اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4923

    #49546
    پاسخ : اخبار

    چرا مجلس در تصویب مالیات بر سوداگری تعلل می کند؟ /با این وضعیت دست دلالان برای ایجاد نوسان در بازارهای ارز،مسکن، طلا و خودرو کاملا باز است
    مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان ابزاری برای مقابله به سوداگری در بازار دارایی‌ها سابقه‌ای ۱۰۰ ساله در دنیا دارد، ولی با تأخیر زیاد در کشور ما مطرح شد. سال ۹۷ این پایه مالیاتی در فضای کارشناسی مطرح گردید؛ اما دولت دوازدهم با تعلل در ارائه لایحه و ایجاد مانع در مسیر ارائه طرح از سوی نمایندگان، این ابزار مهم مقابله با دلالی را زمین‌گیر کرد.همه چشم‌ها به مجلس است تا با تصویب نهایی قانون مالیات بر سوداگری، زمینه نوسانات شدید قیمتی ارز، مسکن، طلا و خودرو برچیده شود.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از ایبِنا؛ یکی از دستور کارهای بسیار مهم این هفته مجلس شورای اسلامی، ادامه رسیدگی به شور دوم کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی است که از صحن علنی به کمیسیون برگشت خورده بود. بهمن‌ماه سال گذشته پس از مدت‌ها بالاخره طرح مالیات بر عایدی سرمایه در مجلس بررسی و از ۲۷ ماده این طرح، ۲۰ ماده تصویب و ۷ ماده هم به کمیسیون اقتصادی ارجاع داده شد.

    مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان ابزاری برای مقابله به سوداگری در بازار دارایی‌ها سابقه‌ای ۱۰۰ ساله در دنیا دارد، ولی با تأخیر زیاد در کشور ما مطرح شد. سال ۹۷ این پایه مالیاتی در فضای کارشناسی مطرح گردید؛ اما دولت دوازدهم با تعلل در ارائه لایحه و ایجاد مانع در مسیر ارائه طرح از سوی نمایندگان، این ابزار مهم مقابله با دلالی را زمین‌گیر کرد.

    سرانجام پس از چهار سال، مجلس یازدهم این تابو را شکست و در زمستان ۱۴۰۱ پای طرحی که این بار با مشورت دولت تدوین شده بود به مجلس باز شد و اکثر مواد آن هم مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت.


    نزدیک‌تر از همیشه به تصویب

    البته صاحبان دارایی‌های کلان که از این قانون متضرر می‌شدند بیکار ننشستند و کارشکنی‌هایی در مسیر تصویب ایجاد شد که از جمله آن جلوگیری از تصویب کامل طرح بود. اما با همه این موانع به نظر می‌رسد باید نسبت به تصویب نهایی طرح در فروردین‌ماه امیدوار بود.

    سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری هفته گذشته در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت طرح مالیات بر عایدی سرمایه عنوان کرد: تصویب مالیات بر عایدی سرمایه به عنوان یکی از ارکان حکمرانی همواره مطرح بوده، اما به نتیجه نرسیده است، ولی هیچ‌وقت به‌اندازه امروز به تصویب مالیات بر عایدی سرمایه نزدیک نبوده‌ایم.


    اجرا به‌محض تصویب قانون
    خاندوزی با اظهار امیدواری نسبت به تصویب طرح در هفته جاری، درباره مقدمات اجرای قانون پس از تصویب در مجلس هم خبر داد: این قانون به دولت ۲۰ ماه فرصت داده تا مقدمات اجرای آن را فراهم نماید، اما از آنجا که این قانون نقش مهمی در کنترل سوداگری در بازار دارایی‌ها از جمله مسکن، ارز و طلا دارد، در زمان خیلی کوتاه‌تری زیرساخت‌های آن را فراهم خواهیم کرد.

    وی افزود: در این زمینه سازمان امور مالیاتی مذاکراتی را با بانک مرکزی و سایر دستگاه‌ها برای استفاده از سامانه‌های برخط و داده‌های مورد نیاز آغاز کرده تا حتی پیش از ابلاغ قانون، مقدمات آن فراهم گردد.

    تعلل زیان‌بخش مجلس
    طرح جدید که از ابتدای مجلس یازدهم مطرح بوده حالا در سال آخر مجلس همچنان در انتظار تصویب نهایی است. انتظار از مجلسی که داعیه‌دار حمایت از مردم است بسیار بیش از این بود و توجیهاتی که برای تأخیر یا تغییر برخی مواد آورده می‌شود هم چندان قابل پذیرش نیست.

    خوشبختانه به نظر می‌رسد این ابزار مالیاتی که نقش برجسته‌ای در مدیریت نوسانات غیرطبیعی بازار دارایی‌ها خواهد داشت در مسیر تصویب قرار گرفته، با این حال از مجلس یازدهم در این زمینه انتظار بیشتری می‌رفت.


    مهار تورم
    تصویب این قانون یکی از پیش‌نیازهای تحقق شعار سال یعنی رشد تولید و مهار تورم است؛ بنابراین ضرورت دارد نمایندگان در سال جاری هرچه سریع‌تر کار را یکسره کنند.

    این پایه مالیاتی هزینه دلالی را بالا برده و بر این اساس تولید به‌صرفه‌تر خواهد شد. وضع مالیات بر عایدی سرمایه و به طور کلی نظام مناسب مالیات بر مجموع درآمد انگیزه ورود نقدینگی با اهداف سفته‌بازانه و سوداگرانه را به بازارها (به غیر از بازار سرمایه) کنترل می‌کند.

    به عنوان نمونه، وزیر صمت دو راهکار اساسی برای کاهش التهاب بازار خودرو مطرح می‌کند که یکی از آن دو عامل، مالیات بر سوداگری است. فاطمی امین معتقد است «ما در بازار خودرو دو مسئله را هم‌زمان داریم که این‌ها با عرضه بیشتر و مالیات بر عایدی سرمایه قابل حل است».


    مبارزه با دلالی، حمایت از تولید
    یکی از شبهاتی که به‌ویژه از سوی صاحبان دارایی‌های بادآورده و دلالان بزرگ مطرح می‌گردد این است که این پایه مالیاتی به زیان مردم است، حال آنکه ماجرا دقیقاً برعکس این ادعا است.

    مهدی طغیانی؛ سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در این زمینه توضیح می‌دهد: مالیات بر عایدی سرمایه، به سود ناشی از فروش چیزهایی تعلق می‌گیرد که مولد نیستند و مالکان آن چیزی به ارزش‌های آن نیفزوده‌اند.

    وی در پاسخ به این پرسش که چه ضمانت اجرایی برای این طرح وجود دارد، می‌افزاید: این قانون مانعی برای افراد و کسب‌وکارها ایجاد نمی‌کند؛ بلکه هر فردی که خریدی انجام دهد در کارپوشه شخصی آن درج خواهد شد و اگر خرید و فروش‌ها زیر یک سال بود، در این فاصله، عایدی آن حساب می‌شود، سپس از این عایدی مالیات کسر شده و فرد مورد نظر موظف به پرداخت مالیات آن عایدی است.

    طغیانی می‌گوید که این طرح یک مالیات هدایتی و تنظیمی است و هدف آن این است که سرمایه‌ها به سراغ دلالی و سفته‌بازی نروند.

    بدون شک هر روز تأخیر در تصویب و اجرای قانون مبارزه با سوداگری، دست دلالان را برای ایجاد نوسان در بازارهای ارز، مسکن، طلا، خودرو و... باز گذاشته و هزینه‌های تورمی زیادی به مردم تحمیل می‌کند و بدون این قانون که در دنیا جواب داده، نوسانات قیمتی غیرطبیعی از بازارهای نامولد برچیده نخواهد شد.

    نظر

    • جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4923

      #49547
      پاسخ : اخبار

      خدایی در مورد این کانالها راست گغته



      عشقی: برخی به اصطلاح اساتید بورس دوباره پیدا شده‌اند!

      عشقی: برخی به اصطلاح اساتید بورس دوباره پیدا شده‌اند!
      رئیس سازمان بورس گفت: برخی به اصطلاح اساتید بازار سرمایه که پس از ربزش سال ۱۳۹۹ پنهان شده بودند با رشدهای اخیر دوباره شروع به تبلیغات در فضای مجازی کرده‌اند که از سهامداران می‌خواهیم گول مشاوره‌های این افراد را نخورند.

      به گزارش ایسنا، مجید عشقی در یک همایش اظهار کرد: به زودی افزایش سرمایه از طریق صرف سهام را محقق می‌کنیم تا هلدینگ‌های بزرگ بتوانند از طرح‌هایی که دارند استفاده کنند و منابع بازار سرمایه به سمت بخش‌های مولد اقتصاد برود.

      وی یادآور شد: بسیاری از آسیب‌هایی که سال ۱۳۹۹ متوجه سهامداران شد از ناحیه به اصطلاح اساتید بود که در فضای مجازی به تبلیغات می پرداختند. این افراد در دو سال اخیر پنهان شده بودند اما بارش های اخیر مجدداً پیدا شده‌اند.

      رییس سازمان بورس افزود: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد بیشترین کسانی که دو سال قبل در بورس متضرر شدند افرادی بودند که تک سهم بودند و به دنبال مشاوره‌های برخی در فضای مجازی می‌رفتند. هنوز هم با رشدهای اخیر در زیان هستند. بنابراین از مردم می‌خواهیم گول مشاوره‌های غلط را نخورند.


      عشقی با بیان اینکه توسعه ابزارهای مالی در بورس را به منظور ایجاد یک بازار سالم در دستور کار قرار دهیم گفت: اتفاقات سال ۱۳۹۹ با وجود آسیب‌هایی که وارد کرد فرصت‌هایی را نیز به وجود آورد که باعث شد زیرساخت‌هایی در بازار سرمایه شکل بگیرد و امروز چالشی تحت عنوان کارگزاری نداریم.

      رئیس سازمان بورس تاکید کرد: در نظر داریم تا در سال جاری منابع بورس را به سمت بخش واقعی اقتصاد ببریم. باید هم بازدهی شرکت افزایش پیدا کند و هم سود مناسبی به سهامداران برسد.

      عشقی در سی‌امین سالگرد تاسیس کارگزاری بانک مسکن بیان کرد: بازار مسکن بازدهی خوبی دارد که تقاضای واقعی و تقاضای سرمایه‌ای را به سمت خود جذب می‌کند ولی باید اذعان کنیم در حوزه ابزارسازی و حتی استفاده از ابزارهای موجود کم کاری شده است. در این بخش باید از ابزارهای متنوعی مثل اوراق رهنی، اوراق سلف و سایر ابزارها استفاده کرد.

      در این مراسم همچنین شیرزادی مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن اظهار کرد: طی یک تا دو ماه آینده به منظور تامین مالی طرح نهضت ملی مسکن ۱۰۰۰ میلیارد تومان اوراق رهن ثانویه در بازار سرمایه منتشر می‌کنیم.

      نظر

      • جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4923

        #49548
        پاسخ : اخبار

        ورشکستگی مطلق و انقراض شغل در انتظار مالکان و رانندگان اتوبوس


        به گزارش کیان آنلاین، در این زمینه یک راننده مالک اتوبوس بین شهری گفت: در سال ۱۳۸۷ یک دستگاه اسکانیا خشک با چیدمان ۴۴ صندلی و دو صندلی در جلو‌، از بازار آزاد با مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان خریداری نمودم ، کرایه کرمانشاه به تهران در آن زمان نفری ۲۰ هزار تومان بود.

        وی افزود: مبلغ دریافتی طبق صورت وضعیت یک طرف مسیر حدود ۹۰۰ هزار تومان بود که دریافتی از مسافر محسوب می شد و با احتساب این درآمد فقط از محل صورت صادره برای هر سرویس و بدون در نظر گرفتن درآمد بار، برای برگشت سرمایه خرید اتوبوس ۱۸۰ میلیون تومانی، نیاز به ۲۰۰ بار سرویس بود که در کمتر از یک سال و در طول هشت ماه امکان پذیر بود و هزینه ها و کمیسیون نیزاز محل بار تامین می شد.

        این راننده مالک اتوبوس با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کرد: در اسفندماه سال ۱۴۰۱ مبلغ کرایه همان مسیر با رشد 8.5 برابری ۱۶۹۰۰۰ تومان شده است، قیمت ناوگان صفر اکنون ۲۱ میلیارد تومان می باشد که رشد ۱۶۷ برابری را نشان می دهد و در حال حاضر کرایه دریافتی از مسافر در هر سرویس مجموعا مبلغ ۴/۲۰۰/۰۰۰ تومان است و برای بازگشت سرمایه خرید ناوگان به 5000 سرویس و مدت ۴۱ سال زمان نیاز است.

        او عنوان کرد: هزینه بیمه بدنه‌، ثالث، لاستیک‌، قطعات مصرفی‌، روغن هم نسبت به آن زمان رشد ۱۰۰۰درصدی داشته که دیگر امکان جبران آن با درآمد بار و توشه غیرممکن است.

        این راننده خود مالک گفت: با این حساب صنعت حمل و نقل حداقل در بخش اتوبوسی زیان ده است و با این اوصاف و اوضاع ورشکستگی مطلق و انقراض این حرفه در انتظار مالکان و رانندگان اتوبوس است و مسلما رویکرد و سیاست های دولت نیز این موضوع را تسریع می کند./ تین نیوز

        نظر

        • جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4923

          #49549
          پاسخ : اخبار

          به گزارش ایلنا، محمدرضا صباغیان بافقی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس‌جمهور گفت: و ما ادارک گرانی! و ما ادارک تورم! و ما ادارک بی‌پولی. حقوق و مزایای من و شما نمی‌گذارد، ما گرانی و بی‌پولی را درک کنیم، فکری بردارید که برنمی‌دارید، نه اینکه نخواهید، مشکل اصلی آن نظارت است که به آن نمی پردازید.

          نظر

          • امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3750

            #49550
            پاسخ : اخبار

            در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
            به گزارش ایلنا، محمدرضا صباغیان بافقی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس‌جمهور گفت: و ما ادارک گرانی! و ما ادارک تورم! و ما ادارک بی‌پولی. حقوق و مزایای من و شما نمی‌گذارد، ما گرانی و بی‌پولی را درک کنیم، فکری بردارید که برنمی‌دارید، نه اینکه نخواهید، مشکل اصلی آن نظارت است که به آن نمی پردازید.
            با به اصطلاح نظارت و بگیروببند ..تورم کنترل نمیشه ...اینا یه چیزی یاد گرفتن به اسم نظارت!!!یه سازمان عریض وطویل بیخود وبی مصرف و پرهزینه به نام تعزیرات و بازرگانی که در صمت ادغام شد راه انداختن که هیچ کارایی اقتصادی نداشته ...عوام هم که از اقتصاد چیز زیادی سرشون نمیشه ..دولت هم که همه چیز رو در نظارت خلاصه کرده و همه کاسه کوزه ها رو سر بازار شکسته ...که بله یعنی مدیریت اقتصاد و برنامه های اقتصادی دولت مشکل و ایرادی نداره ..فقط یه عده اخلال گر اقتصادی هستن که از نایابی مرغ تا گرانی خودرو و حباب سکه کار اونهاست ...لذا دولت باید مامورا رو زیاد کنه که این مشکلات حل بشه ..

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #49551
              پاسخ : اخبار

              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              حسن روحانی: یک همه‌پرسی درباره سه پرسش اساسی برگزار شود

              ?تحولی که مردم می‌خواهند باید ملموس باشد. اساس جمهوری اسلامی بر رضایت مردم و خدا استوار است. اگر مردم راضی نباشند باید با ایجاد یک تحول مشکل را حل کرد.

              ?اگر دنبال تحول هستیم اصل ۵۹ قانون اساسی را اجرا کنیم که تصریح دارد در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی می‌شود از راه همه‌پرسی به آرای عمومی مراجعه کرد.

              ?آنچه خواست مردم است شاید ده‌ها سؤال باشد اما در یک همه‌پرسی می‌توان از مردم خواست به سه پرسش اساسی در زمینهٔ سیاست خارجی، سیاست داخلی و اقتصاد پاسخ دهند.
              رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان:
              ?مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را می‌کنند؟

              ?مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟!
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4923

                #49552
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان:
                ?مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را می‌کنند؟

                ?مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟!
                حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای دقیقا درست فرموده هر چه مقام معظم بگوید درست است در سال 1357 مگر همه مردم امکان تحلیل داشتن که برای ما تصمصم گرفتن و در رفراندوم ان سال اری یا نه شرکت کردن به چه حقی مردم بی سواد سال 57 که بجای شعور شور داشتن در رفراندوم سال 57 برای ما تصمصم گرفتن واقعا این چه حرفی است؟ در کجای دنیا همچین کاری میکنند ؟

                نظر

                • Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

                  #49553
                  پاسخ : اخبار

                  در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                  حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای دقیقا درست فرموده هر چه مقام معظم بگوید درست است در سال 1357 مگر همه مردم امکان تحلیل داشتن که برای ما تصمصم گرفتن و در رفراندوم ان سال اری یا نه شرکت کردن به چه حقی مردم بی سواد سال 57 که بجای شعور شور داشتن در رفراندوم سال 57 برای ما تصمصم گرفتن واقعا این چه حرفی است؟ در کجای دنیا همچین کاری میکنند ؟
                  اوایل پاییز ۹۹ گفت ورود هر نوع واکسن کرونای ساخت انگلیس و امریکا ممنوع است .....خودتون میدونید اون موقع فایزر و مدرنا و جانسون اند جانسون چه امیدواری در دنیا ایجاد کرده بود و چه تقاضای بود براش انوقت سینوفارم کم تاثیر و استرازنکا دارای ریسک غلضت خون و خطر سکته رو وارد کردند و در داخل ساخت واکسن رو با ساخت خط تولید اونم از خاک برداری و بتن ریزی شروع کردند به ساخت اونم بعدا کاشف به عمل امد که همون سینوفارم بوده در بسته بندی و اسم ایرانی برکت
                  خون خیلی ها به گردنش هست

                  نظر

                  • امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3750

                    #49554
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                    حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای دقیقا درست فرموده هر چه مقام معظم بگوید درست است در سال 1357 مگر همه مردم امکان تحلیل داشتن که برای ما تصمصم گرفتن و در رفراندوم ان سال اری یا نه شرکت کردن به چه حقی مردم بی سواد سال 57 که بجای شعور شور داشتن در رفراندوم سال 57 برای ما تصمصم گرفتن واقعا این چه حرفی است؟ در کجای دنیا همچین کاری میکنند ؟
                    هیچ چیزی مثل این صحبت فرزانه نمی تونست نامشروع بودن این نظام رو اثبات کنه ....

                    نظر

                    • جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4923

                      #49555
                      پاسخ : اخبار

                      مشارکت مردم در تولید با سرمایه‌گذاری در بورس
                      مشارکت مردم در تولید با سرمایه‌گذاری در بورس
                      یکی از بهترین راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد که می‌تواند منابع خرد و کلان را به خدمت تولید بیاورد بازار سرمایه است.

                      به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کل بانک مرکزی در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی درباره میزان سرمایه دست مردم را ۱۶ میلیارد دلار برآورد کرد، این میزان سرمایه اگر در خدمت تولید باشد می‌تواند دستاوردهای زیادی برای کشور داشته و واحدهای تولیدی را به شدت فعال کند. علاوه بر آن با خدمت گرفتن پول‌های بلوکه شده در اقتصاد به خدمت تولید می‌توان بازارهای سفته بازی به جز بازار سرمایه را غیرفعال کرده و از این راه قیمت کالاهای مصرفی را نیز کنترل کرد.

                      یکی از بهترین راه‌ها برای خدمت گرفتن منابع خرد و کلان در تولید بازار سرمایه است، بازار سرمایه در ایران معمولاً به نام بازار سهام شناخته می‌شود اما در دنیا روش‌های متنوعی برای خدمت گرفتن منابع تولید استفاده می‌شود.

                      جذب منابع مردمی در بورس یکی از بهترین راه‌هایی است که اگر درست اجرا شود می‌تواند معامله دوسر سود باشد، یعنی هم مردم نسبت به تورم و افزایش نرخ ارز سرمایه خود را حفظ کنند و هم شرکت‌های تولیدی بتوانند منابع خوبی را از سرمایه گذاری‌های مردمی جذب کنند.

                      آموزش سرمایه گذاری به مردم اولین راه حمایت از تولید

                      نوید رجایی کارشناس اقتصادی یکی از بهترین راه‌های حمایت از تولید را جذب منابع مردمی در بازار سرمایه دانست و در این‌باره به مهر گفت: یکی از بهترین روش‌های حمایت از تولید آموزش درست سرمایه گذاری به عموم مردم است که البته این کار زمانی فایده دارد که این آموزش توسط افراد خبره انجام شود. از سوی دیگر افراد زمانی وارد بازاری می‌شوند انتظار دارند سود عقلایی به دست آورند پس اگر دولت قصد دخالت داشته باشد این باعث ضرر و زیان به سهامداران خرد می‌شود و بازتاب گسترده‌ای در سطح جامعه دارد و در نتیجه اشتباهی که دولت قبلی انجام داد دقیقاً همین مورد بود و دود این اقدام در چشم جامعه رفت.

                      این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: همچنین از بین بردن دامنه نوسان و قرار گرفتن آپشن های جذاب از جمله مواردی است که نظر خیلی از معامله گره‌ای بورس و سرمایه گذاران را به سوی خود جلب می‌کند و این دقیقاً از مواردی است که باید در بورس انجام شود

                      باید جلوی خروج سرمایه از کشور گرفته شود

                      علی فراقی کارشناس اقتصادی سرمایه درباره مشارکت مردم در اقتصاد و بهترین راه برای این این موضوع به مهر گفت: عملاً کشور در حال حاضر با خروج سرمایه‌های کلانی دست و پنجه نرم می‌کند که خیلی از آنها توان ساختن کارخانه‌ها و شرکت‌های متعدد بسیاری برای بهبود وضع کنونی دارا هستند.

                      این فعال اقتصادی اضافه کرد: حال اگر بخواهیم این سرمایه‌های کلان را فاکتور بگیریم در کشور شرکت‌های مختلفی را مشاهده می‌کنیم که به راحتی می‌توانند با سرمایه‌های بسیار کوچک‌تر پروژه‌های توسعه‌ای خود را شروع یا به سرانجام برسانند یا بسیاری از شرکت‌هایی که می‌توانند به واسطه تأمین مالی از وضعیت‌های نابسامان خود رهایی یابند و به مرحله بهبود برسند را مشاهده کرد که این امکان به واسطه ساز وکار بسیار مناسبی که بازار سرمایه ایجاد کرده و می‌تواند به راحتی با تجمیع سرمایه‌هایی که جداگانه عملاً به چشم نمی آیند به خوبی توسط شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه به کار گرفته شوند که البته عملاً این مسیر را چه برای سرمایه گذار و سرمایه پذیر به یک بازی دوسر برد تبدیل خواهد کرد.

                      وی افزود: می‌توان این حجم از نقدینگی سرگردان در دست مردم را به سمت شرکت‌هایی سوق داد که به خوبی می‌تواند این میزان از پول را تبدیل به دارایی یا محصولی کرده و این چرخه حرکت نقدینگی را جذب کنند و بهترین راه برای به نتیجه رسیدن بهتر این فرآیند اولین و بهترین تصمیم گیری ثبات رویه در قانون گذاری و سیاست گذاری و در صورت لزوم تصحیح فرآیندها و قانون گذاری جهت تسهیل ورود و جذب نقدینگی به سمت بازار سرمایه است تا موارد اشتباه گذشته دوباره تکرار نشود.

                      راه رشد هم زمان بورس و رشد منابع تولید چیست؟

                      یکی از بهترین راه‌های حفظ روند متعادل صعودی در بازار سرمایه افزایش عرضه اولیه است، با افزایش عرضه اولیه شرکت‌های فعال در بازار سرمایه به شدت افزایش یافته و باعث افزایش عمق بازار و تعداد سهام شرکت‌ها خواهند شد، با افزایش عمق بازار سرمایه می‌توان منابع متعددی را به بازار سرمایه جذب کرده و از این راه مردم هم از رشد بازار بهره برده و هم شرکت‌های تولیدی.

                      اگر روند افزایش عرضه اولیه‌ها به درستی انجام شود، بازار سرمایه در سال‌های آینده به بزرگترین بازار کشور تبدیل خواهد شد، دولت قصد دارد مولدسازی را در اقتصاد انجام داده و شرکت‌های دولتی را به بهره وری و شفافیت بالایی برساند، بازار سرمایه بهترین راه مولدسازی بوده و می‌توان با ابزار شفافیت و کنترل از مبدا تا مقصد مولدسازی را به درستی انجام داد.

                      شرکت‌های بورسی با ابزارهای مختلفی اعم از افزایش سرمایه، واگذاری بلوکی سهام، حضور فعال در بازار بدهی و اوراق قرضه می‌توانند از منابع مردمی بهره ببرند، خبرگزاری مهر در گزارش‌های آینده به بازارهایی مانند مشتقه، بدهی و آتی اشاره کرده و دولت می‌تواند از این ابزارها برای حفظ منابع مردمی استفاده کند.

                      نظر

                      • جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4923

                        #49556
                        پاسخ : اخبار

                        سلام بر طالبان داعشی و حکومتی فقط جای یک سوال است اینها موقع اختلاس بیش از 95 هزار میلیارد تومانی در فولاد مبارکه و دریافت حقوقهای نجومی بعضی در این شرکت کجا هسبند و بودن


                        بخشنامه شورای امر به معروف| کفش باید مشکلی باشد و تق تق نکند+ببینید
                        بامداد نو تصویر بخشنامه شورای امر به معروف و نهی از منکر شرکت فولاد مبارکه تحت عنوان «ضوابط پوشش خواهران شاغل» را منتشر کرد.

                        به گزارش منیبان، این بخشنامه شامل «۱۱ بند» است و تاکید شده ،«سرپیچی از هریک از وارد» با برخورد «سازمان و گزینش» مواجه خواهد شد.

                        ضوابط پوشش خواهران شاغل

                        طبق قوانین حاکم بر سازمان و اطلاعیه موکد شورای امر به معروف و نهی از منکر شرکت خواهران عزیز ملزم به رعایت موارد زیر در محیطهای اداری و همچنین کلیه مکانهایی که با نام ماموریت اداری ، آموزشی و .... از طرف شرکت حضور می یابند، میباشند واضح است سرپیچی از هر یک از موارد زیر به منزله نقص موارد انضباطی تلقی شده و با فرد مربوطه طبق ضوابط قانونی سازمان و گزینش رفتار خواهد شد.
                        ۱- استفاده از مانتو و شلوار فرم اداری تحویل داده شده به خواهران شاغل با شرایط ذیل:

                        ۱-۱- مانتو بایستی یک سایز بزرگتر از سایز فرد باشد

                        ۱-۲- قد مانتو حداقل تا زیر زانو باشد.
                        ۲- عدم استفاده از هر نوع شلوار دیگری غیر از شلوار اداری یا پارچه ای مناسب محیط اداری

                        ۳- ممنوعیت موکد انجام هر گونه تغییر در لباس فرم تحویلی به فرد اعم از تنگ یا کوتاه نمودن مدل آن )

                        تبصره: در صورت مشاهده هر گونه موردی خارج از چار چوب تعیین شده در خصوص لباس فرم کار فرد مربوطه شخصاً موظف به تهیه فرم کاری با مشخصات مورد نظر سازمان با هزینه شخصی خود می باشد.

                        -۴- کفش با رنگ و مدل مناسب محیط اداری باشد ( ترجیحاً (مشکی)

                        ۵ عدم استفاده از کفشهای پاشنه دار که موقع راه رفتن ایجاد صدا میکند.

                        ۶- مقنعه بلند با رنگ مناسب محیط اداری ( ترجیحاً مشکی یا سرمه ای

                        ۷- استفاده از جوراب بلند به نحوی که در موقع نشستن در سرویس ایاب و ذهاب و محیطهای اداری ، محدوده حجاب

                        مربوطه حفظ گردد.

                        ۸- عدم استفاده از هر گونه زیور آلات ( به جز حلقه و ساعت اداری

                        ۹- عدم استفاده از هر گونه آرایش و عدم اقدام در این خصوص مخصوصاً در محل سرویسهای بهداشتی شرکت در ساعات اداری

                        ۱۰- پوشش کامل موها و بدن به جز قرص صورت و کفین

                        ۱۱- توجه به نوع برخورد با نامحرم در ارتباطات، متناسب با محیط اداری

                        لازم به ذکر است با توجه به اهمیت یکسان سازی پوشش خواهران استفاده از فرم کارو ذکر شده چه با حجاب چادر و چه با حجاب مانتو الزامی میباشد.

                        شورای امر به معروف و نهی از منکر

                        شرکت فولاد مبارکه

                        نظر

                        • جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4923

                          #49557
                          پاسخ : اخبار

                          نمایندگان مجلس شما هم در این 44 سال سال با تصویب قوانین ضد تولید و در جهت رونق دلالی ثابت کردید هم احمق هستید و هم بی سواد و هم خیانت کار و دست نشانده سرویس های جاسوسی
                          خارجی


                          نماینده مجلس: آقای رئیسی! شما یک بی‌سوادی+ ویدئو
                          اعتمادآنلاین |
                          یک نماینده مجلس خطاب به رئیس دولت: شما سواد و علم پُستی که اِشغال کرده‌اید را ندارید.

                          آقای رئیسی! شما یک بی‌سوادی+ ویدئو

                          نظر

                          • نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2113

                            #49558
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            مشارکت مردم در تولید با سرمایه‌گذاری در بورس
                            مشارکت مردم در تولید با سرمایه‌گذاری در بورس
                            یکی از بهترین راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد که می‌تواند منابع خرد و کلان را به خدمت تولید بیاورد بازار سرمایه است.

                            به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کل بانک مرکزی در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی درباره میزان سرمایه دست مردم را ۱۶ میلیارد دلار برآورد کرد، این میزان سرمایه اگر در خدمت تولید باشد می‌تواند دستاوردهای زیادی برای کشور داشته و واحدهای تولیدی را به شدت فعال کند. علاوه بر آن با خدمت گرفتن پول‌های بلوکه شده در اقتصاد به خدمت تولید می‌توان بازارهای سفته بازی به جز بازار سرمایه را غیرفعال کرده و از این راه قیمت کالاهای مصرفی را نیز کنترل کرد.

                            یکی از بهترین راه‌ها برای خدمت گرفتن منابع خرد و کلان در تولید بازار سرمایه است، بازار سرمایه در ایران معمولاً به نام بازار سهام شناخته می‌شود اما در دنیا روش‌های متنوعی برای خدمت گرفتن منابع تولید استفاده می‌شود.

                            جذب منابع مردمی در بورس یکی از بهترین راه‌هایی است که اگر درست اجرا شود می‌تواند معامله دوسر سود باشد، یعنی هم مردم نسبت به تورم و افزایش نرخ ارز سرمایه خود را حفظ کنند و هم شرکت‌های تولیدی بتوانند منابع خوبی را از سرمایه گذاری‌های مردمی جذب کنند.

                            آموزش سرمایه گذاری به مردم اولین راه حمایت از تولید

                            نوید رجایی کارشناس اقتصادی یکی از بهترین راه‌های حمایت از تولید را جذب منابع مردمی در بازار سرمایه دانست و در این‌باره به مهر گفت: یکی از بهترین روش‌های حمایت از تولید آموزش درست سرمایه گذاری به عموم مردم است که البته این کار زمانی فایده دارد که این آموزش توسط افراد خبره انجام شود. از سوی دیگر افراد زمانی وارد بازاری می‌شوند انتظار دارند سود عقلایی به دست آورند پس اگر دولت قصد دخالت داشته باشد این باعث ضرر و زیان به سهامداران خرد می‌شود و بازتاب گسترده‌ای در سطح جامعه دارد و در نتیجه اشتباهی که دولت قبلی انجام داد دقیقاً همین مورد بود و دود این اقدام در چشم جامعه رفت.

                            این کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: همچنین از بین بردن دامنه نوسان و قرار گرفتن آپشن های جذاب از جمله مواردی است که نظر خیلی از معامله گره‌ای بورس و سرمایه گذاران را به سوی خود جلب می‌کند و این دقیقاً از مواردی است که باید در بورس انجام شود

                            باید جلوی خروج سرمایه از کشور گرفته شود

                            علی فراقی کارشناس اقتصادی سرمایه درباره مشارکت مردم در اقتصاد و بهترین راه برای این این موضوع به مهر گفت: عملاً کشور در حال حاضر با خروج سرمایه‌های کلانی دست و پنجه نرم می‌کند که خیلی از آنها توان ساختن کارخانه‌ها و شرکت‌های متعدد بسیاری برای بهبود وضع کنونی دارا هستند.

                            این فعال اقتصادی اضافه کرد: حال اگر بخواهیم این سرمایه‌های کلان را فاکتور بگیریم در کشور شرکت‌های مختلفی را مشاهده می‌کنیم که به راحتی می‌توانند با سرمایه‌های بسیار کوچک‌تر پروژه‌های توسعه‌ای خود را شروع یا به سرانجام برسانند یا بسیاری از شرکت‌هایی که می‌توانند به واسطه تأمین مالی از وضعیت‌های نابسامان خود رهایی یابند و به مرحله بهبود برسند را مشاهده کرد که این امکان به واسطه ساز وکار بسیار مناسبی که بازار سرمایه ایجاد کرده و می‌تواند به راحتی با تجمیع سرمایه‌هایی که جداگانه عملاً به چشم نمی آیند به خوبی توسط شرکت‌های حاضر در بازار سرمایه به کار گرفته شوند که البته عملاً این مسیر را چه برای سرمایه گذار و سرمایه پذیر به یک بازی دوسر برد تبدیل خواهد کرد.

                            وی افزود: می‌توان این حجم از نقدینگی سرگردان در دست مردم را به سمت شرکت‌هایی سوق داد که به خوبی می‌تواند این میزان از پول را تبدیل به دارایی یا محصولی کرده و این چرخه حرکت نقدینگی را جذب کنند و بهترین راه برای به نتیجه رسیدن بهتر این فرآیند اولین و بهترین تصمیم گیری ثبات رویه در قانون گذاری و سیاست گذاری و در صورت لزوم تصحیح فرآیندها و قانون گذاری جهت تسهیل ورود و جذب نقدینگی به سمت بازار سرمایه است تا موارد اشتباه گذشته دوباره تکرار نشود.

                            راه رشد هم زمان بورس و رشد منابع تولید چیست؟

                            یکی از بهترین راه‌های حفظ روند متعادل صعودی در بازار سرمایه افزایش عرضه اولیه است، با افزایش عرضه اولیه شرکت‌های فعال در بازار سرمایه به شدت افزایش یافته و باعث افزایش عمق بازار و تعداد سهام شرکت‌ها خواهند شد، با افزایش عمق بازار سرمایه می‌توان منابع متعددی را به بازار سرمایه جذب کرده و از این راه مردم هم از رشد بازار بهره برده و هم شرکت‌های تولیدی.

                            اگر روند افزایش عرضه اولیه‌ها به درستی انجام شود، بازار سرمایه در سال‌های آینده به بزرگترین بازار کشور تبدیل خواهد شد، دولت قصد دارد مولدسازی را در اقتصاد انجام داده و شرکت‌های دولتی را به بهره وری و شفافیت بالایی برساند، بازار سرمایه بهترین راه مولدسازی بوده و می‌توان با ابزار شفافیت و کنترل از مبدا تا مقصد مولدسازی را به درستی انجام داد.

                            شرکت‌های بورسی با ابزارهای مختلفی اعم از افزایش سرمایه، واگذاری بلوکی سهام، حضور فعال در بازار بدهی و اوراق قرضه می‌توانند از منابع مردمی بهره ببرند، خبرگزاری مهر در گزارش‌های آینده به بازارهایی مانند مشتقه، بدهی و آتی اشاره کرده و دولت می‌تواند از این ابزارها برای حفظ منابع مردمی استفاده کند.
                            سلام پایه حکومت و تفکر روسا براساس دلالی بناشده و تازمانیکه ازواردات و دلالی حمایت میشود و قوانین بروفق مرا دآنان است حرفی ازتولید بی معنی است واردات بدون گمرگی و ....... سیستم درامد نهادها میباشد و هیچوقت بطرف سرمایه گذاری نمیروند و خودرا درگیر مالیات و ..... نمیکنند

                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4923

                              #49559
                              پاسخ : اخبار

                              جزئیات لایحه 2 فوریتی مالیات بر معاملات مکرر مسکن/ ترمز سوداگران کشیده می‌شود
                              لایحه 2 فوریتی مالیات بر معاملات مکرر مسکن در هیئت دولت تصویب شد و منتظر ارسال به مجلس شورای اسلامی جهت تصویب است.

                              جزئیات لایحه 2 فوریتی مالیات بر معاملات مکرر مسکن/ ترمز سوداگران کشیده می‌شود
                              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دولت در راستای ساماندهی بازار معاملات مسکن یک تصمیم جدید اتخاذ کرده است.

                              بر اساس اخبار رسیده به خبرنگار فارس روز سه‌شنبه 29 فروردین‌ماه سال 1401، جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و برخی وزرا از جمله وزیر راه و شهرسازی و وزیر اقتصاد پیرامون ساماندهی بازار مسکن شکل می‌گیرد.

                              در این جلسه، جهت جلوگیری و کنترل سوداگری در بخش مسکن مقرر شد با قید فوریت در خصوص طرح مالیات بر معاملات مکرر مسکن تصمیم گیری و پس از تصویب در هیات دولت، لایحه ای دوفوریتی به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.

                              در این راستا وزارت راه و شهرسازی مکلف به تهیه پیش‌نویس اولیه لایحه دو فوریتی معاملات مکرر مسکن می‌شود.

                              *جزئیات پیش‌نویس اولیه مالیات بر معاملات مکرر

                              بر اساس گزارش رسیده به فارس، این پیش‌نویس در 2 ماده در وزارت راه و شهرسازی تهیه و در هیئت دولت به تصویب وزیران می‌رسد و هم اکنون در انتظار ارسال به مجلس شورای اسلامی برای تصمیم‌گیری در این حوزه است.

                              بر اساس ماده 1 پیش‌نویس اولیه مالیات بر انجام معاملات مکرر واحدهای مسکونی و اراضی با کاربری مسکونی، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که اقدام به تملک واحد مسکونی یا زمین با کاربری مسکونی از هر طریق پس از ابلاغ این قانون می کنند در صورتی که نسبت به انتقال مالکیت از هر طریق به شخص حقیقی یا حقوقی دیگر در کمتر از سه سال پس از تاریخ تملک اقدام کنند، مشمول مالیات بر معاملات مکرر می‌شوند.

                              نرخ این مالیات با گذشت زمان از معامله کاهش پیدا می‌کند.

                              *مالیات بر معاملات مکرر مسکن چگونه عمل می‌کند

                              به گزارش فارس، برای مثال اگر شخصی یک واحد مسکونی به قیمت 10 میلیارد تومان خریداری کند و آن را تا یک سال به قیمت 20 میلیارد تومان بفروشد، در صورتیکه نرخ مالیات در سال اول 60 درصد باشد باید 6 میلیارد تومان به ازای مابه‌تفاوت عایدی به عنوان مالیات بپردازد.

                              حال اگر این شخص همان ملک را سه سال بعد به همان قیمت 20 میلیارد تومان بفروشد، نرخ مالیات کاهش یافته و بر فرض نرخ 20 درصد باید 2 میلیارد تومان مالیات بپردازد.

                              کارشناسان اعتقاد دارند، در صورتی که این نوع مالیات در ایران اجرایی شود، سفته‌بازی با اعمال تصمیم حاکمیت کاهش یافته و از سوداگری جلوگیری می‌شود.

                              نظر

                              • djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 4002

                                #49560
                                پاسخ : اخبار

                                از آموزش دیده های کا گ ب چه توقعی دارید

                                نظر

                                در حال کار...
                                X