اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

    #10771
    شانا _ گروه نفت: وزیر نفت گفت: تحریم نفتی ایران به عنوان آخرین حربه دشمن به طور قطع آنان را ناامید خواهد کرد و دیری نخواهد پایید که این حربه ناکارآمد خواهد شد.

    به گزارش خبرنگار شانا، مهندس رستم قاسمی عصر روز چهارشنبه (21 تیر) در پنجمین گردهمایی سراسری روابط عمومی های صنعت نفت، با بیان این که این روزها ایام پرمشغله ای برای صنعت نفت کشور به حساب می آید، افزود: دشمنان برای این که بتوانند حکومتی یکپارچه داشته باشند، در تلاشند همه کشورها را زیر چتر مدیریتی خود داشته باشند.

    این عضو کابینه دولت دهم ادامه داد: ایران اسلامی به عنوان یک کشور بزرگ از نظر آمار جمیعتی، موقعیت ژئوپولیتیک و دارا بودن منابع مختلف هیدروکربوری، معدنی، کانی، همچنین مرز مشترک با 15 کشور در منطقه و جهان، دارای موقعیتی منحصر به فرد است.

    وی به تحریم کشور در سال های اخیر اشاره و تصریح کرد: این تحریم ها بیشتر ماهیت اقتصادی برای انتقال فشار به مردم دارند و دشمن قطعا به این نتیجه رسیده است که برخورد فیزیکی با جمهوری اسلامی نتیجه ای برای آنها به دنبال نخواهد داشت.

    این مقام مسئول به توسعه صنعت نفت و حضور در بازارهای جهانی به عنوان دو محور مهم اشاره و تصریح کرد: توسعه صنعت نفت با شناختی که من از مجموعه توانای کشور به ویژه در بعد صنعت نفت دارم، گرچه ممکن است ما را تا حدودی از نظر زمان و هزینه با مشکل روبه رو کند، اما دشمنان هیچگاه موفق نخواهند شد ما را از دسترسی به اهدافمان بازدارند.

    وی با تاکید بر وجود توانمندی متخصصان داخلی گفت: وابستگی های صنعت نفت تا کی می خواست ادامه پیدا کند، ما با وجود دانشگاه های فعال، دانشمندان و مردم باهوش به یقین با اقتدار می توانیم از گلوگاه تحریم استفاده و عبور کنیم.

    وزیر نفت ادامه داد: امروز برای همه موضوع های نفت برنامه ریزی شده یا در حال برنامه ریزی شدن است، همچنین برای بیشتر کالاهای راهبردی صنعت نفت، در حال ساخت پایلوت یا نمونه سازی یا تهیه سند برای داخلی سازی هستیم که در این بخش مشکل خاصی دیده نمی شود.

    وی درباره بازار فروش بین المللی نفت گفت: برخی کشورها که دنباله رو سیاست های آمریکا هستند، تنها تلاششان این است که برای فروش نفت ایران مشکلاتی ایجاد کنند.

    با قدرت و هوشمند از تحریم عبور می کنیم

    وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما باید آمادگی نبرد اقتصادی با تمام توان و با تمام برنامه در برابر فشارهای خارجی را داشته باشیم.

    مهندس قاسمی تصریح کرد: ترس و ناتوانی جزء ما نیست، با قدرت اما هوشمند باید از این تحریم عبور کنیم.

    وزیر نفت ادامه داد: ما برنامه خودمان را داریم و با برنامه ریزی خوبی که در حال انجام است، روش های زیادی برای فروش نفت ایران در بازارهای بین المللی وجود دارد و تاکید می کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست.مهندس قاسمی تصریح کرد: ما کارکنان صنعت نفت در خط مقدم جنگ اقتصادی هستیم و مردم از ما به عنوان سربازان پیشرو خط مقدم جهاد اقتصادی انتظار دارند خاکریزها مستحکم و خوب نگهداری شوند از این رو ترس و ناتوانی جزء ما نیست.

    وزیر نفت خطاب به فعالان عرصه روابط عمومی در پنجمین همایش سراسری روابط عمومی های صنعت نفت گفت: روابط عمومی ها در این مقطع، وظیفه خطیری دارند که به صورت منطقی کارکنان سازمان را در این زمینه آگاه کنند که در یک نبرد اقتصادی به سر می بریم و چگونه باید در این نبرد پیروز شویم.

    وزیر نفت ادامه داد: ما کارکنان صنعت نفت در خط مقدم این جنگ اقتصادی هستیم، مردم از ما به عنوان سربازان پیشروی خط مقدم جهاد اقتصادی انتظار دارند خاکریزهای اقتصادی مستحکم و خوب نگهداری شوند.

    مهندس قاسمی گفت: صنعت نفت با وجود شرایط تحریم در حال جهش مناسب در زمینه تولید داخل، صنایع بالادستی و سرمایه گذاری در میدان های مشترک است.

    وزیر نفت افزود: با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان برنامه پنجم توسعه، به یقین به اهداف از پیش تعیین شده در این برنامه خواهیم رسید.

    مهندس رستم قاسمی گفت: برای رسیدن به اهداف برنامه پنجم توسعه نیازمند تدبیر، تلاش ، تحمل و شتاب دهی در کارها هستیم.

    وی ادامه داد: روابط عمومی ها باید فعالیت های کارکنان صنعت نفت به ویژه در مناطق عملیاتی را بازتاب دهند؛ روابط عمومی ها زبان گویای سازمان هستند و پیام و کلام اگر به موقع بیان نشود، مخرب و اگر در زمان و مکان مناسب ادا شود، تاثیر مطلوب خواهد داشت.

    وزیر نفت گفت: روابط عمومی می تواند با به نمایش گذاشتن پروژه های موفق که عامل انگیزشی برای دیگر فعالان عرصه نفت و گاز است، زمینه ساز افزایش بهره وری و کارایی بیشتر شود.

    مهندس رستم قاسمی با بیان این که ما در صنعت نفت خدمت گزار مردم هستیم و هر آنچه داریم، از آن بیت المال و مردم است، تاکید کرد: کسب رضایت و حفظ شان مردم را با جدیت تمام در مراجعات مردمی در شرکت ملی گاز و دیگر شرکت های تابعه به عنوان یک محور در دستور کار قرار دهید.

    پیش از سخنان وزیر نفت، اسحق رویور مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت، گزارشی از روند و چگونگی برگزاری پنجمین همایش سراسری مدیران روابط عمومی های صنعت نفت را ارائه کرد.
    ///

    نظر

    • meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

      #10772
      با هدف ساخت 930 کیلومتر خط لوله انجام می شود
      سرمایه گذاری 850 میلیون دلاری صدرا برای ساخت خط اتیلن غرب
      ۱۴:۱۶ (شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۱)
      شانا _ گروه پتروشیمی: مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق از امضای توافقنامه ای 850 میلیون دلاری برای مشارکت در ساخت 930 کیلومتر از خط لوله اتیلن غرب و مذاکره با بانک های داخلی برای تامین اعتبار ساخت این خط لوله خبر داد.


      به گزارش خبرنگار اعزامی شانا به بوشهر، محمدعلی نظارت در جریان بازدید خبرنگاران از سایت این شرکت در بوشهر گفت: هفته گذشته توافقنامه ساخت این خط لوله با شرکت ملی صنایع پتروشیمی به ارزش 850 میلیون دلار امضا شد.

      مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق (DOT) طول خط لوله اتیلن را یک هزار و 700 کیلومتر اعلام و تصریح کرد: این خط لوله یک بخش فرعی به نام "خط دنا" دارد که توافقنامه ساخت این بخش و بخشی از خط لوله اتیلن غرب، درمجموع به طول 930 کیلومتر با شرکت فناوری آب های عمق بسته شد و جاده کشی، تامین خطوط لوله و لوله گذاری این بخش از خط لوله به عهده شرکت است.

      نظارت گفت: با کنسرسیومی متشکل از بانک های داخلی مذاکره هایی انجام شده است و تا دو ماه آینده مدل مالی اجرای 930 کیلومتر از خط لوله اتیلن غرب مشخص و اجرای آن آغاز می شود.

      به گفته وی، پروژه ساخت خط اعتباری اتیلین غرب به طول 930 کیلومتر و با قطر 12 تا 16 اینچ ساخته می شد و این خط لوله وظیفه تامین خوراک چند واحد پتروشیمی را به عهده دارد و بخشی از این خط از مناطق گچساران، نورآباد ممسنی، بروجن و دهدشت عبور می کند.

      مشارکت صدرا در ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس

      مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق (DOT) در باره مشارکت شرکت صدرا در ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: ساخت بخش اصلی این پالایشگاه 360 هزار بشکه ای که وظیفه تبدیل میعانات گازی به بنزین را دارد، به عهده شرکت صدرا است.

      به گفته وی، این پالایشگاه با 3.2 میلیارد دلار اعتبار در دست ساخت است و شرکت صدرا به عنوان پیمانکار در قالب قرارداد یی پی سی در ساخت این پالایشگاه مشارکت دارد.

      نظارت تصریح کرد: در فازهای در حال توسعه پارس جنوبی ساخت حدود 24 جکت و 24 عرشه (تاپ سایت) برنامه ریزی شده است که تقریبا ساخت 24 عدد از این سازه های دریایی را شرکت صدرا به عهده دارد و بقیه در دیگر شرکت ها در دست ساخت است.

      مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق درباره پروژه های آتی این شرکت گفت: با توجه به قدمت برخی خطوط لوله در بخش دریایی، مذاکره هایی با هدف نوسازی، ترمیم خطوط دریایی، کابل های فیبرنوری خطوط لوله انتقال نفت و گاز با برخی شرکت های نفتی انجام شده است که بر اساس آن 20 جکت و عرشه نوسازی و بازسازی خواهد شد.

      نظارت در باره تاثیر تحریم ها بر انجام فعالیت های شرکت فناوری آبهای عمیق گفت: هر چند در تامین برخی کالا از نظر زمانی تاخیرهایی ایجاد شده است ولی فعالیت های و پروژه ها بدون هیچ مشکلی در حال انجام است، ضمن آن که ایران بازار خوبی برای بسیاری از کشورهای خارجی است و آنها نمی توانند به راحتی از این بازار چشم پوشی کنند.

      مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق مجموعه ارزش قراردادهای این شرکت را با صنعت نفت 2.5 میلیارد دلار اعلام و تصریح کرد: برای عقد قراردادهای به ارزش دو میلیارد دلار نیز در حال مذاکره هستیم و عمده طرف های قرارداد ما بخش های فعال در زمینه فراساحل صنعت نفت، از جمله شرکت نفت و گاز پارس و فلات قاره است.

      وی در باره فعالیت های انجام شده در یارد شرکت صدرا در بوشهر گفت: این یارد در سال 67-68 به مساحت هفت هکتار (به عنوان قدیمی ترین یارد این شرکت) برای انجام پروژه های نفت و گاز کشور فعالیت خود را آغاز کرد و با راه اندازی یاردی در جزیره صدار، شرکت فناوری آبهای عمیق در یارد بوشهر به عنوان پشتیبان نصب در دریا فعالیت خود را ادامه داد.

      نظارت گفت: با تعریف پروژه های 35 ماهه فازهای پارس جنوبی، بخشی به عنوان طراحی و ساخت سکوهای دریایی در یارد بوشهر ایجاد شد و نخستین پروژه آن ساخت جکت های فازهای 17 و 18 پارس جنوبی بود.

      به گفته وی، فازهای 17 و 18 پارس جنوبی چهار سکو (دو سکوی عملیاتی و دو سکوی اقماری) دارد و ساخت سکوهای اقماری در یادر شرکت صدرا در حال انجام است.

      مدیرعامل شرکت فناوری آبهای عمیق با اعلام آمادگی برای ساخت سکوهای موردنیاز صنعت نفت گفت: آمادگی کامل برای ساخت 6 سکوی نفتی به صورت همزمان در یارد شرکت صدرا وجود دارد و بر اساس مذاکره های انجام شده با شرکت نفت و گاز پارس قرار است پروژه های بیشتری در زمینه ساخت جکت و عرشه های دریایی به این شرکت داده شود.

      به گفته نظارت 1000 نفر به صورت مستقیم و سه هزار و 500 نفر نیز به صورت غیرمستقیم در اجرای پروژه های شرکت فناوری آبهای عمیق فعالیت دارند.

      شرکت فناوری آبهای عمیق به عنوان زیرمجموعه شرکت صدرا در بخش ساخت و نصب سازه های سنگین دریایی، جکت و عرشه، همچنین لوله گذاری دریایی سکوهای نفت و گاز کشور فعالیت دارد.
      ///

      نظر

      • مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

        #10773
        اظهارات احمدی مقدم؛ از انتقاد از صداوسیما تا هشدار به همکاران
        پول نداریم مرغ بخوریم، حقمان را با چاقو از پولدارها میگیریم!/ برخورد با افراد متدین به خاطر اکران دو فیلم جنجالی / 130 هزار ایرانی معتاد به الکل هستند/ برخی میخواهند سوپرمن باشند
        کد خبر: ۱۱۸۸۰۶
        ۲۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۶
        فرمانده نیروی انتظامی با اعلام اینکه خط قرمز پلیس زرد و نارنجی است گفت: 130 هزار ایرانی به الکل اعتیاد دارند.

        سردار اسماعیل احمدی مقدم ظهر شنبه در پانزدهمین همایش معاونان اجتماعی نیروی انتظامی اظهار داشت: ناهنجاریها و بدرفتایها باید در ماههای مورد احترام همانند ماه رمضان کاهش یابد چرا که انجام این اقدامات زشت است. خداوند نمی خواهد کسی را تحت فشار قرار دهد و منافع دنیوی و جسمانی با اعمال این قوانین الهی برای انسان وجود دارد. بعد اجتماعی کار ما باید در این ماه بیشتر باشد.

        وی با اشاره به تامین امنیت تفرجگاهها گفت: شهرداری کار خوبی را انجام داده است که در اعیاد شعبانیه جشنهای مردمی را در بوستانهای جنوب شهر برگزار می کند. همه مردم به دنبال پرکردن اوقات فراغت هستند و ما وظیفه داریم تفریح ارزان را برای آنها ایجاد کنیم. در صورتی که بسترهای تفریح سالم فراهم نشود افراد به سمت تفریحات منفی از جمله استفاده از ماهواره می روند. هر کاری که انجام می دهیم باید برای رفاه مردم باشد. اگر امنیت برقرار نباشد هیچ کدام از اقدامات انجام شده برای تفریح و رفاه مردم قابل استفاده نیست.

        برخی قلیانی ها ایجاد مزاحمت می کنند
        احمدی مقدم ادامه داد: گاهی وقتها ممکن است 4 نفر قلیانی را برداشته و در تفرجگاهی خانواده ها و امنیت آنها را مورد تعرض قرار دهند اگر چه همه قلیان کش ها این کار را نمی کنند اما برخی از آنها به صورت مجردی می آیند که ممکن است صحنه های زشتی به وجود آید به همین دلیل باید امنیت در تفرجگاهها برقرار باشد.

        به گفته فرمانده نیروی انتظامی، رفاه جزئی از دین است و گذراندن اوقات فراغت در دین مشکلی ندارد. این در حالی است که تامین امنیت، عدالت و آسایش جزو وظایف حکومت الهی است این امور باعث نمی شود دنیا و آخرت در تعارض با یکدیگر باشند.

        لیبرالیسم عامل افزایش مادی گرایی
        احمدی مقدم به افزایش سرعت مبادله اطلاعات در دنیای کنونی اشاره کرد و گفت: ممکن است در هر جای دنیا اتفاقی رخ داده و موجی را ایجاد کند که این امر نتیجه گسترش فناوری اطلاعات است. لیبرالیسم امروز به دنبال ترویج اقتصادگری در دنیا است که نتیجه آن حرص و آز و حقارت و پوچی برای افراد است دیگر دوره فیلم هندی سرآمده و دوره نشان دادن فیلم های افراد پول دار است.

        پول نداریم مرغ بخوریم، حقمان را از پولداران با چاقو می گیریم
        وی ادامه داد: در فیلمها خوردن مرغ را نشان می دهند در صورتی که فردی شاید نتواند آن را بخرد فیلمها امروز ویترین جامعه هستند و برخی افراد با دیدن این فاصله طبقاتی می گویند که خودمان چاقو دست می گیریم و حقمان را از این پولدارها خواهیم گرفت. صدا و سیما امروز ویترین نشان دادن همه امور در دسترس نیست. تزلزل اخلاق امروز نگران کننده است به صورتی که وقتی ماهواره ای را جمع می کنیم خانواده ها از ما تشکر می کنند چرا که این وسیله غیر اخلاقی را از خانه یشان جمع کرده ایم تا دیگر فرزندشان از آن استفاده نکند.

        کاهش سن اعتیاد در دنیا
        احمدی مقدم با اعلام اینکه سن اعتیاد و سوءمصرف مواد مخدر در دنیا پایین آمده است، افزود: هم اکنون روسها 5 میلیون معتاد دارند و خودشان علاوه بر مصرف تولید نیز می کنند. افغانستان نیز که خودش تا چند سال پیش بزرگترین تولید کننده مواد مخدر بود امروز به بزرگترین مصرف کننده مواد مخدر به ویژه حشیش تبدیل شده است 8 درصد حشیش تولیدی در خود افغانستان مصرف می شود.

        ایران تنها کشور دارای روند کاهش جرم
        فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه می خواهیم امنیت روانی را تامین کنیم تاکید کرد: باید همه امور نگران کننده که روز به روز نیز در حال افزایش است، کاهش یابد. امروز ایران تنها کشوری است که در طول یک دهه گذشته توانسته همه آمارها را کاهش دهد و وقوع جرم در کشور روند کاهشی را طی می کند. این توفیق بزرگی است که باعث شده است ایران تنها کشور دنیا در روند کاهش جرم باشد.

        ماموران افکار سنجی کنند
        وی خواستار افکارسنجی از سوی ماموران پلیس شد و گفت: باید بدانیم مردم امروز چه مطالباتی دارند و مانند گذشته نباشد که تمام انرژی مان را صرف حوزه ای کنیم و بعد بدانیم این حوزه جزو اولویتها نیست. در ابتدا در مورد شرکتهای هرمی نیز مردم معتقد بودند این شرکتها بسیار خوب است اما مانند پدری رفتار داشتیم که خطرات را می دانستیم و باید با آنها برخورد می کردیم به همین دلیل توانستیم نظر مردم را جلب کنیم. پس از این موضوع نیز مردم گفتند چه خطری در کمین ما بود.

        باتوم را کنار نمی گذاریم به مجرم لبخند بزنیم
        به گفته احمدی مقدم، پس از آغاز فعالیت معاونت اجتماعی از ابتدای دهه هشتاد رویکرد پلیس نیز کنترل جرایم اجتماعی و رویکرد نرم است. البته این بدان معنا نیست که باتوم را کنار بگذاریم و به مجرم لبخند بزنیم. ما نه از معتاد و نه از مجرم بیزار نیستیم این افراد در دام شیطان افتادند و ما اگر بتوانیم فاحشه و یا معتادی را نجات دهیم کار خداپسندانه ای را انجام داده ایم. اگر می گوییم اشرار و اراذل و اوباش مجبور هستیم و هیچ گاه راضی به این کار نبودیم و اگر کسی نیز اعدام می شود مثل عضو فاسد بدن است که باید جدا شود. در مورد مرزبانی و یگان ویژه که دو نیروی مهم پلیس هستند باید بدانند که اولویت اجتماعی را نیز باید مد نظر قرار دهند پلیس با کسی دعوا ندارد.

        دشمنان در تبلیغات علیه ما پیروز نمی شوند
        وی با بیان اینکه تهدیدات نرم دشمن قابل رویت نیست افزود: تهدیدات نرم دشمن ناپیداست و هیچ گاه دشمن اصلی مشخص نیست. تهدیدات نرم دزد اخلاق و هویت ماست که هیچ گاه حس نمی شود و خود فرد با تهدید همراه می شود. قدرت نرم باعث می شود تا فرد راغب به انجام آن کار شود و با میل شخصی همه کارها را انجام دهد اگر چه با توجه به شکست های پی در پی دشمن و پیروزی های ما دیگر تبلیغات دشمن از بین رفته و اثرگذاری ندارد.

        صدا و سیما همکاری نمی کند/ رسانه ها گزینشی منتشر می کنند
        فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه باید اقتدار نرم را با همراهی مردم اجرا کرد، تاکید کرد: اجرای اقتدار نرم زمانبر است و باید ظرفیتهای لازم ایجاد شود اما برخی به قانون نیز عمل نمی کنند تاکنون صدا و سیما چند مستند در رابطه با آثار و پیامدهای استفاده از ماهواره یا پرنوگرافی نشان داده است. باید بتوانیم مردم را توجیه کنیم البته برخی می گویند که فلان قاتل یا گروگانگیر را دستگیر کرده ایم و آن را در صدا و سیما نشان دهیم. اما من مخالفت می کنم چرا که این امر باعث ایجاد احساس ناامنی می شود برخی اخبار ناامن کننده هستند که باید از انتشار آنها جلوگیری کرد. رسانه ها نیز ناانصافی می کنند و هر چه می گوییم تنها یک نقطه از آن را که به دلخواه خودشان است پوشش می دهند.

        130 هزار ایرانی معتاد به الکل هستند
        احمدی مقدم با بیان اینکه یک دهم معتادان کشور مصرف کننده دائم الخمر مشروب داریم گفت: می گویند در ایران 200 هزار معتاد الکلی وجود دارد که این آمار مشکوک است در دنیا 10 برابر معتادان مواد مخدر معتاد الکلی وجود دارد اما در ایران یک دهم معتادان مواد مخدر معتاد الکلی داریم بر اساس آخرین آمارها یک میلیون و 300 هزار معتاد در کشور وجود دارد.

        وی با انتقاد از برخی افراد که آمارهای اشتباه را منتشر می کنند گفت: برای یک حادثه در پلیس 110 ممکن است چندین تماس ثبت شود حتی در یک تصادفی که در بزرگراهی رخ می دهد شاید بیش از 500 تماس برقرار شود اما تنها تصادفاتی که پلیس برای آنها کروکی کشیده است آمار ما محسوب می شود. اگر چه بیمه ها نیز بر اساس پرداخت خسارت آمار می دهند که این دو آمار هیچ کدام با هم منافاتی ندارد و دروغ نیست.

        هر پلیسی نمی تواند در هر مورد حرف بزند
        فرمانده نیروی انتظامی افزود: در پلیس آگاهی نیز به همین صورت است ممکن است یک باند سرقت دستگیر شود که به صد فقره اعتراف کند اما در سیستم پلیس تنها 20 سرقت ثبت شده و 80 مورد آن را مردم خبر نداده اند. باید اخبار نیروی انتظامی مدیریت شود چرا که نه می توان هیچ جایی را ببندیم و نه می توانیم جایی را باز بگذاریم. اطلاع رسانی در نیروی انتظامی نظام می خواهد و همه چیز باید در چارچوب نظام قرار گیرد . قرار نیست هر فردی در هر موردی حرف بزند.

        تولید ملی ربطی به رئیس راهور یک استان ندارد/ مواظب گاف های خبری باشید
        احمدی مقدم تصریح کرد: مسئول راهنمایی یک استان در مصاحبه ای در مورد ایربک و تولید ملی صحبت می کند در صورتی که این موضوع به او ربطی ندارد و مسئول کشوری خود را دارد. برخی می خواهند سوپرمن باشند و در مورد همه چیز اظهارنظر می کنند باید مراقب گافهای رسانه ای باشیم و با آموختن مهارتهای اجتماعی و قدرت بیان و استدلال از بروز این اتفاقات جلوگیری کنیم. ایرادی ندارد هر فردی که می خواهد حرف بزند قبلش مطالعه کند.

        مردم پلیس محسوس می خواهند
        وی با بیان اینکه مردم خواستار پلیس محسوس هستند، گفت: پلیس محسوس و نامحسوس دو کفه ترازوی ما است که باید پلیس نامحسوس افزایش یابد اما نمی دانیم چرا مردم دوست دارند که پلیس همیشه آشکار باشد. چندی قبل طرح استقرار چادرهای پلیس در شهر تهران را اجرا کردیم که مورد تقدیر مردم قرار گرفت اما با جمع کردن آنها سیل انتقاد به سوی پلیس سرازیر شد.

        رسانه ها بزرگنمایی نکنند
        احمدی مقدم با انتقاد از رسانه ها در مورد بزرگ نمایی برخی حوادث گفت: در یک پارکی سه شیشه خودرو شکسته می شود و رسانه ها جنجال به پا می کنند که چرا پلیس در پارکها حضور ندارد وقتی هم که طرح ارتقای امنیت تفرجگاهها را اجرا می کنیم تیتر می زنند که حضور دوباره پلیس در تفرجگاهها و کنترل مردم. برخی ها هدفمند تیتر می زنند اگر چه تعداد این رسانه ها کاهش یافته است رسانه ها باید در انتخاب تیتر دقت کنند که امنیت روانی جامعه به خطر نیفتد.

        دستگیری چند هنرمند در فتنه 88/ پلیس متهم به مخالفت با هنر است
        وی در مورد اتفاقات رخ داده در حوزه سینما گفت: اگر مردم سینمایی هستند می توانند بروند و ما جلوی آن را نگرفته ایم. ما با دیدن فوتبال مختلط در سینماها مخالف بودیم که باعث شد بگویند پلیس ضد فرهنگ و ضد هنرمند است اگر چه ما حامی سینمای خوب و بازیگر خوب هستیم بازیگر نیز مانند فوتبالیست است و ممکن است هر روز در یک نقش بازی کند یک روز نقشش مثبت و یک روز دیگر منفی باشد معتقدیم برای فرهنگ باید هزینه کرد و نمی توان بدون هزینه انتظار ارتقای فرهنگ داشته باشیم.

        برخورد با افراد متدین به خاطر اکران دو فیلم جنجالی
        فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه پلیس در مرز قانون ایستاده است گفت: دو فیلم در نوروز اکران شد که مورد اعتراض متدینین و کسانی که درد دین دارند قرار گرفت اگر چه با آنها نیز برخورد کردیم در صورتی که هیچ گاه دلمان نمی خواست با این افراد برخورد کنیم ما در مرز قانون ایستاده ایم و تنها از کسانی که در مسیر قانون حرکت می کنند حمایت می کنیم.

        احمدی مقدم افزود: برخی مواقع اتفاقاتی نیز برای هنرمندان رخ می دهد از جمله چند هنرمند که در فتنه دستگیر شدند که توصیه کردیم این مسائل رسانه ای نشود چرا که این عناوین موجب تخریب فرد می شود البته آنها نیز نباید فکر کنند که کارت سفیدی دارند و می توانند هر کاری در جامعه انجام دهند. چندی قبل مامور پلیس راهور یکی از هنرمندان را که در حال رانندگی با سرعت 170 کیلومتر بود شناسایی و خودروی وی را متوقف کرد البته این هنرمند مدعی شد که هزاران نفر منتظر او هستند تا به اجرای برنامه بپردازد. مامور ما نیز این فرد را اعمال قانون کرد چرا که مدعی بود وظیفه من اجرای قانون و سلامتی هموطنان است. این اخبار را اجازه ندادیم منعکس شود تا حرمت افراد حفظ شود اگر چه با جرم مشهود یا فساد سازمان یافته که حکم قضایی در مورد آن صادر شده است برخورد می کنیم.

        وی به معاونان اجتماعی ناجا توصیه کرد اجازه ندهند هر روز سر مواردی بی مورد دعوا و جنجال ایجاد شود و این موارد به خوراک بی مورد رسانه ها بدل شود.

        احمدی مقدم با بیان اینکه پلیس باید از ظرفیتهای هنر استفاده کند، گفت: البته رسانه ملی برای پخش همیشه چیز مناسب نیست و باید دقت شود تا هر چیز در دسترس افراد قرار نگیرد ما از کمک نخبگان و تشکیل اتاق فکر استفاده می کنیم و نباید هیچ موردی را قبل از اثبات رسانه ای کنیم.

        میزان ازدواج و موفقیت افراد بد پوشش کم است
        وی ضعف حجاب را یکی از آثار آسیبهای اجتماعی دانست و تاکید کرد: کم کاری ما در معرفی نقش زن است تمام افرادی که در خیابان به دنبال دوست دختر می گردند هیچ گاه با آنها ازدواج نمی کنند. نقطه شروع تجاوز به عنف، دوستیهای خیابانی است و پس از گذشت مدتی پسر مدعی می شود که مادرم می خواهد تو را ببیند پس دختر را به خانه برده و چند نفری به او تجاوز می کنند البته مشخص نیست چه عاقبتی در انتظار این دختر است. سنین ازدواج در دختران محجبه پایین و موفقیت در ازدواج آنها بالاست. اگر چه بدحجابها یا در سنین بالا ازدواج می کنند یا اصلا ازدواج نمی کنند.

        فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: یک روز سکه آزادی اجتماعی است و روی دیگر سکه همین تجاوزات و اقداماتی است که انجام می دهند البته برخی دختران جلوه گری می کنند که شوهر پیدا کنند اگر چه ممکن است نمازخوان باشند.

        خط قرمز پلیس نارنجی و زرد است
        احمدی مقدم با اعلام اینکه خط قرمز پلیس زرد و نارنجی است گفت: وظیفه همه احترام به قانون است ما در مرز قانون حرکت می کنیم و باید با فرهنگ سازی برخی ناهنجاریها را به قبح اجتماعی بدل کنیم. چندی قبل در اتوبان تهران کرج رانندگی می کردم که اگر قرار بود رانندگانی که سیگار کشیده یا آشغال تولید می کردند را جریمه می کردند باید صد بار می ایستادم.

        وی با اعلام اینکه پلیس اگر چه گاهی زبان باتوم دارد اما همه جا این زبان به کار نمی رود و ما به دنبال اقتدار نرم هستیم، گفت: معاونت اجتماعی پل ارتباطی با جامعه است و جامعه از نظر ما تمامی افراد از جمله متدینین، آسیب رسانها و آسیب دیده ها هستند.
        منبع: خبرگزاری مهر
        برچسب ها: احمدی مقدم ، پلیس

        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

        نظر

        • مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

          #10774
          افسر ناجا بزرگترین زمین خوار تهران/ دستگیری تعدادی از وکلا و ماموران
          رئیس دادسرای ویژه زمین خواری گفت: متهم با نوشتن مبایعه نامه هایی به وسیله مادر بزرگ، اقوام و پدرش مدعی مالکیت اراضی را داشته و از محاکم قضایی احکامی به نفع خود گرفته است.

          مهر نوشت:

          معاون دادستان تهران از جزئیات پرونده زمین خواری یک افسر نیروی انتظامی در پیچیده ترین پرونده زمین خواری پایتخت پرده برداشت.

          مرتضی تورک از صدور کیفرخواست برای یک افسر نیروی انتظامی به دلیل زمین خواری در تهران خبر داد و افزود: در این پرونده تعدادی از ماموران نیروی انتظامی و وکلا دستگیر شدند.

          وی افزود: در این پرونده که تحقیقات و بررسی آنها بسیار کار برد یکی از افسران نیروی انتظامی که پیش از این در قسمت پلیس فرودگاهها مشغول به کار بوده است و از این طریق توانسته به فایل اطلاعات افرادی که در دهه اول انقلاب فرار کرده اند دسترسی پیدا کند. این متهم از طریق این اطلاعات به اراضی و خانه های این افراد دسترسی پیدا کرده و از طریق کلانتریها اقدام به ایجاد پرونده های سوری کرده است.

          رئیس دادسرای ویژه زمین خواری گفت: متهم با نوشتن مبایعه نامه هایی به وسیله مادر بزرگ، اقوام و پدرش مدعی مالکیت اراضی را داشته و از محاکم قضایی احکامی به نفع خود گرفته است.

          وی اظهار داشت: بر اساس استعلام از مرکز انفورماتیک دادگستری استان تهران در یافتیم که این افسر نیروی انتظامی تاکنون 50 فقره پرونده به نام خود در شعب دادگستری به ثبت رسانده است که بیشتر پرونده ها تصاحب اراضی و املاک از سازمانهای دولتی مانند اداره مسکن و شهرسازی، شهرداری تهران، منابع طبیعی و... بوده است.

          تورک افزود: در یکی از پرونده ها این متهم توانسته است شرکت آب منطقه ای تهران را محکوم کرده و از آن 2 میلیارد تومان مطالبه کند.

          معاون دادستان تهران گفت: این متهم همراه با سایر همدستانش 4 ماه است که در بازداشت به سر می برند و با توجه به صدور کیفرخواست منتظر تشکیل دادگاه این زمین خوار هستیم.

          زمین خواری 1400 هکتاری در شمال غرب تهران

          رئیس دادسرای ویژه زمین خواری همچنین از پرونده زمین خواری دیگر در تهران خبر داد و افزود: در این پرونده متهم در اوایل انقلاب که هنوز فرمانداریها و کمیسیونها تشکیل نشده بودند توانسته است مستندات 140 هکتار زمین را با نفوذ در برخی شوراها به 1400 هکتار زمین تغییر دهد.

          وی افزود: متاسفانه پس از چندین سال منایع طبیعی تهران پیگیری چندانی برای بازپس گیری اراضی نکرد تا اینکه سه سال قبل این پرونده در دستور کار دادسرا قرار گرفت و به نتایج بسیار خوبی رسیده ایم.

          تورک گفت: هر چند تا کنون 170 میلیارد تومان از این اراضی فروخته شده است ولی با حکم دادگاه امیدواریم 1400 هکتار از اراضی تهران که بیشتر در شمال غرب تهران است بازپس گرفته می شود.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

          نظر

          • مجيد رادمنش
            مدیر (6)
            • Oct 2010
            • 4902

            #10775
            دولت فاز دوم هدفمندی یارانه ها را باید امسال اجرا کند

            سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید براینکه دولت باید فاز دوم هدفمندی یارانه ها را امسال اجرا کند، گفت: دولت به جای افزایش میزان یارانه نقدی در فاز دوم هدفمندی یارانه ها، باید درمان رایگان مردم را پیگیری کند.


            غلامرضا کاتب در گفتگو با مهر درخصوص اجرای مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها در سال 91 توسط دولت اظهارداشت: بهتر است دولت پیش از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی از افزایش نقدینگی و رشد تورم در جامعه جلوگیری کند تا بیش از این به مردم فشار نیاید.


            وی درعین حال تصریح کرد: البته مرحله دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها باید براساس قانونی که مجلس تصویب کرده، امسال توسط دولت اجرا شود. این عضو هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درخصوص میزان یارانه نقدی که دولت قرار است در مرحله دوم اجرای قانون هدفمندکردن یارانه ها به مردم بدهد، گفت: دولت برای کاهش نرخ تورم دراجرای مرحله دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها نباید میزان پرداخت یارانه های نقدی به مردم را افزایش دهد بلکه به جای این کار باید تکالیف دیگر قانون مذکور را مثل حمایت از بخش تولیدی کشور اعم از بخش کشاورزی و صنعت را در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اجرایی کند.


            وی اضافه کرد: همچنین دولت باید در اجرای این مرحله از قانون هدفمند کردن یارانه ها، به جای افزایش میزان یارانه نقدی، میزان 6 هزارمیلیارد تومانی که در قانون برای حوزه سلامت در نظر گرفته شده را صرف درمان رایگان مردم کند.


            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

            نظر

            • alirezasa
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 508

              #10776
              دوستان عزیز اینجا کسی هست که یارانه اختصاصی که از دولت میگرفت قطع شده باشه ؟

              نظر

              • naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

                #10777
                در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                دوستان عزیز اینجا کسی هست که یارانه اختصاصی که از دولت میگرفت قطع شده باشه ؟
                یارانه مرحله دوم بنده رو به خاطر مرفه بودنم=)) قطع کردن!
                :))
                واقعا به این همه درایتشون تو کشف قشر مرفه و بی درد جامعه تبریک میگم!

                نظر

                • امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

                  #10778
                  در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                  دوستان عزیز اینجا کسی هست که یارانه اختصاصی که از دولت میگرفت قطع شده باشه ؟
                  28 هزار تومن پدر من و هم نريختن تازه بازنشستگي هم نداره
                  www.mahak-charity.org

                  نظر

                  • حامد
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1490

                    #10779
                    در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                    28 هزار تومن پدر من و هم نريختن تازه بازنشستگي هم نداره
                    تمامي افرادي روكه من ميشناختم وكدبورسي داشتن البته اقايون 28 هزارتومن شون واريز نشده است
                    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #10780
                      اقتصاد مبتکر جهان کدامند؟/جایگاه ایران کجاست؟
                      جهان - طبق گزارش جهانی سال 2012 ،سوئیس، سوئد و سنگاپور در رتبۀ اول تا سوم کشورهای مبتکر و نوآور قرار دارند.

                      زهرا خدایی: به اعتقاد بسیاری از اقتصاددانان، نظام جدید اقتصاد بین الملل دارای سه ویژگی برجسته و مهم است: 1- جهانی است 2- معطوف به اشیاء و امور غیرملموسی چون ایده ها، اطلاعات و ارتباطات است و 3- اجزاء به شدت با هم در ارتباط هستند. جدای از جهانی سازی و شبکۀ گستردۀ اطلاعات اقتصادی، ابتکار و نوآوری در حوزۀ اقتصاد نیز طی سالهای اخیر از اهمیت و جایگاه ویژه ای برای بسیاری از دولتها برخوردار بوده و به رغم سایۀ سنگین بحران اقتصادی بر اکثر اقتصادهای توسعه یافتۀ جهان، میزان بودجه ای که دولتها برای نوآوری و ابتکار به منظور ارتقاء رشد اقتصادی اختصاص می دهند، کاسته نشده است؛ به گونه ای که کمیسیون اروپا هفتۀ گذشته از اختصاص بودجۀ 8.1 میلیارد یورویی برای حمایت از ابتکار و نوآوری به منظور افزایش رشد اقتصادی کشورها خبر داد. گفته می شود این بودجه بیش از همه به منظور حمایت از شرکتهای کوچک و متوسط و تشویق آنها برای ابتکار و نوآوری بیشتر بوده است.
                      این در حالیست که طبق گزارش جهانی سال 2012 سوئیس، سوئد و سنگاپور در رتبۀ اول کشورهای مبتکر و نوآور قرار دارند. این دومین باری است که به طور متوالی سوئیس، سوئد و سنگاپور در رتبۀ برتر کشورهای نوآور و مبتکری قرار گرفته و توانستند در حوزۀ اقتصادی نیز از این مزیت استفاده کنند. به طوری که طبق آمار منتشر شده سوئیس شاهد افزایش 0.7 درصدی، سوئد 0.8 درصدی و سنگاپور نیز 9.9 درصدی در تولید ناخالص داخلی در شش ماهۀ اول سال 2012 بوده اند.
                      بعد از این سه کشور، فنلاند، انگلستان، هلند، دانمارک، هنگ کنگ، ایرلند و ایالات متحده قرار دارد. کانادا تنها کشوری است که سال گذشته در میان 10 کشور برتر قرار داشت، اما امسال جایگاه خود را از دست داده است. ایالات متحدۀ آمریکا نیز به دلیل مشکلات در حوزۀ آموزش، منابع انسانی به رتبۀ پائین تری سقوط کرد. فرانسه نیز با سقوط سه رتبه ای در جایگاه 24 قرار گرفته است.
                      گفتنی است در این گزارش، ایران با 27.3 امتیاز در رتبۀ 104 جهانی و در منطقۀ شمال آفریقا و آسیای غربی در رتبۀ چهارم قرار دارد.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #10781
                        منبر خطیب جمعه تهران، ساعتی یک میلیون تومان؟!

                        یکی از مداحان مشهور برای اجرای برنامه در ده شب محرم یک خودرو پژو 206 دریافت کرده است. جالب آن که همین مداح در یکی از جلسات هیئت خود گفته است، بسیاری از افراد متمول مسئله دار از او دعوت می کنند که وی آنها را رد می کند و از دیگر ذاکران خواسته تا آنها هم دعوت چنین افرادی را نپذیرند

                        در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بازار دعوت از سخنرانان و مداحان داغ شده و برای برخی افراد مشهور قیمت های نجومی یافته است.

                        به گزارش خبرنگار «بازتاب»، اگرچه برخی سخنرانان و مداحان مشهور از گرفتن پول بابت حضور در جلسات مذهبی خودداری می کنند، اما برخی نیز مبالغی را به عنوان حق الزحمه دریافت می کنند که در بعضی موارد ،این مبالغ زیاد از حد به نظر می رسد.

                        رقم هایی نظیر هر جلسه مداحی و سخنرانی حدود یک میلیون تومان، عددی است که برای کشوری که یارانه هر نفر 45 هزار تومان و حقوق یک کارگر کمتر از 400 هزار تومان برای دویست ساعت کار سخت در ماه است، برای کمتر از یک ساعت پذیرفته نیست.
                        با این وجود، مبالغ کلانی رد و بدل می شود و بانیان جلسه یا مدیریت مساجد و هیات ها برای پررونق کردن مجلس و جذابیت بیشتر و یا گرفتن اعتبار، مداحان و سخنرانان گرانقیمت را دعوت می کنند. اما حضور برخی چهره ها و شخصیت های مشهور در میان دریافت کنندگان رقم های قریب میلیونی برای هر جلسه، باعث شگفتی مردم خواهد شد.

                        این چهره ها در مقابل اعتراض به بالا بودن دستمزد خود، به بالاتر بودن دستمزد خوانندگان یا هنرمندانی اشاره می کنند که به مراسم های رسمی و یا مجالس دعوت می شوند، در حالی که هیچ تناسبی بین ادعاها و ظاهر این دو طیف وجود ندارد و آن دسته از هنرمندان، مردم را به زهد و رعایت ساده زیستی و عمل برای خدا و نه مادیات دعوت نمی کنند.

                        در این شرایط، حضور برخی ائمه جمعه تهران در میان این سخنرانان باعث شگفتی است، ظاهرا این فرد در سال گذشته از یکی از مجالس خود در جنوب شرق تهران برای هر شب مبلغ یک میلیون تومان دریافت کرده است.
                        بررسی ها حاکی است ایشان البته در برخی موارد هزینه ای دریافت نمی کند، اما در برخی موارد هم دریافتی بالایی دارد. البته ظاهرا مجموعه خیریه ای نیز دارد که بخشی از این مبالغ در آن صرف می شود.
                        چند سال قبل نیز یکی از مداحان مشهور برای اجرای برنامه در ده شب محرم یک خودرو پژو 206 دریافت کرده بود.

                        البته آثار نامناسب این دریافت و پرداخت ها به ویژه وقتی میزبان از قشر خاصی باشد، حرف و حدیث هایی را نیز به وجود می آورد. چنان که همین مداح مورد اشاره در یکی از جلسات هیئت خود گفته است، بسیاری از افراد متمول مسئله دار از او دعوت می کنند که وی آنها را رد می کند و از دیگر ذاکران خواسته تا آنها هم دعوت چنین افرادی را نپذیرند.
                        در واقع برخی از این افراد با دعوت از سخنرانان و مداحان مشهور، به دنبال مقاصد سیاسی یا اقتصادی و ایجاد حاشیه امن برای خودشان هستند.

                        اگرچه نمی توان اصل دریافت حق الزحمه را برای سخنرانان و مداحان منع کرد، اما کسانی مجاز به دریافت مبالغ، آن هم در حد معقول هستند که برای هر برنامه خود وقت کافی جهت مطالعه و تحقیق را اختصاص دهند تا مستمعانشان استفاده مناسبی را از مجلس ببرند.

                        در مقابل البته باید به این موضوع هم توجه داشت که بسیاری از روحانیون که باید مستقل از دولت هم باشند، صرف نظر از شهریه بسیار اندک حوزه، بعضا باید هزینه کل سال خانواده خود را با استفاده از به اصطلاح "پاکت" محرم و ماه رمضان تامین کنند و در این زمینه هم رویکردهای افراطی و هم تفریطی پذیرفته نیست.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #10782
                          جوانفکر دلیل اجرا نشدن حکم خود را 'وجود ولی فقیه در راس نظام' دانست

                          علی اکبر جوانفکر، در دهه ۱۳۷۰ مدت ها به عنوان خبرنگار ویژه آیتالله خامنه ای در دفتر رهبر ایران کار می کرده و جزو افراد مورد اطمینان او بوده است


                          علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانه ای رئیس جمهور ایران، مدیر موسسه مطبوعاتی ایران و مدیر عامل خبرگزاری ایرنا، گفته است "از آنجا که در رأس نظام اسلامی، ولی فقیه عادل و باتقوا وجود دارد" حکم قضایی محکومیت وی "در فرایندهای قضایی به مرحله اجرا درنیامده است".
                          آقای جوانفکر روز ۲۴ تیر (۱۴ ژوئن) در یادداشتی در سایت روزنامه ایران، افزود که "جوسازان و تبلیغاتچیهای وابسته به جریان زیادهخواه" به خاطر نارضایتی از عدم اجرای این حکم، وی را به "قانونگریزی و فرار از مجازات" متهم می کنند.
                          مدیر عامل خبرگزاری دولتی ایرنا و همفکران او، که از سوی منتقدان خود در جناح محافظه کار اعضای "جریان انحرافی" توصیف می شوند، این منتقدان را با عباراتی از قبیل "جریان تمامیت خواه" توصیف می کنند.
                          در فروردین ماه گذشته، غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه گفته بود که حکم قضایی آقای جوانفکر به بخش اجرای احکام دادسرا رفته و به مرحله اجرا در خواهد آمد، اما این حکم با گذشت بیش از سه ماه هنوز اجرا نشده است.
                          احکام صادر شده علیه جوانفکر

                          دادگاه کیفری استان تهران، در آبان ماه ۱۳۹۰مدیر موسسه مطبوعاتی ایران را به یک سال حبس و سه سال محرومیت از هرگونه فعالیت مطبوعاتی محکوم کرد.
                          این دادگاه علی اکبر جوانفکر را به خاطر "انتشار مطالب خلاف موازین اسلامی در ویژه نامه ای با عنوان خاتون" به شش ماه حبس و برای "انتشار مطالب و تصاویر خلاف عفت عمومی در این ویژهنامه" به ۶ ماه دیگر زندان محکوم کرد.
                          "در فروردین ماه گذشته، غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه گفت که حکم قضایی آقای جوانفکر به بخش اجرای احکام دادسرا رفته و به مرحله اجرا در خواهد آمد، اما این حکم با گذشت بیش از سه ماه هنوز اجرا نشده است"



                          در پی انتشار ویژه نامه روزنامه ایران به نام "خاتون ۱" در مرداد ماه سال گذشته، عده ای از محافظه کاران، دست اندرکاران این ویژه نامه را متهم به زیر سوال بردن "چادر سیاه" کردند که در جمهوری اسلامی، از آن به عنوان "حجاب برتر" یاد می شود.
                          در واکنشی دیگر، در دی ماه سال گذشته دادگاه انقلاب اسلامی آقای جوانفکر را به اتهام توهین به رهبر جمهوری اسلامی ایران به یک سال حبس و پنج سال محرومیت از فعالیت در عرصه های مختلف محکوم کرد، هرچند بعدا جزئیات بیشتری در مورد این حکم منتشر نشد.
                          به عقیده برخی ناظران، تاخیر خبرگزاری ایرنا در انتشار حکم رهبر جمهوری اسلامی در ابقای حیدر مصلحی وزیر اطلاعات ایران و تشکیک در اصالت حکم منتشر شده در سایر رسانه ها از جانب آیت الله خامنه ای، در محکومیت قضایی جدید علی اکبر جوانفکر تاثیر داشت. آقای مصلحی، در اواخر فروردین ۱۳۹۰ توسط محمود احمدی نژاد برکنار شد اما با مخالفت رهبر ایران با این تصمیم، پس از چند روز به وزارت اطلاعات برگشت.
                          اوایل تیرماه امسال نیز علیاکبر کسائیان، دبیر هیات منصفه مطبوعات تهران، گفت که دادگاه مطبوعات علی اکبر جوانفکر را به خاطر شکایت نیروی انتظامی از وی مجرم شناخته و مستوجب تخفیف ندانسته است.
                          نیروی انتظامی ادعا داشت که ویژه نامه "خاتون"، با زیر سوال بردن عملکرد این نیرو در برخورد با حجاب، موارد خلافی را به پلیس ایران نسبت داده است.
                          علی اکبر جوانفکر در یادداشت امروز خود در سایت روزنامه ایران، بدون توضیح بیشتر در مورد ارتباط میان اجرا نشدن احکام صادر شده علیه خود و قرار داشتن "ولی فقیه عادل و باتقوا در رأس نظام اسلامی"، این حکام را ناعادلانه توصیف کرده است.
                          آقای جوانفکر، در دهه ۱۳۷۰ مدت ها به عنوان خبرنگار ویژه آیت الله خامنه ای در دفتر رهبر ایران به کار مشغول بوده و جزو افراد مورد اطمینان او بوده است.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #10783
                            خبر برخی نمایندگان از پیگیری استیضاح وزیر کار بعد از تعطیلات مجلس
                            امضاکنندگان همچنان پیگیر این موضوع هستند.مرتضوی در چندماه حضور خود اقدامات خلاف قانونی نیز انجام داده است و ما مصمم هستیم طرح استیضاح را بار دیگر با اضافه کردن این تخلفات به جریان بیندازیم...موضوع انتصاب مرتضوی بر تامین اجتماعی امری نیست که به فراموشی سپرده شود و ما همچنان پیگیریم.
                            سرویس سیاسی «فردا»؛یکی از امضا کنندگان طرح استیضاح وزیر کار در مجلس هشتم می گوید امضاکنندگان راه یافته به مجلس نهم همچنان پیگیر موضوع حضور مرتضوی در ریاست تامین اجتماعی هستند و به زودی طرح استیضاح وزیر کار را با مدارک جدیدتری از تخلفات مرتضوی در تامین اجتماعی به جریان خواهند انداخت.


                            آغاز سال 91 با حاشیه های انتصاب سعید مرتضوی به ریاست تامین اجتماعی همراه بود امری که در اسفندماه زمزمه های آن شنیده می شد ولی با توجه به هشدارهایی که نمایندگان نسبت به عواقب این انتصاب داده بودند تصور می شد این شایعه ها به مرحله عمل نرسد، اما محمود احمدی نژاد که طی سال های اخیر بارها و بارها با نحوه تصمیم گیری ها و عملکردش رو در روی مجلسی ها قرار گرفته بود اینبار نیز وزیر کارش را مامور انتصاب مرتضوی به ریاست تامین اجتماعی کرد.

                            خبر انتصاب مرتضوی به ریاست تامین اجتماعی در آغازین روزهای سال 91 با واکنش های انتقادی زیادی همراه شد. در راس این واکنش ها چهره های شاخصی چون نادران و توکلی بودند که تاکید داشتند با آغاز به کار مجلس در 14 فروردین ماه طرح استیضاح وزیر کار را تقدیم هیئت رییسه می کنند اتفاقی که در نهایت رخ داد و استیضاح وزیرکار به جریان افتاد. در متن استیضاح به مواردی چون تعلیق قضایی و باز بودن پرونده مرتضوی در دادستانی، مقصر بودن در فاجعه کهریزک، متخلف بودن در تحقیق و تفحض از قوه قضاییه، سوء استفاده از موقعیت شغلی، عدم تخصص و تجربه لازم برای مدیریت در مجموعه تامین اجتماعی اشاره شده بود.

                            استیضاح شیخ الاسلام را شاید بتوان از پرحاشیه ترین و جنجالی ترین استیضاح ها دانست، استیضاحی که با سروصدای زیاد به جریان افتاد و برای اولین بار با حکمیت منحل شد. حکمیتی که در یک سوی آن امضا کنندگان طرح استیضاح و در دیگر سو سعید مرتضوی قرار داشت و احمد توکلی به درخواست دو طرف قاضی حکم شده بود. قاضی که در نهایت حکم به برکناری مرتضوی داد و مرتضوی نیز در این دیدار و دیداری که با حداعادل داشت قول به استعفا داد و 18 نماینده از 19 نماینده امضا کننده طرح استیضاح نیز به این قول شرف سعید مرتضوی اعتماد کردند و امضای خود را پس گرفتند و طرح استیضاح از رسمیت افتاد.

                            اما این پایان ماجرا نبود، چه آنکه هرچه زمان می گذشت خبری از استعفای مرتضوی نبود؛ و بعد از مدتی مرتضوی که می دانست مجلس هشتمی ها دیگر زمانی برای استیضاح وزیر کار ندارند، رسما اعلام کرد قولی برای برکناری نداده و بنا به خواست رییس جمهور در سمت خود فعالیت خود را دنبال می کند. امضاکنندگان طرح استیضاح که در آستانه دور دوم انتخابات با چالشی بزرگ در برابر افکارعمومی روبرو شده بودند، اینبار دست به دامان دیوان عدالت اداری شدند تا از آن طریق شکایت خود را پیگیری کنند. این نمایندگان با پایان دوره 4 ساله مجلس هشتم ضمن بیانیه ای خطاب به مردم بر پیگیری این موضوع تاکید کردند و اعلام داشتند؛ چون ديوان عدالت اداري در حال رسيدگي به شكايت نمايندگان در همين زمينه است و اميد زيادي به لغو اين حكم غيرقانوني توسط آن نهاد حقوقي وجود دارد و نيز چون اكثريت امضاكنندگان استيضاح در مجلس نهم نیز حضور دارند در صورت لزوم استيضاح در مجلس بعدي قابل پيگيري خواهد بود.

                            در این بیانیه همچنین استيضاح وزير كار و استعفاي مرتضوي از اولويتهاي مجلس نهم برشمرده و قول رسیدگی به آن به مردم داده شده بود.گذشت نزدیک به 2 ماه از زمان اعلام شکایت این نمایندگان از قاضی مرتضوی به دیوان عدالت اداری و سکوت دیوان در برابر این موضوع نشان می دهد گویا این موضوع قرار نیست به سرانجامی برسد.

                            با این وجود عوض حیدرپور که از امضا کنندگان طرح استیضاح وزیر کار در مجلس هشتم بود و به مجلس نهم نیز راه یافته است تاکید دارد که امضاکنندگان همچنان پیگیر این موضوع هستند.

                            وی که با فردا گفتگو می کرد با بیان اینکه بعد از تعطیلات مجلس این موضوع در دستور کار نمایندگان قرار خواهد گرفت گفت؛ موضوع انتصاب مرتضوی بر تامین اجتماعی امری نیست که به فراموشی سپرده شود و ما همچنان پیگیر این موضوع هستیم.

                            عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مرتضوی در چندماه حضور خود اقدامات خلاف قانونی نیز انجام داده است و ما مصمم هستیم طرح استیضاح را بار دیگر با اضافه کردن این تخلفات به جریان بیندازیم.

                            نماینده شهرضا تاکید کرد: مجلس در ماه مبارک رمضان جلسه علنی خواهد داشت و تصمیم ما بر آن است که در این ماه موضوع تامین اجتماعی را به سرانجام برسانیم.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • alirezasa
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 508

                              #10784
                              طرح مجلس برای دریافت مالیات و ممنوعالخروج کردن دارندگان بیش از یک واحد مسکونی

                              روزنامههای جهان صنعت، آرمان، و جمهوری اسلامی در تیتر یک شماره شنبه گزارشهایی از «طرح مجلس شورای اسلامی برای دریافت مالیات ماهانه از خانههای خالی و ممنوعالخروج کردن مالکان این خانهها» منتشر کردهاند.

                              روزنامه جهان صنعت با تیتر «ممنوعالخروجی محتکران خانه» گزارش داده است که «با وجود کش و قوسهایی که طی هفته پیش برای اخذ مالیات بر خانههای خالی وجود داشت این طرح از گردونه اجرا خارج نشده و تصمیم برای اجرای آن همچنان پابرجاست» تا آنجا که رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس «از تصویب طرح پارلمان برای اخذ مالیات از خانههای خالی در ابتدای ماه رمضان به عنوان یکی از مهمترین و نخستین مصوبات مجلس نهم» خبر داد.

                              نظر

                              • alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

                                #10785
                                طرز تهيه مرغ ارزان/طنز

                                به گزارش افکارنيوز به نقل از نمکنيوز، از روزي که مرغ گران و دسترسي به آن براي خيليها سخت و در موادري هم ناممکن شد، برنامههاي آشپزي صداوسيما بقيه نهادهاي مسوول در زمينه اشاعه روش صحيح پخت مرغ، در برنامههاي آشپزي خود کمتر به نحوه تهيه مرغ پرداخته و در اين زمينه مشتريان اين ماده پروتئيني را با مشکلات عديدهاي مواجه کردهاند.

                                در چنين شرايط حساسي که نه توليدکننده و نه توزيعکننده و نه دولت و ديگر مراجع مسوول در زمينه تأديب گرانفروشان، کار چنداني به قيمت خفن مرغ ندارند، «نمکنيوز» کوشيده است تا به سادهترين شيوه ممکن، طرز تهيه مرغ را به مخاطبان خود آموزش داده و بخش عمدهاي از جماعت مرغنديده را از نگراني برهاند.

                                تصوير زير نشان ميدهد که تنها با قدري خلاقيت و حوصله، ميتوانيد مرغ مورد نظر خود را تهيه و دلي از عزا در بياوريد!



                                شايسته است عزيزان مسوول و مسوولان عزيز در وزارت فخيمه آموزش و پروش در فرصت باقيمانده تا شروع سال تحصيلي، در کنار ايجاد پايه ششم ابتدايي و زنده کردن خاطرات پدربزرگها و مادربزرگها، ذيل سياست بهروزرساني کتب تحصيلي، داستان روباه و کلاغ را را طبق تصوير فوق تصحيح کنند.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X