اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4921

    #48766
    پاسخ : اخبار

    سرمایه‌گذاری صندوق‌ها در سهام تا سقف 25 درصد مجاز شد
    چهارشنبه ، ۷ دی ۱۴۰۱-۱۶:۳۳
    #
    بر اساس اعلام مرکز نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، سرمایه گذاری حداکثر 25 درصد از ارزش کل دارایی های صندوق های با درآمد ثابت در سهام، حق تقدم سهام و قرارداد اختیار معامله و ... مجاز شد.

    مرکز نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، اصلاح حداکثر نصاب سرمایه گذاری صندوق های سرمایه گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت را به مدیران و متولی صندوق ها و فعالان بازار سرمایه ابلاغ کرد.

    بر اساس این گزارش، بند یک صورتجلسه در اسفند سال 99 هیات مدیره سازمان به شرح ذیل اصلاح می شود:

    صندوق های سرمایه گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت می توانند حداکثر 25 درصد از ارزش کل دارایی های صندوق را به سرمایه گذاری در " سهام، حق تقدم سهام و قرارداد اختیار معامله سهام پذیرفته‌شده در بورس یا بازار اول و دوم فرابورس، گواهی سپرده کالایی پذیرفته شده در بورس و واحدهای سرمایه گذاری صندوق های سرمایه گذاری" اختصاص دهند.

    نظر

    • گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1307

      #48767
      پاسخ : اخبار

      مستند در اینجا جرم است!!!

      سطل زباله سر کوچه ما نهایت روزی 1 بطری داخلش بیوفته ، اما حداقل 15 نفر پیر و جوان و خردسال میان سر می کنند توش دنبال یک لقمه نون.

      دین میگه امر به معروف و نهی از منکر واجبه و باید فرهنگسازی کرد.

      ==========

      «اصلاحات» به سبک مجلس: فیلم برداری از وقایع روز و آپلود آن در شبکه های اجتماعی جرم می شود/ پایان عصر «شهروند خبرنگاری» در ایران



      <<اصلاحات>> به سبک مجلس: فیلم برداری از وقایع روز و آپلود آن در شبکه های اجتماعی جرم می شود/ پایان عصر <<شهروند خبرنگاری>> در ایران

      نظر

      • جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4921

        #48768
        پاسخ : اخبار

        در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        مستند در اینجا جرم است!!!

        سطل زباله سر کوچه ما نهایت روزی 1 بطری داخلش بیوفته ، اما حداقل 15 نفر پیر و جوان و خردسال میان سر می کنند توش دنبال یک لقمه نون.

        دین میگه امر به معروف و نهی از منکر واجبه و باید فرهنگسازی کرد.

        ==========

        «اصلاحات» به سبک مجلس: فیلم برداری از وقایع روز و آپلود آن در شبکه های اجتماعی جرم می شود/ پایان عصر «شهروند خبرنگاری» در ایران



        <<اصلاحات>> به سبک مجلس: فیلم برداری از وقایع روز و آپلود آن در شبکه های اجتماعی جرم می شود/ پایان عصر <<شهروند خبرنگاری>> در ایران
        کار بسیار خوبی دارند انجام میدهند اینها دارند با اجرای این قوانین مردم را اماده یک قیام بزرگ وبه خاک خون کشیدن کل مقامات اماده میکنند

        نظر

        • علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2718

          #48769
          پاسخ : اخبار

          آلمان: دلیلی برای آغاز مجدد مذاکرات احیای برجام نمی‌بینیم
          سخنگوی وزارت خارجه آلمان امروز چهارشنبه گفته برلین دلیلی برای احیای مذاکرات احیای برجام نمی‌بیند. سخنگوی دستگاه دیپلماسی آلمان گفت برلین بار‌ها این را روشن کرده که این مذاکرات در حال حاضر انجام نمی‌شوند.

          نظر

          • جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4921

            #48770
            پاسخ : اخبار

            خانواده دایی برگشت خوردند اما این متهمان مفاسد کلان مالی یا امنیتی فرار کردند+ فهرست اسامی - خبرآنلاین

            نظر

            • گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1307

              #48771
              پاسخ : اخبار

              به گزارش خبرگزاری برنا، متن قطعنامه به‌شرح زیر است:

              بسم الله الرحمن الرحیم
              «وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ»
              و سست نشوید و غمگین نگردید و شما برترید اگر ایمان داشته باشید آیه ۱۳۹ سوره آل‌عمران

              یوم الله 9 دی، سالروز پیروزی وسربلندی ملت بزرگ ایران در آزمونی دیگر از بصیرت، هوشمندی، ولایتمداری و تجلی قدرت الهی در کالبد نمایشی دیگر از غیرت دینی و انقلابی و مظهر لحظه‌شناسی هنرمندانه این ملت در یکی دیگر از بزنگاه‌های سرنوشت‌ساز تاریخ انقلاب اسلامی و مُهر پایانی بر توطئه ریشه‌دار فتنه 88 بود. روزی که دینداران واقعی با جلوه‌های درخشانی ازبصیرت انقلابی، شور و شعور را به نمایش گذاشتند و با استعانت از درگاه الهی و درک درست از مکتب امام (ره) و لبیک به موقع به رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و گذر از مسیر سخت لغزان و پر پیچ و خم فتنه‌ها حماسه‌ آفریدند و با پایبندی به آرمان‌ها و وفاداری به مولا و مقتدای خود سایه‌های تاریک را روشن و غبار فتنه را با حضور میلیونی‌خود فرو نشاندند.اینک در ســالگرد این حماسه‌ی عظیم ایمانی و مردمی ملت مبارزِانقلابی و آگاه ایران اســلامی، که در تقارن با ایام غمبارشهادت مظلومانه حلقه اتصال امامت و ولایت، حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) اهمیت معناداری یافته است، ما شرکت کنندگان در مراسم پرشور نکوداشت یوم الله تاریخی نهم دی با نگاه آگاهانه به جهاد تبیین به‌عنوان امری فوری، قطعی و همگانی و با فریاد رسا و ندای ملکوتی 'الله اکبر؛ خامنه‌ای رهبر' اعلام می‌داریم:
              1. ما فرزندان معنوی زهرای اطهر (سلام الله علیها) به تأسی از سیره نورانی فاطمی از مسئولیت معاصرت با ولی امر مظلوم زمانمان آگاهیم و چون 'شهید حاج قاسم سلیمانی' و شهدای مدافع حَرم و حریم، تا قیام قائم و ظهور مصلح کل، جان فدای حکیم فرزانه، امام مسلمین حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله العالی خواهیم بود و پاسداری از خون شهدای دفاع مقدس، شهدای حرم و شهدای امنیت را وظیفه دینی خود دانسته و از مسئولان و کارگزاران نظام می‌خواهیم با بر افراشته نگه‌داشتن پرچم ایثار و شهادت، برای تداوم راه امام راحل (رحمه‌الله علیه) و تحقق آرمان‌های بلندشان،از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکرده و در جهت استحکام‌بخشی به روحیه قوی و ثبات قدم نیرو‌های حافظ امنیت بکوشند.
              2. ما ملت هوشیار و موقعیت‌شناس، با آگاهی از آوردگاه جنگ ترکیبی و تغییر میدان‌های درگیری و ترفندهای فریبنده و پیچیده دشمن، نیک می‌دانیم، اکنون که شکست فراخوان‌های دشمن، بیش از پیش روشن و پروژه «اغتشاشات خیابانی»، به عنوان نقطه عزیمت بی‌ثبات‌سازی به بن‌بست رسیده، اما فتنه‌های دیگر به پایان نرسیده و امپراتوری دروغ با دستاویزِ تحریم، اختلال در نظام پولی و بازار ارز با هدف ایجاد مشکلات اقتصادی برای مردم، به انتقام از ملت روی آورده و با القائات تشدیدکننده عدم‌اطمینان در بازار، سعی در ایجاد حس ناامنی و القای ناامیدی وتحمیلِ موج تورمی جدید به اقتصاد ایران و افزایش حجم نارضایتی و به حاشیه بردن دستاوردهای انقلاب اسلامی را دارد. از این رو از مدیران اقتصادی می‌خواهیم با همت مضاعف از هر تصمیم و اقدام تورم‌زا در کشور پرهیز و در مقابل این سناریوی کثیف دشمن بیش‌ازپیش هوشیار بوده و از ابزار‌های مختلف در اختیار خود، برای مهار تقاضا و تنظیم بازارهای سوداگرانه استفاده کنند و همچنین از عموم مردم تقاضا داریم با درک درست نقشه دشمن، نگذارند تاوان غفلت یک اقلیت زیاده‌خواه را اکثریت جامعه بپردازند.
              3. ما ملت مجاهد و مقاوم ایران اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار دلها، فرزند زهرا (سلام الله علیها) شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ضمن ابراز تأسف و تأثر از سکوت و عدم اقدام مجامع بین‌المللی مدعی حقوق بشر نسبت به تروریسم دولتی و اقدام جنایتکارانه استکبار جهانی، ضمن محفوظ دانستن انتقام سخت به‌عنوان یک حق متقابل برای جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت، از نهادهای کشوری، لشگری، امنیتی و قضایی کشور و رسانه‌ها می‌خواهیم دست از پیگیری برنداشته و با تشکیل دادگاه مشترک منطقه‌ای بین ایران و عراق، پیگیری پرونده مطالبه خسارت مادی، معنوی و تنبیهی این جنایت فجیع را رها نکنند.
              4. ما امت غیور و غیرتمند ایران اسلامی، ضمن قدردانی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و تلاش‌ها و اقدامات نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در تحقق امنیت ملی ممتاز، همسو با مواضع مقتدرانه آنان، به کشورهای پیرامونیِ میزبان پایگاه نظامی نیرو‌های متخاصم اعلام می‌کنیم، هرگونه سوء نیت نسبت به امنیت و تمامیت ارضی کشورمان را بر نخواهیم تافت و در صورت هرگونه تهدید احتمالی، با آمادگی کامل برای رویارویی با دشمنان، در کنار نیروهای مسلح، کشور مبدأ و متجاوز را با پاسخی پشیمان‌کننده مواجه خواهیم کرد.
              5. ما ملت بصیر و انقلابی، به سران کشورهای اروپایی در رقابت و همنوایی با لیدرهای خودخوانده و شخصیت‌های مساله‌دار اغتشاشات اخیر هشدار می‌دهیم، روایت‎‌سازی و ایده توهمی و تبلیغیِ «انقلاب» را، از دیپلماسی واقعی منفک دانسته و نسبت به تبعات و پاسخ پشیمان کننده جمهوری اسلامی به هرگونه خطای راهبردی، مداخله و جهت‌دهی به فتنه سیاه و اغتشاشات و دامن زدن به دوگانه‌سازی مردم با مردم و مردم با حاکمیت با هدف فروپاشی اجتماعی را با واقع‌گرایی و عقلانیت نگریسته و بدانند که با گرد و خاک برخاسته از حرکت سخیف و ترکتازی چند سلبریتی معلوم‌الحال، خللی در بنیان‌های مستحکم نظام مقدس جمهوری اسلامی وارد نمی آید.
              6. ما ملت بصیر و متحد، از پیشرانی ایران اسلامی در تحقق تمدن نوین اسلامی و تغییر مختصات نظم جدید جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار و تروئیکای اروپا (انگلیس، فرانسه و آلمان) آگاهیم و می‌دانیم این هم‌صدایی در تطهیر و بزک اقدامات خصمانه غرب، تضعیف تعامل با شرق، نفرت‌پراکنی علیه مدافعان امنیت، نفرت‌پراکنی علیه اقشار متدین و مذهبی و سیاه‌نمایی توفیقات و دستاوردهای انقلاب اسلامی اتفاقی نیست و اتاق فکر و ساختار مشورت‌دهنده به حاکمیت در آمریکا با کمک دنباله‌های دشمن در داخل از هیچ‌گونه سنگ‌اندازی در مسیری که رهبری آمریکای رو به افول را دچار چالش کرده‌ فروگذار نخواهند کرد. لذا برخورد قاطع و بدون مماشات با معاونین در جرم و قلم به مزدهایی که قمه اشرار را تیز و سلاح تروریست‌ها را مسلح و جای جلاد و شهید را عوض کرده‌اند از مطالبات جدی ما می‌باشد.
              7. عفاف و حجاب، بعنوان تضمین کننده سلامت و پارسایی جامعه، تداوم بخش خط زیبای شرافت و یکی از مظاهر والایی زنان ایرانی، از ارزنده‌ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی – اسلامی بوده و بخش جدا ناپذیر هویت فرهنگ متعالی ما و نقشی تعیین کننده در مرز بندی و مصونیت ما از بی بندوباری و مسخ انسانیت و غلطیدن در منجلاب فرهنگ منحط غربی است. لذا از دستگاه های مسئول می خواهیم ضمن مدیریت شرایط موجود، و اهتمام بیشتر در اجرای تکالیف مندرج در قانون حجاب و عفاف، مانع از رسوخ افکار شیطانی دنیای غرب در اندیشه زنان و جوانان غیرت مند ایرانی شده و تیرهای سمی‌ای که ایمان جوانان ما را هدف گرفته است را بی اثر کنند.


              در پایان ضمن تشکر از حضور حماسی یکایک هم‌وطنان عزیز مان در جای جای میهن اسلامی، اعلام می‌کنیم
              ما تا آخر ایستاده‌ایم و صفوف‌مان در مقابل دشمنان همیشه مستحکم خواهد بود.
              والسلام علیکم و رحمه الله برکاته
              شورای هماهنگی تبلیغات اسلامیپنج شنبه 8 دی ماه 1401مصادف با 5 جمادی‌الثانی 1444 و 29 دسامبر 2022

              انتهای پیام/
              آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2022/12/29, 21:57.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4921

                #48772
                پاسخ : اخبار

                اگر لحاظ ارزی مشکلی ندارید چرا قیمت ان ایقدر بالا رفت؟ اگر منظورتان از دشمن رییس بانک مرکزی بود که برکنارش کردی هر چه زودتر اعدامش کنید بخدا ما که هر چه نگاه میکنیم به این 40 سال سران ایران را دشمن مردم وایران میبینیم با این دزدیها وغارتها زمینخواری سود بالای بانکی حقوقهای مزایای بالای دولتی اینها را خودشما درست کردید هیچ اسرائیلی وامریکایی سود بانکی را از اول انقلاب بالا نبرده جز شما هیچ امریکایی واسرائیلی حقوق ومزیای کذایی دولتی را بالا نبرده جز شما ............


                وزیر کشور: از لحاظ اقتصادی در شرایط خوبی هستیم/ از لحاظ ارزی مشکلی نداریم و ارز به میزان کافی داریم
                وزیر کشور گفت: دشمن پس از اینکه از اغتشاشات به نتیجه ای نرسید به دنبال لطمه زدن به اقتصاد کشور است.

                به گزارش ایرنا، احمد وحیدی روز پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه استاندار خوزستان در محل تالار شهید علی هاشمی اهواز ضمن گرامیداشت یوم الله ۹ دی افزود: ملت ما در این روز یک موقعیت تاریخی بسیار حساس یک بار دیگر عشق خود را به اسلام، مکتب اهل بیت، رهبر و آرمان‌های انقلاب اسلامی نشان داد.

                وی بزرگترین نقطه قوت ایران پس از اعتقاد به مکتب اهل بیت را حضور مردم معتقد در میدان دانست و ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری همه گره ها به دست مردم حل شدنی است و هر جا مشکلی وجود دارد در آنجا مردم حضور نداشتند و این رمز موفقیت ما در همه دوران مختلف است.



                وزیر کشور گفت: در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) چه جمعیت هایی به میدان آمدند در حالی که سالهای قبل این چنین نبود این موضوع نشان می دهد مردم ما وقت شناس و دشمن شناس هستند و زمانی که احساس کنند به میدان آمده و توطئه های دشمن نقش بر آب می‌شود.



                وی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را یک یوم الله دیگر دانست و افزود: حاج قاسم سلیمانی زمانی که از بین ما رفت همه دیدند که فرزند تربیت یافته انقلاب اسلامی می تواند دنیا را شگفت زده کند البته شیاطین خوشحال بودند زیرا فکر می‌کردند که یک فرد بزرگ را از سد راه برداشته اند.



                وحیدی این موضوع را نشان از حرکت درست روبه جلوی انقلاب با هدایت رهبری فرزانه و مجاهد خستگی‌ناپذیر دانست و گفت: در تمام دوران ها و همچنین گیر و دار معرکه های امروز کشتی انقلاب اسلامی به سلامت به جلو می رود و نباید اجازه داد که تلاش دشمن برای ایجاد یاس و ناامیدی فائق بیاید زیرا این موضوع برنامه طراحی شده دشمن است.



                وی افزود: دشمنان برای ایجاد اغتشاشات در خوزستان موفق نشدند و کار به جایی رسیده که رسانه‌های خارجی به مردم فحاشی کردند و در نهایت حادثه ترور در ایذه را انجام دادند که خوشبختانه عوامل آن دستگیر شدند.



                وزیر کشور گفت: همه این موارد نشان می‌دهد که دشمن مدام در حال تلاش بوده و از اینکه ملت ایران به ویژه مردم خوزستان به آنها پاسخی نداده، ناراحت هستند.

                وحیدی با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در استان خوزستان صورت گرفته است، افزود: نرخ رشد در استان خوزستان از ۲.۶ در سال قبل به ۵.۶ در سال جاری رسیده که بسیار ارزشمند است همچنین درآمد گمرکی استان از ۴۰ هزار میلیارد به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

                وی ادامه داد: با وجود اینکه در طول یک شبانه روز حدود۶۰ تا ۸۰ میلی متر بارندگی در اهواز داشتیم اما در عرض ۲۴ ساعت تمامی آب ها دفع شدند که اقدام مدیران استان در این زمینه قابل تقدیر است.

                وزیر کشور گفت: در سال جاری ۵۳ هزار میلیارد ریال یکدفعه به شهرداری ها و دهیاری های استان تزریق شد همچنین ۳۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای استان در نظر گرفته شد که بیشترین میزان اعتبار بین استان های کشور است.

                وی افزود: سال گذشته بحث کشاورزی استان به خوبی مدیریت و امسال میزان آب مناسبی برای کشت پاییزه به کشاورزان داده شد که با وجود نبود نزولات آسمانی شاهد افزایش برداشت بودیم.

                نظر

                • دکترزیبایی عروق
                  ستاره‌دار(9)
                  • Sep 2020
                  • 629

                  #48773
                  پاسخ : اخبار

                  علم الهدی: ناهنجاری بی حجابی چیزی نیست که بگوییم چون رهبری چیزی نگفت، ما نیز نباید بگوییم


                  علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مبارزه با ناهنجاری غیر از مسئله اجبار بر حجاب است. لذا نباید گفت این مسئله را خود رهبری دخالت کند. اگر رهبری دخالت کند، شگرد شیطانی دشمن دقیقاً جا می‌افتد که اگر این شگرد جا افتاد که مسئله حجاب اجباری و حکومتی است، دشمن وارد عرصه دیگری در مبارزات علیه نظام می‌شود و مسئله بی‌حجابی را در خط یک ارزش دموکراسی و مردم‌سالاری قرار می‌دهد، در حالیکه مسئله بی‌حجابی مربوط به یک ناهنجاری اجتماعی است. اینجا جایی نیست که بگوییم چون رهبری چیزی نگفت، ما نیز نباید بگوییم.



                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دنیا می‌خواهد مسئله حجاب را حکومتی و اجباری معرفی کند و بگوید با مردم‌سالاری دینی سازگاری ندارد. در حالیکه در فروع اسلام اجبار حکومتی نداریم، کما اینکه کسی را برای خواندن نماز اجبار نمی‌کنند. حجاب تکلیف شرعی است و هیچ حکومت و نظامی در تکالیف شرعی و فروع دینی اجباری ندارد، اما حکومت باید با ناهنجاری مبارزه کند و بی‌حجابی ناهنجاری است.


                  به گزارش «انتخاب»؛ حجت الاسلام سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز ششم دی در مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین تشییع پیکر ۱۲ شهید گمنام که در حرم مطهر رضوی(ع) برگزار شد، اظهار کرد: این نکته باید مورد توجه باشد که اگر در مقدمه هر اشک و عشقی یک معرفت‌شناسی کامل وجود داشته باشد و یک نکته‌سنجی دقیق نسبت به جریان انقلاب فاطمی و حرکت عظیم حضرت صدیقه طاهره که عامل بقای دین شد، انجام گیرد، طبیعتا عزاداری شما در محضر حضرت رضا(ع) و در درگاه خداوند مطلوب‌تر واقع می‌شود.
                  به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: نکته‌ای که در معرفت‌شناسی انقلاب فاطمی به آن توجه داریم، شناخت عظمت این انقلاب و حرکت صدیقه اطهر(س) است. حرکت ایشان در مقام احقاق حق امیرالمومنین یا در مقام یک برنامه سیاسی در جهت پیگیری یک ایده و آرمان سیاسی نبود، بلکه جریان قیام حضرت زهرا، یک حرکت عظیم بعد از انقلاب اسلامی پیامبر و در مقام نجات انقلاب پیغمبر از ارتجاع بود.
                  امام جمعه مشهد تصریح کرد: عظمت صدیقه اطهر در حرکت این بود که ضامن بقای اسلام شد. حضرت زهرا با جهاد و مقاومت خود، اجازه نداد مسئله انحراف از رهبری تا مرحله براندازی نماز جلو رود و در این راه جان عزیز خود و فرزندانش را نثار کرد.

                  علم‌الهدی با بیان اینکه در ظاهر یک تفاوتی بین حرکت امیرالمومنین و حضرت زهرا(س) وجود دارد، افزود: حضرت علی(ع) در مقابل انحراف رهبری از خط امامت سکوت کرد و حضرت فاطمه فریاد زدند. اگر وظیفه به فریاد و قیام بود پس چرا وجود اقدس امیرالمومنین سکوت کردند این برای ما ایجاد سوال می‌کند. سکوت امیرالمومنین و قیام صدیقه اطهر در برابر انحراف رهبری از خط امامت، گویای تفاوت وظیفه رهبر و مکلفین است.
                  وی ادامه داد: در جریان سلطه دینی بر جامعه، رهبر یک وظیفه و مردم به عنوان مکلف یک وظیفه دیگر دارند. در آن روز اگر امیرالمومنین در کنار قیام فاطمه زهرا مشارکت به حرکت و قیام می‌کرد، مسلما این قیام بدون شمشیر میسر نبود و با لبه تیز شمشیر علی(ع) مسیر عوض می‌شد و قدرت را به دست می‌گرفت و از نظر مردم این جلوه می‌کرد که اسلام تز قدرت است و این به نابودی اساس مکتب اسلام منجر می‌شد، لذا حضرت سکوت کرد. اما در مقابل انحراف رهبری از خط امامت مردم وظیفه دارند و حضرت زهرا (س) به عنوان یک موظف مکلف وارد عرصه جهاد شد و با این انحراف مقابله کرد.
                  نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی اضافه کرد: این حرکت صدیقه اطهر یک الگو است، لذا اگر در جامعه یک انحراف به وجود آمد، نباید همه به رهبر نگاه کنند و بگویند چون رهبر ساکت است پس ما وظیفه‌ای نداریم. این درست نیست. وجود مقدس امیرالمومنین در خانه نشست اما زهرای مرضیه در خانه ننشست و از لحظه رحلت پیامبر(ص) تا روز شهادت که سه ماه به طول انجامید، حضرت به مبارزه ادامه داد.
                  علم‌الهدی با بیان اینکه تکلیف مردم با تکلیف رهبر فرق می‌کند، گفت: ما امروز یک مشکلی در کشور داریم و آن اینکه هر جریانی به وجود می‌آید، تا به مردم می‌گوییم باید در مقابل این جریان ایستاد، می‌گویند اگر لازم باشد خود رهبر حرف می‌زند و جلوی مفاسد را می‌گیرد و از همه این موارد جلوگیری می‌کند. در حالیکه این طرز فکر اشتباه است.

                  وی عنوان کرد: مسئله حجاب به عنوان میراث فاطمی یک مسئله است که دنیا می‌خواهد آن را حکومتی و اجباری معرفی کند و بگوید حجاب اجباری از ناحیه حکومت است و با مردم‌سالاری دینی سازگاری ندارد. اگر در مسئله مبارزه با بی‌حجابی، رهبری و نظام وارد فعالیت شوند و مردم بی‌تفاوت باشند، این توطئه دشمن جا خواهد افتاد و این شگرد دشمن تثبیت خواهد شد که بعد بگویند حجاب اجباری و حکومتی است. حجاب اجباری و حجاب حکومتی تعبیر دشمن است و متاسفانه این بر زبان بسیاری از مسئولان نیز افتاده است، در حالیکه در فروع اسلام اجبار حکومتی نداریم، کما اینکه کسی را برای خواندن نماز اجبار نمی‌کنند.
                  امام جمعه مشهد افزود: اجبار فقط در مقام تکلیف الهی است، نه در مقام اجرا. اگر یک حرکتی از سوی حکومت انجام می‌گیرد، در مقام اجبار به حجاب نیست، بلکه در مقام مبارزه با بی‌حجابی است. حجاب تکلیف شرعی است و هیچ حکومت و نظامی در تکالیف شرعی و فروع دینی اجباری ندارد، اما حکومت باید با ناهنجاری مبارزه کند و بی‌حجابی ناهنجاری است.
                  نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: مبارزه با ناهنجاری غیر از مسئله اجبار بر حجاب است. لذا نباید گفت این مسئله را خود رهبری دخالت کند. اگر رهبری دخالت کند، شگرد شیطانی دشمن دقیقاً جا می‌افتد که اگر این شگرد جا افتاد که مسئله حجاب اجباری و حکومتی است، دشمن وارد عرصه دیگری در مبارزات علیه نظام می‌شود و مسئله بی‌حجابی را در خط یک ارزش دموکراسی و مردم‌سالاری قرار می‌دهد، در حالیکه مسئله بی‌حجابی مربوط به یک ناهنجاری اجتماعی است. اینجا جایی نیست که بگوییم چون رهبری چیزی نگفت، ما نیز نباید بگوییم.
                  علم‌الهدی تصریح کرد: تفاوت سکوت امیرالمومنین (ع) و قیام حضرت زهرا(س) تعیین‌کننده این است که مردم در برابر جریانات انحرافی یک وظیفه دارند و رهبری در مقام حفظ نظام و صلابت دین یک وظیفه دیگر دارد. لذا سکوت رهبر ساقط‌کننده تکلیف ما نیست.







                  [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

                  نظر

                  • عباس انصاری
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1775

                    #48774
                    پاسخ : اخبار

                    اگر بی حجابی ناهنجار است ! اگر همین اکثریت مردم بی حجاب شوند آیا با تعریف جامعه شناسی هنجار بازهم ناهنجار خواهد بود یا هنجار !؟

                    نظر

                    • عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1775

                      #48775
                      پاسخ : اخبار

                      ونزویلا + کره شمالی= ایران

                      نظر

                      • عباس انصاری
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1775

                        #48776
                        پاسخ : اخبار

                        مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص: مراجع زبان مردم در مقابل مسئولان هستند

                        ?نسل جوان برای خود آینده‌ای نمی‌بیند/ ما در شرایط بدی به سر می‌بریم؛ چپ و راست ما را تحریم می‌کنند

                        اینکه مذاکرات برجام به نتیجه نرسید، فضا را به نحوی غیرقابل تحمل کرده/ تدبیر دولت برای آزاد کردن نرخ ارز ترجیحی باعث افزایش قیمت‌ها شد؛ وضعیت به گونه‌ای نشده که رضایت مردم به دست بیاید

                        ?مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به خبرنگار جماران گفت: طبعاً وقتی مراجع با رئیس مجلس هم روبه رو می‌شوند به یاد مشکلات مردم می‌افتند و تذکر می‌دهند. اقدامی که حضرات مراجع بزرگوار می‌فرمایند، بسیار به جاست.
                        ?اما چه باید کرد؟ حقیقت این است که ما در شرایط بدی به سر می‌بریم. از سویی تحریم‌های اقتصادی و از سوی دیگر فشارهای دیگر و افزایش افزوده شدن تحریم‌های اروپایی‌ها را شاهد هستیم.
                        ?تحریم‌ها و برخوردهای آنها، موجب می‌شود که فشارهای مضاعفی بر کشور ما وارد شود.
                        ?همه این‌ها دست به دست هم داده و روی نرخ تورم، ارز و کالاها اثر گذاشته است./جماران

                        نظر

                        • عباس انصاری
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1775

                          #48777
                          پاسخ : اخبار

                          وقتی داماد ایشان از بانک مرکزی برکنار می شود ! همنوایی با مردم را در پیش می گیرد !

                          نظر

                          • گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8478

                            #48778
                            پاسخ : اخبار

                            تحریم مشکل نیست.

                            مشکل گشادی و تنبلی و عدم همت کافی و رندی محض و عدم روراستی است.(صفات بارز شیطان)

                            این را خواجه حافظ هم میدونه.


                            حیف این همه بودجه های ارشاد و مرشاد و غیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
                            آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/12/30, 13:25.

                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4921

                              #48779
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                              ونزویلا + کره شمالی= ایران
                              در ونزوئلا و کره شمالی نه حجاب است نه دین دروغین

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #48780
                                پاسخ : اخبار

                                علم الهدی: کسانی که به دنبال اجرای سند ۲۰۳۰ بودند می‌خواستند جلو حضور و نفوذ روحانیت در مدارس را بگیرند؛ فضایی که در اغتشاشات پیدا شد محصول حرکت‌های گذشته بود / اگر مدارس را از دست بدهیم نظام و اسلام از دست می‌رود

                                امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش گفت: اگر آموزش و پرورش و مدارس را از دست بدهیم نظام، کشور و اسلام از دست می‌رود و پایگاه فعالیت انقلابی را باید در مدارس تشکیل داد تا بعد در دانشگاه هم موفق باشیم.




                                ایرنا: نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بی‌تقوایی مدیران بیشترین ضربه را به انقلاب وارد می‌کند در حالی که شخص با تقوا با هر فکر سیاسی وجودش موثر است.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X