اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

خوب این خبر در بورکس دوست عزیز جناب ارمان گذاشتن....بد نیست ...دونه دونه دارن میرن برا استیضاح....

در پی ریزش 12 میلیارد دلاری بورس و 1900 واحد شاخص
    "صالح آبادی" به مجلس فراخوانده شد
    با وجود اعلام جلسه مسئولان بازار سرمایه با وزیر اقتصاد و قول وزیر برای حمایت از بازار، اما خبرهای موثق حکایت از فراخوانده شدن مسئولان بازار بویژه علی صالح آبادی به مجلس دارد.
    به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق ،با ریزش 270 واحدی شاخص امروز بورس که ریزش روزهای یک ماه اخیر را به حدود 1900 واحد رسانده؛ و با وجود اعلام جلسه مسئولان بازار سرمایه با وزیر اقتصاد و قول وزیر برای حمایت از بازار، اما خبرهای موثق حکایت از فراخوانده شدن مسئولان بازار بویژه علی صالح آبادی به مجلس دارد و این در حالی است که نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در نطق پیش از دستور اخیر خود نسب به اعمال فراقانونی سازمان بورس در برخورد با شرکتهای بورسی به شدت هشدار داد.

بورس کشور روزهای پر التهابی را طی یک ماه اخیر می گذراند ،به گونه ای که طی یک ماه اخیر حدود 1900 واحد از شاخص این بازار کاسته و ارزش بازار سهام نیز حدود 14 هزار میلیارد تومان در سه ماه گذشته کم شده است.

از سوی دیگر روز گذشته به دلیل نگرانی شدید سهامداران حقیقی از وضعیت بورس جو ملتهبی در تالار شیشه ای حکم فرما بود تا جایی که با استقرار نیروی انتظامی تلاش شد از هر گونه برخورد سهامداران با مسئولان شرکت بورس جلوگیری شود.

این در حالیست که رئیس سازمان بورس با وجود شواهد متعدد مبنی بر ناتوانی در کنترل بازار، بارها در مصاحبه های مختلف وعده بهتر شدن اوضاع بازار را داده است و حتی پا را فراتر گذاشته و طی تماس با کارگزاران و بازیگران بزرگ بازار آنها را مکلف به جمع کردن صف های فروش و حتی ایجاد صف خرید کرده است.

او اوایل خرداد ماه امسال در گفت و گو با واحد مرکزی خبر از آغاز حمایت جدی از بازار سهام خبر داد و با اشاره به پتانسیل مناسب شرکتها از نظر سودآوری و شرایط بنیادی، توصیه کرد سرمایهگذاران در تصمیمگیریهای خـود، از رفتارهای هیجانـی پرهیز کنند!

حال باید دید با ریزش های شدید اخیر در بازار و منفی شدن بازدهی بورس ، جواب این مدیر دولت دهم در بازار سهام چه خواهد بود؟

اعمال فراقانونی سازمان بورس!

علی صالح آبادی که به یکباره همای سعادت را بر شانه خود دید و به یکباره خود را بر روی صندلی ریاست سازمان دید، این روزها شاید آرزو می کند که ای کاش در همان بورس کرج مانده بود و یا در دانشگاه امام صادق به تدریس دروس مديريت مالي یا مهندسي مالي می پرداخت.

صالح آبادی اخیرا گفته بود: سازمان بورس تلاش میکند با مذاکره با حقوقیها و انجام عملیات بازارگردانی قدرت نقدشوندگی سهام در بازار افزایش یابد و خبرهای موثق نیز حکایت از تماس های او با مدیران بسیاری از شرکت های کارگزاری و شرکت های سرمایه گذاری برای جلوگیری از ریزش بازار دارد.

صالح آبادی به مجلس می رود

شاید از همین رو محمدرضاپورابراهیمی که قبل از حضور در دوره فعلی مجلس، نماینده وزیر در شورای عالی بورس بود به صراحت از فراقانونی عمل کردن این مدیر انتقاد کرده است و شاید از همین روست که صالح ابادی برای ادای توضیحات ویژه به مجلس فراخوانده شده تا با حضور نمایندگان بازار سرمایه عملکرد وی در این بازار بررسی و شاید اخطارهای لازم را برای هدایت بهتر بازار دریافت کند.

حضور حداقل چهار نفر از فعالان بازار سرمایه در مجلس و تشکیل فراکسیون بازار سرمایه در این نهاد قانون گذار و ناظر بر اعمال دولت در روزهای آینده، اوقات طلایی را از مدیر عامل سازمان بورس خواهد گرفت .

ماجرای تکذیب شده اما واقعی

در این بین اخبار دریافتی مشرق حاکی از حضور جدی برخی افراد وابسته به جریان انحرافی از جمله (ر-ر-م) فرزند ( ر- م) در بازار سرمایه دارد. او پس از سه سال حضور جدی در بازار سهام و گردش مالی میلیاردی اش در بورس، اردیبهشت ماه سال گذشته و کمتر از یک ماه پیش از خرابی بازار سهام ، به یکباره از بازار خارج شد اما پس از یکسال، اردیبهشت ماه امسال مجددا وارد بازار شده است.

با این وجود علی صالح آبادی نفوذ جريان انحرافي به بازار سهام را به شدت تكذيب كرد و از عادي شدن شرايط و روند مثبت بازار خبر داده بود.

نظر

• felfel
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 378

نشانه های بهبود بورس و بازگشت امید در هفته آینده

خبرگزاری فارس: تحرکات روزهای اخیر مسئولان بازار سرمایه و فعالان حقوقی درکنار آمار معاملات امروز نشان می دهند شرایط بازار سهام در هفته آینده رو بهبود بوده و امیدها به روند مثبت متغیرها تقویت شوند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، بورس اوراق بهادار امروز هم به روند نزولی روز گذشته ادامه داد و با کاهش قیمت سهام و اثر منفی50 تا 10 واحدی شرکت های فولاد مبارکه ، مخابرات، چادر ملو، گل گهر، نفت و گاز پارسیان، بانک پاسارگاد، سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی،خدمات انفورماتیک و پالایشگاه بندر عباس، با 270 واحد افت دیگر به 25هزار و 54 واحد رسید ولی نشانه هایی از بهبود وضعیت بورس برای هفته آینده هویدا شد.

براساس این گزارش؛ اولین نشانه افزایش تحرک سرمایه گذاران حقوقی و جمع آوری سهام شرکت ها بود که در روزهای گذشته به این گستردگی نبود. به طوریکه بررسی جزئیات معامله 47.5 میلیارد تومانی بیش از 233 میلیون سهم داد و ستد شده حکایت از آن دارد که سهام شرکت های پالایشگاه بندرعباس، بانک های پاسارگاد ، ملت و ایران زمین ، فولاد مبارکه، سرمایه گذاری های غدیر و صندوق های بازنشستگی و نفت ، لیزینگ غدیر، مپنا، توسعه معادن و فلزات و مخابرات با حمایت های نهادهای مالی روبرو شده اند.

از سوی دیگر در بررسی وضعیت سهام این دسته از شرکت ها مشخص می شود بهای هر سهم اغلب شرکت های ارزنده به حداقل رسیده و در مقایسه با ارزش ذاتی و خالص ارزش دارایی ها در بهترین شرایط برای خرید قرار دارد و حتی برخی از فعالان اذعان می کنند در صورت وجود نقدینگی، یکی از بهترین فرصت های خرید سهام مهیا شده است.

علاوه براین رسیدن شاخص بورس به آستانه نزول به کانال 24 هزار واحدی هم نشانه دیگری است از مقاومت این متغیر برای ممانعت از حضور در این کانال . چرا که با توجه به فاصله ایجاد شده بین بالاترین رقم شاخص در سال جاری یعنی 27 هزار و 280 واحد و عدد کنونی ، این متغیر تا کنون دو کانال را از دست داده است. بنابراین احتمال از دست رفتن خط حمایت کانال 25 هزار واحدی دور از ذهن خواهد بود. چون چنین رویدادی به نفع هیچ از ارکان بازار نخواهد بود.

در کنار این عوامل باید به جدیت وزیر اقتصاد و تلاش مسئولان بازار سرمایه در ساماندهی به شرایط روزهای اخیر اشاره کرد که به دلیل اهمیت بورس برای ویترین اقتصادی کشور و نقش آن در تامین منابع مالی پروژه ها، با حمایت ها و اقدامات مثبتی همراه بوده و باید منتظر آثار آن در روزهای آینده بود.

با این اوصاف می توان انتظار داشت طی روزهای هفته آینده ،متغیرهای اصلی بورس با تغییر جهت نسبی به ثبت رسیده و در صورت انتشار اخباری مثبت از مسائل اقتصادی ، جو روانی متعادل و منطقی همراه با اصلاح قیمت ها در بورس و تصمیم گیری ها حاکم شود. در این میان جا دارد سهامداران حقوقی و حقیقی با پرهیز از عرضه سهام و خویشتن داری و مهمتر از همه اتحاد با هم ، گوشه ایی از توانایی های عدیده خود را در تعیین شرایط به نمایش بگذارند.
      دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• parham 82
        Banned
        • Sep 2011
        • 259

آقا این شبکه خبر بخش نظر خواهی نداره ؟
        بدجوری داره میره رو اعصابم
        چرا آدمو .... فرض می کنن
        آقا خودتونید . واقعاً خجالت نمی کشید؟؟

نظر

• amin68
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 134

نه بگو وضع خرابه بگو جنگ بگو تالار شیشه ای رو با موشک زدن بسه دیگه بابا پس فقط تحریم نیست ما خودمونم مشکل داریم فقط منتظر خبر بدن تمام تاپیک ها رو پر میکنن اما خبر خوب باشه یا دروغه عین دیروز که همه میگفتن حمایتی در کار نیست یا اصلا بهش اهمیت نمیدن اما اما اگه فقط خبر بد بیاد اونوقته که تا پیک ماشین یا جک بگیم بخندیمم نوشته آقا اومدن جمع کنید هرچی سهم دارید بفروشید بابا این نظام از ریشه مشکل داشته فقط هم به خاطر دین چرا کشور هایی مثل امریکا که به دین اهمیتی نمیدن اینطوری نیستن چون اونا فقط دنبال علم ودر نهایت خدا هستن پس شما هر چه قدر تاکید کنید خبر های بد رو هیچ تغییری در نظام صورت نمیگیره بلکه بازار خودمون خراب میشه خواهش میکنم

نظر

• بابي چارلتون
            عضو فعال
            • May 2011
            • 993

با ابراز تأسف و تأثر فراوان
            بزرگ ترین سهامدار بورس از بین ما رفت

از میان این کارشناس با تجربه، چراغعلی هاردان قلی زاده را می توان مثال زد که آوازه و شهرت او میان عام و خاص نظیر نداشته و این روزها با بزرگان و صاحب منصبان مملکتی حشر و نشر می کند.

او یک سرمایه گذار قدیمی و یا بهتر بگویم یک بورس باز حرفه ای است که طی چهار دهه فعالیت بورس، شاهد آشوب ها و التهاب های فراوان و البته روزهای خوشی در این بازار پر فراز و نشیب بوده است.

در شرایطی که بخاطر شدت گرفتن نوسان بی مهابای نرخ دلار و تنگ تر شدن حلقه تحریم های بین المللی در زیر سایه تورم تنومند اقتصاد کشور همه چیز از بند کفش و دستمال توالت گرفته تا شورت مامان دوز رو به جاده بی انتهای گرانی نهاده، چراغعلی معتقد است که اتفاقاً در این زمینه باید از همه دست اندر کاران، متولیان، حقوقی ها و نهادهای عمومی بازار سرمایه تشکر کرد که در بازار سرمایه قیمت سهام شرکت ها و صنایع رو به ارزانی نهاده است.

او می گوید در شرایط اقتصادی بلبشوی فعلی باید دست کسانی که در راستای حمایت از خریداران بر افت بیشتر قیمت سهام در بورس تأکید دارند بوسید و تشکر کرد.

البته چراغعلی از متولیان حمایت از فروشندگان سهام نیز کمال قدردانی و تشکر را دارد اما چون فعلاً کارمندهای خستگی ناپذیر و متعهد این بخش به مرخصی دسته جمعی رفته اند نمی تواند این ابراز علاقه خود را به آنها نشان دهد.

در هر صورت این کارشناس چروک خورده دوران سختی و انتظار بورس با سوء استفاده از موقعیت ایجاد شده ای که خبرنگار ما برای او فراهم می کند فهرستی از تشکر و سلام و درود بی ریا و خالی از ادعای خود را نثار کسانی می کند که به نوعی در تحقق آرمان های مورد نظر او در بازار سرمایه نقش داشته اند.

او می گوید: اینجانب چراغعلی هاردان قلی زاده، سرمایه گذار جان بر کف و متعصب بورس تهران بوده که قصد دارد از این فرصت استفاده و تشکر خود را از همه کسانی که اجازه نمی دهند در شرایط تورمی امروز قیمت سهام افزایش یابد و همچنان تا مفتی کردن آن میان عموم به تلاش شبانه روزی ادامه می دهند، تشکر می کنم.

من از رسانه ها هم بابت اینکه در پوشش اخبار کاهلی نمی کنند و شرایط اقتصاد و بورس را گل و بلبل نشان می دهند، تشکر می کنم.

من از کارگزارم اما بیشتر تشکر دارم که در چند روز گذشته خیلی به من لطف داشت و تأکید می کرد که در عرضه سهام پالایش نفت بندر عباس حاضر شوم و حتماً یک کمی از این سهم واقعاً ارزنده را بخرم.

البته من از سهامداران عزیز تشکر ویژه دارم که هر روز جلوی تالار شیشه ای بورس جمع می شوند و حکایت و اندرزهای پندآموز را در غالب سخنان نغز و کارشناسی برای دیگر سهامداران ارایه می دهند و اصلاً حرف های رکیک و نسبت دادن آن به بچه های بالا را نمی زنند.

من از تابلوی جیگری معاملات بورس تشکر می کنم که همش از ارزان تر شدن هر چی سهام در بازار هست خبر می ده و خیال من رو از سرایت گرانی ها به بازار سهام راحت می کنه.

منتها من قصد تشکر از حس آقا بقال سر کوچه خودمان را هم داشتم اما چون پولم نمی رسه یک قوطی شیر خشک ازش بخرم، چند وقتیه چوب خط نسیه هام پیش اون پر شده و بنابراین بعداً ازش تشکر می کنم.

من تشکر می کنم که این روزها اگر سهام ماشین سازی اراکم رو بفروشم می تونم با اون یک قطره شیر یارانه ای برای بچه ام بخرم و یا مثلاً با فروش سه تا سهم از سرمایه گذاری بوعلی و یا گاز لوله یک دانه نان لواش برای خانه بخرم.

برای حسنعلی پسر کوچیکم هم با فروش صد تا سهم سرمایه گذاری ملت می تونم یک جفت دمپایی شیر نشان بخرم.

در اینجا از بچه ام هم که معدل کارنامه اش 20 شده اما من نمی توانم براش چیزی به عنوان جایزه بخرم تشکر می کنم.

من از عیالم بتول خانم هم تشکر می کنم که به من گفته "احمق برای چی رفتی تو بورس" ولی من می دونم که اون برای رفع چشم زخم دیگران این حرف ها رو میزنه.

من از عزیز دلم آقای (م. الف) تشکر ویژه دارم که این روزها در ولایت یا فرنگستون با همه عکس یادگاری می اندازه. کی میشه یک روزی با من و بقیه بچه ها تو تالار حافظ با اون آب و هوای توپش، پشت شیشه های طبقه دوم هم یک عکس یادگاری بندازه.

چراغعلی به ورزشکاران هم التفات دارد و می گوید: من از پرسپولیس و آقای رویانیان که اومد مدیر عامل این تیم شد هم تشکر می کنم چون باعث شد تمامی نمادهای معاملاتی بازار سهام با علاقه وافری که به عملکرد این تیم دوست داشتنی در لیگ برتر دارد به منظور حمایت و تشویق تا ابد الدهر یک دست قرمز پوش شوند.

من از طرح حجاب و عفاف نیروی انتظامی تشکر می کنم که من رو یاد دستور العمل توقف و گشایش نماد معاملاتی می اندازه که چه زحمات بی شائبه ای در این زمینه کشیده می شود.

من از آقا رضا میکانیکی هم تشکر دارم که شل کن سفت کن آچار قفلی اون زحمات بی حد و اندازه ناظر بازار در اجرای دستورالعمل های مقرراتی را برام زنده می کنه.

من از مجامع و دست اندر کاران آن هم تشکر می کنم که خاطرات خدمت سربازی هنگام دریافت جیره و یغلوی های نشسته را برام زنده کنه کاش می شد وقتش رو زیاد می کردند.

من از اوس محمود میوه فروش محل هم تشکر می کنم که اجازه می ده هر روز من و عیال جلوی میوه هاش با چشم های حدقه زده رژه بریم.

در این لحظه چراغعلی مکثی می کند اما دوباره سیل تشکرهای خود را نثار می کند و می گوید:

من از شرکت های سرمایه گذاری تشکر لازم را قبلاً کرده ام که مثل کشتی سوراخ در حال غرق کردن خودشون و سهامداران هستند تا دیگه هیچ کس باقی نمونه و زجر دنیای فانی رو نکشه.

من از مذاکرات هسته ای تشکر می کنم که برای دلخوشی ما در شرایط فعلی سریال های 90 قسمتی سرگرم کننده با جلوه های ویژه خارجی می سازه.

من از مملکت تشکر می کنم که در این شرایط گرانی، معرفت در آن حراج شده و ارزونی، شرافت، انسانیت، غیرت، همدردی، رحم و گذشت بیداد می کنه.

من از مرغ های همسایه تشکر می کنم که با ابراز همدردی با خروس خونه ما، جلوی خواسته های مختلف خودشون رو در این شرایط می گیرند.

البته از گاو و گوسفندهای توی دهاتمون هم تشکر می کنم که در راستای همکاری با هدفمندی یارانه ها، الان سنگ به شکم هاشون بستن و علوفه خودشون را به سازمان های حمایتی اهدا کردند.

من از خبرگزاری "روده بر شدن" تشکر فراوان دارم که هر روز و هر شب با مصاحبه های خیالی و تکذیبیه های رنگارنگ، به ما هیچ وقت دروغ نمی گه. من از خبرنگارهای یاغی هم تشکر می کنم که خبرنگارهای عاصی رو کنار زدند و خودشون این حوزه خطیر رو به دست گرفتن.

من از خانم هشتم در 2-8 تشکر دارم که زبان آدم حسابی ها رو نمی فهمه.

من از هوای چرب و چیلی پایتخت هم تشکر می کنم که معلوم نیست هر روز چی توش قاطی میشه که آدم انگار یک پرس جقول بقول با یک قوطی واکس کفش مجانی رو خورده.

من از حضور پررنگ بخش خصوصی در عرصه اقتصادی کشور یک جور دیگه تشکر دارم چون اجازه حضور هیچ نهاد دیگری رو کنار خودش نداده و دو دستی شلوار خودشو رو نگه داشته تا باد نبردش.

من از افرادی که پول سهامدارها رو برمی دارن و با خرید سهام یکسری شرکت ها وارد هیأت مدیره و سمت های مختلف مدیریتی آنها می شوند تشکر دارم چون حداقل برای خودشون اشتغال زایی می کنن.

من از بورس هم تشکر دارم که با عرضه "شبندر" در وضعیت خراب بورس باعث شدند تا عده ای با گیر افتادن تو این سهم عرضه اولیه تا مدت ها رقص بندری بزنن.

من از کتاب علوم بچه ام تشکر می کنم که با نشان دادن فرمول ذوب شدن برف در گرما به من یاد داد که سهام هم می تونه جلوی چشم آدم آب بشه.....

من از لبخند تشکر می کنم که تنها دلخوشی من توی این روزهای بی سر و سامونه........!

در این لحظه چراغعلی برای ترکردن لب های خود همین که قند شیرینی را کنار لپ اش گذاشت و اولین جرعه چایی رو فورت کشید، حبه قند در گلویش پرید و متأسفانه به دلیل کهولت سن و ناتوانی در بالا و پریدن، ریق رحمت را سر کشید و وسط تالار ولو شد.

ضمن تسلیت به اهالی بازار سرمایه بابت از دست دادن بزرگترین سهامدار تاریخ بورس، مطالبی که عنوان شد به عنوان یادگار این عزیز از دست رفته بزودی تحت یک کتیبه بر سر تالار حافظ نصب خواهد شد تا برای آیندگان پند و نصیحتی باشد در خور و آموزنده....

"این مطلب طنز است"

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2122

فرمایش همه عزیزان درست اما این شیر حاصل واردات شیرخشک ازچین و مخلوط ان بااب تهران !!! چه ابی ؟ است که مثل اب پنیر بی مزه وخاصیت است خوب بااین بچه های ما میخواهند مفزهای اینده شوند !!! بررسی کنید یک کارخانه شیر مهر استاندارد از این استاندارد ایران گرفته است ؟؟ مثل شیرپاستوریزه تهران که پاستوریزه ای است !!!

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

برگزاری هفتمین نشست شورای عالی اصل 44 امروز در دفتر رئیس جمهور

خبرگزاری فارس:ساعت 18 امروز هفتمین نشست شورای عالی اجرای اصل 44 با موضوعاتی چون آخرین وضعیت بورس در دفتر رییس جمهور برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس،هفتمین جلسه شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ساعت 18 امروز چهارشنبه در محل دفتر رئیس جمهور برگزار می شود. بر اساس دستور جلسه این نشست مقرر شد بررسی موارد مربوط به اجرای اصل 44 از جمله ارایه گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار از آخرین وضعیت بازار سهام، ارایه گزارش از تکالیف قانونی و ارایه عملکرد در خصوص واگذاری های مربوط به رد دیون و چگونگی عرضه آن، اتخاذ تصمیم پیرامون راه کارهای اجرایی پیشنهادی کارگروه منتخب شورا برای رفع وظایف موازی و مداخلات کاری شورای رقابت با سایر نهادها در زمینه قیمت گذاری ها، موضوع بند 8 تصمیمات نشست ششم و اتخاذ تصمیم در مورد آزادسازی سهام عدالت و فرآیند آن و نحوه اداره مناسب آتی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت ، موضوع بندهای 5 و 6 تصمیمات نشست ششم، در دستور کار این نشست قرارگیرد. این شورای عالی طبق ماده 41 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 با ریاست شخص رییس جمهور و یا معاون اول وی تشکیل می شود که وظایف و اختیارات این شورا در ماده 42 قانون یاد شده آمده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

آمریکا برای اولین بار یک افسر اطلاعاتی برای امور ایران منصوب کرد"شورای اطلاعات ملی" (nic) آمریکا برای نخستین بار یک افسر اطلاعاتی را به عنوان مسئول امور ایران تعیین کرد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه کاورت هیستری، جیلیان برنز به عنوان افسر اطلاعاتی این شورا از مدیران خدمات خارجی وزارت امور خارجه آمریکا و کارشناس امور ایران بوده و تا پیش از این به عنوان مشاور امور ایران در دفتر طرح و برنامه ریزی سیاست خارجی آمریکا در وزارت امور خارجه این کشور فعالیت میکرد.

وی همچنین در سوابق خود مدیریت دفتر منطقهای آمریکا برای ایران در دوبی را بر عهده دارد که این دفتر در سال 2006 توسط وی افتتاح شد.

بر اساس بیانیه شورای اطلاعات ملی آمریکا، وظیفه برنز در این شورا نظارت و هماهنگی بر گزارشها و ارزیابیهای تحلیلی سازمانهای اطلاعاتی آمریکا از جمله تحلیلهای استراتژیک درباره ایران است.

مسئول امور ایران در شورای اطلاعات ملی آمریکا همچنین موظف است تا تحلیل های لازم و حساس درباره ایران را که مورد نیاز تصمیم گیران ارشد دولت ایالات متحده آمریکا و مقام های نظامی این کشور است، فراهم کند.

شورای اطلاعات ملی آمریکا که در سال 1979 تشکیل شده است یک بخش مرکزی در میان 16 سازمان اطلاعاتی آمریکا محسوب میشود که استراتژیهای کوتاه مدت و بلندمدت این کشور را تعیین میکند.

یکی از مهمترین وظایف این شورا پیش بینی چالشهای پیش روی آمریکا در سطح داخلی و بینالمللی است.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

توپ ایرانی جنگنده ترکیه را هدف قرار داد به گفته یک منبع آگاه نظامی، ارتش سوریه فانتوم ترک را با توپ ضدهوایی 23م ساخت ایران هدف قرار داده و سرنگون کرده است.
                    به گزارش جام نیوز عربی (جامع الأخبار الممیزه) پایگاه خبری "عکس السیر سوریه" چهارشنبه هفتم تیر (June.27) از قول این منبع آگاه افزود: سوریه این سیستم پدافند هوایی را در سال 2010 از ایران خریداری و در برخی از مناطق نصب کرد. بر اساس این گزارش، سیستم ضدهوایی مزبور توان شلیک پنج هزار گلوله در دقیقه را دارد و به دلیل دارا بودن برخی سامانههای خاص، از دقت فراوانی برخوردار است به گونهای که احتمال خطا در آن نمیرود.

به نوشته کارشناس مسائل نظامی که این اطلاعات را در اختیار پایگاه خبری عکس السیر قرار داده، پرواز جنگنده ترک در ارتفاع کمتر از 100متر و با سرعت بالای 800 کیلومتر، برای آن بوده که در دید رادارهای سوریه قرار نگیرد، اما این توپ موفق شد جنگنده ترک را به صورت کامل هدف قرار داده و حتی به وی فرصت مانور و فرار از این حادثه را هم ندهد.

به نظر میرسد که منظور این کارشناس نظامی سوریهای از این سیستم ضدهوایی، توپهای 23م مجهز به سامانههای اپتیکی است که بدون خدمه بوده و توانایی بالایی در نشانه گیری اهداف خود دارند.

در مورد مشخصات دیگر این سامانه آمده است: استفاده از الکتروموتور و یا سرورموتورها برای ایجاد حرکت در توپ و حذف خدمه، استفاده از دوربین برای هدف گیری و سامانه کنترل از راه دور توپ، یکی از این بهینه سازیها است. کنترل از راه دور، مشکلات ناشی از بی دقتی یا خستگی خدمه در هدف گیری را برطرف کرده و امکان تغییر سریع در انتخاب هدف را فراهم میکند.

گفتنی است وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران چند نوع بهینهسازی بر روی توپ 23م انجام داده و علاوه بر نوع دو لول آن، در دو نوع شش و هشت لول نیز اقدام به تولید این محصول کرده است. مشخص نیست کدام یک از این توپها در هدف قرار دادن جنگنده ترک مشارکت داشتهاند.

کارشناسان بر این باورند که ارتش سوریه علاوه بر سامانههای دفاعی ساخت روسیه، از سامانه های ضدهوایی ساخت ایران نیز به صورت گسترده بهره میبرد که یکی از دلایل آن، قیمت ارزان تمام شده و همچنین خدمات پشتیبانی به همراه کیفیت مناسب آنها است.

"جهاد المقدسی" سخنگونی وزارت امور خارجه سوریه پیش تر تأکید کرده بود که فانتوم ترک در آسمان سوریه و با توپ 23م که برد آن بیش از 2500 متر نیست، هدف قرار گرفته است و این مسأله در هنگام تحویل لاشه هواپیما به ترکها مستندسازی شده است؛ اما دولت ترکیه که میخواهد این مسأله را پیراهن عثمان کند، به ناتو شکایت برده و خواستار دخالت این سازمان برای پاسخ به سوریه شده است.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• جان مورفی
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 179

یک توصیه دوستانه
                      با توجه به وابستگی شدید خبرگزاری فارس به سپاه و اینکه در این اواخر شکاف عمیقی بین بدنه دولت و سپاه به وجود اومده(نه اینکه من موافق کارهای دولت باشم)
                      به طوری که خبرگزاری وابسته به دولت یعنی ایرنا آشکارا خبرهای فارس را به نوع های مختلف تکذیب می کنه یا مچ گیری می کنه
                      پیشنهاد می کنم خبرهای فارس را زیاد جدی نگیرد و البته در یک کلام حتی از این رسانه خبری نقل قول نکنید
                      مسائل دیگری پشت پرده است
                      در پایان اینکه این موضوع فقط یه پیشنهاد دوستانه بود و تصمیم نهایی با خود دوستان عزیز
                      ارادتمند همگی
                      مورفی

نظر

• جان مورفی
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 179

دليل بي تمايلي 87 درصد پسران به ازدواج :d مشت نشونه خروار :D

پژوهشگر شوراي فرهنگي _ اجتماعي زنان، گفت: بر اساس پژوهش به عمل آمده 87 درصد دانشجويان پسر پوشش نامناسب دختران را از دلايل بيتمايلي به بحث ازدواج عنوان كردند.

به گزارش ايسنا، فاطمه سادات محبي امروز در نشست علمي تخصصي «موانع ازدواج دانشجويان» كه در محل پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامي برگزار شد،گفت: عدم باور پسران به بركت زندگي پس از ازدواج 80 درصد، مهريه هاي سنگين 58 درصد، توجه به زيبايي و ظواهر 75 درصد، توقعات بالاي پسران در انتخاب همسر 74 درصد، ضعف خانواده پسر در يافتن دختر مناسب براي ازدواج 50 درصد، پوشش نامناسب دختران 87 درصد، از جمله آمارهاي به دست آمده در اين آسيبشناسي در بحث بي تمايلي دانشجويان به ازدواج محسوب ميشود.

نظر

• جان مورفی
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 179

دانشگاه تهران پولی، دوره شبانه این دانشگاه را ۳۰۰ درصد افزایش داده است. ۴۵ میلیون تومان ناقابل؛ آن هم در دولت عدالت محور!:(

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
                            دانشگاه تهران پولی، دوره شبانه این دانشگاه را ۳۰۰ درصد افزایش داده است. ۴۵ میلیون تومان ناقابل؛ آن هم در دولت عدالت محور!:(
                            بهتره گفته بشه در حكومت اسلامي چرا كه همين دولت هم از بدنه همين ها هست و همين ها حمايتش كردن

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

تاکید خاتمی بر خداحافظی اصلاح طلبان با تندروها

سیاسی - سید محمد خاتمی بر ضرورت خداحافظی اصلاح طلبان با تندروهای این جریان تاکید کرده است.

به گزارش محدوده ، سید محمد خاتمی بر ضرورت خداحافظی اصلاح طلبان با تندروهای این جریان تاکید کرده است.

خاتمی با بیان اینکه نباید فضا را به سمت رادیکالیسم سوق داد ، تصریح کرده است که باید شرایط فراهم شود تا هرکس نگاهی غیر از این دارد از همین الان عذرش را بخواهیم.

وی همچنین خواستار دل کندن برخی اصلاح طلبان از زندانیان فتنه 88 شده و گفته است باید از این ها دل بکینم و تا اصولا حرفی از تحریم زده نشود.
                              to continue, please follow me on my page

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
                                تاکید خاتمی بر خداحافظی اصلاح طلبان با تندروها

سیاسی - سید محمد خاتمی بر ضرورت خداحافظی اصلاح طلبان با تندروهای این جریان تاکید کرده است.

به گزارش محدوده ، سید محمد خاتمی بر ضرورت خداحافظی اصلاح طلبان با تندروهای این جریان تاکید کرده است.

خاتمی با بیان اینکه نباید فضا را به سمت رادیکالیسم سوق داد ، تصریح کرده است که باید شرایط فراهم شود تا هرکس نگاهی غیر از این دارد از همین الان عذرش را بخواهیم.

وی همچنین خواستار دل کندن برخی اصلاح طلبان از زندانیان فتنه 88 شده و گفته است باید از این ها دل بکینم و تا اصولا حرفی از تحریم زده نشود.
                                این جملات تحریف شده است. بفرمایید در کجا و چه جمعی این حرفها گفته شده؟

نظر

در حال کار...
                                X