اخبار
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار
عباس آخوندی: باید روشن کنیم که میخواهیم قانون را اجرا کنیم یا شرع را / ایران در برابر یک دو راهی قرار گرفته
همه حرف این است که آیا جمهوری اسلامی ایران بر اساس قانون اساسی باید مجری احکام شرع باشد و به «تبعیض» رسمیت ببخشد یا مجری قانون باشد و «عدالت» میان شهروندان را مبنا قرار دهد؟ این همان سوال بنیادین است که هم مرجعیت و حوزه دین باید به آن پاسخ دهد و هم حکومت.
عباس آخوندی گفتگویی درباره تعارض شرع و قانون انجام داده است.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
CNG
رئیس انجمن صنفی سیانجی کشور گفت: در شرایطی که ۵۰ درصدر ظرفیت سیانجی کشور خالی است، میتوان با جایگزینی این فرآورده نفتی با بنزین، مانع واردات بنزین شد.
اکنون در بحث بنزین مجدد به سمت واردات حرکت میکنیم و میزان مصرف نیز روند افزایشی دارد، لذا توسعه تجدیدپذیرها قطعا به نفع دولت است، اظهار کرد: خودروهای بنزینی در کشور وجود دارند که مصرف آنها چند برابر استاندارد جهانی است، باتوجه به اینکه ما بیشترین منابع گازی دنیا را داریم و می توانیم از سی ان جی به عنوان سوخت خودرو استفاده کنیم، غفلت در این بخش منطقی نیست و کوتاهی خودروسازان در تولید خودروهای دوگانهسوز خیانت به منافع ملی کشور است.
رئیس انجمن صنفی سیانجی کشور با اشاره به مشکلات موجود در حوزه سیانجی، گفت: با توجه به تحریم ها صادرات گاز طبیعی با مشکلات زیادی مواجه است، اما بنزین را به راحتی میتوانیم صادر کنیم. اگر سوخت خودروها را به این سمت سوق دهیم، هم مشکل مصرف بالای بنزین خودروها حل می شود و هم میتوانیم از گازی که امکان صادرات آن را نداریم به عنوان سوخت خودروها استفاده کنیم.
جوهری افزود، با توجه به ظرفیت خالی اکثر جایگاه های بین شهری و جایگاه های موجود در شهرهای کم جمعیت، تبدیل خودروهای دیزلی به گازسوز میتواند علاوه بر کاهش مصرف گازوییل، در کاهش آلایندگی هوا نیز موثر باشد و موجب تقویت اقتصاد جایگاه داران سی ان جی شود.
وی در ادامه افزود: تکنولوژی تبدیل خودروی گازوئیل سوز به دوگانهسوز سی ان جی توسط شرکت های ایرانی بومیسازی شده است و لذا یکی از استراتژیهای کلانی که میتوانیم در شرایط تحریم پیش بگیریم جایگزین کردن سی ان جی با گازوئیل است.
نظر
-
خبر دلهرهآور بودجه ای که باید تن همه ایرانیها را بلرزاند
برترینها نوشت :زمانی که لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در مجلس بررسی میشد اعلام شد که دولت در بهترین حالت ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهد داشت. در این باره، هادی قوامی معاون وزیر اقتصاد گفت: «احتمالاً حدود ۳۰۰هزار میلیارد تومان کسری تراز عملیاتی داریم.» حالا رئیس سازمان برنامه و بودجه از کسری ۲۰۰ همتی (هزارمیلیارد تومانی) خبر داد و گفت: «نمیتوانیم از آسمان بیاوریم. چطور میشود بدون تغییر قیمت انرژی، کسری را تامین کرد»؟
سیدمسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز در جلسه علنی روز گذشته مجلس اظهار کرد: «براساس پیشنهادی که دولت ارائه کرد، حدود ۱۰۰ همت به منابع تبصره ۱۴ سال ۱۴۰۰ اضافه شد؛ اما در مجلس با وجود مخالفتهای سازمان و دولت عدد به ۶۴۰ همت رسید؛ چطور میشود بدون اینکه قیمت انرژی تغییر کند یا تولید را افزایش دهیم، این رقم به ۶۴۰ هزار میلیارد تومان برسد؟ آیا واقعاً چنین پیشبینیای تحقق مییابد؟ از روز اول مشخص بود که این منابع قابل وصول نیست. وقتی تبصره ۱۴ در بودجه سال گذشته ۳۴۰ همت درآمد دارد، به هیچوجه به ۶۴۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده نخواهد رسید.»
کاهش هزینهها برای جبران کسری بودجه
مهدی پازوکی، اقتصاددان درباره اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه، ضمن انتقاد از منفعل بودن دولت در زمان بررسی بودجه ۱۴۰۱ در مجلس، گفت: «رئیس سازمان برنامه و بودجه به جای اعتراض روز گذشته در مجلس باید در زمان بررسی و تصویب بودجه فریاد میزد و اعتراض میکرد و با شورای نگهبان نامهنگاری میکرد. چرا باید بودجه مجلس و شورای نگهبان در سال جاری افزایش چشمگیر داشته باشد؟ چرا باید رفاهیات برخی از بخشهای دولت به اندازهای بالا باشد که بیش از حقوق کارمندان باشد؟
در شرایطی که درآمد مکفی وجود ندارد، دلیلی برای افزایش هزینهها نیست، اما این دولت به این موضوع توجه نمیکند. دلیل اصلی هم نبود دانش کافی مدیران است. من به انتصابات در دولت روحانی نقد داشتم، اما امروز میگویم مدیران دولت قبل حداقل دانش لازم را داشتند، اما در این دولت شایستهسالاری ملاک انتخاب نیست. مصداق عینی آن نیز انتصاب وزیر مستعفی کار در مناطق آزاد است.» او ادامه داد: «فردی که مخالف اقتصاد رقابتی است و به رقابت دستوری علاقهمند است، چگونه میتواند در یکی از کلیدیترین پستها، آن هم در منطقه آزاد مدیریت موفقی داشته باشد؟ بیکاری در سال جاری افزایش یافت، زیرا سیاستگذاری این فرد در وزارت کار اشتباه بود. البته این رویههای اشتباه مدیریتی در تمامی بخشهای دولت است. تنها دولتی که در یک سالونیم اول نهتنها نتوانسته تورم را مدیریت کند و افزایش داده، این دولت است.»
این اقتصاددان با اشاره به اینکه قیمت بنزین میبایست هر سال افزایش یابد، گفت: «اینکه برای جلب رضایت مردم قیمت بنزین را ثابت نگه میدارند و همه چیز را گران میکنند، سیاست دوگانهای است. برای همین رئیس سازمان برنامه و بودجه از قیمت انرژی انتقاد میکند. پازوکی معتقد است که دولت سیزدهم برنامهای ندارد، درحالیکه پیشتر ادعا میکرد که هفت هزار صفحه برنامه دارد. کاش حداقل هفت صفحه از آن را ارائه میکرد.
همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به عدم تحقق ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی منابع تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ گفت: «وقتی مجموعاً تصمیمی گرفته میشود که یارانه مردمی از محل تبصره ۱۴ پرداخت شود، باید جوانب آن نیز در نظر گرفته شود.» او با بیان اینکه «امسال تنها سالی است که ۴۰ درصد از درآمدهای نفتی به حساب صندوق توسعه ملی واریز میشود»، اظهار کرد: «خدمت رهبری نامهای از طرف رئیسجمهوری داده شده است و از ایشان اجازه خواستهایم که اجازه دهند از ۲۰ درصد این درآمدها در دو موضوع تملک و اشتغال استفاده کنیم. حتی در نامهای که رئیسجمهوری تدوین کردند بههیچعنوان موضوع جاری مطرح نشده و اجازهای در این زمینه گرفته نشده است؛ مقام رهبری نیز با برداشت ۱۰درصد موافقت کردند و امیدواریم بانک مرکزی نیز زودتر مقدمات این مسئله را فراهم کند تا نسبت به موضوعات تملک و اشتغال اقدامات لازم صورت گیرد.»
راهکار نادرست تامین کسری بودجه
پازوکی با بیان اینکه اولین گام دولت برای تامین کسری بودجه کاهش هزینههای غیرضرور و در پیش گرفتن اقتصاد مقاومتی است، افزود: «بسیاری از نهادهای موازی در دولت وجود دارد، اگر این نهادها ادغام شود بخشی از هزینهها کاهش مییابد. دولت میتواند بودجه بسیاری از نهادها را با وجود تصویب، تخصیص ندهد تا این کسری بودجه تامین شود. نیازی نیست از صندوق توسعه ملی برداشت شود، زیرا بودجه این صندوق تنها باید برای سرمایهگذاری مورد استفاده قرار گیرد. بارها اعلام کردهام که با برداشت از این صندوق، برای هر بخشی به جز سرمایهگذاری مخالف هستم.»
نظر
-
بیش از 30نفر از بسیجیا سقط شدن...بیش از 300نفر از مردم کشته شدن...برای هر 10نفر یه نفر زدن...
آمار دردناکیه...
نظر
-
نشست اضطراری وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران
سایت خوان
۱۴۰۱/۰۸/۱۹ ۰۰:۰۱
۳۹۱۵۷۹۵
فارس : وزیر امور خارجه کشورمان از دیدار و نشست خود با وزرای خارجه پیشین خبر داد.
نشست اضطراری وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (چهارشنبه) ۱۸ آبان ماه در توئیتر با انتشار تصویری از نشستی با حضور وی و وزرای خارجه پیشین نوشت: امروز در نشستی صمیمی میزبان برادرانم آقایان سیدکمال خرازی، منوچهر متکی، علی اکبر صالحی و محمدجواد ظریف وزرای خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران بودم.
وی افزود: مصممیم با تکیه بر خرد جمعی، اهداف دستگاه دیپلماسی را در تحقق منافع عالی ملت به خوبی عملیاتی کنیم.
وزیر خارجه همچنین یادآور شد: با جناب دکتر ولایتی نیز در غم درگذشت همشیره ایشان شریکیم.
امیرعبداللهیان همچنین از هشتگ ایران مقتدر استفاده کرده است
نظر
-
?نرخ تورم ماهانه آمریکا کمتر از پیش بینی ۰.۶ درصدی بازار در سطح ۰.۴ درصد منتشر شد و نرخ تورم سالانه را از ۸.۲ درصد به ۷.۶ درصد رساند.
?انتشار داده های تورم منجر به تضعیف شاخص دلار و ریسک پذیری بازار شد و بازار برای اولین بار از اثر بخشی سیاست های انقباضی فدرال رزرو بر کاهش تورم آسوده خاطر شد.
?در نتیجه این اتفاق، انتظارات برای افزایش نرخ بهره ۰.۷۵ درصدی در نشست ماه دسامبر کاهش پیدا کرد.
?بازار انتظار دارد که در نشست ماه دسامبر، نرخ بهره ۰.۵ درصد افزایش یابد و سرعت اعمال سیاست های انقباضی نسبت به نشست های گذشته کاهش یابد.
?شاخص دلار به محدوده مقاومتی هفتگی واکنش مثبتی نشان داده است، در صورت ادامه خوش بینی بازار به کاهش شدت سیاست های انقباضی، این ریزش می تواند ادامه دار باشد اما در صورت شکست محدوده مقاومتی، شاخص دلار می تواند تا نواحی ۱۲۰-۱۱۸ تقویت شود که ریسک گریزی بازار و کاهش قیمت کامودیتی ها را به دنبال خواهد داشت.
?سیاست ها کماکان انقباضی و در جهت تقویت شاخص دلار هستند و ریزش فعلی می تواند در قالب موج اصلاحی باشد، مگر آنکه شاهد کاهش قابل توجهی در تورم ماه های پیش رو باشیم.بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
نماینده مجلس: در بلوار کشاورز، ۳۰، ۴۰ نفر از جوانان ما را مورد نوازش قرار دادند / چیز خاصی نبود؛ یکی دو نفر به من مشت و لگد زدند
حجت الاسلام نیک بین، نماینده مردم کاشمر در مجلس با اشاره به ماجرای کتک خوردن خود توسط معترضان گفت: چند روز بعد از اربعین به دفتر ۲ شهردار رفته بودم و بعد از ان به دلیل گیر کردن ماشین در ترافیک، پیاده از خیابان کارگر به سمت کشاورز رفتم که ۳۰ و ۴۰ نفر از جوانان ما را مورد نوازش خود قرار دادند. چیز خاصی نبود و یکی دو نفر به من مشت و لگد زدند.
نماینده کاشمر و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت او را با مشت و لگد در اعتراضات زدند.
حجت الاسلام نیک بین، نماینده مردم کاشمر در مجلس با اشاره به ماجرای کتک خوردن خود توسط معترضان گفت: چند روز بعد از اربعین به دفتر ۲ شهردار رفته بودم و بعد از ان به دلیل گیر کردن ماشین در ترافیک، پیاده از خیابان کارگر به سمت کشاورز رفتم که ۳۰ و ۴۰ نفر از جوانان ما را مورد نوازش خود قرار دادند. چیز خاصی نبود و یکی دو نفر به من مشت و لگد زدند.
وی ادامه داد: یکی دو روز بعد از این ماجرا، چند نفرشان توسط آگاهی دستگیر شدند و من نیز رضایت دادم تا آزاد شود. بعضی از این رفتار حق ماست و باید سیلی بخوریم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
پلیس: رانندگی زنان با موتور برقی هم ممنوع است؛ فرقی بین بنزینی و برقی وجود ندارد / برخی شیادان برای فروش موتور خود میگویند موتور برقی نیاز به گواهینامه ندارد
سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره تغییر وضعیت رانندگی زنان با موتورسیکلت گفت: قانون فقط مردان را به شرط داشتن گواهینامه مجاز دانسته که با موتورسیکلت رانندگی کنند؛ برخی شیادان برای فروش موتورسیکلت عنوان می کنند زنان می توانند با موتور برقی یا موتور بدون کارت سوخت رانندگی کنند که این حرف آنها خلاف قانون است.
برنا: رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره تغییر وضعیت رانندگی زنان با موتورسیکلت گفت: قانون فقط مردان را به شرط داشتن گواهینامه مجاز دانسته که با موتورسیکلت رانندگی کنند؛ برخی شیادان برای فروش موتورسیکلت عنوان می کنند زنان می توانند با موتور برقی یا موتور بدون کارت سوخت رانندگی کنند که این حرف آنها خلاف قانون است.
سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره تخلف برخی رانندگان موتورسیکلت اظهار داشت: چرا باید موتورسیکلت در اختیار برخی افراد که قوانین را رعایت نمی کنند باشد؛ این افراد با رانندگی پرخطر به خود و خانواده شان و جامعه آسیب می زنند؛ پلیس طبق قانون قطعا با این افراد برخورد می کند.
وی افزود: برخی قوانین رانندگی نیازمند اصلاح در مجلس شورای اسلامی است تا نمرات منفی و یا جرایم تغییرات اساسی کند تا عده ای نتوانند با جان و مال مردم بازی کرده و به جامعه آسیب بزنند؛ خیلی از آسیب های وارده جبران ناپذیر است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ درباره تفاوت موتورسیکلت برقی با موتورسیکلت بنزینی تصریح کرد: از نظر قانون و پلیس، موتور موتور است و فرقی در این باره بنزینی و برقی وجود ندارد، عده ای می گویند موتورسیکلت برقی شامل قانون نمی شود که تصور اشتباهی است؛ موتور برقی نوعی از موتورسیکلت است حالا یک موتورسیکلت با بنزین کار می کند و دیگری با نیروی الکتریسته.
سرهنگ شریفی درباره رانندگی با موتورسیکلت برقی گواهینامه نیاز ندارد گفت: این حقه بازی است و نوع موتورسیکلت ربطی به ندارد، برخی موتورسیکلت فروشان و شیادان برای اینکه بتوانند از روش های مختلف برای فروش موتور اقدام کنند این حرف ها و شایعات را پخش می کنند؛ متاسفانه برخی موتورسیکلت فروشان می گویند موتوربرقی چون سرعت کمتری دارد نیازمند گواهینامه و کلاه ایمنی نیست که این حرف هم اشتباه است.
وی افزود: اگر یک موتور برقی با یک پیرمرد تصادف کند و پای او شکسته شود قانونی هیچ تفاوتی در نوع موتورسیکلت برای دیه و جرایم قائل نشده است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه برخی افراد می گویند چون موتورسیکلت برقی کارت سوخت ندارد گواهینامه هم نمی خواهد تصریح کرد: این حرف ها از شگردهای تبلیغاتی شیادان برای فریب نوجوانان و جوانان است اما قطعا رانندگی بدون گواهینامه عواقب سنگینی دارد و اگر حادثه ای پیش آید قعا پلیس برخورد قاطعی می کند.
وی گفت: تکلیف پلیس درباره موتورسیکلت برقی یا بنزینی یا اتوماتیک یا دنده ای مشخص است؛ اظ نظر پلیس موتور موتور است و تفاوتی در نوع آن نیست.
سرهنگ شریفی درباره موتورسواری خانم ها خاطرنشان کرد: قانون در این باره سکوت کرده و ما هم سکوت می کنیم ؛ قانون گفته هر کسی که گواهینامه موتورسیکلت دارد می تواند رانندگی کند اما هیچ خانمی گواهینامه موتورسیکلت ندارد؛ تبصره ماده 20 صدور گواهینامه موتورسیکلت برای مردان را بر عهده نیروی انتظامی گذاشته است.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
نماینده مجلس: حفظ نظام حتی از حفظ جان امام زمان هم مقدمتر است!
حسین جلالی نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: آقای شمخانی حفظ نظام از اوجب واجبات است حتی از حفظ جان امام زمان (عج) هم مقدم تر است. شما نباید رفاقت با خاتمی را بر اصل نظام اسلامی مقدم بدارید.
ایلنا: نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: آقای شمخانی حفظ نظام از اوجب واجبات است حتی از حفظ جان امام زمان (عج) هم مقدم تر است. شما نباید رفاقت با خاتمی را بر اصل نظام اسلامی مقدم بدارید.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
صفارهرندی: اگر ما مانند نیروهای نظامی و امنیتی اروپا و آمریکا برخورد میکردیم قضایای اخیر در همان یکی دو روز اول جمع میشد / در ۵۰ روز گذشته حتی یک نفر از اغتشاشگران در صحنههای آشوب کشته نشدهاند / در برسی هزار نفر از دستگیر شدگان اخیر متوجه میشویم حتی اطلاعی از اصول اولیهای، چون نماز ندارند
محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایطی که در ۵۰ روز گذشته ۴۰ درصد آشوبهای کشور در تهران رخ داده، حتی یک نفر از اغتشاشگران در صحنههای آشوب و اغتشاش کشته نشدهاند، اما تنها در همین تهران هفت نفر از پلیس و بسیج و مردم عادی در این صحنهها به شهادت رسیدهاند و این دلیل مظلومیت نیروی مقتدر امنیتی است
فارس: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فارغ از جوانها و نوجوانان فریب خورده، میدان دارانی که قائله و اغتشاشات این روزها را مدیریت میکنند، در واقع به دنبال گرفتن انتقام آمریکا را از جمهوری اسلامی هستند، کشوری که شروع کننده و سرخط مخالفت با استکبار و آمریکا بوده.
==============
کوثری، نماینده تهران: انقلاب ما با اسلحه و قتل و کشتار روی کار نیامده که بخواهد با چند مورد تیراندازی فتنهگران از بین برود / جرم خواص سنگینتر است
اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس گفت: انقلاب ما با اسلحه و قتل و کشتار روی کار نیامده است که بخواهد با چند مورد تیراندازی فتنهگران و آشوب و اغتشاش آنها از بین برود. امام(ره) در جایی فرمودند که هر وقت مردم به این آگاهی برسند که باید انقلاب کنند کافی است و دیگر نیازی به کار مسلحانه نداریم. در محاکمه فتنهگران و مجازات آنها باید آنها را به تناسب جرمی که مرتکب شدهاند مورد محاکمه و مجازات قرار دارد
فارس: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: قوه قضائیه باید با آمران و عاملان اصلی فتنه برخورد و احکامی را متناسب با جرم آنها صادر و اجرا کند.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
نماینده چابهار: آن از جمعه خونین زاهدان و شهادت دهها نمازگزار بیگناه و این از حادثه جانگداز خاش / احساسات مردمی مرزداران غیور ایران، جریحهدار شده / خواستار مجازات عاملان این حوادث در هر لباس و جایگاهی هستیم / دشمن که کارش دشمنی است، پس هنر مسئولین کجاست؟
نماینده مردم چابهار در تذکری شفاهی از مردم استان سیستان و بلوچستان خواست تا اجازه ندهند غفلت بر وحدت غلبه کند و به دشمن بگویند که آرزوی تجزیه ایران را به گور خواهد برد.
ایسنا: نماینده مردم چابهار در تذکری شفاهی از مردم استان سیستان و بلوچستان خواست تا اجازه ندهند غفلت بر وحدت غلبه کند و به دشمن بگویند که آرزوی تجزیه ایران را به گور خواهد برد.
معینالدین سعیدی نماینده چابهار و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در جلسه نوبت عصر روز یکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به اتفاقات ۸ مهر زاهدان و اتفاقات اخیر در خاش گفت: بلوچستان مظلوم پاره تن ایران عزیز داغدار است؛ آن از جمعه خونین زاهدان و شهادت دهها نمازگزار بیگناه و این از حادثه جانگداز خاش؛ احساسات مردمی که به تعبیر رهبری عزیز مرزداران غیور ایران هستند، جریحهدار شده است.
وی با انتقاد از برخورد مسلحانه ، خواستار همدردی مسئولان با مردم و مجازات عاملان این حوادث در هر لباس و جایگاهی شد.
این نماینده مجلس با اشاره به آمار کشتهشدگان ناآرامیهای اخیر در بلوچستان اظهار کرد: دشمن که کارش دشمنی است، پس هنر مسئولین کجاست؟ آبروی نظام را با چند مسئول نامسئول گره نزنید؛ آنانی که هم به مردم جفا کردند و هم به نظام؛ ندای مردم داغدار استان را بشنوید و از آنها دلجویی کنید.
سعیدی همچنین خطاب به مردم سیستان و بلوچستان گفت: مردم سر فراز، پیش شرط توسعه حفظ امنیت است؛ شما همواره با حفظ وحدت باعث ناامیدی دشمن خارجی بودهاید؛ در این آوردگاه سخت هم اجازه ندهید غفلت بر وحدت غلبه کند و به دشمن بگویید که آرزوی تجزیه ایران را به گور خواهد برد.
برخی از نمایندگان مجلس از جمله علی خضریان، مجتبی توانگر، محمدتقی نقدعلی و تعداد دیگری از نمایندگان حین بیان تذکر سعیدی ضمن اعتراض به هیئت رئیسه خواستار بیان تذکر آییننامهای و همچنین ممانعت از ادامه صحبت نماینده چابهار شدند.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
ضرغامی: بازجوی اصلی بازداشتیهای اخیر میگفت نه من میفهمم دهه هشتادیها چه میگویند و نه آنها میفهمند من چه میگویم
عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: میگویند با دهه هشتادیها نمیشود مفاهمه کرد، این مربوط به همه نیست، در مورد خیلیهایی که در این اغتشاشات دستگیر شدند با بازجوی اصلی آنها صحبت کردم، آن فرد گفت من یک عمر بازجویی کردم از آدمهای درشت سیاسی بازجویی کردم و این چند روز چند صد نفر از افراد بازجویی را کردم و این سختترین بازجویی من بود، زیرا نه من میفهمم آنها چه میگویند و نه آنها میفهمند من چه میگویم.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: میگویند با دهه هشتادیها نمیشود مفاهمه کرد، این مربوط به همه نیست، در مورد خیلیهایی که در این اغتشاشات دستگیر شدند با بازجوی اصلی آنها صحبت کردم، آن فرد گفت من یک عمر بازجویی کردم از آدمهای درشت سیاسی بازجویی کردم و این چند روز چند صد نفر از افراد بازجویی را کردم و این سختترین بازجویی من بود، زیرا نه من میفهمم آنها چه میگویند و نه آنها میفهمند من چه میگویم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
نظر