اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اخبار

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
    تا وقتی که یک تولید کننده باید 25 درصد از سود تولیدش را مالیات بدهد ولی یک دلال طلا دلار زمین خوار وووهیچگونه مالیاتی ندهد تورم در ایران روز به روز بیشتر و در اخر باعث فروپاشی ایران وتکه تکه شد کشور به چند کشور کوچکتر خواهد شد
    من فوق لیسانس اقتصاد را دارم

دلایل تورم را می دانم

مالیات هم فلسفه اصلی ان هزینه های دولت است.

مستقیم به تورم ربطی ندارد. مگر اینکه با خلق پول هزینه های دولت را تامین کند

که ان اسمش مالیات تورمی است

اینکه دولت هزینه صدا و سیما خود را 58 درصد بالا برده که تبلیغ ایدئولوژی خود را بکند به من ربطی ندارد.

انها هم که در زمین و طلا سرمایه گذاری کردند هیچ سودی نکردند و فقط پول خود را از شر تورم حفظ کردند.

همین.

سودی نکردند.

حالا اگر کسی از سفته بازی ملک بیش از تورم سود ببره

اره انها را می شود تحت درامد سفته بازی تنبیه کرد ( گفتم به شرطی که بیش از تورم عمومی باشه )

اما اینکه دولت خودش تورم خلق کند و خودش طلبکار باشه مسخره است

اما مالیات بر دارایی دیگه چه صیغه ایی است؟

یعنی اگر کسی مثل خود من با خساست و زندگی ساده ایی که داشتم حالا یک دارایی را جمع کرده باید تنبیه بشوم؟

نه اینطور نیست

ان هم در کشوری که رکود تورمی است

هم رکود و هم تورم

اخوند خود سبب تحریم و فقیر شدن کشور شده و باید خود وی تنبیه شود.

در مجموع در حالت رکود تورمی

اول کاهش شدید هزینه های دولت

دوم کاهش شدید هزینه های دولت

سوم کاهش شدید هزینه های دولت

افزایش مالیات در رکود تورمی غلط است

همچنین اضافه کردن مرتب پایه مالیات هم غلط است

مالیات بر دارایی از بیخ و بن غلط است

اما مالیات بر سفته بازی در صورت سود بیش از تورم و یا مایات بر خانه های خالی درست است ان هم به قصد درامد زایی دولت بلکه در جهت هدایت رفتار صحیح مردم در اقتصاد باید باشد.

از طرف افزایش مالیات سبب کاهش فعالیت اقتصادی می شود که خود در بلند مدت سبب کاهش درامد های مالیاتی دولت می شود.
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

نفت مهمترین و در عین حال سیاسی ترین کالای اقتصادی جهان امروز به شمار می‌رود. نفت به عنوان اصلی ترین منبع قدرت اقتصادی و سیاسی همواره در تحولات سیاسی و اجتماعی دولت های نفتی نقش بسیار قابل توجهی را ایفا کرده و از ارکان اصلی قدرت بوده است. اما تجربه تاریخی نشان داده، داشتن منابع عظیم نفتی و درآمدهای دوران سرخوشی نفت به هیچ وجه با داشتن امکانات رفاهی و دولت رفاهی هم معنی نبوده و باعث توسعه سیاسی و تعمیق دموکراسی نگردیده است. وابستگی ملی کشورهای نفت خیز به نفت تبعات گوناگونی در بر داشته است، این تبعات از ابعاد مختلفی برخوردار بوده است. پویش تحولات سیاسی در کشورهایی که سهم عمده ای از درآمدهای نفتی آنها از نفت بدست می آید همواره پژوهشگران را با دولتهایی روبرو ساخته است که اقتدار بی بدیل درعرصه سیاست گذاری‌های اجتماعی و اقتصادی داشته اند و خود را فراتر از طبقات اجتماعی، احزاب و گروه ها می دانند. یکی از علل اصلی این نگرش بی گمان تکیه بر درآمدهای سرشار نفتی است.
      نروژ بر عکس سایر کشورهای دارنده نفت بجای تاکید بر سرمایه ها و داراییها ی طبیعی خود بر توسعه انسانی همت گماشت و از ثروت نفت به عنوان پشتوانه و موتور توسعه استفاده نمود و با جلوگیری از ورود درآمدهای نفتی به بودجه جاری کشور و ذخیره نمودن آن در صندوق ذخیره ارزی، و با مدیریت هوشمندانه اقدام به سرمایه گذاری در خارج از کشور نموده و ضمن جلوگیری از تبدیل کشور و دولت به دولتی رانتیر، از این نعمت خدا دادی در جهت پیشبرد برنامه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشوربهره شد. لذا نفت صرفاً متضمن پیامدهای منفی و ضد توسعه ای نیست وجود نفت به عنوان موهبتی طبیعی در صورتی که مدیریتی صحیح، کارآمد و توانا همچون کشور نروژ از آن بهره گیرد نه تنها ضد توسعه ای نیست بلکه می تواند زمینه ارتقای توانمندیهای اقتصادی کشورها و کمک به توسعه صنایع مختلف ملی گردد. این نگاه توسعه گرایانه ، نروژ را از افتادن در دام رانتریسم نجات داده است.

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4925

این حکومت همه کارهای لازم برای نابودی خودش را دارد تکمیل میکند بالا بردن سود پول عدم شفافیت همه نوع فشار به کارنجات تولیدی وووووووو لازمه مهار تورم واقتصاد شکوفا چند چیز است
        1-شفافیت دارایی واموال همه از رهبری تا یک کارگر ساده
        2-گرفتن مالیاتهای پلکانی نسب به دارایی و درامد افراد بدون تبعیض مثلا یک کارگر اگر 20 میلیون در ماه درامد دارد 2 درصد مالیات بدهد ویک دکتر که در ماه درامد 1میلیارد دارد 30 درصد ویا یک تاجر اگر در ماه 100 میلیارد درامد دارد 50 درصد
        3-پایین اوردن سود بانکی به زیر 8 درصد
        4-گرفتن مالیات بر مجموع درامدها
        5-کاهش 50 درصدی هزینه های جاری دولت حکومتی که پول ندارد غلط کرده حقوق دریافتی کارمند وکارگرش را بالا میبرداگر ان کارمند وکارگر دولتی هنری دارد میتواند در بازار ازاد درامد بیشتری بدست بیاورد از شغل دولتی بیاید بیرون هر چند در این 44 سال ثابت شده است که اگر هنری داشتند حال روز ایران این نبود
        6- گرفتن مالیات بر عایدی تا 70 درصد از زمین خواری دلالی وووو
        7-پایین اوردن نرخ مالیات بر تولید به 15 درصد و اگر کارخانه تولیدی سود تولید خود را باز در افزایش تولید و توسعه شرکت ویا کارگاه خود برد معافیت 1تا 3 درصدی دیگر هم بدهید
        اگر موارد بالا را به ترتیب انجام دادن نقدینگی و فکر مردم از دلالی بسوی تولید هدایت میشود وبا رقابت در تولید هم کالای ارزانتر وهم با کفیتر نصیب مصرف کننده داخلی وصادرات بیشتر انجام خواهد شد ولی در این 44 سال همه قوانین درست بر عکس این 7 مورد اجرا شده است همه قوانین ضد تولید شفافیت ودر جهت رباخواری دلالی دزدی غارت اختلاس تصویب شده است

پشت پرده معاف شدن دولت از «شفافیت»
        نماینده مردم تبریز گفت: بر اساس ایراداتی که شورای نگهبان، مجمع تشخیص و هیأت عالی نظارت گرفته بودند یک سری قوا از جمله مجمع تشخیص از طرح شفافیت معاف شدند و یک سری اختیارات برای مسئولان و مقامات تعریف شده که بتوانند در برخی از موضوعات اختیار داشته باشند که آن‌ها را اطلاع رسانی و آشکار نکنند.

بالاخره پس از کش و قوس فراوان میان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر یکشنبه (۸ بهمن ماه)، طرح دوفوریتی شفافیت قوای سه‌گانه را مورد بررسی قرار دادند و در آخر به حذف دولت از طرح تن دادند. هر چند که پیش از این نیز، مجمع تشخیص هم زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد؛ نرفته بود اما حال با حذف دولت از طرح شفافیت انتقادات از مجلس بالا گرفته است.
        https://www.bayanfarda.ir/%D8%A8%D8%...81%DB%8C%D8%AA
        نروژ، کشوری که در آن نمی‌توانید درآمد خود را پنهان کنید / نروژی ها 40 درصد درآمد خود را مالیات می دهند
        جمعیت نروژ ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که حدود ۳ میلیون نفر از آن‌ها مالیات می‌دهند.
        در نروژ مخفی‌کاری در حقوق وجود ندارد و هرکسی می‌تواند میزان حقوق دیگری را پیدا کند و معمولا هم مشکلی به وجود نمی‌آید.
        به گزارش عصرایران، در گذشته حقوق و دستمزد نروژی‌ها در یک کتاب چاپ می‌شد؛ فهرستی از درآمد، دارایی و مالیاتی هر فرد را می‌شد در قفسه کتابخانه عمومی پیدا کرد.
        به نوشته بی بی سی، اما این روزها اطلاعات به صورت آنلاین قابل دسترسی است و با کمی جستجو روی صفحه کامپیوتر شما ظاهر می‌شود.
        اوضاع از سال ۲۰۰۱ تغییر کرد و تاثیری آنی داشت.
        به گفته استاوی شفافیت مهم است و بخشی از اهمیت آن هم به این دلیل است که نروژی‌ها مالیات زیادی می‌دهند.
        برای مثال در حالی که به طور متوسط مالیات یک بریتانیایی ۳۳/۳ درصد و مالیات یک فرد مقیم اتحادیه اروپا فقط ۳۰/۱ درصد درآمدش است، یک نروژی به طور متوسط ۴۰/۲ درصد درآمدش را مالیات می‌دهد.
        استاوی می‌گوید: "وقتی شما این قدر زیاد می‌پردازید باید بدانید که بقیه هم همین کار را می‌کنند و همچنین باید بدانید که مالیات شما در جای درستی مصرف می‌شود. ما باید به سیستم مالیات
        و سیستم خدمات اجتماعی خودمان اعتماد داشته باشیم."

در سال ۲۰۱۵ اما سولبرگ، نخست وزیر نروژ ۱۵۷۳۵۴۴ کرون (۱۵۱۰۰۰ پوند) درآمد داشته، ارزش دارایی او ۲۰۵۴۸۹۶ کرون (۱۹۷۱۷۹ پوند) بوده و ۶۷۷۴۵۹ کرون (۶۵۰۱۱ پوند) مالیات داده است
        فایده‌های این کار خیلی بیشتر از ضررهای احتمالی ناشی از حسادت دیگران به درآمد شما است.
        در واقع در بیشتر محیط‌های کاری مردم بدون این که بخواهند به زندگی همکارشان سرک بکشند تا حد زیادی می‌‎دانند که او چقدر حقوق می‌گیرد.
        دستمزد بخش‌های مختلف معمولا برحسب توافق مشترک تعیین می‌شود و فاصله بین حقوق‌ها هم چندان زیاد نیست.

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1317

درود

سرایدار یک مجنمع مسکنی ، نه چندان خوب ، که در مجتمع بهش اجازه بهره برداری از فضا و ایجاد غرفه و جا خواب دادیم

مقایسه کردن با سرایدارها متخصص برج های شمال شهر که بعضا سالی 50 میلیون هزینه سرایداری ! دارن مضحک بنظر نمیرسه ؟

معامله باید دو سرش مشخص باشه !

چی میدی؟
          ==
          چی میگیری؟

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4925

شرکت در انتخابات یعنی تابودی بیشتر ایران

اگر مشارکت نکنید از فردای انتخابات باید منتظر تشدید فشار‌های دشمن و شوک‌های اقتصادی باشید / اگر مردم خواهان رفع تحریم‌ها هستند باید مشارکت در انتخابات قابل‌توجه باشد

ناگفته پیداست که دشمن، چون نمی‌خواهد مشکلات مردم ایران حل شود، درصدد است با اغواگری و تحریف حقایق مختلف، مردم را از مشارکت در انتخابات بازدارد. در واقع دشمن درصدد است به‌وسیله خود مردم (از طریق عدم‌شرکت مردم در انتخابات) فشار‌ها را بر آن‌ها تشدید کند. در همین چارچوب باید اشاره کرد که اگر با افت میزان مشارکت در انتخابات مواجه شویم، فردای انتخابات باید منتظر تشدید فشار‌های دشمن و شوک‌های اقتصادی باشیم و در نقطه مقابل، اگر میزان مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد، از فردای بعد از انتخابات باید منتظر تثبیت و تعمیق آرامش نسبی‌ای باشیم که در ماه‌های اخیر بر اقتصاد کشور حکمفرما شده است.

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              درود

سرایدار یک مجنمع مسکنی ، نه چندان خوب ، که در مجتمع بهش اجازه بهره برداری از فضا و ایجاد غرفه و جا خواب دادیم

مقایسه کردن با سرایدارها متخصص برج های شمال شهر که بعضا سالی 50 میلیون هزینه سرایداری ! دارن مضحک بنظر نمیرسه ؟

معامله باید دو سرش مشخص باشه !

چی میدی؟
              ==
              چی میگیری؟
              توی ایران هنوزکسی چیزی نداده که انتظار گرفتن داشته باشد مغازه بقل دست ما فروشنده لوازم تاسیسات ساختمان است حداقل سالی 4میلیارد سود خالص درامدش است مالیات پرداختی ان تا 3سال پیش بوده 370 هزار تومان که 2سال پیش این مالیات را به 7 میلیون افزایش داده بودن رفته بود دارایی با داد وبیداد این مالیات کرده بود 900 هزار تومان امده پیش ما میگفت پول زور دارند میگیرند برای خودشان خرج میکنند و غارت میکنند پول مالیات من را دارند خرج سوریه ولبنان میکنند گفتم اخه پول مالیات امثال تو و دیگران ان هم به این مبلغ هزینه کارمندان خود دارایی هم نمیشود
              اگر سیستم شفافیت دارایی واموال همه بدون تبعیض اجرا شود ومالیات به حق از همه گرفته شود ان موقع باید انتظار این را داشته باشیم که به اندازه ای که میدهیم گیرمان بیاید فعلا هنوز که خبری از شفافیت مالی ودارایی همه افراد بدون تبعیض وجود ندارد ومالیات واقعی هم از همه گرفته نمیشود پس انتظار اینکه چیزی از عدالت و اسایش گیرت بیاید نداشته باش
              آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/02/04, 07:13.

نظر

• جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4925

ما که حدود 44 سال است که خوب انها را میشناسیم که نبودنشان برای مردم بسیار مفید است

مردم باید کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری را بشناسند

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1317

توی ایران هنوزکسی چیزی نداده که انتظار گرفتن داشته باشد مغازه بقل دست ما فروشنده لوازم تاسیسات ساختمان است حداقل سالی 4میلیارد سود خالص درامدش است مالیات پرداختی ان تا 3سال پیش بوده 370 هزار تومان که 2سال پیش این مالیات را به 7 میلیون افزایش داده بودن رفته بود دارایی با داد وبیداد این مالیات کرده بود 900 هزار تومان امده پیش ما میگفت پول زور دارند میگیرند برای خودشان خرج میکنند و غارت میکنند پول مالیات من را دارند خرج سوریه ولبنان میکنند گفتم اخه پول مالیات امثال تو و دیگران ان هم به این مبلغ هزینه کارمندان خود دارایی هم نمیشود
                  اگر سیستم شفافیت دارایی واموال همه بدون تبعیض اجرا شود ومالیات به حق از همه گرفته شود ان موقع باید انتظار این را داشته باشیم که به اندازه ای که میدهیم گیرمان بیاید فعلا هنوز که خبری از شفافیت مالی ودارایی همه افراد بدون تبعیض وجود ندارد ومالیات واقعی هم از همه گرفته نمیشود پس انتظار اینکه چیزی از عدالت و اسایش گیرت بیاید نداشته باش
                  درود و عرض ادب جواد جان

توی ایران هنوز کسی چیزی نداده ؟ نمی دونم شاید حق با شما باشه ( کسی اطلاعی داره که ما چیزی دادیم یا ندادیم ؟ حافظه من یاری نمی کنه ! )

جا داره از قوای محترم مملکت تشکر و قدر دانی کنیم آخه بدون اینکه چیزی بدیم ! کلی چیز میز هم گرفتیم مثل انواع و اقسام یارانه ها ، یا خدمات مفت و مجانی دولتی ، یا آموزش رایگان ، امنیت ، زیرساخت و....

مرسی ازشون که از جیب خرج ما می کردن و ما ناشکر بودیم

======

امّا

سیستمی که فساد سرتا پاش را گرفته ، بقول خودت شفافیتی نداره

بعد از این هم نخواهد داشت

صندوق فرهنگیان چی شد ؟ خود معلم های بدبخت از جیب پول گذاشتن تو صندوق ( دادن ) تهش چی شد ؟ ته مالیات هایی که میگیرن چی میشه ؟ پول نفت و گاز و معادن و غیره چی میشه ؟ به چه شکل توزیع میشه ثروتی که همه داخلش به اندازه مساوی سهم دارند ؟ به چه شکل توزیع میشه ؟

=====

جواد جان عزیز دل برادر ، بیا شفافیت را از خودت شروع کنیم !

پول مول چقدر داری ؟

نصفش رو بده من می خوام خرج خودت کنم !

بطور نمونه مثلا یک ناخن کار تمام وقت برات استخدام می کنم هر وقت دوست داشتی به رایگان برو پیشش ناخن هات رو رنگ و پولیش کنه ! چطوره ؟

#شفافیت را از خود شروع کنید !

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

مملکتی که به طرف رانت و پول مفت میدن حاضر نیست کار کنه ! و چرخش نمی چرخه !!! ( سیاست تشویقی که تا بحال بوده و باز هم از تمام دنیا عقبه )

چطور قرار با سیاست های مالیاتی ! ( سیاست تنبیه ) چرخش بگرده ؟

اقتصاد سنکوپ میکنه و رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

درود و عرض ادب جواد جان

توی ایران هنوز کسی چیزی نداده ؟ نمی دونم شاید حق با شما باشه ( کسی اطلاعی داره که ما چیزی دادیم یا ندادیم ؟ حافظه من یاری نمی کنه ! )

جا داره از قوای محترم مملکت تشکر و قدر دانی کنیم آخه بدون اینکه چیزی بدیم ! کلی چیز میز هم گرفتیم مثل انواع و اقسام یارانه ها ، یا خدمات مفت و مجانی دولتی ، یا آموزش رایگان ، امنیت ، زیرساخت و....

مرسی ازشون که از جیب خرج ما می کردن و ما ناشکر بودیم

======

امّا

سیستمی که فساد سرتا پاش را گرفته ، بقول خودت شفافیتی نداره

بعد از این هم نخواهد داشت

صندوق فرهنگیان چی شد ؟ خود معلم های بدبخت از جیب پول گذاشتن تو صندوق ( دادن ) تهش چی شد ؟ ته مالیات هایی که میگیرن چی میشه ؟ پول نفت و گاز و معادن و غیره چی میشه ؟ به چه شکل توزیع میشه ثروتی که همه داخلش به اندازه مساوی سهم دارند ؟ به چه شکل توزیع میشه ؟

=====

جواد جان عزیز دل برادر ، بیا شفافیت را از خودت شروع کنیم !

پول مول چقدر داری ؟

نصفش رو بده من می خوام خرج خودت کنم !

بطور نمونه مثلا یک ناخن کار تمام وقت برات استخدام می کنم هر وقت دوست داشتی به رایگان برو پیشش ناخن هات رو رنگ و پولیش کنه ! چطوره ؟

#شفافیت را از خود شروع کنید !
                      اگر از همه مخصوصاتو هم بگیرند من هم نصف درامد هم برای توسعه کشور میدهم من که در مطلب قبلی گفتم بدون تبعیض

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1317

اگر از همه مخصوصاتو هم بگیرند من هم نصف درامد هم برای توسعه کشور میدهم من که در مطلب قبلی گفتم بدون تبعیض

پس مشروط به این هست که همه بدهند !

بنظرت در واقعیت شدنی هست که شفافیت باشه و تبعیض نباشه ؟

در شرایط فعلی هم معتقد به دادن مالیات هستید ؟ (هرچند که انها به اعتقادات کسی کار ندارند ! میگیرن به هر نحو ! از من و شما )

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4925

پس مشروط به این هست که همه بدهند !

بنظرت در واقعیت شدنی هست که شفافیت باشه و تبعیض نباشه ؟

در شرایط فعلی هم معتقد به دادن مالیات هستید ؟ (هرچند که انها به اعتقادات کسی کار ندارند ! میگیرن به هر نحو ! از من و شما )
                          من که از اول گفتم شفافیت از رهبری تا یک کارگر ساده حالا اینکه میخواهند اجرا کنند یا نه میرسیم به این نکته که با این روش اداره کشور به بن بست خورده و هر لحظه احتمال نابودی دارد اگر میخواهند باشند چاره کار همان است که گفتم مالیات گرفتن فعلی که تبعیض و عدم شفافیت در ان باشد باعث شورش خواهد شد
                          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/02/04, 10:35.

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

این حکومت همه کارهای لازم برای نابودی خودش را دارد تکمیل میکند بالا بردن سود پول عدم شفافیت همه نوع فشار به کارنجات تولیدی وووووووو لازمه مهار تورم واقتصاد شکوفا چند چیز است
                            1-شفافیت دارایی واموال همه از رهبری تا یک کارگر ساده
                            2-گرفتن مالیاتهای پلکانی نسب به دارایی و درامد افراد بدون تبعیض مثلا یک کارگر اگر 20 میلیون در ماه درامد دارد 2 درصد مالیات بدهد ویک دکتر که در ماه درامد 1میلیارد دارد 30 درصد ویا یک تاجر اگر در ماه 100 میلیارد درامد دارد 50 درصد
                            3-پایین اوردن سود بانکی به زیر 8 درصد
                            4-گرفتن مالیات بر مجموع درامدها
                            5-کاهش 50 درصدی هزینه های جاری دولت حکومتی که پول ندارد غلط کرده حقوق دریافتی کارمند وکارگرش را بالا میبرداگر ان کارمند وکارگر دولتی هنری دارد میتواند در بازار ازاد درامد بیشتری بدست بیاورد از شغل دولتی بیاید بیرون هر چند در این 44 سال ثابت شده است که اگر هنری داشتند حال روز ایران این نبود
                            6- گرفتن مالیات بر عایدی تا 70 درصد از زمین خواری دلالی وووو
                            7-پایین اوردن نرخ مالیات بر تولید به 15 درصد و اگر کارخانه تولیدی سود تولید خود را باز در افزایش تولید و توسعه شرکت ویا کارگاه خود برد معافیت 1تا 3 درصدی دیگر هم بدهید
                            اگر موارد بالا را به ترتیب انجام دادن نقدینگی و فکر مردم از دلالی بسوی تولید هدایت میشود وبا رقابت در تولید هم کالای ارزانتر وهم با کفیتر نصیب مصرف کننده داخلی وصادرات بیشتر انجام خواهد شد ولی در این 44 سال همه قوانین درست بر عکس این 7 مورد اجرا شده است همه قوانین ضد تولید شفافیت ودر جهت رباخواری دلالی دزدی غارت اختلاس تصویب شده است

پشت پرده معاف شدن دولت از «شفافیت»
                            نماینده مردم تبریز گفت: بر اساس ایراداتی که شورای نگهبان، مجمع تشخیص و هیأت عالی نظارت گرفته بودند یک سری قوا از جمله مجمع تشخیص از طرح شفافیت معاف شدند و یک سری اختیارات برای مسئولان و مقامات تعریف شده که بتوانند در برخی از موضوعات اختیار داشته باشند که آن‌ها را اطلاع رسانی و آشکار نکنند.

بالاخره پس از کش و قوس فراوان میان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر یکشنبه (۸ بهمن ماه)، طرح دوفوریتی شفافیت قوای سه‌گانه را مورد بررسی قرار دادند و در آخر به حذف دولت از طرح تن دادند. هر چند که پیش از این نیز، مجمع تشخیص هم زیر بار طرح جدید شفافیت که این نهاد سیاسی را نیز شامل می شد؛ نرفته بود اما حال با حذف دولت از طرح شفافیت انتقادات از مجلس بالا گرفته است.
                            https://www.bayanfarda.ir/%D8%A8%D8%...81%DB%8C%D8%AA
                            لطفا یکبار درست بخوانید لازمه ماندن این حکومت اجرای این 7 مورد است اگر بخواهند بمانند راه این است واگر هم این کارها را نکنند درست مثل شوروی سابق بدون شلیک حتی یک گلوله از غرب با این فساد گسترده نابود خواهند شد واز ایران چند کشور کوچک درست خواهد شد

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

من که از اول گفتم شفافیت از رهبری تا یک کارگر ساده حالا اینکه میخواهند اجرا کنند یا نه میرسیم به این نکته که با این روش اداره کشور به بن بست خورده و هر لحظه احتمال نابودی دارد اگر میخواهند باشند چاره کار همان است که گفتم مالیات گرفتن فعلی که تبعیض و عدم شفافیت در ان باشد باعث شورش خواهد شد

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

دهک های بالا و دانه درشتها همه وزرا معاونین مدیران میانی و بالایی کشور همه نمایندگان از اول انقلاب تا الان اینها دانه درشت هستند اول دارایی ودرامد اینها شفاف شود که از کجا اورده اند بعد هم نسبت به دارایی واموال انها باید مالیات گرفته شودمثال هم برایتان میزنم یکی حداد عادل قالیباف ولایتی خرازی نعمت زاده اخوندی وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وووووو

دهک‌های بالا و دانه درشت‌ها در رصد سازمان امور مالیاتی هستند

لازمه گرفتن مالیات از دانه درشتها شفافیت است انهم توسط مردم درست مثل کشورهای پیشرفته دارایی و درامد مسئولان نظام باید مورد نقد مردم قرار گیرند نه اینکه اگر کسی در مورد ثروت مسئولان دزد ایران تحقیق وافشاگری کرد ان ار مجرم بدانیم

نقدی حقوقی بر مناقشات پیرامون جرم انگاری افشای اموال مسئولین
                                احمد یوسف زاده
                                نقدی حقوقی بر مناقشات پیرامون جرم انگاری افشای اموال مسئولین
                                قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی در سال ۱۳۹۴ پس از اختلاف نظر مجلس و شورای نگهبان، با ارسال مصوبه به مجمع تشخیص مصلحت وفق اصل ۱۱۲ قانون اساسی، با تغییرات کلی به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است.

در ماده ۱ قانون مذکور، مقامات مسئول مندرج در اصل ۱۴۲ قانون اساسی به همراه همسر و فرزندان آنها مکلف شده اند فهرست دارایی های خود را قبل از اخذ مسئولیت به قوه قضاییه تقدیم کنند و قوه قضاییه نیز مکلف گردیده است که نسبت به بررسی آن اموال از حیث افزایش من غیرحق در طول دوره مسئولیت، رسیدگی لازم را به عمل آورد.

در ماده ۳ این قانون، مقامات مسئول مشمول این قانون احصا گردیده اند و در ماده ۶ این قانون نیز قوه قضاییه مکلف گردیده است که در ظرف مدت شش ماه از تاریخ نهایی شدن تصویب قانون، آیین نامه اجرایی قانون را تهیه و پس از تایید رئیس قوه قضاییه ابلاغ نماید.

ماده ۵ این قانون نیز فهرست دارایی های اعلام شده موضوع این قانون در نزد مسئولانی که این فهرست و مستندات در اختیار آنان قرار می گیرد، محرمانه تلقی شده و هر گونه انتشار آن اطلاعات چه به نحو عمد و چه بر اثر عدم رعایت نظامات اداری، جرم انگاری و به ترتیب مجازات درجه شش و هشت موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی برای مرتکبین پیش بینی شده است.
                                آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/02/04, 10:56.

نظر

در حال کار...
                                X