اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behruzzz
    عضو عادی
    • Sep 2022
    • 81

پاسخ : اخبار

روسیه امروز اطلاعاتی را در مورد استفاده اوکراین از بمب کثیف با فرانسه، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، ترکیه و ایتالیا به اشتراک گذاشت.

پ.ن : به جز مسائل داخلی که با شروع آبان ماه داره داغ تر هم میشه، تهدید فزاینده روسیه برای استفاده از سلاح هسته ای و متقابلا جواب غربی ها از ریسک های مهم و تاثیرگذار بازار بورس هست.

نظر

• عمرانی
      Banned
      • Oct 2022
      • 57

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
      گویا صحبت از رفتن عشقی هم هست؟؟؟؟
      خدا از دهن تان بشنود انشاء.. که خبر درست باشد تا این نون خشکی دست از سر کوچه بورس بردارد.

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4925

اعتراف یک روزنامه اصولگرا: حامی‌ پروریم نه نخبه‌ پرور
        روزنامه وابسته به سازمان صداوسیما از قول رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نوشت: به جای نخبه‌پروری حامی‌پرور بوده‌ایم

به گزارش منیبان، روزنامه جام جم در گفت‌وگو با رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به این موضوع اذعان کرد و نوشت: بابک نگهداری برای اثبات ادعایش درباره فاصله زیاد میان به‌کارگیری نخبگان با وضعیت مطلوب، ‌میزان تطبیق فهرست بنیاد ملی نخبگان با شاخص‌های رسمی کشور را با فهرست مدیران ارشد میانی و پایه به‌عنوان شاخص مطرح می‌کند و می‌افزاید: «‌ببینیم چقدر این فهرست با هم انطباق دارد و ما چقدر از رتبه‌های برتر کنکور در حوزه‌های مختلف علوم انسانی، علوم فنی مهندسی و پزشکی در ساختارهای مدیریتی استفاده کرده‌ایم.»

وی با تاکید بر این‌که‌ نهاد رسمی ما بنیاد ملی نخبگان است، تصریح می‌کند: «‌البته نخبه‌های واقعی و نه نخبه‌نما؛ ببینیم چند درصد از این افراد را به‌کار‌گیری کرده‌ایم.»

به باور نگهداری واقعیت این است که ما به جای «نخبه‌پروری»، «حامی‌پروری» می‌کنیم. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تاکید بر این‌که، نخبه خلاق و نوآور است و هیچ‌گاه تابع و حامی نمی‌شود، می‌گوید: «‌‌من و امثال من که در مناصب مدیریتی نشسته‌ایم، به‌جای آن‌که به‌دنبال نخبگان باشیم و بخواهیم به آنها منصب بدهیم، به‌دنبال افرادی هستیم که تابع ما باشند و از ما تعریف کنند و به‌نوعی بله‌قربان‌گوی ما باشند. از نخبه، بله‌قربان‌گو در‌نمی‌آید.‌»

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3076

? من به ح

? متن زیر گزیده‌‌ای از مصاحبه‌ مجله سپید و سیاه با دکتر علی امینی نخست وزیر آغاز دهه ۱۳۴۰ شاه و از مشاورین نزدیک محمدرضا پهلوی در ماه‌های آخر تا آخرین روزی است که شاه کشور را ترک کرد.
          این مصاحبه در سال ۱۳۵۸ در مجله سپید و سیاه به چاپ رسیده و حاوی نکات قابل تامل و عبرت‌آموز برای کسانی است که مردم و مطالبات آنان را به هیچ می‌انگارند:

? «...از چندین سال قبل از این وضع را پیش بینی می کردم. وقتی هم که درآمد نفت به طور غیر منتظره ای زیاد شد و دیدم دولت به جای صرفه جویی و صرف درآمدهای نفت در کارهای تولیدی شروع به دست و دلبازی‌های بی مورد و افزایش واردات و خرید اسلحه کرده، به شدت نگران اوضاع شدم. آقا! حتی در سال ۱۳۵۴ به اعلیحضرت پیغام دادم، اوضاع کشور به حد انفجار رسیده و اگر اقدامات حادی صورت نگیرد همه چیز منفجر خواهد شد.

?... آن روزها کمبود بزرگ مردم نداشتن آزادی بود، غیر از آن از دستگاه های امنیتی وحشت داشتند که هر وقت هر کس را می‌خواستند می گرفتند. پس کشور برای قبول یک نهضت بنیادی آمادگی داشت.
          مساله دوم این بود که درآمد به طور عادلانه تقسیم نمی شد. به اکثریت مردم مقداری می‌رسید، در حالی که یک اقلیت فاسد بیشترین درآمدها را به خود اختصاص داده بودند. برای نمونه همسر یک سناتور کارخانهدار ششصد هزار تومان به یک مجله زنانه داد که ۲۴ ساعت از زندگی او را از هنگام بیدار شدن از خواب و صرف صبحانه و رفتن به خرید، به سلمانی، به خیاطی، به استخر، و به مهمانی با لباس های آخرین مد و جواهرات گرانبها چاپ کند. اگر در فرنگ از این کارها می کنند، تاثیر منفی ندارد، چون اولا کسی با یک فرمان یا دادن پول به حزب سناتور نمی‌شود آقا. هیچکس هم بدون حساب و کتاب در عرض مدت کوتاهی با هیچ و پوچ به ثروت نمی‌رسد. در ضمن در آن سال ها یک نسل از جوانان به وجود آمده بودند که تحت تاثیر تبلیغات مذهبی که زمینه آن از چندین سال قبل در کشور فراهم شده بود از محیط مادی و بی بند و باری در کشور به ستوه آمده بودند.

?وقتی کار بالا گرفت آقا! اعلیحضرت یک روز مرا به کاخ سلطنتی خواستند و سئوال کردند:
          – حالا چه باید کرد؟
          عرض کردم:
          – سه سال پیش خدمتتان پیغام فرستادم این حزب رستاخیز را که نظر مردم نسبت به آن از حزب های دولتی «ملیون» و «مردم» هم بدتر است منحل کنید. مجالس فرمایشی را که اعضای آن نماینده مردم نیستند تعطیل کنید. رجال فاسد و بد نام را محاکمه کنید. یک نخست وزیر مورد اعتماد مردم را روی کار بیاورید.
          اعلیحضرت در جواب من می دانید چه گفتند آقا؟ گفتند:
          – تو می‌خواستی با استفاده از فرصت به دست آمده، دکتر مصدق بشوی یا مثل قوام السلطنه همه قدرت ها را در دست بگیری؟
          عرض کردم:
          – قربان، اگر هم آنچه می فرمایید درست باشد، مگر دکتر مصدق چه می گفت جز آنکه به شما می گفت: «اعلیحضرت، شما فقط سلطنت کنید، کار سیاست را به ما واگذار کنید. اگر ما اشتباه کردیم، ما را می توانید عوض کنید، اما اشتباه شما برایتان گران تمام می شود.» قوام السلطنه هم می گفت: «طبق قانون اساسی، شاه مسئولیت ندارد، همه مسئولیت ها با وزراست. بنابراین اجازه بدهید کارها را ما بکنیم و مسئولیت ها گردن ما باشد. جوابش را هم در موقعش به خودتان می دهیم.»

? آن موقع اعلیحضرت هی می‌گفتند:
          – من به حرف مردم اهمیت نمی‌دهم، هر کاری را که خودم به صلاح مملکت بدانم انجام می‌دهم.
          و چند نفر از رجال را هم که می‌خواستند با ایشان تذکر بدهند، از کار بیکار کردند. در زمان انقلاب که مردم به کوچه و خیابان ها ریختند و علیه شاه شعار دادند، یک روز اعلیحضرت که مرا احضار کرده بودند پرسیدند:
          – اینها کی هستند؟ از کجا آمده‌اند؟
          عرض کردم:
          – اعلیحضرت، اینها همان مردمی هستند که شما می‌گفتید اعتنایی به آنها ندارید و به حرفشان اهمیت نمی‌دهید.
          آنوقت آقا، دیدم گفتن این حرف ها بدون آن که دیگر تاثیر داشته باشد باعث ناراحتی شان می شود، چون شاه در آن روزها روحیه‌اش را سخت باخته بود. در دلم گفتم «آخر آقا جان، شما که پادشاه در و دیوار و کوچه و خیابان نبودید، پادشاه این مردم بودید. سال ها به آن ها اهمیت ندادید، حالا دارند تلافی می کنند. هی می‌گفتند من با مردم کاری ندارم، حالا مردم با شما کار دارند. هی می‌گفتند من می‌خواهم مردم را با اردنگی جلو به برم، حالا که مردم فرصت به دست آورده اند دارند تلافی می کنند. سیاستمداران زیرک جهان همیشه خود را خدمتگزار مردم معرفی می‌کنند و در هر موقعیتی از مردم تجلیل می‌کنند، اما شما که می خواستید کار سیاستمدارها را بکنید، این ها را فراموش می‌کردید. یا اطرافیان چاپلوس شما نمی‌گذاشتند.»

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4925

مجلس رهبران اصلاحات را مجازات می‌کند
            نماینده سبزوار در مجلس گفت: نمایندگان طرحی را در مجلس کلید زده‌اند که در آن برای خواصی که به اقدام علیه نظام بپردازند و یا به تحریک اغتشاشگران و آشوبگران مبادرت ورزند مجازات در نظر گرفته شده است.

به گزارش عرشه آنلاین، بهروز محبی نجم آبادی افزود : در این طرح مجازات حبس درجه ۶ یعنی از ۸ ماه تا دو سال حبس برای خواصی که به اقدام علیه نظام بپردازند یا به تحریک اغتشاشگران مبادرت ورزند در نظر گرفته شده است.
            او ادامه داد در همه کشورهای پیشرفته برای خواصی که به اقدام علیه حاکمیت مبادرت ورزند مجازات در نظر گرفته شده و این اشخاص باید هزینه اقدامات خود را بپردازند. به عنوان مثال در متمم اصل ۱۴ قانون اساسی ایالات متحده آمریکا آمده است که کسانی که با دشمنان این کشور همراهی و همکاری داشته باشند از حق رای در آمریکا محروم می‌شوند./ خبرآنلاین

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

ما نه پول صندوق برای حمایت میخواهیم ونه تخفیف مالیاتی ما فقط عدم دخالت شما را میخواهیم

۱۱ همت به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز می‌شود/ موافقت رییسی با کاهش ۸۰درصدی مالیات فروش سهام
              ۱۱ همت به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز می‌شود/ موافقت رییسی با کاهش ۸۰درصدی مالیات فروش سهام
              تهران- ایرنا- سازمان بورس اعلام کرد: در صورت واریز منابع حاصل از مالیات معاملات اوراق بهادار و باقیمانده تعهدات صندوق توسعه ملی، حداقل ۱۱ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار (بیش از ۲ برابر خروج پول از بازار سرمایه در مهرماه) به این صندوق واریز خواهد شد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، در جلسه روز گذشته ستاد اقتصادی دولت با حضور رییس سازمان بورس، پیشنهاد کاهش ۸۰ درصدی مالیات فروش سهام از سوی رییس‌جمهور مورد موافقت قرار گرفت و مقرر شد این مورد در دستور کار شورای سران سه قوه قرار گیرد.

همچنین در این جلسه رییس‌جمهور به سازمان برنامه و بودجه تکلیف کرد تا هرچه زودتر منابع حاصل از مالیات معاملات اوراق بهادار را که در بودجه ۱۴۰۱ نیز معین شده بود، به صندوق تثبیت واریز کند که رقمی معادل ۵ هزار میلیارد تومان را شامل می‌شود.

از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی ریاست سازمان بورس در این جلسه که مورد تاکید ریاست‌جمهوری قرار گرفت، عمل به مابقی تعهدات ۵۱۰ میلیون دلاری صندوق توسعه ملی نسبت به بازار سرمایه بود که با احتساب واریزی‌های گذشته، حداقل ۶ هزار میلیارد تومان دیگر باید توسط صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود.

شایان ذکر است در صورت اجرا شدن این دو مقرری و واریز حداقل ۱۱ همت به صندوق تثبیت بازار (بیش از ۲ برابر خروج پول از بازار در مهرماه) به صندوق مذکور واریز خواهد شد

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3777

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                ما نه پول صندوق برای حمایت میخواهیم ونه تخفیف مالیاتی ما فقط عدم دخالت شما را میخواهیم

تهران- ایرنا- سازمان بورس اعلام کرد: در صورت واریز منابع حاصل از مالیات معاملات اوراق بهادار و باقیمانده تعهدات صندوق توسعه ملی، حداقل ۱۱ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار (بیش از ۲ برابر خروج پول از بازار سرمایه در مهرماه) به این صندوق واریز خواهد شد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، در جلسه روز گذشته ستاد اقتصادی دولت با حضور رییس سازمان بورس، پیشنهاد کاهش ۸۰ درصدی مالیات فروش سهام از سوی رییس‌جمهور مورد موافقت قرار گرفت و مقرر شد این مورد در دستور کار شورای سران سه قوه قرار گیرد.

همچنین در این جلسه رییس‌جمهور به سازمان برنامه و بودجه تکلیف کرد تا هرچه زودتر منابع حاصل از مالیات معاملات اوراق بهادار را که در بودجه ۱۴۰۱ نیز معین شده بود، به صندوق تثبیت واریز کند که رقمی معادل ۵ هزار میلیارد تومان را شامل می‌شود.

از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی ریاست سازمان بورس در این جلسه که مورد تاکید ریاست‌جمهوری قرار گرفت، عمل به مابقی تعهدات ۵۱۰ میلیون دلاری صندوق توسعه ملی نسبت به بازار سرمایه بود که با احتساب واریزی‌های گذشته، حداقل ۶ هزار میلیارد تومان دیگر باید توسط صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود.

شایان ذکر است در صورت اجرا شدن این دو مقرری و واریز حداقل ۱۱ همت به صندوق تثبیت بازار (بیش از ۲ برابر خروج پول از بازار در مهرماه) به صندوق مذکور واریز خواهد شد
                به جای این تعارفات آب حمامی ...دخالت ها و معاملات الگوریتمی را ممنوع کنید !!

نظر

• TARGET
                  عضو فعال
                  • Nov 2014
                  • 2282

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                  ������ من به ح

������ متن زیر گزیده‌‌ای از مصاحبه‌ مجله سپید و سیاه با دکتر علی امینی نخست وزیر آغاز دهه ۱۳۴۰ شاه و از مشاورین نزدیک محمدرضا پهلوی در ماه‌های آخر تا آخرین روزی است که شاه کشور را ترک کرد.
                  این مصاحبه در سال ۱۳۵۸ در مجله سپید و سیاه به چاپ رسیده و حاوی نکات قابل تامل و عبرت‌آموز برای کسانی است که مردم و مطالبات آنان را به هیچ می‌انگارند:

������ «...از چندین سال قبل از این وضع را پیش بینی می کردم. وقتی هم که درآمد نفت به طور غیر منتظره ای زیاد شد و دیدم دولت به جای صرفه جویی و صرف درآمدهای نفت در کارهای تولیدی شروع به دست و دلبازی‌های بی مورد و افزایش واردات و خرید اسلحه کرده، به شدت نگران اوضاع شدم. آقا! حتی در سال ۱۳۵۴ به اعلیحضرت پیغام دادم، اوضاع کشور به حد انفجار رسیده و اگر اقدامات حادی صورت نگیرد همه چیز منفجر خواهد شد.

������... آن روزها کمبود بزرگ مردم نداشتن آزادی بود، غیر از آن از دستگاه های امنیتی وحشت داشتند که هر وقت هر کس را می‌خواستند می گرفتند. پس کشور برای قبول یک نهضت بنیادی آمادگی داشت.
                  مساله دوم این بود که درآمد به طور عادلانه تقسیم نمی شد. به اکثریت مردم مقداری می‌رسید، در حالی که یک اقلیت فاسد بیشترین درآمدها را به خود اختصاص داده بودند. برای نمونه همسر یک سناتور کارخانهدار ششصد هزار تومان به یک مجله زنانه داد که ۲۴ ساعت از زندگی او را از هنگام بیدار شدن از خواب و صرف صبحانه و رفتن به خرید، به سلمانی، به خیاطی، به استخر، و به مهمانی با لباس های آخرین مد و جواهرات گرانبها چاپ کند. اگر در فرنگ از این کارها می کنند، تاثیر منفی ندارد، چون اولا کسی با یک فرمان یا دادن پول به حزب سناتور نمی‌شود آقا. هیچکس هم بدون حساب و کتاب در عرض مدت کوتاهی با هیچ و پوچ به ثروت نمی‌رسد. در ضمن در آن سال ها یک نسل از جوانان به وجود آمده بودند که تحت تاثیر تبلیغات مذهبی که زمینه آن از چندین سال قبل در کشور فراهم شده بود از محیط مادی و بی بند و باری در کشور به ستوه آمده بودند.

������وقتی کار بالا گرفت آقا! اعلیحضرت یک روز مرا به کاخ سلطنتی خواستند و سئوال کردند:
                  – حالا چه باید کرد؟
                  عرض کردم:
                  – سه سال پیش خدمتتان پیغام فرستادم این حزب رستاخیز را که نظر مردم نسبت به آن از حزب های دولتی «ملیون» و «مردم» هم بدتر است منحل کنید. مجالس فرمایشی را که اعضای آن نماینده مردم نیستند تعطیل کنید. رجال فاسد و بد نام را محاکمه کنید. یک نخست وزیر مورد اعتماد مردم را روی کار بیاورید.
                  اعلیحضرت در جواب من می دانید چه گفتند آقا؟ گفتند:
                  – تو می‌خواستی با استفاده از فرصت به دست آمده، دکتر مصدق بشوی یا مثل قوام السلطنه همه قدرت ها را در دست بگیری؟
                  عرض کردم:
                  – قربان، اگر هم آنچه می فرمایید درست باشد، مگر دکتر مصدق چه می گفت جز آنکه به شما می گفت: «اعلیحضرت، شما فقط سلطنت کنید، کار سیاست را به ما واگذار کنید. اگر ما اشتباه کردیم، ما را می توانید عوض کنید، اما اشتباه شما برایتان گران تمام می شود.» قوام السلطنه هم می گفت: «طبق قانون اساسی، شاه مسئولیت ندارد، همه مسئولیت ها با وزراست. بنابراین اجازه بدهید کارها را ما بکنیم و مسئولیت ها گردن ما باشد. جوابش را هم در موقعش به خودتان می دهیم.»

������ آن موقع اعلیحضرت هی می‌گفتند:
                  – من به حرف مردم اهمیت نمی‌دهم، هر کاری را که خودم به صلاح مملکت بدانم انجام می‌دهم.
                  و چند نفر از رجال را هم که می‌خواستند با ایشان تذکر بدهند، از کار بیکار کردند. در زمان انقلاب که مردم به کوچه و خیابان ها ریختند و علیه شاه شعار دادند، یک روز اعلیحضرت که مرا احضار کرده بودند پرسیدند:
                  – اینها کی هستند؟ از کجا آمده‌اند؟
                  عرض کردم:
                  – اعلیحضرت، اینها همان مردمی هستند که شما می‌گفتید اعتنایی به آنها ندارید و به حرفشان اهمیت نمی‌دهید.
                  آنوقت آقا، دیدم گفتن این حرف ها بدون آن که دیگر تاثیر داشته باشد باعث ناراحتی شان می شود، چون شاه در آن روزها روحیه‌اش را سخت باخته بود. در دلم گفتم «آخر آقا جان، شما که پادشاه در و دیوار و کوچه و خیابان نبودید، پادشاه این مردم بودید. سال ها به آن ها اهمیت ندادید، حالا دارند تلافی می کنند. هی می‌گفتند من با مردم کاری ندارم، حالا مردم با شما کار دارند. هی می‌گفتند من می‌خواهم مردم را با اردنگی جلو به برم، حالا که مردم فرصت به دست آورده اند دارند تلافی می کنند. سیاستمداران زیرک جهان همیشه خود را خدمتگزار مردم معرفی می‌کنند و در هر موقعیتی از مردم تجلیل می‌کنند، اما شما که می خواستید کار سیاستمدارها را بکنید، این ها را فراموش می‌کردید. یا اطرافیان چاپلوس شما نمی‌گذاشتند.»
                  چه آشناست

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4925

فردریک باستیا اقتصاد دان فرانسوی میگه:

وقتی دزدی و چپاول به راه و رسم زندگیِ گروهی از افراد قدرتمند جامعه بدل ميشود آنان با گذر زمان نوعی سیستم حقوقی وضع میکنند که در آن دزدها محقند و قوانينی را به وجود می‌ آورند که راه‌های دزدی‌‌ را توجیه و هموار ميکند. در چنین سیستمی ضررها و سختی‌ها سهم عموم مردم خواهد شد درحالی که سود و ثروت نصیب افرادی معدود میشود و کدهای اخلاقی نیز آنان را ستایش میکنند.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

آنتن موبایل‌های آیفون ۱۴ قطع شد

?با گذشت بیش از یک ماه از ورود غیررسمی آیفون ۱۴ به کشور، خریداران با مشکل فعال‌سازی این گوشی‌ها مواجه شده‌اند و دائما پیگیر رجیستری موبایل‌های خود هستند. حتی برخی از خریداران گوشی‌های آیفون ۱۴ از قطع آنتن خود خبر می‌دهند.

محمدرضا عالیان، سخنگوی واردکنندگان موبایل:

?در حال حاضر آیفون ۱۴ به‌صورت رسمی وارد کشور نشده است. از همین رو شناسه گمرکی این کالا در سامانه‌ها ثبت نشده، تجار امکان ثبت سفارش و ترخیص را ندارند. حتی اگر این مدل گوشی‌ها از طریق مسافری برای مصرف شخصی وارد کشور شوند، به دلیل اینکه شناسه آن در سامانه‌ها ثبت نمی‌شود امکان رجیستری آن وجود ندارد./تجارت‌نیوز
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران: تهران فقط برای ۱۰۰ روز آب دارد!

محمد بختیاری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران گفت: اگر تمهیدات لازم صورت نگیرد، اوایل زمستان به مشکل خواهیم خورد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران در برنامه تلویزیونی با بیان اینکه مصرف آب شرب روزانه تهران ۳ میلیون متر مکعب است گفت: تهران فقط برای ۱۰۰ روز آب دارد.
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• behruzzz
                            عضو عادی
                            • Sep 2022
                            • 81

باب استوارت، نماینده پارلمان بریتانیا گفت «شایعات قابل توجهی» شنیده شده که مقام‌های تراز اول جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند لندن را به «پناهگاه امن» خود تبدیل و پاسپورت بریتانیایی‌ دریافت کنند.

پ.ن: گویا دارن زن و بچه ها رو راهی میکنن.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8853

هروتث سیمونی هاش حرف نداره

البته اکثر فروشگاهاشون یا مال جهودهاست یا سعودی ها

التماس دعا
                              خدا قبول کند.

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3777

شروع شد ...آتش به اختیارها رفتن حرم شاه چراغ ..به رگبار بستن
                                ...خشکه مذهبی ها رو بندازن به جون مردم...این دفعه جرات نکردن طیاره ساقط کنن یا ساختمان منفجر کنن...از اون ور هم جنازه حقیقت نژاد رو از فرودگاه دزدیدن ...یه جورایی حواس مردم منحرف بشه
                                آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2022/10/26, 19:37.

نظر

در حال کار...
                                X