اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4931

پاسخ : اخبار

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
    خوب ارز نیمایی 42 هزار تومان تا 64 هزار تومان بازار ازاد همه واردات دوباره به خارج قاچاق میشود البته دیگر کالاها هم به همین گوته خواهد بود به این میگویند مدیریت جهادی

اگر نرخ ارز نیمایی تغییری نکند، لاستیک وارداتی گران نخواهد شد
    https://www.sedayebourse.ir/news/493...F-%D8%B4%D8%AF
    با توجه به تفاوت قیمتی دلار مبادله ای 42 تومان ودلار بازار ازاد بیش از 64 هزار تومان احتمال نایاب و گران شدن بیشتر کالاها وجود دارد

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4931

همه دزدهای رباخواران زمین خواران اختلاسگران خیانتکاران به ایران ومردم ایران درست مثل صدیقی قالیباف ولایتی پناهیان شریعتمداری حداد عادل ووووووووووافرادمومنی هستند

واکنش دفتر میرسلیم به ادعای کاخ نشینی وی: لجن پراکنی می‌پراکنند و با آبروی مؤمن بازی می‌کنند/ سیاهکلی از میرسلیم دلجویی کرده و گفته دانشجویان سخنان او را گزینشی منتشر کرده‌اند
      https://www.entekhab.ir/fa/news/7752...A7%D9%86%D8%AF
      این هم یک مومن دیگر

گریه‌های شدید زاکانی در نماز عید فطر وایرال شد

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

روزنامه هم‌میهن: دولت از شفافیت درباره بدهکاران بانکی می‌گوید اما حتی یک سطر از دلیل پرداخت3.7میلیارد دلار به صاحب شرکت چای دبش منتشر نمی‌کند

روزنامه هم میهن نوشت:

دولتی که از تامین چند ده میلیون دلار برای خرید شیر خشک کودکان ناتوان است، چگونه و طی چه سازوکار اداری 3/7میلیارد دلار را به یک نفر داده است؟

همچنان حتی یک خط گزارش رسمی درباره این سازوکار پرداخت و نیروهای مرتبط با آن منتشر نشده است! نمی‌شود که لیست بی‌خاصیت شده اَبَربدهکاران بانکی را منتشر کنید ولی یک جمله یا توضیح درباره این فساد بزرگ نگویید؟ نکند این نوع شفافیت ناقص، برای پنهان کردن فسادهای بزرگ‌تر است!

رسش اصلی درباره سازوکارهاست و اینکه چرا مثلاً سندیکای چای با اعضای قدیمی نمی‌تواند از کمک‌های قابل توجه برخوردار شود ولی مبالغ کلان در اختیار چای دبش قرار می‌گیرد؟
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

ساخت بمب اتم برای ایران راحت‌تر‌ از نساختن آن است

آقامیری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی:

طبق فتوای رهبر انقلاب ساخت بمب اتم حرام شرعی است، اما اگر نظر و فتوای ایشان تغییر کند ما توانایی ساخت بمب اتم هم داریم.

با توانایی‌ای که در‌حوزه هسته‌ای داریم، ساخت بمب اتم برای ما خیلی راحت‌تر از نساختن بمب اتم است.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

سردار تنگسیری: سیلی به اسرائیل سر وقتش، محکم زده می‌شود/اگر بخواهیم می‌توانیم تنگه هرمز را ببندیم اما این کار را نمی‌کنیم

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در گفت‌وگو با شبکه المیادین لبنان:

ایران عجولانه یا احساسی عمل نمی‌کند؛ سیلی سر وقت زده خواهد شد.

ما اینطور نیستیم که سیلی بخوریم و سیلی نزنیم. سر وقتش آن سیلی محکم را ان‌شاءلله می‌زنند اما عجولانه عمل نمی‌کنند.

صهیونیست‌ها در هر سه هدف اعلامی خودشان، شکست خوردند.

جای صهیونیست‌ها در منطقه خلیج فارس و دریای عمان نیست.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

نماینده حامی لایحه عفاف و حجاب: فردی که قانون حجاب را رعایت نکند، از سفر خارجی محروم می‌شود/افراد خاطی ممکن است زندانی شوند/کارمندان بی حجاب منفصل از خدمت می شوند

مهدی باقری، عضو کمیسیون ویژه بررسی لایحه عفاف و حجاب گفت:

ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب به جا است.در مورد بی حجابی در مرحله اول تذکر است، بعد از مرحله تذکر مرحله جریمه است.

جریمه نقدی سنگین یا زیاد در این لایحه مصادیق بسیار کمی دارد. بنابراین جریمه نقدی اصلاً نباید تبدیل به یک دغدغه شود.

افرادی که متوجه تذکرات نیستند و نمی‌خواهند حریم قانون را حفظ کنند، مرحله بعدی مراحل قضایی است.

فردی که قانون حجاب را رعایت نکند، از سفر خارجی محروم می‌شود.

طبق لایحه عفاف و حجاب امکان دارد کارمند خاطی از خدمت منفصل شود.

شورای نگهبان ورودی به موضوع جریمه های بی حجابی نداشته است./خبرآنلاین

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

منتظری: کشور به مرحله‌ای از درخشندگی رسیده که بدیل آن را نمی‌توانید پیدا کنید

رئیس دیوان عالی کشور:

نظام جمهوری اسلامی امروز کشور را به مرحله‌ای از درخشندگی رسانده است که بدیل آن را نمی‌توانید پیدا کنید.

==================

دادستان کل کشور: آزادی که امروز در ایران وجود دارد، در هیچ کجای دنیا دیده نمی‌شود/ پیگیر اجرای قانون در زمینه [حجاب] هستیم/ کسانی که از امکانات کشور بهره‌مند هستند باید قوانین را رعایت کنند

حجت‌الاسلام موحدی، دادستان کل کشور:

توطئه کشف حجاب از همان دست دسیسه‌های دشمن است که سعی دارد حجاب را مانع پیشرفت و موفقیت بانوان قلمداد کند. این در حالی است که رشد و پیشرفت بانوان غیور ما در کشور در دوران پس از انقلاب دارای یک شتاب و جهش فوق‌العاده بوده و این روند موفقیت‌ها همچنان ادامه دارد و خواهد داشت.

کسب مدال‌ها و موفقیت‌های مختلف و متعدد زنان ایرانی در عرصه‌های علمی، پزشکی، فرهنگی، هنری، ورزشی و ... بر همگان روشن است و این بستر رشد و تعالی برای بانوان ایرانی در سایه انقلاب اسلامی ایجاد گردیده و این مسئله موجب تحقیر تفکر زن‌ستیز غرب گردیده است.

دشمن می‌خواهد نظام اسلامی را در دید مردم بخصوص جوانان ناموفق معرفی کند، اگر با دقت نگاهی به پشت پرده موضوع حجاب و عفاف در کشور داشته باشیم به وضوح دست دشمن خارجی و بیگانگان قابل مشاهده است؛ لذا مردم بصیر ما همچون دیگر توطئه‌های دشمن در این موضوع هم هوشیار بوده و این توطئه را خنثی می‌کنند و دچار فریب و حربه‌های دشمنان نمی‌شود.

دشمن تلاش کرده است مسئله حجاب را یک مسئله سیاسی جلوه داده و تنزل دهد و به چالش تبدیل کند. در حالی که مسئله حجاب مبنای قرآنی و شرعی داشته و در کشور ما نهادینه شده است. اگرچه متأسفانه افراد معدودی به علت آگاهی کم، فریب نقشه دشمن را خورده و اقدام به کشف حجاب نمودند.

این موضوع هیچ ربطی به مسائل اقتصادی ندارد، اتفاقاً برخی از این افراد از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند. پیگیر اجرای قانون در این زمینه هستیم و همه مسئولین موظف به اجرای قانون هستند.

کسانی که از امکانات کشور بهره‌مند هستند باید قوانین کشور را رعایت کنند.

آزادی که امروز در ایران وجود دارد در هیچ کجای دنیا دیده نمی‌شود، در هیچ کجا این مقدار آزادی برای نقد مسئولان وجود ندارد. به طوری که برخی بالاتر از نقد و بعضاً اقدامی که دارای وصف مجرمانه هم است مرتکب می‌شوند، اما کسی متعرض آن‌ها نمی‌شود./ ایلنا

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

آغاز اجرای طرح حجاب و عفاف از روز ۲۵ فروردین در تهران

اطلاعیه فرماندهی انتظامی تهران:

به نام خدا
                  شهروندان گرامی، هم میهنان محترم

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ضمن تبریک عید سعید فطر و تقدیر از تمامی هموطنان قانون‌مدار به سبب رعایت ارزش ها و موازین دینی و اخلاقی جامعه، به اطلاع می رساند که در چارچوب مطالبات عمومی و بر اساس وظایف قانونی، طرح حجاب و عفاف از روز شنبه بیست و پنجم فروردین ماه در همه معابر و اماکن عمومی با جدیت بیشتر دنبال خواهد شد.

به همین سبب ،از همه شهروندان محترم ، به ویژه دختران و بانوان گرامی، درخواست می شود به منظور رعایت قانون و حفظ ارزش های اخلاقی و هنجارهای ملی و مذهبی جامعه، حریم پر حرمت حجاب و عفاف را آنگونه که شایسته است رعایت نمایند.

پلیس ضمن اطمینان از رعایت موازین اخلاقی و حریم عفاف توسط قاطبه شهروندان، یادآور می شود که ناگزیر، براساس وظایف خویش، با ناقضان قانون حجاب و عفاف برخورد قانونی می نماید.از همین روی، از آنان انتظار دارد که به ارزش های قانونی احترام بگذارند و کنش و پوشش خود را در آن چارچوب تنظیم نمایند./مهر

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

روحانی: بعد از انتخابات ۹۲ در جلساتشان می گفتند محال است بگذاریم دور بعد فلانی رئیس‌جمهور شود؛ یک هفته بعد از انتخابات گفتند اشتباه کردیم، باید روحانی را رد صلاحیت می‌کردیم / خبر دارم از حرف‌هایی که چهره‌های تندِ آن جناح در سال ۸۴ می‌زدند؛ می‌گفتند آنچه دست ما آمده، دیگر نمی‌گذاریم از دست‌مان برود / باید شرایط را برای اقلیت حاکم تنگ کنیم

روحانی گفت: بعد از انتخابات ۹۲ در جلساتشان گفتند محال است بگذاریم دور بعد فلانی رئیس‌جمهور شود. این‌قدر مصمم بودند که دوستان به من گفتند شما را حتماً ردصلاحیت می‌کنند، پس کسی را داشته باشیم که اگر شما را ردصلاحیت کردند او حداقل در صحنه باشد، لذا آقای جهانگیری کاندیدا شد. ۹۶ هم به هر حال انتخابات خیلی سختی بود. شما نگاه می‌کردید که همه با همه قوا به صحنه آمدند؛ ولی موفق نشدند. در ۹۶ یک هفته بعد از انتخابات گفتند ما اشتباه کردیم، باید روحانی را رد می‌کردیم. آن‌ها فکر می‌کردند می‌توانند مانع انتخاب من شوند.

رئیس جمهور سابق با ارائه توضیحاتی درباره عدم صلاحیت خود گفت: بعد از انتخابات ۹۲ در جلساتشان می گفتند محال است بگذاریم دور بعد فلانی رئیس‌جمهور شود؛ یک هفته بعد از انتخابات گفتند اشتباه کردیم، باید روحانی را رد صلاحیت می‌کردیم.

به گزارش «انتخاب»؛ حسن روحانی در دیدار اعضای تحریریه روزنامه اعتماد، درباره برنامه سیاسی خود پس از ردصلاحیت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: من برای شرکت در انتخابات خیلی با دوستان مشورت کردم؛ با دوستانی که در جناح اصلاحات هستند یا در جبهه اعتدال‌اند و حتی اصولگرایان معتدل مشورت کردم. عده‌ای مخالف ثبت‌نام من بودند، استدلالشان هم این بود که می‌گفتند اگر ثبت‌نام کنید شورای نگهبان شما را رد می‌کند؛ بنابراین خاصیتی ندارد. بعضی هم موضع تندی داشتند و می‌گفتند ثبت‌نام شما نوعی مشروعیت دادن به این نوع انتخابات است؛ یعنی با این کار می‌گویید ما این انتخابات را قبول داریم. همه اشکالاتی که آن‌ها می‌گفتند از این جهت که قواعد انتخابات مراعات نمی‌شود، نظارت استصوابی مشکلات خودش را دارد و… من هم قبول داشتم، به آن‌ها می‌گفتم من صد درصد حرف‌هایتان را قبول دارم؛ ولی چه کار کنیم؟ ما می‌توانیم خودمان را کنار بکشیم یعنی بگوییم حالا چون نمی‌شود کاری کرد، ما هم رها کنیم، به ما چه ربطی دارد، بروند هر کاری می‌خواهند بکنند؟ اما آیا واقعاً از لحاظ وظایف ملی و انقلابی و دینی می‌شود نسبت به آینده کشور بی‌تفاوت باشیم یا رها کنیم؟ یا باید وارد شویم و فعال باشیم؟ خب وقتی به صحنه می‌آییم شاید رد کنند، شاید رد نکنند؛ اما باید در صحنه سیاسی حضور داشته باشیم.

این جماعتی که الان در مجلس و دولت حاکم‌اند، سوابق و ریشه‌های آن‌چنانی ندارند. بسیاری از آن‌ها اصلاً در انقلاب حضور نداشته‌اند، بسیاری از آن‌ها حتی در جنگ هم نبوده‌اند. روند تصمیم‌گیری‌های امروز آن‌ها را هم که می‌بینیم. خب آیا ما می‌توانیم کشور را بدهیم در اختیار یک اقلیت؟

گاهی گروهی بر سر کار می‌آید که از نظر فکری با ما مخالف است ولی اکثریت جامعه قبولش دارد. اصلاً معنای دموکراسی همین است، یعنی گروهی که می‌تواند رأی اکثریت را جذب کند، آن‌ها باید حاکم شوند. اما جماعت حاکم اکثریت نیستند، منتها قدرت فراوانی در اختیار این‌هاست و هر کاری می‌توانند بکنند. راحت‌ترین کار این است که فرد سکوت کند، برود کنار، دخالت نکند، اما شرایط کشور به گونه‌ای نیست که ما سکوت کنیم. ممکن است همه حرف‌هایی که می‌خواهیم بزنیم را نتوانیم بگوییم، یا اصلاً مصلحت به گفتن نباشد، ولی نمی‌شود سکوت مطلق کرد.

ما باید شرایط را برای اقلیت حاکم تنگ کنیم. منظور من این نیست که ما مبارزه مدنی کنیم، منظورم این است که این‌ها راحت نباشند و فکر نکنند هر طور عمل می‌کنند، همه باید ساکت باشند. ما لااقل حرف‌مان را بزنیم، نقد کنیم. همان کاری که شما در روزنامه می‌کنید. شما هم به هر حال محدودیت دارید اما در عین حال سکوت نمی‌کنید. تا جایی که می‌توانید و می‌شود حرف می‌زنید و می‌نویسید. مردمی که روزنامه شما را می‌خوانند می‌فهمند که شما می‌خواهید هفتاد درصد نقد کنید، اما نمی‌گذارند، بنابراین همین ده درصد هم برایشان غنیمت است. من معتقد نیستم این اقلیت در کشور همیشه پایدار هستند. شرایط هم همیشه این‌طور نمی‌ماند.

وقتی سال ۸۴ احمدی‌نژاد روی کار آمد، من خبر دارم از حرف‌هایی که چهره‌های تندِ آن جناح می‌زدند؛ می‌گفتند آنچه دست ما آمده دیگر نمی‌گذاریم از دست‌مان برود؛ به هیچ قیمتی. حالا ۸۸ مسائل خاص خودش را دارد و من نمی‌خواهم وارد آن شوم. وقتی به انتخابات ۹۲ رسیدیم من که می‌خواستم کاندیدا شوم خیلی از دوستان که با آن‌ها مشورت می‌کردم به من می‌گفتند برای چه می‌خواهید کاندیدا شوید، اصلاً انتخاباتی در کار نیست، مگر شما نمی‌دانید چه کسی باید رئیس‌جمهور شود؟ می‌گفتم من خبر دارم چه کسی را می‌خواهند رئیس‌جمهور کنند اما من می‌خواهم نگذارم او بشود و اصلاً می‌خواهم به همین دلیل به صحنه بیایم. گفتند نمی‌توانید، گفتم اگر نتوانستم که هیچ، دیگر تکلیف از من ساقط است. بعد دیدیم صحنه عوض شد و نتیجه را هم دیدیم.

بعد از انتخابات ۹۲ در جلساتشان گفتند محال است بگذاریم دور بعد فلانی رئیس‌جمهور شود. این‌قدر مصمم بودند که دوستان به من گفتند شما را حتماً ردصلاحیت می‌کنند، پس کسی را داشته باشیم که اگر شما را ردصلاحیت کردند او حداقل در صحنه باشد، لذا آقای جهانگیری کاندیدا شد.

۹۶ هم به هر حال انتخابات خیلی سختی بود. شما نگاه می‌کردید که همه با همه قوا به صحنه آمدند؛ ولی موفق نشدند. در ۹۶ یک هفته بعد از انتخابات گفتند ما اشتباه کردیم، باید روحانی را رد می‌کردیم. آن‌ها فکر می‌کردند می‌توانند مانع انتخاب من شوند.

همه این دوره‌ها را گذراندیم. به همین دلیل است که فکر می‌کنم ما نباید امیدمان را از دست بدهیم، باید در صحنه بمانیم، خیلی سخت است ولی من اصلا ناامید نیستم. به نظرم در انتخابات خبرگان هم حساب‌شده من را رد کردند. محاسباتی کردند، چون من خبر دارم چه گفته‌اند. ضمن اینکه یک نظرسنجی کردند که برایشان تکان‌دهنده بود. یک دستگاه دولتی در یک نظرسنجی در استان تهران سؤال کرده بود که اگر روحانی صلاحیتش تأیید شود به او رأی می‌دهید یا به فهرست مقابل. بگذریم که اصلاً مبنای سؤال و نظرسنجی‌شان هم درست نبود. نتایج این نظرسنجی آن‌ها را خیلی به هم ریخت؛ در آن نظرسنجی اکثریت بالایی گفته بودند ما به روحانی رأی می‌دهیم و تعداد زیادی گفته بودند اصلاً رأی نمی‌دهیم. این خیلی آن‌ها را عصبی کرده بود. آن‌ها محاسبه کردند که اگر من را تأیید کنند من یک طرف خواهم بود و لیست شانزده نفره آن‌ها در تهران طرف دیگر. من می‌دانستم نتیجه انتخابات چه خواهد بود. محاسباتی که ما کرده بودیم، برای من روشن بود. بنابراین ما با همه قدرت و امید باید در صحنه باشیم. باید آمادگی برخورد ضربات سنگین هم داشته باشیم. دنیای سیاست همین است.

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4931

فقط ماندم انهایی که که پشت این نماز میخوانند چه حیواناتی هستند

نمازجمعه فردا در تهران به امامت کاظم صدیقی برگزار خواهد شد
                      نماز جمعه ۲۴ فروردین تهران به امامت آیت‌الله کاظم صدیقی در دانشگاه تهران اقامه می‌شود.

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4931

نگران دلار 64 هزار تومانی نیاشید فقط عدد سازی است اگر تا 2 ماه دیگر شد 100 هزار تومان نگران نباشید قط یک عدد است

رئیس جمهور: فعالان اقتصادی از عددسازی‌ها در بازار نگران نباشند
                        https://www.mizanonline.ir/fa/news/4...B4%D9%86%D8%AF
                        مردم نگران نیاشند افزایش 30 درصدی فعلی فقط یک عدد است نگران عدد سازی نباشید انشالله 100 تا 200 درصد هم در راه داریم

افزایش ۵۰ درصدی موادغذایی حبوبات

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی استان تهران، درباره افزایش قیمت موادغذایی در سال جدید گفت: هر سال که جلو می رویم یک سری هزینه ها به صورت خودکار افزایش می یابد و در تولید اثر می گذارند. در دو هفته اخیر ۳۰ درصد افزایش قیمت موادغذایی حبوبات داشته ایم

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4931

تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 فروردین 1403 - 22:26کد خبر : 151439چاپ خبر۰ نظر

همتی: دلار ۶۳ هزار تومانی عددسازی است؟
                          آرمان شرق-گروه اقتصاد: وقتی خود دولت شمش طلا را با قیمت دلار ۶٣،۵٠٠ تومان به فعالین اقتصادی و مردم می فروشد، چگونه آن را یک عدد سازی غیر رسمی می خوانید؟

همتی: دلار ۶۳ هزار تومانی عددسازی است؟
                          عبدالناصر همتی رئیس‌ اسبق بانک مرکزی به اظهارات اخیر سید ابراهیم رئیسی درباره قیمت دلار و بازار ارز واکنش نشان داد.
                          او در کانال تلگرامی خود نوشت:

جناب آقای رئیسی

آنچه که در بازار ارز و سکه و سایر دارایی ها می گذرد، برخلاف نظر شما، فعالین اقتصادی را خیلی هم نگران کرده است، و شکی در تأثیر مستقیم منفی آن بر زندگی و معیشت مردم نیست .

وقتی خود دولت شمش طلا را با قیمت دلار ۶٣،۵٠٠ تومان به فعالین اقتصادی و مردم می فروشد، چگونه آن را یک عدد سازی غیر رسمی می خوانید؟

اینکه می فرمایید ۶۹ میلیارد دلار را با نرخ ۲۸،۵۰۰ و زیر ۴۰،۰۰۰ تومان تأمین کرده اید، نه تنها حُسن نیست، بلکه نتیجه اش توزیع صدها هزار میلیارد تومان رانت است، بدون کوچکترین تأثیری در نرخ بازار!

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

هاآرتص: اندونزی در آستانه به رسمیت شناختن اسرائیل است

رسانه های اسرئیل مدعی شدند که اندونزی متعهد به برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل شده است.

به گزارش شفقنا، هاآرتص مدعی شد که اندونزی به عنوان بزرگترین کشور مسلمان جهان در آستانه ی به رسمیت شناختن اسرائیل شده است تا بتواند به سازمان توسعه و همکاری اقتصادی OECD بپیوندند.

با توجه به شرایط جنگ در غزه، این خبر بسیار غیر منتظره ارزیابی می شود و باید دید مقامات اندونزی چه واکنشی خواهند داشت.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

نمازجمعه امروز در تهران به امامت کاظم صدیقی برگزار خواهد شد

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

ولایتی: قفقاز جنوبی بخش مهمی از حریم امنیتی ایران است؛ از تمامیت ارضی تمام کشور‌های این منطقه دفاع خواهیم کرد / به هیچ کشور، سازمان و اتحادیه‌ای اجازه تجاوز به حریم امنیتی ایران را نخواهیم داد

ولایتی ابراز داشت: طی روزهای اخیر اتحادیه اروپا و آمریکا در غالب ناتو در بروکسل گرد هم آمده و مصوبه جدیدی در رابطه با زمینه سازی یک طرح جدید تهاجم و دخالت نا مشروع در منطقه قفقاز جنوبی به تصویب رساندند.

تسنیم: علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری اعلام کرد که طرح آمریکا در قفقاز جنوبی جز زمینه سازی برای ایجاد تشنج و حضور نظامی نیست.
                                ولایتی در گفتگو با شبکه المیادین ابراز داشت: طی روز‌های اخیر اتحادیه اروپا و آمریکا در غالب ناتو در بروکسل گرد هم آمده و مصوبه جدیدی در رابطه با زمینه سازی یک طرح جدید تهاجم و دخالت نا مشروع در منطقه قفقاز جنوبی به تصویب رساندند.

نظر

در حال کار...
                                X