اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #7201
    نسبت فامیلی وزیر بهداشت با محمد اصفهانی

    مراسم روز جهانی بهداشت امسال در حالی با هنرنمایی و اجرای زیبای محمد اصفهانی همراه بود که محمد اصفهانی پیش از اجرای برنامه خود، در سخنانی غیررسمی با تقدیر از تلاشهای وزیر بهداشت، اظهار کرد: خانم دستجردی به خانواده ما محبت بسیاری دارند و به من خیلی کمک کردهاند و در دوران بیماری مادرم نیز همراهی و کمک زیادی داشتند.


    وی گفت: ما نسبت فامیلی با خانم دکتر داریم و مادر بنده، خاله خانم وزیر بهداشت هستند.

    این جملات اصفهانی با تشویق همراه با هیجان حضار مواجه شد.

    مرضیه وحید دستجردی اولین وزیر زن جمهوری اسلامی ایران، فرزند مرحوم دکتر سیف الله وحید دستجردی رئیس سابق هلال احمر است.

    الهه وحید دستجردی رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رییس کلینیک دندانپزشکی خبرنگاران نیز خواهر وزیر بهداشت است.

    مرضیه وحید دستجردی اگرچه در تهران متولد شده است اما خانواده او اصالتا اصفهانی هستند
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #7202
      چين نخستین نفتکش سفارشی ایران را یک ماه دیگر تحویل میدهد چین قصد دارد نخستین فروند از 12 فروند نفتکش غول پیکر سفارشی ایران را طی ماه می به شرکت ملی نفتکش ایران تحویل دهد.


      به نقل از رویترز دو شرکت چینی نیز اعلام کردند هفت فروند نفتکش بزرگ دیگر نیز قرار است تا پایان سال 2012 میلادی به ایران تحویل داده شود .

      افزایش تعداد نفتکش های ایران ظرفیت این کشور برای مقابله با تحریم ها را بالا می برد.

      بر این اساس منابع آگاه چینی در مصاحبه با رویترز اعلام کردند چهار فروند دیگر از این نفتکش ها نیز قرار است تا پایان سال 2013 میلادی به شرکت ملی نفتکش ایران تحویل داده شود .

      این گزارش حاکی است ارزش این قرارداد بین ایران و چین بیش از 1.2 میلیارد دلار برآورد شده است . ظرفیت نخستین نفتکش تحویلی از سوی چین به ایران بیش از 318 هزار تن اعلام شده است .

      آمریکا و اروپا فشار زیادی را بر کشورهای بزرگ مشتری نفت ایران وارد می کنند تا واردات نفت از این کشور را کاهش دهند . ظرفیت اسمی 12 فروند نفتکش تحویلی چین به ایران بیش از 24 میلیون بشکه خواهد بود . شرکت ملی نفتکش ایران در سال 2000 میلادی خصوصی شد و هم اکنون در مالکیت سه صندوق بازنشستگی قرار دارد . شرکت ملی نفتکش ایران هم اکنون 39 فروند نفتکش در اختیار دارد .
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #7203
        در این متن، از بحرانهای جاری در سوریه که منجر به کشته شدن هزاران نفر از مردم آن کشور شده ابراز نگرانی و خشونتهای صورت گرفته از سوی مقامات سوریه محکوم شده است.

        واحد مرکزی خبر: پیش نویس قطعنامه پیشنهادی شورای امنیت درباره اعزام ناظران صلح سازمان ملل بر تعهدات قاطع به حفظ اقتدار، استقلال، اتحاد و تمامیت ارضی سوریه بر مبنای اصول و منشور ملل متحد تاکید کرده است.

        در این پیش نویس آمده است: بیانیه های رئیس شورای امنیت در سوم اوت 2011، 21 مارس 2012 و پنجم آوریل 2012 به علاوه بیانیه مطبوعاتی یکم مارس 2012 درباره سوریه یادآوری می شود.

        در این متن آمده است: مضاعف بر بیانیه های صادر شده از جانب شورای امنیت، قطعنامه های مجمع عمومی هم که در تاریخ های 16 فوریه 2012 و 19 دسامبر 2011 و همچنین چندین قطعنامه که در شورای حقوق بشر سازمان ملل به تصویب رسیده اند، اشاره شده است.

        در این متن، از بحرانهای جاری در سوریه که منجر به کشته شدن هزاران نفر از مردم آن کشور شده ابراز نگرانی و خشونتهای صورت گرفته از سوی مقامات سوریه محکوم شده است.

        همزمان درخواست شده است تا مسئولان نقض حقوق بشر در سوریه پاسخگوی اعمال خود قرار گیرند.

        در این متن همچنین امده است: دولت سوریه در 25 مارس 2012 متعهد شده بود تا طرح شش ماده ای نماینده ویژه سازمان ملل – اتحادیه عرب را اجرایی کند، علاوه بر آن در مذاکراتی که در یکم آوریل دولت سوریه با نماینده ویژه انجام داد توافق کرد تا نیروهای نظامی را از مراکز پرجمعیت خارج کند، از به کارگیری سلاحهای سنگین در همان مراکز ممانعت به عمل اورد و نیروهای نظامی را از مراکز پرجمعیت و اطراف آن خارج کند، همچنین وعده داده شده بود که این اقدامات تا دهم آوریل اجرایی شود.
        در متن پیش نویس قطعنامه اشاره شده است: نماینده ویژه در روز دوازدهم
        آوریل اعلام کرد: همانطور که در نامه روز یازدهم از جانب دولت سوریه دریافت شد، دولت سوریه اجرای بخشی از تعهداتی را که در بالا ذکر شده، آغاز کرده است.
        این متن می افزاید: نماینده ویژه بر فراخوانی خود از دولت سوریه در اجرای کامل و هر چه سریعتر موارد تعهد شده تاکید کرد تا از این طریق آتش بس درگیریهای مسلحانه از سوی طرفها اجرایی شود.
        در متن پیش نویس قطعنامه همچنین آمده است: از همه مفاد طرح شش
        ماده ای نماینده ویژه که در مسیر توقف فوری خشونتها و نقضهای حقوق بشر، امکان دسترسی امدادهای انسان دوستانه، انتقال سیاسی به رهبریت مردم سوریه به سوی دمکراسی و سیستم مشمول سیاسی که همه شهروندان در آن برابر باشند کاملا حمایت و تاکید می شود این اقدامات از طریق مذاکرات
        جامع میان دولت سوریه با همه مخالفان انجام گیرد.
        این پیش نویس بر وظیفه دولت سوریه درخصوص اطمینان از آزادی تردد برای خبرنگاران در سراسر کشور و احترام به حقوق بشر مردم سوریه ، برپایی تظاهرات صلح آمیز و گردهمایی تاکید و درخواست کرده است دولت بر اجرای
        این موارد به طور قانونی تضمین دهد.
        متن قطعنامه پیشنهادی همچنین طرف های درگیر در سوریه را به توقف فوری درگیری های مسلحانه به هر شکل آن فراخوانده و همزمان درخواست کرده
        است هرگونه دستگیری خودسرانه، آدم ربایی و شکنجه متوقف شود.
        متن قطعنامه پیشنهادی تاکید می کند: با توجه به آنکه در زمان حاضر توقف درگیریهای مسلحانه از سوی طرفهای درگیر صورت گرفته است، درخواست
        می شود برمبنای پیشنهاد رسمی دبیرکل سازمان ملل که شورای امنیت
        در 13 آوریل دریافت کرد، هیات ناظران سازمان ملل در سوریه ایجاد شود
        تا بر توقف خشونت ها نظارت و همزمان از اجرای کامل طرح شش ماده ای نماینده ویژه حمایت کند.
        در این قطعنامه پیشنهادی هیات ناظران سازمان ملل عبارت از شماری از
        ناظران نظامی غیرمسلح، پرسنل عادی و فراهم آوردن امکان توانایی ارزیابی اوضاع برای دبیرکل سازمان ملل متحد است.
        این متن از دولت سوریه درخواست کرده است، امکان اعزام این هیات را فراهم آورد تا همه این اقدامات برای اجرای معتبر و موثر توقف خشونتها و نظارت بر اجرای کامل طرح شش ماده ای نماینده ویژه انجام گیرد.
        امکان تردد پرسنل هیات ناظر، بدون نیاز به اطلاع قبلی به هرجایی در
        سراسر سوریه، توام با تامین و تضمین امنیت هیات از دیگر بندهای اصلی این پیش نویس است .
        این متن همچنین خواسته است: تضمین داده شود که هیات مذکور به طور
        آزادانه بتواند با شهروندان سوریه در هر منطقه ای که هستند، صحبت کند و همزمان، مکاتبات بدون هیچ مزاحمتی میان هیات و مقر سازمان ملل متحد
        صورت پذیرد.
        امکان ورود فوری هیئت ناظر و تجهیزات آنها درخواست دیگر متن پیشنهادی
        است و تاکید می کند: دبیرکل سازمان ملل موظف است هرگونه مانع از سوی
        هر یک از طرفها را در مسیر اقدامات موثر هیات ناظران، به شورای امنیت گزارش کند.
        متن پیش نویش قطعنامه می افزاید: از دولت سوریه درخواست می شود تا دستیابی فوری امدادگران را به همه مناطق پرجمعیتی که نیازمند کمک هستند، بر اساس تعهداتش به قانون بین المللی فراهم کند.
        در ادامه این بند آمده است: همزمان از همه طرفها در سوریه به ویژه از مقامات دولتی آن کشور درخواست می شود تا همکاریهای لازم را با سازمان ملل و نهادهای وابسته انساندوستانه به عمل آورند.
        در پایان متن یادشده همچنین تاکید شده است: در صورتی که دولت سوریه تعهداتش را اجرایی نکند، تدابیر مناسب آتی در نظر گرفته خواهد شد و از
        دبیرکل سازمان ملل هم درخواست می شود گزارش خود را در ارتباط با اجرای صحیح قطعنامه به شورای امنیت ارائه دهند.
        بند نهایی متن پیش نویس قطعنامه اعزام هیات ناظران سازمان ملل به سوریه تاکید دارد: این موضوع همچنان برای بحث و گفتگو باز باقی می ماند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #7204
          اوباما بر افزايش ميزان صادرات آمريکا تاکيد کرد

          رئیس جمهور آمریکا بر ضرورت افزایش میزان صادرات محصولات تولید آمریکا تاکید کرد. به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر؛ باراک اوباما در سخنانی در شهر بندری تامپا در ایالت فلوریدای آمریکا گفت: من اخیرا خیلی درباره گزینه ی مهمی صحبت کردم که کشور ما با آن روبرو شده است.

          اقتصادی که ما داریم دو وضع بیشتر نخواهد داشت یا در این اقتصاد تعداد بسیار کمی از افراد عملکرد اقتصادی بسیار خوبی دارند و شمار بسیار زیادی ناتوان هستند یا اینکه ما اقتصادی می سازیم که همه سهم مناسبی در آن دارند و همه براساس یک سری قوانین مشابه فعالیت می کنند. وی افزود: طبقه ی متوسط در آمریکا متشکل از کارگرانی است که زمانی محصولاتی تولید می کردند و آنها را در دنیا می فروختند.

          اقتصاد ما زمانی شکوفا بود که کشتی ها کالاها را بار گیری می کردند و بندرهای آمریکا را به مقصد کشورهای دیگر ترک می کردند.

          چنین صادراتی باعث شده بود که مشاغل بسیار خوبی در آمریکا ایجاد شود.

          من می خواهم که کشور آمریکا بار دیگر اینگونه باشد.

          به همین علت است که دو سال پیش من هدفِ دو برابر کردن میزان صادرات آمریکا را تا پایان سال دوهزار و چهارده تعیین کردم.

          امروز با توافقنامه های تجاری که به قانون تبدیل شده اند ما در مسیر رسیدن به این هدف قرار داریم.

          به زودی میلیون ها مشتری برای کالاهای آمریکایی در کره جنوبی، کلمبیا و پاناما وجود خواهد داشت. به زودی خودروهای تولید آمریکا در خیابان های سئول حرکت خواهند کرد. رئیس جمهور آمریکا گفت: من بعد از سفر به تامپا به کلمبیا عزیمت خواهم کرد تا در اجلاس سازمان کشورهای آمریکایی شرکت کنم.

          در این اجلاس سران کشورهای حوزه ی کارائیب،آمریکای شمالی ، مرکزی و جنوبی شرکت خواهند کرد.

          این بخش از دنیا برای اقتصاد آمریکا و اشتغالزایی در این کشور اهمیت زیادی دارد.

          بسیاری از کشورهای منطقه در حال اوج گیری اقتصادی هستند.

          در یک دهه ی گذشته فقط در آمریکا ی لاتین دهها میلیون نفر از فقر خارج و وارد طبقه ی متوسط شدند.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #7205
            با عليرضا حكيم جوادي، رئيس سازمان فناوري اطلاعات

            اصلا قرار نيست اينترنت جهاني را قطع كنيم

            جام جم آنلاين: درباره لزوم استفاده از فناوري اطلاعات از زندگي روزمره گرفته تا صنعت و بازرگاني و دانشگاه گفتنيها گفته شده و اين امر ديگر يكي از بديهيات به شمار ميرود چرا كه امروزه بدون فناوري اطلاعات هيچيك از اين صنايع معنا پيدا نميكنند، اما موضوعي كه قابل بحث است اين كه بلوغ فناوري اطلاعات و ترويج تفكر شبكهاي ما انسانها را به سمت لزوم حضور در شبكههاي مختلف ترغيب ميكند.

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #7206
              مرتضوی: حکم محکومیتی بیاورید،کنار می روم


              ضابطی تصریح کرد: مرتضوی به آقای توکلی و تعداد دیگری از استیضاح کنندگان گفتهاست، چنانچه حکم محکومیتی ارائه کنند و یا اتهامی علیه ایشان ثابت شود که بهموجب آن صلاحیت تصدی تامین اجتماعی را نداشته باشند از سمت خود کنار میرود و تا این زمان در رابطه با وی کوچکترین حکم محکومیتی صادر نشده و هیچ اتهامی که مستوجب سلب صلاحیت از تصدی سازمان باشد ارائه نشده است.

              مشاور فرهنگی و رسانهای صندوق تامین اجتماعی کشور گفت: حکمیت توکلی را تکذیب می کنیم. مرتضوی به آقای توکلی و استیضاح کنندگان گفته است، چنانچه حکم محکومیتی ارائه کنند و یا اتهامی علیه وی ثابت شود از سمت خود کنار میرود.

              مشاور فرهنگی و رسانهای صندوق تامین اجتماعی در تماس با خبرگزاری فارس ، این خبر را که با عنوان "مرتضوی: حکمیت توکلی هر چه باشد میپذیرم" را تکذیب کرد وگفت: با توجه به مواضع جناب آقای توکلی میتوان گفت که ایشان چند هفته قبل از انتصاب آقای مرتضوی به مدیر عاملی صندوق تأمین اجتماعی حکمیت خود را اعلام کرده بودند.

              وی گفت: هر چند اینجانب در جریان مکاتبات فیمابین نیستم ولی آنچه موجب شد تا جلسه حل اختلاف تشکیل شود، این است که مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی به آقای توکلی و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس صراحتاً اعلام کرده بود که به موجب اصل 37 قانون اساسی اصل بر برائت است و تا زمانی که اتهام کسی در محکمهای صالحه ثابت نشود هیچ کس را نمیتوان متخلف اعلام یا از حقوق اجتماعی محروم کرد.

              ضابطی تصریح کرد: مرتضوی به آقای توکلی و تعداد دیگری از استیضاح کنندگان گفتهاست، چنانچه حکم محکومیتی ارائه کنند و یا اتهامی علیه ایشان ثابت شود که بهموجب آن صلاحیت تصدی تامین اجتماعی را نداشته باشند از سمت خود کنار میرود و تا این زمان در رابطه با وی کوچکترین حکم محکومیتی صادر نشده و هیچ اتهامی که مستوجب سلب صلاحیت از تصدی سازمان باشد ارائه نشده است.

              مشاور مرتضوی تاکید کرد: بنابراین خبرسازی و دامن زدن به مطالب کذب و عاری از حقیقت، جز مشوش کردن فضای رسانهای کشور حاصلی ندارد و مغایر رسالت قانونی رسانههای کشور است.

              حسن ضابطی خبر مذکور را در جهت فضاسازی و ایجاد تنش و جوسازی قبل از طرح استیضاح اعلام کرد و افزود: مطلبی که آن خبرگزاری به نقل از آقای مرتضوی درج کرده صحت ندارد چرا که اگر مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی میخواست به نظر و حکمیت آقای توکلی به معنای منویات ایشان عمل کند، آقای توکلی مخالفت خود را قبل از انتصاب ایشان طی نامهای به رئیسجمهوری اعلام کرده بود و پس از انتصاب نیز با امضای طرح استیضاح وزیر، شدیدترین موضع را در این رابطه اتخاذ کرد. بنابراین منویات آقای توکلی از قبل ظهور و بروز یافته بود.

              * گفتنی است که اظهارات مرتضوی مبنی بر پذیرش حکمیت احمد توکلی در جمع تعدادی از نمایندگان مطرح شده و دکتر نادران نیز روز چهارشنبه در جلسه علنی مجلس و در واکنش به اظهارات احمدی بیغش گفت: «دلیل استیضاح وزیر کار ، انتصاب مرتضوی به سمت مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی است و به همین دلیل خود آقای مرتضوی از آقای توکلی درخواست و خواهش کردند که بین او و آقای زاکانی که یکی از استیضاح کنندگان است، حکمیت کند. آقای مرتضوی خودشان اعلام کردند که اگر آقای توکلی در این حکمیت اعلام کند که مرتضوی کنارهگیری کند، او کنارهگیری خواهد کرد و آقای مرتضوی اعلام کرد که هر حکمی را که آقای توکلی بدهد، میپذیرد و امروز قرار است آقای توکلی پاسخ حکمیت را بدهند و این موضوع ارتباطی به بحث استیضاح و سایرین ندارد.» نماینده تهران در خانه ملت افزوده بود: ا«گر آقای مرتضوی با منصب جدیدی که به او واگذار شده، کنار گذشته نشود، طرح استیضاح وزیر کار مطرح میشود و همه امضاء کنندگان طرح استیضاح وزیر کار نیز پای امضایشان هستند.»

              برای قضاوت در این باره بهتر است صوت مذاکرات مرتضوی با نمایندگان منتشر شود تا خوانندگان بتوانند ، قضاوت بهتری داشته باشند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #7207
                رادان:هر کس می گوید سینما فاسد است از آن بیرون برود
                فکر میکنم این حرفها برای دیده شدن، مطرح شد. آدمهای کوچکی که میخواهند دیده بشوند حرف از فساد در سینما میزنند که توجهها را به سمت خودشان جلب کنند. این کار هدف مشترک همه آدمهای پشت خط مانده است و به همه کسانی که در حوزه سینما کار میکنند و موفق هستند حسادت میکنند.
                درست بعد از تمام شدن نوروز 91 و همزمان با جنجال بر سر فیلمهای نوروزی، برخی رسانهها اقدام به انتشار مطالبی از برخی بازیگران کردند. این بازیگران در گفته هایشان بعد از مدتها عنوان کرده بودند، سینمای ایران گرفتار فساد است و دلیل کم کاری و دوری خودشان از سینما را اوضاع نابسامان سینمای ایران دانسته بودند.

                این اتفاق درست زمانی افتاد که دو فیلم روی پرده به بدترین شکل ممکن بهترین فرصت اکران نوروزی را از دست داده بودند و فیلمهای دیگر جشنواره هم که خیانت را محور اصلی خود قرار داده بودند، برای اکران نگران بودند. با توجه به اینکه سینمای ایران سال خوبی را پشت سر نگذاشته است و عنوان شدن چنین تهمتهایی را برنمیتابد، بهرام رادان که اهل حاشیه و ورود پیدا کردن به این مطالب نیست، تصمیم گرفت از خانواده سینما دفاع کند و بگوید که آنهایی که می گویند سینما فاسد است، سینما را رها کنند. در ادامه گفت و گوی خبرآنلاین را با او میخوانید.

                نظرشما در جریان حرف و حدیثهایی که در خصوص فساد روزهای اخیر در برخی رسانه منتشر شده چیست؟ معتقدید سینمای ایران گرفتار فساد است؟
                من تمام قد از شرافت و نجابت هم صنفان خودم در سینما دفاع میکنم. همه کسانی که در خصوص فساد در سینمای ایران اظهارنظر کردهاند، ربطی به سینما ندارند. فساد یعنی چه؟ من متوجه نمیشوم که چرا باید یک مسئلهای که در همه اقشار جامعه وجود دارد، به همه سینماگران تعمیم داده شود. مثل این است که ما بگوییم در ایران دزدی هست و بعد هم یکی بگوید همه مردم ایران دزد هستند.

                پس این اظهارنظرها از کجا نشات میگیرد؟
                فساد به معنی انجام دادن فعل حرام است. آقا و خانمی که اصلا در سینما نیستند و در سینما کار هم نمیکنند، چرا باید با نشر اکاذیب به خانواده سینما تهمت بزنند؟ آقای کارگردانی که در تلویزیون است چطور میتواند در مورد این مسئله در سینما نظر بدهد؟ اصلا از کجا میداند که در سینما چه خبر است؟

                پس چطور چنین حرفهایی رسانهای شده؟ اصلا منظور چه فسادی است؟
                ما انواع فساد داریم و باید مشخص شود که وقتی از فساد حرف میزنیم، منظورمان چه فسادی است. آقایان و خانمهایی که میگویند در سینمای ایران فساد هست، منظورشان چه نوع فسادی است؟ فساد مالی، یا کاری و یا...؟ باید مشخص بشود که از چه نوع فسادی حرف میزنیم و تازه چه کسی مصداق بارز فساد است. اگر مشخص شد آن وقت در مورد همان آدم حرف بزنیم و مثلا کار به دادگاه کشیده شود و قانون تعیین کننده باشد.

                چه کسانی شایسته اظهارنظر کردن در این باره هستند؟
                خانواده بیرمق سینما که حتی خانهاش را هم گرفتهاند، به خصوص از نظر اقتصادی هم که سینمای ایران در حال نابودی است، دیگر نمیتواند چنین تهمتهایی را تحمل کند. من هیچ وقت وارد حواشی نمیشدم، اما احساس میکنم با مطرح شدن چنین حرفهایی از رسانهها، به سینمای ایران ظلم شده است. این حرفها را هم دو بازیگر خانم که یکیشان بازیگر دهه هفتاد بود و همان موقع در سینما حضور داشت و بعد از آن هم حضورش کمرنگتر شد و یکی دیگر از بازیگران که اصلا ربطی به سینما ندارد و در سینما حضوری نداشته، عنوان کردند. چرا رسانهها دنبال چنین افرادی میروند؟ اگر قرار است کسی درباره سینما حرف بزند، باید عزتالله انتظامی و خانم رخشان بیناعتمادو ... از این سینما بگویند. چرا کسی سراغ بزرگان سینما نمیرود؟ آنهایی که در این حوزه استاد هستند و میدانند ما چه سینمای نجیبی داریم.

                فکر میکنید دلیل عنوان شدن چنین حرفهایی چه بوده؟ چرا بعضی از بازیگران به این مسئله ورود پیدا کردند؟
                فکر میکنم این حرفها برای دیده شدن، مطرح شد. آدمهای کوچکی که میخواهند دیده بشوند حرف از فساد در سینما میزنند که توجهها را به سمت خودشان جلب کنند. این کار هدف مشترک همه آدمهای پشت خط مانده است و به همه کسانی که در حوزه سینما کار میکنند و موفق هستند حسادت میکنند. نمیتوانند از نظر کاری بزرگ شوند و از این طریق میخواهند نگاهها را به سمت خودشان جلب کنند. اگر یک آدم عادی و معمولی هم یک حرف عجیب و غریب بزند، همه توجهشان جلب میشود. مهم این است که ما بتوانیم با کار خودمان را بشناسیم. اگر هم کسی میگوید سینما فاسد است، آن را رها کند. یا اگر میخواهد در این سینما بماند و نیت خیری هم دارد، از راهش این مشکل را حل کند.

                در حال حاضر چه کسی را موظف میدانید از سینماگران دفاع کند؟
                در حال حاضر نمیدانم متولی سینما در این کشور کیست. آقایان سازمان سینمایی را به راه انداختند، اما ما دقیقا نمیدانیم این سازمان چه کار میکند. اما اگر در حال حاضر متولی سینما، سازمان سینمایی است، باید در مقابل این حرفها از همه سینماگران دفاع کنند. کسانی که جلوی دوربین و پشت دوربین کار میکنند، برای این سینما زحمت کشیدهاند تا به اینجا رسیده است. قرار نیست اشتباه یک یا چند نفر به همه کسانی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند، تعمیم داده شود.

                چرا این حرفها پشت سر سینماییهاست؟
                این مشکلات در صنوف دیگر هم وجود دارد. این مسائل در همه اقشار جامعه هست و اجتناب ناپذیر است. هیچ کس نمیتواند ادعا کند که عاری از گناه است و به نظر من اتفاقا همان آقا و خانمی که چنین مسائلی را عنوان میکنند،گناه خودشان هزار برابر بدتر است. به خاطر همین هم جرات ندارند از کسانی که در سینما مرتکب اعمال فاسد شدهاند، نام ببرند.

                یعنی از کسانی که مسبب به وجود آمدن این حرفها شدهاند اسم برده شود؟
                بله. من فکر میکنم این مشکل با صحبت کردن صریح حل میشود. نباید فرافکنی کنیم، اگر ما نیت حل کردن این مسائل را داریم نباید چنین جنجالی به راه بیندازیم. مطرح کردن این موضوع بیاخلاقی است که بعضی از دوستان ما در خبرگزاریها و مجلات و روزنامههای زرد راه انداختند. با گفتن این حرفها هیچ نتیجهای هم نمیتوان گرفت. برای اصلاح کردن مشکلات که نباید فرافکنی کرد. اگر کسی میتواند از شخصی که در این مورد گناهکار است، نام ببرد، فریاد بزند و بگوید.

                فکر میکنید دید مردم با گفتن این حرفها، نسبت به سینما، تغییر میکند؟
                امیدوارم این اتفاق نیفتد. خانواده سینما یکی از نجیبترین و باشرافتترین صنفهای موجود است و اگر مشکلی هم در این صنف وجود دارد، در همه جامعه است. همه دارند تلاششان را در حوزه سینما میکنند. ما هم مثل اقشار دیگر جامعه کار میکنیم و اگر سینما را انتخاب کردیم برای این است که در این حوزه احساس توانایی کردیم. من بسیاری از سینماگران را دیدم که حتی در خیابان سیگار هم نمیکشند که مبادا جوانها آنها را سیگار به دست ببینند. با این حرفهای بی ارزش فقط مردم را از سینما میترسانیم و باعث میشویم اگر جوانشان توانایی و استعداد ورود به این حوزه را دارد، جلوی او را بگیرند. جوانی که ممکن است برای ایران در حوزه سینما افتخار آفرین باشد. مردم با خواندن تیتر و عنوان خیلی از مطالب در مورد آنها نظر میدهند و خواندن همین مطالبی که در روزهای اخیر منتشر شد، کافی است که دید آنها نسبت به سینما تغییر کند. من برای این افراد که بی محابا چنین مطالبی بیان میکنند، متاسفم.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #7208
                  وضع بیمارگونه و کسالت شاه سعودی درحالی ادامه دارد که قرار است طی روزهای آینده ولیعهد 79 ساله او "نایف" بعد از گذراندن بیش از یک ماه در آمریکا برای انجام آنچیزی که آن را آزمایشهای پزشکی نامیدند، به عربستان باز می گردد.

                  با توجه به سن بسیار بالای مسئولان ارشد سعودی و بویژه شاه و لیعهدش، و نبود چارچوبی برای تعیین شاه و مقامات رده اول در این کشور، به نظر می آید شاهزاده "سلمان" شانس بیشتری برای رسیدن به تخت پادشاهی سعودی داشته باشد.

                  به گزارش العالم، مجله "فارن پالسی" در مطلبی نوشت: خاندان حاکم در عربستان سعودی در آخرین مراحل خود قرار گرفته است. شاه 89 ساله سعودی هفته قبل به جای حضور در ساختمان مجلس، جلسه شورای وزیران را از داخل کاخ خود اداره کرد.

                  وضع بیمارگونه و کسالت شاه سعودی درحالی ادامه دارد که قرار است طی روزهای آینده ولیعهد 79 ساله او "نایف" بعد از گذراندن بیش از یک ماه در آمریکا برای انجام آنچیزی که آن را آزمایشهای پزشکی نامیدند، به عربستان باز می گردد.

                  سفر ناگهانی ولیعهد سعودی به آمریکا و انتشار نیافتن حتی یک عکس از این سفر محرمانه، پیش بینی ها و گمانه زنی های بسیاری را در خصوص وضعیت سلامتی او به همراه داشت.

                  طی ماه های اخیر عصا به دست شدن شاهزاده نایف و مشخص شدن آثار خستگی و بیمار بر چهره اش، موجب شد که شایعه ابتلای او به بیماری سرطان قوت بیشتری بگیرد.

                  اما در آن سوی پرده شاهزاده "سلمان" 76 ساله که پس از مرگ "سلطان" ولیعهد سابق به پست وزارت دفاع دست یافت، در هفته های اخیر چهره بارز مطبوعات و رسانه های داخلی سعودی بود.

                  شاهزاده سلمان که برای مدتی طولانی حاکم ریاض بود، با وجود ارتباط با کشورهای مختلف و شناخت از مسائل دنیا، هنوز شخصیتی بین المللی نیست.

                  وی پس از حملات معروف 11 سپتامبر، به "رابرت گوردن" سفیر آمریکا در عربستان گفت که این حملات توطئه ای صهیونیستی است.

                  به همین سبب گوردن که در آن زمان تازه به این سمت تعیین شده بود، مجبور شد از مسئولان سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا بخواهد با سفر به عربستان خاندان حاکم را درباره اشتباه بودن این مسأله قانع کنند. این داستانی بود که خود گوردن در سال 2009 و در جریان همایش "مرکز مطالعات واشنگتن" بیان کرد.

                  البته حتی اگر شاهزاده سلمان بتواند پادشاه عربستان شود، نخواهد توانست برای مدتی طولانی این تاج و تخت را حفظ کند.

                  تصاویر و عکسهایی که از این شاهزاده سعودی منتشر شده نشان می دهد که وی نمی تواند از دست چپ خود استفاده کند. خانواده این شاهزاده نیز در زمینه ابتلا به بیماری های مختلف کارنامه خوبی ندارند.

                  پس از سلمان، نزدیک ترین گزینه، شاهزاده "مقرن" رییس فعلی دستگاه اطلاعات است که البته با توجه به هویت مادرش که "یمنی" است، احتمال مخالفت با پادشاهی او زیاد است.

                  به همین سبب ناظران پیش بینی می کنند که به زودی عربستان صحنه رقابتهایی سخت و شدید بین فرزندان "عبدالله" ، "نایف" و "سلمان" برای رسیدن به پادشاهی، خواهد شد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #7209
                    فرمانده نیروی زمینی ارتش :آغازگر جنگ نمیشویم اما هر تهدیدی را سرکوب میکنیم

                    فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران میگوید که جمهوری اسلامی هیچگاه شروع کننده جنگ نخواهد بود، اما از رصد تهدیدها نیز غافل نمیشود و برای از دفاع از استقلال و تمامیت ارزی ایران، خود را آماده میکند.
                    به گزارش خبرگزاری مهر، احمدرضا پوردستان امروز ۲۵ فروردین در سخنرانی خود قبل از خطبههای نماز جمعه تهران افزود: ارتش در کنار سایر نیروهای مسلح هر تهدیدی را که جنبه عملی و عینی به خود گیرد، همان ابتدا سرکوب خواهد کرد.

                    او همچنین تصریح کرد که هرچند ایران اعتقاد دارد دشمنان در شرایط باز کردن جبهه جنگ علیه جمهوری اسلامی نیستند اما برای نیروهای مسلح، «دشمن، دشمن است و در هیچ شرایطی کوچک، خوار و حقیر شمرده نمیشود.»

                    حملات لفظی و تهدیدهای مقامهای نظامی ایران در مقابل تهدیدهای غرب و اسرائیل به حمله نظامی که با توجه به گزارش آژانس انرژی اتمی درباره اهداف نظامی برنامه اتمی ایران، در ماههای گذشته شدت گرفته است.

                    به گفته این مقام ارشد نظامی ایران، اولویت نیروهای مسلح تقویت بنیههای ایمانی و اعتقادی، آموزشهای سخت شبانه و روزانه و به روز نگه داشتن تاکتیکها و تکنیکها با توجه به تهدیدها است.

                    آقای پوردستان تصریح کرده است که همه این تلاشها در مقابل دکترین دفاعی جمهوری اسلامی و مبتنی بر اصل بازدارندگی تعریف شده است.

                    این فرمانده نظامی دیروز نیز خبر داد که قرار است مانور نظامی مشترک ارتش و سپاه در سطح لشگری برای اولین بار برگزار شود. او گفته است که این رزمایش «در شرایط حقیقی» برگزار میشود که «در ایران بیسابقه است.»

                    پیشتر در آبان ماه، رهبر ایران گفته بود هرکس که فکر تجاوز به ایران در مخیلهاش خطور کند، باید خود را آماده دریافت سیلیهای محکم و مشتهای پولادین ارتش، سپاه و بسیج کند.

                    آیتالله خامنهای در نیمه بهمن نیز گفته بود که تهدید به جنگ به ضرر آمریکا است و ایالات متحده و متحدانش بدانند که ایران نیز در برابر تهدید و تحریمها، تهدیدهایی دارد و هر وقت لازم باشد، اعمال میکند.

                    در پی این سخنان، فرمانده هوا فضای سپاه گفته بود که «حرکت مذبوحانه و شیطانی» غرب، موجب شد که با دستور رهبری، «تغییری در راهبرد دفاعی داشته باشیم و در مقابل تهدید دشمنان، تهدید خواهیم کرد.»

                    همچنین به گفته احمد وحیدی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی، ایران چنان قوی است و جنگی نشان آمریکا خواهد داد که جنگیدن را یاد بگیرد.

                    پیشتر یحیی رحیمصفوی، مشاور عالی نظامی رهبری، از مقامهای سیاسی ایران خواسته بود در مقابل تهدید دشمن، تهدید عملی انجام دهند و به شعار و حرفزدن اکتفا نکنند.

                    محمد حجازی، معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح نیز هشدار داده بود که هرگاه احساس کنیم که دشمنان میخواهند منافع ملی ایران را به خطر بیاندازند، از همه ابزارها برای ضربه متقابل استفاده خواهیم کرد
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #7210
                      وزیر خارجه ایران: طرفهای گفتگو با ایران زمینه مذاکرات موفق را فراهم کنند


                      در آستانه برگزاری دور تازه گفتگو های هسته ای ایران و گروه۱+ ۵ در استانبول ترکیه، علی اکبر صالحی وزیر خارجه ایران ابراز امیدواری کرده که " اعضای گروه پنج به علاوه یک در مذاکرات استانبول مواضعی مثبت اتخاذ کنند."

                      به گزارش سایت وزارت خارجه ایران، آقای صالحی در گفتگوی تلفنی با "کارل بیلت" وزیر خارجه سوئد گفته که "با توجه به حسن نیت و ابتکارات سازنده ایران، متقابلا طرف مقابل نیز با اتخاذ مواضع مثبت، زمینه را برای انجام مذاکراتی موفق و رو به جلو فراهم آورد."
                      بنابر گزارشی که وزارت خارجه ایران در وبسایت خود منتشر کرده آقای بیلت از مذاکرات استانبول "حمایت" کرده و در گفتگو با آقای صالحی بر "ضرورت حل و فصل موضوع هسته ای از طریق مذاکرات سیاسی و سازنده" تاکید کرده است.
                      کلیک درباره یادداشت علی اکبر صالحی در روزنامه واشنگتن پست
                      قرار است روز شنبه ۲۶ فروردین (۱۴ آوریل) مذاکرات هسته ای ایران با اعضای گروه پنج به علاوه یک در استانبول برگزار شود. اعضای تیم مذاکره کننده ایران به سرپرستی سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، صبح روز جمعه، ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین) وارد استانبول شده اند.
                      آقای جلیلی مذاکره کننده ارشد ایران پیش از سفر به استانبول گفت که "نمایندگان ایران با ابتکارهای جدید در مذاکرات شرکت خواهند کرد و امیدواریم کشورهای ۱+۵ نیز با رویکردهای سازنده وارد گفتوگو شوند."
                      او توضیح بیشتری درباره این پیشنهادها ارائه نکرده است.
                      بنابر گزارش خبرگزاری های ایران پیش از آغاز گفتگوها، علی باقری، معاون سیاست خارجی و امنیت ملی شورای عالی امنیت ملی که برای شرکت در مذاکرات به استانبول رفته با "ما جائو شو"، معاون وزیر خارجه چین و "سرگئی ریابکوف"، معاون وزیر خارجه روسیه در محل کنسولگری ایران در استانبول دیدار کرد.
                      گزارشی از محتوی مذاکرات نمایندگان ایران با نمایندگان کشورهای روسیه و چین که همکاری های گسترده ای با ایران دارند، منتشر نشده است اما خبرگزاری دولتی ایران- ایرنا، از استانبول گزارش داده که در این دیدارها در خصوص مذاکرات هسته ای با گروه ۱+۵ "بحث و تبادل نظر" شده است.
                      پنج کشور عضو دایم شورای امنیت متشکل از آمریکا، بریتانیا، چین، روسیه و فرانسه - و همچنین آلمان، به عنوان عضو اتحادیه اروپا، در گروه ۱+۵ عضویت دارند و معمولا ریاست هیات مذاکره کننده این گروه را مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر عهده می گیرد.

                      بنابر گزارشها، در نشست استانبول کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم حضور خواهد داشت.

                      آخرین باری که این گروه با ایران به پای میز مذاکره رفت، پانزده ماه پیش در استانبول بود که بدون نتیجه به پایان رسید.
                      تا کنون چند دور مذاکرات بین ایران و گروه پنج به علاوه یک صورت گرفته اما به نتیجه ای نرسیده است.
                      در حالی که این گروه تاکید داشته که باید موضوع توقف بخشی از برنامه های اتمی ایران، به خصوص غنی سازی اورانیوم محور چنین مذاکراتی را تشکیل دهد، جمهوری اسلامی خواستار طرح مسایل متنوع جهانی در چنین مذاکراتی بوده و برای مشارکت در حل و فصل این مسایل ابراز آمادگی کرده است.
                      برخی کشورهای غربی هدف دولت ایران از طرح چنین موضوعاتی را تلاش برای دفع الوقت دانسته و گفته اند که هدف جمهوری اسلامی این است که در فرصتی که به دست می آورد، به برنامه های اتمی خود ادامه دهد و جهان را در برابر کار انجام شده قرار دهد.
                      اصرار ایران بر نادیده گرفتن مصوبات شورای امنیت سازمان ملل و شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد تعلیق بخشی از برنامه های هسته ای این کشور باعث تشدید تحریم های تجاری و مالی خارجی از جمله کاهش صادرات نفت خام و دشواری در دریافت عواید ارزی حاصله از صادرات شده است.
                      علاوه بر تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، تحریمهای مصوب آمریکا علیه ایران از روز ۲۸ ژوئن (هشتم تیر) و تحریم های اتحادیه اروپا از ابتدای ماه ژوئیه (یازده تیر) امسال اجرایی میشوند و با نزدیک شدن این موعد، تعداد کشورهایی که اعلام کردهاند به تبعیت از این تحریمها واردات نفت ایران را متوقف میکنند، در حال افزایش است.
                      همزمان با تنگ تر شدن حلقه تحریم های بین المللی، در آستانه برگزاری نشست تازه هسته ای ایران در استانبول، باراک اوباما و نیکلا سارکوزی، رؤسای جمهوری آمریکا و فرانسه، در تماسی ویدئویی، از ایران خواسته اند دور جدید گفتگوها را جدی بگیرد.
                      آنها همچنین درخواست کردند ایران فعالیت های "حساس" هسته ای را متوقف کند.
                      در بیانیه ای که دفتر آقای سارکوزی منتشر کرده است، آمده: "هر دو رییس جمهوری بر این موضوع تاکید کردند تا زمانی که ایران به تعهدات بین المللی خود، مخصوصا آنچه مربوط به قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص فعالیت های نظامی هسته ای اش است جامعه عمل نپوشد، این کشورها فشار بیشتری از طریق تحریم ها ایجاد خواهند کرد."
                      قدرتهای غربی میگویند که نگران ابعاد نظامی احتمالی برنامه اتمی ایران هستند. آنها ایران را متهم میکنند که در پی دست یافتن به توانایی تولید سلاح اتمی است، اما ایران همواره تأکید میکند که این برنامه تنها اهداف صلحآمیز را دنبال میکند.

                      آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران در نخستین روز فروردین ماه در مشهد گفت: "ما به دلایل خودمان به هیچوجه به دنبال سلاح هستهای نیستیم. نه تولید کردهایم و نه تولید خواهیم کرد."
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #7211
                        عمر کارتهای الکترونیکی خودپردازها به سر آمد

                        فناوری - دیگر نیازی به کارتهای الکترونیکی نیست. به زودی شعب یک بانک ژاپنی دستگاههای خودپردازی ارایه میکنند که با اسکن کف دست فرد، تاریخ تولد او و یک عدد شناسایی چهار رقمی هویت مشتری را تأیید خواهند کرد.

                        محبوبه عمیدی: طی سالهای اخیر فناوری زیستسنجی به کمک مجموعهای از ابزارهای الکترونیک باعث شده است خانهها، دفترهای کار، مدارس و حتی کیفهای پول ایمنتر از پیش شوند. پیشرفتهای این فناوری نیز دست سارقان و جاعلان را از خودپردازها کوتاه کرده، اما هنوز هم مشتریان برای استفاده از خدمات بانکی باید کارت خود را به همراه داشته باشند. بانک Ogaki Kyoritsu در کشور ژاپن برای دسترسی سادهتر به حسابهای بانکی از شهریورماه امسال خودپردازهایی را نصب میکند که با اسکن کف دست فرد به او اجازه برداشت از حسابش را خواهند داد و مشتریان این بانک میتوانند بدون اینکه کارتی به همراه داشته باشد عملیات بانکی مورد نظر خود را انجام دهند. در حال حاضر بعضی از دستگاههای خودپرداز با حسگرهای زیستسنجی متعددی یکپارچه شدهاند که میتوانند با مقایسه اطلاعات زیستسنجی موجود در کارت مشتری با دادههای ثبت شده در دستگاه، هویت فرد را شناسایی کنند. این دادهها میتوانند شامل انگشتنگاری، ثبت خطوط کف دست فرد یا عنبیه او باشند. با این حال اگر مشتری کارت خود را گم کند، احراز هویت او غیرممکن خواهد بود. به گزارش گیزمگ، بانک ژاپنی Ogaki Kyoritsu تصمیم گرفته از شهریورماه امسال نمونه تازهای از دستگاههای خودپرداز را که نیازی به کارت الکترونیک ندارند در ده شعبه خود مورد استفاده قرار دهد. این دستگاهها با دریافت اسکن کف دست فرد، تاریخ تولد او و یک عدد شناسایی چهار رقمی هویت مشتری را تأیید خواهند کرد.مشتریان میتوانند پس از ثبت دادههای زیستسنجی خود در یکی از شعبههای این بانک از خدمات دستگاههای جدید استفاده کنند و پس از تأیید هویت عملیات بانکی مورد نظر خود را بدون استفاده از کارت انجام دهند. این سیستم نهتنها باعث افزایش رضایت مشتریان خواهد شد بلکه امکان دسترسی به حسابهای بانکی را برای کسانی که در زلزله و سونامی سال گذشته ژاپن کارتها و تمام اوراق هویت خود را از دست دادهاند، فراهم خواهد کرد.


                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

                          #7212
                          از امروز با همکد شدن شمارههای استان البرز کلید میخورد
                          افزایش مجدد نرخ هر پالس مکالمه استانی از 51 به 58.71 در تهران و البرز
                          خبرگزاری فارس: از امروز بیست و سوم فروردین با حذف کدهای درون شهری در استان البرز نرخ هر پالس مکالمه استانی در دو استان تهران و البرز با افزایشی مجدد از 51 ریال به 58.71 ریال افزایش خواهد یافت.

                          به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، قرار است از امروز بیست و سوم فروردین ماه، هم کدی در استان البرز به عنوان دومین استان در کشور اجرایی شود.

                          نخستین بار هم کدی در کشور، در آذرماه سال 90 در استان تهران و با مجوز هیئت دولت انجام شد که پس از انجام این کار، قیمت هر پالس مکالمه استانی از 44.7ریال به 51 ریال افزایش یافت.

                          اما بر اساس اطلاعات بدست آمده توسط خبرنگار فارس، قرار است در استان البرز پس از اجرای هم کدی، تعرفه مکالمه استانی به 58.71 ریال تغییر کند.

                          شرکت مخابرات ایران این تصمیم را بر اساس مجوزهای کسب شده در برنامه دارد و طی نامهای به زیرمجموعههای خود نیز ابلاغ کرده است.

                          همچنین بر اساس این نامه، مخابرات قرار است از روز امروز و همزمان با یکسان شدن کدها در استان البرز، در استان تهران نیز که پیش از این هم کدی را اجرا کرده است، تعرفه هر پالس درون استانی را از 51 ریال به 58.71 ریال تغییر دهد.

                          از سوی دیگر در حالی که مدیران مخابراتی، به برنامه افزایش تعرفه ثابت به همراه، اذعان دارند، اما در این ابلاغیهای درون شرکتی مخابرات در خصوص تعرفه ثابت به همراه صحبتی نشده است.

                          همچنین قرار است تعرفه بین استانی مانند گذشته بر پایه نرخ هر پالس 44.7 ریال و بر اساس مسافت در 4 زون 0 تا 100، 100 تا 400، 400 تا 700 و بیشتر از 700 کیلومتر محاسبه شود و در این تعرفه تغییری ایجاد نخواهد شد.
                          آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2012/04/14, 07:25.
                          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #7213
                            پس از ۲ سال بلاتكليفى در جلسه كارگروه توسعه صادرات؛
                            نوسانات نرخ ارز بيمه شد


                            معاون كمك هاى تجارى سازمان توسعه تجارت از تصويب ماده ۷۲ قانون برنامه پنجم توسعه با موضوع صدور انواع بيمه نامه جهت پوشش نوسانات نرخ ارز (هجينگ ) پس از دو سال بلاتكليفى اين ماده قانونى خبرداد.كيومرث فتح اله كرمانشاهى در گفت وگو با ايرنا عنوان كرد: تعيين وضعيت اين ماده قانونى يكى از ۱۰ الزام كارگروه توسعه صادرات در نشست اخيرآن به رياست معاون اول رييس جمهورى بود. وى گفت : ماده ۷۲ قانون برنامه پنجم توسعه روز سه شنبه در جلسه كارشناسى بيمه مركزى با حضور نمايندگان سازمان توسعه تجارت بررسى، تصويب و قرار شد ظرف يك هفته در شوراى عالى بيمه مركزى به تصويب رسيده و پس از آن در كارگروه توسعه صادرات به رياست معاون اول رييس جمهورى براى تصويب نهايى مطرح شود. اين مقام مسؤول افزود: تنظيم سازوكار اجرايى توسط بيمه مركزى ايران به منظور پوشش نوسانات نرخ ارز عمده ترين هدف تصويب اين ماده قانونى است .
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • farhad_p
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 1006

                              #7214
                              وقتی بانک مرکزی بمب ارزی راخنثی میکند

                              در اوج افزایش قیمت ارز که دولت تلاش می کرد همه چیز را به گردن رسانه ها و یک پیامک بیاندازد، معاون اول رییس جمهور از ارائه طرحی توسط دولت خبر داد که قیمت ارز را در بازار می شکند و آن را "بمب ارزی دولت" خواند، اما ظاهرا بانک مرکزی این بمب را خنثی کرد.
                              به گزارش افکارنیوز به نقل از مشرق، محمدرضا رحیمی در آن روز اعلام کرد که "در اين زمينه – نرخ ارز-تا چند روز ديگر گشايش بزرگي حاصل ميشود و هم شما تعجب ميكنيد و هم آنها كه تحريم كردهاند، بمب ناباوري در ميان آنها منفجر خواهد شد."

                              گرچه این خبر روز هشم اسفندماه سال گذشته اعلام شد و اکنون از آن تاریخ بیش از ۴۰ روز می گذرد، اما این بمب نه تنها منفجر نشد، بلکه ظاهرا اقدام بانک مرکزی در روزهای آخر سال، آن را خنثی کرد.

                              در همان روزهای پایانی سال گذشته و در حالی که دولت ارز را تک نرخی کرد و قول داد که با صرافان متخلف برخورد کند، بانک مرکزی بخشنامهای مهم صادر کرد که براساس آن، این اختیار به صرافیها داده شد تا براساس مکانیزیم بازار - عرضه و تقاضا - ارز بفروشند.

                              چند ساعت از ابلاغ این بخشنامه نگذشته بود که آنان دلار ۱۲۳۸ تومانی را برای همیشه از تابلوی صرافی خود پاک کردند؛ نرخی که هیچگاه در عمل محقق نشد و بانک مرکزی هم هیچ صرافی را به دلیل این تخلف آشکار تعطیل نکرد و امروز دلار در بازار آزاد و صرافی ها با قیمت ۱۹۰۰ تومان خرید و فروش می شود.

                              این اتفاق باعث شد که سیاست ارز تک نرخی در همان روزهای نخست با شکست مواجه شود و دست کم ،ارز دو نرخی در بازار و بانک را رقم بزند.

                              مشخص نیست که بمب ارزی دولت هنوز در راه است و یا این که بانک مرکزی پیش دستی کرد و تصمیم دولت را بی نتیجه گذاشت. این را باید از معاون اول رییس جمهور پرسید که قول داده بود همه از انفجار این بمب تعجب کنند!
                              کد مطلب: 96248
                              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                              نظر

                              • farhad_p
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 1006

                                #7215
                                ریابکوف: مدرکی دال بر نظامی بودن فعالیت هسته ای ایران مشاهده نکردم
                                خبرگزاری فارس: معاون وزیر خارجه روسیه گفت که مدرکی دال بر نظامی بودن فعالیت هسته ای ایران مشاهده نکرده و انرژی هسته ای را حق جمهوری اسلامی دانست.

                                به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به استانبول، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه امروز (جمعه) در بدو ورود به سرکنسولگری ایران در استانبول برای دیدار با علی باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در جمع خبرنگاران در خصوص حق ایران برای انجام غنی سازی اورانیوم براساس معاهده npt، گفت: براساس این معاهده جمهوری اسلامی ایران حق استفاده از انرژی هسته ای را داراست، البته این حق مسئولیت هایی را نیز به همراه دارد.

                                وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من باید به جای بزرگ کردن اختلافات به دنبال توافق به منظور حل موضوع باشیم.

                                ریابکوف در ادامه تصریح کرد که من هیچ مدرکی دال بر نظامی بودن فعالیت هسته ای ایران مشاهده نکردم.

                                معاون وزیر خارجه روسیه به نگرانی های جامعه بین الملل در خصوص برنامه هسته ای ایران هم اشاره کرد.
                                گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                                نظر

                                در حال کار...
                                X