اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #7186
    جدول قیمت جدید انواع روغن

    اقتصاد > قیمتها - همشهریآنلاین:
    معاون سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه این سازمان سال گذشته با افزایش قیمت روغن موافقت کرده بود، گفت: این موافقت به دلیل افزایش رسمی نرخ دلار از 1150 به 1226 تومان است.
    به گزارش همشهریآنلاین، جدول قیمتهای مصوب انواع روغن به نقل از مهر در جدول زیر آمده است:
    نوع روغن وزن قیمت جدید
    روغن نباتی جامد قوطی فلزی 810 گرم 2667 تومان
    روغن مایع بطری 1800 گرمی 5796 تومان
    روغن مایع 3 لیتری 8960 تومان
    روغن سرخکردنی 500 سی سی 1690 تومان
    روغن سرخ کردنی 2 لیتری 5796 تومان
    روغن قوطی 2700 گرمی 8330 تومان
    روغن مایع 810 گرمی 2605 تومان
    روغن مایع 2 لیتری 5710 تومان
    روغن سرخ کردنی 5 لیتری 14285 تومان
    روغن مایع 500 سی سی 1661تومان
    روغن نیمه جامد قوطی 4 کیلوگرمی 12000 تومان
    روغن جامد 675 گرمی 2207 تومان
    روغن جامد 810 گرمی 2667 تومان
    روغن صاف ویژه قنادی 16 کیلویی 41850 تومان
    روغن مایع سویا 675 گرمی 2198 تومان
    روغن سرخ کردنی بطری 675 گرمی 2175 تومان
    روغن جامد 4.5 کیلوگرمی 13000 تومان
    روغن مایع مخلوط 675 گرمی 2127 تومان
    روغن جامد قنادی کارتن 16 کیلوگرمی 41850 تومان
    روغن مایع آفتابگردان 675 گرمی 2366 تومان
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #7187
      شیخ خالدین احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین گفت: "بحرین قویا سفر احمدی نژاد به جزیره بوموسی را محکوم و آن را نقض اشکار حاکمیت امارات بر سرزمینش می داند"

      خلیفه بن سلمان ال خلیفه، نخست وزیر بحرین ضمن ابراز همبستگی با امارات در مورد جزایر سه گانه گفت: "بحرین هرگونه اقدامی که به منزله نقض حاکمیت امارات باشد را محکوم می کند"

      به گزارش انتخاب، وی افزود: "بحرین کاملا از تلاش های امارات در جهت حفظ حاکمیت بر سرزمینش حمایت می کند و از طرفین می خواهد که اعتماد سازی کرده و به هر اقدامی که منجر به اختلال در روابط کشورهای منطقه می شود پایان بدهند"

      همچنین، شیخ خالدین احمد آل خلیفه، وزیر خارجه بحرین گفت: "بحرین قویا سفر احمدی نژاد به جزیره بوموسی را محکوم و آن را نقض اشکار حاکمیت امارات بر سرزمینش می داند"

      وی افزود: "ایران باید به درخواست های امارات پاسخ داده و به مسئله ی اشغال جزایر سه گانه پایان دهد و یا اینکه وارد مذاکرات مستفیم یا حل آن در دادگاه لاهه شود"

      وزیر خارجه بحرین گفت: "منامه از امارات که با خویشتن داری به دنبال حفظ ثبات در خلیج ع ر ب ی و حل مسئله ی اشغال جزایر است، حمایت می کند"

      بر اساس این گزارش، یک منبع بلندپایه اماراتی در گفتگو با العربیه اعلام کرد، وزیران خارجه شورای همکاری کشورهای عربی خلیج فارس به درخواست ابوظبی برای بررسی دیدار احمدی نژاد از جزیره بوموسی نشست فوق العاده برگزار می کند.

      امارات روز گذشته سیف محمد عبید الزعابی سفیر خود در تهران را پس از دیدار رئیس جمهوری اسلامی ایران از جزیره بوموسی برای " مشورت " به ابوظبی فراخواند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #7188
        حضور اشتون در ضیافت شام جلیلی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امشب با حضور در سرکنسولگری ایران در استانبول با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت وگو میکند.


        کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امشب (جمعه) با حضور در سرکنسولگری ایران در استانبول با سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت وگو می کند.

        سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس هیئت ایرانی شرکت کننده در نشست ایران و گروه 1+5 صبح امروز (جمعه) در رأس هیئتی وارد استانبول شد.

        عباس عراقچی، معاون آسیا و اقیانوسیه وزارت خارجه و علی باقری معاون سیاست خارجی و امنیت بین الملل دبیر شورای عالی امنیت ملی جلیلی را در این سفر همراهی می کنند.

        مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ قرار است روز شنبه ۲۶ فروردین ماه با حضور هیئتهایی از جمهوری اسلامی ایران، انگلیس، آمریکا، فرانسه، روسیه، چین، آلمان و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در استانبول برگزار شود.

        به دنبال انجام چندین دور مذاکرات فشرده بین معاونان سعید جلیلی و کاترین اشتون، دو طرف با برگزاری دور نخست گفتوگوها در روز شنبه 26 فروردین ماه در استانبول و انجام دور بعدی آن در بغداد موافقت کردند.

        همچنین قرار شد زمان برگزاری گفتوگوها در بغداد در پایان گفتوگوهای استانبول اعلام شود.

        سعید جلیلی روز چهارشنبه 23 فروردین در نشستی خبری ضمن اعلام آمادگی ایران برای گفتوگوهای موفق و رو به جلو برای همکاریهای بیشتر ابراز امیدواری کرد طرف مقابل نیز با همین رویکرد وارد مذاکرات شوند تا این دور از گفتوگوها نتایجی داشته باشد که اعتماد ملت ایران را جلب کند.

        جلیلی همچنین از ابتکارات جدید ایران در مذاکرات استانبول خبر داد و گفت: نمایندگان ایران با ابتکارهای جدید در مذاکرات شرکت خواهند کرد و امیدواریم کشورهای ۱+۵ نیز با رویکردهای سازنده وارد گفتوگو شوند.

        براساس این گزارش، سخنگوی وزارت خارجه چین نیز اعلام کرد که یک هیئت بلندپایه چینی به ریاست "ما ژائوشو" معاون وزیر خارجه در مذاکرات استانبول حضور خواهد یافت.

        تاکنون سه دور مذاکره بین ایران و گروه ۱+۵ در ژنو و یک دور نیز در استانبول برگزار شده است.

        تیر ماه ۱۳۸۷، مهر ماه ۱۳۸۸، آذر ماه ۱۳۸۹ به ترتیب مذاکرات ژنو یک، دو و سه برگزار و استانبول نیز در بهمن ۱۳۸۹ میزبان دور بعدی گفتوگوها بود.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #7189
          کاهش رشد اقتصادی چین

          رشد اقتصادی چین در سهماهه نخست سال ۲۰۱۲ پایینتر از میزان پیشبینیشده بود. بنا به اعلام دفتر آمار ملی چین در پکن، نرخ رشد اقتصادی این کشور در سهماهه اول سال جاری بالغ بر ۸ و یکدهم درصد میشود که پایینتر حد نرخ رشد اقتصادی این کشور در حدود سه سال گذشته است.

          کارشناسان اقتصادی پیشبینی میکردند که نرخ رشد اقتصادی این کشور به حدود ۸ و سهدهم برسد. در سهماهه پیش از آن این رقم بالغ بر ۸ و نهدهم میشد.
          با این حال تحلیلگران بر این باورند که چین که دومین اقتصاد بزرگ دنیا است در سال جاری جهش جدیدی از خود نشان دهد
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #7190
            آمریکا ارسال کمکهای غذایی به کره شمالی را متوقف کرد

            کاخ سفید آمریکا روز جمعه (۱۳ آوریل) اعلام کرد، ارسال کمکهای غذایی به کره شمالی را به دلیل آزمایش موشکی اخیر این کشور متوقف ساخته است.

            به گزارش رویترز، بن رودس،یکی از سخنگویان کاخ سفید در حالی که باراک اوباما، رئيس جمهور را در سفر به فلوریدا همراهی میکرد گفت: «آمریکا توافق قبلی را دنبال نمیکند و هیچ نوع کمکی به کره شمالی نخواهد کرد.»
            آمریکا پیش از این تهدید کرده بود، اگر کره شمالی دست به پرتاب موشک بلندبرد خود بزند کمکهای غذایی به این کشور را متوقف خواهد ساخت.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #7191
              برگه های برنده ایران در مذاکره با غرب در استانبولهدف پایه ایران در مذاکرات،ادامه کار سانتریفیوژها در سایتهای غنیسازی است. هدفی که به نظر میرسد از هم اکنون به آن دست یافته است، و حتی با وجود این، ممکن است ایران بتواند امتیازاتی نیز در قبال آن دریافت کند.


              خبرگزاری آسوشیتدپرس در مقالهای به بررسی وضعیت طرفین مذاکره استانبول پرداخته و مزایا و موقعیتهای پیش روی ایران در این مذاکرات را برشمرده است که در ادامه میآید.

              هدف پایه ایران در مذاکرات ادامه کار سانتریفیوژها در سایتهای غنیسازی این کشور است. هدفی که به نظر میرسد از هم اکنون به آن دست یافته است، و حتی با وجود این، ممکن است ایران بتواند امتیازاتی نیز در قبال آن دریافت کند.

              ایران در حال حاضر غنی سازی 20درصد را انجام میدهد، که این میزان غنیسازی برای ساخت ایزوتوپهای مورد استفاده در درمان سرطان استفاده میشود. همین غنیسازی 20 درصد موجب به وجود آمدن فرصتهایی برای ایران شده است.

              ایران میتواند بدون آنکه ضربهای به برنامه هستهایاش بخورد، برای نشان دادن حسن نیت خود تولید اورانیوم با غنای 20درصد را تعلیق کند. اما در مقابل میتواند درخواست کمتر شدن تحریمها را ارائه دهد.

              علاوه بر این، ایران دومین مرکز غنیسازی خود در فردو را نیز راهاندازی کرده است. آمریکا به دنبال متوقف کردن فعالیت این سایت است. در این مورد هم، ایران میتواند بدون متحمل شدن عقب نشینی در زمینه غنیسازی اورانیوم، از ایده تعلیق فعالیتهای سایت فردو سود ببرد. ایران سایت نطنز را با تاسیساتی بزرگتر در مرکز ایران دارد، که میتواند از آن برای تولید سوخت هستهای استفاده کند.

              دو موضوع دیگری که در استانبول مطرح خواهد شد، بحث ذخایر سوخت هستهای ایران، و بازدیدهای آتی آژانس از تاسیسات هستهای ایران است.

              اما نکتهای که وجود دارد، این است که غرب (حداقل در این مقطع) دیگر به دنبال تعلیق کامل فعالیتهای هستهای ایران نیست.

              در این حالت ایران میتواند پیشی گرفتن از درخواستهای غرب و ادامه فعالیت هستهای خود را به رخ بکشد.

              تامی ویتور سخنگوی کاخ سفید میگوید: "نباید پیش از شروع گفتوگوها قضاوت کرد، اما قطعا محتوای این گفتوگو مهم است."

              به نظر می رسد توافقاتی نیز در زمینه برخورد با نحوه برخورد با ایران صورت گرفته است. ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل در مصاحبهای که با شبکه سیانان انجام داد، بر نظارت بر ذخایر اورانیوم ایران تاکید داشت، و نه بر فشار به ایران برای توقف کامل برنامه تولید سوخت هستهای.

              ایرانیان غنیسازی اورانیوم را مظهر وطنپرستی، پیشرفت علمی، و عدالت بینالمللی میدانند. محمود احمدینژاد رئیسجمهور ایران، غنیسازی را به عنوان قطار پیشرفتی برای تمام فناوریهای پیشرفته نظیر فضانوردی و بیوتکنولوژی مینامد. بنا بر قوانین سازمان ملل، هر کشوری حق دارد از فناوری هستهای بهرهمند شود، و اروپا تلاش میکند تا بر خلاف این روند عمل کند، که اعتراض به چنین رفتار قلدرمآبانه ای کاملا قابل پیش بینی است.

              اخیرا رهبر ایران باز هم بر این نکته تاکید کرده که ایران غنی سازی را متوقف نمیکند و البته در عین حال عنوان کرده است که ایران به دنبال سلاح هستهای نیست و حتی آن را مغایر با قوانین اسلام میداند.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #7192
                ۲۲ میلیون دلار پوشاک وارد ایران شد

                خبرگزاری مهر روز جمعه (۲۵ فروردین) از واردات ۲۲ میلیون دلار پوشاک به ایران در سال ۹۰ و افزایش ۳۹ درصدی واردات برنج به ایران در همین سال خبر میدهد.

                بنا بر اخبار این خبرگزاری، واردات پوشاک در سال ۹۰ به ایران نسبت به یک سال پیش از آن ۱۱ و ۶۴ صدم درصد افزایش نشان میدهد.
                همچنین در سال ۹۰ یک میلیون و ۵۱۳ هزار تن برنج وارد کشور شد که نشان از افزایش ۳۹ درصدی نسبت به سال ۸۹ دارد.
                مهر همچنین مینویسد، طبق بررسیها از کشور چین ۵۴۹ تن پوشاک با قیمت ارزان وارد کشور شده است.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #7193
                  ایران: مواضع غربیها در آستانه مذاکرات چندان دلگرمکننده نیست

                  پرستیوی که تلویزیون انگلیسیزبان جمهوری اسلامی ایران است روز جمعه (۲۵ فروردین) به نقل از یک منبع نزدیک به هیأت ایرانی در استانبول گزارش داد: «ایران نکات دلگرمکنندهای در آستانه مذاکرات هستهای در سخنان مقامات آمریکا و اتحادیه اروپا نمیبیند.»

                  به گزارش مهر، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا امروز با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و گروه پنج به علاوه یک در استانبول از آمادگی کشورش برای دادن تضیمن مشروط به ایران در این مذاکرات سخن گفت.
                  بنا بر این گزارش، سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران امروز عازم استانبول شد تا فردا (شنبه) با گروه پنج به علاوه یک مذاکره کند.
                  همچنین کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و از طرفهای مذاکره با ایران روز جمعه با داوود اوغلو، وزیر خارجه ترکیه دیدار و گفتوگو کرد.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #7194
                    طالبانی: عراق میتواند به حل مناقشه اتمی ایران کمک کند .

                    رئیس جمهور عراق معتقد است که کشورش میتواند در حل تنشهای منطقه، از جمله بحران سوریه و مناقشه اتمی ایران نقشی کلیدی ایفا کند. او گفت، هیچ کشوری برای حمله به ایران اجازه استفاده از حریم هوایی عراق را ندارد.
                    شبکهی یک رادیوی آلمان و روزنامهی آلمانی "زود دویچه سایتونگ" با جلال طالبانی، رئیس جمهور عراق مصاحبهی مفصلی انجام دادهاند که بخشی از آن روز جمعه (۱۳ آوریل / ۲۵ فروردین) پخش شد. طالبانی در این مصاحبه تاکید کرده است که کشورش میتواند در حل تنشهای منطقه، از جمله مناقشهی اتمی با ایران و بحران سوریه نقشی کلیدی ایفا کند.


                    رئیس جمهور ۷۸سالهی عراق معتقد است که پس از اجلاس سران کشورهای عربی در اواخر ماه مارس، نقش عراق در فعل و انفعالات منطقه برجستهتر شده است. او میگوید: «الان همه عراق را به عنوان وزنهای در منطقه به رسمیت میشناسند؛ بهویژه نقشی را که عراق میتواند در جهان عرب ایفا کند.»

                    این سیاستمدار کرد ضمن اشاره به اهمیت کشورش در جهان عرب تاکید میکند: «البته عراق باید بیطرفی خود را حفظ کند و تن به هیچ ائتلافی ندهد.»

                    وبسایت شبکهی یک رادیو تلویزیون آلمان مینویسد که طالبانی با اصرار بر بیطرفی کشورش، اشارهای تلویحی به نزدیکی نوری مالکی، نخستوزیر عراق با جمهوری اسلامی ایران کرده است. مالکی پیوسته در تلاش است که بیطرفی خود را در تنشهای منطقهای به نمایش بگذارد، اما سران عربستان سعودی و قطر معتقدند که او از ایران پشتیبانی میکند. نخستوزیر عراق، برخلاف عربستان و قطر، مخالف برخوردهای شدید با رژیم بعث سوریه است.


                    به اعتقاد رئیس جمهور عراق، بحران سوریه باید از طریق مذاکره حل شود نه از راه نظامی. او میگوید: «من از آغاز ناآرامیهای سوریه تا کنون سه نامه برای اسد نوشته و از او خواستهام که به آرزوهای ملتش گردن نهد و اصلاحات اساسی انجام دهد. نامههایی دوستانه که با پاسخ مثبت اسد مواجه شدند.»
                    اینکه تاکنون دولت سوریه به پندهای طالبانی عمل نکرده، برای رئیس جمهور عراق اهمیتی ندارد. زیرا او معتقد است که نباید امید را از دست داد

                    حمله به ایران رژیم را تقویت میکند
                    جلال طالبانی در رابطه با حل مناقشهی اتمی جمهوری اسلامی ایران هم بیشتر به مذاکره امیدوار است تا گزینههای دیگر. به اعتقاد او ایران مورد حملهی نظامی قرار نخواهد گرفت، زیرا «هر حملهای باعث تقویت ایران خواهد شد، جامعهی ایران را متحد خواهد کرد و راست و چپ و اصولگرا و اصلاحطلب را در یک جبهه قرار خواهد داد.»
                    رئیس جمهور عراق اطمینان دارد که در این صورت حزبالله لبنان نیز علیه اسرائیل وارد عمل میشود.
                    او در پاسخ به این سوال که عراق در صورت مورد حمله واقع شدن ایران چه واکنشی نشان خواهد داد میگوید: «ما مستقل هستیم و در این بحران دخالت نخواهیم کرد. اما ما به هیچ کس برای حمله به ایران اجازه استفاده از حریم هوایی عراق را نخواهیم داد.»
                    جلال طالبانی در عین حال به این واقعیت واقف است که ارتش عراق قادر نخواهد بود از ورود هواپیماهای اسرائیلی به حریم هوایی این کشور جلوگیری کند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #7195
                      شبكه خبر هم اكنون :
                      با ديدار هاي دوجانبه امروز پيش بيني مي شود نتايج مثبتي از اجلاس فردا ساعت يازده به وقت استانبول و دوازده و نيم به وقت تهران بدست ايد
                      به گزارش ايسنا،
                      جليلي به محض ورود، گفتوگوهاي هستهاي و حاشيهاي خود را با وزير خارجه تركيه و معاون وزير خارجه روسيه آغاز كرد. به گزارش فارس، او پذيراي كاترين اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نيز بود و او دعوت به شام ايران در سرکنسولگری كشورمان در استانبول را نيز پذيرفت.

                      وزیر امورخارجه ترکیه تأکید کرد که پس از مذاکرات 5+1 خبرهای خوشی خواهد داشت.

                      "احمد داوود اوغلو" شامگاه جمعه پس از دیدار با "سعید جلیلی" دبیرشورای عالی امنیت ملی ایران، به خبرنگار العالم گفت که پس از مذاکرات گروه 5+1 خبرهای خوشی خواهد داشت.

                      سعید جلیلی شامگاه امروز در استانبول با وزیر خارجه ترکیه دیدار و گفت و گو کرد.

                      جلیلی همچنین امشب در ضیافت شامی با خانم "کاترین اشتون" رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و گفت و گو می کند.

                      نماینده چین در گروه 5+1 نیز امروز در دیدار با علی باقری معاون دبیرشورای عالی امنیت ملی، خواستار پایان یافتن دشمنی با ایران شد.

                      بر اساس گزارش خبرنگار اعزامی شبکه العام به استانبول، پیش بینی می شود که گروه 5+1 براي اولين بار در جریان نشست فردا حق ایران در غنی سازی اورانیوم را به رسمیت بشناسند.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #7196
                        همگام با اقتصاد جهانی
                        افزایش قیمت جهانی فلزات اساسی
                        در پی اعلام آمادگی مقامات بانک مرکزی اروپا برای انجام کمک های بیشتر در راستای عادی سازی وضعیت اقتصادی کشورهای بحران زده اروپا، بهای تمامی فلزات اساسی در بورس فلزات لندن و بازار آتی شانگهای افزایش یافت.

                        در پی اعلام آمادگی مقامات بانک مرکزی اروپا برای انجام کمک های بیشتر در راستای عادی سازی وضعیت اقتصادی کشورهای بحران زده اروپا، بهای تمامی فلزات اساسی در بورس فلزات لندن و بازار آتی شانگهای افزایش یافت.
                        به گزارش بورس نیوز به نقل ازخبرگزاری رویترز از لندن،در این میان مس بیشترین افزایش قیمت را داشت به طوری که بهای این فلز برای تحویل در ماه جولای با افزایش بیش از یک درصدی به 8123 دلار در هر تن رسید. سایر فلزات اساسی نیز در روز گذشته افزایش قیمت نسبی را تجربه کردند؛ بهای سرب و روی به ترتیب با 0.34 و 0.83 درصد افزایش به 2060 و 2011 دلار رسید و آلومینیوم نیز با رشد 0.33 درصدی به قیمت 2106 دلار معامله شد.
                        به عقیده کارشناسان، صعود یا افت شاخص بازارهای بورس جهان، نتایج حاصل از انتشار اوراق قرضه دولت ایتالیا و گزارش های اقتصادی اسپانیا از جمله عواملی هستند که می توانند در روزهای آتی بر بازار فلزات تاثیر بگذارند.


                        مهمترین عناوین خبری جهان در شبانه روز گذشته:
                        اسوشیتد پرس
                        سقوط قیمت جهانی گاز طبیعی به کمترین میزان خود در 10 سال گذشته
                        افزایش شاخص بورس های آسیایی در پی رشد شاخص وال استریت
                        افزایش قیمت نفت خام در آستانه آغاز دور جدید مذاکرات ایران و 1+5
                        فدرال رزرو : اقتصاد آمریکا از ماه فوریه تاکنون رشد یکنواختی را تجربه کرده است


                        بلومبرگ
                        قدرت گرفتن یورو، کاهش ارزش ین و دلار
                        رشد کمتر از حد انتظار شاخص تولید صنعتی هند
                        افزایش 1.3 درصدی ارزش وارادات آمریکا در ماه مارس


                        رویترز
                        بانک جهانی : روند رشد اقتصاد چین در سال جاری کندتر از گذشته خواهد بود
                        صعود بازارهای سهام اروپا در آستانه انتشار اوراق قرضه در ایتالیا


                        مارکت واچ
                        کاهش کسری بودجه آمریکا در ماه مارس نسبت به دوره مشابه سال گذشته
                        بهای طلا در بازارهای جهانی کاهش یافت

                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #7197
                          دو خبر مهم از بازار نفت


                          سازمان کشوهای صادرکننده نفت، اوپک در گزارش جدید خود که ساعتی پیش در سایت رسمی این سازمان منتشر شد، میزان رشد تقاضای جهانی برای نفت خام در سال جاری میلادی را بدون تغییر نسبت به گزارش ماه گذشته خود 860 هزار بشکه اعلام کرد.

                          سازمان کشوهای صادرکننده نفت، اوپک در گزارش جدید خود که ساعتی پیش در سایت رسمی این سازمان منتشر شد، میزان رشد تقاضای جهانی برای نفت خام در سال جاری میلادی را بدون تغییر نسبت به گزارش ماه گذشته خود 860 هزار بشکه اعلام کرد. بروز نشانههای بهبود در وضعیت اقتصاد جهان و بازگشت ثبات عامل کاهش نیافتن رقم پیشبینی رشد تقاضا برای نفت در سال جاری میلادی عنوان شده است. اوپک در گزارش دو ماه پیش خود رقم رشد تقاضا برای نفت خام را 1.3 میلیون بشکه در روز پیشبینی کرده بود که ماه گذشته آن را به 860 هزار بشکه کاهش داد.
                          در حال حاضر وضعیت اقتصادی در آمریکا و آسیا امیدوارکننده و مطلوب است و مشاهده میشود که در آلمان و ژاپن روند بهبود شرایط ادامه یافته است. البته بحران مالی در اروپا که به اتخاذ سیاستهای ریاضت جویانه و کاهش تولید ناخالص داخلی بلوک یورو منجر شده است، رشد تقاضا برای نفت خام و دیگر مواد خام را کند کرده است. بنا به پیشبینی کمیسیون اروپا امسال تولید ناخالص داخلی بلوک 17 عضوی یورو 0.3 درصد کاهش خواهد یافت.
                          در ماه مارس اوپک که حدود سی درصد تقاضای جهانی برای نفت را تامین میکند 31.31 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد. این رقم 1.32 میلیون بشکه بالاتر از هدف تعیین شده از سوی این سازمان بود.
                          در خبر دیگری در حوزه نفت، آژانس بینالمللی انرژی در گزارش امروز خود اعلام کرد دوره دو ساله محدودیت عرضه نفت خام به دلیل افزایش تولید نفت عربستان و کند شدن رشد تقاضا پایان پذیرفته است و انتظار میرود از قیمت این ماده خام کاسته شود. از دید آژانس بینالمللی انرژی نیز امسال تقاضا برای نفت خام بین 800 تا 860 هزار بشکه در روز افزایش خواهد یافت. اول ماه مارس سال جاری قیمت هر بشکه نفت خام برنت به 128.1 دلار یعنی بالاترین میزان از سال 2008 رسید. بالا باقی ماند قیمت نفت در بلند مدت از رشد اقتصاد جهان میکاهد.


                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #7198
                            آغاز فروش فوری خودروهای تندر 90 ، مگان 2000 ، ماکسیما و نیوپیکاپ.

                            به گزارش خبرخودرو ، شرکت پارس خودرو از گروه خودروسازی سایپا فروش فوری کیفی ترین خودروهای تولیدی کشور را از روز شنبه26/1/91 آغاز می کند. دکتر سرشار، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا با اعلام این خبر افزود: شرکت پارس خودرو به منظور پاسخگویی به نیاز بازار خودروی کشور، فروش فوری خودروهای مگان 2000 ، تندر 90 ، ماکسیما و نیوپیکاپ را آغاز کرد.
                            ايشان با اشاره به این مطلب که گروه خودروسازی سایپا با تحقق تعهدات پیشین خود به مشتریان، سعی بر ارتقای میزان رضایت مشتریان و بهبود شرایط بازار خودروی کشور داشته و برهمین اساس فروش فوری محصولات خود را آغاز کرده است، تاکید کرد: متقاضیان می توانند از ساعت 10 صبح روز شنبه از طریق سایت اینترنتیhttps://saipa.iranecar.com/ یا با مراجعه به نمایندگی های مجاز گروه خودروسازی سایپا نسبت به خرید خودروهای تندر 90 و نیوپیکاپ اقدام کنند.
                            به گفته معاون فروش و بازاریابی گروه خودروسازی سایپا خودروهای مگان و ماکسیما تنها به صورت اینترنتی برای علاقمندان عرضه خواهد شد.
                            زمان تحویل خودروهای ثبت نام شده، حداکثر 30 روزه خواهد بود.
                            شایان ذکر است؛ خودروهای ماکسیما، مگان و تندر 90 براساس ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران همواره در رتبه های نخست جدول کیفی ترین خودروهای تولیدی در کشور قرار دارند.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #7199

                              کارشناس صدای آمریکا: حق ایران این است که حتی در سطح 90 درصد هم غنی سازی کند
                              کاوه افراسیابی: همچنان که آقای محمدالبرادعی در کتابی که اخیراً چاپ کرده می نویسد بعضی کشورها در راکتورهای تحقیقاتی برای تولید رادیوایزوتوپ های پزشکی غنی سازی متجاوز از 90 درصد انجام می دهند. خوب با این وجود سخنان آمریکا از چه منظر قانونی عنوان می شود؟
                              به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، شبکه صدای آمریکا (voa) در برنامه افق 24 فروردین (13 april) در گفتگو با کاوه افراسیابی (مشاور پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران) به بررسی پرونده هسته ای ایران و مذاکرات پیش روی ایران پرداخت.
                              مشاور پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در خصوص ارزیابی خود از این مذاکرات گفت: «ایران با روحیه تعاملی و سازنده وارد این مذاکرات با 1+5 شده است. علائم و نشانه هایی که از آن به چشم می خورد دال بر آن است که ایران در حال جستجو برای پیدا کردن نقاط مشترک با طرف های مذاکره کننده است، تا مذاکرات افتخار آمیز باشد و به بن بست هم نرسد. من امیدوارم که حسن نیت از طرف آمریکا و یاران غربی او هم وجود داشته باشد.»
                              کارشناس صدای آمریکا گفت: «لحن ملایم تر هیلاری کلینتون در اجلاس"جی 8" امیدوار کننده تر از شعارهای تهدید آمیز و دیپلماسی اجباری او در گذشته است که ما مشاهده کردیم. اگر طرفین با این روحیه سازنده سر میز مذاکرات بنشینند جای امیدواری محتاطانه ای وجود دارد.»
                              این کارشناس مسایل سیاسی در ادامه با اشاره به برخی لفاظی های سیاسی مقامات آمریکایی پیش از مذاکرات تأکید کرد: «البته به نظر من آمریکا با اعلام یک سری پیش شرط مانند بستن تأسیسات فردو، شتابزدگی کرد که سازنده نبود و فضا را تخریب کرد. باید از این فضای هیجانی و تبلیغاتی در مورد پرونده هسته ای ایران پرهیز کرد.»
                              وی با بی فایده خواندن این نوع رفتارها در رابطه با ایران افزود: «اعلام اینکه تأسیسات فردو باید فوراً بسته شوند و اورانیم غنی شده باید به خارج فرستاده شود، عدم حسن نیت مقامات آمریکایی را می رساند. این که سعی شود از طرق فشار دیپلماسی اجباری در مذاکرات با ایران رفتار شود فایده ای ندارد.»
                              افراسیابی در خصوص تأثیر مذاکرات قبلی بر مذاکرات آتی اظهار داشت: «مذاکرات فعلی شروع از صفر نیست و برمی گردد به مذاکرات قبلی که دستاوردهایی هم داشته و بر اساس آن طرفین شناخت بهتری از هم دارند. همه این ها را کنار هم بگذاریم در مجموع به ما این امید را می دهد که مذاکرات استانبول یک سری موفقیت هایی را داشته باشد.»
                              وی با رد ادعاهای دستگاه های تبلیغاتی غرب در خصوص هرگونه اجماع بر علیه ایران در گروه 1+5 افزود: «هیچ گونه اجماع بین المللی در مورد پرونده هسته ای ایران وجود ندارد و اینکه ادعا می شود 6 کشور در مقابل ایران است یک فریب است و همه می دانند که روسیه و چین با تحریم های یک طرفه علیه ایران مخالفند. هر دو کشور در مقابل تهدیدات جنگ افروزانه آمریکا و اسرائیل ایستادگی کردند و این موضوع مهمی است که اجماع بین المللی بر سر پرونده هسته ای ایران وجود ندارد.»
                              این کارشناس مسایل سیاسی در ادامه با اشاره به موضع برتر ایران در مذاکرات پیش رو گفت: «کشورهای عضو جنبش عدم تعهد که قریب به 123 کشور هستند مکرر بر حقوق ایران در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای حمایت کردند. به خصوص در سطح آژانس بین المللی انرژی هسته ای بنابراین اشتباه است که بگوییم ایران از موقعیت ضعیف در این مذاکرات حاضر شده است، برعکس من فکر می کنم ایران توانسته حریم تحریم های غیر قانونی آمریکا را بشکند.»
                              وی در ادامه اضافه کرد: «سفر مقامات آمریکایی به هند و چین برای کاهش خرید نفت از ایران با شکست مواجه شده و سطح فروش نفت ایران به کشورهای شرق آسیا در ماه گذشته افزایش یافته است. این فقط یک نمونه کوچک موفقیت های دیپلماسی ایران است.»
                              مشاور پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران در خصوص تغییراتی که نسبت به دوره های قبل در مذاکرات پیش رو دیده می شود افزود: «ایران در یک سال گذشته به نتایج مهمی در سطح تکنولوژی هسته ای دست یافته و تمایل چندانی هم به معاوضه سوخت هسته ای ندارد. این ها واقعیت های جدید هسته ای ایران هستند که آمریکا و دیگران باید با آن مواجه بشوند.»
                              کارشناس صدای آمریکا در ادامه با اشاره به عدم تغییر در سیاست های کاخ سفید نسبت به قبل گفت: «متاسفانه علی رغم شعارهای ظاهری سیاست های آمریکا در سطح مضمون و محتوا نسبت به ایران تغییری پیدا نکرده و تفکر قبلی در خصوص متوقف ساختن هرگونه غنی سازی ادامه دارد.»
                              وی در ادامه افزود: «تنها تغییر آمریکا این است که اول به سراغ آن چه بیشتر از همه از آن هراس دارد یعنی "فردو" رفته و بعد به سراغ "نطنز" و غیره برود. این رویکرد رویکردی نیست که منجر به نتیجه "برد-برد" برای طرفین بشود. آمریکا باید حق ایران را در سطح NPT را به رسمیت بشناسد. اضافه می کنم که ایران در طی چند سال اخیر متجاوز از 4000 هزار روز بازرسی به آژانس اهدا کرده و متجاوز از 100 بازرسی از نطنز و تأسیسات هسته ای از طرف بازرسان آژانس صورت گرفته است.»
                              کارشناس صدای آمریکا درخواست های آمریکا در مورد پرونده هسته ای ایران را غیر قانونی اعلام کرد و اظهار داشت: «ایران از حق خود برای دستیابی به چرخه سوخت هسته ای مثل کشورهای دیگر استفاده کرده و با آژانس هم همکاری می کند و هیچ گونه انحراف نظامی هم مشاهده نشده است. خود دستگاه های اطلاعاتی آمریکا و کشورهای غربی به این موضوع اذعان کرده اند. بنابراین درخواست آمریکا در خصوص توقف فردو و غنی سازی 20 درصد غیر قانونی است و خارج از همکاری ایران با آژانس انرژی هسته ای است.»
                              افراسیابی در ادامه با اشاره به سخنان ناامید کننده فعالان سیاسی وابسته به دولت های غربی که علی رغم ملیت ایرانی به ابزارهای تبلیغاتی غرب برای مقابله با ملت ایران تبدیل شده اند، گفت: «متاسفانه با هیچ کدام از نکاتی که مطرح می شود، موافق نیستم و فکر می کنم این ها توجیه گران سیاست های سلطه طلبانه آمریکا و غرب هستند و بویی از ملت ایران و ماهیت ایرانی ندارند. ایران مطمئناً می تواند در مقابل تحریم های غیر قانونی آمریکا بایستد و در این هیچ شکی نیست.»
                              افراسیابی در ادامه علت تنش کوچکی که قبل از شروع مذاکرات بین ایران و ترکیه اتفاق افتاد را این گونه بیان کرد: «دولت ترکیه یک رفتار افراط گرایانه از خود نشان داد و خود را دو دستی در اختیار آمریکا گذاشت. آقای اردوغان قبل از آمدن به ایران، در سئول به اوباما گفت ما در مورد پرونده هسته ای ایران با شما هم عقیده هستیم. خوب از ایران چه انتظاری دارید، لازم بود ایران یک شوک به ترکیه بدهد.»
                              وی در ادامه در خصوص روابط ایران و ترکیه افزود: «روابط بین ایران و ترکیه علی رغم همکاری های اقتصادی گسترده، روابطی پیچیده است که نزدیکی و دوری همزمان دارد. بر سر بعضی مسائل منطقه ای اختلاف نظرهایی بین دو کشور وجود دارد. ترکیه ده ها سال است که از بمب های هسته ای آمریکا میزبانی می کند و سیاست های ناتو را در منطقه دنبال می کند. این رفتارهای سوریه نه تنها از سوی ایران بلکه از طرف روسیه و کشورهای دیگر منطقه هم مورد سؤال است. به نظر می رسد ترکیه از سیاست های دو لبه ای استفاده می کند که موجب سلب اعتماد کشورهای منطقه از دولت این کشور شده است. مقامات ترکیه باید تلاش داشته باشند پل ارتباط بین ترکیه و ایران خراب نشود.»
                              کاشناس صدای آمریکا تأکید کرد: «الان توپ در زمین آمریکاست و حق مسلم ایران که مورد قبول آژانس هم هست باید از جانب این کشور به رسمیت شناخته شود. آمریکا چکاره است که غنی سازی در ایران را قبول داشته باشد یا نه؟ آمریکا ممکن است فردا بیاید و بگوید تأسیسات موشکی را هم تعطیل کنید! باید خواسته ها در یک چارچوب قانونی مطرح شود.»
                              مشاور پیشین تیم مذاکره کننده هسته ای ایران با تأکید بر حق مسلم ایران در غنی سازی گفت: «حق ایران این است که حتی در سطح 90 درصد هم غنی سازی کند. همچنان که آقای "محمد البرادعی" در کتابی که اخیراً چاپ کرده می نویسد بعضی کشورها در راکتورهای تحقیقاتی برای تولید "رادیو ایزوتوپ" های پزشکی غنی سازی متجاوز از 90 درصد انجام می دهند. خوب با این وجود سخنان آمریکا از چه منظر قانونی عنوان می شود؟ آمریکا از کدام منظر قانونی به خودش اجازه می دهد که بیاید به ایران به وسیله زور و دیکتاتوری بگوید نه شما نباید غنی سازی کنید؟»
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #7200
                                شوری امنیت سازمان ملل از پرتاب موشک کره شمالی ابراز انزجار کرد


                                دبیر کل سازمان ملل پرتاب موشک توسط کره شمالی را "رقت انگیز" توصیف کرد
                                در پی نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل در خصوص پرتاب موشک توسط کره شمالی، سازمان ملل در بیانیه ای از این اقدام کره شمالی ابراز انزجار کرد.
                                این بیانیه پس از گفت و گوی اعضای شورای امنیت سازمان ملل که پشت درهای بسته صورت گرفت، این اقدام "نقض آشکار قطعنامه ۱۷۱۸ و ۱۸۷۴ " می داند.
                                بیانیه شورای امنیت را سوزان رایس، نماینده آمریکا در این سازمان که ریاست فعلی شورای امنیت را برعهده دارد، قرائت کرد.
                                در این بیانیه آمده است که باید "به صورت فوری"، درباره واکنش مناسب به این اقدام، مشاوره صورت بگیرد.
                                پیش از این، بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل ضمن محکوم کردن عملیات پرتاب موشک توسط کره شمالی، این اقدام را با آنکه با شکست مواجه شد، "رقت انگیز" توصیف کرده بود.
                                کره شمالی در اقدامی نامعمول، اذعان کرد که پرتاب این موشک با شکست روبه رو شده است.
                                کره شمالی همواره گفته بود که هدف از پرتاب این موشک قرار دادن ماهواره ای در مدار زمین برای انجام پژوهش های علمی است.
                                اما بسیاری از کشورها از جمله آمریکا بر این باورند که عملیات کره شمالی یک آزمایش موشکی به منظور گسترش توانایی های نظامی این کشور بوده است.
                                این در حالی است که چین که از متحدان اصلی کره شمالی است به همراه روسیه، از جامعه بین المللی خواسته اند که در واکنش به این عملیات از خود "خویشتنداری" نشان دهند.
                                این عملیات در ساعات اولیه صبح روز جمعه ۱۲ آوریل انجام شد. اقدامی که به مناسبت گرامیداشت صدمین سالگرد تولد کیم ایل سونگ، بنیان گذار حزب کمونیست کره شمالی انجام شد.

                                آمریکا، ژاپن و کره جنوبی که با دقت بر این عملیات نظارت داشتند می گویند که لحظاتی پس از پرتاب، موشک قطعه قطعه شد و در آب های اطراف شبه جزیره کره فرو افتاد.

                                کاخ سفید نیز در واکنش به پرتاب این موشک در اطلاعیه ای اعلام کرد که علی رغم ناموفق بودن پرتاب، کره شمالی همچنان خطری برای امنیت منطقه به حساب می آید. در این اطلاعیه آمده "عمل کره شمالی تهدیدآمیز، بر خلاف قوانین بین المللی، و مغایر با تعهدات پیشین این کشور است."
                                مقام های آمریکا و کره جنوبی گفته اند تحولات در منطقه شبه جزیره کره را با دقت تحت نظر دارند.
                                همچنین بسیاری دیگر از رهبران جهان به این واقعه واکنش نشان داده اند.
                                کیم سونگ هوان، وزیر امور خارجه کره جنوبی:
                                پرتاب موشک توسط کره شمالی کاملا مغایر قطعنامههای مصوب شورای امنیت علیه برنامه های اتمی و موشکی این کشور است.
                                این یک اقدام تحریک آمیز است که صلح و امنیت در شبه جزیره کره و منطقه شمال شرق آسیا را به مخاطره می اندازد.
                                لیو وی مین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین:
                                ما امیدواریم که همه طرفین قادر به حفظ آرامش و خویشتنداری باشند و از دست زدن به اقداماتی که ممکن است به صلح و ثبات در این شبه جزیره و منطقه خدشه وارد کند، خودداری کنند.
                                اوسامو فوجی مورا، دبیر ارشد کابینه ژاپن:
                                با آنکه پرتاب موشک با شکست مواجه شد، عملیات کره شمالی تهدیدی است برای امنیت و مردم ژاپن. آن هم با وجود درخواست های مکرری که از طرق دیپلماتیک برای جلوگیری از این اقدام به عمل آمد.
                                این اقدام شدیدا تحریک آمیز است و به مثابه نقض جدی قطعنامه های شورای امنیت است.
                                جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید:
                                با در نظر گرفتن رفتارهای خصمانه کره شمالی در گذشته، این اقدام اخیر غافلگیرانه نبوده است. اما هرگونه عملیات موشکی از سوی کره شمالی برای جامعه بین المللی موجب نگرانی است.
                                آمریکا نسبت به هرگونه اقدام تحریک آمیز از سوی کره شمالی حساس و به امنیت متحدان خود در منطقه کاملا متعهد است.
                                ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا:
                                من عمیقا نسبت به عملیات پرتاب موشک توسط جمهوری دمکراتیک خلق کره، نگرانم. پرتاب موشک دوربرد کره شمالی بخشی از آزمایش های موشکی آن کشور با هدف های نظامی است و نقض بارز قطعنامه ۱۸۷۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
                                من قویا از کره شمالی می خواهم تا از هرگونه آزمایش موشکی و یا انجام اقداماتی مرتبط با فعالیت های هسته ای دست بردارد و به همکاری با جوامع بین المللی متعهد شود.
                                گویدو وستروله، وزیر امور خارجه آلمان:
                                من اقدام کره شمالی در پرتاب موشک را محکوم می کنم. این نقض کامل تعهدات بین المللی است و به افزایش تنش ها در شبه جزیره کره دامن می زند.
                                شورای امنیت سازمان ملل باید واکنشی قاطع به این مورد از نقض قوانین بین المللی نشان دهد.
                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X