اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

استاندار تهران: ثابت میکنم شیر گران نشده بلکه کارخانهداران آن را گران کردند

مرتضی تمدن استاندار تهران، علی مژدهیپور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور، نظرعلیحاجیپاشا مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران به همراهی برخی مسئولان دیگر به شرکت تولید محصولات لبنی «پاک» رفتند تا دلیل این افزایش قیمتها را به طور حضوری از مدیران این شرکت جویا شوند.

فارس: به دنبال افزایش غیرمنطقی برخی کالاها و محصولات در سطح بازار طی هفتههای اخیر، مسئولان نظارتی و بازرسی استان تهران، تصمیم گرفتند در اقدامی ضربتی برخورد با افزایش قیمت محصولات لبنی را در دستور کار قرار دهند.

در یکی از این اقدامات، مرتضی تمدن استاندار تهران، علی مژدهیپور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور، نظرعلیحاجیپاشا مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران به همراهی برخی مسئولان دیگر به شرکت تولید محصولات لبنی «پاک» رفتند تا دلیل این افزایش قیمتها را به طور حضوری از مدیران این شرکت جویا شوند.

عرضه و تقاضای شیر در بازار به هم نزدیک است/ کمبود فاحش نداریم

تمدن استاندار تهران در ابتدای این بازدید اظهار داشت: تنظیم عرضه و تقاضا موجب تنظیم بازار میشود. آمار و ارقام نشان نمیدهد که در عرضه شیر کمبود فاحش داشتهایم بلکه میزان عرضه و تقاضا به هم نزدیک است.

وی ادامه داد: کنترل قیمت یکی از دیگر از روشهای کنترل بازار است که اولویت با شیر، لبنیات، مواد گوشتی و پروتئینی است که البته تعیین قیمت واقعی باید لحظا شود تا هم تولیدکننده و هم مصرفکننده زیان نبینند.

استاندار تهران گفت: در جلسهای که میان دامداران و کارخانهداران بود تصمیم گرفته شد که شیر به قیمت ۶۳۰ تومان از سوی دامداران به کارخانهها تحویل شود که دامداران تعهد دادند؛ ولی امروز متوجه شدیم برخی دامداران بدون دلیل قیمت را افزایش دادهاند.

جریمه ۱۰ میلیاردی برای متخلفان از جمله رئیس اتحادیه

وی گفت: در روزهای اخیر ۱۳ دامدار در استان تهران به دلیل عدول از قانون ۱. ۵ میلیارد تومان جریمه شدند زیرا حق نداشتند قیمت شیر را افزایش دهند که در این میان حتی خود رئیس اتحادیه هم ۱۵۰ میلیون جریمه شد.

تمدن: ثابت میکنم شیر گران نشده بلکه کارخانهداران آن را گران کردند

استاندار تهران اظهار داشت: عدهای میگویند قیمت دلار بالا رفته یا سکه بالا رفته و باید شیر را گران کرد این چه ربطی دارد. الان کارخانههای شیر به مصرف کننده رحم نمیکنند. بنده با عدد و رقم ثابت میکنم که شیر در کشور گران نشده و کارخانهداران شیر را گران کردند.

بعد از اظهارات استاندار تهران نوبت به رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور رسید تا از افزایش لجام گسیخته قیمتها و اعتراض مردم به آن گلایه کند.

افزایش قیمتها از هفتگی به روزانه رسیده است

علیمژدهیپور با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی از نظر تولید در کشور نداریم اظهار داشت: وظیفه دولت کنترل و نظارت بر بازار است. یکی از مواردی که این روزها التهاب ایجاد کرده موضوع افزایش قیمت لبنیات است. گزارشهایی به دست ما رسیده که قیمتها هفتگی و حتی روزانه افزایش پیدا میکند.

تفاهمنامه قبل از عید فقط روی کاغذ رعایت شد

مژدهیپور گفت: قبل از عید قرار بود با کنترل بازار، بررسی شود که با افزایشها نه مصرفکننده و نه تولیدکننده مورد اجحاف قرار نگیرند و با آنالیز قیمتها، قیمت شیر ۶۳۰ تومان پیشبینی شد که همه دستاندرکاران از نماینده تولیدکننده تا نماینده مصرفکننده همه در جلسه موردنظر حضور داشتند. اما متأسفانه این قیمتگذاری فقط در همان جلسه و در قالب یک تفاهم بود و در عمل رعایت نشده است.

معاون وزیر دادگستری ادامه داد: اگر این دوستان به این نتیجه رسیدند که افزایش قیمت لازم است باید از طریق مسیر قانونی وارد میشدند. سازمان تعزیرات به عنوان متولی برخورد با تخلف اعم از احتکار، کمفروشی و گرانفروشی ورود پیدا خواهد کرد.

مژدهیپور تأکید کرد: از نظر ما قیمتها تعیین شد و تا زمانی که توسط مرجع مجاز تغییر نکند، تولیدکننده و عرضهکننده باید از آن تبعیت کنند. متولی امر افزایش قیمتها سازمان حمایت است که در صورت لزوم با توجه به اختیارات و برآورد هزینهها افزایش قیمت را اعلام میکند.

وی ادامه داد: قبل از عید هم قیمت نهادهها و هم هزینه تولید در نظر گرفته شد اما باید دید چه شد که فضایی ایجاد شد که ناهماهنگی در سطح بازار درباره قیمت لبنیات به وجود آمد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: این روزها شاهد اعتراضات مردم درباره افزایش لجام گسیخته قیمتها هستیم و به همین دلیل به این مجموعه آمدیم تا علت و توجیه این افزایش قیمت را پیدا کنیم.

تعدادی از تولیدکنندگان خودسرانه قیمتها را بالا بردند/ قطعا با آنها برخورد میکنیم

وی با بیان اینکه دستگاههای نظارتی و سازمان تعزیرات بدون اغماض و البته بعد از شنیدن دفاعیات با متخلفان برخورد خواهد کرد گفت: تعدادی از تولیدکنندگان خودسرانه قیمتها را افزایش دادهاند؛ گزارشهایی آمده که قطعا با آنها برخورد خواهیم کرد.

مدیرعامل پاک: تعجب میکنم سراغ ما آمدید؛ اینجا دولتی است

اسفندیاری مدیرعامل شرکت پاک در پاسخ به انتقادات استاندار تهران و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: دلیل اینکه مجموعه پاک را انتخاب کردید نمیدانم اما باید بگویم که این مجموعه تقریبا دولتی است. بیش از ۵۰ درصد سهام متعلق به بنیاد و بیش از ۳۰ درصد هم متعلق به ارگانهای دولتی و وزارتخانههاست. من هم که مدیرعامل هستم در واقع یک کارمند هستم.

اسفندیاری بعد از اینکه تمدن از او خواست هرچه دل تنگش میخواهد بگوید گفت: شما گفتید که عرضه شیر کم نشده است، سازمان حسابرسی در این مجموعه حاضر است و شما میتوانید فردا یک نماینده بفرستید تا درباره صحت ادعاهای من نظر دهد.

به تمام دامداران کشور با پیامک گفتم شیر را ۸۰۰ تومان میخرم اما یک گرم هم دستم نرسید

وی ادامه داد: این مجموعه در اسفندماه باید ۵۰۰ تن شیر دریافت میکرد اما این میزان در فروردین امسال به ۲۲۶ تن کاهش پیدا کرد. من هم هرکاری کردم نتوانستم شیر تهیه کنم به همین دلیل به تمام دامداران کشور اعلام کردم که شیر را لیتری ۸۰۰ تن نقدی میخرم اما باز هم فرقی نکرد و حتی یک گرم هم به دستم نرسید.

تمدن: علت افزایش قیمت شیر تا ۸۰۰ تومان را یافتیم

تمدن در واکنش به این اظهارات مدیرعامل شیر پاک گفت: ما دنبال این بودیم که چه کسی قیمت شیر در کشور را به ۸۰۰ تومان رسانده، که آن را پیدا کردیم.

مدیرعامل پاک: اسفندماه ۲۵۰ نفر از کارگران را تعدیل کردم

اسفندیاری با بیان اینکه در اسفندماه مجبور به تعدیل ۲۵۰ نفر از کارگران شدیم گفت: در مهرماه شیر را ۵۸۰ تومان بدون هزینه حمل، آبان ۶۰۵ تومان، آذر ۶۲۷. ۵ تومان، دی ۶۴۹ تومان، اسفند ۷۲۵ تومان، ۱۵ روز اول فروردین امسال ۸۲۱ تومان و بعد از آن هم ۸۶۰ تومان خریداری کردم و مشخص هم است که از کجاها خریداری کردهام.

بعد از پیامک من، ۲ تولیدکننده اصلی به همه اعلام کردند شیر را ۸۵۰ بفروشید

اسفندیاری ادامه داد: بعد از اینکه من به دامداران پیامک دادم، ۲ تولیدکننده اصلی شیر به همه اعلام کردند که شیر را ۸۵۰ تومان بفروشید. شیر موجود نیست آقای تمدن!

تمدن: مگر گاوها آب رفتهاند که دیگر شیر نیست؟ ما علتش را میدانیم، بگویید تا همه بفهمند

استاندار تهران در واکنش به ادعای مدیرعامل شیر پاک مبنی بر نبود شیر در بازار گفت: گاوها که آب نرفتهاند یا شیرشان را قطع نکردهاند که شیر در بازار نباشد؛ هم شما و هم ما میدانیم که علت اصلی آن چیست، بگویید تا همه بفهمند.

اسفندیاری گفت: ما سال قبل ۴۰۰ میلیارد تومان فروش داشتیم که حداقل باید ۲۰ میلیارد تومان سود میکردیم اما ۵ میلیارد هم ضرر کردیم. اگر مشکل حل نشود تا ۶ ماه دیگر بیشتر روی پا نخواهیم بود.

وی در پاسخ به واکنش تمدن مبنی بر اینکه این ضرر کردن شما هم باید پاسخ داده شود گفت: با توجه به افزیش قیمت نهادهها نتوانستیم قیمتها را بالا ببریم.

تمدن گفت: الان هم که قیمت شیر را ۶۳۰ محاسبه کردیم با احتساب قیمت آزاد برق، گاز و آب بوده است وگرنه باید شیر با همان قیمت ۴۵۰ تومان فروخته میشد.

اسفندیاری با بیان اینکه آب و برق و گاز برای من نهاده نیست بلکه نهاده من شیر است، در پاسخ به سوال تمدن که تاکنون چند درصد افزایش قیمت داشتید گفت: تا ۱۵ فروردین حدود ۴۰ درصد افزایش دادیم.

ما مدرک داریم شیر را۸۰۰ تومان هم نخریدهاید

استاندار تهران گفت: ما دلیل و مدرک داریم که شیر را به قیمت مورد ادعای خودتان یعنی ۸۰۰ تومان هم نخریدید اما بازهم حساب خواهیم کرد تا ببینیم هزینهها (مخصوصا برای شیر، ماست و دوغ) چقدر خواهد شد.

ترکی: لیدر افزایش قیمتها شما هستید، چرا بعد از جلس، با اتحادیه دامداران پشت پرده توافق کردید؟

نعمتالله ترکی معاون برنامهریزی استاندار تهران خطاب به مدیرعامل شیر پاک گفت: چرا بعد از جلسه برگزار شده، پشت پرده با اتحادیه دامداران توافق کردید که شیر را بالاتر از قمیت بخرید؟

وی ادامه داد: قانون حسابداری مشخص میکند که افزایش قیمت ۴۰ درصدی اگر داشته باشید محال است که زیان بدهید.

استاندار تهران گفت: فردا اعلام خواهیم کرد تیم حسابداری استانداری در مجموعه شما حاضر شوند.

تمدن: من باور نمیکنم شیر کم شده است

اسفندیاری در پاسخ به اظهارات تمدن مبنی بر اینکه من باور نمیکنم شیر کم شده است، گفت: من حاضرم پول پیش خرید ۴۰۰ تن شیر را با قیمت ۶۵۰ تومان بدهم و شما هم به من شیر بدهید.

تمدن گفت: یعنی الان با این قیمت به شما شیر نمیدهند؟

اسفندیاری هم در پاسخ گفت: الان در بازار با ۸۰۰ تومان هم به ما شیر نمیدهند.

آمار تولید ۱۱ میلیون تن شیر دروغ است/ بعید است به ۶ میلیون هم برسد

مدیرعامل شرکت پاک در پاسخ به سوال استاندار تهران مبنی بر اینکه پس شیرهای مازاد را داخل جویها میریزند گفت: قبل از هدفمندی میگفتند شیر به قدری زیاد است که در جویها ریخته میشود اما احساس من این است که آمار تولید ۱۱ میلیون تن شیر در کشور دروغ است و بعید میدانم که بیش از ۶ میلیون تن هم باشد.

تمدن: چوب عدم آیندهنگری شما را مردم میخورند

تمدن گفت: من کاری با کشور ندارم، آمار تهران را داریم و میدانیم که کمبودی در بازار وجود ندارد. واردات شیرخشک انجام میشود و میزان شیر موجود در تهران با میزان مصرف مطابقت دارد و اصلا قابلیت احتکار را ندارد. شما باید شیرخشک را برای آینده تأمین میکردید که نکردید و الان مردم چوبش را میخورند.

وی ادامه داد: اگر هم با همین قیمت مورد ادعای شما یعنی ۸۰۰ تومان محاسبه کنیم، عملا چیزی که در حال حاضر شما به مردم تحمیل میکنید با قیمت ۹۱۰ تومان است.

موسوی یکی از مسئولان نظارتی حاضر در جلسه خطاب به اسفندیاری گفت: پیامک شما همه چیز را به هم ریخت و با ایجاد اختلال همه قیمتها را بالا بردند. اگر کمبودی داشتید باید به مسئولان امر اعلام میکردید نه اینکه با این کار شما شرکتهای دیگر هم برای ماندن در رقابت قیمتها را بالا ببرند.

مژدهیپور: دلیل نمیشود چون مجبور به خرید هستند، محصول را به هر قیمتی بفروشید

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: شاید مردم مجبور باشند با قیمت ۲ هزار تومان هم بخرند، این دلیل نمیشود که چون مردم مجبور هستند محصولی را مانند شیر تهیه کنند، پس آن را به هر قیمتی بفروشید. آیا برای اینکه کارگرت را اخراج نکنی و به قول خودتان سقف تولید حفظ بشود، میتوانی خارج از تصمیمی که حاکمیت گرفته است قیمتها را هفتگی افزایش بدهید؟

وی ادامه داد: شما که دغدغه داشتید به کدام مرجع مانند سازمان حمایت، تعزیرات یا استانداری اعلام کردید که به مردم فشار میآید؟ در حالی که به جای اینکه و کمکخواهی از مسئولان، خودت پیامک در سراسر کشور ارسال کردی که شیر را مثلا ۸۲۰ تومان میخری؟ این با کدام منطق و اصول هماهنگ است.

تمدن گفت: تا پایان اسفند ماه هرچه قیمت شیر بالا رفت، شماها از مردم گرفتید و فقط میماند فروردین ماه که مدعی هستید شیر شد ۸۰۰ تومان که این تفاوت قیمت باید بررسی شود. البته قیمت ۶۳۰ تومان هم مربوط به شیر با کیفیت اعلی است.

یکی از مسئولان نظارتی حاضر در جلسه گفت: این مجموعه تا ۱۵ فروردین قیمتهای قبل را رعایت کرده و بعد از آن مکاتبه کردند که با قمیتهای قبل قادر به تولید نیستیم و این نهتنها مربوط به این شرکت که بقیه شرکتها هم خواستار این بودند. اما ما گفتیم که باید با درخواست سازمان حمایت باشد که رعایت نکردند.

اسفندیاری خطاب به رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: من به اندازه کافی و به قدری که مسئولان را خسته کنم به آنها نامه نوشتهام.

وی ادامه داد: شیر پاک از ۵۰۰ تن به ۱۹۹ تن رسیده و معلوم نیست این اختلاف کجا رفته است؛ در حال حاضر با قیمت ۸۵۰ تومان به طور میانگین ما ۲۰ درصد زیان میکنیم و اینکه دوستان از توافق برای ۶۳۰ تومان صحبت میکنند بگویند که آیا دامداران به این قیمت، فقط برای یک ماه هم تحویل دادهاند؟

استاندار تهران گفت: تمام مستندات را دریافت کردیم. شما تا زمانی که مرجع رسمی اعلام نکرده نباید قیمت را افزایش میدادید. تمام مراحلی که مدعی هستید دامداران شیر را به شما تحویل نداده یا بیشتر از ۶۳۰ دادهند را ارائه کنید تا پولتان را به شما برگردانیم.

تمدن: میزان تخلفات کارخانجات رسما اعلام خواهد شد

وی ادامه داد: از فردا میزان تخلفات کارخانجات را رسما به سازمان تعزیرات اعلام خواهیم کرد و به هیچوجه نباید چه در حق تولیدکننده و چه در حق مصرفکننده اجحاف شود.

مژدهیپور از اسفندیاری پرسید چرا بدون اطلاع و موافقت سازمان حمایت ۱۲ درصد قیمت را بالا بردید که اسفندیاری گفت: اطلاع دادیم و بالا بردیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: ما فعلا با این تخلف برخورد خواهیم کرد تا قیمتها را به حالت قبل برگردانند اما مسئولان هم باید بررسی کنند که اگر ادعاهای آنها منطقی است به سرعت به خواسته آنها رسیدگی شود.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

میوه جدید، کیلویی 40 هزار تومان + عکس

میوه فیسالیس بومی مناطق آمریکای جنوبی و ترکیبی از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد.

آفتاب: نخستین تولیدکننده میوه فیسالیس در کشور گفت: برای نخستین بار این میوه در ورامین تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

محمدرضا تیموری افزود: میوه فیسالیس بومی مناطق آمریکای جنوبی و ترکیبی از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد.

وی تصریح کرد: هم اکنون این میوه در شش هزار متر مربع از گلخانه های ورامین زیر کشت قرار گرفته که در فصل زمستان کشت و در بهار برداشت می شود.

این تولیدکننده میوه فیسالیسی با اشاره به تولید اقتصادی این میوه گفت: بر اساس آمار جهانی، میوه فیسالیس در هر هکتار بین 22 تا 36 تن تولید می شود که هر 100 گرم آن در بازار به قیمت سه تا چهار هزار تومان به فروش می رسد.

وی با بیان این که، میوه فیسالیس به دلیل قرار گرفتن در لفاف کاغذی شکل فاقد هرگونه آلودگی و عوامل بیماری زا است، اظهار داشت: این میوه بدون نگهداری در یخچال بیش از 10 روز ماندگاری دارد و در صورت نگهداری در یخچال حدود 2 ماه مدت زمان ماندگاری این میوه نیز افزایش می یابد.

تیموری در گفت و گو با ایرنا به خواص درمانی این میوه اشاره کرد و گفت: این میوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها و سرشار از ویتامین های a - e - c - p - f است و بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد که موجب بروز بیماری هایی همچون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می شود، حفاظت می کند.

وی با بیان این که، از میوه فسالیس در تهیه کرم های آرایشی نیز استفاده می شود تصریح کرد: همچنین مصرف این میوه تاثیر بسزایی در شادابی و طراوت پوست و تقویت قوای جنسی دارد.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

گروه های بزرگ سرمایه گذاری؛
        هجوم ایرانیان برای خرید مسکن در ترکیه

گروه های بزرگ سرمایه گذاری در بخش مسکن از ایران با ابراز علاقه نسبت به بازار مسکن و پر منفعت ترکیه، وارد بازار ملک و املاک این کشور شدهاند.

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، سایت خبری تیک Tik.Ir روز جمعه 1 اردیبهشت (Aprill.20) نوشت: گروه های بزرگ سرمایه گذاری در بخش مسکن از ایران با ابراز علاقه نسبت به بازار مسکن و پر منفعت ترکیه، وارد بازار ملک و املاک این کشور شدهاند.
        در پی قوانین جدید مبنی بر تسهیل فروش ملک و املاک به خارجیها، سرمایه گذاریها از کشورهای حاشیه خلیج فارس و ایران افزایش یافته است.

به نوشته تودی زمان، بازار املاک ترکیه به شدت رونق یافته که آن نشئت گرفته از توسعه اقتصادی پایدار است و هم اکنون صدها پروژه خانه سازی در سراسر این کشور ایجاد شده است.
        شرایط مساعد بازار ملک ترکیه باعث جذب سرمایه گذران خارجی شده که سعی در کسب منفعت از تقاضای بالا و ارزش روز به افزایش ملک دارند.
        این در حالی است که سرمایه گذران اروپایی در بخش مسکن ترکیه کاهش یافته که دلیل آن را میتوان بحران پایدار بدهی کشورهای اروپایی دانست.
        اما ترکیه هنوز هم موفق به جذب سرمایه های خارجی در بخش مسکن در سطح مطلوبی نشده است.
        یکی از دلایل مهم این موضوع، موافقت متقابل ترکیه با چندین کشور از جمله کشورهای اروپایی و امریکا است. ترکیه موافقتنامه با کشورهای عرب، ایران و کشورهای ترک زبان در این خصوص انعقاد نکرده است.

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

اسراییل زمان حمله به ایران را اعلام کرد!!

جزییات عملیات جنگی اسراییل علیه ایران برای نخستین بار اعلام شد. کانال 10 اسراییل روز گذشته طی برنامه ای نتایج بررسی های چند هفته ای در مورد طرح عملیات نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران را که در برگیرنده اظهارات چندین تن از افسران بلند پایه ارتش اسراییل می باشد، پخش کرده است.

توهمات و اصرار حمله نظامی به ایران بلاخره اسراییل را مجبور کرد تا تهدیدها و به خیال خود فشار هایش را بر علیه ایران بیشتر کند و با شروع جنگ روانی اغاز کننده این حملات باشد.

به گزارش بولتن نیوز از شعبه سیاسی روزنامه ینی مساوات جزییات عملیات جنگی اسراییل علیه ایران برای نخستین بار اعلام شد. کانال 10 اسراییل روز گذشته طی برنامه ای نتایج بررسی های چند هفته ای در مورد طرح عملیات نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران را که در برگیرنده اظهارات چندین تن از افسران بلند پایه ارتش اسراییل می باشد، پخش کرده است. به گزارش این کانال تلویزیونی، اسراییل تا 23 آوریل برای مشخص شدن نتیجه تلاش های دیپلماتیک بین المللی در راستای منصرف کردن ایران از بلندپروازی های هسته ای صبر خواهد کرد.

گفتنی است که دور دوم مذاکرات ایران و کشورهای گروه 6 در مورد برنامه هسته ای ایران در 23 آوریل در بغداد برگزار خواهد شد. به گزارش این کانال تلویزیونی اسراییل، چنانچه این مذاکرات نتیجه ای داشته باشد، در آنصورت دستور حمله به تاسیسات هسته ای ایران داده خواهد شد. در این عملیات دهها فروند شکاری ـ بمب افکن، هواپیماهای حامل سوخت، هواپیماهای جنگ الکترونی و بالگردهای امداد شرکت خواهند کرد و هواپیماهای مدرن سازی شده ی ـ اف 15 آی» نیز نقش تعیین کننده در این عملیات خواهند داشت که بمبهای ضد اهداف زیر زمینی را حمل خواهند کرد. گفته میشود که این هواپیماها به حال آماده باش و مسلح در آشیانه ها منتظر فرمان حمله اند. در این عملیات از هواپیماهای شناسایی بدون خلبان « ایتان» نیز استفاده خواهد شد و خانواده های خلبانانی که در این عملیات شرکت خواهند کرد، در مناطق امن و دور از پایگاههای نظامی اسکان داده شده اند.

در این گزارش اعلام شده که اسراییل قدرت از بین بردن کامل توان هسته ای ایران را ندارد و به همین دلیل نیز نیروهای اسراییلی طرح «تهاجم کوتاه مدت و حرفه ای» علیه ایران را تهیه کرده اند. به بار آمدن تلفات نیز در این عملیات پیش بینی شده است. یک افسر ارشد نیروی هوایی اسراییل میگوید که تعدادی از خلبانانی که در این عملیات شرکت خواهند کرد، دیگر باز نخواهند گشت. اسراییل همچنین به این مساله نیز توجه دارد که به دنبال آغاز عملیات علیه ایران، حملات گروههای تندرو و در راس آنها حزب الله لبنان به اسراییل آغاز خواهد شد که ممکن است از 30 سال گذشته به این سو شدیدترین جنگی باشد که در شمال اسراییل در میگیرد.

منابع غربی نیز در این اثنا گزارش می دهند که اسراییل به آمریکا ضمانت داده است تا وقتی مذاکرات گروه 6 با تهران ادامه دارد، عملیات نظامی را آغاز نکند. این در حالی است که مقامات اسراییلی دادن چنین ضمانتی را تکذیب می کنند و متعاقب آویگدور لیبرمن وزیر خارجه اسراییل، اهود باراک وزیر دفاع آن کشور نیز اعلام کرده است که اسراییل چنین ضمانتی به آمریکا نداده است. وی با بیان اینکه انتظار حصول نتیجه ای از مذاکرات با ایران را ندارد، گفته است: «اطمینان داریم که آمریکا سعی در متوقف کردن فعالیتهای هسته ای ایران دارد، ولی امکان حل دیپلماتیک این مساله تمام شده است». وی همچنین با این عنوان که علاوه بر امنیت اسراییل، امنیت جهانی را نیز مد توجه دارند، گفته است که اسراییل عجله ای برای شروع عملیات جنگی ندارند.

گفتنی است که چندی پیش مجله آمریکایی فارین پالیسی با استناد به مقامات امنیتی و دیپاماتهای آمریکایی از وجود طرح توافق مخفی بین تل آویو و باکو برای استفاده اسراییل از اراضی آذربایجان در عملیات علیه ایران گزارش داده بود. نهاد ریاست جمهوری آذربایجان نیز این خبر را کذب و بهتان خوانده است. الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان نیز در جلسه هیات وزیران که 16 آوریل ( 28 فروردین ماه) برگزار شد، با اشاره به این موضوع و بدون آنکه نامی از کسی ببرد، تصریح کرده است که آذربایجان هرگز اجازه استفاده از اراضی خود علیه کشور همسایه را نخواهد داد. وی همچنین با تعبیر درج چنین گزارشاتی در مطبوعات خارجی بعنوان بخشی از هجمه خبری علیه آذربایجان، گفته است: « نیروهایی وجود دارند که درصدد برهم زدن اوضاع منطقه و رو در رو قرار دادن آذربایجان با همسایگانش هستند و در این راستا به تخریبات خبری متوسل می شوند...».

در اینحال، ارمنستان نیز خود را برای مقابله با آثار اقتصادی ناشی از نهاجم احتمالی علیه ایران آماده میکند. تیگران سرکیسیان نخست وزیر ارمنستان در مصاحبه با روزنامه « نزاویسیمایا گازتا» چاپ مسکو گفته است که کشورش مشغول ذخیره کردن ارزاق، سوخت و سایر مایحتاج ضروری است که دست کم بتواند 3 ماه پاسخگوی نیازهای ارمنستان باشد. وی گفته است: « 20 درصد مبادلات اقتصادی ارمنستان با ایران است که در صورت شروع عملیات جنگی علیه ایران، ارمنستان در زمینه مبادلات با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. ارمنستان خط لوله مشترک گاز و شبکه فشار قوی انتقال نیرو با ایران است. جهانگردان ایرانی به ارمنستان سرازیر میشوند و ایران در ارمنستان بانکها و سرمایه گذاریهایی دارد. به این دلیل نیز خودمان را برای هر احتمالی در هر زمینه ای آماده میکنیم».

گفتنی است که در تاریخ اعلام شده از سوی اسرایل برای آغاز عملیات جنگی علیه ایران، مسابقه آوازخوانی « یوروویژن» در آذربایجان برگزار خواهد شد.

نظر

• احمدخان
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2032

اسراییل که هیچی بابای اسراییل هم در شرف نابودی است.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

چنین مشکلاتی را می توان با در پیش گرفتن شیوه مسالمت آمیز از طریق قانون بین الملل ، مذاکرات مستقیم یا نهادهای بین المللی و دادگاه لاهه حل کرد.
              فرانسه با انتقاد از سفر احمدی نژاد به جزیره ایرانی ابوموسی از پیشنهادات امارات در این رابطه اعلام حمایت کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه در کنفرانس مطبوعاتی در پاریس گفت: در شرایطی که ثبات و امنیت در منطقه اهمیت دارد نسبت به همه اقدامات بحران زای ایران و از جمله سفر محمود احمدی نژاد به جزیره ابوموسی، ابراز تاسف می کنیم.

"برنارد والرو" بدون تایید حق حاکمیت ایران یا امارات بر جزیره ابوموسی اضافه کرد: باید از اقدامات یکجانبه که باعث افزایش تنش می شود خودداری کرد. ایران با نپذیرفتن پیشنهادات امارات برای حل منازعه بر سر جزایر، موضع مسالمت آمیزی را در پیش نگرفته است.

ایران هر گونه مذاکره بر سرحاکمیتش بر جزایر ابوموسی ، تنب بزرگ و کوچک را رد می کند اما امارات خواهان مذاکرات دوجانبه یا مراجعه به دادگاه بین المللی لاهه برای حل این مسئله است.

وی ادامه داد: درباره موضوع جزایر، ما با دو نوع از مواضع روبه رو هستیم. اول موضع ایران که اظهارات و اقدامات تحریک آمیزی انجام می دهد که از جمله می توان به سفر اخیر آقای احمدی نژاد به جزیره ابوموسی اشاره کرد. موضع دیگری نیز وجود دارد یعنی موضع دولت امارات که با در پیش گرفتن شیوه مسالمت آمیز، پیشنهاد مراجعه به مذاکرات دوجانبه یا دادگاه بین المللی لاهه را مطرح می کند.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه همچنین گفت درباره احتمال اقدام ایران برای نظامی کردن مسئله جزیره ابوموسی اطلاعات دقیقی در اختیار ندارد اما نسبت به این موضوع، هشدار می دهد.

وی گفت: چنین اقدامی، این مشکل را حل نمی کند. نمی توان این مشکل را با موشک حل کرد. چنین مشکلاتی را می توان با در پیش گرفتن شیوه مسالمت آمیز از طریق قانون بین الملل ، مذاکرات مستقیم یا نهادهای بین المللی و دادگاه لاهه حل کرد.

فرانسه در سواحل خلیج فارس امارات دارای یک پایگاه نظامی کوچک است.
              امارات یکی از مشتریان تسلیحات فرانسه است و هم اکنون مذاکرات برای خرید جنگنده های رافائل ادامه دارد.

پیش از این هم آمریکا موضع مشابه فرانسه در رابطه با جزایره سه گانه اتخاذ کرده بود.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• farhad_p
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 1006

اظهار امیدواری رئیس صندوق بینالمللی پول بر رفع تحریم بانک مرکزی ایران
                خبرگزاری فارس: رئیس صندق بین المللی پول در دبدار رئیس کل بانک مرکزی اصلاحات اقتصادی ایران به ویژه در سالهای اخیر از جمله هدفمندسازی یارانه ها را مثبت و سازنده ارزیابی نموده و اظهار امیدواری در رفع تحریم بانک مرکزی کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، هیات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به ریاست بهمنی در حاشیه اجلاس بهاره 2012 صندوق بین المللی پول و بانک جهانی ، با خانم کریستین لاگارد، مدیرعامل صندوق بین المللی پول ( imf )، دیدار داشت.

در این ملاقات، مسائل پولی، بانکی و همچنین تحریم بناحق بانک مرکزی ایران و تحریمهای مالی و نفتی مورد مذاکره قرار گرفت.

بهمنی ضمن ارائه مهمترین نکات و تحولات اقتصادی متاثر از قیمت نفت، که کل کشورهای مصرف کننده نفت را متاثر نموده، به موضوع هدفمندسازی یارانه ها، مالیات بر ارزش افزوده و به ویژه اصلاحات ساختاری سیستم بانکی و تاثیر نوسانات قیمت نفت بر اقتصاد جهانی اشاره نمود.

وی اظهار داشت که ایران به عنوان یکی از کشورهای عضو صندوق بین المللی پول و بانک جهانی از بدو تاسیس صندوق، روابط خوبی با این نهاد مالی و پولی بین المللی داشته است و انتظار دارد صندوق بین المللی پول نیز نقش حمایتی از تمام کشورها به خصوص موسسین را همواره در دستور کار قرار دهد.

خانم لاگارد، نیز ضمن خوش آمدگویی گرم و صمیمانه و توجه به نکات مورد نظر رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با ابراز علاقه به ادامه روابط ایران و صندوق بین المللی پول، اصلاحات اقتصادی ایران به ویژه در سالهای اخیر از جمله طرح هدفمندسازی یارانه ها را مثبت و سازنده ارزیابی نموده و مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین نسبت به نوسانات قیمت نفت و اثرات آن بر رشد اقتصاد جهانی ابراز نگرانی نموده و اظهار امیدواری در رفع تحریم بانک مرکزی کرد.

بهمنی ضمن اشاره به آثار مخرب تحریم نفتی ایران بر اقتصاد جهانی به گزارش اخیر چشم انداز جهانی اشاره نموده و به تاثیرات این امر بر رشد و تورم به ویژه در شرایط حساس کنونی اقتصاد جهانی متاثر از بحران مالی اروپا و نیز رشد کشورهای در حال توسعه و نوظهور تاکید نمود.

وی ضمن اشاره به آثار مالی تحریم نفتی به ویژه بر کشورهای کم درآمد واردکننده نفت، از صندوق بین المللی پول خواست تامین منابع لازم جهت مقابله با آثار ناشی از تحریم نفت ایران بر اقتصاد این کشورها را در اولویت برنامه ها قرار دهد.

خانم لاگارد ضمن ابراز نگرانی از شرایط حاکم بر بازار نفت و آثار آن بر اقتصاد تمام کشورها، به نقش صندوق بین المللی پول در برقراری ثبات مالی بین المللی و همچنین نقش کلیدی کشورها در برقراری ثبات بازار نفت تاکید نمود.

همچنین، هیات بانک مرکزی در نودونهمین اجلاس معاونین و هشتادوهفتمین اجلاس وزرای گروه بیست و چهار (g24) کشورهای در حال توسعه حضور فعال داشت. قرار است در ادامه سفر بهمنی و هیات همراه، جلساتی با تعدادی از روسای بانکهای مرکزی و نیز مسئولین بخشهای مختلف در صندوق بین المللی پول از جمله بخش خاورمیانه و آسیای میانه برگزار گردد.
                گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• حامد24
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2532

خبر ویژه مهر /
                  دستور ویژه ذخیره سازی گسترده 10 قلم کالا صادر شد

یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: به تازگی دستور جدیدی به این وزارتخانه برای ذخیرهسازی 10 قلم کالای اساسی، حساس و مورد نیاز مردم صادر شده که بر اساس آن، قرار است شرکت بازرگانی دولتی ایران به همراه بخشخصوصی، کار ذخیرهسازی را انجام دهند.
                  یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت که نخواست نامش در خبر ذکر شود، در گفتگو با مهر گفت: به تازگی دستور جدیدی به وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده است که بر اساس آن، کار ذخیرهسازی 10 قلم کالای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم در سبد خانوارها به صورت گسترده صورت گیرد.وی افزود: بر این اساس، شرکت بازرگانی دولتی ایران زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت از بخش دولتی مکلف شده است تا با همراهی بخش خصوصی، کار ذخیرهسازی این کالاها را به عهده گیرد.به گفته این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت، در این دستور از 10 قلم کالا نام برده شده است که با اولویت بخش خصوصی این کالاها ذخیره سازی شود و در صورت عدم تمایل بخش خصوصی به این کار، شرکت بازرگانی دولتی ایران وارد عمل شده و کار ذخیره سازی را انجام دهد، البته منابع مالی لازم نیز باید از سمت دولت تامین شود.این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در این فهرست 10 گانه 6 کالای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم و 4 نهاده دامی و تولیدی به چشم میخورد. برنج، روغن، شکر، گوشت قرمز، گوشت مرغ، قند، گندم، ذرت، جو از جمله این کالاها هستند.به گزارش مهر، این در شرایطی است که مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به تازگی اعلام کرده است که ذخیرهسازی کالا باید به سرعت در دستور کار قرار گیرد.وی اعلام کرده است که این ذخیرهسازی به منظور تامین و تنظیم بازار در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانهها است و بر این اساس، نظارتها افزایش خواهد یافت و کار ذخیرهسازی به صورت گسترده از سوی دولت و اصناف انجام خواهد شد.
                  آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2012/04/21, 09:11.
                  یل یاتار ، طوفان یاتار
                  یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• hasa
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 724

اگر اینجوریه پس باید بحرین و کشورهای حیطه دریای خزر هم مال ایران هست بایدبرگردد. این عربستان هم عجب احمقی هستش دو تا جزیره اش توسط اسرائیل اشغال شده صداش در نمی یاد احمقتر از اون هم اینه که در غرب عربها را نژاد پست میدونند حالا اینها دم شان را برایشان تکان میدهند اگر این نفتشون تموم بشه نمیدونم چیکار میخواهند بکنند.
                    قانون ماندن همیشگی در بورس:
                    1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
                    2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
                    3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
                    4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
                    5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
                    6- صبور بودن.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

در بیانیه دفتر مالکی آمده است : سیاستهای نخست وزیر ترکیه به مثابه بازگشت مجدد به شیوه دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.
                      نخست وزیر عراق با انتقاد شدید از اظهارات مداخله جویانه نخست وزیر ترکیه درباره کشورش درباره پیامدهای آن هشدار داد.

به گزارش مهر به نقل از رسانه های عراق، نوری المالکی امروز تاکید کرد ترکیه به سبب سیاستهای رجب طیب اردوغان نخست وزیر این کشور به یک دولت متخاصم تبدیل شده است.

در بیانیه دفتر مالکی آمده است : سیاستهای نخست وزیر ترکیه به مثابه بازگشت مجدد به شیوه دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

بر اساس این بیانیه، اصرار اردوغان بر ادامه چنین سیاستهای داخلی و منطقه ای به منافع ترکیه ضرر خواهد زد و آن را یک کشور متخاصم برای همه قرار خواهد داد.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

نابغه روستایی هکر میلیونی شد

یک نابغه روستایی با هک رمز اینترنتی حساب مشتریان بانکها، میلیونها تومان پول به جیب زد.

چندی پیش پروندهای پیش روی بازپرس دادسرای مبارزه با جرائم رایانهای تهران قرار گرفت که از دستبرد صدها میلیونی به حسابهای بانکی حکایت داشت. در این پرونده افراد زیادی که با سرقت پول از حسابشان روبهرو شده بودند، با حضور در دادسرا به طرح شکایت پرداخته بودند.

با اعلام این شکایتها تحقیقات ویژه در این زمینه آغاز شد. شواهد حکایت از این داشت که سرقتها از طریق اینترنت و در دنیای مجازی رخ داده و سارق با هک کردن رمز اینترنتی حساب افراد دست به سرقت زده است.

با افشای این حقیقت تحقیقات ویژه ماموران پلیس فتا آغاز شد تا اینکه پس از مدتی ردی از یک هکر در روستایی در استان فارس به دست آمد. با این سرنخ کارآگاهان، جوان روستایی را شناسایی و او را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند. ماموران در بررسی حساب بانکی پسر جوان متوجه شدند که او مبالغ هنگفتی پول از حساب طعمههایش سرقت و به حساب خودش منتقل کرده است.

پسر جوان بعد از انتقال به اداره پلیس، در بازجوییها گفت: از 4 سالگی علاقه خاصی به کار کردن با کامپیوتر داشتم و بعد از مدتی خانوادهام برایم یک دستگاه کامپیوتر خریدند و بهصورت حرفهای با آن کار میکردم. من از چند سال قبل به نرم افزارهای هک علاقه پیدا کرده و شروع به کار کردن با آنها کردم. پس از آن توانستم از طریق اینترنت حسابهای بانکی افراد در شهرهای مختلف بهویژه در تهران را هک کنم و از این طریق دست به سرقت از حسابشان میزدم.

وی ادامه داد: در مدتی که حسابهای افراد را هک میکردم و رمز اینترنتی آنها را به دست میآوردم، همه خریدهای مورد نیازم را بهصورت اینترنتی و از حساب دیگران انجام میدادم. من حتی برای خرید کفش هم از اینترنت استفاده میکردم و هزینه آنها را از حساب دیگران پرداخت میکردم. من از همان کودکی علاقه زیادی به کار کردن با کامپیوتر داشتم و بیشتر اوقاتم را پای یادگیری نرم افزارهای مختلف میگذراندم. من نخستین بار توانستم حساب یکی از آشنایانمان را هک کنم و رمز اینترنتی آن را به دست بیاورم و پس از آن وسوسه شدم که حسابهای دیگری را هم با شگردی که داشتم هک کنم.

بعد از اعترافات پسر جوان و شناسایی مالباختهها، پولها به حساب این افراد بازگردانده شد و تحقیقات درخصوص این پرونده و اینکه پسر جوان چگونه موفق به هک کردن رمز اینترنتی مالباختهها میشد، ادامه دارد.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

یک کارشناس برجسته روس در گفتوگو با فارس:
                          فشار بر روسیه، چین و ایران جزء مهمترین اهداف حضور آمریکا در منطقه است
                          خبرگزاری فارس: یک کارشناس برجسته روس هدف حضور آمریکا در منطقه را اعمال فشارهای سیاسی و امنیتی بر روسیه، چین و ایران دانست.

"الکساندر کنیازف" پژوهشگر ارشد انستیتوی "شرقشناسی" آکادمی علوم روسیه در گفتوگو با خبرنگار منطقهای خبرگزاری فارس در آسیای مرکزی، افزود: آسیای مرکزی هدف نهایی آمریکا نیست بلکه نگاه واشنگتن به منطقه به عنوان پایگاه تأثیرگذاری و فشار بر کشورهای پیرامون بخصوص روسیه، چین و ایران میباشد.

کنیازف حضور نظامی-سیاسی آمریکا، ناتو و به طور کلی حضور غرب در منطقه را تهدیدی برای منافع ملی روسیه عنوان کرده و اظهار داشت: همانگونه که آمریکا و غرب ضمن حضور در منطقه به دنبال اهداف خاص خود در مناطق چینی "سنگ کیان ایغور" میگردند و در رابطه با روسیه نیز مناطق حساسی نظیر قفقاز شمالی و اورال–پوولژی را دنبال میکند که در این رابطه بحث ایجاد زیربنای نظامی آمریکا در خزر از اهمیت بالایی برخوردار است و از این طریق آمریکا نه تنها روسیه بلکه ایران را نیز هدف قرار میدهد.

تلاش آمریکا و اسرائیل برای جلب آذربایجان به ائتلاف ضد ایران

این کارشناس برجسته مسایل سیاسی و امنیتی منطقه با اشاره به پیامدهای نامطلوب گسترش همکاریهای تسلیحاتی برخی از کشورهای ساحلی دریای خزر با آمریکا و متحدین آن، گفت: در این اواخر تلاشهای آمریکا، اسرائیل و برخی از کشورهای غربی برای جلب آذربایجان به ائتلاف به اصطلاح ضد ایران تشدید شده و نتیجه آن را میتوان در نظامیسازی گسترده آذربایجان مشاهده کرد به طوریکه این کشورها علاقمند ایجاد موانع برای روابط باکو با تهران میباشند و با توجه به واقعیتهای منطقه از جمله مشکلات بین آذربایجان و ارمنستان بر سر "قره باغ کوهی"(وجود لابی قوی ارمنی در غرب مانع اتحاد واقعی آمریکا با آذربایجان خواهد شد)، حرکت باکو در مسیر تشدید تنش با تهران هیچ نوع نتایج مطلوب برای طرف آذری نخواهد داشت که البته تلاش آمریکا و غرب برای استفاده از آذربایجان علیه جمهوری اسلامی یک حرکت تاکتیکی است، اما برای رسیدن به نتیجه مطلوب آنان نیاز به حضور در دریای خزر دارند.

پژوهشگر ارشد انستیتوی شرقشناسی آکادمی علوم روسیه، افزود: اگر بخواهیم از بحث کنترل نظامی بر دریای خزر صحبت بکنیم باید گفت که ناوگان روسیه در وضع به مراتب برتری قرار داشته و حتی پتانسیل مشترک نیروهای نظامی سایر کشورهای ساحلی خیلی کمتر از آن میباشدضمن اینکه افزایش نیروی نظامی در خزر را به هیچ وجه نمیتوان پدیده مثبتی تلقی کرد زیرا هرگونه اختلاف نظامی در این دریا (با توجه به ارتباط قفقاز با خاور نزدیک و به نحوی به نقطه اتصال مناطق دارای اختلاف: افغانستان-آسیای مرکزی-قفقاز تبدیل شدن خزر) به معنای آغاز جنگ جدید جهانی خواهد بود.

آمریکا و اسرائیل به دنبال نظامیسازی دریای خزر از طریق تجهیز نیروی دریای آذربایجان

وی در ادامه این بحث تصریح کرد: متأسفانه به جای همکاری مشترک و حفظ منافع ملی خود تقریبا همه کشورهای ساحلی به دنبال توسعه و تجهیز نیروی دریایی خود میباشند و به نظر میرسد که در این زمینه آذربایجان حتی پیشگامتر از روسیه حرکت میکند و با کمک فعال آمریکا و اسرائیل مشغول به ایجاد ساختارهای معاصر کنترل دریا، نظیر سیستمهای موشکی دریایی، پهپادها، واحد شناگران رزمی و غیره میباشد و از سوی دیگر کمکهای فراوان آمریکا و اسرائیل برای نوسازی نیروی مسلح آذربایجان با احتمال اقدامات نظامی علیه ایران مرتبط دانسته میشود که البته باکو رسما همواره امکان استفاده از پایگاههای نظامی این کشور علیه جمهوری اسلامی را تکذیب میکند ولی مسلم است که تکذیب همکاریهای بسیار نزدیک نظامی آذربایجان با آمریکا، اسرائیل و سایر کشورهای غربی امکانپذیر نمیباشد.

با این حال کنیازف تشویق آذربایجان برای تجهیز هرچه بیشتر نظامیسازی خزر را که تشدید این روند از سوی سایر کشورهای ساحلی را به دنبال خواهد داشت، با اهداف کلان ژئوپولیتیکی آمریکا و غرب مرتبط دانست و افزود: حتی بحث کنترل جدیتر بر ذخایر انرژی خزر در درجه دوم اهمیت قرار گرفته است زیرا هم اکنون شرکتهای نفتی آمریکایی و انگلیسی به طور فعال در میادین خزر در آذربایجان، قزاقستان و تا حدودی در ترکمنستان نیز حضور دارند.

حمایت آمریکا و غرب در غالب ترکیه از جداییطلبان ایغور چین

وی ضمن اشاره به چالشهای حضور آمریکا و ناتو در منطقه برای چین، خاطرنشان کرد: حضور آمریکا و غرب در آسیای مرکزی قبل از همه مناطق سنگ کیان ایغور چین را هدف قرار داده و در این رابطه از وجود روحیات تجزیهطلبی در میان برخی از جمعیت مسلمان این کشور بخصوص سازمانهای اسلامی (ایغوری) بهرهبرداری خواهد کرد.

کنیازف گفت: سازمانهای جداییخواه چینی نه تنها در سطح سیاسی حمایت میشوند بلکه نهادهای اطلاعاتی غربی نیز همواره از آنها پشتیبانی به عمل میآورند و دفاتر سازمانهای عمده جداییطلب چینی به طور اساسی در بلژیک مستقر بوده و ترکیه نیز به نحوی از تلاشهای مربوط به تجزیهخواهی در چین حمایت میکند که این مسئله موجب روابط پیچیده میان آنکارا با پکن شده است و البته دلایلی در مورد همکاریهای آلمان و انگلیس با سازمانهای جداییخواه چینی نیز وجود دارد.

انگلیس پشت پرده بحرانهای جهانی و منطقهای

این کارشناس برجسته مسایل سیاسی و امنیتی منطقه، تصریح کرد: به نظر میرسد ضمن بحث و بررسی کارشناسی تحولات جهانی و منطقهای به نقش واقعی انگلیس توجه کمتری صورت میگیرد. لندن با اینکه مهمترین مرکز سیاسی گروههای آلیگارشی فراملی است، به دنبال اعمال کنترل بر تمامی دنیا میباشد و حتی در برخی از موارد آمریکا را در برابر عمل انجام شده قرار میدهد.
                          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

پای احمدینژاد به مجمع تشخیص مصلحت باز شد

خبرگزاری فارس: محمود احمدی نژاد رییس جمهور اسلامی کشورمان پس از چند سال در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، آخرین باری که محمود احمدینژاد رئیسجمهور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت کرد به اوایل سال 1388 برمیگردد. پس از آن بویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم، محمود احمدینژاد که به لحاظ جایگاه ریاست جمهوری یکی از اعضای حقوقی و ثابت مجمع تشخیص مصلحت نظام است در تمام جلسات این مجمع غایب بود.
                            محمود احمدینژاد به موجب حکم رهبر معظم انقلاب و به لحاظ جایگاه حقوقی خود یعنی ریاست جمهوری به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام معین شده است و ادای این مسئولیت از وظایف محمود احمدینژاد و نیز سایر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

در بیانیه سفارت ایران که در رسانه های متعددی در جهان منتشر شده ، آمده است: "سفارت اعلام می کند که اتهام دیپلمات ایرانی تنها یک سوء تفاهم به دلیل تفاوت در مفاهیم فرهنگی است."
                              سفارت ایران در برزیل درباره اتهامات علیه یک دیپلمات ایرانی بیانیه ای را صادر کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این بیانیه متهم کردن یکی از دیپلمات های ایرانی به آزار جنسی چند دختر ، "سوء تفاهم" توصیف شده است.

در بیانیه سفارت ایران که در رسانه های متعددی در جهان منتشر شده ، آمده است: "سفارت اعلام می کند که اتهام دیپلمات ایرانی تنها یک سوء تفاهم به دلیل تفاوت در مفاهیم فرهنگی است."
                              سفارت از بیان جزئیات بیشتر در این باره خودداری کرده است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از مطبوعات محلی برزیل نوشته بود: این دیپلمات ایرانی به آزار جنسی از طریق لمس کردن دو دختر 9 و 14 ساله در یک استخر مختلط متهم شده است. والدین این دو دختر در استخر به دنبال این موضوع به دیپلمات ایرانی حمله می کنند اما وی در نهایت به پایگاه پلیس منتقل می شود ولی به دلیل مصونیت، این دیپلمات ایرانی آزاد شد.

این استخر، کارت عضویت این دیپلمات 50 ساله ایرانی را نیز باطل کرده است.

وزارت خارجه برزیل هم در این باره گفته است به دلیل مصونیت اعضای دفاتر نمایندگی دیپلماتیک، نمی توان هیچ دیپلمات خارجی را بازداشت یا محاکمه کرد.

قبل از این رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت امور خارجه ایران از اساس این موضوع را تکذیب کرده بود.

وی با رد "ادعاهای برخی رسانه های خارجی علیه یكی از اعضای سفارت ایران در برزیل" گفته بود: "بررسی های به عمل آمده نشان می دهد كه مطالب منتشر شده توسط این گونه رسانه ها ، خلاف واقع و فاقد صحت است."

مهمانپرست همچنین اینگونه اتهامات را مغایر با سوابق این عضو سفارت ایران در برزیل دانست.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

در بيانيه اين کميته، تحريمهاي اعمال شده عليه اين افراد و شرکت، شامل ممنوعيت صدور ويزا و سفر و مسدود کردن دارايی آنان است.
                                در ادامه پيروي از سياستهاي خصمانه آمريكا عليه ملت ايران، سازمان ملل دو فرد و يک شرکت ايرانی را تحريم کرد.

به گزارش ايسنا، خبرگزاري فرانسه به نقل از مقامات سازمان ملل گزارش داد كه سازمان ملل دو فرد و يك شركت ايراني را به اتهام واهي مشاركت در قاچاق سلاح به نيجريه به فهرست تحريمهاي اين سازمان عليه ايران افزوده است.

به ادعاي اين گزارش، اين دو فرد عظيم آقاجاني و علي اكبر طباطبائي معرفي شدهاند. همچنين شرکت کشتيرانی بهينه كه در فهرست تحريمها قرار گرفته است به ادعاي کميته تحريمهای سازمان ملل متحد يکی از دو شرکت اصلی است که در امر غيرقانونی ارسال سلاح به غرب آفريقا فعاليت میکند.

در بيانيه اين کميته، تحريمهاي اعمال شده عليه اين افراد و شرکت، شامل ممنوعيت صدور ويزا و سفر و مسدود کردن دارايی آنان است.

وزارت خزانهداري آمريکا نيز ماه گذشته اين افراد و شرکت را در فهرست تحريمهاي خود قرار داده بود.

بنا بر اين گزارش، سوزان رايس، سفير آمريکا در سازمان ملل روز جمعه از اين اقدام کميته تحريمهای سازمان ملل استقبال كرد و از کميته تحريمها خواست گام های بيشتري را براي اجرای تحريمها بردارد.

نظر

در حال کار...
                                X