اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

    #8686
    ۲ دقیقه اکسیژن، ۵ هزار تومان!
    خبرآنلاین: با گذشتن آلودگی هوای شهرهای بزرگ کشور همچون تهران از مرز هشدار بازار فروش اکسیژن داغ شد.


    در حال حاضر اکسیژن به صورت کپسول هایی شبیه اسپری در داروخانه به فروش می رسد.


    براین اساس می توانید 2 دقیقه اکسیژن برای تنفس را به قیمت 5 هزار تومان از داروخانه های کشور خریداری کنید.


    این محصول در حجم 2و 5و 8 لیتری بفروش می رسد.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

    نظر

    • امید1386
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 126

      #8687
      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده هسته ای چالش ظالمانه تحمیلی بر ایران است که با یک یا دو مذاکره حل نمی شود. اینکه اجلاس بغداد منتهی به پایان گفتگوها باشد انتظار غلطی است.

      به گزارش مهر، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران به ارائه گزارشی از دیدارش با رئیس جمهور و رئیس مجلس ترکمنستان پرداخت.

      نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجلاس بغداد گفت: اجلاس بغداد در ادامه مذاکرات استانبول انجام می شود، بحث هسته ای که چالش ظالمانه تحمیلی بر ایران است با یک یا دو مذاکره حل نمی شود.

      وی ادامه داد: آنچه که در این میان مهم است تاکید ایران بر حق خود در دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای علیرغم فشارهای بین المللی، سیاسی و اعمال قطعنامه ها است.

      بروجردی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در جهت احقاق حقوق و حفظ منافع خود عمل می کند. امروز هم نمایندگان در بیانیه ای ضمن تاکید از تیم مذاکره کننده حمایت قاطع خود را از این تیم و منافع ملی جمهوری اسلامی اعلام می کنند.

      وی با بیان اینکه راهبرد اجلاس بغداد مشخص است، گفت: ایران هیچ گاه مذاکرات با 1+5 در بعد هسته ای را محدود نکرده است به همین دلیل بسته پیشنهادی ایران به این گروه مجموعه ای از مسائل مهم را در بر گرفته که شامل مقابله با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر و انرژی است.

      رئیس کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: در اجلاس بغداد بحث هسته ای یک حلقه از زنجیره گفتگو با 1+5 است که دارای حلقه های متعدد بوده است.

      بروجردی گفت: اظهارات اخیر اشتون نشان می دهد که عملا از این مرحله عبور کرده ایم.

      وی ادامه داد: فشار صهیونیست ها و آمریکا در این راستاست که پرونده هسته ای ایران به نقطه پایان نرسد و استمرار یابد. علت استمرار ادعاهای آمریکا به همین دلیل است.

      رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با اصل گفتگو با کشورهای 1+5 موافق هستیم، اظهار داشت: امیدواریم در مذاکرات بغداد، 1+5 با توجه به واقعیت های صحنه و با احترام به حق ایران در دستیابی به فناوری هسته ای سیاست تقابل را به سیاست تعامل تبدیل کند تا بدین وسیله اجلاس بغداد منتهی به پایان گفتگوها شود.

      بروجردی در خصوص تاکید سنای آمریکا برای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران گفت: ما از منافع ملی خود با جدیت دفاع می کنیم و معتقدیم تحولاتی با توجه به تغییرات در فرانسه و آمریکا در راه است و سیاستمداران جدید این کشور نیز تمایل به تفاهم دارند.

      وی ادامه داد: آمریکا با اقدام نظامی صهیونیست ها علیه ایران مخالف است زیرا در دو آزمون سخت در عراق و افغانستان شکست خورده است.

      وی با تاکید بر اینکه گزینه نظامی علیه ایران بسیار دور از ذهن است اظهار داشت: صهیونیست ها که تجربه جنگ 33 و 22 روزه و شکست سخت را در حافظه تاریخی خود دارند مرتکب چنین اشتباهی نخواهند شد.

      رئیس کمیسیون امنیت ملی در خصوص مذاکرات اخیر ایران و آژانس در وین گفت: چند روز پیش در وین مذاکرات مفصلی صورت گرفت بر اساس این مذاکرات سیاسی جمهوری اسلامی همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی است.

      وی در پایان تاکید کرد: نظارت آژانس چه در قالب بازرسی ها و دوربین ها در حال اعمال است اما اسرائیل و آمریکا با دادن اطلاعات غلط در حال شبهه افکنی ها هستند بنابراین جمهوری اسلامی با اصل گفتگو و شفاف سازی قصد مقابله با این سیاست آمریکا را دارد.
      شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

      نظر

      • مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

        #8688
        اتهامات مدیر عامل سابق ایمیدرو/ رشوه 900 میلیونی و اختلال در نظام اقتصادی کشور
        نماینده دادستان تهران در یازدهمین جلسه دادگاه فساد مالی دریافت رشوه 900 میلیون تومانی و اخلال در نظام بانکی را از اتهامات مدیر عامل سابق شرکت ایمیدرو دانست.


        به گزارش خبرنگار قضایی فارس، در ادامه جلسه دادگاه فساد مالی، نجفی نماینده دادستان تهران اتهامات خ.ا مدیر عامل سابق شرکت ایمیدرو را مبنی بر دریافت رشوه به مبلغ 900 میلیون تومان و مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی قرائت کرد.

        وی بعد از قرائت اتهامات، اعترافات دیگر متهمان پرونده علیه این متهم را نیز قرائت کرد.

        انتهای پیام/


        ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

        نظر

        • علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

          #8689
          استخدام در سازمان بورس
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

          نظر

          • مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

            #8690
            ايران با برتری مقابل ترکیه برای سومین سال متوالی قهرمان جام جهانی کشتی فرنگی شد تیم ملی کشتی فرنگی ایران با برتری مقابل ترکیه در دیدار نهایی جام جهانی برای سومین سال متوالی قهرمان این رقابتها شد.


            به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در آخرین روز از رقابتهای جام جهانی کشتی فرنگی که از روز گذشته در سارانسک روسیه آغاز شده است، تیم ملی کشورمان در دیدار فینال با نتیجه 4 بر یک از سد ترکیه گذشت و برای سومین سال متوالی بر سکوی قهرمانی این مسابقات قرار گرفت.


            این نتیجه در حالی رقم خورد که این دیدار هنوز ادامه دارد و مسابقات اوزان 96 و 120 کیلوگرم هنوز برگزار نشده است.

            تیم ملی کشورمان پیش از این در جامهای جهانی 2010 و 2011 قهرمان جهان شده بود.

            در این دیدار حمید سوریان (55 کیلو)، امید نوروزی (60 کیلو)، سعید عبدولی (66 کیلو) و طالب نعمت پور (84 کیلو) مقابل حریفان به پیروزی رسیدند و هادی علیزادهپورنیا (74 کیلو) نتیجه را به رقبا واگذار کردند.

            * نتایج انفرادی این مسابقات به شرح است:

            55 کیلو: حمید سوریان برنده (یک بر صفر و 2 بر صفر) - فاتح اوکونچو (برنز 2012اروپا)

            60 کیلو: امید نوروزی برنده (یک بر صفر و یک بر صفر) - مصطفی ساگلام (برنز 2011 اروپا)

            66 کیلو: سعید عبدولی برنده (یک بر صفر و یک بر صفر) - آتکان یوکسل

            74 کیلو: هادی علیزادهپورنیا (صفر بر 2 و صفر بر یک)- شرف تفنگ برنده (مدال نقره 2008 اروپا)

            84 کیلو: طالب نعمتپور برنده (یک بر صفر و یک بر صفر) - سلجوق سبی (قهرمان 2010 و برنز 2011 جهان)

            انتهای پیام/م


            ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

            نظر

            • مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

              #8691
              وزیر دفاع اتریش: تهدیدات ضد ایرانی اسرائیل برای مصرف داخلی استنیازی به تهدید حمله نظامی علیه ایران نیست. هر گونه حمله نظامی اسرائیل علیه تاسیسات هسته ای ایران منجر به آتش گرفتن کل منطقه می شود. این وضعیت را نمی توان کنترل کرد.
              وزیر دفاع اتریش در مصاحبه با روزنامه اتریشی "دی پرس" گفت هر گونه حمله نظامی از سوی اسرائیل علیه ایران، کل منطقه را به آتش می کشد.

              به گزارش عصر ایران ، "نوربرت دارابوس" ادامه داد: نیازی به تهدید حمله نظامی علیه ایران نیست. هر گونه حمله نظامی اسرائیل علیه تاسیسات هسته ای ایران منجر به آتش گرفتن کل منطقه می شود. این وضعیت را نمی توان کنترل کرد.

              وزیر دفاع اتریش افزود: افیگیدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسرائیل که همیشه علیه ایران تهدیدات حمله نظامی را مطرح می کند، انسان افراط گرایی است و در جایگاه یک عضو کابینه اسرائیل قرار ندارد.

              این مقام ارشد اتریشی تاکید کرد: اسرائیل برای منحرف کردن نگاه ها از مشکلات داخلی خود و مسئله فلسطین، به تهدید حمله به ایران روی آورده است. این تهدیدات با احساس همبستگی با ایران همزمان شده است. احساسی که حتی از طرف کشورهای عربی ابراز می شود.

              این مقام ارشد اتریش در عین حال خواستار تقویت اعمال فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی علیه ایران شد.
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

              نظر

              • meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

                #8692
                براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای آنها با شروطی به مدت 5 سال از شمول مالیات معاف شد.

                براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای آنها با شروطی به مدت 5 سال از شمول مالیات معاف شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از مهر ، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه در ادامه بررسی طرح یک فوریتی اصلاح قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تامین نیازهای کشور و تقویت آنها در امر صادرات در ماده 17 مقرر کردند افزایش سرمایه بنگاههای اقتصادی ناشی از تجدید ارزیابی داراییهای آنها، از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون به مدت 5 سال از شمول مالیات معاف است. در ادامه این مصوبه آمده است: این معافیت مشروط بر آن است که متعاقب آن به نسبت استهلاک دارایی مربوطه و یا در زمان فروش، مبنای محاسبه مالیات اصلاح شود و بنگاه یاد شده طی 5 سال اخیر تجدید ارزیابی نشده باشد. آیین نامه اجرایی این ماده به وسیله معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه میشود و حداکثر ظرف شش ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون به تصویب هیات وزیران میرسد. نمایندگان مجلس در ماده 18 دولت را مجاز کردند ترتیبی اتخاذ کند تا شرکتهای معدنی و صنعتی با صدور اوراق مشارکت شرکتی رتبه بندی شده در چارچوب قانون توسعه ابزارها و نهادههای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی مصوب 25/9/1388 بخشی از نیازهای مالی خود را تامین کنند. حجم اوراق نمی تواند از سرمایه پرداخت شده شرکت بیشتر باشد. در ماده 19 نیز دولت موظف شد برای هدایت بازار به بهره گیری از توان تولید و خدمات داخلی و حمایت از صادرات با استفاده از ظرفیت صنعت بیمه کشور به طراحی و استقرار نظام بیمه حمایتی مصرف کنندگان تولیدات و خدمات داخلی اقدام کند. همچنین در این ماده دولت موظف شد مشوقهای صادراتی کالا و خدمات را به نحوی طراحی کند که منجر به افزایش تولید صادرات گرا شود. اولویت استفاده از این مشوقها با آن دسته از تولید کنندگانی در سرزمین اصلی یا مناطق آزاد که به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت تولیدات و خدمات آنها از مزیت برخوردارند. در ماده 20 نیز دولت موظف شد به منظور حمایت از سازمان های توسعهای ضمن پیش بینی منافع مالی لازم در بودجه سنواتی آنها، سود شرکتهای تابعه را مطابق آنچه در بودجه سالانه مشخص میشود، پس از کسر سهم دولت، منابع حاصل از فروش اموال و داراییهای آنان را با رعایت سیاست کلی اصل 44 در اختیار سازمانهای مذکور قرار دهد. نمایندگان مجلس در ماده 21 مقرر کردند به منظور سرمایه گذاری در صنایع اولویتدار و یا حل مشکل واحدهای صنعتی مدنی موجود منابع لازم براساس پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت در قالب یارانه سود تسهیلات یا کمکهای فنی- اعتباری در بودجههای سنواتی پیش بینی میشود. وزارتخانه مذکور لیست اولویتهای مشمول این ماده و منابع مورد نیاز را به طور سالانه ارایه می کند. در ماده 22 نیز قوه قضائیه مکلف شد در حدود اختیارات خود، شعبه یا شعباتی از دادگاه ای عمومی را برای رسیدگی و صدور حکم تخلفات ناشی از عدم اجرای این قانون توسط بخشهای دولتی و غیردولتی اختصاص دهد. در ماده 23 نیز مقرر شد از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، قانون حداکثر استفاده از توان فنی، مهندسی، تولیدی، صنعتی و اجرایی کشور در اجرای پروژهها ایجاد تسهیلات به منظور صدور خدمات مصوب12/12/1375 لغو میشود. لاریجانی در پایان بررسی این طرح یک فوریتی از نمایندگانی که برای تهیه یا تصویب این طرح تلاش کر
                ///

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #8693
                  زيان 32 ميليارد دلاري ثروتمندترين مرد دنيا

                  خبرگزاري موج - ثروتمندترين مرد جهان، در پي نگراني از خروج يونان از اتحاديه اروپا 32 ميليارد دلار ضرر کرد.

                  به گزارش خبرگزاري موج، کارلوس اسليم، 72 ساله مکزيکي، ثروتمندترين مرد دنيا، با افت شاخص اس اند پي در پي نگراني از خروج يونان از اتحاديه اروپا و ورشکستگي احتمالي اين کشور با 32 ميليارد دلار زيان رو به رو شد.
                  بر اساس اين گزارش، اين ثروتمند مکزيکي تبار، تنها با افت سهام شرکت مخابراتي مکزيک تا مرز 5 درصد، در حدود 4.1 ميليارد دلار ضرر کرد.
                  اين در حالي است که وي با چنين زياني، همچنان ثروتمندترين مرد دنياست.
                  بر اين اساس، شاخص اس اند پي در هفته گذشته در پي کاهش رتبه اعتباري بانک هاي اسپانيا توسط موسسه رتبه بندي مودي و نگراني هاي اقتصادي يونان با افت 4.3 درصدي مواجه شد.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #8694
                    انتشار خبر واردات میخ و بند شلوار از چین با ارز دولتی، دل هر ایرانی غیرتمندی را به درد می آورد، ولی ظاهرا مسوولان بازرگانی کشور نمی خواهند روش غلط خود در واردات را اصلاح کنند. مسوولانی که واردات چوب بستنی و دسته بیل از خارج کشور را به ثبت سفارش های قدیمی نسبت می دهند، نشان دادند که خودشان هم در این زمینه دست کمی از گذشتگان ندارند.
                    به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق، در حالی که امروز تولیدکنندگان برای واردات مواد اولیه خود با مشکلات عدیده ای مواجه اند و در هفت خوان رستم گشایش ال سی و دریافت ارز دولتی گیر کرده اند، قرار گرفتن جزییات آمار واردات کشور در سال بر روی سایت ها دولتی نشان داد که ظاهرا مسوولان کشور چندان توجهی به این موضوعات ندارند.

                    بر اساس آنچه هم اکنون از این آمار مشخص است، در سال گذشته کالاهایی مانند دگمه، پولک، میخ، نخ شلوار و رب گوچه فرنگی از چین به کشور وارد شده است. این در حالی است که تولید این کالاهای ابتدایی در کشور ما که توانایی تولید و صادرات پیچیده ترین کالاها و با فناوری روز دنیا را دارد، کار چندان سختی به نظر نمی رسد!

                    اما نکته قابل توجه در این میان این است که ایران در همان سال نمونه های مشابه این تولیدات را به خارج کشور صادر کرده است و این نشان می دهد که موضوع واردات، به دلیل نبود توان تولید در داخل کشور نیست.

                    اگر چه موضع گیری های سیاسی کشور چین طی سالهای گذشته در بسیاری از مواقع به نفع ایران بوده، اما نباید اجازه داد که به این بهانه، هر کالایی به داخل وارد شود.

                    از سوی دیگر، در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان داخلی پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها با مشکل نقدینگی مواجه اند، دلیلی ندارد که این نقدینگی برای واردات کالاهای دارای مشابه داخلی به عنوان یارانه به ارز دولتی تخصیص یابد.

                    اما نکته دیگری که در واردات این کالاها به کشور هر ایرانی را می آزارد این است که این گونه واردات، به نوعی توهین به تولیدکنندگان و کارگران کشورمان است. در واقع اگر مخاطب از انتشار اخبار واردات این کالاها با خود این طور فکر کند که شاید مسوولان کشور برای تولید ایرانی ارزشی قائل نیستند یا منافعی در این واردات دارند، بیراهه نرفته است.

                    در آمار واردات کشور، موضوع دیگری هم هست و آن واردات از کشورهایی است که تاکنون نام آنها هم به گوش ما نرسیده است. لیختن اشتاین، ناميبيا، موناكو، مالاوي، آندورا، سيشل، رينيون، ترينيداد و توباگو، كالودينا جديد ، سوازيلند، تونگا، جزيره من، پورتوريكو، سرزمين انگليسي اقيانوس هند و جيبوتي کشورهایی هستند که در سال گذشته کالاهایی را به ایران صادر کرده اند.

                    آمار سال جهاد اقتصادی نشان مي دهد دولت با بيش از 57 ميليارد دلار واردات و 33 ميليارد دلار صادرات، همچنان تراز تجاري كشور را منفي نگه داشته است. این در حالی است که مسوولان کشور و شخص رییس جمهور هر بار تاکید کرده اند که باید نسبت تراز تجاری ایران به طرف صادرات از ایران تغییر کند.

                    به هر حال به نظر می رسد دولت در موضوع تجارت خارجی استراتژی مشخصی برای حمایت از تولید داخلی و کمک به کاهش واردات ندارد. باید منتظر بود و دید که با توجه به مصوبه 24 میلیارد دلاری دولت که توسط معاون اول رئیس جمهور اعلام گردید ،آمار تجارت در سال حمایت از تولید ملی چگونه خواهد بود.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #8695
                      عربستان در ماه مارس جاي روسيه را به عنوان بزرگترين توليد كننده نفت در جهان گرفت.
                      به گزارش بي باک به نقل از ايسنا به نقل از پايگاه خبري بلومبرگ، آمار يك سايت اطلاعات نفتي نشان ميدهد: توليد نفت عربستان در ماه مارس به بالاترين سطح 31 سال اخير رسيده و عربستان از اين حيث براي اولين بار طي شش سال گذشته، از روسيه به عنوان بزرگترين توليدكننده نفت در جهان پيشي گرفت.

                      عربستان در ماه مارس توليد نفت خود را 0.7 درصد افزايش داد و به 9 ميليون و 923 هزار بشكه در روز رساند كه از سال 1980 تاكنون تنها يك بار اتفاق افتاده است. اين ميزان توليد بالاتر از سطح توليد 9 ميليون و 920 هزار بشكه اي روسيه به عنوان بزرگترين توليد كننده نفت در جهان است.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #8696
                        مديرعامل پرديس: آپارتمان متري يك ميليون شد
                        افزايش قيمت مسكن در اطراف تهران

                        گروه مسكن- عددي كه مدير عامل شهر جديد پرديس درباره ارزش آپارتمانهاي موجود در اين منطقه اعلام كرده، نشان ميدهد قيمت مسكن در اطراف تهران نسبت به سال گذشته حدود 20 تا 25 درصد افزايش پيدا كرده است.

                        در شهر جديد پرديس تابستان سال گذشته، آپارتمانهاي فروشي با قيمتهايي بين 750 تا 800 هزار تومان به ازاي هر مترمربع به بازار خريد عرضه ميشد اما آنطور كه روز گذشته مديرعامل اين شهر اعلام كرده، هماكنون قيمت آپارتمان در پرديس متري يك ميليون تومان است.
                        مهدي هدايت مدير عامل شهر جديد پرديس در گفتوگو با خبرگزاريمهر در اين باره تصريح كرد: برای جلوگیری از افزایش کاذب قیمتها، شروع احداث واحدهای مسکن مهر را در دستور کار قرار دادیم که در روزهای آینده کلنگزنی آن از سوی وزیر انجام میشود و جزئیات پروژهها اطلاعرسانی خواهد شد، ضمن آنکه خارج از سیستم شرکت عمران شهر جدید پردیس ثبتنام نداریم و باید تمام ثبتنامها از طریق شرکت باشد.
                        «دنياياقتصاد» در روزهاي آينده گزارشي از وضعيت بازار مسكن در شهرهاي جديد اطراف تهران منتشر ميكند.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #8697
                          اصفر فرهادی اولینجایزه رسانهای اتحادیه اروپا را دریافت کرد

                          نخستین جایزهی رسانهای اتحادیه اروپا در حاشیه جشنوارهی فیلم کن به اصغر فرهادی، کارگردان برجستهی ایرانی به خاطر پروژهی جدید او اهدا شد. این اولین فیلمی است که فرهادی در خارج از ایران میسازد.
                          اصغر فرهادی، فیلمساز موفق ایرانی روز یکشنبه (۲۰ مه/۳۱ اردیبهشت) نخستین جایزهی رسانهای اتحادیه اروپا را دریافت کرد. این جایزه نقدی که بر ۶۰ هزار یورو بالغ میشود، در حاشیهی جشنواره بینالمللی فیلم کن به فرهادی در پشتیبانی به پروژهی جدید وی اهد شد.

                          به گزارش خبرگزاری ایسنا، فرهادی در این مراسم پیش از دریافت جایزهاش از اتفاقی که برای پروژهی جدیدش افتاده ابراز خشنودی و از دستاندرکاران این جایزه سپاسگزاری کرد.

                          جایزه رسانهای اتحادیه اروپا به پروژههای فیلمسازی کارگردانی اختصاص مییابد که خارج از وطنشان قصد ساختن فیلم را دارند.

                          همکاری با ستارگان سینمای فرانسه

                          در فیلم جدید فرهادی که قرار است، کار فیلمبرداری آن در پائیز سال جاری در پاریس آغاز شود، ماریون کوتیار، بازیگر محبوب فرانسوی ایفای نقش میکند که در سال ۲۰۰۷ جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن را در فیلم «زندگی یک گل سرخ» دریافت کرده بود.

                          ماریون کوتیار که در آخرین فیلم وودی آلن، «نیمهشب در پاریس» ایفای نقش کرده بود، در ژوئیه سال جاری میلادی در فیلم «شوالیهی تاریکی برمیخیزد» بر پردهی سینماهای جهان ظاهر میشود.

                          اصغر فرهادی در باره همکاری با این هنرپیشهی ۳۶ سالهی فرانسوی گفت: «او جزو معدود هنرپیشگانی است که میتوانند احساسات پیچیده را با بازی خود به تصویر بکشند.»

                          طاها رحیم، بازیگر فرانسوی نیز در کنار ماریون کوتیار، از هنرپیشگان حاضر در فیلم جدید اصغر فرهادی است. وی در جشنوارهی ۲۰۰۹ کن با بازیگری در فیلم «یک پیامبر»، ساختهی ژاک اودیار، به
                          شهرت رسیده بود.
                          "سینمای کنجکاو"

                          فرهادی از ذکر جزییات مربوط به اثر جدیدش خودداری کرد. خبرگزاری ایسنا به نقل از وی نوشت: «برای من حرف زدن درباره فیلمهایی که ساختهام سخت است، چه رسد به اینکه قبل از اینکه فیلمی ساخته شود، بخواهم دربارهی آن صحبت کنم.»
                          وی افزود: «صحبت کردن دربارهی فیلم ساخته نشده مثل این است که بخواهیم دربارهی بچهای که به دنیا نیامده است و ویژگیهایش صحبت کنیم.»

                          کمپانی «ممنتو فیلمز» که تهیه و تولید پروژه فیلم جدید فرهادی را در اختیار دارد. نشریه همشهری روز شنبه (۲۹ اردیبهشت) به نقل از یکی از مقامات بلندپایهی این کمپانی نوشت که فیلم جدید فرهادی، اثری اجتماعی عاطفی در حال و هوای «جدایی نادر از سیمین» خواهد بود.

                          همشهری در گزارش خود همچنین به گفتوگوی فرهادی با نشریه «فیلم فرانسه» اشاره کرد که او در آن اظهار داشته بود: «هدف من این است که بینندهی فیلم من به جای گرفتن پاسخ، با طرح پرسش مواجه شود.»

                          به اعتقاد این فیلمساز ایرانی، چیزی که دنیای امروز بیش از هر زمانی به آن نیاز دارد، دادن پرسشهای جدید به پاسخهای قدیمی است؛ چیزی که به گفتهی فرهادی شاید بتوان آن را "سینمای کنجکاو" نامید.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #8698
                            روسیه : بعضی کشورها بیش از گذشته مشتاق حمله به ایران هستند
                            وقتی ما در اروپا مواجه با بحران اقتصادی هستیم و وقتی نسبت به نتیجه بخش بودن سیاست های ریاضتی در بسیاری از کشورهای اروپایی تردید داریم ، اعمال سیاست های نمایشی همچون تحریم نفتی ایران غیرمسئولانه است.
                            معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش همچنان نگران این مساله است که گزینه جنگ با ایران هنوز از روی میز برداشته نشده است.

                            به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه،"سرگئی ریابوکف" معاون وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته به هنگام بازگشت از اجلاس رهبران هشت کشور صنعتی جهان در کمپ دیوید آمریکا ضمن اعلام این مطلب گفت : " برخی کشورها بیش از پیش مایل اند تا برای حل مساله هسته ای ایران از گزینه حمله نظامی استفاده کنند."

                            وی ابراز امیدواری کرد که برای جلوگیری از جنگ نتایج مذاکرات بغداد پیشرفت محسوسی در حل و فصل مناقشه هسته ای ایران داشته باشد تا رضایت جامعه جهانی تامین شود.

                            ریابوکف افزود : "روسیه از این مساله که هنوز احتمال استفاده از گزینه نظامی علیه ایران مرتفع نشده نگران است."

                            این مقام روس خاطر نشان کرد :"ما به طور دوره ای سیگنال هایی را چه به طور عمومی و چه به طور خصوصی دریافت می کنیم که حاکی از این است که برخی پایتخت ها بیش از پیش به استفاده از گزینه نظامی علیه ایران تمایل دارند.

                            ریابوکف به جزییات بیشتری از این سیگنال ها و نیز پایتخت های مورد نظرش اشاره ای نکرد اما در ادامه با ابراز مخالفت از تحریم های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت : " وقتی ما در اروپا مواجه با بحران اقتصادی هستیم و وقتی نسبت به نتیجه بخش بودن سیاست های ریاضتی در بسیاری از کشورهای اروپایی تردید داریم ، اعمال سیاست های نمایشی همچون تحریم نفتی ایران غیرمسئولانه است.
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

                              #8699
                              افزایش قیمت گاز در فاز دوم هدفمندی یارانهها منتفی است مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: این شرکت هیچ سناریویی را مبنی بر افزایش قیمت گاز در گام دوم هدفمندی یارانهها ارائه نکرده بنابراین پیشبینی میشود قیمت گاز در فاز دوم ثابت بماند.


                              مجتبی شیخبهائی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه ستاد هدفمند کردن یارانهها هیچ درخواستی مبنی بر افزایش قیمت گاز طبیعی برای گام دوم هدفمند کردن یارانهها ارائه نکرده است، گفت: شرکت ملی گاز نیز تاکنون در جلسات ستاد هدفمند کردن برای افزایش قیمت گاز طبیعی شرکت نکرده و هیچ سناریویی را به آنها ارائه نکرده است.

                              مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: درآمد حاصله از اجرای گام دوم قانون هدفمندکردن یارانهها زیاد نیست و به همین دلیل دولت میتواند بدون افزایش قیمت گاز نیز این درآمد را کسب کند.

                              وی تصریح کرد: بنابراین به نظر میرسد برای سال جاری هیچگونه افزایش قیمت گازی را شاهد نباشیم.

                              انتهای پیام/ص


                              ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                              نظر

                              • حامد
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1490

                                #8700
                                معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: ما به طور دوره ای سیگنال هایی را چه به طور عمومی و چه به طور خصوصی دریافت می کنیم که حاکی از این است که برخی پایتخت ها بیش از پیش به استفاده از گزینه نظامی علیه ایران تمایل دارند.
                                معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که کشورش همچنان نگران این مساله است که گزینه جنگ با ایران هنوز از روی میز برداشته نشده است.

                                به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه،"سرگئی ریابوکف" معاون وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته به هنگام بازگشت از اجلاس رهبران هشت کشور صنعتی جهان در کمپ دیوید آمریکا ضمن اعلام این مطلب گفت : " برخی کشورها بیش از پیش مایل اند تا برای حل مساله هسته ای ایران از گزینه حمله نظامی استفاده کنند."

                                وی ابراز امیدواری کرد که برای جلوگیری از جنگ نتایج مذاکرات بغداد پیشرفت محسوسی در حل و فصل مناقشه هسته ای ایران داشته باشد تا رضایت جامعه جهانی تامین شود.

                                ریابوکف افزود : "روسیه از این مساله که هنوز احتمال استفاده از گزینه نظامی علیه ایران مرتفع نشده نگران است."

                                این مقام روس خاطر نشان کرد :"ما به طور دوره ای سیگنال هایی را چه به طور عمومی و چه به طور خصوصی دریافت می کنیم که حاکی از این است که برخی پایتخت ها بیش از پیش به استفاده از گزینه نظامی علیه ایران تمایل دارند.

                                ریابوکف به جزییات بیشتری از این سیگنال ها و نیز پایتخت های مورد نظرش اشاره ای نکرد اما در ادامه با ابراز مخالفت از تحریم های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت : " وقتی ما در اروپا مواجه با بحران اقتصادی هستیم و وقتی نسبت به نتیجه بخش بودن سیاست های ریاضتی در بسیاری از کشورهای اروپایی تردید داریم ، اعمال سیاست های نمایشی همچون تحریم نفتی ایران غیرمسئولانه است.

                                پیشنهاد جدید روسیه در مذاکرات بغداد

                                معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت که کشورش قصد دارد در مذاکرات هسته ای بغداد پیشنهاد جدیدی را مطرح کند.

                                براساس این پیشنهاد، غنی سازی اورانیوم در سقف 20 درصد برای ایران پذیرفته می شود و در مقابل تحریم ها علیه تهران برداشته شود.



                                ریابکوف افزود: می خواهیم گزینه نخست این باشد که ایران اقدامات لازم را برای توقف غنی سازی اورانیوم در سطح 20 درصد انجام دهد. این مسئله دارای ابعاد متعددی است و باید در نشست بغداد مورد بحث و بررسی قرار بگیرد. در صورتی که گامی در این راستا برداشته شود کشورهای عضو گروه 1+5 باید اقدامی عملی را به ایران نشان دهند که وضعیت بهتر خواهد شد.

                                مذاکرات جدید هسته ای میان ایران و گروه 1+5 روز چهارشنبه آینده در شهر بغداد برگزار می شود.

                                گروه 1+5 متشکل از پنج کشور عضو دائم شورای امنیت یعنی روسیه، چین، آمریکا، بریتانیا و فرانسه به علاوه آلمان است.
                                غرب ایران را به تلاش برای کسب سلاح هسته ای متهم می کند اما تهران بارها با رد این موضوع گفته است که هدف از برنامه هسته ای اش، صرفا تولید انرژی و مصارف غیرنظامی است.
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

                                نظر

                                در حال کار...
                                X