اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #8431
    ركود «طلايي» در بازار خودرو



    گروه خودرو- ظاهرا نوسان نرخ ارز و سکه بر بازار خودرو کشور نیز تاثیرگذار است، به نحوی که نمایشگاهداران پایتخت معتقدند با توجه به سیر نزولی قیمت ارز و سکه، تقاضای خرید برای خودرو نیز کاهش یافته است.
    به گفته آنها، معمولا هر گاه نرخ ارز و سکه بالا میرود، تقاضا برای خودرو افزایش ميیابد و هرگاه قیمت این دو افت ميکند، میل مشتریان نیز برای خرید خودرو کاهش پیدا ميکند.


    حال نیز که سکه و ارز روزهای آرامی را پشت سر ميگذارند، بازار خودرو نیز آرامتر و بیرمقتر از قبل شده و انتظار اواخر بهار را ميکشد تا دوباره شاهد حضور مشتریان باشد.
    رکود بازار خودرو تثبیت قیمتها را نیز به دنبال داشته و بیشتر خودروها اعم از داخلی و خارجی، تغییر قیمت خاصی را در هفته جاری تجربه نکردند. البته پراید از مرز 10 میلیون تومان نیز گذشته و یکی دو خودرو وارداتی نیز افزایش قیمتی محدود داشتهاند.
    به نظر ميرسد بازار خودرو کشور به خصوص در بخش داخلیها فعلا آرام خواهد ماند و تا اواخر بهار که معمولا خریدو فروش خودرو دوباره رونق ميگیرد، اتفاق خاصی در آن رخ نمیدهد.
    تحقق این پیشبینی البته به شرطی است که اتفاقات غیرمنتظرهای مانند توقف یا کاهش تولید و عرضه خودروها رخ ندهد.

    اما به بازار برویم و ببینیم قیمت انواع خودرو در بازار کشور طی هفته جاری به چه شکل بوده است.

    در بین خودروهای داخلی، هم اکنون پژو 206 تیپ 2 قیمتی برابر با 16 میلیون و 800 هزار تومان دارد و این در حالی است که گفته ميشد تولید آن به دلیل کمبود قطعات متوقف شده است. البته ایران خودروییها اعلام کردهاند که 206 هرگز با توقف تولید در هفتههای اخیر مواجه نبوده و 9 هزار دستگاه از این محصول به تولید رسیده است. ایران خودروییها همچنین خبر توقف تولید پژو 405 را نیز تکذیب کردهاند.
    در بین دیگر خودروهای داخلی، هم اکنون پژو 206 تیپ 6 قیمتی برابر با 23 میلیون و 500 هزار تومان دارد و این قیمت نشان ميدهد تیپ 6 هنوز هم بازاری حبابی را به خود ميبیند و عرضه و تقاضای آن همخوانی چندانی با هم ندارند.
    آن طور که فعالان بازار ميگویند، هم اکنون تندر-90 مدل E2 17 میلیون و 900 هزار تومان به فروش ميرسد که در مقایسه با هفته گذشته تغییر خاصی را به خود نمی بیند. مدل E1 تندر نیز 16 میلیون و 300 هزار تومان خرید و فروش ميشود. از بازار خودروهای شاسی بلندی مانند قشقایی و ویتارا هم خبر ميرسد که اولی 69 میلیون تومان قیمت دارد و دومی نیز در مدل فول خود 65 میلیون تومان به فروش ميرسد.

    همچنین ماکسیما نیز با همان قیمت 59 میلیون و 500 هزار تومان خود خرید و فروش ميشود و مگان نیز در مدل فول خود 40 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد. به گفته نمایشگاهداران خودرو پایتخت، مگان دندهای 1600 سی سی نیز قیمتی معادل 36 میلیون و 500 هزار تومان را دارا است.
    به گفته فعالان بازار، قیمت پراید در حال حاضر از مرز 10 میلیون تومان نیز گذشته و مدل هاچ بک فول آن 10 میلیون و 100 هزار تومان به فروش ميرسد.
    اما در بازار وارداتیها، هم اکنون هیوندایی IX55 قیمتی برابر با 103 میلیون تومان دارد که در مقایسه با هفته گذشته کمی گران شده است.
    مدل i30 اتومات هیوندایی هم 52 میلیون تومان خرید و فروش میشود و IX35 نیز 91 میلیون تومان به فروش ميرسد. به گفته فعالان بازار، آزرا نیز در مدل فول خود 111 میلیون تومان خرید و فروش ميشود و سوناتا هم 81 میلیون تومان قیمت دارد. از بازار محصولات کیا هم خبر میرسد که اسپورتیج 92 میلیون تومان به فروش ميرسد و موهاوی هم در قله 88 میلیون تومان قرار دارد.
    همچنین در بین محصولات تویوتا نیز، کمری دارای قیمتی معادل 64 میلیون تومان است و کرولا 58 میلیون تومان به فروش ميرود.

    لکسوس RX و پرادو نیز به ترتیب 190 و 162 میلیون تومان قیمت دارند، که در مورد دومی باید گفت حدود دو میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

      #8432
      تمارض براي گرفتن پنالتي حرام اعلام شد
      يک مجمع فقه اسلامي در سودان، حکم سجده کردن ورزشکاران و تمارض جهت گرفتن پنالتي را اعلام کرد.

      --------------------------------------------------------------------------------
      مجمع فقه اسلامي در سودان سجده کردن ورزشکاران بر روي زمين را پس از شادماني بخاطر پيروزي، به عنوان نوعي شکر براي خداوند جايز دانسته است.

      اين مجمع در ادامه خاطر نشان کرد: «پس از سجده شکر، بجا آوردن سلام واجب نيست و براي انجام آن نيازي به رو به قبله بودن نمي باشد.» اين مجمع فقهي، سجده اي که بازيکنان فوتبال پس از رسيدن به گل يا پيروزي در زمين فوتبال انجام مي دهند را در انتشار و تبليغ اسلام سهيم مي داند. اين در حالي است که عده اي از علماء با انتقاد از اين حرکت پرسيده بودند که مگر گل زدن يک نعمت است تا به خاطر آن شکر خدا بجا آورده شود؟ در همين راستا، دو عالم سعودي نيز، تمارض بازيکنان فوتبال براي گول زدن داور به جهت گرفتن پنالتي يا گرفتن ضربه آزاد به منظور رسيدن به گل، حرام دانستند.

      "عبدالله مطلق" يکي از اين دو عالم سعودي گفته است که اين کار يک نوع گول زدن و دروغ گفتن است و حرام شرعي به حساب مي آيد و بازيکن زماني که اين کار را انجام دهد مرتکب گناه مي شود مخصوصا زماني که بازيکن به خدا سوگند ياد کند که در اينجا بازيکن مرتکب يکي از گناهان کبيره اي شده است که بر هر مسلماني واجب است از آن اجتناب کند.


      خداروشكر كه نياز به سلام نيست بعدش:d
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #8433
        دو محموله نفتی معامله شد
        معاوضه نفت ايران با طلاي چين
        نفت ايران با طلاي چيني معاوضه شد. پيش از اين تهران پذيرفته بود تا بخشي از پول نفتش را از پكن به «يوان» بگيرد. هند هم سال گذشته طي توافقي با ايران اعلام كرده بود تا 45درصد پول نفت وارداتي از ايران را به روپيه پرداخت كند. حالا «والاستريت ژورنال» در گزارشي از معاوضه دو محموله نفتي ايران با طلاي چيني خبر داده است: «اخيرا دو محموله نفتي ايران در ازاي دريافت طلا به چين ارسال شده است.»

        به نوشته روزنامه شرق منابع آگاه گفتهاند تهران و پكن توافق كردهاند تا بخشي از پول نفت صادراتي با طلا و يوان تسويه شود. يك منبع مطلع هم به «داوجونز» گفته است چين در حال حاضر يكسوم نفت صادراتي ايران را خريداري ميكند.

        اين در حالي است كه صادرات روزانه ايران به چين در ماههاي اخير به دليل اختلاف بر سر قيمت كاهش يافته بود. استراتژي گرفتن طلا از چينيها در قبال فروش نفت، از گرفتن «يوان» كمتلاطمتر است. هر چند، نوسان قيمت طلا، ممكن است ما را متضرر كند. در صورتي كه «يوان» تبديل نشود لاجرم بايد پول نفت صادراتي را صرف خريد كالا از چين كرد. فعلا خبر ارسال دو كشتي نفت به چين در قبال گرفتن طلا، منتشر شده است.
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

          #8434
          کشف ذخایر عظیم نفت در دریای خزر توسط ایران
          در حال حاضر میزان ذخایر گاز طبیعی کشف شده در بلوک 6 اکتشافی در دریای خزر به طور کامل نهایی نشده است اما مطالعات اولیه نشان می دهد که این میدان گاز طبیعی علاوه بر ذخایر گاز و میعانات گازی دارای ذخایر قابل توجه نفت خام است.
          پس از کشف یک میدان 50 تریلیون فوت مکعبی گاز در دریای خزر، با ادامه فعالیتهای اکتشافی سکوی نیمهشناور امیرکبیر ایران موفق به کشف ذخایر جدید نفتی در این منطقه شده است که بهزودی جزئیات آن توسط وزیر نفت اعلام میشود.

          به گزارش مهر، با تکمیل بخشی از مطالعات اکتشافی در میدان گازی سردار جنگل در آبهای عمیق دریای خزر، شرکت ملی نفت ایران موفق به کشف ذخایر عظیم نفت خام در این منطقه شده است.

          بر این اساس پیش بینی می شود همزمان با یکصدمین سفر استانی هیات دولت به استان خراسان رضوی جزئیات کشف ذخایر عظیم و جدید نفتی ایران در دریای خزر توسط رستم قاسمی وزیر نفت اعلام شود.

          این در حالی است که آذر ماه سال گذشته با گذشت یک دهه از آغاز ساخت فعالیت‎های اکتشافی ایران و ساخت سکوی نیمه شناور امیرکبیر، ایران در آبهای عمیق دریای خزر یک مخزن با ذخیره 50 تریلیون فوت مکعبی گاز طبیعی کشف کرد.

          بر اساس اعلام مسئولان شرکت ملی نفت ایران، میدان تازه اکتشاف شده گاز طبیعی در آبهای حاکمیتی ایران در دریای خزر قرار گرفته است و با هیچ یک از کشورهای همسایه مشترک نیست.

          شرکت ملی نفت ایران برای کشف این ذخیره جدید هیدروکربوری تاکنون هفت حلقه چاه اکتشافی در آبهای عمیق دریای خزر حفاری کرده است که در نهایت هشتمین چاه اکتشافی در این حوزه دریایی به کشف یک میدان عظیم گازی ختم شده است.

          با دستور رستم قاسمی وزیر نفت به منظور بررسی بیشتر و تکمیل مطالعات اکتشافی میدان تازه اکتشاف شده گاز طبیعی قرار است با تکمیل چاه اکتشافی یک حلقه چاه توصیفی در این میدان گازی کشف شود.

          در حال حاضر میزان ذخایر گاز طبیعی کشف شده در بلوک 6 اکتشافی در دریای خزر به طور کامل نهایی نشده است اما مطالعات اولیه نشان می دهد که این میدان گاز طبیعی علاوه بر ذخایر گاز و میعانات گازی دارای ذخایر قابل توجه نفت خام است.

          به طوریکه در این بلوک اکتشافی حدود 8 تا 10 میلیارد بشکه ذخایر نفت خام وجود دارد که با توجه به ادامه فعالیتهای اکتشافی در مورد حجم دقیق ذخایر نفت این بلوک در شرایط فعلی نمی توان اظهار نظر کارشناسی انجام داد.

          در همین حال رستم قاسمی وزیر نفت سال گذشته در نامهای ضمن تشکر از دستاندرکاران شرکت نفت خزر، میدان جدید گازی کشف شده در دریای خزر را نام گذاری کرده است.

          در این نامه رستم قاسمی وزیر نفت خطاب به احمد قلعه بانی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ضمن تقدیر و تشکر از کلیه دستاندرکاران شرکت نفتخزر، تاکید کرده بود به این ترتیب میدان کشفشده گازی به نام «سردار جنگل» میرزا کوچک خان نام گذاری میشود.

          اخبار تکمیلی کشف این میدان عظیم نفتی به زودی توسط وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران اعلام خواهد شد.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

          نظر

          • بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

            #8435
            سولماز نفر اول مسابقات رقص شبکه ماهواره ای “تی وی پرشیا” در بدو ورود به ایران به زندان اوین منتقل شد


            طی خبری که منتشرشده رقصنده ای بنام سلماز که درتلویزیونی درالمان شرکت نموده و در مسابقه رقص هم برنامه اجرا کرده است. هفته پیش هنگام ورود به ایران درفرودگاه دستگیر و بازداشت شده است این رقصنده به نام سولماز بوده که ظاهرا در مسابقه رقص یکی از شبکه های ماهواره ای اول شده و بعد از برگشتن به ایران بازداشت و چند روزی هم در زندان اوین مهمان زندانیان سیاسی بوده و بعد با قرار کفالت آزاد شده و البته توی اون چند روز سخاوتمندانه هنرش رو توی بند زنان واسه بقیه عرضه کرده بوده… =))=))=))


            نظر

            • مجیدشمسعلی
              كاربر فعال
              • Aug 2025
              • 643

              #8436
              آیا آتش سوزی در بازار مبل بر بورس تاثیر داره؟

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #8437
                در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                آیا آتش سوزی در بازار مبل بر بورس تاثیر داره؟
                =))
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

                  #8438
                  در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
                  آیا آتش سوزی در بازار مبل بر بورس تاثیر داره؟
                  بله مطمئنا! وقایعی از قبیل آتش سوزی، دزدی اموال، دعوا های خانوادگی، اختلاط های داخل اردو های کوه نوردی و..... همه تاثیر شگرفی بر بورس خواهند گذاشت;)
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #8439

                    کشته و مجروح شدن ۷نفر بر اثر ازدحام در محل اجرای برنامه خاله شادونه / 3 نفر بازداشت شدند

                    خبرگزاری فارس: فرماندار خرمدره گفت: بر اثر ازدحام برای خروج از محل اجرای برنامه خاله شادونه در خرمدره 7یک کودک ۷ساله جان سپرد و ۶ نفر دیگر مجروح شدند.


                    رحیم نوری پور لحظاتی پیش در گفتوگوی اختصاص با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: این حادثه عصر امروز در سالن 3 هزار نفری شهدای خرم دره رخ داد.

                    وی با اشاره به اینکه ظرفیت سالن 3 هزار نفر بوده ولی بیش از 4 هزار نفر وارد سالن شدهاند، تصریح کرد: این سالن دو درب خروجی دارد، که هنگام خروج ازدحام تماشاگران موجب ایجاد حادثه شده است.

                    فرماندار خرمدره با بیان اینکه هفت نفر در این جریان دچار حادثه شدهاند تصریح کرد: در این حادثه یک کودک هفت ساله جان خود را از دست داد.

                    وی با بیان اینکه یک نفر نیز در کما به سر میبرد، افزود: حال چهار نفر از حادثه دیدگان نیز وخیم گزارش شده است.

                    نوری پور افزود: در این حادثه سه نفر نیز بازداشت شدهاند.

                    انتهای پیام/ر10


                    ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • Captain Nemo
                      مدیر
                      • Dec 2010
                      • 2934

                      #8440
                      شماره گذاري وانت نيسان هم متوقف شد

                      دبير انجمن خودروسازان از توقف شماره گذاري وانت نيسان مجهز به ترمز abs از ابتداي ارديبهشت ماه امسال عليرغم ابلاغيه وزارت صنعت، معدن و تجارت به پليس مبني بر بلامانع بودن شماره گذاري اين خودرو خبر داد.

                      احمد نعمتبخش در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: اعتبار ابلاغيه قبلي سازمان ملي استاندارد در خصوص شماره گذاري وانت نيسان آخر فروردين امسال به پايان رسيد و شماره گذاري
                      اين خودرو متوقف شد.

                      وي با بيان اينكه سازمان ملي استاندارد پس از بررسي دوباره استانداردهاي خودرو وانت نيسان و اصلاحاتي همچون نصب فرمان دو تكه تلسكوپي و تاخوگراف، استاندارد اين خودرو
                      را تاييد و ابلاغيه شماره گذاري آنرا صادر كرد، خاطرنشان كرد: اين تاييديه و ابلاغيه شماره گذاري وانت نيسان در تاريخ 10 ارديبهشت ماه از سوي وزارت صنعت، معدن و تجارت به پليس
                      ابلاغ شد؛ با اين حال با وجود اين ابلاغيه شماره گذاري وانت نيسان مجهز به ترمز abs همچنان متوقف است.
                      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                      شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #8441
                        منطقه یورو را منحل کنید
                        فارس به نقل از شبکه بیبیسی، رهبر حزب استقلال انگلیس با اشاره به بالا گرفتن نارضایتیها در منطقه یورو، نسبت به احتمال وقوع انقلاب در برخی از کشورهای اروپایی، هشدار داد.


                        "نایگل فریگ" رهبر حزب استقلال انگلیس در صحبتهای خود در پارلمان اروپا، افزایش تعداد احزاب در کشورهای اروپایی را نشانهای بر تولد مجدد سوسیالیسم ملی در کشورهایی نظیر یونان دانست.


                        فریگ که حزب او خواستار خروج انگلیس از اتحادیه اروپاست، با اشتباه ارزیابی کردن مسیر اتحادیه اروپا، خواستار پایان پروژه اتحادیه اروپا و انحلال این اتحادیه شد.


                        روز گذشته هم "الکس تسیپراس" رهبر حزب چپگرای یونان، وام صندوق پول بینالملل و اتحادیه اروپا و همچنین نتایج ناشی از سیاستهای ریاضتی را "وحشیگری" نامیده بود.


                        فریگ در ادامه اتحادیه اروپا را به کشتی "تایتانیک" تشبیه کرد که اکنون به کوه یخ برخورد کرده است. او این اتحادیه را اتحادیه "شکست اقتصادی" نامید که مملو از بیکاری و رشد اندک است.


                        او در نهایت با اشاره به این موارد، گفت: اتحادیه اروپا خطر بزرگی برای کل قاره به حساب میآید. ما با نارضایتی جمعی روبرو هستیم، و حتی احتمال انقلاب در برخی از کشورها وجود دارد.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

                          #8442
                          پاداش 979 میلیونی برای هیات مدیره یک بانک

                          مجمع سالانه بانک پاسارگاد به تقسیم سود 23 تومانی هر سهم و پاداش 979 میلیون تومانی برای ۷ عضو هیات مدیره رای داد.

                          به گزارش فارس، بانک پاسارگاد در حالی از 25 مرداد سال گذشته به عنوان نهمین بانک وارد بورس شده که در پی اتمام سال مالی منتهی به 29 اسفند 90 ، دیروز مجمع سالانه ای را برگزار کرد.

                          براساس این گزارش، در این مجمع بعد از تصویب صورتهای مالی و معاملات موضوع ماده 129 اصلاحیه قانون تجارت مقرر شد، به ازای هر سهم 23 تومان سود توزیع شود.

                          همچنین 979 میلیون تومان پاداش برای 7 عضو هیات مدیره این شرکت به تصویب رسید و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان بازرس قانونی و حسابرس مستقل اصلی و موسسه حسابرسی مختار و همکاران به عنوان بازرس قانونی و حسابرس علیالبدل انتخاب شدند.

                          حق حضور اعضای غیر موظف هیئتمدیره هم بهازای حداقل یک جلسه در ماه یک میلیون و 400 هزار تومان تصویب شد
                          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                          شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                          نظر

                          • Anssa
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 63

                            #8443
                            بي بي سي گزارش داد:

                            اشتون و نتانیاهو 'درباره ایران گفت و گو کردند


                            کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در بیت المقدس با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درباره ایران گفتگوهایی داشته است و ایهود باراک، وزیر دفاع، آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه و شائول موفاز، از معاونان نخست وزیر اسرائیل هم در این جلسه حضور داشته اند.
                            اسرائیل می گوید که ایران باید غنی سازی اورانیوم را متوقف، تمام اورانیوم غنی شده خود را از این کشور خارج و تاسیسات اتمی فردو در حوالی قم را تعطیل کند.
                            اما ایران غنی سازی اورانیوم را حق مسلم خود می داند و می گوید برنامه اتمی اش صلح آمیز است.
                            گفت و گو های اتمی ایران با کشورهای ۱+۵ (شامل پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل یعنی آمریکا، بریتانیا، فرانسه، چین و روسیه به علاوه آلمان) پس از ۱۴ ماه توقف، روز شنبه ۱۴ آوریل (۲۶ فروردین) به میزبانی ترکیه در شهر استانبول از سر گرفته شد.
                            دو طرف، این گفت و گوها را "مثبت و سازنده" ارزیابی کردند و قرار شد دور دوم این مذاکرات روز سوم خرداد در بغداد پایتخت، عراق برگزار شود.
                            اسرائیل از خوشبینی محتاطانه ای که این گفت و گوها در میان بعضی دولتمردان غربی ایجاد کرده، نگران است و می گوید که طولانی شدن گفت و گوها ممکن است فرصت پیشرفت بیشتر در برنامه های خود را برای ایران فراهم کند.
                            نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرده است که این کشور طی نامه ای رسمی روز جمعه هشتم اردیبهشت (۲۷ آوریل) آمادگی خود را برای مذاکره با آژانس اعلام کرده و این مذاکرات روزهای ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت (۱۴ و ۱۵ مه) در وین برگزار می شود.

                            آقای سلطانیه گفت تصمیم ایران به برگزاری دور تازه مذاکرات با آژانس "نشانگر روح همکاری با این نهاد بینالمللی و عزم سیاسی ایران برای حل و فصل و رفع ابهامات است."
                            آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارشی که حدود دو ماه پیش منتشر شد، با ابراز نگرانی در مورد برنامه هستهای ایران، تاکید کرده بود که با وجود انجام مذاکرات فشرده با مقامهای ایرانی، ابهامات در مورد ابعاد احتمالی نظامی برنامه هستهای ایران، همچنان به قوت خود باقی است.
                            در این گزارش آمده بود که ایران نگرانیهای آژانس را بیاساس خوانده است و طرفین در این مورد، به شکل قابل توجهی دچار اختلاف نظر هستند.

                            از حالا براي مذاكرات 3 خرداد دارن جو مي سازن !
                            آخرین ویرایش توسط Anssa؛ 2012/05/10, 23:07.

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #8444
                              سیل واردات نوتبوک به ایرانامارات بزرگترین مبداء نوت بوکهای وارداتی به ایران در سال گذشته بود؛ به طوری که سهم اين كشور از کل نوت بوکهای وارداتی به ايران به بیش از 95 درصد معادل 465 میلیون دلار رسید. چین با 16 میلیون دلار و مالزی نیز با 2.5 میلیون دلار صادرات در رده های بعدی قرار گرفتند.
                              واردات انواع نوت بوک به کشور در سال 1390 با رشد خیره کننده 50 درصدی به بیش از 487 میلیون دلار رسید.

                              به گزارش ایسنا، براساس آمار گمرک ایران، در سال گذشته واردات انواع نوت بوک به کشور با رشد 49.1 درصدی نسبت به سال 1389 به بیش از 487.7 میلیون دلار رسید.

                              وزن نوت بوک های وارداتی به کشور نیز با افزایش 28 درصدی به بیش از 4500 تن رسید.

                              امارات بزرگترین مبداء نوت بوکهای وارداتی به ایران در سال گذشته بود؛ به طوری که سهم اين كشور از کل نوت بوکهای وارداتی به ايران به بیش از 95 درصد معادل 465 میلیون دلار رسید. چین با 16 میلیون دلار و مالزی نیز با 2.5 میلیون دلار صادرات در رده های بعدی قرار گرفتند.

                              تعداد بسیار محدود نوت بوک نیز طی سال گذشته از آلمان، آروبا، آندورا، اسپانیا، استرالیا، آمریکا، تایلند، تایوان، ترکیه، کره جنوبی، سنگاپور، کانادا، نروژ و هنگکنگ وارد ایران شد.
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #8445
                                لاوروف: انفجارهای دمشق توسط تروریستها و با حمایت نیروهای خارجی انجام شد
                                خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه روسیه گفت که انفجارهای روز پنجشنبه سوریه احتمالا توسط تروریستهای داخلی و با حمایت نیروهای خارجی انجام شده است.


                                به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، "سرگی لاوروف" روز پنجشنبه گفت که دو انفجاری که "دمشق" را لرزاند احتمالا توسط تروریستهای داخلی و با کمک نیروهای خارجی انجام شده است.

                                وی که در جمع خبرنگاران صحبت میکرد، افزود: برخی از شریکانمان اقداماتی عملی با هدف منفجر کردن اوضاع در سوریه اتخاذ کردهاند.

                                لاوروف و برخی دیگر از مقامات کرملین اعلام کردهاند که برخی از کشورهای غربی با دادن اسلحه و برخی امکانات دیگر از مخالفان سوریه حمایت میکنند.

                                صبح روز پنجشنبه دو انفجار قوی پایتخت سوریه را لرزاند که در نتیجه این انفجارها دست کم 55 نفر کشته و صدها نفر دیگر مجروح شدند.

                                شاهدان عینی گفته اند که هدف یکی از این انفجارها یک مرکز امنیتی در منطقه "متحلق جنوبی" بوده است.

                                این دو انفجار در مناطق شلوغ و پر رفتوآمد پایتخت روی داد.

                                انتهای پیام/.


                                ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X