اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #51826
    پاسخ : اخبار

    دومین نامه روحانی به شورای نگهبان برای اعلام دلایل ردصلاحیت


    حسن روحانی پس از بی‌جواب ماندن نامه اول، صبح امروز دومین نامه خود برای اعلام دلایل ردصلاحیتش در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به شورای نگهبان ارسال کرد. روحانی دو هفته پیش اولین نامه خود را ارسال کرد و خواستار اعلام دلایل شورای نگهبان شد که با توجه به عدم دریافت پاسخ امروز دومین نامه را ارسال کرد.

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی پس از بی‌جواب ماندن نامه اول، صبح امروز دومین نامه خود برای اعلام دلایل ردصلاحیتش در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به شورای نگهبان ارسال کرد.

    به گزارش «انتخاب»؛ روحانی دو هفته پیش اولین نامه خود را ارسال کرد و خواستار اعلام دلایل شورای نگهبان شد که با توجه به عدم دریافت پاسخ امروز دومین نامه را ارسال کرد.

    او پس از اعلام نظر منفی شورای نگهبان برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان پس از سه دوره نمایندگی مردم سمنان و تهران در این مجلس، روز چهارم بهمن‌ماه در بیانیه‌ای از شورای نگهبان خواست دلایل ردصلاحیت خود را با مردم در میان بگذارند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #51827
      پاسخ : اخبار

      عباس عبدی در واکنش به مطلب روزنامه همشهری: اگر بی حجاب‌های شرکت کننده در راهپیمایی ۲۲ بهمن مستحق برخورد نیستند پس با هیچ زن دیگری هم نباید برخورد کرد


      عباس عبدی نوشت: همشهری: بی حجاب‌های شرکت کننده در راهپیمایی ۲۲ بهمن هم متدینند هم انقلابی و هم در مسیر حق، البته با اندکی خطا. اگر این اندکی خطا، مستحق برخورد نیست پس با هیچ زن دیگری هم نباید برخورد کرد. اگر جرم است و به صفت تدین و انقلابی بودن نادیده می‌گیرید، تبعیض آمیز و خلاف عدالت است.


      عباس عبدی به مطلب روزنامه همشهری درباره شرکت کننده های بی حجاب در در راهپیمایی 22 بهمن واکنش نشان داد.

      وی در توییتر نوشت: همشهری: بی حجاب های شرکت کننده در راهپیمایی 22 بهمن هم متدینند هم انقلابی و هم در مسیر حق ، البته با اندکی خطا.

      اگر این اندکی خطا، مستحق برخورد نیست پس با هیچ زن دیگری هم نباید برخورد کرد. اگر جرم است و به صفت تدین و انقلابی بودن نادیده می‌گیرید، تبعیض آمیز و خلاف عدالت است.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #51828
        پاسخ : اخبار


        کیهان: هک کنندگان سایت مجلس می خواهند نیروهای انقلاب را به جان هم بیندازند / هدف دیگرشان لجن مال کردن انتخابات است!


        روزنامه کیهان درباره هک کردن سایت مجلس و انتشار اسنادی از حقوق ۲۵۰ میلیونی نمایندگان نوشت: خط لجن‌مال کردن انتخابات از مسیر بی‌اعتبار کردن مجلس و دعوت به تحریم انتخابات، ماموریت راهبردی است که سرویس‌های جاسوسی مانند سیا و موساد همواره به گروهک‌های محارب و گروه‌های نفاق سپرده‌اند... نفس این شیطنت، حاکی از پروژه موازی شبکه ضدامنیتی خارجی است که مصمم است نیرو‌های انقلاب را هم به موازات لکه‌دار کردن انتخابات، به یکدیگر بدگمان کند و به جان هم بیندازد.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #51829
          پاسخ : اخبار

          در این نشست یک دانش آموز از سعید جلیلی می پرسد: تحلیل شما در این مورد که در انتخابات سال ۱۴۰۰ حجم بالایی از آرا را، آرای باطله تشکیل می‌دادند، چیست؟ آیا این حجم از آرای باطله در انتخابات سال‌جاری قرار است تکرار شود؟


          سعید جلیلی با حضور در جمع دانش آموزان به سوالات آنان پاسخ داده است.


          روزنامه ایران گزارشی از نشست سعید جلیلی با دانش آموزان در دبیرستان البرز تهران را منتشر کرده است.

          در این نشست یک دانش آموز از او می پرسد: تحلیل شما در این مورد که در انتخابات سال ۱۴۰۰ حجم بالایی از آرا را، آرای باطله تشکیل می‌دادند، چیست؟ آیا این حجم از آرای باطله در انتخابات سال‌جاری قرار است تکرار شود؟

          سعید جلیلی چنین پاسخ می دهد یکی از بحث‌های اصلی که من روی آن تأکید دارم این است که انقلاب یک انتخاب بود و اگه موفقیتی هم داشت، به این دلیل بود که تشریفاتی نبود. یک انتخاب به اصطلاح لحظه‌ای نبود که بگوییم انتخابی کرده‌ایم و تمام شد. در طول تاریخ داشتیم کسانی که انتخاب می‌کردند و می‌رفتند.

          در قرآن، عده‌ای آمدند و با انتخاب خود، طرفدار حضرت موسی شدند، بعد به او گفتند «فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّک» تو حالا برو بجنگ، ما اینجا هستیم. نه، این گونه نیست. اصلاً ویژگی انقلاب ما چیست؟ این است که وقتی مردم انتخاب کردند باید در تمام مسیر هم همراهی کنند. اگر در دفاع مقدس پیروز شده‌ایم برای چه بود؟ برای این بود که از آن مادری که در فلان روستا بود با علاقه شروع به دستکش بافتن می‌کرد تا آن کسی که مثلاً کشاورز بود همه چیز را رها می‌کرد و به جبهه می‌رفت.

          همه می‌گفتند انتخاب ماست و حالا هم باید پای کار باشیم. دشمنی که از توپ و تانک نتیجه نگرفته، الان می‌دانید به دنبال چیست؟ به دنبال این است که مردم را دچار تردید و ناامیدی کند. کسانی که همه سلاح‌ها را علیه شما به کار گرفته بودند، سال گذشته برای فوت یک خانم اشک تمساح می‌ریختند که بگویند ما خیلی ناراحتیم. همان‌ها در روزگاری می‌آمدند شهر شما را بمباران شیمیایی می‌کردند. حالا باید چه کار کنند؟ باید ایجاد یأس و ناامیدی کنند.



          کسی که بدترین سلاح را برای شما به کار می‌برد، دویست و چهل شبکه ماهواره‌ای فقط برای فضای ایران درست می‌کند تا مثلاً اوقات فراغت ما را پر کند، داروی بیماران پروانه‌ای را تحریم می‌کند او می‌خواهد تردید ایجاد کند.

          حالا در مقابل باید چه کار کرد؟ باید دید چه شبهات و سؤالاتی را مطرح می‌کند و بعد پاسخ صحیح آن چیست؟ در اینجاست که دانش‌آموز می‌تواند مؤثر باشد.



          این‌طور نیست که بگوید حالا من باید در زمانی که به یک سنی رسیدم این کار را انجام دهم. او باید از همین الان شروع کند. این به این معنا نیست که ضعف را بپوشاند بلکه باید ببیند پاسخ رفع این ضعف چیست؟ از نقاط قوت استفاده کنم و با همان نقطه قوت این ضعف را برطرف کنم.


          اگر جوانان و نوجوانان ملتی توانستند در عرصه‌هایی سخت، مثل جنگ، موفقیت به دست بیاورند، آیا در اقتصاد، صنعت، کشاورزی نمی‌توانند؟ ویژگی زمان جنگ چه بود؟ یک جبهه باز می‌شد و در آن یک بنایی مثل شهید برونسی فرمانده تیپ می‌شد. دانشجویی مثل حسن باقری فرمانده قرارگاه می‌شد. دانش‌آموزانی مثل شهید عزت‌اللهی و شهید فهمیده مطرح می‌شدند.


          آقای طحانیان می‌رفت می‌شد یک بیسیم چی، یک رزمنده. یک جبهه باز می‌شد و هر کس جای خود را پیدا می‌کرد. در جنگ نرم هم یک جبهه باز می‌شود و هر کس در حد وسع خود نقش‌آفرینی می‌کند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #51830
            پاسخ : اخبار

            مقاله توماس فریدمن، ستون نویس مشهور نیویورک تایمز:

            بن سلمان کار ناتمام عمویش ملک عبدالله را تمام کند؛ اعلام کند که آماده سفر به بیت المقدس است تا ابتدا در مسجدالاقصی نماز بخواند و سپس در صحن کنست با اسرائیل سخن بگوید / گره منطقه فقط توسط این دو نفر باز می‌شود


            محمد بن سلمان اگر می خواهد نتانیاهو و حماس را شکست دهد، باید کار ناتمام عمویش ملک عبدالله را تمام کند. او باید اعلام کند که آماده سفر به بیت المقدس است تا ابتدا در مسجدالاقصی نماز بخواند و سپس در صحن کنست با مردم اسرائیل سخن بگوید و مستقیما به آنها بگوید: اگر شما با راه حل دو دولت هراه شوید، عربستان روابط با اسرائیل را عادی سازی خواهد کرد و بیت المقدس غربی را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت، به شرطی که اسرائیل هم بیت المقدس شرقی را به عنوان پایتخت فلسطین شناسایی کند. او همچنین می تواند وعده بدهد که از بازسازی غزه حمایت خواهد کرد.


            توماس فریدمن، ستون نویس و نویسنده مشهور آمریکایی در مطلبی در نشریه نیویورک تایمز نوشت، یکی از غیرمنتظره ترین تحولات جنگ اسرائیل و حماس، تلاقی منافع و انگیزه های قدرتمند بازیگران مختلف از اسرائیل گرفته تا فلسطینیان، آمریکا و عربستان برای تشکیل یک دولت فلسطینی است که بتواند در صلح و آرامش در کنار اسرائیل ادامه حیات دهد.

            به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: برای شروع، حرکت به سمت ایجاد یک دولت فلسطینی پس از پایان جنگ غزه، عاملی کلیدی جهت برقراری ارتباط مجدد اسرائیل با بازیگران مهم در سراسر جهان است. این موضوع اهمیت زیادی برای ترسیم یک راه حل نهایی جهت برون رفت از بحران غزه و تقویت یک اتحاد منطقه ای دارد که اسرائیل برای حفاظت از خود بدان نیازمند است.

            اگر اسرائیل حماس را نابود کند و تصمیم بگیرد با رد هر شکلی از یک دولت فلسطینی، به طور دائمی غزه و کرانه باختری را تحت اشغال خود درآورد، این دولت برای نسل آینده و به ویژه در جهان عرب به یک دولت منزوی جهانی تبدیل خواهد شد. در چنین صورتی متحدان عرب اسرائیل وادار خواهند شد فاصله خود را با دولت صهیونیستی حفظ کنند.

            اگر اسرائیل در نزاع دائمی با فلسطینیان باقی بماند، ساختار استراتژی خاورمیانه ای آمریکا به ویژه معاهدات صلحی که بین اسرائیل و مصر، اردن و کشورهای حاشیه خلیج فارس منعقد شده تحت فشار قرار خواهد گرفت و توانایی آمریکا برای اداره منطقه با پیچیدگی مواجه خواهد شد. در چنین وضعیتی راه برای نفوذ بیشتر روسیه و چین باز خواهد شد. با توجه به کشته شدن هزاران غیرنظامی فلسطینی در جنگ غزه، ایالات متحده همین الان هم برای استفاده از پایگاه های نظامی خود در کشورهای منطقه جهت مقابله با شبکه نیروهای نیابتی ایران با مشکل مواجه شده است.

            سعودی ها هم به ایجاد مسیری برای ایجاد دولت فلسطینی نیاز دارند تا از این طریق بتوانند پروسه عادی سازی روابط با اسرائیل را از سر گرفته و از این طریق حمایت لازم را در کنگره آمریکا برای ایجاد نوعی از پیمان جدید امنیتی با ایالات متحده جلب کنند.

            کوتاه سخن اینکه، امروز بیش از هر زمان دیگری که من به یاد دارم، بازیگران کلیدی بیشتری در خاورمیانه به حرکت به سمت یک دولت فلسطینی غیرنظامی نیاز دارند و بیش از همه این خود فلسطینیان هستند که برایشان موقعیتی بی بدیل جهت تحقق بخشیدن به رویای استقلال در وطن آبا و اجدادیشان فراهم آمده است.

            اما در این میان، 2 بازیگر کلیدی و بسیار قدرتمند هستند که نمی خواهند این اتفاق تحت هیچ شرایطی رقم بخورد: حماس که تمام توان خود را صرف حذف اسرائیل از نقشه جهان کرده است و بنیامین نتانیاهو و ائتلاف راست افراطی تحت حمایت وی که برخی از آنها نه تنها خواهان نابودی حماس بلکه ادامه اشغال کرانه باختری و غزه و توسعه شهرک های یهودی نشین در هر دوی این مناطق هستند.

            آنچه من از زمان نگارش این ستون در سال 1995 آموخته ام این است که نه حماس و نه نتانیاهو هرگز نمی توانند شرکایی برای هیچ نوعی از یک دولت فلسطینی در کنار اسرائیل باشند، هرچند که چنین سناریویی اکنون بیش از هر زمان دیگری می تواند به سود منافع مردم اسرانیل و فلسطین تمام شود.

            حماس دشمن دیرین سازش است و حمله 7 اکتبر به خوبی این موضوع را نشان داده است. یکی از دلایلی که امروز حماس از قدرت بالایی برخوردار است این است که نتانیاهو در طی یک و نیم دهه گذشته هر کاری می توانسته برای تضعیف تشکیل خودگردان فلسطینی انجام داده است که موجودیتی بیرون آمده از دل توافقات اسلو برای اداره مناطق فلسطینی نشین کرانه باختری بوده و با سرویس های امنیتی اسرائیل همکاری نزدیکی دارد. در عین حال، در طی سال های اخیر، نتانیاهو عمدا موجب تقویت گروه حماس شده که از زمان اخراج تشکیلات خودگردان از غزه در سال 2007 کنترل این باریکه را در اختیار داشته است. این از آن جهت است که نتانیاهو و حماس در برخی اهداف اتفاق نظر دارند: تضعیف تشکیلات خودگردان و مخالفت با راه حل دو دولت.

            آلوف بن، سردبیر روزنامه هاآرتس در دو پاراگراف این موضوع را توضیح می دهد: «از زمان بازگشت نتانیاهو به قدرت در سال 2009، استراتژی وی این بوده که اسرائیل "می تواند به عنوان یک کشور به سبک غربی پیشرفت کند و در عین حالی که فلسطینیان را کنار می گذارد حتی با جهان عرب نیز ارتباط برقرار کند."

            نکته کلیدی تفرقه انداختن و حکومت کردن است. در کرانه باختری، نتانیاهو همکاری امنیتی با تشکیلات خودگران را حفظ کرده و این تشکیلات عملا به یک خرده پیمانکار اسرائیل در زمینه امور انتظامی و اجتماعی تبدیل شده است. وی قطر را تشویق کرده که دولت حماس در غزه را تامین مالی نماید.»

            بن سپس یک صحنه کلیدی دیگرا را یادآوری می کند، جایی که نتانیاهو در سال 2019 در جمع هم حزبی های خود گفت: «هرکسی مخالف تشکیل دولت فلسطینی است... باید از ارائه کمک های مالی به غزه حمایت کند، زیرا تداوم دودستگی بین تشکیلات خودگردان در کرانه باختری و حماس در غزه مانع از تشکیل دولت فلسطینی خواهد شد.»

            متاسفانه هر چه جنگ غزه طولانی تر می شود، بیشتر نظرات حماس و نتانیاهو افکار عمومی کشورهای مختلف را متاثر از خود می سازند. فلسطینی های بیشتری به همراه حامیانشان در غرب این نظر را می پذیرند که اسرائیل یک پروژه استعماری اسکان یهودیان است که باید از رودخانه تا دریا ریشه کن شود و اسرائیلی های بیشتری حتی از فکر کردن به ایجاد یک دولت فلسطینی در کنار مرزهایشان امتناع می ورزند.

            نمی توانیم اجازه دهیم این وضعیت ریشه دارتر شود. تنها 2 رهبر در جهان هستند که قدرت تغییر مسیر این داستان را دارند: جو بایدن و محمد بن سلمان.

            محمد بن سلمان اگر می خواهد نتانیاهو و حماس را شکست دهد، باید کار ناتمام عمویش ملک عبدالله را تمام کند. او باید اعلام کند که آماده سفر به بیت المقدس است تا ابتدا در مسجدالاقصی نماز بخواند و سپس در صحن کنست با مردم اسرائیل سخن بگوید و مستقیما به آنها بگوید: اگر شما با راه حل دو دولت هراه شوید، عربستان روابط با اسرائیل را عادی سازی خواهد کرد و بیت المقدس غربی را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت خواهد شناخت، به شرطی که اسرائیل هم بیت المقدس شرقی را به عنوان پایتخت فلسطین شناسایی کند. او همچنین می تواند وعده بدهد که از بازسازی غزه حمایت خواهد کرد.

            جو بایدن هم باید کار ناتمام بیل کلینتون، رئیس جمهور اسبق ایالات متحده را تکمیل کند. در دسامبر 2000، کلینتون مجموعه ایده هایی را تحت عنوان "پارامترهای کلینتون" ارائه کرد که شامل راهکارهایی برای پایان دادن به مناقشه اسرائیلی-فلسطینی بود. این ایده ها مبتنی بر راه حل دو کشوری بود. اما او نتوانست این ابتکار را به نتیجه برساند. جو بایدن باید این ایده ها را به پیش ببرد تا بتواند ایجاد دو کشور مستقل در یک سرزمین واحد را محقق سازد. زمانی که صدای شلیک گلوله ها در غزه خاموش شود، احتمالا بهترین و شاید آخرین فرصت احیای راه حل دو کشور از زمان شکست طرح اسلو خواهد بود.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #51831
              پاسخ : اخبار

              رییس سازمان تنظیم مقررات: حجم بسته‌های اینترنت براساس نرخ بین‌الملل است!


              رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در صفحه ویراستی خود نوشت: تا پیش از افزایش قیمت، ترافیک داخل نیم‌بها بود و پس از افزایش قیمت، تعرفه داخل حدود ۰٫۳۷ درصد بین‌الملل محاسبه می‌شود.


              رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در صفحه ویراستی خود نوشت: تا پیش از افزایش قیمت، ترافیک داخل نیم‌بها بود و پس از افزایش قیمت، تعرفه داخل حدود ۰٫۳۷ درصد بین‌الملل محاسبه می‌شود.
              امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درصفحه ویراستی در پاسخ به پرسش یکی از کاربران که آیا هزینه اینترنت داخلی نیم‌بها محاسبه می‌شود یا اینترنت بین‌الملل دوبرابر نوشت: «تا پیش از افزایش قیمت ترافیک داخل نیم‌بها بود و پس از افزایش تعرفه داخل حدود ۰٫۳۷ درصد بین‌الملل محاسبه می‌شود.

              در بسته‌های اینترنتی، پیش‌فرض حجم اعلامی بر مبنای بین‌الملل است‌».
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #51832
                پاسخ : اخبار

                امام جمعه شیراز: ۳۵ عضو فعلی مجلس خبرگان رهبری دیگر ثبت‌نام نکردند؛ اعلام کردند که سن‌شان دیگر اقتضاء نمی‌کند؛ ترجیح دادند که جوانان به میدان بیایند


                نماینده ولی فقیه در فارس جوانگرایی را دلیل عدم ثبت نام ۳۵ نفر از نمایندگان فعلی مجلس خبرگان رهبری ذکر ‌کرد و گفت: این نمایندگان اعلام کردند که سن‌شان دیگر اقتضاء نمی‌کند و ترجیح دادند که جوانان به میدان بیایند.


                نماینده ولی فقیه در فارس جوانگرایی را دلیل عدم ثبت نام ۳۵ نفر از نمایندگان فعلی مجلس خبرگان رهبری ذکر ‌کرد و گفت: این نمایندگان اعلام کردند که سن‌شان دیگر اقتضاء نمی‌کند و ترجیح دادند که جوانان به میدان بیایند.
                به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام صبح امروز پنج‌شنبه در یک نشست خبری پیرامون برگزاری دو رویداد مهم سیاسی در اسفندماه امسال، اظهار داشت: ماهیت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی پیرو ارزش‌های تمدنی است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #51833
                  پاسخ : اخبار

                  فرمانده کل سپاه: تحریم، خرابکاری در صنایع دفاعی و هسته‌ای و ایجاد فتنه‌های داخلی تاکنون با رهنمودهای حکیمانه رهبری به نتیجه نرسیده


                  سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تحمیل تحریم‌های گوناگون، خرابکاری در صنایع دفاعی و هسته‌ای، جنگ شناختی، ایجاد فتنه‌های داخلی، توسعه و حمایت از تکفیری‌ها، ترور مقامات و دانشمندان برخی از اقدامات شوم دشمنان در راستای جلوگیری از اهداف متعالی انقلاب اسلامی می‌باشد که تاکنون با رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری هیچیک از آنها به نتیجه نرسیده است.


                  مهر: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ایران نقش کلیدی در منطقه دارد و دشمنان توان حذف آن را از معادلات منطقه‌ای و جهانی ندارند.
                  سرلشکر حسین سلامی در آئین افتتاح ساختمان فرماندهی شهید حاج قاسم سلیمانی، بهره‌برداری و کلنگ زنی پروژه‌های مهندسی و سازندگی سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد ماه شعبان افزود: استان بوشهر از نظر تاریخی یکی از استان‌های پرافتخار و حماسه ساز کشور محسوب می‌شود که در تاریخ درخشان خود مقاومت‌های بسیاری را در برابر استعمار و بیگانگان ثبت نموده است.
                  ====================



                  سردار حاجی‌زاده: مدیران کشور باید برای فعالیت اثربخش در شرایط تحریمی توجیه باشند / ارتش آمریکا می‌داند که یارای مقاومت در برابر قدرت دفاعی ایران را ندارد


                  فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: امروز ارتش تروریستی آمریکا صراحتاً اعتراف می‌کند که ما به دنبال درگیری با جمهوری اسلامی نیستیم چون می‌داند که یارای مقاومت در برابر قدرت ایران را ندارد.


                  فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: امروز ارتش تروریستی آمریکا صراحتاً اعتراف می‌کند که ما به دنبال درگیری با جمهوری اسلامی نیستیم چون می‌داند که یارای مقاومت در برابر قدرت ایران را ندارد.
                  به گزارش «انتخاب»، سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در مراسم بازدید جمعی از کارکنان دیوان محاسبات کشور از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، توان دفاعی کشور در قیاس با زمان جنگ تحمیلی را فراتر از تصورات دانست و گفت: زمانی بود که توپ ما در جنگ با رژیم بعث تنها تا شعاع ۲۷ کیلومتری را هدف می‌گرفت اما امروز به نقطه‌ای رسیدیم که ارتش تروریستی آمریکا در منطقه صراحتاً اعتراف می‌کند که ما به دنبال درگیری با جمهوری اسلامی نیستیم چون می‌داند که یارای مقاومت در برابر قدرت دفاعی ایران را ندارد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #51834
                    پاسخ : اخبار

                    مالک «کوروش کمپانی» متواری شد/ یکی از مالباختگان: ملت، فاکتور ۲۴۰ میلیونی و ۶۰۰ میلیونی از او دارند و دستشان به جایی بند نیست / مالک کوروش کمپانی می‌گفت من پایان خدمت و پاسپورت ندارم و از ایران نمی‌روم / خاطره قره داغی که یکی دیگر از اعضای شرکت بود، هم نیست



                    شرکت «کوروش کمپانی» که با ادعای فروش آیفون ۲۰ میلیونی نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته بود، این روزها تعطیل شده و مالک این شرکت متواری است.

                    پلیس جرایم اقتصادی این موضوع را تایید کرده و در پی یافتن این فرد و احقاق حقوق مالباختگان است.

                    این شرکت برای جلب اعتماد مردم از چهره های مشهور و صاحب نام ورزشی و هنری نیز برای تبلیغات خود استفاده می‌کرد.


                    ماجرا چه بود؟


                    شرایط‌ اقتصادی سخت گاه شهروندان را به راهکار های نادرست برای جمع‌اوری پول بیشتر می‌اندازد. سواستفاده گران در این بین، با تکنیک‌های مختلف از جمله کلاهبرداری‌های معروف به روش «پانزی» اقدام به جمع اوری پول برای ارائه محصول ارزان قیمت می‌کنند که کوروش کمپانی یکی از نمونه‌های مشخص آن است. حالا صاحبین کوروش کمپانی فرار کرده و دفترشان را نیز تخلیه کرده‌اند.
                    ا.شیری، یکی از کسانیست که در جریان این کلاه‌برداری اقدام به خرید فاکتور کرده است. او که حالا با دفتر تخلیه شده کوروش کمپانی مواجه شده است، صحبت‌های جالبی از این کلا‌ه‌برداری دارد.
                    ا.شیری، درباره وضعیت فعلی مجموعه کوروش کمپانی به «انتخاب»گفت: دیروز صبح همه چیز‌ را جمع کردند و رفتند. امروز هم مالک ساختمان کامیونی را درب آنجا گذاشته و تابلو کوروش کمپانی را کنده تا جای حروف آن هم باقی نماند و یک بنر به سرعت زده اند که این ملک متعلق به کوروش کمپانی نیست و با در دست داشتن مدارک شکایت کنید.


                    وی در ادامه در رابطه با شکایت از کوروش کمپانی بیان کرد: من شکایت نکردم ولی‌ پلیس هم کاری نمی‌تواند بکند. وقتی سرهنگ کلانتری موقع شلوغی حضور داشت و می‌گفت این ها فرار نمی کنند و جایی نمی‌توانند بروند و ما نمی‌توانیم پلمب کنیم چه می گوید؟ با شکایت ما پول برمی‌گردد؟ ماجرا خنده دار است. از شریفیان و گودرزی و قره داغی و سلبریتی ها شکایت شده است. افراد فاکتور ۲۴۰میلیونی و ۶۰۰میلیونی از او دارند و دستشان به جایی بند نیست.

                    او افزود: همین کوروش کمپانی می‌گفت من پایان خدمت ندارم و پاسپورت هم ندارم و از ایران نمی‌روم اما عکس‌هایش در خارج درامد. در عین حال جواز‌ش منتشر شده است. خاطره قره داغی یکی از اعضا بود و او هم نیست. در‌ مکان ساختمان فرم ها رها شده روی زمین است.

                    وی درباره موضع سلبریتی ها گفت: الهام حمیدی استوری گذاشته که با وکیل پیگیر کار شما هستیم خیلی دیگر از این سلبریتی‌ها تبلیغ کوروش کمپانی را کردند. مردم روی حساب خیلی از این‌ها خرید کردند. هادی چوپان که قهرمان ملی و مردمی بود هم خرید کرده بود و مردم گول خوردند. خواهران منصوریان و هادی ساعی هم تبلیغ کردند. واقعا سوال برای من است که باید یک واحد نظارتی سوال کند که چرا این همه پول‌به حساب این فرد امده است؟ در ماه از هر کارت شما ۵۰۰میلیون جا به جا می‌توانید بکنید؛ این ادم که میلیاردها پول به حسابش رفته کسی نظارت نکرده است؟ بالاخره ارز از کشور خارج کرده است. تراکنش مالی شرکت هم مشخص است و یک عدد هزار میلیاردی به حسابش ریخته شده است.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #51835
                      پاسخ : اخبار

                      سپیده رشنو از اجرای حکم سه سال زندان خود خبر داد

                      سپیده رشنو از اجرای حکم سه سال زندان خود خبر داد. سپیده رشنو، به سه سال و۱۱ ماه حبس محکوم شده و برای اجرای حکم به زندان خواهد رفت.

                      سپیده رشنو، به سه سال و۱۱ ماه حبس محکوم شده و برای اجرای حکم به زندان خواهد رفت.

                      سپیده رشنو اعلام کرده است که حکم سه سال و ۱۱ ماه زندان او با تجمیع سه پرونده اجرایی شده است.

                      او گفته است که محض رسیدن پرونده به اجرای احکام ممنوع‌الخروج شده است

                      رشنو تاکید کرد که در روزهای آینده خود را برای تحمل حبس به زندان اوین معرفی خواهد کرد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #51836
                        پاسخ : اخبار

                        ظریف: از هر ۱۰ دانشجویی که من را می‌بینند، ۵ نفر آن‌ها می‌گویند برای ما رزومه بنویس که از کشور خارج شویم / معتقد به بهترین روابط با روسیه هستم، اما با چشم باز / چین وارد بازی ژئوپلیتیک با آمریکا نمی‌شود / هیچ کس به اندازه من از موشک ایران دفاع نکرده، ولی مزیت نسبی ما «مردم» بوده؛ این مزیت را فدای حوزه‌های غیر رقابتی نکنیم / در مذاکره اول باید گوش کنیم / تندروی نتیجه عدم خودباوری است


                        محمدجواد ظريف، وزیر خارجه سابق ایران در بیست و دومین کنگره حزب‌ مردم‌ سالاری گفت: مشکل اساسی همه‌ زمامداران جهان "اشتباهات ادراکی" است. تصمیم گیری بر اساس‌ فهم اشتباه به بحران‌های جبران‌ ناپذیری منجر شده‌ است.


                        محمدجواد ظريف، وزیر خارجه سابق ایران در بیست و دومین کنگره حزب‌ مردم‌ سالاری گفت: مشکل اساسی همه‌ زمامداران جهان "اشتباهات ادراکی" است. تصمیم گیری بر اساس‌ فهم اشتباه به بحران‌های جبران‌ ناپذیری منجر شده‌ است.

                        به گزارش «انتخاب»، مهمترین بخش های اظهارات ظریف در این نشست به نقل از حجماران به شرح زیر است:


                        ایران در برهم ریختن نظام دوقطبی جهان پيش رو بوده‌ است.

                        اسرائیل ۲۰۰ بمب هسته‌ای دارد اما امروز علی‌رغم اين همه خسارت‌ که به فلسطینی‌ها تحميل کرده، نتوانسته افسانه‌ شکست‌ ناپذیری اسرائیل را احیا کند.

                        اسرائیل هر زمان که با اعراب جنگيد پیروز شد؛ البته‌ با کمک‌ آمریکا.
                        محبوبیت حماس در بين مردم‌ فلسطین بسیار بالاتر رفته‌ و تصميم نهایی را هم مردم‌ فلسطین بايد بگیرند؛ اين حق من نیست و حق مردم‌ فلسطین است.
                        در نقشه ای که نتانیاهو به سازمان‌ ملل‌ برد، فلسطینی وجود نداشت.
                        يادمان نرود که ما با چه چيزی مانع شکست در جنگ شديم و مانع شديم که تحریم‌ها کشور را از پا بیاندازد؛ مردم‌ اين کار را کردند.
                        اين سلاح نبود که مردم‌ ما را حفظ کرد، اين مردم بودند که سلاح را حفظ کردند.
                        اين اتم نبود که ما را نجات‌ داد، و مردم ما بودند که اتم را نجات‌ دادند.
                        اين واقعيت جنگ سرد است.
                        آمریکایی‌ها هميشه در جنگ یا کودتا بوده‌اند؛ چون فکر می‌کردند قدرتشان همين است.
                        از ۲۰۰۴ تا امروز آمريکا کنش ذهنی دارد.
                        ما هنوز توقع رابطه‌ قطبی از جهان‌ داريم و با چسبیدن به يک قطب بتوانیم از حمایت آن برخوردار شویم. دنيا ديگر اين نیست؛ دنيا يک شبکه شده است.
                        چهارچوب تحليل شما کهنه شده‌؛ عربستان و چین دنيا را شبکه‌ای می‌بینند.
                        "توان نظامی" افتخار کشور است؛ مردم‌ کردند. مگر سپاه و بسيج غير از مردم‌ است؟!
                        چین وارد بازی ژئوپلیتیک با آمريکا نمی‌شود.
                        شناخت و درک درست از روابط بین‌الملل نداریم. چرا يادمان رفت که پیام ما بود که دنيا را جذب ما کرد.
                        هيچ کس به اندازه من از موشک ایران دفاع نکرده‌ ولی مزيت نسبی‌ ما "مردم‌" بوده‌ و اینکه در دنيا حرف برای‌ گفتن داشتیم؛ اين مزيت را فدای حوزه‌های غیر رقابتی نکنیم.
                        از هر ۱۰ دانشجویی که من را می‌بینند، پنج نفر آنها می‌گویند برای‌ ما رزومه بنویس که از کشور خارج شویم!
                        به دور و اطرافمان با دید تهديد نگاه‌ می‌کنیم؛ نه فرصت! دنيا بر اساس آرزوها نمی‌چرخد
                        من معتقد به بهترين روابط با روسيه هستم اما با چشم باز/ قرارداد ۲۵ ساله با چین را بنده‌ امضا کردم، اما با دید باز
                        هر کدام از ايرانيان خارج از کشور می‌توانند یک سفير فرهنگی ما باشند؛ چرا تهديد می‌بینیم؟
                        آلمان دو جنگ بزرگ جهانی را به دنيا تحميل کرد؛ به خاطر آرزوی خود بزرگ بینی.
                        منطقه قوی با ایران قوی فرقی نمی‌کند. هيچ کشوری در منطقه به اندازه ما سرمایه ندارد.
                        سال گذشته دو آرزو در دو طرف داشتیم. زمانی می‌توانیم به موفقيت برسيم که از حوزه‌ آرزومندی فاصله بگیریم.

                        در مذاکره اول باید گوش کنیم

                        من قبل از اینکه انگلیسی بخوانم، "جامع المقدمات" خوانده‌ام
                        به نظر من تندروی نتيجه عدم‌ خودباوری است
                        می‌گویند شما به آمریکا اعتماد کرده‌اید؛ ماده‌ ۳۶ برجام را نمی‌خوانند که می‌گوید "اگر آمریکا خارج شد". اگر اعتماد داشتیم، اين را نمی‌نوشتیم.
                        مردم‌ بزرگترین عامل‌ بازدارندگی هستند؛ به شرط اینکه ما بر اساس واقعيات و نه بر اساس آرزوها، حرکت‌ کنیم.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4925

                          #51837
                          پاسخ : اخبار


                          یک آمار تکان‌دهنده/ ۶ سال پیش با رقم حداقل دستمزد می‌شد ۲۵ کیلو گوشت خرید، الان ۹ کیلو

                          یک تحلیل، به مقایسه دستمزد و قیمت گوشت در سال ۱۳۹۶ و ۱۴۰۲ پرداخت.

                          نظر

                          • جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

                            #51838
                            پاسخ : اخبار

                            افزایش زمان بازگشت ارز و وام ارزی ارزان در دستور کار دولت
                            وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با صندوق توسعه ملی جهت اختصاص وام ارزی به طرح‌های صادرات محورمذاکره کرده ایم، در تلاشیم وام ارزان فراهم کنیم.


                            نظر

                            • جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

                              #51839
                              پاسخ : اخبار

                              داره دروغ میگوید من شاهد بودم با دوچرخه امدش اخه خانواده قالیباف با این بی پولی وفقری که دارند موتورشان کجا بود خود قالیباف که با پای پیاده میرود مجلس خانوم وبچه هایش هم با پای پیاده برای خرید میرود ترکیه کلا خانواده مستضعف هستند

                              افشاگری جدید درباره پسر قالیباف/ دلیل مهاجرت به کانادا لو رفت
                              جلیل محبی نوشت: همین الان الیاس قالیباف با موتور آمد اینجا و به من گفت چون برای تحصیل در کانادا به عنوان دانشجوی خارجی باید پول کلانی می دادم، تقاضای مهاجرت کردم تا شهریه کمتری بدهم.

                              نظر

                              • سعید محتشم
                                عضو عادی
                                • Jul 2015
                                • 239

                                #51840
                                پاسخ : اخبار

                                ? همه ی احکام مالیاتی در خصوص مالیات بر املاک با قیمت بیش از ۲۰ میلیارد تومان در بند ع تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور

                                ◾️۱- زمینهای فاقد اعیانی دارای کاربری مسکونی، اداری و تجاری، باغ ویلاهای مجاز (با احتساب عرصه و اعیان) و خانه‌های مجلل (لوکس) که ارزش آنها بیش از دویست میلیارد (۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال باشد مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات به میزان دو در هزار میشوند.

                                ?این مالیات بر عهده شخصی است که در ابتدای سال مالک املاک فوق بوده و افرادی که فقط مالک یک باب منزل مسکونی هستند و در ده سال اخیر تغییر مالکیت نداده اند از شمول این حکم مستثنی میباشند.

                                ◾️۲- خانه‌های مجلل (لوکس) و باغ ویلاهای درحال ساخت، مشمول این مالیات نمیباشند. باغ ویلاهای غیرمجاز تا زمان دریافت پروانه ساخت یا اجرای حکم کمیسیون های ماده (۹۹) یا ماده (۱۰۰) قانون شهرداریها حسب مورد مشمول جریمه ای معادل دو برابر مالیات باغ ویلاهای مجاز میباشند.

                                ?پنجاه درصد (۵۰%) جریمه‌های دریافتی حسب مورد به شهرداری یا دهیاری محل باغ ویلا اختصاص مییابد.

                                ?آیین‌نامه اجرائی این بند ظرف دو ماه از تاریخ تصویب این قانون به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی(مسؤول) با همکاری وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی تهیه میشود و به تصویب هیأت وزیران میرسد.

                                ◾️۳- وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و شهرداریها موظفند امکان دسترسی برخط (آنلاین) به اطلاعات مالکیت املاک مورد نیاز سازمان امور مالیاتی کشور در حوزه اماکن را در اختیار این سازمان قرار دهند.

                                ?سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است نسبت به تعیین دارایی های مشمول بر اساس ارزش به قیمت روز آنها که بر مبنای آخرین ارزش معاملاتی موضوع ماده (۶۴) قانون مالیاتهای مستقیم توسط سازمان مالیاتی تعیین میشود حداکثر تا پایان خرداد سال ۱۴۰۲ اقدام نماید و مراتب را به نحو مقتضی به اطلاع اشخاص مشمول برساند.

                                ◾️۴- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلفند با رعایت قوانین مالیاتی، مالیات سالانه مربوط به هر یک از واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای تحت تملک خود و فرزندان کمتر از هجده سال و محجور تحت تکفل را حداکثر تا پایان بهمن سال ۱۴۰۲ پرداخت نمایند.

                                ?ثبت نقل و انتقال املاکی که به موجب این بند برای آنها مالیات وضع گردیده است، قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال، شامل مالیات بر دارایی، نقل و انتقال قطعی و اجاره ممنوع است. متخلف از حکم این جزء در پرداخت مالیات متعلقه مسؤولیت تضامنی دارد.


                                @seke_kargosha

                                نظر

                                در حال کار...
                                X