اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پیشنهاد ارائه آهن و کود به جای پول می تواند نشانه ای باشد بر این که پاکستان ، تحریم های آمریکا علیه بانک مرکزی ایران را پذیرفته است. براساس این تحریم ها، هر تعامل کننده با بانک مرکزی ایران، از فعالیت در آمریکا، محروم می شود.

ایران پیشنهاد کرده است در مقابل پول گندم وارداتی از پاکستان، به این کشور آهن و کود بدهد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی پاکستان، "سید نوید قمر" وزیر آب و برق پاکستان گفت: ایران خواستار واردات یک میلیون تن گندم از پاکستان شده است و در مقابل، به جای پول این گندم، به پاکستان کود شیمیایی و آهن صادر خواهد کرد.

وی افزود: ایران همچنین 200 هزار تن برنج هم از پاکستان وارد خواهد کرد.
    ایران یکی از وارد کنندگان عمده برنج از پاکستان است.

پیشنهاد ارائه آهن و کود به جای پول می تواند نشانه ای باشد بر این که پاکستان ، تحریم های آمریکا علیه بانک مرکزی ایران را پذیرفته است.
    براساس این تحریم ها، هر تعامل کننده با بانک مرکزی ایران، از فعالیت در آمریکا، محروم می شود.

تحریم ها همچنین باعث شده تا ایران نتواند پول نفت صادراتی به هند را به دلار یا یورو بگیرد. دو کشور توافق کرده اند ایران بخشی از پول نفت را به روپیه (واحد پول هند) دریافت کند. همچنین طرح هایی برای دادن طلا به جای دلار به اوکراین در ازای واردات از این کشور مطرح است.

مقامات ایرانی می گویند که به هر نحو ممکن تحریم ها را دور می زنند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

"اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت حماس در نوار غزه که به مصر سفر کرده است در جمع هزاران نفر از نمازگزاران جمعه گفت: به همه ملت های بهار عربی ، "زنده باد" می گویم و به "ملت قهرمان سوریه" که برای "آزادی، دموکراسی و اصلاحات" تلاش می کند، زنده باد می گویم.

در ادامه تحولات سوریه ، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین -حماس- حمایت خود را از مخالفان بشار اسد اعلام کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، "اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت حماس در نوار غزه که به مصر سفر کرده است در جمع هزاران نفر از نمازگزاران جمعه گفت: به همه ملت های بهار عربی ، "زنده باد" می گویم و به "ملت قهرمان سوریه" که برای "آزادی، دموکراسی و اصلاحات" تلاش می کند، زنده باد می گویم.

وی در سخنانش مردم سوریه را جزء ملت هایی دانست که هنوز آزاد نشده اند و همچنان خون آنها روزانه ریخته می شود.

در واکنش به سخنان هنیه، نمازگزاران شعارهایی را در حمایت از انقلاب سوریه و علیه بشار اسد سردادند. آنها شعار می دادند: ارحل ارحل یا بشار" (برو برو ای بشار اسد) ، ارحل ارحل یا جزار (برو برو ای خونریز).

هنیه این سخنان را در مراسمی با عنوان "نجات مسجد الاقصی و کمک به ملت سوریه" مطرح کرد که پس از برگزاری نماز جمعه در مسجد الازهر قاهره برگزار شد.

در همین حال ، در نوار غزه هم یکی دیگر از سران حماس ، از مخالفان حکومت سوریه اعلام حمایت کرد.

"صلاح البردویل" عضو برجسته حماس در مراسمی در روز جمعه، با حضور هزاران نفر از فلسطینی ها در اردوگاه آوارگان خان یونس در نوار غزه گفت:با هر قطره خونی که در سوریه ریخته می شود ، قلب فلسطینیان هم تحت تاثیر قرار می گیرد. هیچ عامل سیاسی وجود ندارد که باعث شود حماس نسبت به آنچه که در سوریه می گذرد، بی تفاوت باشد.

این برای نخستین بار از آغاز مخالفت های داخلی در سوریه در فروردین 90 تاکنون است که مقامات حماس، چنین صریح درباره این موضوع، اظهار نظر می کنند و از مخالفان بشار اسد حمایت کرده و آنها را انقلابی می خوانند.

رویترز می نویسد: جدایی میان حماس و دمشق از چند ماه پیش آغاز شد. پیش از این حماس به شدت باعث نارضایتی مقامات سوریه شده بود زیرا از برگزاری تجمعات و تظاهرات در حمایت از دولت سوریه در اردوگاه های آوارگان فلسطینی در سوریه، جلوگیری کرده بود.

برخی تحلیلگران نیز این موضع گیری را "کودتا"ی حماس علیه متحد طولانی مدت خود، بشار اسد رئیس جمهور سوریه توصیف کردند.

این وضعیت باعث می شود اسد از یکی از حامیان اندک خود در جهان عرب، محروم شود. این روند به انزوای دولت سوریه نیز کمک می کند.

این در حالی است که خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس و همکارانش نیز در سکوت، مدتی پیش مراکز خود در سوریه را ترک کرده اند . با این حال، حماس هر گونه دوری از سوریه را رد کرده بود. مشعل تنها گفته بود که خانواده های برخی از اعضای حماس در سوریه، این کشور را ترک کرده اند.

مشعل در هفته های اخیر، پس از 13 سال، با میانجیگری قطر، به امان سفر کرد و ضمن ملاقات با عبدالله دوم، پادشاه اردن، به قطع روابط 13 ساله حماس و اردن، پایان داد.

مشعل همچنین اخیرا با جنبش فتح به رهبری محمود عباس (رئیس حکومت خودگردان فلسطین) نیز درباره تشکیل کابینه وحدت ملی و برگزاری انتخابات زودهنگام به توافق رسید و با سپردن ریاست این کابینه به عباس، موافقت کرد.

هانی المصری تحلیلگر فلسطینی در این رابطه گفت:این اقدام، گام بزرگی در راستای قطع روابط حماس با سوریه است. دولت دمشق هم اکنون به طور رسمی ، حماس را از مقرهای خود در سوریه، اخراج خواهد کرد.

هم اکنون گروه اسلامگرای اخوان المسلمین در انتخابات اخیر دو مجلس نمایندگان و سنای مصر توانست پیروزی گسترده ای را کسب کند. حماس به عنوان شاخه های اخوان المسلمین در فلسطین به شمار می رود.
      اخوان المسلمین به عنوان پدر معنوی حماس، به شمار می رود.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

توکلی: سه وزیر اقتصادی دولت جوانمردی کنند و استعفا دهند/ رحیمی را به دادگاه میکشانم
        رئیس مرکز پژوهشهای مجلس باانتقاد از سیاست های اقتصادی دولت خواستار استعفای وزیران اقتصادی شد و تاکید کرد که نتایج سیاست دولت در مدیریت بازار سکه و ارز دوام نمی آورد.

به گزارش جهان به نقل از مهر، احمد توکلی، الیاس نادران و حسین نجابت نمایندگان تهران و از اعضای فهرست جبهه متحد اصولگرایان برای انتخابات مجلس نهم، عصر روز جمعه در جلسه پرسش و پاسخ به تعدادی از سئوالات مردم حاضر در نشست انتخاباتی خودپاسخ دادند.
        بر اساس این گزارش، احمد توکلی در پاسخ به سئوالی درباره دلیل وقوع بحران در بازار طلا و ارز گفت: زمانی که تحریم ها موجب شد صدور ال سی از سوی بانکهای ایران بی اعتبار شود، کار در بازار سخت شد. وقتی ال سی پذیرفته نشود پولی هم خارج نمی شود، جنسی هم وارد نمی شود و هر چه تعداد بانک های تحریم شده بیشتر شود کار هم سخت تر می شود. در این شرایط ما مانند فرد پولداری هستیم که دسترسی به پولش ندارد.

تحریم ها بی اثر نیست اما اثر دلخواه دشمنان را ندارد
        وی ادامه داد: در این شرایط ریسک کار بالا می رود و هزینه پول افزایش می یابد. بنابراین اینچنین نیست که تحریم ها اثر ندارد بلکه اثری که آنها می خواهند و قصد دارند ما را گیج و فلج کنند که دستمان را بالا ببریم و تسلیم شویم، ندارد.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی واردات کم، وضعیت سرمایه گذاری نامناسب، قیمت ارز بالا، جابه جایی ارز مشکل می شود و تقاضا برای دلالی ارز افزایش می یابد. وقتی مردم به مسئولان اقتصادی بی اعتماد می شوند از طرف پول بد، فرار و به سوی پول خوب می روند. هر چه این بی اعتمادی بیشتر باشد این وضعیت تشدید می شود.

توکلی، ضعف مدیریت و سوء تدبیر و عدم تحرک دولت در بازار سکه و ارز را مهمترین علل وجود مشکلات در این زمینه خواند و گفت: افزایش سود بانکی 18 روز قبل از مدیریت بازار ارز و طلا از سوی دولت مصوب شده بود. سئوال ما در مجلس از مسئولان اقتصادی دولت این بود که چرا دیر عمل کردند.

واکنش های نامناسب دولت در بازار ارز مسئله را تشدید کرد

الیاس نادران نیز درباره این موضوع گفت: تحریم ها از قبل هم وجود داشته و شاید خیلی موضوع جدیدی نبود اما سوء مدیریت ها و نحوه توزیع پول در جامعه که بخشی از آن از طریق توزیع یارانه ها بود، وضعیت را نابسامان کرد. دشمنان جنگ روانی مختصری راه انداختند که بانک مرکزی را تحریم می کنیم و بر اساس آن فشارهای اقتصادی داخل هم فعال شد در این شرایط مقامات پولی و ارزی کشور باید بلافاصله واکنش عملی اعتماد زا انجام می دادند اما متاسفانه به جای واکنش های مثبت اعتمادزا، واکنش های نامناسب اتخاذ شد و مسئله را تشدید کرد.

وی ادامه داد: از جمله این مسائل غیبت دولت در بازار به مدت طولانی و انجام مصاحبه های تحریک کننده بود و باعث شد فراز و فرودهای دامنه داری در بازار ارز به وجود آید. دولت امکان مدیریت بازار را داشت، اعتراض ما به دولت در مجلس این بود که اگر تدبیری در امور اقتصادی کشور باشد می توان بر این فشارها غلبه کرد کما اینکه در 30 سال گذشته این اتفاقات افتاد اما در زمان خود تدبیر شد.

توکلی در ادامه این بحث در پاسخ به سئوالی که پیش بینی شما از آینده بازار ارز و اقتصاد ایران چیست، گفت: کاری که دولت انجام داد اثر روانی نسبتا خوبی داشت اما این سیاست دوام نمی آورد دولتی ها خیال کردند اگر نرخ دولتی اعلام کنند دیگر مشکل حل می شود در حالیکه رسانه ها قیمت واقعی را اعلام می کنند.

سه وزیر اقتصادی دولت جوانمردی کنند و استعفا دهند

وی تاکید کرد: راه حل عدم بازگشت التهاب به بازار ارز و سکه این است که مسئولان اقتصادی عوض شوند من شخصا به وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و وزیر بازرگانی گفتم آقای احمدی نژاد که شما را بر نمی دارد، شما جوانمردی کنید و خود استعفا کنید. در این مواقع ما شاهدیم که دولت ها ولو اینکه مقصر هم نباشند مسئولان خود را عوض می کنند چه برسد به ما که مقصران را دیده ایم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس در پاسخ به این سئوال که آینده اقتصاد در سال 91 را چطور ارزیابی می کنید، گفت: وقتی کاندیدای مجلس نهم شدم به من گفتند تو چه برنامه ای داری و من پاسخ دادم تا این دولت باشد هیچ برنامه ای ندارم.

دولت باید سرخط بیاید، کاری از مجلس ساخته نیست

وی افزود: من به عنوان نماینده اگر رای بیاورم باید کاری کنم که دولت را بیاورم سر خط. این دولت، دولتی است که هر کاری می خواهد می کند و کاری از مجلس بر نمی آید.

حسین نجابت نیز در پاسخ به این سئوال که مجلس نهم چه برنامه ای برای نهادینه کردن تحزب در کشور دارد، گفت: ما در کشور یا با اشکال ساختاری و یا با اشکال رویکردی مواجه هستیم، برخی امور حتی با وضع قانون هم حل نمی شود مشکل تحزب در کشور مشکلی نیست که با تصویب قانون حل شود بلکه فرهنگ تحزب باید اصلاح شود. ما تا احزاب منطقی و معقول نداشته باشیم شاهد ارائه فهرست های متعدد در انتخابات هستیم. اینها مشکلاتی است که با تصویب قانون حل نمی شود.

نادران در پاسخ به این سئوال که شما که جزو منتقدان دولت هستید چرا جبهه منتقدان دولت را تشکیل ندادید، گفت: برای ما نه حامی دولت بودن و نه منتقد دولت بودن هیچ کدام اصل نبود بنای ما گفتمان انقلاب اسلامی بود. ما پس از ورود به مجلس نسبت به بسیاری از رفتارهایی که در دولت انجام گرفته انتقاد اساسی داشتیم و معتقد بودیم که اگر بر اساس نظر دولت قانون به درستی تصویب نمی شود، لازمه اش این است که دولت با مجلس تعامل داشته باشد و دلایلش را بگوید و اساس را بر این بگذارد که مجلس عقلایی تصمیم می گیرد.

نگران تبعات تصمیمات دولت هستیم

وی ادامه داد: درست است که ما منتقد رفتارهای سیاسی دولت و نگران تبعات این تصمیمات هستیم اما راه برای تعامل باز است به عنوان مثال دولت خلاف وعده خود که گفته بود قیمت حامل های انرژی را در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها هر دو سال یک بار افزایش خواهد داد اخیرا اعلام کرده که مجددا قرار است این افزایش قیمت را شاهد باشیم و پرداخت نقدی به مردم را افزایش دهد این نوع تصمیمات به شدت نگران کننده است هر چند ما هنوز از کم و کیف اجرای این قانون در مراحل بعدی مطلع نیستیم اما چون این تصمیمات انبساط پولی ایجاد می کند شرایط اقتصادی کشور را ناپایدارتر خواهد کرد.

نماینده تهران خاطر نشان کرد: اما اینکه ما جبهه ای تشکیل دهیم پذیرفتنی نیست ما در چارچوب ارزش های اصلی انقلاب باید از آزادی های مردم، عدالت و مبارزه با فساد دفاع کنیم و دولت را ملزم کنیم در چارچوب قانون وظایفش را عمل کند این موارد که گفتمان اصولگرایی را تشکیل می دهد برای ما اصل است.

نجابت در پاسخ به این سئوال که حرف و حدیث هایی درباره فهرست ارائه شده از سوی جبهه متحد وجود دارد و گفته می شود چرا افرادی که از حامیان دولت هستند در این فهرست حضور دارند، گفت: درباره لیست، من حداقل اطلاعات بیشتری از آقایان توکلی و نادران دارم، این دو بزرگوار سهم و تاثیری در چینش این فهرست نداشتند و حداکثر نقش آنها این بود که خودشان در فهرست می مانند یا خیر. برخی از سئوالات درباره فهرست ارائه شده به حق است اما در نهایت ما باید از این فهرست ارائه شده حمایت کنیم، لیست قابل قبولی هم هست.

توکلی نیز درباره فهرست جبهه متحد گفت: توصیه من این است که اگر کسی قرار است لیستی رای دهد به فهرست جبهه متحد رای دهد اما من که همه افراد را می شناسم به همه آنها رای نمی دهم، برخی را حذف و برخی دیگر را جایگزین آنان می کنم بنابراین اگر شما هم افراد دیگری خارج از این فهرست را نمی شناسید به همه 30 نفر معرفی شده در جبهه متحد رای دهید.

رحیمی را به دادگاه می کشانم

رئیس مرکز پژوهش های مجلس در پاسخ به این سئوال که اظهارات و ادعاهای آقای رحیمی درباره شما چیست، گفت: من چندین بار پاسخ آن را داده ام و حتما او را به دادگاه می کشانم، شکایت ما ثبت شده و این تو بمیری دیگر از این تو بمیری ها نیست که رهایش کنم.

وی به مدرسه معلم و ادعاهای رحیمی درباره چگونگی تاسیس آن اشاره کرد و گفت: خدا می داند این مدرسه با چه خون دلی ساخته شده و وقف شد هیچ کس مالک آن نیست و هنوز بدهی های آن پرداخت نشده است. درباره ورود و خروجم به خارج از کشور هم زمان آن در سایت نیروی انتظامی ثبت شده و مشخص است .

توکلی درباره تحصیلاتش و ادعاهای رحیمی در این باره نیز گفت: از آنجا که سوابق شغلی و اقتصادی داشته ام و روزنامه نگار اقتصادی نویس بوده ام از چند دانشگاه پذیرش گرفته ام و حتی یک ترم زودتر از متوسط زمانی که دانشجویان فارغ التحصیل می شوند درسم را تمام کردم و هزینه های تحصیل را از چاپ کتاب تامین کردم. آیا حالا من رانت خوار هستم؟ هر چه از این حرف ها بزنند مهم نیست تا این فاسدها را به دادگاه نکشم، ول کن نیستم.

نادران در بخش دیگری از این نشست درباره توقف صادرات نفت به اروپا از سوی ایران گفت: در بحث نفت، اروپایی ها تصمیم گرفتند ظرف 6 ماه پالایشگاههای خود را با نفت غیر ایرانی تطبیق دهند اما چون می خواستند مذاکرات با ما را شروع کنند خواستند اقدامات سیاسی کنند و قبل از اینکه وارد مذاکره شوند اقدامی در جهت تحریم کنند.

وی گفت: باید از این رفتارها حداکثر بهره وری ممکن را داشته باشیم مطمئن باشید چون اروپایی ها آدم های فوق العاده مادی هستند این رفتارها موثر واقع می شود و عاقلانه تر تصمیم می گیرند. کسانی که هم اکنون از سوی اروپایی ها اعلام موضع می کنند تصمیم گیرندگان اروپایی نیستند بلکه تصمیم را دیگران می گیرند.

دور زدن تحریم ها شدنی است

نادران گفت: دور زدن تحریم ها از طریق ابزارهایی که تعبیه شده، شدنی است. ممکن است هزینه ما را افزایش دهد اما ارزش دارد. ما ابزارهایی در اختیار داریم که فشارهای مالی را بر رقبای خود در اروپا و آمریکا بالا می برد تا سر میز مذاکره بیایند.

توکلی در پاسخ به این سئوال که چرا استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس رای نیاورد، گفت: من هم خیلی متاسف شدم از رایی که مجلس داد. مجلس روز قبل از استیضاح به گزارش کمیسیون اصل 90 درباره تقصیر وزیر اقتصاد در اختلاس سه هزار میلیارد تومانی رای داد اما روز بعد به استیضاح وزیر رای نداد. مشخص است وقتی مجلس حزب نداشته باشد این کارهای عجیب و غریب هم انجام می شود و موج آدم ها را جابه جا می کند. به طوری که دفاع رئیس مجلس پیش آمد و عده ای با خود گفتند رئیس مجلس بی جهت صحبت نمی کند حتما پیامی از جایی وجود داشته است. این در حالی است که من به آقای لاریجانی گفتم ساعت 7 دیشب مقام معظم رهبری گفته اند من در استیضاح وزیر اقتصاد دخالت نمی کنم، آیا این درست است؟ که آقای لاریجانی پاسخ دادند بله درست است.

وی گفت: عده ای به دهن آقای لاریجانی نگاه کردند ایشان گفتند آقای وزیر عذرخواهی کرده بنابراین رای ندهید.

توکلی ادامه داد: مگر آقای وزیر کفش من را لگد کرده که بگوید ببخشید، و من بگویم اشکالی ندارد! این از ضعف های مجلس هشتم بود که امیدواریم مجلس نهم در برخورد با این موارد جدی تر عمل کند.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

«ران پال» کاندیداهای جمهوریخواه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا:
          ای مردم، جنگ با ایران یعنی کشته شدن شما

اگر شما نگاهی به نقشه ایران بیندازید، خواهید دید که ما 45 پایگاه نظامی در پیرامون ایران ساختهایم؛ این آمار به غیر از زیردریاییهای ما در اطراف ایران است. ایرانیان به کسی حمله نخواهند کرد، آن وقت ما از وجود یک بمب هستهای نگران شدهایم.
          «ران پال»، کاندیداهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بار دیگر مخالفت خود را با حمله نظامی آمریکا به این کشور اعلام کرد.

به گزارش «تابناک»، وی که در مناظرهای در ایالت آریزونا سخن میگفت، در این باره گفت: ما نمیدانیم که ایران سلاح هستهای دارد! ما مدرکی در این زمینه نداریم. من نمیخواهم ایران سلاح هستهای داشته باشد؛ اما آنقدر ایران را تهدید کردهایم که آنان تشویق میشوند تا سلاح هستهای داشته باشند.

وی افزود: اگر شما نگاهی به نقشه ایران بیندازید، خواهید دید که ما 45 پایگاه نظامی پیرامون ایران ساختهایم. این آمار به غیر از زیردریاییهای ما در اطراف ایران است. ایرانیان به کسی حمله نخواهند کرد، آن وقت ما از وجود یک بمب هستهای نگران شدهایم.

«ران پال» همچنین افزود: اتحاد جماهیر شوروی سه هزار بمب اتم داشت؛ اما ما با این کشور گفتوگو کردیم و جنگی هم رخ نداد.

وی خطاب به دیگر کاندیداهای جمهوریخواه گفت: تنها نکتهای که من با شما میگویم، این که رفتن به جنگ یعنی کشتن مردم و اگر هم میخواهید، بجنگید از مردم بپرسید و از کنگره اجازه بگیرید.
          وی خطاب به مردم گفت: مردم جنگ یعنی کشته شدن شما.

این کاندیدای جمهوریخواه همچنین گفت: وقتی ما میتوانیم با اتحاد جماهیر شوروی صحبت کنیم، چرا با کشوری که علیه او هیچ مدرکی نداریم، چنین کاری را انجام نمیدهیم؟

گفتنی است، هماکنون در آمریکا هفت کاندیدای جمهوریخواه در حال رقابت هستند تا سرانجام یک نفر از آنان، خود را برای رقابت با باراک اوباما در اواخر سال جاری میلادی آماده کند.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

سلطانيه: بازديد از "پارچين" مستلزم توافق بر سر يك چارچوب است
            وي در پاسخ به اين كه اعلام آژانس در گزارش اخير مبني بر اين كه ايران در اظهارنامهاش مطالعات ادعايي را رد كرده است، آيا اين اعلام آژانس به معناي رد اظهارنامه ايران نيست؟ گفت: آژانس وظيفه دارد اين اظهارنامه را بررسي و مطالعه كند و پس از آن چنانچه سوالي داشت با ايران مطرح كند.نماينده دائم ايران در آژانس تاكيد كرد: اجراي درخواستهاي آژانس براي رفع برخي سوالات و ابهامات و بازديد از سايت پارچين مستلزم توافق بر سر يك چارچوب است كه كليه ملاحظات دو طرف در آن لحاظ شود.

علي اصغر سلطانيه در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به واكنش كشورهاي غربي و رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا درباره گزارش اخير آژانس درباره ايران گفت: توصيه ميكنم كشورها به خصوص كشورهاي غربي از هرگونه اظهار نظر كه باعث مخدوش شدن فضاي همكاري با آژانس شود، به طور جدي خودداري كنند.

وي گفت: بايد به آژانس اجازه داد فعاليتهاي خود را به طور حرفهاي بيطرفانه و به دور از انگيزههاي سياسي انجام دهد، چرا كه جمهوري اسلامي ايران بنا دارد گفتوگوهايش با آژانس را براي حل و فصل مسائل مورد نظر آژانس ادامه دهد.

سلطانيه با اشاره به گزارش اخير مدير كل آژانس درباره ايران اظهار كرد: اين گزارش بار ديگر به صراحت نشان ميدهد تمام فعاليتهاي ايران به ويژه فعاليتهاي غنيسازياش به طور كامل تحت نظارت آژانس بينالمللي انرژي اتمي است.

وي گفت: اين گزارش سندي است در تاييد توانمندي علمي و تكنولوژي ايران كه گامهاي رو به جلو را در راستاي اهداف صلحآميز برميدارد.

نماينده ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي با بيان اين كه حجم گزارش اخير يوكيا آمانو نسبت به گزارش قبلياش 50 درصد كم شده است، اظهار كرد: در اين گزارش درباره بازرسيهاي معمول و عادي بازرسان در 15 تاسيسات و ديگر نقاط مربوط به فعاليتهاي هستهيي ايران گزارش شده است. همچنين درباره دو دور مذاكرات ايران با مقامات آژانس نكاتي اعلام شده است و مشخص است كه اين مذاكرات براي تعيين يك رويكرد و چارچوب به منظور حل موضوعات و سوالهاي آژانس صورت ميگيرد.

سلطانيه انجام مذاكرات ايران و آژانس را نشان دهنده حسن نيت و همكاري ايران با آژانس دانست و در رابطه با آنچه دسترسي ندادن به بازرسان آژانس براي بازديد از سايت پارچين عنوان شده، تاكيد كرد: هر نوع بازديد و دسترسي به سايت پارچين پس از مذاكره و موافقت بر سر يك چارچوب مشخص عملي خواهد بود.

وي اضافه كرد: جمهوري اسلامي ايران اظهارنامه اوليه و ارزيابي خود را درباره زمينه گزارش قبلي آژانس در طول دو دور مذاكره با مقامات آژانس ارائه كرد كه نشان دهنده جديت ايران در اين فرايند است و آژانس در گزارش اخيرش به اين اظهارنامه اشاره كرده است.

وي در پاسخ به اين كه اعلام آژانس در گزارش اخير مبني بر اين كه ايران در اظهارنامهاش مطالعات ادعايي را رد كرده است، آيا اين اعلام آژانس به معناي رد اظهارنامه ايران نيست؟ گفت: آژانس وظيفه دارد اين اظهارنامه را بررسي و مطالعه كند و پس از آن چنانچه سوالي داشت با ايران مطرح كند.

وي در پاسخ به اينكه آيا اجازه براي دسترسي بازرسان آژانس به سايت پارچين به طور كلي از سوي ايران رد شده است؟ خاطرنشان كرد: بازرسيهاي عادي از تاسيسات هستهيي ايران مطابق معاهده ان پي تي همواره در حال انجام بوده و ادامه دارد. درخواست آژانس براي بازديد از سايت پارچين جداي از بازرسيهاي معمول است و درخواستها براي رفع برخي سوالات و ابهامات از سوي آژانس مستلزم توافق بر سر يك چارچوب است كه كليه ملاحظات دو طرف در آن لحاظ شود.
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

ثروتمندترین کشور جهان کجاست؟
              فوربس اعلام کرد که قطر با سرانه تولید ناخالص داخلی 88 هزار و 222 دلاری ثروتمندترین کشور جهان است و پس از آن لوکزامبورگ با سرانه تولید ناخالص داخلی 81 هزار و 466 دلاری قرار گرفته است.
              :نشریه فوربس نام ثروتمندترین کشورهای جهان را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا؛ فوربس در تازهترین بررسی خود کشورهای جهان را بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی آنها مورد بررسی قرار داده و برای این امر از آمارهای منتشره از سوی صندوق بینالمللی پول بهره برده است.

فوربس اعلام کرد که قطر با سرانه تولید ناخالص داخلی 88 هزار و 222 دلاری ثروتمندترین کشور جهان است و پس از آن لوکزامبورگ با سرانه تولید ناخالص داخلی 81 هزار و 466 دلاری قرار گرفته است.

سنگاپور نیز به عنوان سومین کشور ثروتمند جهان انتخاب شده است. سرانه تولید ناخالص داخلی در این کشور 56 هزار و 694 دلار اعلام شده است.

نروژ (51 هزار و 959 دلار)، برونئی (48 هزار و 333 دلار)، امارات (47 هزار و 439 دلار)، آمریکا (46 هزار و 860 دلار)، هنگ کنگ (45 هزار و 944 دلار)، سوئیس (41 هزار و 950 دلار) و هلند (40 هزار و 973 دلار) دیگر کشورهای ثروتمند جهان هستند که در مکان چهارم تا دهم قرار گرفتهاند.

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

شورای روابط خارجی آمریکا: ایران نیازی به بمب اتم ندارد
                شورای روابط خارجی آمریکا در تحلیلی به بررسی این سئوال پرداخته است که اگر جامعه بین المللی، از طریق آزمون و یا تخمین های اطلاعاتی به این نتیجه برسد که ایران صاحب سلاح هسته ای است، این سلاح چه تأثیری بر سیاست خارجی ایران خواهد داشت؟
                «اگر جامعه بین المللی، از طریق آزمون و یا تخمین های اطلاعاتی به این نتیجه برسد که ایران صاحب سلاح هسته ای است، این سلاح چه تأثیری بر سیاست خارجی ایران خواهد داشت؟» این پرسشی است که «میکا زنکو»، از پژوهشگران شورای روابط خارجی ایالات متحده مطرح کرده و از تعدادی از دانشمندان حوزه روابط بین الملل و مطالعات امنیتی که در موضوع سلاح های هسته ای دارای تجربیاتی هستند، خواسته تا به آن پاسخ دهند.

به گزارش «تابناک»، مطلبی که در رابطه با موضوع فوق در سایت شورای روابط خارجی آمریکا منتشر شده، نشان می دهد که به باور بیشتر دانشمندان مذکور، دستیابی به سلاح هسته ای تأثیر چندانی بر سیاست خارجی ایران نخواهد داشت. از دلایل این امر این است که جمهوری اسلامی ایران هم اکنون نیز ابزارهای مختلفی در اختیار دارد که اصولاً دستیابی به سلاح هسته ای را برایش به امری نه چندان مهم تبدیل می کند.

«کیل بردسلی»، استادیار علوم سیاسی دانشگاه «اِموری» در پاسخ به سوال فوق معتقد است یک ایران مسلح به سلاح هسته ای، رفتار چندان متفاوتی نخواهد داشت. منطق صحبت او این است که اصولاً دستیابی به سلاح هسته ای، با هدف ایجاد بازدارندگی در مقابل دشمنان صورت می گیرد؛ اما ایران در حال حاضر بازدارنده های مناسبی دارد که آن را از سلاح هسته ای بی نیاز می کند.
                بردسلی در این رابطه به نقش مهم ایران در تأمین نیازهای نفتی جهان، دارا بودن نیروهای نظامی متعارف بسیار قوی، توانایی نفوذگذاری در لبنان و عراق و همچنین خستگی غرب از جنگ اشاره می کند. به این ترتیب وی معتقد است قصد ایران برای کسب منفعت از سلاح هسته ای، محل تردید است.
                «سارا کرپس»، استادیار دپارتمان حکومت در دانشگاه «کرنل» نیز معتقد است در رابطه با این موضوع، باید بین دو عرصه تهدید و اقدام عملی تفاوت قائل شد. در عرصه اول، بدون شک سلاح هسته ای به ایران توان چانه زنی بیشتری می دهد و از این جهت می تواند این کشور را تا حدودی در راستای رسیدن به اهدافش یاری دهد.

در عین حال، با توجه به منطق «تئوری بازدارندگی»، سلاح هسته ای توان اقدام عملی بیشتری به ایران نمی دهد؛ زیرا این عرصه، عرصه محاسبه است و با توجه به توان دشمنان ایران برای اقدام متقابل هسته ای، ایران به هیچ وجه از سلاح هسته ای استفاده نخواهد کرد.

«آنی تریسی ساموئل»، پژوهشگر مدرسه کندی در دانشگاه هاروارد نیز نظری مشابه را مطرح و بیان می کند که در عرصه نظر، دستیابی ایران به سلاح هسته ای تأثیر شگرفی بر ذات سیاست خارجی آن نخواهد داشت. وی معتقد است اساس سیاست خارجی ایران از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، همواره عمل گرایانه بوده است.

ساموئل همچنین این نظر را مطرح می کند که در اختیار داشتن سلاح هسته ای، ممکن است به انزوای ایران منجر شود و مقامات ایرانی هرگز خواهان چنین امری نیستند. وی در نهایت با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یک نظام غیرعقلایی یا خودنابودگر نیست، بیان می کند که داشتن سلاح هسته ای در این امر تغییری ایجاد نخواهد کرد.
                در نهایت، «تاد سِشر»، استادیار دانشگاه «ویرجینیا» و پژوهشگر امنیت هسته ای در شورای روابط خارجی آمریکا موضوع را از منظری تاریخی مورد بحث قرار می دهد. وی با اشاره به اینکه مهمترین نگرانی جامعه بین المللی در حال حاضر این است که ایران با به دست آوردن سلاح هسته ای، توان تهدید خود را افزایش می دهد، این موضوع را رد کرده و بیان می کند تهدیدهای هسته ای، فاقد «اعتبار» هستند.

دلیلی که سشر برای ادعای فوق مطرح می کند این امر است که به دلایل مختلف، هیچ کشوری واقعاً به استفاده از سلاح هسته ای روی نخواهد آورد. وی در این رابطه به تجربه رژیم صهیونیستی، چین و کره شمالی اشاره می کند. وی در این باره نقل قولی از رابرت مک نامارا، ژنرال بلندپایه آمریکایی را بیان می کند که می گفت: «سلاح های هسته ای به کلی بی فایده هستند؛ مگر برای بازداشتن دشمن از استفاده از آن».

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

پیشنهاد ایران به پاکستان: گندم بدهید و به جای دلار ، کود و آهن بگیرید

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در خبر گزاری موج خبر ی بیان شده که بورس دیگر با سفته بازان مقابله می کند اولین گروه گروه قندی می باشد که برای شفاف سازی رفته و بیان می کنند که این رشد غیر عادی برای اینده باید مورد توجه سرمایه گذاران قرار گیرد و با تحلیل خرید و فروش کنند و بیان می کنند که بعضی از این گروه با این رشد ارزش ندارند و نیم نگاهی به ساختمانی ها هم انداختند که هدف بعدی برای شفاف سازی می باشد البته این گونه نشان می دهد این مسولان بورس دیگر زنده اندبه سیم اخر ای ول به غیرت شما
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                      در خبر گزاری موج خبر ی بیان شده که بورس دیگر با سفته بازان مقابله می کند اولین گروه گروه قندی می باشد که برای شفاف سازی رفته و بیان می کنند که این رشد غیر عادی برای اینده باید مورد توجه سرمایه گذاران قرار گیرد و با تحلیل خرید و فروش کنند و بیان می کنند که بعضی از این گروه با این رشد ارزش ندارند و نیم نگاهی به ساختمانی ها هم انداختند که هدف بعدی برای شفاف سازی می باشد البته این گونه نشان می دهد این مسولان بورس دیگر زنده اندبه سیم اخر ای ول به غیرت شما
                      بحث غیرت نیست . رفتن منافع رو هماهنگ کنن;)
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        بحث غیرت نیست . رفتن منافع رو هماهنگ کنن;)
                        با سلام آقای مصری پور در حال حاضر باید منافع را در نظر بگیرند در آن زمان که داشتند سفته بازی می کردند کجا بوده اند امدن بغضی از قندی ها گزارش بد داده اند باید آن وقت خریدار که در گذشته خرید کرده بایدچه کار کند البته خود خریدار هم مقصر است که در این بازی که کاملا سفته بازی بود شرکت کرد امید واریم که این بازی ختم به خیر برایکسانی باشد که از قبل قندی خرید داشته اند باید ببینیم که گزارش ها چگونه است با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

حماس و یک اشتباه تاریخیدر پی تغییر موضع حماس درباره حکومت بشار اسد و حمایت اسماعیل هنیه از مخالفان اسد ، حسن هانی زاده از تحلیلگران مسائل جهان عرب ، این یادداشت را برای عصر ایران نوشته است:

معروف است به این که رهبران سیاسی فلسطین در طول 64 سالی که از عمر رژیم صهیونیستی می گذرد همواره از تاریخ عبرت نمی گیرند و اشتباهات پیشینیان خود را تکرار می کنند.

نخستین اشتباه رهبران تاریخی فلسطین این بود که فریب رهبران سابق جهان عرب را خوردند و با وعده بازگشت سریع به اراضی اشغالی ،مردم فلسطین را وادار به ترک فلسطین اشغالی کردند.

مردم فلسطین با این تلقی که مهاجرت آنان برای مدتی کوتاه خواهد بود از فلسطین به کشورهای لبنان، سوریه ، مصر ،اردن وعراق مهاجرت کردند اما این مهاجرت بازگشتی به دنبال نداشت.

اشتباه دیگر رهبران فلسطینی این بود که در جریان اشغال کویت توسط عراق درسال 1990 در کنار رژیم صدام قرار گرفتند و کویت را که بزرگترین حامی مالی آنان بود به رژیم دیکتاتوری صدام فروختند.

در گیر شدن مستقیم با رژیم پادشاهی اردن در سال 1970 که منجر به بروز فاجعه سپتامبر سیاه وقتل عام 15 هزار فلسطینی توسط ملک حسین پادشاه سابق اردن یکی دیگر از اشتباهات تاریخی رهبران فلسطینی بود.

امضاء قرار داد اسلو نیز زائیده تحلیل غیر دقیق رهبران فلسطین وتلقی اشتباه آمیز آنان از شرایط ورخدادهای بین المللی در آن زمان بود.

در سال 1991 کنفرانس مادرید در شرایطی بر گزارشد که اشغال کویت توسط عراق جهان عرب را به دو بلوک مخالف و موافق تقسیم کرده بود.

مرحوم یاسرعرفات رهبر سابق سازمان آزادیبخش فلسطین که همه تخم مرغ های خود را در سبد صدام حسین قرار داده بود ،بیشترین دوستان عرب خود را ازدست دا د .

لذا یاسر عرفات با این تلقی که جهان عرب انسجام خود را از دست داده وفلسطین تنها مانده، با پادرمیانی دولت نروژ بطور پنهانی با مقامات رژیمصهیونیستی مذاکراتی را آغاز کرد که این مذاکرات به امضای توافقنامه اسلودر سال 1993 منجر شد.

ازآنجائی که دمشق همواره برای پشتیبانی از جنبش فتح به رهبری یاسر عرفات متحمل مشقات زیادی شده بود لذا این قرار داد رنجش مرحوم حافظ اسد رئیس جمهوری سابق سوریه را در پی داشت.

مرحوم حافظ اسد انتظار داشت که یاسرعرفات حداقل قبل از امضای قرارداد ننگین اسلو با رهبران سوریه رایزنی می کرد اما عرفات به اصطلاح از پشت سر حافظ اسد عمل کرد.

همان زمان مرحوم حافظ اسد دستور داده بود که دیگر یاسرعرفات را به دمشق راه ندهند اما رهبر جنبش فتح که همچنان نسبت به تشکیل یک دولت مستقل فلسطینی تردید داشت نمی خواست مهم ترین حامی خود یعنی سوریه را از دست بدهد.

لذا در سال 1994 زمانی که باسل اسد فرزند مرحوم حافظ اسد در یک تصادف دردناک جان خود را از دست دا د یاسرعرفات به بهانه شرکت در مراسم تشییع جنازه باسل اسد وارد دمشق شد و در حالی که بشدت بر سر و روی خود می کوبید خود را در آغوش مرحوم حافظ اسد انداخت!

با این که حافظ اسد به خوبی می دانست که مرحوم یاسرعرفات به اصطلاح فیلم بازی می کند اما با وساطت عبدالحلیم خدام معاون سابق رئیس جمهوری ،فاروق الشرع وزیر خارجه ومصطفی طلاس وزیر دفاع وقت سوریه با یاسر عرفات آشتی کرد و او را بخشید.

اما مدتی بعد یاسرعرفات که در کاخ رام الله به عنوان رئیس تشکیلات خودگردان بر کرسی ریاست تکیه زد رفت وآمدهای خود را با اسحاق رابین ، شیمون پرز وایهود باراک نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی افزایش داد و دوستان قدیمی خود را فراموش کرد.

سرانجام یاسرعرفات که تحت تاثیر رهبران برخی کشورهای عرب منطقه روابط خود را با رژیم اسرائیل توسعه داد ه بود در کاخ خود تنها ماند و آمد بسر او که نباید می آمد.

یاسر عرفات از سال 2002 بیش از دو سال در محاصره تانکهای ارتش رژیم صهیونیستی درمقر تشکیلات خود گردان در رام الله باقی ماند ودر طول این مدت هیچیک از رهبران عرب به عنوان همدردی حتی زحمت یک تماس تلفنی با یاسرعرفات را بخود ندادند.

عرفات درنوامبر سال 2004 بر اثر یک بیماری مشکوک به بیمارستان پرسی فرانسه منتقل شد ودر آنجا در غربت فوت کرد اما در طول 14 روزی که در بیمارستان بستری بود هیچیک از سفرای عرب در پاریس حتی به ملاقات وی نرفتند.

پرونده مرگ مشکوک یاسرعرفات پس از 50 سال مبارزه برای همیشه در بیمارستان پرسی فرانسه به بایگانی راکد سپرده شد وگوئی اصلا یاسرعرفاتی به دنیا نیامده بود !

محمود عباس" ابو مازن "جای عرفات را گرفت وهمان راهی را دنبال کرد که عرفات سالها بدون دست یابی به اهداف خود دنبال کرده بود.

ابو مازن با سرعت بیشتری در پی مذاکره با رهبران رژیم صهیونیستی برآمد اما این مذاکرات پس از 7 سال به بن بست رسید.

حماس که مبارزه خود را از سال 1987 با انقلاب سنگ آغاز کرده بود توانست جایگاه رفیعی در میان توده های مسلمان و فلسطین کسب کند.

مبارزات حماس می رفت معادلات داخلی ،منطقه ای وبین المللی را به سود ملت فلسطین تغییر دهد اما بار دیگر رهبران حماس دچار خطای تاریخی شدند.

رهبران عربستان، قطر، اردن و مصر از حماس خواستند تا فاز نظامی و مبارزاتی را کنار بگذارد و وارد فاز سیاسی و دولت سازی بشود.

حماس در سال 2005 با این تلقی که تشکیل یک دولت انقلابی به کسب امتیازات بیشتری از رژیم اسرائیل منجر می شود وارد انتخابات پارلمانی شد .

این جنبش با کسب اکثریت کرسی های پارلمانی توانست دولت خود را تشکیل دهد اما هیچیک از سران رژیم های عرب علیرغم وعده های قبلی خود حاضر نشدند دولت حماس را به رسمیت بشناسند.

امروز نیز حماس بار دیگر دچار خطای استراتژیکی شده ومی رود تا دستاوردهای مبارزاتی خود را فدای وعده های پوچ ودروغین سران عربستان، بحرین، قطر وامارات کند.

سفر اسماعیل هنیه نخست وزیر حماس به چند کشورعربی و نیز جمهوری اسلامی ایران در واقع برآیند رخدادهای اخیر جهان عرب بود.

سر نگونی حسنی مبارک در مصر، زین العابدین بن علی در تونس و معمر قذافی در لیبی اوضاع سیاسی منطقه را به سود حماس و به ضرر جنبش فتح تغییر داد.

جنبش فتح به رهبری محمود عباس که هم پیمانان سنتی خود را در مصر ، تونس و لیبی از دست داده سعی کرد به حماس نزدیک شود .

رهبران حماس نیز با این تصورکه اوضاع سوریه دیگر قابل کنترل نیست وممکن است تغییراتی در آینده در سوریه صورت گیرد خود را درآغوش رهبران کشورهای حوزه خلیج فارس ونیز جنبش فتح انداختند.

هر چند مذاکرات اخیر اسماعیل هنیه، خالد مشعل وموسی ابومرزوق از رهبران حماس با محمود عباس رئیس تشکیلات خود گردان در دوحه و قاهره یک مساله داخلی است و به خود فلسطینیان مربوط است اما در جریان سخنرانی اسماعیل هنیه در دانشگاه الازهر اتفاقی رخداد که جایگاه حماس را نزد ملت ایران متزلزل می کند.

همه ملتهای مسلمان در سراسر جهان به خوبی می دانند که ملت ایران در طول 33 سال گذشته به دلیل جانبداری بی قید وشرط از جنبش های مبارز فلسطینی بهای سنگینی پرداخت کرده است .

اتهام زنی ها ، محاصره اقتصادی ، جنگ تحمیلی 8ساله ، بلوکه کردن دارائیهای ایران و تلاش برای انزوای سیاسی این کشور بخشی از تبعات کمک ملت ایران به جنبش های آزادیبخش فلسطین به ویژه حماس بوده است.

در جریان سخنرانی اخیر اسماعیل هنیه در دانشگاه الازهرقاهره جمعی از افراد معلوم الحال تحت تاثیر پترودلارهای عربستان شعارهائی علیه ایران دادند که با سکوت نخست وزیر حماس مواجه شد.

سلفی های مزدور عربستان بدون هیچگونه مقدمه ای شعارهای " نه ایران نه حزب الله" دادند واسماعیل هنیه نیز با لبخند وسکوت خود ظاهرا آنان را همراهی می کرد.

جا داشت که آقای هنیه برای این گمراهان کوردل و بی بصیرت و سلفی های مزدور و جیره خوارعربستان توضیح می داد که اگر ایران وحزب الله نبودند امروز نه حماسی وجود داشت ونه فلسطین .

آقای اسماعیل هنیه باید متذکر می شد که اسرائیل در جنگ ژوئن 1967 درعرض 6 روز 80 هزارکیلومتر مربع " 8 برابر مساحت لبنان" از خاک مصر و سوریه را اشغال کرد اما در جنگ 33 روزه در برابر شیرمردان مکتب "حیدر" با تحمل سنگین ترین شکست های تاریخی خود از جنوب لبنان عقب نشینی کرد.

آقای اسماعیل هنیه باید به این کوردلان متعصب یاد آوری می کرد که در جنگ ژوئن 1967 ژنرال های دو ستاره و سه ستاره ارتش مصر از ترس سربازان اسرائیلی در شنزارهای صحرای سینا، العریش و شرم الشیخ پنهان شده بودند .

اما در جنگ 33 روزه لبنان ،این ژنرال های سه ستاره اسرائیلی بودند که در برابر جوانان پیرو مکتب امیر المومنین" علی علیه السلام" در جنبش حزب الله بستوه آمده بودند و خود ر ادر پشت تپه ماهورهای جنوب لبنان پنهان کرده بودند.

متاسفانه آقای اسماعیل هنیه در سخنرانی خود در جمع سلفی های دانشگاه الازهر در روز جمعه گذشته بدترین عبارات را در مورد نظام ضد صهیونیستی سوریه به کاربرد و از تروریست های سلفی ضد دولتی سوریه جانبداری کرد.

حداقل آقای اسماعیل هنیه باید حرمت نان ونمکی را که 500 هزار فلسطینی مقیم سوریه در طول 60 سال گذشته خورده بودند پاس می داشت و موضع متعادل تری در برابر دولت بشار اسد اتخاذ می کرد.

اگر آقای هنیه تصور می کند که باید در بهارعربی چهچهه مستانه بزند و یاران قدیم را فراموش کند بار دیگر مرتکب خطای تاریخی شده زیرا سران رژیم های عرب هیچگاه به ملت فلسطین وفادارنبوده ونخواهند بود.

موضوع فلسطین را سران کشورهای بی هویتی مانند عربستان، قطر، بحرین و امارات حل نخواهند کرد زیرا این موضوع بقدری پیچیده ودارای ابهامات سیاسی، بین المللی وامنیتی است که از فهم وشعور سران این کشورها خارج است .

آقای اسماعیل هنیه و یاران وی در جنبش حماس باید بدانند که ملت ایران در بدترین شرایط محاصره اقتصادی و بین المللی هرگز دست از حمایت از ملت فلسطین بر نداشت اما نمک خوردن ونمکدان شکستن هم در ادبیات سیاسی و اجتماعی ملت ایران جائی ندارد.

ملت بزرگ و وفادار ایران در جریان بر گزاری مراسم روز قدس سال 1388 زمانی که عده معلوم الحالی شعار " نه غزه نه لبنان" سر داده بودند بر دهان این عده کوبید، لذا این ملت انتظار داشت که آقای اسماعیل هنیه بر دهان کسانیکه شعار " نه ایران نه حزب الله" سر داده بودند ، می کوبید .

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

وقتي ميتوانيم معامله را فسخ كنيم
                            جام جم آنلاين: در اصطلاح حقوقی به داشتن اختیار بر هم زدن معامله «خیار» میگویند. از دیدگاه قانون مدنی ماده 396 انواع خیارات براي فسخ معامله 10 مورد است که خیار مجلس، شرط، تاخیر ثمن، رویت و تخلف از وصف، غبن، عیب، تدلیس، تبعیض صفقه، تخلف شرط و خيار حیوان را شامل ميشود.

بر اين اساس، خيار مجلس، اختیاری است که به هر یک از خریدار و فروشنده داده میشود تا زمانی که متفرق نشدهاند و در محل حضور دارند بتوانند معامله را فسخ كنند.

این در حالي است كه خیار تاخير از ثمن زمانی کاربرد دارد که فروشنده صبر ایوب ندارد و خریدار در پرداخت ثمن یا همان پول تعلل ميكند. در اين شرايط است كه ماده402 قانون مدنی به كار ميآيد، چرا كه اين ماده ميگويد هرگاه فروشنده و خریدار زمانی را برای پرداخت پول مشخص نکرده باشند و 3 روز از تاریخ معامله بگذرد و فروشنده کالا را در اختیار مشتری نگذارد و مشتری هم قیمت جنس را نپردازد، فروشنده حق دارد معامله را فسخ کند.

اين در حالي است كه اگر خريدار ظرف 3 روز ثمن معامله را پرداخت کند دیگر فروشنده حق فسخ ندارد. نكته مهم در این نوع خیار اين است كه هرگاه کالا از آن دسته اجناسی باشد که در کمتر از 3 روز فاسد میشود یا افت قیمت پیدا میکند فروشنده هر زمانی كه احساس کرد کالا در حال فساد یا کسر قیمت است میتواند معامله را برهم بزند.

کلاه گشاد و خیار غبن

گاهی اوقات افراد بدون هیچ تحقیق و تفحصی معاملاتی انجام میدهند و پس از اتمام كارها تازه متوجه ضرر و زياني كه متحمل شدهاند ميشوند. بيشتر وقتها كار دو طرف اين قبيل معاملات به دعوا ميكشد و عاقبت، يك طرف معامله با اين فكر كه ديگر هيچ راهحلي وجود ندارد، دست از كار ميكشد. اين در حالي است كه قانون براي اين قبيل افراد نيز راه چارهاي گذاشته است.

ماده 416 قانون مدنی براي آنهايي كه گمان ميكنند كلاه بزرگي بر سرشان رفته است خيار غبن را پيشبيني كرده تا از اين طريق اگر در معاملهاي دچار زيان شدند آن را فسخ كنند. پس هرگاه یکی از فروشنده یا خریدار در معامله غبن فاحش داشته باشد، با استناد به اين نوع از خيار بعد از آگاهشدن از این زیان فاحش میتواند معامله را فسخ كند.

نکته مهم اینکه استناد به خیار غبن برای فسخ معامله در صورتی پذیرفته میشود که فرد زیاندیده هنگام معامله به قیمت عادله یا همان قیمت روز آگاه نباشد ولی اگر از قیمت روز آگاهی داشته باشد آن وقت نمیتواند معامله را به استناد این ماده قانونی فسخ کند. نکته دیگر اینکه خیار غبن فوری است یعنی به محض اطلاع طرفین باید اجرا شود و تعلل در آن جایز نیست.

گنجشك قنارينما

جمله گنجشك رنگ کردن و جای قناري فروختن مصداق نوع دیگري از خياري است که به خریدار داده شده تا بتواند معامله را فسخ کند، آن هم در مواقعي كه خریدار ثابت کند فروشنده با زبان چرب و نرمش خصوصیاتی برای جنسش بیان کرده که در واقع فاقد آنها بوده و مشتری از همه جا بیخبر هم جنس را خریده ولی سرانجام متوجه کلک او شده است.

ماده 410 قانون مدنی در این باره میگوید :«هرگاه کسی مورد معامله را ندیده و آن را فقط با بیان اوصاف توسط فروشنده خریده و بعد از دیدن آن بفهمد جنس مورد معامله دارای اوصاف ذکر شده نيست، میتواند معامله را فسخ كند.» اين در حالي است كه اگر مشتری جنس مورد معامله را دیده باشد و بداند مورد معامله، آن اوصاف و خصوصیات را ندارد دیگر نمیتواند معامله را فسخ کند. البته باید توجه داشت هرگاه خریدار جنسی را قبلا دیده باشد و به اعتماد دیدن قبلی اقدام به معامله کند ولی بعد از خرید متوجه شود آن خاصیت قبلی را ندارد اختيار فسخ معامله را دارد.

بنجلفروشی

ماده 422 قانون مدني میگوید اگر بعد از معامله معلوم شود که مبیع (کالا) معیوب است مشتری حق دارد یا معامله را فسخ کند یا ضمن پذيرفتن جنس معیوب ، تفاوت قیمت جنس معیوب و سالم را از فروشنده بگیرد.

به این خیار، خیار عیب میگویند. خیار عیب زماني قابل استناد است كه برای مشتری ثابت میشود در حين معامله، عيب وجود داشته ولي مخفي بوده است. عیب هم زماني مخفی محسوب میشود که مشتری زمان خرید از آن آگاه نباشد. نکته دیگر اینکه بعد از آگاه شدن به عیب عمل به خیار فوری است يعني بايد به محض مطلع شدن از عيوب موجود براي فسخ معامله اقدام كرد.

فریب در معامله

فريب در معامله را حتما خيليها تجربه كردهاند اما شايد بيشتر افراد فريب خورده نتوانسته باشند حقوق از دست رفتهشان را احقاق كنند. اين در حالي است كه قانون براي افراد فريب خورده در معامله تسهيلاتي قائل شده، به طوري كه اگر فروشنده عملیاتی انجام دهد که موجب فریب خریدار شود، مشتری میتواند از خیار تدلیس استفاده و معامله را فسخ كند. البته نکته مهم در این باره این است که عملیات فریب باید پیش از انجام معامله رخ داده باشد تا به اين وسيله رغبت انجام معامله در مشتری ایجاد شود.

پایگاه خبری جام جم آنلاین، منتشر کننده آخرین و به روزترین اخبار سیاسی، اقتصادی، حوادث، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی ایران و جهان
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

"ايميدرو" دو ماه است صاحب ندارد؛
                              سكوت غضنفري در برابر فساد بزرگ
                              هر چند بايد اذعان كرد تيغ رسانه ها مدتي است در كشور كند شده، اما اين كندي هنوز به آنجا نرسيده كه از اشتباهات فاحش برخي مديران ارشد اجرايي براحتي گذشت.
                              به گزارش خبرنگار اقتصادي مشرق ، با شروع محاكمه گروه آريا، يكي از جنجالي ترين پرونده هاي قضايي كشور ورق زده شده است كه براي قضاوت درباره آثار و پيامد هاي اين پرونده بايد منتظر ورق خوردن صفحات پاياني آن باشيم .

در ميات پرونده هاي موجود در فساد بزرگ اقتصادي، صفحاتي به يكي از معاونان وزير صنايع اختصاص دارد.(خ . ا) فردي است كه سال ها در صحنه اقتصاد و صنعت كشور اميال و مطامع شخصي خود را پيگيري كرده و هم اكنون در معرض قضاوت قرار گرفته است.

يك مرور اجمالي درباره جايگاه (خ . ا) نشان مي دهد وي مدتي در صندلي مسئول دفتري وزير صنايع تكيه زده ،مدتي نيز مديريت شركت شهرك هاي صنعتي كشور را عهده دار شد و بالاخره عنان "ايميدرو" يكي از دو ركن اصلي وزارت صنايع را در دستان خود گرفت.

البته نبايد از نظر دور داشت كه وي هم زمان با پست هاي رسمي خود، قدرت پنهاني در اختيار داشته كه از سوي وزير سابق صنايع به وي سپرده شده بود و آن هم مديريت بزرگترين پروژه هاي صنعتي و معدني كشور بود.

هر چند زمان لازم است تا ابعاد فساد (خ . ا) براي همگان آشكار شود ، اما يك سوال اساسي باقي مي ماند و آن نحوه انتصاب وي بر مسند "ايميدرو" است . تا اين زمان جناب آقاي غضنفري سكوت را بهترين تاكتيك در برابر اين اشتباه بزرگ خود انتخاب كرده است و رسانه ها نيز آنقدر مشغوليت داشته اند كه كمتر به سراغ اين سوژه رفته اند.

اما به هر حال زمان آن فرا رسيده كه اگر وزير صنايع شجاعتي دارند ، براي اذعان عمومي اعلام كنند (خ . ا) با حمايت چه فردي و با چه فشارهاي سياسي بر مسند بزرگترين شركت هاي صنعتي و معدني كشور تكيه زده است .
                              اما همانطور كه در جلسه روز گذشته دادگاه در يكي از مفاد تفهيم اتهام به «اميرخسروي» از سوي قاضي «سراج» قرائت شد ، اتهام پرداخت رشوه به مبلغ 9 ميليارد ريال به «خ.الف» متهم رديف نهم از مسئولان وزارت صنايع با همكاري و وساطت «ع.ر» متهم رديف دهم، و.... بود.

براي آنان كه تمايل دارند اندك آشنايي با "ايميدرو" داشته باشند بايد گفت؛فولاد مباركه با فروش 4 هزار ميليارد توماني ، فولاد خوزستان با توليد 5/1 ميليون تني ، شركت ملي مس با صادرات يك ميليارد دلاري و فروش چند هزار ميليارد توماني و بالاخره معادن سنگ آهن چادرملو ، گل گهر و سنگ آهن مركزي و كارخانجات توليد آلومينيوم تنها بخشي از حيطه نفوذ در مديريت آقاي (خ . ا) بوده است و اين كه در اين مدت چه تخلفاتي در حوزه صنايع و معادن كشور صورت گرفته ، نيازمند زمان است، زماني كه اميدواريم آنقدر طولاني نشود كه ديگر متخلفان فرصت فرار از تخلفات خود پيدا كنند و رسانه ها همچنان منتظر پاسخ هاي غضنفري هستند و اين كه چرا وزير صنايع به وضعيت نابسامان "ايميدرو" رسيدگي نمي كند.

نكته آخري كه مسئولان اقتصادي كشور بايد پاسخگو باشند اينكه چرا در سال جهاد اقتصادي برخي پست هاي كليدي اقتصاد كشور بدون مسئول مانده اند و در شرايط خاص پايان سال كه نياز به حضور بيشتر و كار جهادي مي باشد همچنان اين پست ها بايد در بلاتكليفي به سر ببرند.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

مدیر عامل سابق فولاد مبارکه:کجای دنیا پول ملی یک کشور چند نرخی است؟/اجرای فاز دوم هدفمندی به تعدیل نیرو می انجامد
                                صنعت - عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران:شرایط صنعت و تولید کشور مهیای اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها نیست.
                                محمود اسلامیان که در کافه خبر سخن می گفت، ضمن ابراز نگرانی از تبعات اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها در شرایط فعلی اظهار داشت:متاسفانه دولت بدون ارزیابی عملکرد فاز اول هدفمندسازی یارانه و تاثیر آن، مترصد اجرای فاز دوم این قانون است که ارزیابی های ما از وضعیت نمونه های استانی نشان از مهیا نبودن وضعیت صنایع کشور برای این امر دارد.
                                مدیر عامل سابق فولاد مبارکه اصفهان افزود:به عنوان نمونه در استان اصفهان بررسی های انجام شده نشان می دهد که به ویژه صنایع انرژی بر همچون صنایع فلزی توان تحمل افزایش بیشتر قیمت حامل های انرژی را ندارند.
                                وی تصریح کرد:در صورت ادامه روند موجود در خصوص تعامل دولت با صنایع کشور در قالب قانون هدفمندسازی یارانه ها، سال آینده باید شاهد تعدیل نیرو در بخش تولید کشور باشیم.
                                اسلامیان خطاب به مسوولان اقتصادی کشور گفت:وقتی در شرایط فعلی سود برخی صنایع کشور کمتر از هزینه افزایش هزینه انرژی است، چگونه ادامه تولید میسر خواهد بود؟
                                وی در پاسخ به توصیه مقام های دولتی مبنی بر لزوم اصلاح ساختار تولید و ارایه طرح های کاهش مصرف انرژی گفت:چنین طرحی زمان بر و تدریجی است گذشته از این فشار هزینه های سربار تولید در ایران اجازه این گونه تدبیرها را به تولید کنندگان نمی دهد.
                                اسلامیان افزود:با وجود هزینه بالای تامین مالی از سیستم بانکی، نابسامانی بازار ارز و نیز فشار عوارض و مالیات بر تولید نمی توان انتظار اصلاح ساختار تولید را داشت.
                                خزانه دار اتاق بازرگانی ایران گفت:هزینه بالای تولید در ایران و دخالت های گسترده دولت، توان رقابت را از میان برده است.
                                وی افزود:مگر تولیدکنندگان چینی با چنین تورمی و چنین هزینه هایی مواجه هستند که ما هستیم، آن گاه دولت با پایین نگاه داشتن نرخ ارز عملا شرایط را برای تولیدکنندگان سخت تر کرده است.
                                عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران با انتقاد از مدیریت بازار ارز گفت:کجای دنیا پول ملی کشور چند نرخی است که در ایران هست. بانک مرکزی و وزارت اقتصاد با ارزیابی نادرست از نرخ ارز مانع تک نرخی شدن ارز شدند.
                                اسلامیان افزود:به اعتقاد من نرخ ارز نه 1226 تومان است نه نرخ 1900 تومان بازار آزاد بلکه دولت باید نرخ واقعی را ارزیابی کند.
                                وی خاطرنشان کرد:اگر دولت بحث افزایش نرخ ارز را مطابق نرخ تورم، طی سال های اجرای قانون برنامه چهارم توسعه، تعدیل می کرد، امروز شاهد جهش قیمتی نبودیم.
                                اسلامیان در خصوص دخالت دلالان در بازار ارز گفت:زمانی که نزدیک به 98 درصد ارز کشور آن هم در حجم 90 میلیارد دلار در سال در انحصار بانک مرکزی است، این که چند دلال و صراف با سرمایه اندک، بازار را بهم بریزند، باور نکردنی است و بیشتر نشان دهنده ضعف مدیریت بازار ارز است.
                                عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران افزود:این اتفاق شبیه این است که پس از واردات گسترده برنج به کشور ادعا کنیم که چند مغازه دار بازار برنج را بهم ریخته اند.
                                مشروح گفتگوی محموداسلامیان در کافه خبر به زودی منتشر می شود.

نظر

در حال کار...
                                X