اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #8296
    قوه مجریه سال ۸۹، یک میلیون و ششصد هزار فرصت شغلی ایجاد کرد که آمار آن در سامانه وزارت کار موجود است.
    معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت ایجاد بیش از ۲.۵ فرصت شغلی را در سال ۹۱ هدف گرفته است.

    محمدرضا میرتاجالدینی در گفت و گو با خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت) درباره میزان تحقق وعده دولت برای ایجاد ۲ و نیم میلیون شغل در سال ۹۰، گفت: قوه مجریه سال ۸۹، یک میلیون و ششصد هزار فرصت شغلی ایجاد کرد که آمار آن در سامانه وزارت کار موجود است.

    معاون پارلمانی رئیس جمهور در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی افزود: دولت در سال ۹۰ برای ایجاد ۲ و نیم فرصت شغلی برنامه ریزی کرد که آمار دقیق آن بعداً از سوی مسئولان دولتی اعلام می شود و مردم در جریان نتیجه تلاشها قرار میگیرند.

    وی ادامه داد: در سال ۹۱، عزم دولت بر اشتغال زایی بیشتر از ۲ و نیم میلیون شغل قرار گرفته است.

    معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: دولت بنا دارد کار بیشتری برای حمایت از تولید انجام دهد چون رونق در تولید اشتغالزایی را به دنبال دارد اما اینکه سقف اشتغالزایی در سال ۹۰، سه میلیون شغل باشد یا خیر، بعد ها مسئولان دولتی اعلام می کنند.

    رئیس جمهور سال گذشته ادعای ایجاد یک میلیون و نیم فرصت شغلی را در سال ۸۹ مطرح کرد اما مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی این صحبت را ارزیابی کرد و مشخص شد در خیلی از حوزهها شغلهای ایجاد شده همپوشانی دارند و آمار عرضه شده از سوی دولت دقیق نیست.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #8297
      آخرین رآکتور هسته ای ژاپن تعطيل شد

      شرکت برق هوکایدوی ژاپن امروز از تعطیلی آخرین رآکتور هسته ای فعال در این کشور خبر داد.

      به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری شین هوا ، با خاموش شدن رآکتور شماره سه نیروگاه هسته ای توماری در شمال ژاپن، نخستین بار طی 40سال گذشته تولید برق هسته ای در ژاپن به طور کامل متوقف شد.
      در بیانیه شرکت برق هوکایدو آمده عملیات خاموش کردن این رئاکتور از ساعت پنج بعد ازظهر امروز به وقت محلی آغاز شده بود.
      پیش بینی می شود ژاپن در تابستان امسال با بیش از20درصد کمبود برق مواجه شود و مقامات ژاپنی از جمله یوکیو ایدانو وزیر تجارت و بازرگانی این کشور به شدت تلاش می کنند تا حمایت های لازم را برای فعال سازی مجدد دست کم دو رئاکتور غیر فعال در یک نیروگاه دیگر به دست آورند.
      با این همه تشدید نگرانی افکار عمومی بر سر ایمنی و سلامت فن آوری هسته ای در ژاپن پس از فاجعه هسته ای ماه مارس گذشته در تاسیسات هسته ای فوکوشیما، موجب شده است برنامه های مقامات ژاپنی برای راه اندازی مجدد رئاکتورهای برق هسته ای همچنان متوقف باقی بماند./ا
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • امید1386
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 126

        #8298
        عضو هیئت مدیره بانک رفاه در گفتوگو با فارس تشریح کرد
        ماجرای پیامک برداشت یارانه 28هزار تومانی از برخی حسابها/پولی برداشت نشده است
        خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره بانک رفاه با بیان اینکه پیامک ارسالی به دلیل اتمام تاریخ انقضای کارتها بوده است، گفت: این پول در بانک باقی مانده تا مشتری برای باز کردن حساب جدید اقدام کند و پس از آن پول به حساب واریز خواهد شد.



        شیر تو شیر که میگن یعنی همین :d
        شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #8299
          عکسی که بارها دیده اید!
          تصویری که معروف ترین عکس دنیا شد! ؛ عکس
          چارلز اوریر عکاس حرفه ای عضو انجمن نشنال جئوگرافیک؛ در یک روز آفتابی در حال رانندگی از کنار جاده ای می گذشت، تا اینکه این منظره بسیار زیبا نظرش را جلب کرد.



          به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (06 may)، عکسی را که مشاهده می کنید، شاید تا به حال نمی دانستید که یه عکس واقعی است. شاید هم فکر می کردید که یک تصویر دستکاری و ادیت شده است.

          اما باید بدانید که این تصویر یک عکس واقعی است. عکسی که، ظرف مدت کوتاهی در سر تا سر دنیا از طریق سیستم عامل ویندوز ایکس پی در جهان منتشر شد و به معروف ترین عکس دنیا تبدیل شد.

          تصویر فوق چهره ی عکاس این عکس ساده و در عین حال جذاب است. عکسی که از ترکیب آسمان و یک تاکستان سبز (باغ انگور) تشکیل شده. با یک ترکیب بندی بسیار ساده و اما در عین حال زیبا.
          شاید برای شما جالب باشد که بدانید اصلا چه شد که این عکس بوجود آمد!

          Charles O’Rear – چارلز اوریر عکاس حرفه ای عضو انجمن نشنال جئو گرافیک؛ در یک روز آفتابی در حال رانندگی از کنار جاده ای می گذشت، تا اینکه این منظره بسیار زیبا نظرش را جلب کرد.

          از آنجا که یک عکاس حرفه ای همیشه دوربینش را به همراه دارد، چارلز هم از آن دسته عکاسانی بود که دوربینش همراهش بود.
          به نوشته کرل دیزاین، او می گوید با اینکه عجله داشتم اما در کناری توقف کردم و دوربینم را برداشتم و این منظره را که مشاهده می کنید ثبت کردم. (1996 میلادی)


          و اینگونه بود که با نصب ویندوز ایکس پی؛ چشم کابران به چشم انداز زیبای این عکس منور شد.
          تصویر زیر مربوط به همان منظره در ماه نوامبر سال 2006 می باشد.
          محل عکسبرداری: روستای سونوما واقع در کالیفرنیا

          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • امید1386
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 126

            #8300
            عضو هیئت مدیره بانک رفاه در گفتوگو با فارس تشریح کرد
            ماجرای پیامک برداشت یارانه 28هزار تومانی از برخی حسابها/پولی برداشت نشده است
            خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره بانک رفاه با بیان اینکه پیامک ارسالی به دلیل اتمام تاریخ انقضای کارتها بوده است، گفت: این پول در بانک باقی مانده تا مشتری برای باز کردن حساب جدید اقدام کند و پس از آن پول به حساب واریز خواهد شد.
            شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #8301
              سناريوهاي جديد براي حاملهاي انرژي
              قيمت جديد بنزين؛ 840 يا 990 تومان!
              در حالي كه مجلس تاكيد دارد كه بر اساس قانون هدفمندسازي يارانهها، تصميمگيري درباره نرخ حاملهاي انرژي در سال جاري بر عهده دولت است و دولت بايد در سقف درآمدي مشخص شده در زمينه افزايش دادن يا ندادن آنها نظر بدهد، سناريوهاي مختلفي درباره قيمت بنزين به عنوان يكي از اقلام تاثيرگذار در سبد خانوار مطرح ميشود.

              به گزارش ايسنا علاوه بر اين مجوز به دولت براي تغيير در قيمت حاملهاي انرژي، نمايندگان مجلس همچنين سقف افزايش قيمت حاملهاي انرژي در قانون هدفمند كردن يارانهها را تعيين كردند تا دولت تنها در يك رنج قيمتي مشخص قدرت مانور داشته باشد.

              بر اين اساس و با توجه به مصوبه مجلس مبني بر اينكه قيمت فروش داخلي انواع سوخت با لحاظ كيفيت حاملها و با احتساب هزينههاي مترتب به تدريج تا پايان برنامه پنجم توسعه كمتر از 90 درصد قيمت و بيشتر از قيمت تحويل روي كشتي (فوب) در خليجفارس نباشد، ميتوان گفت كه حداكثر قيمتي كه ميتوان براي بنزين متصور بود 1890 باشد. چرا كه پيش از اين جليل سالاري ـ مديرعامل شركت پخش فرآوردههاي نفتي ايران ـ عنوان كرده بود كه قيمت هر ليتر بنزين سوپر فوب خليجفارس 2100 تومان است.

              بر اساس اين ديدگاه و با توجه به افزايش سالانه 20 درصدي بهاي سوخت دولت بايد براي پر كردن فاصله 700 توماني كنوني تا 1890 توماني سقف طي چهار دوره باقي مانده تا اجراي كامل هدفمندي يارانهها امسال حدود 290 تومان قيمت بنزين را افزايش دهد و قيمت آزاد آن به 990 تومان برسد.

              اما از آنجا كه قيمت فوب شامل بنزين سوپر است و بهاي آن بسيار بالاتر از قيمت بنزين معمولي است ميتوان گفت كه قيمت 1890 تومان براي بنزين عددي دور از انتظار است هر چند كه چندي پيش رييس مجلس عنوان كرده بود دولت در پي عرضه بنزين با بهاي دو هزار تومان است.

              با اين حال و از آنجا كه مجلس تاكيد دارد كه بهاي سوخت بايد در يك دوره پنج ساله به حداكثر خود برسد در سناريوي دوم ميتوان گفت كه در آغاز مرحله دوم هدفمندي، 20 درصد ديگر به قيمت كنوني بنزين افزوده خواهد شد و بهاي آن از 700 به 840 تومان ميرسد كه به نظر ميرسد اين عدد معقولتر باشد.

              در حال حاضر هر ليتر بنزين معمولي با سه قيمت 100، 400 و 700 تومان و 150، 500 و 800 توماني براي بنزين سوپر عرضه ميشود. پيش از اين بنزين معمولي با دو قيمت 100 توماني سهميهاي و 400 توماني آزاد و بنزين سوپر نيز با دو قيمت 150 توماني سهميهاي و 550 توماني آزاد عرضه ميشد.

              البته با توجه به اين كه مصوبه مجلس بر كيفيت حاملهاي سوخت تاكيد ميكند و قيمت بنزين سوپر فوب خليج فارس معيار افزايش قيمت بنزين قرار گرفته است، مشخص نيست، كه قيمت هر ليتر بنزين معمولي توليد داخل با استاندارد يورو 2 نيز قرار است با نرخ بنزين سوپر فوب خليج فارس محاسبه شود يا خير؟

              از سوي ديگر در حال حاضر ماهانه 60 ليتر بنزين 400 توماني در كارت سوخت خودروها شارژ ميشود كه مشخص نيست در مرحله دوم هدفمندي يارانهها با وجود افزايش نرخ بنزين، سهميهبندي اين فرآورده نفتي ادامه مييابد يا خير؟
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

                #8302
                فولاد هرمزگان را فروختند یارانه دادند!نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در اخطار اصل ۵۳ قانون اساسی گفت: ۱۴۵۰ میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش کارخانه فولاد هرمزگان باید به ۸ طرح نیمه تمام فولادی افزوده می شد در حالی که بر خلاف قانون به حساب یارانه ها واریز شده است.

                به گزارش خبرگزاری خانه ملت، در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۷ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی نادر قاضی پور در اخطار اصل ۵۳ قانون اساسی درباره اینکه کلیه دریافتی های دولت باید در حساب های خزانه متمرکز شود یادآور شد: طبق اصل ۴۴ قانون اساسی فولاد هرمزگان در ازای ۱۴۵۰ میلیارد تومان به فولاد مبارکه واگذار شد که براساس ماده ۲۹ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی پول واگذاری باید به ۸ طرح نیمه تمام فولادی افزوده می شد در حالی که بر خلاف قانون به حساب یارانه های نقدی واریز شده است.

                نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در واگذاری شرکت بازرگانی پتروشیمی که میلیاردها تومان ارزش تومانی و ارزی دارد مشخص نشده است مبنای قیمت گذاری شکر که برند جهانی دارد چیست؟

                عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کمیسیون تخصصی اصل ۴۴ از وزارت خارجه موضوع را پیگیری کرده ولی هیچ پاسخی بر مبنای قیمت گذاری اعلام نشده است و هنوز مساله بلاتکلیف است.

                قاضی پور از رئیس مجلس درخواست رسیدگی موضوع را داشت و گفت: از رئیس مجلس می خواهم این اخطار را به قوه قضائیه ارسال کنند تا خارج از نوبت بررسی شود.
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #8303
                  وزير آموزش و پرورش گفت:
                  مدارس کشور پنجشنبه ها تعطیل میشوند
                  وزير آموزش و پرورش گفت: با تصویب شورای عالی آموزش و پرورش و امضای رئیس جمهور از سال آینده مدارس سراسر کشور در تمام مقاطع، پنجشنبه تعطیل است.

                  به گزارش باشگاه خبرنگاران حمیدرضا حاجی بابایی با بیان اینکه از سال آینده علاوه بر مدارس ابتدایی، مدارس راهنمایی،متوسطه سراسر کشور نیز تعطیل خواهد بود افزود:در سالجاری نیز بسیاری از مدارس با هماهنگی مدیر مدرسه در روزهای پنج شنبه تعطیل بود.

                  وی خاطرنشان کرد:تعطیلي پنجشنبه ی مدارس در مقاطع مختلف در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب رسیده و به صورت قانون اجرا می شود.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #8304
                    آمریکا چهارشنبه به ایران حمله میکند!
                    یک هفتهنامه اردنی مدعی شد که آمریکا روز 20 اردیبهشتماه با همراهی رژیم صهیونیستی همزمان به ایران و سوریه حمله میکند.


                    به گزارش مشرق هفتهنامه اردنی "الحیات" به نقل از آنچه "منابع سرّی و ویژه خود" خواند، مدعی شد که آمریکا طرح جدیدی را به همراهی رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران در روز 9 ماه می (20 اردیبهشتماه جاری) در دست اجرا دارد که این حمله شامل صدها حمله موشکی به مراکز حساس و حیاتی ایران است.


                    این گزارش در ادامه ادعاهای خود با ذکر جزئیات مفصل از آمادگی نیروهای آمریکایی در منطقه بهویژه در کشور افغانستان نوشته است که تلاشهای آمریکا برای انجام این حمله ضربتی، از هفتهها پیش آغاز شده و با سفر اخیر "باراک اوباما" رئیسجمهور آمریکا به افغانستان که غیرمنتظره انجام گرفت، تکمیل شده و به پایان رسید.


                    هماکنون بیش از 120 هزار نظامی از نیروهای ناتو به همراه بیش از 68 هزار نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند.


                    این ادعا در حالی مطرح میشود که پیش از این نیز بارها تاریخهای مختلفی از سوی مقامات آمریکایی و اسرائیلی برای حمله به ایران مطرح شده بود که بعد مشخص شد هدف از آن تنها اِعمال جنگ روانی برای پیشبرد اهداف خاص بویژه در مقطع مذاکرات هستهای ایران و غرب بوده است.


                    به نظر میرسد اکنون غرب با در نظر گرفتن این احتمال که در مذاکرات آتی با گروه 1+5 در بغداد، جمهوری اسلامی ایران دست برتر و دست پُرتر را خواهد داشت به فکر درج این قبیل خبرها در رسانههای دست چندم کشورهای عرب وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی افتاده است.


                    الحیات در ادامه گزارش مضحک خود، میافزاید: آمریکا درصدد است به بهانه حمایت از اعراب در قبال تحرکات ایران در مورد جزایر سهگانه، جنگنده بمبافکنهای خود را در خلیج فارس مستقر کرده و بنا بر اعلام این منابع ویژه و آگاه، این حمله شامل سوریه نیز خواهد بود و این کشور نیز از طریق سرزمینهای اشغالی یا آسمان دریای مدیترانه هدف حمله قرار خواهد گرفت!


                    به نظر میرسد اردنیها که تلاش زیادی برای پیوستن به شورای همکاری خلیج فارس نیز دارند قصد دارند با پیوند دادن این خبرها به جنجالآفرینیهای اخیر شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس بر سر موضوع حاکمیت جزایر سهگانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، برای خود نیز در این میان، جایگاهی دست و پا کنند.


                    این گزارش البته در ادامه و برای خالی نبودن عریضه، با اشاره به اینکه ایران قطعاً در مقابل حملات احتمالی آرام نخواهد نشست، نوشت: منطقه در آستانه آتشفشان قرار دارد!
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #8305
                      تونس از امارات در کسب حقوق تاریخی و مشروع اش حمایت می کند با این حال معتقدیم مشکلات را باید در چارچوب گفتگو و احترام روابط میان همسایگان و منافع متقابل پیگیری کرد.
                      تونس حمایت خود را از ادعاهای امارات درباره مالکیت بخشی از سرزمین ایران اعلام کرد!

                      به گزارش عصر ایران، "رفیق عبدالسلام" وزیر امور خارجه تونس در مصاحبه با روزنامه البیان چاپ دبی گفت: تونس بر حاکمیت امارات بر سه جزیره خود تاکید می کند.

                      وی اضافه کرد: تونس از امارات در کسب "حقوق تاریخی و مشروع" (!) اش حمایت می کند با این حال معتقدیم مشکلات را باید در چارچوب گفتگو و احترام روابط میان همسایگان و منافع متقابل پیگیری کرد.

                      قبل از این وزیر امور خارجه تونس در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اماراتی اش در ابوظبی گفته بود: تونس در مسئله جزایر سه گانه، با امارات اعلام همبستگی می کند همانگونه که در نشست اخیر اتحادیه عرب نیز بر این موضوع تاکید شد.

                      عبدالسلام همچنین از پافشاری امارات بر شیوه گفتگو و مذاکره برای حل این بحران با ایران در راستای حفظ امنیت و ثبات در منطقه تقدیر کرده بود.

                      شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات هم موضع تونس را در حمایت از این کشور در مسئله جزایر سه گانه به ویژه در نشست اخیر اتحادیه عرب قابل تقدیر دانست.

                      دولت جدید تونس ، برآمده از انقلاب اخیر این کشور است که با فرار بن علی به پیروزی رسید.
                      علی اکبر صالحی ، وزیر خارجه ایران هفته گذشته در سفر به تونس و ملاقات با همتای خود ، بر تعمیق تعاملات بین دو کشور تاکید کرده بود.

                      امارات مدعی مالکیت بر سه جزیره ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در خلیج فارس است اما ایران این موضوع را به طور کامل رد می کند.

                      امارات چندی پیش به سفر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران به جزیره ایرانی ابوموسی اعتراض کرده بود و برخی از کشورهای عربی از جمله اردن، مراکش، اردن و 6 کشور جنوبی خلیج فارس از ادعاهای امارات علیه ایران حمایت کردند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #8306
                        عباس جعفری دولت آبادی گفت: پرونده ملک زاده در آستانه ارسال به دادگاه و صدور کیفرخواست بود که براساس ارسال نامه و گزارش هایی برای مقام معظم رهبری وی مورد رأفت اسلامی و عفو مقام معظم رهبری قرار گرفت.
                        دادستان تهران در مورد دلیل آزادی ملک زاده گفت: ایشان مورد رافت اسلامی قرار گرفت.

                        به گزارش خبرنگار مهر، عباس جعفری دولت آبادی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه آیا حکم نهایی قاتل دکتر شهید علی محمدی تایید شده است، اظهارداشت: این حکم اعدام بوده و تایید شده و پس از اجرا رسانه ای می کنیم.

                        وی در مورد پرونده ملک زاده نیز گفت: پرونده وی در آستانه ارسال به دادگاه و صدور کیفرخواست بود که براساس ارسال نامه و گزارش هایی برای مقام معظم رهبری وی مورد رأفت اسلامی و عفو مقام معظم رهبری قرار گرفت.

                        همچنین دادستان تهران در مورد جدیدترین پرونده های مربوط به موادمخدر افزود: دو پرونده مهم در دست اجرا داریم که در این دو پرونده 9 متهم به جرم 600 کیلو قاچاق شیشه پرونده آنها تشکیل شده و به قاچاقچیان هشدار می دهیم پلیس و نیروی انتظامی با آنها برخورد خواهد کرد.

                        وی گفت: در این پرونده قاچاقچیان مواد شیشه را در سنگهای مرمر جاسازی کرده بودند.

                        جعفری دولت آبادی در مورد اظهارات اخیر پورمحمدی بابت فساد مالی 100 میلیون یورویی نیز افزود: این مطالب نباید اینگونه بیان شود و ما گلایه داریم این پرونده در تهران دارد پیگیری می شود ولی در مورد پرونده بندرعباس ما نمی توانیم وارد شویم.

                        وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا پرونده ای در مورد حوادث اخیر مترو به دادستانی ارائه شده است، گفت: هنوز پرونده ای ارسال نشده است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

                          #8307
                          امانت داری و اخلاق مداری

                          استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع "خبرگزاری مهر" مجاز است.


                          در واکنش به اظهارات وکیل/
                          قاضی: من دارم خودم را میبازم؛ اینها کشور را خوردند
                          رئیس دادگاه فساد بزرگ مالی در واکنش به دفاعیات وکیل مدیرعامل سابق شرکت فولاد فام اسپادانا گفت: من دارم خودم را می بازم؛ نه به عنوان قاضی بلکه به عنوان شهروند ایرانی، اگر بدانید با این کشور چکار کرده اند وکالت را قبول نمیکردید.

                          به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه نهمین دادگاه فساد مالی بزرگ ، فلاحیان در دفاع از موکلش گفت: آقای م. 21 سال کارمند عالی رتبه در خدمت گروه فولاد فام بوده است.من نمی خواهم برای موکلم توشه برگیرم و شرم دارد بگوید بسیجی هستم زیرا مردم سوال خواهند کرد چرا و رسانه هم تحلیل می کنند که چرا یک برادر شهید و یک وزیر و معاون وزیر در این پرونده هستند. کدام مسئول در خواب است ؟ چند کارمند یقه چرکین این فساد را پدید می آورد؟

                          وکیل مدیرعامل سابق شرکت فولاد فام اسپادانا ادامه داد: اگر دفاعیاتم قانع کننده نبود موکلم را مجازات کنید. اخلال و کلاهبرداری و اخذ وجوه نامشروع از اتهامات موکل من است ولی نحوه تفهیم اتهام قابل بحث است. در بخش اخلال در نظام اقتصادی که در قانون مجازات آمده است جزو طرق مصداقی نیست و آمده است از طریق ضرب سکه و اسکناس و قاچاق.
                          همچنین اخلال در نظام تولید کشور که متاسفانه صادر کنندگان کیفرخواست با این استدلال خودشان قانون درست کردند و می گویند تبانی با مدیران بانکی مفسد.در حالی که در قانون مفسد بانکی نداریم.

                          وی اظهار داشت: آقای مه آفرید خسروی دارنده 40 کارخانه معتبر در کشور و 20 شرکت واسطه ای است و در جایی با موکلم آشنا شده تا اینکه شرکت را خریده است.حالا یک دفعه ای موکل من می شود سردسته کلاهبرداری؟ در قانون آمده است کلاهبردار با استفاده از برخی اقدامات، مالی کسی را ببرد.آیا تعریفی در شبکه یا باند داریم؟ شبکه و باند چند نفر هستند؟ما باید روشن کنیم موکل من چه مالی را برده و این مال کجا است؟ موکل من قبض روح شده است.

                          آیا واقعا 11 تریلیارد ریال به جیب وی رفته است. کل زندگی موکل من 500 میلیون نمی شود. شما می گویید 53 فقره ال سی در حالی که تنها 13 فقره ال سی در زمان مدیریت ایشان باز شده است.

                          وکیل چهارمین متهم پرونده گفت: تمامی وجوه ال سی ها تسویه شده و پول دولت بازگشته است. وزارت اطلاعات در گزارش خود اعلام کرده است که خسروی از حسن نظر موکل من سوء استفاده کرده است.
                          با این اظهارات قاضی دادگاه در جواب وکیل متهم گفت: من دارم خودم را می بازم، نه به عنوان قاضی بلکه به عنوان شهروند ایرانی ، اگر بدانید با این کشور چکار کرده اند وکالت را قبول نمی کردید. وجدان داشته باشید. آقای وکیل شما که ادعای حزب اللهی بودن می کنید ببینید آنها گوشت و کشاورزی و فولاد کشور را گرفتند. اینها کشور را خوردند، آقای فلاحیان ببینید پولها در برزیل و دبی مصرف شده است. برای حق الوکاله نباید خودتو بفروشی. حالا آمدید از پارچه پشت سر من ایراد می گیرید.

                          قاضی سراج گفت: متهمان می گویند اگر یکسال دیرتر این پرونده رسیدگی می شد و کشف می شد مبلغ اختلاس به 10 هزار میلیارد تومان می رسید.

                          مدیرعامل سابق شرکت فولاد فام اسپادانا در جایگاه قرار گرفت و در آخرین دفاعیات خود گفت: من شرکتم را با 3 میلیارد تومان فروختم.من فکر نمی کردم باند بودند.الان فهمیدم.من از کجا می دانستم کلاهبرداری است. فکر می کردم داریم به مملکت خدمت می کنیم.من یک ریال پول نامشروع نگرفتم. 82 میلیون حقوق گرفتم بابتش کار کردم. از قاضی می خواهم حکم برائتم را صادر کنم .

                          نظر

                          • bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

                            #8308
                            منبع "خبرگزاری مهر"

                            /دادگاه فساد بانکی بزرگ/ وکیل "ی. م .م":

                            باید مشخص شود که 11 تریلیون به جیب چه کسی رفته است


                            وزیر اقتصاد، وزیر راه و رییس بانک مرکزی هیچ یک نسبت به خروج ۳ هزار میلیارد علم پیدا نکردهاند اما توقع دارند موکل ساده من که حتی تعریف پولشویی را نیز بلد نیست این را بداند.

                            ایلنا: وکیل "ی. م. م "در دفاع از موکل خود ضمن اعتراض به کیفرخواست عنوان کرد: تفهیم اتهام کلی ترکیبی از سه عنوان مجرمانه، کلاهبرداری، اخلال در سیستم اقتصادی و اخذ وجوه نامشروع است در حالی که نحوه تفهیم این اتهامات محل بحث است.

                            به گزارش خبرنگار ایلنا، همایون فلاحیان وکیل "ی. م. م" خاطرنشان کرد: در مورد شرکت در اخلال نظام اقتصادی باید به مصادیق قانون مجازات اخلال گران توجه کرد در حالی که متاسفانه صادر کنندگان کیفرخواست این عبارات را جزو مصادیق قانون دانسته و از جانب خود قانون وضع کردهاند، در حالی که در قانون تعریفی از مفسد بانکی نداریم.

                            وی ادامه داد: در مقابل یقه سفیدهایی که جرمهای سازمان یافته انجام میدهند با یک مدیر لر ساده طرف هستیم که وی را متهم به اداره باند کلاهبرداری میکنند، درحالی که موکل من تنها از سال ۸۸ با مه آفرید امیر خسروی آشنا شد و در عرض دو ماه و ۱۰ روز ناگهان سردسته باند کلاهبرداران شد.

                            فلاحیان با تاکید بر ضرورت تعریف کلاهبرداری در قانون اذعان داشت: در ابتدا باید ثابت شود که شبکه کلاهبرداری در کار بوده بعد بحث اینکه موکل من سردسته آن بوده را مطرح کنیم. بنابراین وقتی گفته میشود ۱۱ تریلیون موکل من قبض روح میشود، چرا که باید مشخص شود این عدد به جیب چه کسی رفته است چون موکل من کل زندگیش به ۵۰۰ میلیون تومان نیز نمیرسد.

                            وی با اشاره به میزان ۵۳ فقره ال سی در کیفرخواست تاکید کرد: از این میان تنها ۱۳ فقره در زمان مدیریت موکل من باز شده، که آن هم تماما به حساب گروه آریا واریز شده و آنها نیز با بانکها تسویه کردهاند بنابراین این مبلغ در زمان مدیریت موکل من به دولت برگشته شده است.

                            فلاحیان با تاکید بر اینکه دسته چکهای نامبرده مربوط به موکل من نیست، یادآور شد: این دسته چکها برای مدیران جدید بوده است، چراکه موکل من هیچگاه حاضر نشد چک سفید امضا بدهد.

                            وی ادامه داد: طبق توافقی که میان موکل من با آقای امیر خسروی صورت گرفته بود قرار بود ، مه آفرید امیرخسروی باید اسناد حمل را تحویل شرکت فولاد فام اسپادانا میداد در حالی که از حسن نیت موکل من سوء استفاده کرده و از انجام این کار خودداری کرد.

                            وکیل "ی. م .م" با بیان اینکه ال سیهای نامبرده هیچگاه صوری نبود، یادآور شد: با گشایش ال سیها بانک آنها را تنزیل کرد که این مراحل همه در کیش و توسط خسروی و "ش" انجام شد.

                            وی با بیان اینکه قانون گذار شورای عالی پول را پیش بینی کرده استع اعلام کرد: ریاست این شورا با وزیر اقتصاد است که چند وزیر دیگر از جمله وزیر راه و ترابری نیز در آن حضور دارند و از همه مهمتر رئیس بانک مرکزی است، بنابراین بحثی که مطرح میشود این است که آقایان هیچ یک نسبت خروج ۳ هزار میلیارد علم پیدا نکردهاند اما توقع دارند موکل ساده من که حتی تعریف پولشویی را نیز بلد نیست این را بداند.

                            فلاحیان با تاکید براینکه باید مبلغ پولشویی در کیفرخواست اعلام شود، یادآور شد: مجموع درآمد حاصله موکل من از ۱۴ ماهی که درسمت خود مشغول به کار بوده است، برخلاف نظر آقای فراهانی نماینده دادستان ۸۲ میلیون است، بنابراین نباید اذهان عمومی را در این خصوص تشویش کرد.

                            وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: موکل من هیچگاه با نیت ارتکاب جرم در کنار امیرخسروی فعالیت نکرد، بنابراین هیچگاه رد پای وی را کنار مدیران بانکی نمیبینیم.

                            وی با بیان اینکه در اتهامات مندرج در کیفرخواست تناقضات بسیاری است، عنوان کرد: اگر موکل من مال نامشروعی را تحصیل کرده سایرین هم این کار را کردهاند، در حالی که از ۳۵ میلیارد تومانی که درکیفرخواست عنوان شد تنها یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان مربوط به موکل من است.

                            وی در پایان عنوان کرد: از ریاست دادگاه انتظار دارم که با واقع بینی دقیق به مساله نگاه کند چراکه موکل من مدت دو ماه و ۱۰ روز با عنوان بسیجی و برادر شهید زیر بار امضای چک سفید نرفت، بنابراین درخواست دارم تا با رفعت اسلامی حکم برائت موکل من را صادر کنید. در غیر این صورت تخفیف لازم را در حکم وی لحاظ کنید.

                            نظر

                            • اسد-ص
                              ستاره دار(5)
                              • Feb 2011
                              • 669

                              #8309
                              [QUOTE=Mahshid20;124739]آمریکا چهارشنبه به ایران حمله میکند!
                              یک هفتهنامه اردنی مدعی شد که آمریکا روز 20 اردیبهشتماه با همراهی رژیم صهیونیستی همزمان به ایران و سوریه حمله میکند.


                              به گزارش مشرق هفتهنامه اردنی "الحیات" به نقل از آنچه "منابع سرّی و ویژه خود" خواند، مدعی شد که آمریکا طرح جدیدی را به همراهی رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران در روز 9 ماه می (20 اردیبهشتماه جاری) در دست اجرا دارد که این حمله شامل صدها حمله موشکی به مراکز حساس و حیاتی ایران است.


                              این گزارش در ادامه ادعاهای خود با ذکر جزئیات مفصل از آمادگی نیروهای آمریکایی در منطقه بهویژه در کشور افغانستان نوشته است که تلاشهای آمریکا برای انجام این حمله ضربتی، از هفتهها پیش آغاز شده و با سفر اخیر "باراک اوباما" رئیسجمهور آمریکا به افغانستان که غیرمنتظره انجام گرفت، تکمیل شده و به پایان رسید.


                              هماکنون بیش از 120 هزار نظامی از نیروهای ناتو به همراه بیش از 68 هزار نظامی آمریکایی در افغانستان حضور دارند.


                              این ادعا در حالی مطرح میشود که پیش از این نیز بارها تاریخهای مختلفی از سوی مقامات آمریکایی و اسرائیلی برای حمله به ایران مطرح شده بود که بعد مشخص شد هدف از آن تنها اِعمال جنگ روانی برای پیشبرد اهداف خاص بویژه در مقطع مذاکرات هستهای ایران و غرب بوده است.


                              به نظر میرسد اکنون غرب با در نظر گرفتن این احتمال که در مذاکرات آتی با گروه 1+5 در بغداد، جمهوری اسلامی ایران دست برتر و دست پُرتر را خواهد داشت به فکر درج این قبیل خبرها در رسانههای دست چندم کشورهای عرب وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی افتاده است.


                              الحیات در ادامه گزارش مضحک خود، میافزاید: آمریکا درصدد است به بهانه حمایت از اعراب در قبال تحرکات ایران در مورد جزایر سهگانه، جنگنده بمبافکنهای خود را در خلیج فارس مستقر کرده و بنا بر اعلام این منابع ویژه و آگاه، این حمله شامل سوریه نیز خواهد بود و این کشور نیز از طریق سرزمینهای اشغالی یا آسمان دریای مدیترانه هدف حمله قرار خواهد گرفت!


                              به نظر میرسد اردنیها که تلاش زیادی برای پیوستن به شورای همکاری خلیج فارس نیز دارند قصد دارند با پیوند دادن این خبرها به جنجالآفرینیهای اخیر شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس بر سر موضوع حاکمیت جزایر سهگانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، برای خود نیز در این میان، جایگاهی دست و پا کنند.


                              این گزارش البته در ادامه و برای خالی نبودن عریضه، با اشاره به اینکه ایران قطعاً در مقابل حملات احتمالی آرام نخواهد نشست، نوشت: منطقه در آستانه آتشفشان قرار دارد![/QUOT


                              لطفا لینک خبرمربوطه را بگذارید . تشکر

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #8310
                                ایرنا نوشت:

                                داربست های بخش شمالی گنبد و مناره های مصلای تهران - محل برگزاری نمایشگاه کتاب- عصر امروز فروریخت.

                                خوشبختانه در این حادثه به بازدید کنندگان از نمایشگاه کتاب آسیبی وارد نشده است.

                                دست اندرکاران نمایشگاه کتاب بررسی علل این حادثه را در دستور کار خود قرار دادند.

                                خبرگزاری مهر نیز در این زمینه نوشت:

                                رویداد این حادثه در ساعت 14:00 امروزاز طریق سامانه 125 به ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اطلاع داده شد که بلافاصله نیروهای آتش نشانی مستقر در مصلای تهران به محل اعزام شدند.
                                سعید علیزاده فرمانده آتش نشانان حاضر در محل گفت: قبل از وقوع این حادثه تعدادی از کارگران یک شرکت پیمانکار سرگرم بازکردن داربست های نصب شده در داخل گنبد اصلی مصلی بودند که ناگهان بدلیل رعایت نکردن نکات ایمنی بخشی از آن فروریخت.
                                وی افزود: بررسی های اولیه نشان داد که از زمان نصب این داربست ها دو سال می گذرد که به دلیل فرسوده شدن پیچ و مهره ها و بست ها، بخش عمده ای ازداربست ها به هنگام برچیده شدن توسط کارگران از کنترل خارج شده و به پایین فروریخت.
                                علیزاده ادامه داد: درجریان این حادثه 4 نفر از کارگران در زیر داربست ها مانده و به سختی مجروح شدند که مصدومین با کمک دیگر کارگران از زیر داربست ها بیرون کشیده شدند.
                                این فرمانده آتش نشانی ناوارد بودن کارگران و همچنین فرسودگی اتصالات را علت بروز این حادثه دانست و افزود: آتش نشانان بعد از تحویل مجروحین به اورژانس برای اعزام به مرکزدرمانی، ایمن کردن محل حادثه را انجام دادند و دوباره به محل استقرار خود در نمایشگاه بین المللی کتاب بازگشتند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X