اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #8701
    همگام با اقتصاد جهانی
    سقوط بهای سنگ آهن با کاهش تقاضای چین
    مازاد عرضه سنگ آهن، آن هم درست در زمانی که تقاضای چندانی برای آن وجود ندارد موجب شده است تا بهای این محصول استراتژیک در روزهای اخیر به شدت کاهش یابد؛ در معاملات روز جمعه بازار شانگهای بهای هر تن سنگ آهن با درجه خلوص 62 درصد با 1.7 درصد کاهش به 131.3 دلار رسید.
    همزمان با کاهش نرخ رشد اقتصادی چین، تقاضای سنگ آهن در این کشور نیز به شدت کاهش یافته است، به طوری که بسیاری از کارخانه های فولادسازی چین از خرید محموله های جدید سنگ آهن اجتناب می کنند و یا سعی دارند محموله های قبلی را با تأخیر تحویل بگیرند.
    به گزارش بورس نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز از سنگاپور، این وضعیت موجب شده است که بهای سنگ آهن در بازار معاملات شانگهای تنها در یک هفته گذشته کاهش 5 درصدی را تجربه کند.
    مازاد عرضه سنگ آهن، آن هم درست در زمانی که تقاضای چندانی برای آن وجود ندارد موجب شده است تا بهای این محصول استراتژیک در روزهای اخیر به شدت کاهش یابد؛ در معاملات روز جمعه بازار شانگهای بهای هر تن سنگ آهن با درجه خلوص 62 درصد با 1.7 درصد کاهش به 131.3 دلار رسید. بر اساس آخرین اخبار رسیده از بازار معاملات شانگهای، بهای سنگ آهن در اولین ساعات معاملاتی امروز نیز بیش از 1.5 درصد کاهش داشته است.
    پس از آن که در سه ماهه اول سال جاری تولید و حمل و نقل سنگ آهن در جهان به دلیل بدی آب و هوا کاهش یافت، صادرکنندگان عمده این محصول در برزیل و استرالیا در صدد آن برآمدند که در سه ماهه دوم سال این کمبود را جبران کنند؛ اما افزایش عرضه سنگ آهن از سوی صادرکنندگان عمده آن درست زمانی اتفاق افتاد که بازار سنگ آهن و فولاد چین به دلیل کاهش نرخ رشد اقتصادی این کشور به رکود کشیده شده بود.
    گفتنی است در پایان معاملات هفته گذشته بهای سنگ آهن به کمترین میزان خود در 5 ماه گذشته رسیده است و با توجه به وضعیت پیش آمده برخی از معامله گران بازار شانگهای نگران این هستند که بهای این محصول حتی از مرز 100 دلار در هر تن هم پایین تر رود؛ اتفاقی که از دسامبر 2009 تاکنون بی سابقه بوده است.
    و اما مهم ترین عناوین خبری در طول ساعات گذشته:
    رویترز
    افزایش نسبی بهای نفت برنت در پی اعلام تصمیم نخست وزیر چین برای ارائه محرک های اقتصادی بیشتر
    پیش بینی کارشناسان اقتصادی آمریکا از کاهش نرخ بیکاری این کشور به 8 درصد در پایان سال
    کشف چندین میدان گازی بزرگ در شرق آفریقا
    وال استریت ژورنال
    افزایش ارزش یورو در پی موافقت ضمنی سران یونان با ادامه سیاست های ریاضت طلبانه
    بلومبرگ
    به دنبال بروز خشکسالی در آمریکا و روسیه؛ بهای گندم در بازارهای جهانی به بالاترین میزان خود در 8 ماه گذشته رسید.
    بهای بنزین در آمریکا به کمترین میزان خود در سه ماه اخیر رسید.
    گفتگوی روسای جمهور فرانسه و آلمان درباره بحران بدهی اروپا در حاشیه اجلاس g8
    رشد غیرمنتظره اقتصاد تایلند پس از بحران ناشی از سیل سال گذشته
    مارکت واچ
    افزایش بهای نفت در بازارهای معاملات آتی آسیا
    اسوشیتد پرس
    رئیس آژانس هسته ای سازمان ملل عازم تهران شد.
    افزایش نسبی بهای نفت در بازارهای آسیایی در آستانه دور دوم گفتگوهای ایران و 1+5
    مقامات آلمان: انتشار اوراق قرضه مشترک هیچ کمکی به حل بحران بدهی اروپا نمی کند.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #8702
      زعفران روي تابلوي معاملات بورس کالا رفتخبرگزاري موج - مديرعامل شرکت بورس کالاي ايران ابتداي امسال از عرضه دوباره زعفران در بورس کالا خبر داد که در هفته جاري براي نخستين بار ، ۱۵ کيلوگرم زعفران در رينگ کشاورزي عرضه شد.

      به گزارش خبرگزاري موج، يکي از برنامه مهم امسال بورس کالا آغاز عرضه زعفران در بورس و راه اندازي معاملات آتي اين محصول بود که سرانجام پس از يکسال انتظار فعالان رينگ کشاورزي، زعفران روي تابلوي معاملات رفت.
      اتحاديه تعاون روستايي استان خراسان جنوبي، ابتداي هفته جاري ۱۵ کيلوگرم زعفران در بورس عرضه کرد که اين محموله مورد معامله قرار نگرفت.
      البته به گفته کارگزاران به فروش نرفتن يک محصول تازه وارد، طبيعي است که به احتمال زياد با حضور خريداران زعفران در بورس در نوبت هاي بعدي عرضه اين کالا معامله مي شود.
      زعفران اواخر سال ۸۹ در فهرست محصولات قابل معامله در بورس کالا قرار گرفت اما پس از چند معامله محدود،عرضه هاي اين محصول به دلايل مختلف متوقف شد.
      براساس گفته هاي حسين پناهيان، مديرعامل بورس کالا قرار است امسال با آغاز بهکار دوباره تالار بورس کالا در مشهد و رونق معاملات زعفران، قراردادهاي آتي اين محصول نيز راهاندازي شود.
      به گفته کارشناسان با توجه به توليد مطلوب زعفران در کشور، اگر معاملات اين محصول در بورس رونق بگيرد، ميتوان توليدکنندگان را به بستهبندي زعفران با رعايت استانداردهاي لازم ترغيب و صادرات اين کالاي با ارزش را از طريق بورس آغاز کرد.


      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #8703
        تداوم ویژهخواری پتروشیمیهای گازی از کیسه ملت

        خبرگزاری فارس: مصوبه مجلس مبنی بر عدم افزایش قیمت خوراک گاز صنایع پتروشیمی در فاز دوم هدفمندی، تداوم ویژه خواری پتروشیمی های گازی از بودجه بیت المال را همانند سال گذشته در پی دارد.

        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ارسلان فتحیپور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس پیشتر بر عدم افزایش قیمت خوراک مایع و گاز پتروشیمیها در فاز دوم هدفمندی تاکید کرده و گفته بود: "نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش قیمت خوراک مایع و گاز صنایع پتروشیمی مخالفت کرده اند."
        وی با بیان اینکه افزایش قیمت خوراک منجر به گران شدن خوراک تولید بسیاری از محصولات نهایی در کشور خواهد شد، افزوده است:" در قانون بودجه سالجاری بحث افزایش قیمت خوراک صنایع پتروشیمی منتفی شده است و بر این اساس به دولت اعلام کرده ایم که با توجه به وضعیت پیش آمده امسال قیمت خوراک همچون سال گذشته ثابت بماند."
        معنای جمله آخر فتحیپور آن است که به دلیل اینکه در بودجه 91 مساله افزایش قیمت خوراک پتروشیمیها دیده نشده است پس در هدفمندی یارانهها نیز این مساله باید منتفی تلقی شود.
        اما مجلس بر چه اساسی این تصمیم را گرفته است؟ این مصوبه ابعادی دارد که به بخشی از آن در این گزارش اشاره خواهد شد.
        اول - قیمت خوراک مایع پتروشیمیهای پلیمری در حال حاضر تقریبا در حداکثر میزان خود بر اساس قانون هدفمندی یارانهها قرار دارد و بر این اساس اصولا امکان افزایش بیشتر آن بر اساس این قانون وجود ندارد. به همین دلیل به نظر میرسد سخن گفتن از عدم افزایش قیمت خوراک مایع پتروشیمیها بیشتر برای پوشش دادن هدف اصلی از این خواسته مجلس یعنی عدم افزایش قیمت خوراک ارزان قیمت گاز پتروشیمیها باشد.
        دوم - فتحیپور دلیل عدم افزایش قیمت خوراک را افزایش قیمت خوراک تولید بسیاری از محصولات نهایی پتروشیمی دانسته است. این در حالی است که عملا پتروشیمیهای بالادستی چه در بخش پلیمری و چه در بخش گازی عملا تخفیفهای ارائه شده در قیمت خوراک را به صنایع پاییندست خود منتقل نمیکنند که این مساله به ایجاد مشکلات فراوان برای پاییندستیها منجر شده است. اصلا به همین دلیل است که نمایندگان مجلس در قانون بودجه 91 وزارت نفت را به تسری تخفیف قیمت خوراک به پتروشیمیهای پاییندستی مکلف نموده است.(به این مصوبه و مشکلات آن در آینده نزدیک به تفصیل خواهیم پرداخت)
        گذشته از اینها واقعیت آن است که پتروشیمیهای بالادستی به جای تسری تخفیف ترجیح میدهند محصولات خود را در بازارهای بینالمللی و به قیمتهای جهانی به فروش برسانند تا علاوه بر فروش به قیمت بالاتر، از مزایای اختلاف قیمت ارز دولتی و آزاد در بازار ایران نیز بهره ببرند.
        سوم- پتروشیمیهای گازی که هدف اصلی این تصمیم مجلس محسوب میشوند، در حال حاضر گاز را با قیمت بسیار بسیار ارزان دریافت میکنند و از این طریق با وجود ضرری که برای منافع ملی ایجاد میکنند، سودهای افسانهای را میبرند. افزایش نیافتن قیمت خوراک گاز در فاز دوم هدفمندی به معنی تضمین این سود است.
        گاز ایران با قیمت هر متر مکعب 35 سنت صادر میشود و در مقابل به قیمت 70 تومان در هر متر مکعب یعنی کمتر از 7 سنت به پتروشیمیهای گازی ارائه میشود. به عنوان مثال یک شرکت متوسط پتروشیمی گازی از فروش 640 میلیارد تومانی خود در سال گذشته قریب به 360 میلیارد تومان یعنی تقریبا به اندازه هزینه راهاندازی مجتمع خود سود برده است.
        چهارم- هزینه این سود کلان به طور کامل از جیب منابع عمومی و در واقع از جیب مردم ایران پرداخت میشود. بگونهای که محصولات این پتروشیمیها از جمله متانول با قیمتی حتی کمتر از قیمت صادراتی گاز در بازارهای جهانی به فروش میرود.
        فارس پیش از این در گزارشهایی محاسبات مربوط به این ضرر کلان را منتشر کرده بود. به عنوان مثال ، ایران در سال 89 قریب به 1 میلیارد و 219 میلیون دلار گاز به پتروشیمیهای متانولی ارائه کرده است و پتروشیمیهای متانولی اندکی بیش از 1 میلیارد دلار متانول فروختهاند. معنای دقیق این مساله ضرر به اقتصاد ملی در برابر سود کلان صاحبان مجتمعهای پتروشیمی گازی است.
        پنجم- نمایندگان مجلس در جریان تصویب قانون هدفمندی یارانهها تخفیف بی قاعده و بیمبنایی برای پتروشیمیهای گازی در نظر گرفتند. به نظر میرسد دلیل این تصمیم به تلاش این نمایندگان برای اقتصادی کردن ایجاد واحدهای پتروشیمی گازی در برخی شهرها باز میگردد.
        با وجود اشتغالزایی پایین واحدهای بالادست پتروشیمی، این تصمیم عملا کمک چندانی به توسعه اقتصادی این شهرها نخواهد کرد و در عوض ضررهای قابل توجهی را نصیب اقتصاد ملی خواهد کرد. به نظر میرسد گذشته از رایزنیهای گسترده دستاندرکاران شرکتهای صاحب سهام پتروشیمیهای گازی که مورد اشاره خود آنها قرار گرفته است، تصمیم مجلس ناظر به اقتصادی ماندن تاسیس پتروشیمیها در حوزه انتخابیه خود باشد.
        ششم- حجم عظیم تولید محصولات پتروشیمی با پایه گاز و صادرات گسترده آن از مبداء ایران باعث اشباع و شکست قیمت این محصولات در بازار جهانی شده است. به علاوه این تخفیف بیقاعده سرمایهگذاریهای پتروشیمی در ایران را به سوی ایجاد واحدهای پتروشیمی گازی جهات داده است.
        کما اینکه اغلب اعتبار چند میلیارد دلاری که از صندوق توسعه ملی برای توسعه صنعت پتروشیمی در نظر گرفته شده است به تاسیس واحدهای گازی اختصاص خواهد یافت و عملا در پتروشیمیهای پلیمری که سودآوری بسیار گستردهتری برای اقتصاد ملی دارند از این سرمایهگذاریها به خصوص از سوی بخش خصوصی بی نصیب ماندهاند. این در حالی است که صنایع پاییندستی پتروشیمیهای پلیمری علاوه بر گستردگی فراوان، اشتغالزایی گستردهای نیز به دنبال خواهند داشت.
        هفتم- نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه صنعت پتروشیمی به ویژه بعد از خصوصیسازی و اجرای قانون هدفمندی یارانهها اقدام به قانونگذاریهایی کردهاند که در آینده تبدیل به ساختارهایی غلط در توسعه این صنعت خواهد شد و علاوه بر به دست نیامدن منافع زودگذر منطقهای، باعث سیاستگذاریها و ایجاد زیرساختهای معیوب در این صنعت و اقتصاد ملی خواهد شد.
        صنعت پتروشیمی ظرفیت بسیار گستردهای در خود نهفته دارد که چنین سیاستها و قوانین غلطی آینده آن را شاید به مانند صنعت خودروسازی از یک فرصت به یک تهدید برای اقتصاد ملی بدل خواهد کرد. از جمله این قوانین و سیاستگذاریهای غلط به جز ارزان فروشی گاز به پتروشیمیها، میتوان به لغو مجوز وزارت جهاد کشاورزی برای صادرات اوره و مصوبه تسری تخفیف به پتروشیمیهای پاییندستی نیز اشاره کرد که در آینده نزدیک بیشتر به آنها خواهیم پرداخت.
        قابل توجه است که اوره نیز یکی از محصولات پتروشیمیهای گازی است و صاحبان و سهامداران عمده این پتروشیمیها با گرفتن مجوز صادرات سودآور اوره، به احتمال زیاد دست کشاورزان زحمتکش کشور را از این کود حیاتی خالی خواهند گذاشت.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #8704
          ۱۵۰ هزار تن سنگآهن به بازارهاي جهاني صادر شد

          خبرگزاري موج - شرکت تهيه و توليد مواد معدني امروز ۱۵۰ هزار تن سنگ آهن دانه بندي شده را روي رينگ صادراتي بورس کالا برد که اين محصول با استقبال صادرکنندگان و خريداران خارجي، مورد معامله قرار گرفت.

          به گزارش خبرگزاري موج، امروز ۱۰۰ هزار تن سنگ آهن معدن ميشدوان به نرخ پايه ۸۹۴ ريال در هر کيلوگرم (معادل 73 دلار در هر تن) روي تابلوي معاملات رفت که با تشکيل صف تقاضاي ۴۰۰ هزار تني کل اين محموله به فروش رفت.
          همچنين ۵۰ هزار تن سنگ آهن معدن جلال آباد به قيمت ۹۰۷ ريال در هر کيلوگرم عرضه شد که نرخ اين محصول در رقابت خريداران به ۹۵۰ ريال در هر کيلوگرم (معادل 77.5 دلار در هر تن) رسيد.
          در مجموع درمقابل عرضه ۱۵۰ هزار تن سنگ آهن ايراني، ۶۵۰ هزار تن تقاضاي توسط خريداران خارجي روي تابلو درج شد که اين موضوع بيانگر کيفيت بالاي محصول ايراني است.
          بنابراين گزارش، در اواخر سال گذشته شرکت گلگهر ۷۰۰ هزار تن سنگآهن از طريق بورس کالا به چين صادر کرد که روند تحويل اين محموله سنگين تا پايان خرداد طول ميکشد، به اين ترتيب براساس پيگيريهاي خبرنگار سنا عرضه بعدي شرکت گل گهر، تيرماه امسال آغاز ميشود تا حجم صادرات سنگ آهن از طريق بورس کالا دوچندان شود.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #8705
            واردات ميوه متوقف شد






            مسوول ثبت سفارش سازمان توسعه تجارت اعلام كرد كه روز گذشته آخرين مهلت واردات ميوه از خارج كشور بوده واز امروز هيچ ميوه خارجي به جز موز وارد كشور نخواهد شد.
            ساسان خدايي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: در ايام نوروز دولت اجازه واردات سيب و پرتقال براي تنظيم بازار داده بود، اما از قبل اعلام شده بود كه پايان ارديبهشت آخرين مهلت واردات اين دو ميوه است.
            او با اشاره به اينكه تا آخرين روز سال گذشته ثبت سفارش واردات ميوه انجام شد، افزود: در سال جديد ثبت سفارشي نداشتيم و همه واردات ميوه مربوط به ثبت سفارشهاي قديمي بوده است.
            به گفته خدايي، براساس توافقهاي قبلي، تا پايان ارديبهشت ماه ميوههايي كه پيش از اين ثبت سفارش شده بودند امكان واردات داشت و از امروز ديگر نه ميوهاي ثبت سفارش ميشود و نه وارد ميشود.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #8706
              آمریکایی ها به یکی از مهم ترین بانک های ژاپن دستور داده اند حدود سه میلیارد دلار از اموال ایران را برای پرداخت خسارت بلوکه کنند ، آنان نیز بدون هیچ توضیحی همین کار را کرده اند .
              کد خبر: ۲۴۶۳۴۰
              تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۰


              بانک میتسوبیشی ژاپن ، دو میلیارد دلار از اموال ایرانی نزد این کشور را بلوکه کرده است و قصد پس دادن آن به ایران را ندارد.

              به گزارش «تابناک» ، مقامات این بانک اعلام کرده اند که دو میلیارد و ششصد میلیون دلار از اموال ایران را به دستور دادگاهی در آمریکا بلوکه کرده اند ، این دادگاه این حکم را به ادعای دست داشتن ایران در انفجار مقر آمریکایی ها در بیروت در سال 1983 و برای پرداخت غرامت به حادثه دیدگان و بازماندگان صادر کرده است .

              اگر چه این حکم دادگاه نیویورک دردسرهایی را ایجاد کرده و تعارضاتی با سیستم حقوقی ژاپن داشته است ، اما ظاهرا بانک ژاپنی این دستور را اجرا کرده است چرا که بر اساس حکم صادره توقیف اموال ایران ، فقط مشمول دارایی های این کشور در آمریکا نمی باشد.

              مدیران این بانک تا کنون خبری از جزئیات این تصمیم خود منتشر نکرده اند ، اما آنچه مسلم است اینکه این بانک حجم بالایی از نقل و انتقالات پولی با ایران را انجام می دهد ، اما هنوز مشخص نیست که این مبلغ را از چه منبعی برداشت خواهند کرد.

              تا کنون مقامات ایرانی به این تصمیم بانکی ، واکنش نشان نداده اند و مشخص نیست که چه سیاستی را در این باره اتخاذ خواهند کرد .
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #8707
                افزايش 20 تا 25 درصدي قيمت برخي مصالح ساختماني




                رئيس اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران گفت: قيمت مصالح ساختماني شامل گچ، شن وماسه و آجر 20 تا 25 درصد به نسبت به سال گذشته افزايش داشته است.


                محمد جعفر منتظري - رييس اتحاديه فروشندگان مصالح ساختماني تهران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: طبيعتا هر سال با توجه به تورم، قيمتها نيز افزايش مييابد و با توجه به افزايش هزينه حاملهاي انرژي و توليدات و بقيه اقلام، شاهد افزايش قيمت در مصالح ساختماني نيز هستيم.

                وي با بيان اينكه قيمت سيمان نسبت به سال گذشته تفاوتي نكرده است، گفت: در رابطه با سيمان نرخ دولتي حاكم است و كارخانهها با هدف حمايت از توليد و مصرف كننده فعاليت كرده و توليداتشان نيز زياد است و به تعبير ميتوان گفت كه در سيمان، عرضه بيش از تقاضا بوده و تاثيري در قيمت سيمان نداشته است.

                وي افزود: ميزان افزايش مصالح ساختماني متفاوت و متغير است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #8708
                  سردرگمي براي اطلاع از پيشبيني وضعيت آب و هوايي كشور
                  سايت سازمان هواشناسي كشور قطع شد!

                  در حالي كه اطلاع از آخرين وضعيت جوي كشور و پيشبينيهاي هواشناسي يكي از حياتيترين اطلاعات كشور به حساب ميآيد، چند روزي است كه سايت سازمان هواشناسي كشور كه مراجعين قابل توجي را از بخشهاي مختلف دارد از دسترس خارج شده و دسترسي به اطلاعات هواشناسي مقدور نيست.

                  به گزارش ايسنا، هرچند چندي قبل، پيشبيني نكردن ورود يك توده گرد و غبار به تهران توسط سازمان هواشناسي، موج انتقادات مسوولان دستگاههاي اجرايي را در بر داشت و در شرايطي كه گفته ميشود هر روز احتمال شكلگيري توده جديد گرد و غبار در كشورهاي عربي و ورود آنها به كشور وجود دارد اين بار نه پيشبيني غلط، بلكه قطع دسترسي به اطلاعات هواشناسي مشكلزا شده است!

                  سايت سازمان هواشناسي كشور به نشاني www.weather.ir حدود يك هفته است كه از دسترس خارج شده است هرچند شنيدهها حاكي از آن است كه سايت اين سازمان به دليل مسايل امنيتي از دسترس خارج شده است اما محمدرضايي، مديركل روابط عمومي سازمان هواشناسي كشور در اين خصوص به ايسنا گفت كه سايت اين سازمان 3 روز است از دسترس خارج شده ولي هنوز علت دقيق اين امر مشخص نيست.

                  وي هرگونه موضوع هك شدن سايت اين سازمان را تكذيب كرد و گفت: فعلا در حال ارسال اطلاعات پيشبيني هواشناسي براي دستگاههاي متقاضي از طريق نمابر هستيم.

                  مديركل روابط عمومي سازمان هواشناسي كشور خاطرنشان كرد: شهروندان ميتوانند براي اطلاع از آخرين وضعيت آب و هوايي با شماره 141 تماس بگيرند.

                  به گزارش ايسنا، تمامي اين موارد در حاليست كه بخش اعظمي از اطلاعات سايت سازمان هواشناسي كشور اطلاعات علمي آنلاين، پيشبينيهاي كشاورزي و پيشبيني وضعيت جوي استانهاي مختلف و پايتختهاي مختلف جهان است كه قطعا قطعي اين سايت ميتواند مشكلات زيادي را ايجاد كند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #8709
                    به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای جلسه دادگاه اختلاس بیمه، قاضی مدیر خراسانی رئیس شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران، گفت: در ادامه رسیدگی به پرونده متهمان بیمه باید اشاره کنم سه جلسه از این دادگاه در سال 89 برگزار شد که با توجه به نقایص آن پرونده برای رفع نقص به دادسرا رفت. در ادامه نیز کیفرخواست تغییر کرده و تعدادی متهم نیز به پرونده اضافه شد.

                    وی سپس از نماینده دادستان خواست به تشریح کیفرخواست جدید متهمان بپردازد.

                    قاضی ذبیح زاده نماینده دادستان تهران نیز پس از حضور در جایگاه، گفت: بر اساس کیفرخواست مورخ سوم آذر سال 89، اتهامات متهمان حاضر در دادگاه، تشکیل شبکه اختلاس توام با جعل از شرکت بیمه ایران است که در خصوص اتهامات متهم ردیف پنجم و همچنین کیفرخواست قبلی تحقیقات جدیدی در دادسرا انجام شد. در این زمینه اشاره به چند نکته ضروری است. متهمان شبکه اختلاس، ارتشاء و همچنین جعل از شرکت بیمه ایران و استانداری تشکیل داده بودند. همچنین نواقص دادگاه به صورت کافی رفع شده و در مورد متهم ردیف پنجم نیز موارد اصلاحی اضافه شده است. در این پرونده (م.ح)، (د. ف)، (د.ک)، (غ. و)، (ج. ر)، متهمان اصلی پرونده بوده و 74 میلیارد و 958 میلیون و 75 هزار و 140 ریال به صورت فعالیت شبکه ای به دست آورده بودند. به همین خاطر برای آنها تقاضای اشد مجازات را دارم.

                    وی افزود: سایر متهمان که 48 نفر از آنها در دادگاه حضور دارند متهمند به معاونت در اختلاس همراه با جعل، وصول چک های اختلاس و تحصیل مال نامشروع که برای این متهمان نیز تقاضای اشد مجازات را دارم.

                    در کیفرخواست جدید که 77 صفحه است به اقدامات مجرمانه متهمان در شرکت بیمه استانداری و برخی بانک ها اشاره شده است.

                    ذبیح زاده سپس به اتهامات متهم ردیف پنجم پرونده به نام ج. الف، اشاره کرد و گفت: متهم 38 ساله فاقد محکومیت کیفری است که بر اساس گزارش سازمان بازرسی شبکه سازمان یافته با محوریت او اقدام به برداشت غیر قانونی از حساب بیمه ایران می کردند که بیش از 65 میلیارد ریال بوده است. اغلب پول ها نیز به حساب او واریز می شده است.

                    وی ادامه داد: ارتباط ناسالم او با استانداری، امکانات مدیریت و مشاوره را برای وی فراهم کرده بود. همچنین سوء استفاده از موقعیت قضایی برخی افراد و واگذاری خودروهای گرانقیمت به اشخاصی و ارتباط با یکی از مقامات عالیرتبه قوه مجریه باعث شده او به اقدامات خود دست بزند.

                    وی در پایان خاطر نشان کرد: ارتباط او با آقای د. س، وضعیت شغلی اش، حساب و درآمد او، املاک خریداری شده توسط وی، نحوه حضورش در دیوان محاسبات از جمله مواردی است که در پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

                    چندی پیش سخنگوی قوه قضائیه در جلسه مطبوعاتی اعلام کرده بود محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور، یکی از متهمان پرونده اختلاس در شرکت بیمه، موسوم به حلقه فساد خیابان فاطمی است که به موقع به دادگاه احضار خواهد شد.

                    همچنین رئیس کمیسیون اصل نود نیز در واکنش به شانتاژهای خبری مبنی بر تعلل کمیسیون اصل نود در بررسی پرونده اتهامی رحیمی و تاثیر این بی توجهی در آزادی عمل مفسدین اقتصادی اظهار داشت: قوه قضائیه در حال رسیدگی به پرونده رحیمی و ماجرای فساد در بیمه ایران است.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #8710
                      مجتبی شیخبهائی اشاره کرد ستاد هدفمند کردن یارانهها هیچ درخواستی مبنی بر افزایش قیمت گاز طبیعی برای گام دوم هدفمند کردن یارانهها ارائه نکرده است. درآمد حاصله از اجرای گام دوم قانون هدفمندکردن یارانهها زیاد نیست و به همین دلیل دولت میتواند بدون افزایش قیمت گاز نیز این درآمد را کسب کند.
                      مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: این شرکت هیچ سناریویی را مبنی بر افزایش قیمت گاز در گام دوم هدفمندی یارانهها ارائه نکرده بنابراین پیشبینی میشود قیمت گاز در فاز دوم ثابت بماند.

                      به گزارش فارس، مجتبی شیخبهائی با اشاره به اینکه ستاد هدفمند کردن یارانهها هیچ درخواستی مبنی بر افزایش قیمت گاز طبیعی برای گام دوم هدفمند کردن یارانهها ارائه نکرده است، گفت: شرکت ملی گاز نیز تاکنون در جلسات ستاد هدفمند کردن برای افزایش قیمت گاز طبیعی شرکت نکرده و هیچ سناریویی را به آنها ارائه نکرده است.

                      مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: درآمد حاصله از اجرای گام دوم قانون هدفمندکردن یارانهها زیاد نیست و به همین دلیل دولت میتواند بدون افزایش قیمت گاز نیز این درآمد را کسب کند.

                      وی تصریح کرد: بنابراین به نظر میرسد برای سال جاری هیچگونه افزایش قیمت گازی را شاهد نباشیم.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

                        #8711
                        میتسوبیشی ژاپن، نزدیک سه میلیارد دلار ایران را بلوکه کرد
                        آمریکاییها به یکی از مهمترین بانکهای ژاپن دستور دادهاند، نزدیک سه میلیارد دلار از اموال ایران را برای پرداخت خسارت بلوکه کنند؛ آنان نیز بدون هیچ توضیحی همین کار را کردهاند.بانک میتسوبیشی ژاپن، دو میلیارد دلار از اموال ایرانی نزد این کشور را بلوکه کرده است و قصد پس دادن آن به ایران را ندارد.

                        به گزارش «تابناک»، مقامات این بانک اعلام کردهاند: دو میلیارد و ششصد میلیون دلار از اموال ایران را به دستور دادگاهی در آمریکا بلوکه کردهاند. این دادگاه این حکم را به ادعای دست داشتن ایران در انفجار مقر آمریکاییها در بیروت در سال ۱۹۸۳ و برای پرداخت غرامت به حادثه دیدگان و بازماندگان صادر کرده است.

                        بنا بر این گزارش، هرچند این حکم دادگاه نیویورک، دردسرهایی را درست کرده و تعارضاتی با سیستم حقوقی ژاپن داشته است، به ظاهر بانک ژاپنی، این دستور را اجرا کرده، چرا که بر پایه حکم صادره، توقیف اموال ایران، تنها مشمول داراییهای این کشور در آمریکا نیست.

                        گفتنی است، مدیران این بانک تا کنون خبری از جزییات این تصمیم خود منتشر نکردهاند، ولی آنچه مسلم است، این که این بانک، حجم بالایی از نقل و انتقالات پولی با ایران را انجام میدهد؛ اما هنوز مشخص نیست این مبلغ را از چه منبعی برداشت خواهند کرد!

                        اینها همه در حالی است که تا کنون مقامات ایرانی به این تصمیم بانکی، واکنش نشان ندادهاند و مشخص نیست چه سیاستی در این باره در پیش گیرند.
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #8712
                          کارمند متخلف سفارت ایران در برزیل اخراج شد
                          هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمند متخلف سفارت ایران در برزیل را به اخراج از وزارت خارجه محکوم کرد.
                          به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل ارزیابی و نظارت وزارت امورخارجه اعلام کرد : به دنبال رسیدگی به پرونده تخلفاتی کارمند شاغل در سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل ، با توجه به احراز مغایرت رفتار نامبرده با مقررات اداری و همچنین شئونات شغلی و اسلامی و تطبیق آن با بندهای 1و 21 ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات اداری ، مشارالیه به اخراج از وزارت امورخارجه محکوم شد.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #8713
                            عضو انجمن مديران صنايع مطرح كرد:

                            واردات لوله هاي گاز با وجود توليد داخل




                            عضو انجمن مديران صنايع ايران با اشاره به واردات لوله هاي 32 اينچ گاز ترش به كشور گفت: شركت تاسيسات دريايي ايران با وجود توليد داخلي اين نوع لوله ها، اقدام به واردات آنها ميكند.

                            محمد رستمي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، توضيح داد: درحال حاضر سه شركت توليدكننده لوله هاي 32 اينچ گاز ترش در كشور فعاليت ميكنند كه از سالهاي گذشته محصولات خود را به پروژههاي نفت و گاز داخل از جمله پارس جنوبي ميدادند.
                            وي افزود: اخيرا شركت تاسيسات دريايي ايران با وجود توافق با سازندگان داخلي اقدام به خريد لوله هاي 32 اينچ گاز ترش بعضا به صورت بي كيفيت از آلمان و هند كرده كه اين اقدام مشكلاتي را براي سه شركت توليدي داخلي به وجود آورده است.
                            رستمي يادآوري كرد: قرار بود 500 كيلومتر از پروژه هاي داخلي طبق توافق با وزارت نفت به سازندگان داخلي لوله سپرده شده و 400 كيلومتر نيز از خارج وارد شود كه متاسفانه به نظر ميرسد كل اين نياز قرار است از خارج تامين شود.
                            به گفته اين عضو انجمن مديران صنايع ايران، ظرفيت توليد لوله در سه شركت داخلي به بيش از سه ميليون تن در سال ميرسد.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #8714
                              غضنفري در پاسخ به ايسنا:

                              كاهش توليد خودرو غيرعادي نيست



                              وزير صنعت، معدن و تجارت كاهش توليد خودرو در فروردين ماه امسال را مربوط به برنامه فصلي خودروسازان دانست.
                              مهدي غضنفري در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري دانشجويان (ايسنا)، درباره دليل كاهش 30 درصدي توليد خودرو در نخستين ماه سال جاري گفت: خودروسازان براساس يك برنامه فصلي كار ميكنند و در فصلهاي پرمصرف مثل اواخر زمستان به دليل تقاضاي بازار، خودرو بيشتري توليد ميكنند و در برخي فصول نرخ توليد خودرو كمتر ميشود.
                              وي افزود: تاكنون گزارشي مبني بر بروز مشكل در صنعت خودروسازي كشور و مشكلي كه از خارج بر بنگاهها وارد شود، نداشتيم.
                              غضنفري در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ايسنا درباره دليل كاهش سرمايهگذاري و اشتغالزايي صنعتي در سال گذشته براساس آمارهاي وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار كرد: نوسان در توليد متناسب با هدفگذاريهاي قبلي خيلي روي اشتغال تاثير نميگذارد. ضمن اينكه برنامه توليد خودروسازان مربوط به تصميمات مديران اين شركتهاست.
                              به گزارش ايسنا، براساس آمار انجمن خودروسازان ايران، توليد انواع خودرو در كشور در فروردين ماه امسال در مقايسه با مدت مشابه در سال گذشته با كاهش 32.6 درصدي به 57 هزار و 603 دستگاه رسيد. اين ميزان توليد نسبت به فروردين سالهاي 1389 و 1388 نيز به ترتيب 31.3 و 15.8 درصد كاهش نشان ميدهد. اين براي نخستين بار طي چند سال اخير است كه توليد ماهانه خودرو در ايران با كاهش مواجه ميشود.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #8715
                                شبکه سازمان یافته اختلاس بیمه ایران در استانداری هم فعالیت داشت

                                در دادگاه رسیدگی به پرونده اختلاس شرکت بیمه ایران که در تهران تشکیل شده است، اعلام شد که "شبکه سازمان یافته" متهمان پرونده در استانداری تهران نیز فعالیت داشته اند. در همین حال دادستان کل ایران اعلام کرد که محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدی نژاد از متهمان این پرونده نیست.
                                دادگاه این اختلاس که پیشتر مقامات عالیرتبه از آن به عنوان "فساد عظیم" یاد کرده بودند، امروز اول خرداد ماه سال ۹۱ با کیفرخواست جدید و متهمان تازه ای که به این پرونده اضافه شده اند، برگزار شد.
                                خبرگزاری دانشجویان ایران که مطلب اصلی سایت خود را به "گزارش لحظه به لحظه از دادگاه اختلاس در بیمه ایران" اختصاص داده بود، نوشت که این دادگاه به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی و با حضور ۷۸ متهم برگزار شد.
                                نماینده مدعی العموم در این دادگاه اتهامات متهمان این پرونده را بر اساس کیفرخواست سال ۸۹ "اختلاس توام با جعل از بیمه ایران" عنوان کرد، اما ارتشاء (رشوه خواری) هم از جمله اتهاماتی است که در جریان رفع نواقص این پرونده به آن اضافه شده است.
                                به گفته آقای ذبیح زاده، نماینده مدعی العموم، کیفرخواست قدیم و جدید هر دو به قوت خود باقی هستند.
                                آقای ذبیح زاده در توضیح جزییات پرونده گفت: "پنج متهم ردیف اول اقدامات مجرمانهای داشتند که برای آنها تقاضای اشد مجازات میشود و سایر متهمان نیز معاونت در اختلاس همراه با جعل و تحصیل مال نامشروع کردهاند که برای آنها نیز اشد مجازات را خواستاریم."
                                شش نفر متهم اول کیفرخواست قبلی به اسامی آقایان "م.ح.ن" رییس وقت شرکت بیمه ایران در شعبه کرج، "د.ف" معاون وقت اداری و مالی شرکت سهامی بیمه ایران شعبه کرج، "ب.ک" رییس وقت حسابداری شرکت بیمه ایران در شعبه میدان فاطمی تهران، "غ.و" کارمند وقت شعبه کرج بیمه ایران، "ج.الف" و "ع.خ" نمایندگی بیمه ایران بودند که به اختلاس مبلغ ۷۴ میلیارد و ۹۵۸ میلیون و ۷۵ هزار و ۱۴۰ ریال به صورت شبکهای متهم شده بودند.
                                الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس ایران پیشتر گفته بود که محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور، "رئیس حلقه خیابان فاطمی بوده که در مورد منابع فاسد و توزیع آنها تصمیمگیری میکرده و تقریبا تمام اعضای این حلقه به جز وی دستگیر شدند و اینکه کسی را به دلیل مسوولیت اجرایی مستثنا کنند نه عادلانه است و نه اقدام درستی است."
                                آقای نادران همچنین گفته بود: "جابر ابدالی، الیاس محمودی و مسعودی اعضای کمیته فاطمی هستند".
                                این در حالیست که در کیفری خواستی که درباره فردی به نام "ج.الف" یا به گفته الیاس نادران جابر ابدالی خوانده شد، او "محور" این شبکه نامیده شد و نه آقای رحیمی. اتهامات آقای ابدالی این گونه برشمرده شد:
                                الف) معاونت در اختلاس مبلغ یک و نیم میلیارد تومان توسط و با مباشرت "الف.م" معاون وقت اداری مالی استانداری تهران و تحصیل مال نامشروع همین مبلغ.
                                ب) معاونت در اختلاس مبلغ پانصد میلیون تومان توسط و با مباشرت "ی.د" معاون وقت استانداری تهران و تحصیل مال نامشروع به همین مبلغ.
                                ج) عضویت در شبکه اختلاس بیمه ایران، منجر به تحصیل مال نامشروع از شعب فاطمی و کرج
                                د) پولشویی
                                و) کلاهبرداری
                                در همین حال سخنگوی قوه قضاییه، غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری خود با خبرنگاران اعلام کرد که محمدرضا رحیمی از متهمان این پرونده نیست و کیفرخواستی علیه او صادر نشده است.



                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X