اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4925

    #51631
    پاسخ : اخبار

    چرا با دلار 28500 تومان برنجی وارد میکنید که بیشتر ان دوباره بصورت قاچاق از کشور خارج میشود

    واردات ۲ میلیون تن برنج با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ نصف محصول امسال به فروش نرفته است

    رییس اتحادیه برنج‌فروشان شهر بابل گفت: دولت در حالی در سال ۱۴۰۱، ۲ میلیون تن برنج با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی وارد کرده که نیاز کشور به برنج وارداتی حدود ۹۰۰ هزار تن است. بنابراین مازاد برنج در کشور به انبار شدن محصول ایرانی و رکود کامل بازار انجامیده است.

    نظر

    • جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

      #51632
      پاسخ : اخبار

      در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      قائم مقام اسبق وزارت امور خارجه پاکستان که به مدت ۳ سال به عنوان سفیر این کشور در تهران حضور داشت، با تاکید بر مشروعیت نگرانی‌های جمهوری اسلامی ایران در مورد تهدید تروریسم در مرزهای مشترک، اظهار داشت که گروه «جیش العدل» از سوی آمریکا حمایت می‌شود.
      به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، شمشاد احمد خان دیپلمات برجسته پاکستانی که بین سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۸ قائم مقام وزارت امور خارجه این کشور بود طی اظهاراتی در شبکه پاکستانی «جی تی وی»، از اقدامات ناکافی دولت و ارتش این کشور برای جلوگیری از تحرکات تروریستی در نزدیکی مرزها با ایران انتقاد کرد.
      https://www.irna.ir/news/85358692/%D...A7%D8%B3%D8%AA
      باز خوبه پاکستان قبول دارد که تروریست پرور است

      نظر

      • جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4925

        #51633
        پاسخ : اخبار

        مدیران خودرو آتش زد به مالش / با اقساط 60 ماهه و بدون سود شاسی بلند سوار شوید + لینک ثبت نام

        نظر

        • جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4925

          #51634
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
          چرا با دلار 28500 تومان برنجی وارد میکنید که بیشتر ان دوباره بصورت قاچاق از کشور خارج میشود

          واردات ۲ میلیون تن برنج با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ نصف محصول امسال به فروش نرفته است

          https://www.ilna.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%...A7%D8%B3%D8%AA


          یک مشته دزد حرام لقمه در راس کار هستند که برای دزدی وقاچاق با اشک تمساح به نام مردم و دفاع از فقیر دست به غارت داراییهای همه مردم ایران میزنند اگر واقعا دلت به حال مردم فقیر میسوزد همه مردم ایران کد ملی دارند وهمه اسناد خودرو مسکن زمین حساب بانکی بر اساس کد ملی است فقرا براحتی قابل شناسایی هستند به فقرا یارانه نقدی بیشتری بدهید


          تبادل آتش میان تهران و اسلام آباد چه اثری بر بازارهای پاکستان گذاشت؟

          فشار اقتصادی بیشتر
          رویترز نوشته: روابط اقتصادی با ایران، اگرچه زیاد نیست، اما برای اسلام آباد مهم است زیرا این کشور درگیر تامین کالاهای اساسی خود از غربی ترین مناطق در بلوچستان است.

          ایران برق مناطقی از پاکستان را تامین می کند و تجارت غیر رسمی قابل توجهی در حوزه کالاهایی از جمله گاز مایع و گازوئیل با پاکستان دارد.
          پاکستان در ماه جولای دستور ویژه ای را صادر کرد که اجازه تجارت تهاتری با ایران، افغانستان و روسیه، برای برخی کالاها از جمله نفت و گاز طبیعی را می داد.
          آنیل سلمان، رئیس امنیت اقتصادی در موسسه تحقیقات سیاست اسلام آباد به رویترز گفته: «تجارت دوجانبه ایران و پاکستان، به ارزش بیش از 2 میلیارد دلار، برای هر دو اقتصاد، به ویژه مناطقی مانند بلوچستان، حیاتی است. در این استان اقتصادهای محلی به طور قابل توجهی به تجارت با ایران، به ویژه در محصولات کشاورزی و پتروشیمی وابسته هستند».
          سلمان گفته که قطع شدن مسیرهای تجاری تاثیری فوری بر روی پاکستان خواهد گذاشت، از جمله کمبود کالاهای اساسی در پاکستان و کاهش قابل توجه حجم تجارت 2 میلیارد دلاری.

          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/01/19, 14:45.

          نظر

          • جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4925

            #51635
            پاسخ : اخبار

            در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
            همه کالاها باید بر اساس دلار ازاد باشد قیمت ارد ونان هم باید بر اساس دلار ازاد حساب شود ودستمزد کارگر هم باید حداقل 25 میلیون باشد همین الان در ایران بیشتر کالاها با توجه به تعرفه بالای ان 2تا 3 برابر قیمت جهانی است با تعدیل تعرفه واردات قیمت ان کالاها را حداکثر 30 درصد بالاتر از قیمت جهانی بکنید گاز برق و سوخت را هم با قیمت دلار ازادشناور کنید تا یکبار برای همیشه ریشه رانت در ایران کنده شود

            قیمت پیشنهادی دولت برای خرید گندم کشاورزان را شوکه کرد
            به گزارش خبرجو24، قیمت پیشنهادی دولت برای خرید گندم کشاورزان را شوکه کرد
            نرخ خرید تضمینی گندم بعد از ۶ ماه تاخیر بالاخره اعلام شد. براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، برای حمایت از کشاورزان و تولید داخلی، قیمت گندم بالاتر از قیمت جهانی تعیین شده است.
            بالاخره بعد از 6 ماه تاخیر، نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی 3_1402 پس از تصویب در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی از سوی وزیر جهاد کشاورزی رسماً اعلام شد. وزیر جهاد کشاورزی نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی آینده را، 17 هزار و پانصد تومان اعلام کرد.
            این در حالی است که طبق اعلام انجمن بین المللی غلات، قیمت جهانی گندم براساس ارز آزاد و تحویل دو ماه آینده حدود 14 هزار تومان است.
            نیاز کشور به گندم 13 میلیون تن برآورده شده که بیش از ده میلیون تن از این میزان را کشاورزان داخلی تامین می‌کنند و بقیه وارد می‌شود.
            سهرابی مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی می‌گوید: از اول فرودین تا پایان آبان ماه، یک میلیون و 700 هزار تن گندم وارد ایران شده است.
            لطیفی کارشناس گمرک درباره تغییر قیمت گندم خریداری شده گفت: بالاترین میزان قیمتی گندمی که ایران خریداری کرده با 530 دلار در تن، مربوط به اسفند سال 1401 بود و بعد از آن شاهد کاهش قیمت هستیم که در سال 1402 در 9 ماهه امسال، متوسط خرید به 404 دلار در تن رسید.
            رئیس بنیاد ملی گندم کاران با اشاره به این که قیمت گندم خارجی از قیمت گندم داخلی بیشتر هزینه می‌برد گفت: قیمت جهانی گندم متغییر است، در زمان اوج برداشت گندم، قیمت گندم کمتر است، به طور متوسط با هزینه‌های تمام شده از جمله ‫دموراژ (تأخیر در تخلیه بارگیری شده روی کشتی) و حمل و نقل و موارد دیگر، آنهم با ارز واقعی، مطمئننا قیمت گندم وارداتی، بالاتر از قیمت گندم خریداری شده که کشاورزان به دولت می‌فروشد، است.
            اما نظر انجمن بین المللی غلات، خلاف این موضوع را نشان می‌دهد.
            طبق اعلام انجمن بین المللی غلات، قیمت گندم وارداتی از روسیه و قزاقستان، تحویلی در بندر امام خمینی برای 2 ماده آینده با ارز آزاد 50 هزار تومانی بین 13 تا 14 هزار تومان برآورده شده است؛ و قیمت هر کیلو گرم گندم در بورس شیکاگو برای تیر سال آینده نیز با درنظر گرفتن 30 الی 40 درصد هزینه‌های انتقال گندم تا سیلو‌های داخلی، بسته به قیمت ارز مبادله‌ای، بین 8 هزار و پانصد تا 16 هزار و 200 تومان است.
            بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، تعیین قیمت خرید تضمینی متناسب با تغییرات قیمت جهانی برای حمایت از کشاورزان داخلی است.
            هر کالایی که با دلار غیر از دلار ازاد وارد بشود یک دزدی وغارت توسط افراد وابسته به حکومت است همه کالاها باید با دلار بازار ازاد که فعلا 54 هزار تومان است قیمت گذاری شود یک مشته دزد در راس کار با تعرفه های بالا پولهای چند 10 میلیارد دلاری از خودرو لوازم خودرو لوازم خانگی ووووووو و به جیب میزنند وعده ای دیگر با گرفتن دلار 28500 و 4200 برای کالاهای اساسی ودارو وقاچاق دوباره ان به خارج باز درامد چند میلیارد دلاری به جیب میزنند یعنی این افراد وابسته به حکومت هم از تعرفه بعضی کالا ها مردم را عارت میکنند وهم از دلار ارزان بعضی دیگر از کالاها

            نظر

            • جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

              #51636
              پاسخ : اخبار

              ببینیم وتعریف کنیم

              استفاده ارتش انگلیس از لیزر به منظور نابودی پهپاد‌ها
              ارتش انگلیس با استفاده از لیزر، اسلحه‌ای تولید می‌کند که ادعا شده می‌تواند از کیلومتر‌ها فاصله، پهپاد‌ها را نابود کند.

              خبر‌های درز کرده در انگلیس نشان می‌دهد ارتش این کشور با هزینه‌ای بالغ بر ۱۴۰ میلیون پوند، در حال آزمایش سلاحی با نام "آتش اژدها" (DragonFire) است که بتواند پهپاد‌ها را در هوا نابود کند. هزینه هر بار استفاده از این سلاح که ادعا شده بسیار دقیق است، فقط ۱۰ پونداعلام شده است.
              بر اساس گزارش‌های منتشر شده سلاح‌های لیزری می‌توانند هواپیما، موشک، پهپاد و حتی ماهواره‌ها را از بین ببرند و نیروی دریایی انگلیس منتظر است تا این سلاح را بر روی کشتی هایش نصب کند.
              روزنامه سان در این باره نوشت در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش سلاح لیزری جدید، ارتش انگلیس آن را جایگزین دفاع موشکی موجود می‌کند که هم اکنون علیه حوثی‌ها در یمن استفاده می‌شود تا مانع اصابت موشک‌های آنان به کشتی‌ها در دریای سرخ شودگفته شده سلاح جدید، برای تمرکز گرما بر اهداف، از آینه استفاده می‌کند.
              گرانت شاپس، وزیر دفاع انگلیس گفته است سلاح لیزری جدید، نقطه عطفی در تولید اسلحه است و میادین جدنگ را به صورت انقلابی، متحول می‌کند.

              نظر

              • جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4925

                #51637
                پاسخ : اخبار

                امام رضا(ع) در حدیثی زیبا به بیان ویژگی های مدیران و مسئولان پرداخته و می فرماید: « مَنْ عَامَلَ النَّاسَ فَلَمْ یَظْلِمْهُمْ وَ حَدَّثَهُمْ فَلَمْ یَکْذِبْهُمْ وَ وَعَدَهُمْ فَلَمْ یُخْلِفْهُمْ فَهُوَ مِمَّنْ کَمَلَتْ مُرُوءَتُهُ وَ ظَهَرَتْ عَدَالَتُهُ وَ وَجَبَتْ أُخُوَّتُهُ وَ حَرُمَتْ غِیبَتُهُ؛ » کسی که با مردم به عدالت رفتار می کند؛ و با مردم تکلم می‌کند و دروغ نمی گوید؛ وعده به مردم می‌دهد و خلف وعده نمی کند، چنین شخصی مروت او کامل و عدالتش ظاهر است و اخوت و خیر خواهی او واجب می‌باشد و غیبت کردن او حرام است.(3) امام رضا (ع) در جایی دیگر بیان می کنند که همین مدیران و مسئولان اگر این ویژگی ها را نداشته باشند و با مردم به نیکی رفتار نکنند و با مردم با دروغ و تزویر رفتار نمایند در این صورت است که موجبات خشم خدا را فراهم کرده و باعث بروز پدیده خشکسالی و قطع نزولات آسمانی و بارش رحمت های الهی می شوند .

                امام جمعه شیراز: خشکی آسمان و بچه دار نشدن مردم به خاطر گناهان است/
                نماز جمعه ۲۹ دی ماه ۱۴۰۲ سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی، به امامت آیت‌الله لطف‌الله دژکام و با حضور اقشار مختلف مردم شریف شیراز برگزار شد.

                نظر

                • جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

                  #51638
                  پاسخ : اخبار

                  تصمیم کابینه پاکستان برای اتمام تنش با ایران
                  کابینه پاکستان تصمیم گرفت به مناقشه با ایران پایان داده و روابط کامل دیپلماتیک با تهران را از سر بگیرد.

                  نظر

                  • جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4925

                    #51639
                    پاسخ : اخبار

                    مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران خبر داد؛
                    بازگشت قریب الوقوع سفرای ایران و پاکستان به سفارتخانه‌ها
                    مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران تاکید کرد: گفت‌وگوهایی درباره بازگرداندن قریب الوقوع سفرای ایران و پاکستان به سفارتخانه‌ها مطرح شده است.


                    بازگشت قریب الوقوع سفرای ایران و پاکستان به سفارتخانه‌ها
                    به گزارش ایلنا، سید رسول موسوی، مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ساعتی قبل وزرای خارجه ایران و پاکستان مکالمه تلفنی بسیار خوبی در جهت بازگشت روابط به سطح عالی داشتند.

                    وی ادامه داد: گفت‌وگوهایی درباره بازگرداندن قریب الوقوع سفرای دو کشور مطرح شده است. پاکستان از وزیر خارجه ایران برای سفر به اسلام آباد دعوت کرد.

                    نظر

                    • جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

                      #51640
                      پاسخ : اخبار

                      عربستان خواستار همکاری ایران برای تنش‌زدایی در منطقه شد
                      وزیر امور خارجه عربستان سعودی امروز جمعه خواستار همکاری با ایران جهت جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه شد.
                      به گزارش فارس، «فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان سعودی امروز جمعه خواستار همکاری با ایران جهت جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه شد.
                      وزیر خارجه عربستان سعودی در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» آمریکا گفت: «منطقه همین حالا درگیر آشوب است و ما با یک فاجعه انسانی در غزه مواجه هستیم. نباید این تنش‌ها گسترده‌تر شوند.»

                      نظر

                      • جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4925

                        #51641
                        پاسخ : اخبار

                        موضع‌گیری تازه عراق درباره ایران
                        ایسنا نوشت: در پی تنشی که پس از حمله اخیر ایران به مقرهای تروریستی در اربیل میان تهران و بغداد رخ داد، مشاور امنیت ملی عراق امروز جمعه روابط این دو کشور را مهم و استراتژیک خواند.


                        «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق امروز در توییتی نوشت: گفتگو و دیپلماسی برای حل هر مشکل یا سوء تفاهمی کافی است.
                        وی تاکید کرد روابط میان عراق و ایران راهبردی و مهم است.
                        الاعرجی قبلا گفته بود حمله ایران در ۱۹ دی (۱۵ ژانویه) به اربیل به روابط حسن همجواری لطمه می‌زند و این که ایران گفته بود مقر موساد را هدف قرار داده، صحت ندارد.
                        سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ۱۹ دی ماه با موشک بالستیک مقرهای جاسوسی رژیم صهیونیستی را در اقلیم کردستان عراق هدف قرار داد

                        نظر

                        • bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

                          #51642
                          پاسخ : اخبار

                          در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                          ببینیم وتعریف کنیم

                          استفاده ارتش انگلیس از لیزر به منظور نابودی پهپاد‌ها
                          ارتش انگلیس با استفاده از لیزر، اسلحه‌ای تولید می‌کند که ادعا شده می‌تواند از کیلومتر‌ها فاصله، پهپاد‌ها را نابود کند.

                          خبر‌های درز کرده در انگلیس نشان می‌دهد ارتش این کشور با هزینه‌ای بالغ بر ۱۴۰ میلیون پوند، در حال آزمایش سلاحی با نام "آتش اژدها" (DragonFire) است که بتواند پهپاد‌ها را در هوا نابود کند. هزینه هر بار استفاده از این سلاح که ادعا شده بسیار دقیق است، فقط ۱۰ پونداعلام شده است.
                          بر اساس گزارش‌های منتشر شده سلاح‌های لیزری می‌توانند هواپیما، موشک، پهپاد و حتی ماهواره‌ها را از بین ببرند و نیروی دریایی انگلیس منتظر است تا این سلاح را بر روی کشتی هایش نصب کند.
                          روزنامه سان در این باره نوشت در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش سلاح لیزری جدید، ارتش انگلیس آن را جایگزین دفاع موشکی موجود می‌کند که هم اکنون علیه حوثی‌ها در یمن استفاده می‌شود تا مانع اصابت موشک‌های آنان به کشتی‌ها در دریای سرخ شودگفته شده سلاح جدید، برای تمرکز گرما بر اهداف، از آینه استفاده می‌کند.
                          گرانت شاپس، وزیر دفاع انگلیس گفته است سلاح لیزری جدید، نقطه عطفی در تولید اسلحه است و میادین جدنگ را به صورت انقلابی، متحول می‌کند.
                          سلام
                          هزینه تولید دستگاه ضدلیزر(بازتاب)بسیارپایینتراست ازساخت دستگاه لیزر!
                          انگلیس خیث چند صد سال پیش اقدام به تولیدانسانهای (آیت الله انگلیسی)ضد دین کردکه بسیارکارآمدوکم هزینه وحتی پرمنفعت بوده برای انگلیس!
                          فقط این آخری اشتباه کردکه آمد درایران ازشعبان بی مخها استفاد کردوآنهارابه حکومت ایران منصوب کرد!
                          کاربه جایی رسیده که خردداردسواربر خرسوار می شود!
                          الکی که نه گفته اندگهی پشت به ذین وگهی ذین به پشت!

                          نظر

                          • MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

                            #51643
                            پاسخ : اخبار

                            ? خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی: نیروی هوایی ساختمانی را در المزه دمشق هدف قرار داد بدون اینکه پدافند سوریه فعال شود

                            ? عملیات ترور افراد مربوط به انتقال سلاح از ایران به لبنان را هدف قرار داد

                            حاج صادق، مسئول اطلاعات سپاه قدس در حمله هوایی به دمشق به شهادت رسید/

                            صابرین نیوز

                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

                              #51644
                              پاسخ : اخبار


                              جان کری:《اگرتوافق هسته ای 14 ژوئیه(برجام) ادامه داشت ، به هیچ جنگی نیاز نداشتیم.

                              ▫️ما دموکراتها شیوه ی دیپلماسی را مثل بریتانیا خوب بلد هستیم اما در طیف ما گاهی از آقای ناتانیاهو هم صهیونیست تر پیدا می شود، امروز پرزیدنت بایدن خیلی صهیونیست است.
                              جان کری:《اگرتوافق هسته ای 14 ژوئیه(برجام) ادامه داشت ، به هیچ جنگی نیاز نداشتیم.
                              به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

                              سخنان جان کری در اندیشکده راهبردی دانشگاه جورج واشنگتن در مورد رابطه با ایران.[هفته گذشته 10ژانویه]

                              کری:
                              ▫️《اگرتوافق هسته ای 14 ژوئیه(برجام) ادامه داشت ، به هیچ جنگی نیاز نداشتیم.
                              ما با آن توافق مادر بچه ها را افسار زده بودیم ، گروههای تروریستی خودشان بی آنکه به آنها هشدار بدهیم ، گوشه ای رفته ساکت شده بودند ، کی حالا می تواند باور کند که حزب الله لبنان هم به پیغام ما جواب داد و منتظر بود جایی با هم دیدار کنیم وتعامل داشته باشیم.》

                              ▫️جان کری در هم اندیشی دانشگاه جرج واشنگتن با همکاری مدارس الیوت( موسسه مطالعات امنیت وتعارض) وسیگور(مرکز مطالعات آسیایی گفت:
                              ▫️ما دموکراتها شیوه ی دیپلماسی را مثل بریتانیا خوب بلد هستیم اما در طیف ما گاهی از آقای ناتانیاهو هم صهیونیست تر پیدا می شود، امروز پرزیدنت بایدن خیلی صهیونیست است.
                              ▫️آقای بایدن روزی جزو اصلی های دولت سایه فدرال بود که در اتاق فکر ما هوشمندانه ترین راهبردها را می داد واستفاده می کردیم اما امروز خودش پریزیدنت شد وخوشبین بودیم، خیال راحت بود جامعه فدرال را دقیق راهبری می کند می بینیم که از دوستان اسراییلی ما سطحی تر است.به جای آنکه پیر می شود محتاط تر ودقیق تر شود از جوان ها هم سریعتردستور حمله می دهد دقیقاً شبیه همان است که برای بالارفتن از پله های هواپیما ادای جوانی در می آوردچند بار زمین خورد.
                              ▫️ما دیگر با هیچ جنگی نمی توانیم آنطور که برجام ایران را خلع سلاح کرد، ناتوان کنیم. متاسفم که سیاست جهانی امریکا دچار عوام زدگی شده است.
                              ▫️اگر آقای بایدن به برجام برمی گشت برای مهار ایران و گروههای وابسته اش نیاز به هیچ جنگی نداشتیم...
                              ▫️...وقتی حماس تجربه ایران در برجام را دید که چطور دست خالی برگشت ، تصمیم خودش را گرفت و عملیات طوفان الاقصی را پی ریزی کرد.
                              ▫️ترامپ در همه ی زمینه ها به ایالات متحده امریکا خیلی ضربه زد امادر کنارگذاشتن مذاکره با ایران بیش از رفتن کابوهای خیابان خواب طرفدارش به ساختمان کنگره به اقتدار امریکا صدمه وارد کرد.
                              ▫️پیش از مذاکرات ، ایران علاوه بر قدرت نظامی نوپا ونفوذ منطقه ایش ، اقتصادش قوی بود ، درآمد نفتی داشت .
                              ▫️مقایسه کنید وقتی ایران در ۲۰۱۳ پروژه هوا فضا شبیه برنامه های بین المللی ناسا اجرا کرد موجود زنده به جو فرستاد در حالیکه بودجه ناسا چند ملیتی تامین می شود ایالات متحده فقط بخشی از هزینه ی پرتابها را برعهده دارد .
                              ▫️همین ایران در ۲۰۲۰ نمی توانست حقوق کارکنان خود را بپردازد.
                              ▫️خروج ترامپ از برجام همان بود که ما انجام داده بودیم ،به شرطی که علنی نمی شد ، ما بنا نداشتیم هیچگاه به همان اندک تعهدات عمل کنیم همانطور که پرزیدنت اباما به هیچ تعهدی در باره ایران عمل نکرد مشکل جلو دوربین بود باعث شد ایران هم خارج شود.
                              ▫️درآمد نفتی ایران در هفته ی بعد از پاره کردن برجام روزانه یک میلیون دلار شد .
                              نفت از ۷ دلاربه بالای ۴۰ دلار رفت.جواد ظریف و روحانی در ایران به مردم برای برجام از مزایا گفتند که اینقدر پول وسرمایه آورده و ما مطمئن بودیم[برجام] یک دلار هم درامد نداشت ، می شنیدیم وهیچ نمی گفتیم .اما شما گاهی مارا مجبور می کردید ؛بگوییم برجام برای ایران هیچ آورده ای ندارد که حرف ما دست آویز احزاب تندرو علیه دوستان ما در ایران می شد.
                              روحانی هنوز هم از درامد برجام می گوید که با پولهای برجام میادین نفت را توسعه داده ، دریاچه احیا کرده در حالیکه این کارها با خلق پول بود واثر تورمی آن کاملاً پیداست.
                              ▫️ما با بستن برجام، نه تنها ایران را مهار کرده بودیم بلکه باتامین آرامش وتزریق آن به منطقه نفتی خاورمیانه وآبراههای خلیج فارس و دریای سرخ قیمت نفت را از بالای ۱۰۰ دلار به زیر 20 دلار آوردیم ومنافع همپیمانان خود را بدست آوردیم.

                              خنده دار است ؛خبر سی ان ان پس از امضای برجام که گفت : مدتی برخی پالایشگاههای امریکا از ایران بی واسطه نفت خام وارد کردند درست بود و آن خبر واردات بنزین از ایران هم صحت داشت .

                              ▫️این در حالی بود که قیمت نفت کمتر از 10 دلار است....
                              دیگر با عملیات اکتبر در غزه و زدوخورد های پایگاههای ایالات متحده در عراق وسوریه و یمن امکان صحبت در مورد احیای برجام منتفی شده است هرچند احیای برجام وبازگشت به حد توسعه ی هسته ای ایران در ۲۰۱۵ ممکن نیست ،
                              سفیراستیون مول خوب گفتند ؛
                              مااز "دستورالعمل های سخت" دوران احمدی نژاد وجرج بوش و باراک اوباما به اینجا رسیده بودیم که ایرانی ها به فرمان ما وهزینه ی خودشان صنعت هسته ای را جمع کردند و خوشحال بودند وافتخار میکردند ؛ یکی از ما در یک جایی بگوید ایران به تمام تعهداتش عمل کرده است و حق دارد انرژی صلح آمیز هسته ای، بخوانید هیچ یا همان زیر ۳/۵ درصد داشته باشد.
                              ...دیگر احیای برجام هم نه ضرورتی دارد نه دردی را دوا می کند.

                              نظر

                              • جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

                                #51645
                                پاسخ : اخبار

                                تنها راه درست مهار تورم شفافیت مالی همه افراد از بالا به پایین است یعنی دارایی وهزینه همه افراد از رهبری تا یک کارگر ساده باید شفاف بشود بعد با گرفتن مالیاتهای پلکانی نسبت به دارایی ودرامد افراد وگرفتن مالیات بر عایدی مخصوصا از مسکن و زمین بعد از اجرای درست این قوانین باید سود بانکی به زیر 8 درصد بیاید با این کار نقدینگی خوبخود بسوی تولید هدایت میشود وتورم مهار هر گونه تزریق دلار به بازار یک اشتباه بزرگ است البته باید قوانین دست و پاگیر در تولید هم اصلاح شود البته کارهایی بصورت ناقص مثل صدور مجوزهای الکترونیک صورت گرفته البته بعضی شاید بگویند مگر از خودشان مالیات میگیرند بله باید بگیرند ان هم از بالاترین مقام کشور تا پایین اگر میخواهند در این کشور حکومت کنند و مورد اقبال دوباره مردم قرار گیرند راهش این است و اگر وضع مدل این 44 سال ادامه داشته باشد همین 10 الا 15 درصد طرفدارانشان ریزش خواهند کرد

                                توصیه استاد دانشگاه امام صادق به دولت: برای پایین نگه داشتن نرخ ارز، اینقدر در بازار دلار نپاشید؛ به زودی به بحران خواهید خورد
                                دکتر کامران ندری استاد اقتصاد دانشکاه امام صادق در روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:تثبیت نرخ ارز در بازار آزاد می‌تواند در کاهش انتظارات تورمی موثر باشد و اتفاقا انتظار می‌رفت که در مقایسه با سایر برنامه‌های دولت سریع‌تر روی نرخ تورم تاثیر بگذارد. (در مقاطعی، مانند سال‌های۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ شواهد تجربی نشان می‌دهد که تثبیت نرخ ارز بر انتظارات تورمی و کنترل تورم موثر بوده است.)

                                با این همه، در مقطع کنونی، به‌رغم موفقیت چندماهه بانک مرکزی در تثبیت نرخ ارز، برخلاف انتظار، به نظر می‌رسد این برنامه نسبت به دوره‌های قبلی تثبیت در گذشته، تاثیر کمتری بر انتظارات تورمی و در نهایت کنترل تورم داشته است. شاید انتظارات تورمی در ماه‌های اخیر از منابع دیگری تغذیه می‌شود؛ به‌طوری‌که اثربخشی تثبیت نرخ ارز به‌عنوان لنگر اسمی کاهش یافته است.
                                مشکل دیگر برنامه تثبیت نرخ ارز، وابستگی شدید این برنامه به درآمدهای نفتی و شرایط تحریمی است. تزریق مداوم ارز به بازار در شرایط متزلزل تحریمی و منازعات بین‌المللی علاوه بر اینکه ریسک بالایی دارد و ممکن است کشور را در مقاطع بحرانی با کمبود منابع ارزی برای تامین نیازهای پایه مواجه کند، راهکاری نیست که بتوان نسبت به امکان تداوم آن در آینده امید بست.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X