزدیک‌تر و روند وقایع را بگونه ای شکل داده است که تحقق شعار راهبردی حضرت امام (ره) در حذف اسرائیل از صفحه روزگار و آزادی قدس شریف را قریب الوقوع‌تر از همیشه ساخته است.

                          در این بیانیه تاکید شده است: گفتمان مقاومت و حمایت فلسطین محور ساطع شده از ایران اسلامی، تنها راه حل مسئله فلسطین را اخراج اشغالگران و برچیدن بساط صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی، بازگشت آوارگان و مهاجران فلسطینی و برگزاری انتخابات آزاد برای تحقق اراده آنان در تعیین سرنوشت خود می داند و هرگونه طرح سازش از جمله عادی سازی روابط با برخی کشورهای عربی با رژیم جعلی و کودکش صهیونیستی که تکرار خطای بزرگ تاریخی انور سادات خائن است را اقدامی شکست خورده ، خیانتی آشکار و نابخشودنی و در زمره بازی در زمین اشغالگران قدس و حامیان پلید آنان قلمداد می کند.

                          این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد، خاطره و حماسه آفرینی های جاودانه شهیدان مقاومت فلسطین و خیل عظیم شهدای حامی آرمان قدس وآزادی فلسطین در بلاد اسلامی از جمله سیدالشهدای مقاومت اسلامی و شهید قدس سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای مدافع حرم و دعوت از اقشار و آحاد مختلف ملت شریف و انقلابی ایران برای حضور پرشور و گستره در راهپیمایی روز جهانی قدس و لبیک به ندای رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) ، آورده است: به توفیق الهی و با یکپارچگی گروه های مقاومت منطقه تحقق وعده صادق امامین انقلاب اسلامی در نابودی غده سرطانی اسراییل و آزادی ملت فلسطین و مسجدالاقصی که با گشودن جبهه‌ های جدید مقابله با اشغالگران، اخراج امریکا از منطقه و تحولات سرنوشت‌ساز پیش رو سرعت یافته است، بزودی به خبر اول رسانه های جهان تبدیل و ملت مظلوم فلسطین خود را مهیای جشن پیروزی بر اشغالگران کرده و تشکیل دولت قانونی و برحق فلسطینی را با اراده مقدس و مصمم خود، به نظام استکبار و ارتجاع منطقه تحمیل خواهند کرد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

                            #47248
                            پاسخ : اخبار

                            «نادر طالب‌زاده» درگذشت



                            نادر طالب زاده، مستندساز و برنامه ساز شبکه افق پس از چند روز بستری در بیمارستان درگذشت
                            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

                            نظر

                            • توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

                              #47249
                              پاسخ : اخبار

                              ? ۱۴ کشور اسلامی دوشنبه را عید سعید فطر اعلام کردند.

                              ? کشورهای عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی، کویت، دیوان اوقاف سنی عراق، کویت، قطر، لیبی، سودان، بحرین، سوریه، فلسطین، لبنان و ترکیه فردا (یکشنبه) را آخرین روز ماه مبارک رمضان و روز دوشنبه را عید فطر اعلام کردند.

                              ? افغانستان، عمان، اردن و مغرب نیز اعلام کردند که هلال ماه شوال شنبه شب رویت شده و به این ترتیب فردا (یکشنبه) عید سعید فطر خواهد بود.
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #47250
                                پاسخ : اخبار


                                عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان ماکارونی:
                                ناچار به افزایش نرخ ماکارونی هستیم/ قیمت نهایی هنوز ابلاغ نشده


                                ایلنا: عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی ایران گفت: شنیده‌ها در سال جاری حاکی از این است که قیمت گندم در سال جاری افزایش چشم‌گیری را تجربه خواهد کرد از این‌رو با افزایش قیمت گندم، قیمت آرد نیز تغییر محسوسی می‌کند. به همین دلیل تولیدکنندگان نیز ناچار به افزایش قیمت ماکارونی هستند.

                                محسن امینی با اشاره به ثبات قیمت ماکارونی در 3 سال گذشته، گفت: باوجود افزایش قیمت سایر مولفه‌های تولید به‌غیر از نرخ گندم، تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی برای رفاه حال مردم قیمت‌ها را در 3 سال گذشته تغییر نداد.

                                وی ادامه داد: شنیده‌ها در سال جاری حاکی از این است که قیمت گندم در سال جاری افزایش چشم‌گیری را تجربه خواهد کرد از این‌رو با افزایش قیمت گندم، قیمت آرد نیز تغییر محسوسی می‌کند. به همین دلیل اعضای انجمن تولیدکنندگان نیز ناچار به افزایش قیمت ماکارونی هستند.

                                رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران با بیان اینکه اعضای انجمن منتظر تصمیم‌گیری نهایی وزارتخانه‌‌های مرتبط هستند، خاطر نشان کرد: عدم تعیین قیمت گندم برای صنف و صنعت در یک و نیم ماه اخیر باعث شد کارخانه‌های تولیدی نتوانند مواد اولیه تولید را تامین کنند؛ نبود مواد اولیه در کارخانه‌های تولیدی میزان عرضه ماکارونی در کشور را کاهش داد.

                                امینی با بیان اینکه زمزمه‌هایی از تعیین تکلیف قیمت نهایی ماکارونی از سوی سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان به گوش ما رسیده است، افزود: هنوز قیمت نهایی ماکارونی از سوی این سازمان به ما ابلاغ نشده است؛ چرا که از قرار معلوم این نرخ باید از سوی دولت نیز تصویب شود.

                                عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان ماکارونی ایران حدود 70 درصد قیمت ماکارونی را متاثر از قیمت آرد دانست و افزود: قیمت نهایی ماکارونی بستگی به قیمت گندم دارد، تلاش داریم که کمترین افزایش نرخ را برای ماکارونی اعمال کنیم تا فشار کمتری متوجه مصرف‌کنندگان شود.

                                وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود تولیدکنندگان ماکارونی گندم با نرخ دولتی خریداری و اقدام به صادرات ماکارونی می‌کنند از این‌رو دولت می‌خواهد نرخ آرد صنف و صنعت را آزادسازی کند آیا چنین دیدگاهی را تایید می‌کنید؟ افزود: خیر من موافق این دیدگاه نیستم چراکه بحث آزادسازی نرخ گندم برای صنف و صنعت سال‌هاست که طرح شده است. این موضوع در یک مقطع باید اجرا می‌شد، مسئولان نیز تشخیص داد‌ه‌اند که این تغییر نرخ در سال جاری صورت بگیرد. دولت می‌تواند با اخذ عوارض صادراتی از ماکارونی این مسئله را کنترل کند پس این دلیل منطقی برای آزادسازی نرخ آرد صنف و صنعت نمی‌تواند باشد.

                                این فعال اقتصادی با بیان اینکه آمار گمرک جمهوری اسلامی بهترین مبنا برای اعلام میزان صادرات ماکارونی است، افزود: ماکارونی در استان‌های مختلف تولید و از سوی آنها اظهار و صادر می‌شود؛ از این‌رو نمی‌توان آماری حدودی صادرات ماکارونی را اعلام کرد.

                                امینی در پایان تصریح کرد: کیفیت بالا و قابل رقابت بودن کالاهای ایرانی باعث شده است بسیاری از برندهای ما جایگاه خود را در بازارهای جهانی پیدا کنند. ماکارونی ایران به بازار کشورهای اروپایی، خاورمیانه و آفریقایی راه پیدا کرده است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X