پاسخ : اخبار
امام جمعه شیراز: عقب افتادگی دانشگاه های ما از متن جامعه به خاطر مبنا قرار ندادن تفکرات رهبری است
دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه در طول سالیان دراز بعد از انقلاب، بهجای اینکه دانشگاه و حوزه بخواهد پیشگام حرکت متن جامعه باشند، از متن جامعه عقب افتادهاند، گفت: علت این مسئله آن است که خیلی وقتها آن چیزی را که تفکر و دیدگاه عموم مردم ما و رهبری انقلاب است را مبنا قرار ندادهایم.

ایسنا: نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: در طول سالیان دراز بعد از انقلاب، بهجای اینکه دانشگاه و حوزه بخواهند پیشگام حرکت متن جامعه باشند، از متن جامعه عقب افتاده اند.
================
مشاور فرمانده سپاه: مشکلات اقتصادی و معیشتی در برابر نقاط قوت اندک است
حمیدرضا مقدمفر مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بزرگترین موافقان قتل عام دهها هزار زن و کودک در غزه، همانها هستند که مخالف رای دادن مردم ایران هستند.
تسنیم: مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بزرگترین موافقان قتل عام دهها هزار زن و کودک در غزه، همانها هستند که مخالف رای دادن مردم ایران هستند.
امام جمعه شیراز: عقب افتادگی دانشگاه های ما از متن جامعه به خاطر مبنا قرار ندادن تفکرات رهبری است
دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه در طول سالیان دراز بعد از انقلاب، بهجای اینکه دانشگاه و حوزه بخواهد پیشگام حرکت متن جامعه باشند، از متن جامعه عقب افتادهاند، گفت: علت این مسئله آن است که خیلی وقتها آن چیزی را که تفکر و دیدگاه عموم مردم ما و رهبری انقلاب است را مبنا قرار ندادهایم.

ایسنا: نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: در طول سالیان دراز بعد از انقلاب، بهجای اینکه دانشگاه و حوزه بخواهند پیشگام حرکت متن جامعه باشند، از متن جامعه عقب افتاده اند.
================
مشاور فرمانده سپاه: مشکلات اقتصادی و معیشتی در برابر نقاط قوت اندک است
حمیدرضا مقدمفر مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بزرگترین موافقان قتل عام دهها هزار زن و کودک در غزه، همانها هستند که مخالف رای دادن مردم ایران هستند.
تسنیم: مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بزرگترین موافقان قتل عام دهها هزار زن و کودک در غزه، همانها هستند که مخالف رای دادن مردم ایران هستند.

وی با بیان اینکه رکن قدرت جمهوری اسلامی، همراهی و اتحاد جدی عموم جامعه با رهبری است، گفت: در فضای عمومی، جریان جدی بی انگیزه کردن جوانان، نا امیدسازی، سیاه نمایی، سلب اعتماد و به چالش جدی کشیدن رکن اصلی قدرت انقلاب اسلامی که همان حضور مردم در تمام این تحولات است را شاهدید. رکن قدرت جمهوری اسلامی یا تفاوتی که این اتفاق و پدیده انقلاب اسلامی با تمام تحولات حق طلبانه که در طول تاریخ اتفاق افتاده، چه در زمان امیرالمؤمنین (ع)، چه در دوره اباعبدالله الحسین (ع) چه دردوره زیدبن شهید و دیگرانی که حرکت کردند، چیزی که متمایز کننده این تحول در ایران اسلامی با همه تحولات پیشین است، موضوع همکاری و همراهی و اتحاد جدی عموم جامعه با رهبری است. همان چیزی که در زمان امام علی (ع) و امام حسین و حسین (ع) موجود نبود. امام راحل میفرماید: «من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله - صلی الله علیه و آله - و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسین بن علی - صلوات الله و سلامه علیهم - میباشند.» (صحیفه امام، ج۲۱، ص۴۱۰) امام (ره) اهل غلو نبود. امام (ره) بی تعارفترین فرد است. پیامی از طرف امام (ره) برای تسلیت فوت فرزند یکی از بزرگان آماده کرده بودند که در آن نوشته شده بود. به شدت متأثر شدم، اما امام (ره) فرمودند اینگونه ننویسید، چراکه "به شدت" متأثر نشدم. یا مورد دیگر اینکه، زمانی که خانمی در رادیو اعلام میکند که خانم فاطمه زهرا (س) الگو نیست و «اُشین» میتواند الگو باشد، امام بدون هیچ ملاحظهای این زن را مهدورالدم اعلام میکند و نیز کسی که این صدا را پخش کرده اگر میدانسته که چه میکند او نیز همین حکم را دارد. ایشان برای سلمان رشدی نیز همین گونه ورود کردند. در عزل آقای منتظری فرمودند: «من کار به تاریخ و آنچه اتفاق میافتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفۀ شرعی خود عمل کنم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته ام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم.» (صحیفه امام، ج۲۱، ص۳۳۰-۳۳۲).

نظر