اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4925

پاسخ : اخبار

نابودی اقتصادی در انتظار ایران؟

پس از بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول دورنمای اقتصاد ایران را به تصویر کشیده است.
    به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از عصر ایران، پس از بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول دورنمای اقتصاد ایران را به تصویر کشیده است. در مجموع بررسی‌های این دو نهاد بین‌المللی نشان می‌دهد مسیر رشد تولید ناخالص داخلی کشور تحت تاثیر عوامل متعددی به‌ویژه ایستایی رشد بخش نفت، نزولی خواهد شد.

به گزارش دنیای اقتصاد، بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارش‌های اخیر خود تصویر واضح‌تری از دورنمای اقتصاد ایران ترسیم کرده‌اند. این دو نهاد بین‌المللی روند دو شاخص کلیدی «رشد اقتصادی» و «تورم» در ایران را نزولی پیش‌بینی می‌کنند. براساس جدیدترین بروزرسانی گزارش «چشم‌انداز اقتصاد جهانی» صندوق بین‌المللی پول، رشد تولید ناخالص داخلی ایران در سال جاری با کاهش ۱.۳واحد درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۳.۳درصد کاهش پیدا خواهد کرد. برآورد می‌شود رشد اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۴ نیز با اندکی کاهش به ۳.۱درصد تقلیل یابد.
    تازه‌ترین گزارش بانک جهانی درباره اقتصاد ایران نیز روند کاهش رشد اقتصادی را تایید می‌کند؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود رشد تولید ناخالص داخلی ایران که در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۱.۲واحد درصدی نسبت به سال پیش از آن به ۵درصد رسیده بود، در سال جاری به ۳.۲درصد کاهش یابد. برآورد می‌شود این روند نزولی طی دو سال آینده تداوم پیدا کند و رشد اقتصادی در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵به‌ترتیب به ۲.۷ و ۲.۴درصد تنزل یابد.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
      نابودی اقتصادی در انتظار ایران؟

پس از بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول دورنمای اقتصاد ایران را به تصویر کشیده است.
      به گزارش خبرنگار اقتصادی ایونا به نقل از عصر ایران، پس از بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول دورنمای اقتصاد ایران را به تصویر کشیده است. در مجموع بررسی‌های این دو نهاد بین‌المللی نشان می‌دهد مسیر رشد تولید ناخالص داخلی کشور تحت تاثیر عوامل متعددی به‌ویژه ایستایی رشد بخش نفت، نزولی خواهد شد.

به گزارش دنیای اقتصاد، بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول (IMF) در گزارش‌های اخیر خود تصویر واضح‌تری از دورنمای اقتصاد ایران ترسیم کرده‌اند. این دو نهاد بین‌المللی روند دو شاخص کلیدی «رشد اقتصادی» و «تورم» در ایران را نزولی پیش‌بینی می‌کنند. براساس جدیدترین بروزرسانی گزارش «چشم‌انداز اقتصاد جهانی» صندوق بین‌المللی پول، رشد تولید ناخالص داخلی ایران در سال جاری با کاهش ۱.۳واحد درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ به ۳.۳درصد کاهش پیدا خواهد کرد. برآورد می‌شود رشد اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۴ نیز با اندکی کاهش به ۳.۱درصد تقلیل یابد.
      تازه‌ترین گزارش بانک جهانی درباره اقتصاد ایران نیز روند کاهش رشد اقتصادی را تایید می‌کند؛ به طوری که پیش‌بینی می‌شود رشد تولید ناخالص داخلی ایران که در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۱.۲واحد درصدی نسبت به سال پیش از آن به ۵درصد رسیده بود، در سال جاری به ۳.۲درصد کاهش یابد. برآورد می‌شود این روند نزولی طی دو سال آینده تداوم پیدا کند و رشد اقتصادی در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵به‌ترتیب به ۲.۷ و ۲.۴درصد تنزل یابد.
      https://ivnanews.ir/%D9%86%D8%A7%D8%...B1%D8%A7%D9%86

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4925

خدا وکیلی خجالت نمی کشید از دلار 7 تومان تا دلار 79 هزار تومان در این 46 سال همین را گفتید

افزایش قیمت دلار موقتی است و مبنای اقتصادی ندارد
        رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه نوسانات نرخ ارز گذراست و مردم نباید به صورت هیجانی اقدام به خرید ارز کنند؛ چون در آینده متضرر می‌شوند،گفت:قیمت فعلی ارز با توجه به متغیرهای اقتصادی حدود ۶۰ تا ۶۳ هزار تومان است.

افزایش قیمت دلار موقتی است و مبنای اقتصادی ندارد

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4925

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر اظهار داشت: در حال حاضر نیاز مصرف برق کشور 47 هزار مگاوات است که ظرفیت منصوبه نیروگاههای ما فراتر از این نیاز است. پس صنعت برق کشور به شرط تامین سوخت کافی برای نیروگاهها، مشکلی در تامین برق ندارد.

نظر

• eco777
            عضو فعال
            • Sep 2014
            • 678

احمد وحیدی: فرمانده‌های نیروهای مسلح آماده‌اند و خود را برای مسائل بزرگ آماده کردند، هیچ هم کوتاه نخواهند آمد؛ این مسئله، مسئله‌ای نیست که دولت بتواند در مقابل آن بایستد.

https://www.entekhab.ir/003WMd

یکی از مهمترین و بنیادی ترین مشکلات کشور وجود چنین تفکراتی هست ، که اعتقاد دارند دولت ( نماینده ی مردم و تجلی اراده ی مردم ) نمیتواند در مقابل آنها بایستد . و با همین قدرت لجام گسیخته ، اقتصاد ، فرهنگ و ساختار سیاسی کشور رو به سمت نابودی بردند .

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

این 70 میلیارد پول مردم جواب 9 ماه دزدی شما را هم نمیدهد راهکار اعدام همه مدبران و وزرا نمایندگان مجلس این 46سال است همین فردا بیایند دارایهای مدیران و وزرا و نمایندگان این 46 سال را امار بگیرند مطمئن باشید بالاتر از 1000 میلیارد دلار چه در ایران وخارج سرمایه دارنداینها سرمایه ملی ایران است که در دست دزدان حکومتی قرار دارد همینها را بیاوردید در تولید وقتی فقط سوبسید انرژی در ایران 150 میلیارد در سال است 70 میلیارد به کجای ان میرسد وقتی سیستم بانکداری ربا خوار اسلامی با سود 25 الا30 درصد دارد همه چیز را نابود میکند وقتی هزینه جاری دزدان دولتی باعث کسر بودجه است سرمایه های اندک مردم کفاف یک سال غارت انها راهم نمیدهد

مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص: مردم ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۴۰ میلیارد دلار طلا ذخیره دارند؛ اینها ذخیره ملی است/ جاذبه‌ای ایجاد شود تا این ارز و طلا به جریان تولید بیاید/ من حاضرم راهکار تقدیم کنم
              مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص: مردم ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۴۰ میلیارد دلار طلا ذخیره دارند؛ اینها ذخیره ملی است/ جاذبه‌ای ایجاد شود تا این ارز و طلا به جریان تولید بیاید/ من حاضرم راهکار تقدیم کنم | سایت انتخاب

نظر

• shabah
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 764

این 70 میلیارد پول مردم جواب 9 ماه دزدی شما را هم نمیدهد راهکار اعدام همه مدبران و وزرا نمایندگان مجلس این 46سال است همین فردا بیایند دارایهای مدیران و وزرا و نمایندگان این 46 سال را امار بگیرند مطمئن باشید بالاتر از 1000 میلیارد دلار چه در ایران وخارج سرمایه دارنداینها سرمایه ملی ایران است که در دست دزدان حکومتی قرار دارد همینها را بیاوردید در تولید وقتی فقط سوبسید انرژی در ایران 150 میلیارد در سال است 70 میلیارد به کجای ان میرسد وقتی سیستم بانکداری ربا خوار اسلامی با سود 25 الا30 درصد دارد همه چیز را نابود میکند وقتی هزینه جاری دزدان دولتی باعث کسر بودجه است سرمایه های اندک مردم کفاف یک سال غارت انها راهم نمیدهد

مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص: مردم ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۴۰ میلیارد دلار طلا ذخیره دارند؛ اینها ذخیره ملی است/ جاذبه‌ای ایجاد شود تا این ارز و طلا به جریان تولید بیاید/ من حاضرم راهکار تقدیم کنم
                مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص: مردم ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۴۰ میلیارد دلار طلا ذخیره دارند؛ اینها ذخیره ملی است/ جاذبه‌ای ایجاد شود تا این ارز و طلا به جریان تولید بیاید/ من حاضرم راهکار تقدیم کنم | سایت انتخاب
                جواد جان شما موقع موشک پرانی کم براشون سوت و کف نزدی
                این ها همون هاهستن

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                  جواد جان شما موقع موشک پرانی کم براشون سوت و کف نزدی
                  این ها همون هاهستن
                  انتقاد جای درست تشویق جای درست شما میتوانید همین تایپیک از حدود 3 سال پیش ببینید قبل از به قول شما موشک پرانی من از دزدان حکومتی انتقادکرده و میکنم واز کسانی که خرج 4 الا 5 میلیارد دلاری در سوریه و لبنان و جاهای دیگردر سال را علت بدبختی ایران علت کسر بودحه و همه گرفتاری ایران میدانند را هم قبول ندارم بلکه مدیریت نادرست داخلی را دخیل در همه بدبختیها میدانم اینکه بعضی بینش بسیار کوتاه دارد وفقط جلوی پایشان را میبینند علت بدبختی تاریخ 250 ساله ایران است همانطور که یک سری با هیجان کذاب و بازی ابر قدرتها انقلاب کردن باعث عقب اقتادگی چند 10 ساله ایران شدن الان هم با عقب کشیدن در بازی جبهه مقاومت باعث بدبختی بیشتر اینده ایران خواهند شد بازی که بیشتر بجای نامگذاری جبهه مقاومت باید بگویم جنگ کریدورها
                  اینکه از دشمن بابت کار درستش انتقاد کنی اشتباه است حال حکایت حاکمان ما است اگر به فکر تثبیت کشور گشایی در جهت راه اندازی راه های ترانزیت و منافع بلند مدت ایران هستند من تشویق وهزینه ان را میدهم ولی اگر مثل الان وبا قوانین نادرست ضد تولید دنبال تخریب کشور باشند هم انتقاد میکنم و هم در حد توان هزینه برای نابودی این افکار ضد ایرانی را هم میدهم
                  آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/12/20, 16:27.

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

انتقاد جای درست تشویق جای درست شما میتوانید همین تایپیک از حدود 3 سال پیش ببینید قبل از به قول شما موشک پرانی من از دزدان حکومتی انتقادکرده و میکنم واز کسانی که خرج 4 الا 5 میلیارد دلاری در سوریه و لبنان و جاهای دیگردر سال را علت بدبختی ایران علت کسر بودحه و همه گرفتاری ایران میدانند را هم قبول ندارم بلکه مدیریت نادرست داخلی را دخیل در همه بدبختیها میدانم اینکه بعضی بینش بسیار کوتاه دارد وفقط جلوی پایشان را میبینند علت بدبختی تاریخ 250 ساله ایران است همانطور که یک سری با هیجان کذاب و بازی ابر قدرتها انقلاب کردن باعث عقب اقتادگی چند 10 ساله ایران شدن الان هم با عقب کشیدن در بازی جبهه مقاومت باعث بدبختی بیشتر اینده ایران خواهند شد بازی که بیشتر بجای نامگذاری جبهه مقاومت باید بگویم جنگ کریدورها
                    اینکه از دشمن بابت کار درستش انتقاد کنی اشتباه است حال حکایت حاکمان ما است اگر به فکر تثبیت کشور گشایی در جهت راه اندازی راه های ترانزیت و منافع بلند مدت ایران هستند من تشویق وهزینه ان را میدهم ولی اگر مثل الان وبا قوانین نادرست ضد تولید دنبال تخریب کشور باشند هم انتقاد میکنم و هم در حد توان هزینه برای نابودی این افکار ضد ایرانی را هم میدهم
                    بخش زیادی از حرفهای شما درسته به نظر من. ولی شما مغلطه هم میکنین
                    سوریه و دشمن تراشی هیچ ربطی به جنگ کریدور ها و ... نداره!

چطور امارات با کسی سر جنگ نداره و فقط داره به اقتصادش و افزایش ارتباطش با دنیا فکر میکنه! مشکل ایرانی ها چه آخوند چه شاه این هست که توهم دارن. توهم قدرت
                    دومین اقتصاد دنیا که چین باشه اینقدر هارت و پورت نداره. کارش رو میکنه
                    ولی شاه هم توهم داشت، با اینکه تو 50 تا اقتصاد جهانی اصلا جایی نداشت سریع با فروش چند بشکه نفت هوا ورش داشت و خوب نتیجه اش رو هم دیدیم و دودش رفت تو چشم همه
                    الان هم همین داستانه

ما ایرانی ها اول باید بفهمیم که مشکل زیاد داریم، سیاست بلد نیستیم. توهم داریم، قدرتمند نیستیم ولی اینقدر دروغ گفتیم که خودمون هم باورمون شده. احساساتی هستیم و سریع جوگیر میشیم و همه چی یادمون میره و تو موشک پرانی ها هم دیدیم

اگر میخواییم کشور قدرتمندی باشیم، راهش اینه که هر چقدر میتونیم دوست زیاد کنیم و حتی دست مصالحه با دشمنان فعلی هم بدیم. اینقدر شرکتهای بین المللی رو بیاریم تو ایران و سهمشون رو بخریم و سهم بهشون بدیم که دیگه کسی بخاطر منافع خودشون هم که شده حاضر نشن امنیت کشورمون به خطر بیافته. راهی که امارات داره میره. عربستان هم یاد گرفته

ماایرانی ها در طول تاریخ ثبت شده و واقعی (نه توهمی و اینستاگرامی) همیشه هشتمون گرو نهمون بوده. نه جنگجو بودیم، نه متحد

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                      بخش زیادی از حرفهای شما درسته به نظر من. ولی شما مغلطه هم میکنین
                      سوریه و دشمن تراشی هیچ ربطی به جنگ کریدور ها و ... نداره!

چطور امارات با کسی سر جنگ نداره و فقط داره به اقتصادش و افزایش ارتباطش با دنیا فکر میکنه! مشکل ایرانی ها چه آخوند چه شاه این هست که توهم دارن. توهم قدرت
                      دومین اقتصاد دنیا که چین باشه اینقدر هارت و پورت نداره. کارش رو میکنه
                      ولی شاه هم توهم داشت، با اینکه تو 50 تا اقتصاد جهانی اصلا جایی نداشت سریع با فروش چند بشکه نفت هوا ورش داشت و خوب نتیجه اش رو هم دیدیم و دودش رفت تو چشم همه
                      الان هم همین داستانه

ما ایرانی ها اول باید بفهمیم که مشکل زیاد داریم، سیاست بلد نیستیم. توهم داریم، قدرتمند نیستیم ولی اینقدر دروغ گفتیم که خودمون هم باورمون شده. احساساتی هستیم و سریع جوگیر میشیم و همه چی یادمون میره و تو موشک پرانی ها هم دیدیم

اگر میخواییم کشور قدرتمندی باشیم، راهش اینه که هر چقدر میتونیم دوست زیاد کنیم و حتی دست مصالحه با دشمنان فعلی هم بدیم. اینقدر شرکتهای بین المللی رو بیاریم تو ایران و سهمشون رو بخریم و سهم بهشون بدیم که دیگه کسی بخاطر منافع خودشون هم که شده حاضر نشن امنیت کشورمون به خطر بیافته. راهی که امارات داره میره. عربستان هم یاد گرفته

ماایرانی ها در طول تاریخ ثبت شده و واقعی (نه توهمی و اینستاگرامی) همیشه هشتمون گرو نهمون بوده. نه جنگجو بودیم، نه متحد

مگر شاه کم سهام شرکتهای خارجی خرید و کم شرکتهای خارجی را اورد به ایران شما کشوری با موقعیت ژئوپولیتیک ایران را با امارات ویا عربستان مقایسه میکنی تا قبل از چین از یک طرف تزار بعد شوروی بعد روسیه میخواستند از طریق ایران به ابهای بین الملل دست بیابند از طرف دیگر در این 100 سال بلوک غرب به فرمانده انگلیس بعد به فرمانده ای امریکا قصد سد سازی علیه روسیه داشت الان هم کلاغرب دنبال سد سازی بین دستابی چین به جاده ابریشم مدرن و روسیه به ابهای بین المللی را دارد
                      در مورد چین ایا چین کم شرکتهای خارجی را به چین اورد وکم در شرکتهای اروپایی و امریکایی سرمایه گذاری کرد ولی نتیجه ان شده سیستمی که دنبال نابودی چین است بهتر است کمی در افکار خود تجدید نظر کنید شما دارید امارات که در جغرافیا در حد نقطه در جهان است را با کشوری مانند ایران که چه از لحاظ ژئوپلیتیک وچه از لحاظ استراتژیک یک کشور بی نظیر در جهان است مقایسه میکنید این را قبول دارم که مهره های نفوذی خارجی واحمقهای داخلی با اجرای قوانین ضد تولید ضد مردم باعث عذاب مردم ایران شده اند ولی راهکار نابودی این حکومت نیست راه کار در درجه اول بالا بردن بینش مردم وبعد مبارزه با این افراد نفوذی واحمق داخلی است حال میتواند این مبارزه مانند نخریدن خودروهای بی کفیت داخلی باشد و یا بجای ریختن تو خیابان برای شعار زن وزندگی ازادی که حکومت با حربه اینکه حجاب جز قانون است وباید قانون اجرا شود مردم به خیابانها بیایند ودولت را وادار کنند که قانون اساسی ما که 46سال است در مورد بهداشت ودرمان اموزش وپروش فراهم اوردن مسکن در شان افراد جامعه اجرا نشده را اجرا کند وبه حکومت یاداوری کنند اگر قانون مهم وباید اجرا شود اول قوانین اساسی باید اجرا شود البته شاید در این قیام کشته هم بدهیم همانند جنبش کارگری انگلستان و حجاب امریکا که حدود 100 سال پیش کشته هم دادن ولی به خواسته های مشروع خود رسیدن
                      باز هم تکرار میکنم اولین کار باید بینش مردم ایران فرای نگاه کوتاه مدت بشود
                      در مورد امارات قطر عربستان اینها اصلا کشور نیستند تا وقتی پول نفت و گاز انها در جهت منافع غربی هزینه میشود اجازه حیات دارند به وقتش هم براحتی انها را نابود میکنند بصورتی که انگار اصلا در تاریخ وتمدن وجود نداشته اند
                      آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2024/12/21, 07:45.

نظر

• shabah
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 764

مگر شاه کم سهام شرکتهای خارجی خرید و کم شرکتهای خارجی را اورد به ایران شما کشوری با موقعیت ژئوپولیتیک ایران را با امارات ویا عربستان مقایسه میکنی تا قبل از چین از یک طرف تزار بعد شوروی بعد روسیه میخواستند از طریق ایران به ابهای بین الملل دست بیابند از طرف دیگر در این 100 سال بلوک غرب به فرمانده انگلیس بعد به فرمانده ای امریکا قصد سد سازی علیه روسیه داشت الان هم کلاغرب دنبال سد سازی بین دستابی چین به جاده ابریشم مدرن و روسیه به ابهای بین المللی را دارد
                        در مورد چین ایا چین کم شرکتهای خارجی را به چین اورد وکم در شرکتهای اروپایی و امریکایی سرمایه گذاری کرد ولی نتیجه ان شده سیستمی که دنبال نابودی چین است بهتر است کمی در افکار خود تجدید نظر کنید شما دارید امارات که در جغرافیا در حد نقطه در جهان است را با کشوری مانند ایران که چه از لحاظ ژئوپلیتیک وچه از لحاظ استراتژیک یک کشور بی نظیر در جهان است مقایسه میکنید این را قبول دارم که مهره های نفوذی خارجی واحمقهای داخلی با اجرای قوانین ضد تولید ضد مردم باعث عذاب مردم ایران شده اند ولی راهکار نابودی این حکومت نیست راه کار در درجه اول بالا بردن بینش مردم وبعد مبارزه با این افراد نفوذی واحمق داخلی است حال میتواند این مبارزه مانند نخریدن خودروهای بی کفیت داخلی باشد و یا بجای ریختن تو خیابان برای شعار زن وزندگی ازادی که حکومت با حربه اینکه حجاب جز قانون است وباید قانون اجرا شود مردم به خیابانها بیایند ودولت را وادار کنند که قانون اساسی ما که 46سال است در مورد بهداشت ودرمان اموزش وپروش فراهم اوردن مسکن در شان افراد جامعه اجرا نشده را اجرا کند وبه حکومت یاداوری کنند اگر قانون مهم وباید اجرا شود اول قوانین اساسی باید اجرا شود البته شاید در این قیام کشته هم بدهیم همانند جنبش کارگری انگلستان و حجاب امریکا که حدود 100 سال پیش کشته هم دادن ولی به خواسته های مشروع خود رسیدن
                        باز هم تکرار میکنم اولین کار باید بینش مردم ایران فرای نگاه کوتاه مدت بشود
                        در مورد امارات قطر عربستان اینها اصلا کشور نیستند تا وقتی پول نفت و گاز انها در جهت منافع غربی هزینه میشود اجازه حیات دارند به وقتش هم براحتی انها را نابود میکنند بصورتی که انگار اصلا در تاریخ وتمدن وجود نداشته اند
                        یکی از همین توهم هامون موقعیت ژتوپلیتیک ایران هست. فکر میکنیم خیلی مهم هستیم در حالی که اصلا اینطوری نیست. ترکیه هم میگه موقعیت من تو دنیا ناب هست و دروازه اروپا هستم و مدیترانه زیر دست من هست (که به نظر من موقعیتش واقعا مهم هست و بوده در طول تاریخ)
                        ایران چرا موقعیتش مهمه. بجز هجمه اطلاعاتی و تکرار که باعث این ذهنیت شده؟ بالاش که روسیه و ... هست که عملا تعطیلن. راستش افغانستانه که بدتر از خودمون. پایین هم که دریاست که دیدیم اصلا هم مهم نبوده
                        خود نفت دیگه مهم نیست تو دنیا . از روی قیمتش هم میشه فهمید، چه برسه به ایران

روسیه خودش با چین یکی هست و دسترسی به آب و هوای بین المللی هم داره. الان 100 سال پیش نیست یکم آپدیت بشیم. نصف خاک دنیا دست این دو هست بعد دنبال دسترسی بین المللی باشن!!!
                        یه انگلیسی میگفت اینقدر که ایرانی ها دولت و وکشور ما رو تو دنیا مهم میدونن ما خودمون مهم نمیدونیم laughingsmiley تفکر دایی جان ناپلئونی رسوخ کرده از 100 سال پیش. انگلیس اون 100 سال پیش نیست دیگه تموم شد

بابا خارج از ایران خیلی ها اصلا ایران رو نمیشناسن و اسمشم نشنیدن. تجربم رو میگم

شاه خیلی سهام شرکتهای خارجی رو خرید؟!! اصلا قابل مقایسه هست با کاری که امارات و عربستان کردن؟! شاه تازه اول اول کار بود که هوا ورش داشت. به نظر من از 100 حتی به یک هم نرسیده بود که جوگیر شد.
                        چند سال پول نفت باد شده اومد تو ایران و همون دوره بود. اول کار بود که همه کاسه کوزه ها شکست و همه رفتن

در مورد امارات و قطر و عربستان هم اینکه باز اینها رو تحقیر کردی و نژادپرستانه حرف زدی که اینها چیزی نیستن نشان از تفکر عوام شما داره. تفکر عوام ایرانی تحت تاثیر مطالب اینستاگرامی

عربستان یه شرکتش کل بورس و اقتصاد ایران رو میزاره تو جیبش. جایگاهشون تو دنیا هم هزار برابر ایران هست.

اصلا ایرانی ها بین خودشون خیلی حرف میزنن، عرب رو میکوبن، اروپایی رو میکوبن و ... ولی خارج از ایران یکی از اینها به روشون بخنده همچین عنان از کف میدن!!

دروغگوترین مردم دنیا که اینقدر به خودشون هم دروغ گفتن و کم هوشن که دروغهاشون باورشون شده

مردم دنیا هر روز به آینده بیشتر نگاه میکنن، مردم ایران هر روز 100 سال به گذشته بیشتر نگاه میکنن. فعلا رسیدیم به 3000 سال پیش و داریوش و کوروش و فعلا در حال جعل اون دوره ایم. بعد خواهیم رسید به نئاندرتال ها که اثبات کنیم اون هم ما بودیم وحضرت آدم.

آخ که چه کیفی هم داره برامون در حالی که 1% جمعیت دنیا هستیم و هیچ چیزی هم به عنوان اختراع مدرن به دنیا ندادیم ولی شب چله دورهمی از تاریخ تخیلی بگیم و دورهم ژست بگیریم و به کل دنیا فحش بدیم و آروم بشیم بگیریم بخوابیم

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4925

تا نباشى به دانش ارزانى
                          دادِ خود از زمانه نستانى
                          نیست اندر جهان ز من بشنو
                          هیچ دردى چو درد نادانى‏

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

معامله ۲ تن شمش طلا در بورس کالا
                            17:06 - 01 دی 1403کد خبر: ۴۸۱۰۶۹۲دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
                            معامله ۲ تن شمش طلا در بورس کالا
                            رکورد ماهانه حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا از زمان راه‌اندازی این بازار تاکنون در آخرین ماه پاییز امسال شکسته شد.
                            خبرگزاری میزان -
                            به گزارش ایبنا؛ بازار گواهی سپرده شمش طلا در آذرماه امسال رکورد تازه‌ای ثبت کرد به طوری که در این ماه برای نخستین بار از اسفند ۱۴۰۱ که این ابزار در بورس کالا راه اندازی شد، حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا به ۲ تن و ۷ کیلوگرم شمش رسید.
                            پیش از این رکورد حجم معاملات ماهانه گواهی سپرده شمش طلا مربوط به مهرماه امسال با معامله ۱.۷ تن شمش بود و در آبان ماه نیز یک تن و ۹۴ کیلوگرم شمش طلا در بورس کالا معامله شده بود.
                            معامله ۹.۲ تن شمش از ابتدای امسال تاکنون
                            بررسی روند حجم معاملات ماهانه گواهی سپرده شمش طلا در بورس کالا نیز نشان می‌دهد که از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۹.۲ تن شمش طلا در بورس کالا به فروش رفته است که از این رقم ۴۴۶ کیلوگرم در فروردین ماه، ۷۵۵ کیلوگرم در اردیبهشت ماه، ۶۹۱ کیلوگرم در خردادماه، ۸۰۰ کیلوگرم در تیر ماه، هزار و ۸ کیلوگرم در مرداد ماه، ۶۳۴ کیلوگرم در شهریور ماه، هزار و ۷۷۷ کیلوگرم در مهرماه، هزار و ۹۴ کیلوگرم در آبان ماه و ۲ هزار و ۷ کیلوگرم در آذر ماه معامله شده است.
                            از ابتدای راه اندازی این معاملات تاکنون بالغ بر ۱۳.۴ تن شمش طلا به ارزش ۶۴ همت در بورس کالای ایران مورد معامله قرار گرفته است. این حجم معامله شمش طلا معادل وزنی یک میلیون و ۸۲۶ هزار قطعه سکه طلای تمام بهار آزادی است.
                            به اعتقاد کارشناسان، دلیل استقبال معامله گران از این بازار به دلیل وجود مزایای متعدد همچون سهولت در معاملات، نداشتن ریسک‌های سنتی بازار فیزیکی طلا و امکان ورود به بازار طلا با سرمایه‌های اندک است

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

پول ایران تغییر می‌کند؟/ کامران ندری: حذف صفر هیچ کمکی به کاهش تورم نخواهد کرد
                              در همین رابطه کامران ندری، اقتصاددان در گفت و گو با خبرآنلاین در خصوص حذف چهار صفر و اصلاح نظام پولی و بانکی و تاثیری که می تواند روی کاهش تورم و اصلاح نظام اقتصادی به دنبال داشته باشد، گفت: «در حال حاضر زمان مناسبی برای این اقدام نیست، زیرا ما با مسائل و مشکلات اولویت‌دارتری مواجه هستیم که این موضوع در شرایط کنونی هیچ تأثیر خاصی نخواهد داشت. تنها مزیت حذف چهار صفر این است که می‌تواند فرآیندهای حسابداری را ساده‌تر کند، اما در واقع هیچ کمکی به حل مشکل تورم و حفظ ارزش پول ملی نخواهد کرد. حذف چهار صفر فقط به میزان محدودی در محاسبات حسابداری تسهیل ایجاد می‌کند و تأثیر دیگری ندارد.»

وی در ادامه تاکید کرد: «در حال حاضر، مشکلات جدی در محاسبات حسابداری وجود ندارد و این موضوع در اولویت‌های پایین‌تری قرار دارد. کشور با ناترازی‌های مختلفی مانند ناترازی بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی، فساد گسترده و ناکارآمدی دستگاه‌های اجرایی مواجه است. همچنین، دولت هنوز نتوانسته مسئله فیلترینگ را حل کند که تأثیر زیادی بر اقتصاد دارد و از موضوع حذف ۴ صفر نیز مهم‌تر است. علاوه بر این، دولت در خصوص FATF نیز تصمیم قطعی نگرفته که اهمیت آن بسیار بیشتر است.»

او می گوید: «در شرایطی که رشد اقتصادی پایین است و نرخ تورم رشد محسوس کرده است و در بحث سرمایه گذاری با مشکل روبرو هستیم، بحث حذف صفر از پول ملی اولویت اول اقتصادی کشور نیست.»

ندری افزود: «مشکل تورم یک مسئله بنیادی است و با تغییرات سطحی و ظاهری، نمی‌توان آن را حل کرد. برای مقابله با تورم باید به صورت اصولی و اساسی به این موضوع پرداخته شود و با اجرای سیاست‌های پولی و مالی مناسب، آن را کاهش داد. به عنوان مثال، کشور ترکیه پس از کنترل تورم خود، به اصلاح نظام پولی‌اش پرداخت و شش صفر از واحد پول ملی‌اش را حذف کرد. بنابراین، حذف صفر تنها مرحله نهایی در اصلاح نظام پولی و بانکی به شمار می‌آید.»

او بیان کرد: «حذف صفرها در هر زمانی امکان‌پذیر است، اما اگر نتوانیم تورم را کنترل کنیم، ممکن است در مدت کوتاهی دوباره مجبور به حذف صفرها شویم. به عبارت دیگر، با کاهش ارزش پول ملی، قیمت کالاها به طور مداوم افزایش می‌یابد و این چرخه معیوب حذف صفرها دوباره تکرار خواهد شد. از سوی دیگر، در شرایط کنونی، وجود این صفرها برای مردم مشکلی ایجاد نکرده است و مسئله اصلی آن‌ها افزایش تورم و کاهش مداوم ارزش ریال است. البته درست است که اعداد بزرگ می‌توانند محاسبات را دشوار کنند، اما هنوز به حدی بزرگ نشده‌اند که مشکل جدی ایجاد کنند.»

پول ایران تغییر می‌کند؟/ کامران ندری: حذف صفر هیچ کمکی به کاهش تورم نخواهد کرد - خبرآنلاین

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

پیام ترامپ به ایران: برای توافق هسته‌ای جدید آماده‌ایم
                                یک منبع نزدیک به دولت ایران فاش کرد که رئیس‌ جمهور منتخب امریکا، از طریق عمان به تهران پیام داده و آمادگی خود را برای آغاز مذاکرات هسته‌ای جدید اعلام کرده است

میدل ایست نیوز: یک منبع نزدیک به دولت «مسعود پزشکیان»، رئیس جمهور ایران امروز یکشنبه اعلام کرد «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور منتخب امریکا طی چند روز گذشته در خصوص مذاکرات درباره پرونده‌های مختلف از جمله پرونده هسته‌ای، پیامی را از طریق عمان، به تهران ارسال کرد.

به گزارش بغداد الیوم، این منبع خاطرنشان کرد در چند روز گذشته، ایران به واسطه عمان که کانال مهمی در تبادل پیام‌ها میان تهران و واشنگتن به شمار می‌آید، پیامی را از دولت رئیس جمهور منتخب امریکا دریافت کرده است.

وی افزود در پیامی که ترامپ برای مقامات ایرانی نوشته است بر آمادگی وی برای مذاکرات با تهران و امکان دستیابی به توافق هسته‌ای غیر از توافق سال 2015 که ترامپ در سال 2018 شخصاً از آن کناره‌گیری کرده بود، تاکید شده است.

این منبع ایرانی تصریح کرد ترامپ بیش از چند ماه منتظر دریافت پاسخ مقامات ایرانی در مورد آمادگی آن‌ها برای مذاکره در خصوص شماری از مسائل، از جمله پرونده هسته‌ای، نخواهد ماند.

وی افزود پیام امریکا حاکی از آن است که رئیس جمهور منتخب این کشور پیرامون گفت‌وگوی مستقیم و سطح بالا با ایران در ابتدای دوره ریاست جمهوری خود بسیار جدی است و اگر ایران قبول کند، احتمال دستیابی به توافق وجود دارد، هرچند هیچ تضمینی وجود ندارد که حتی در صورت رسیدن به توافق، امریکا به آن پایبند بماند.

این مقام ایرانی بر این باور است که دولت پزشکیان معتقد است تداوم تنش هسته‌ای از جانب تهران نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت و شاید این پرونده به شورای امنیت ارجاع شود و تحت فصل هفتم منشور این سازمان به عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین ‌المللی مطرح شود که در این صورت کشور در دام تحریم‌های گسترده‌ای خواهد افتاد و روسیه و چین نیز در این خصوص به غرب خواهند پیوست.

نظر

در حال کار...
                                X