اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

    #10831
    قرائت تسلیت سید محمد خاتمی به هما روستا در تشییع سمندریان



    سید محمد خاتمی در پیامی درگذشت حمید سمندریان را به همسرش خانم هما روستا تسلیت گفت. این پیام امروز در مراسم تشییع سمندریان توسط حجت الاسلام دعایی قرائت شد.

    به گزارش ایلنا،

    متن این پیام به شرح زیر است:

    بسم الله الرحمن الرحیم
    بانوی موقر هنر، سرکار خانم هما روستا

    درگذشت هنرمند توانا، معلم و مربی گرانقدر تأتر و هنرهای نمایشی، جناب آقای حمید سمندریان را به سرکار عالی و جامعه هنری ایران و همه داغداران آن گرامی تسلیت عرض میکنم....
    to continue, please follow me on my page

    نظر

    • ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

      #10832
      خبرگزاری رویترز در گزارشی درباره نحوه همکاری ایران با آژانس نوشت کاهش تحریمها تنها راهی است که میتوان ایران را به همکاری درباره برنامه هستهای تهران متقاعد کرد.

      به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز در گزارشی درباره رابطه ایران با آژانس پیرامون برنامه هستهای ایران، کاهش فشارها را تنها راهی دانست که میتوان ایران را به همکاری متقاعد کرد.



      این خبرگزاری نوشت: «مصونیّت دادن به ایران یا کاهش فشار تحریمها شاید تنها راهی باشد ـ اگر اصلا راهی وجود داشته باشد ـ که با آن میتوان ایران را متقاعد کرد تا به سالها مانعتراشی برای ناظران سازمان ملل، که میخواهند از تحقیقات مشکوک به سلاحهای هستهای در این کشور اسلامی بازرسی به عمل آورند، پایان دهد.»

      گزارش مذکور میافزاید، هر اقدامی از این دست باید از جانب قدرتهای جهانی و به عنوان بخشی از جریانهای دیپلماتیک وسیعتر صورت پذیرد.

      رویترز مینویسد مذاکرات جسته و گریخته آژانس با ایران تا به امروز، نشان دادهاند که آژانس قدرت واداشتن ایران به همکاری را ندارد و تهران تنها در صورتی با آژانس همکاری میکند که چیزی در عوض آن به دست آورد.

      این خبرگزاری انگلیسی اضافه میکند ایران همچنین در جستجوی اطمینان خاطر از این است که اگر با آژانس همکاری شفافی داشت، آژانس از هر مدرکی علیه این کشور استفاده نکند.

      در این باره، علی واعض از اندیشکده گروه بحران بینالملل به رویترز میگوید: «ما در مشکلی مانند قضیه مرغ و تخم مرغ گیر کردهایم؛ مسئله هستهای ایران نمیتواند بدون حاشیه امنیتی که آژانس برای ایران در نظر میگیرد، حل شود و از سوی دیگر این اتفاق هم تا وقتی که مسئله هستهای حل نشود، اتفاق نمیافتد.»

      «کایل» از موسسه بینالمللی صلح استکهلم میگوید ایران برای همکاری به آژانس به دنبال امتیازی مثبت و ملموس، احتمالاً درباره تحریمها است.

      نظر

      • alirezasa
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 508

        #10833
        راز نهفته در اطلاعات مالی "شراز" چیست؟
        در میان تمامی شرکت های بورسی بارها دیده شده که ارایه اطلاعات یا در اسرع وقت صورت نمی گیرد و یا با اشتباهات و نواقصی همراه است. شرکت پالایش نفت شیراز نیز شرکتی است که این مورد برای آن به وجود آمده و موجب تعدیل یکباره درآمد هر سهم سال مالی 90 تنها طی 17 روز شده است. بطوریکه از 860 ریال سود هر سهم در آخرین پیش بینی در ابتدا حدود 60 درصد سود محقق شد.

        نظر

        • alirezasa
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 508

          #10834
          بروز شایعه و کپی برداری سهامداران شاخص بورس را ۱۳۵ واحد کم کرد ( فارس )

          خبرگزاری فارس: بروز شایعه ای درمورد نرخ ارز و شرکت های پتروشیمی و کپی برداری سهامداران از روی دست دیگران آن هم در فضای لزران تصمیمگیری موجب شد تا باز هم ارقام مثبت شاخص بورس به 135 واحد منفی تبدیل شود.

          نظر

          • alirezasa
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 508

            #10835
            وقتی خبرهای مثبت و خوش تو کشور و تو بازار نباشه خوب معلومه که شایعات و اخبار منفی و ناامید کننده هرچند کوچک و بی اهمیت تاثیر گذار میشوند!!!!!!!! سهامدارا هم تقصیری ندارن انقدر ضرر کردن که با شنیدن یک خبر فوری به صف فروش میپیوندند بقیه هم واسه اینکه جا نمونند به دنبال انها!!!!!!!!!!!!!!!!!!

            حمایت هم وقتی شروع میشه که یک هفته بورس منفی انچنانی میخوره و قیمت سهام انقدر پایین میاد که حقوقی با گونی تفاله ی سهامو جمع میکنه به اسم حمایت بعد دوباره وقتی سهام تپل شد میندازه به ملت!!!!! به این حمایت نمیگن جنایت میگن!!! و فقط از عهده ی حقوقی ها بر میاد که به منابع خدادادی پول وصلند نه من و شما!

            نظر

            • alirezasa
              عضو فعال
              • Jun 2012
              • 508

              #10836
              گاهی با یک قطره، لیوانی لبریز می شود
              گاهی با یک کلام قلبی آسوده و آرام می گردد
              گاهی با یک بی مهری دلی می شکند
              مراقب بعضی یک ها باشیم که در عین ناچیزی، همه چیزند

              نظر

              • alirezasa
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 508

                #10837
                وقتی خبرهای مثبت و خوش تو کشور و تو بازار نباشه خوب معلومه که شایعات و اخبار منفی و ناامید کننده هرچند کوچک و بی اهمیت تاثیر گذار میشوند!!!!!!!! سهامدارا هم تقصیری ندارن انقدر ضرر کردن که با شنیدن یک خبر فوری به صف فروش میپیوندند بقیه هم واسه اینکه جا نمونند به دنبال انها!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                نظر

                • farhad_p
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 1006

                  #10838
                  ایران هسته ای ثبات را در خاورمیانه بیشتر خواهد کرد
                  استاد دانشگاه شیکاگو و عضو سابق شورای روابط خارجی آمریکا معتقد است: سلاحهای هسته ای، سلاحهای کشتار جمعی به شمار میروند که قادر به نابودی طرفین در یک جنگ هسته ای هستند. بر این اساس با دارا بودن چنین تسلیحاتی امکان جنگ بسیار بعید مینماید.
                  به گزارش خبرگزاری مهر، پرفسور جان میرشایمر در اظهارات اخیر خود مدعی شده که وجود ایران هسته ای ثبات را در خاورمیانه بیشتر خواهد کرد. او که متعلق به مشی واقعگرایی تهاجمی است چنین استدلال کرده بود که سلاحهای هسته ای بر اساس قدرت بازدارندگی قادر خواهند بود که ثبات بیشتری را برای منطقه خاورمیانه به همراه آورند. این در حالی است که داشتن تسلیحات هسته ای از سوی ایران همواره رد شده و رهبری انقلاب نیز در فتوایی داشتن آنرا حرام دانسته اند.

                  پروفسور جان میرشایمر نظریه پرداز واقعگرایی تهاجمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو و عضو سابق شورای روابط خارجی آمریکا در خصوص تحلیلهای اخیر خود درباره تسلیحات هسته ای در خاورمیانه به خبرنگار مهر گفت: در ابتدا باید توجه داشت که یک ایران مجهز به سلاحهای هسته ای باعث ثبات در منطقه خواهد شد. علت این امر این است که سلاحهای هسته ای سلاحهایی برای بازدارندگی هستند.

                  وی در ادامه تأکید کرد: ایران به سختی بتواند از سلاحهای هسته ای به عنوان مقاصد تهاجمی استفاده کند. اگر ایران سلاحهایی برای بازدارندگی داشته باشد آمریکا و اسرائیل قادر نخواهند بود تا ایران را در حال حاضر تهدید کنند.

                  مؤلف "لابی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا" تأکید کرد: اگر علاوه بر اسرائیل کشورهای دیگر خاورمیانه هم تسلحیات هسته ای داشته باشند در این صورت ثبات در این منطقه بیشتر خواهد بود. اما همواره میتوان احتمالی ولو اندک را برای استفاده از سلاحهای هسته ای قائل شد.

                  نظریه پرداز واقعگرایی تهاجمی افزود: گاهی نیز ممکن است سطح یک جنگ از سطح متعارف به سطح هسته ای ارتقا یابد. بر این اساس از جنبه نظری هر گونه احتمالی ممکن است. می توان احتمال داد که ابعاد یک جنگ از سطح متعارف به سطح هسته ای ارتقا یابد.

                  وی در ادامه تصریح کرد: این منطق از جنبه نظری قابل کاربست به منطقه خاورمیانه نیز خواهد بود. اگر چه احتمال به کار بردن تسلیحات هسته ای در خاورمیانه بسیار اندک است ولی به هر حال احتمالی برای آن قابل تصور است.

                  میرشایمر در ادامه یادآور شد: اگر کشوری دارای سلاحهای هستهای باشد، احتمال راه افتادن جنگ با آن کشور اندک است. اگر ایران امروز دارای سلاح هستهای بود، آمریکا و اسرائیل قادر نبودند این کشور را مدام مورد تهدید قرار دهند.

                  این استاد دانشگاه در پایان افزود: نکتهای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که سلاحهای هسته ای، سلاحهای کشتار جمعی به شمار میروند که قادر به نابودی طرفین در یک جنگ هسته ای هستند. بر این اساس با دارا بودن چنین تسلیحاتی امکان جنگ بسیار بعید مینماید.

                  جان میرشایمر نظریهپرداز واقعگرایی تهاجمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو و عضو سابق شورای روابط خارجی آمریکا و نویسنده ( به همراه استفن والت) "لابی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا" است. کتاب اخیر او "چرا رهبران دروغ می گویند: حقیقت درباره دروغگویی در سیاست بین الملل " نام دارد.
                  گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #10839
                    سلطان گوشت ایران کیست؟




                    هویت سلطان گوشت ایران برای همه کاملا مشخص است. این فرد کسی است که اکنون کنجاله هایش در کشتی و روی بندر است و اگر بخواهد می تواند یک دقیقه ای همه این کنجاله ها را وارد کشور کند. این فرد کسی است که بانک مرکزی درباره او به بانک کشاورزی نامه نوشته است مبنی بر اینکه این پانزده شرکت که وابسته به این شخص، همسر، پسر و دختر وی می باشد اینقدر بدهی بانکی دارد و با این فرد معامله نکنید؛ اما بازهم با او معامله کردند. نادر قاضی پور با بیان مطلب بالا ضمن بیان دیدگاه خود درباره علت بالا رفتن قیمت گوشت مرغ، از هویت سلطان گوشت ایران پرده برداشت.
                    چهار روز مانده به پایان مجلس هشتم که قانون بودجه مطرح شده بود، در آنجا بندی آورده بودند که هر کس قصد دارد گوشت قرمز و یا گوشت مرغ وارد کند باید مبالغی را به وزارت جهاد بپردازد و این وزارت این پول را برای مطالعات و تحقیقات خود هزینه کند. سقفی هم برای این پول تعیین نکرده بودند. بنده آنجا مخالفت کردم و گفتم سلطان گوشت کیست. آقای توکلی به بنده اخطار دادند که در موضوع صحبت کنید. در حالی که بنده فقط گفتم سلطان گوشت کیست.
                    • آنچه که بنده از وزارت بازرگانی جویا شدم گفتند که کنجاله سویا را به جای آنکه به صورت مستقیم به دامداران بدهند به اتحادیه دادند. اتحادیه هم این کنجاله سویا را به جای آنکه به دامداران بدهد با قیمت آزاد به کارخانه داران فروخته است.
                    • قبلا این قیمت بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ متغیر بود که یکباره به بیش از ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ تومان افزایش پیدا کرد. یعنی آقایان در هر کیلو بیش از ۱۰۰۰ تومان منفعت کسب کردند.
                    • قبلا جهاد کشاورزی این غذای مرغ را تامین میکرد. در حالی که اکنون فاش شده است در بندر شهر رضا بندر عباس ابتدا بار شخصی که سلطان گوشت ایران است خارج از نوبت تخلیه و پخش می شود تا زودتر در داخل با قیمت ۱۸۰۰ تومان توزیع گردد و سپس بار جهاد کشاورزی تخلیه می شود.
                    • جهاد کشاورزی این نهاده ها را توزیع می کند و هر کس از جهاد نامه می برد این شرکت برای معرفی نامه ای که جهاد می دهد نهاده توزیع می کند.
                    • از دعوای بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، این مردم ایران هستند که بیچاره شدند و مرغ ۳۰۰۰ هزار تومانی را بین شش تا هشت هزار تومان باید بخرند.
                    • ما از مسئولین، دولت، بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور می خواهیم که با خاطیان (هرکسی که باشد) برخورد شود.
                    • این مسئله به تحریم ربطی ندارد. این وضعیت محصول شرایطی است که با ایجاد انحصار برای یک نفر به وجوده آمده است. گفتند باید یک نفر کنجاله سویا و آن هم از کشور خاصی و از بندر خاصی وارد کند، در حالی که باید هر کسی یا آن فرد که سلطان گوشت است، میآمد زیرنظر دولت کنجاله سویا را توزیع می کرد و اشخاص حقیقی هم هرکس می خواست از کشورهای دیگر می خریدند و به صورت آزاد وارد کشور می کردند.
                    • این مرغداران در سایه نظام مقدس جهوری اسلامی ایران و اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و بازار آزاد میلیونر شدند و همگی بهترین خانه ها را دارند و بهترین ماشین ها را سوار می شوند.
                    • وقتی دولت قصد یک جراحی اقتصادی داشت باید نظارت می کرد و برنامه ریزی کرده و اجازه نمی داد از این موضوع فرصت طلبان استفاده کنند.
                    • اکنون وزارت جهاد موظف است که کنجاله سویا را وارد کرده و بین مرغ داران توزیع کند و ما پیگیری می کنیم که این کار انجام شود.
                    • این صحبت ها که با واگذاری شرکت امور پشتیبانی دام به وزارت صنعت، مشکل تامین نهاده ها بدتر شده است، به خاطر خدا نیست. اینها چون برای خود شبکه درست کرده بودند و با این کار آن شبکه بهم می خورد و این سیستم اختاپوسی از بین می رفت و دیگر نمی توانستند با سیستم جدید نفوذ قبلی خود را داشته باشند این سیستم جدید را زیر سوال می برند تا در کشور بحران بوجود بیاید و به سیستم قبلی برگردیم.
                    • این چه معنا دارد که کل ۷۰ میلیون جمعیت ایران را فدای یک سرمایه دار کردند.
                    • هویت شخص مورد نظر برای همه کاملا مشخص است. این فرد کسی است که اکنون کنجاله هایش در کشتی و روی بندر است و اگر بخواهد می تواند یک دقیقه ای همه این کنجاله ها را وارد کشور کند. این فرد کسی است که بانک مرکزی درباره او به بانک کشاورزی نامه نوشته مبنی بر اینکه این پانزده شرکت که وابسته به این شخص، همسر، پسر و دختر وی می باشد اینقدر بدهی بانکی دارد و با این فرد معامله نکنید؛ اما بازهم با او معامله کردند.
                    • این فرد سلطان گوشت ایران است. چون واردات نهاده های دامی در اختیار این فرد است و با تغییر قیمت نهاده ها بر روی قیمت گوشت تاثیر می گذارد.
                    • بنده زمانی که نامه بانک مرکزی به بانک کشاورزی را دیدم امیدوار شدم انشالله بعد از این پرونده ۳۰۰۰ هزار میلیاردی نوبت به این فرد هم برسد.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #10840

                      حضور قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم قطعی شد

                      مشاور شهردار تهران از قطعیبودن حضور قالیباف در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری خبر داد.


                      محمدنبی رودکی مشاور شهردار تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، درباره حضور محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری آینده اظهار داشت: حضور قالیباف در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری قطعی خواهد بود و به عنوان یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری حضور مییابد.

                      مشاور شهردار تهران با تأکید بر اینکه آقای قالیباف در دوره دهم ریاستجمهوری با اینکه در یک جلسه خصوصی در سال 87 اعلام نامزدی کرد اما سپس انصراف داد، تصریح کرد: وی به کارهای مهم و کلان پایتخت مشغول شد.

                      وی گفت که آقای قالیباف معتقد است روال قانونی این است که در موقع معین که به کارهای شهرداری لطمه وارد نشود حضور خود را اعلام خواهد کرد و وارد عرصه انتخابات خواهد شد.

                      رودکی تأکید کرد:قالیباف مرتب به ما میگوید کار شهرداری را زمین نمیگذارم و در اوایل سال آینده که زمان تبلیغات مجاز برای ریاستجمهوری است وارد کار میشوم.
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #10841
                        علی مطهری:
                        امام در برخی موارد، باعث شادی دشمن شدند؛ مانند صدور فرمان هشت مادهای که باعث شد در رسانهها وجود شکنجه و شنود و مانند آن در ایران مطرح شود و دشمن شادی کند. آیا میتوان گفت آن کار امام غلط بود؟ ما نمیتوانیم کارهای خود را با رسانههای بیگانه تنظیم کنیم. ما کار خود را انجام میدهیم. البته نباید باعث سوءاستفاده آنها شویم، ولی شما هر انتقادی از دولت یا هر نهاد دیگری از جمهوری اسلامی بکنید، بلافاصله در اخبار آنها منتشر میشود.
                        در دهم تیر ماه اعضای یک تشکل دانشجویی در تهران با علی مطهری درباره مسائل گوناگون کشور از جمله انتخابات مجلس نهم، سیاست داخلی و خارجی گفتوگو کردند که مشروح آن را میخوانیم:

                        در آغاز نشست، اعضای این تشکل دانشجویی از مطهری خواستند، به تحلیلی از مجلس نهم و شرایط سیاسی داخلی و خارجی بپردازد.

                        مطهری در پاسخ به این پرسش با اشاره به وضعیت مجلس نهم اظهار داشت: اظهارنظر در مورد مجلس نهم زود است، زیرا طرز فکر و روحیات بیشتر نمایندگان را درست نمیشناسیم.

                        وی افزود: میتوان از انتخاب رئیس مجلس، مقداری خط فکری نمایندگان را حدس زد. بالاخره بین حداد و لاریجانی تفاوتهایی هست. خود این انتخاب نشان میدهد که تیپ فکری بیشتر نمایندگان، تیپ جبهه پایداری نیست، افراد مستقل هم زیاد داریم، اما به هر حال باید منتظر بود.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم با اشاره به اولویتهای مجلس نهم گفت: به باور من در این دوره به لحاظ وجود گرانی و تورم و مشکل اشتغال در جامعه، مسائل اقتصادی اولویت بیشتری دارد و مجلس باید نقاط کور و راهکار آنها را پیدا کند.

                        وی با اشاره به نقش دولت در این مشکلات گفت: البته یکی از مشکلات اساسی ما به قانون عمل نکردن و به تشخیص خود عمل کردن دولت در برخی موارد است، مثل آنچه در اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها رخ داده که دولت سهم 30 درصدی بخش تولید را به درستی نداده و تمرکز او بر توزیع پول بین خانوارها بوده و همین امر یکی از عوامل گرانیهاست.

                        مطهری درباره نحوه تعامل مجلس با دولت در مورد مسأله هستهای گفت: در مورد مسائل هستهای، مجلس همیشه حامی دولت بوده است.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم با اشاره به روند پرونده هستهای ایران بیان داشت: نقطه آغاز فشار بر ما در مسأله هستهای، هنگامی بود که پرونده ایران از آژانس به شورای امنیت رفت و در آن زمان بسیاری توصیه میکردند، به گونهای رفتار نکنید که پرونده به آنجا برود اما شاید اجتناب ناپذیر بود.

                        وی با بیان اینکه غربیها آدمهای گستاخی هستند و خیلی راحت میگویند، شما نباید انرژی هستهای داشته باشید، افزود: شما میدانید که در زیادهخواهی و گستاخی آنها تردیدی نیست؛ اما ما میتوانستیم بهتر از این عمل کرده و کاری کنیم که این میزان قطعنامه برای ما صادر نشود. هماکنون نیز در حال تلاش برای بازگرداندن پرونده به آژانس هستیم و هیچ راهی غیر از ایستادگی نیست.

                        مطهری با اشاره به تسخیر سفارت انگلیس ادامه داد: در مورد دیگر مسائل سیاست خارجی بر این باورم که کارهای اشتباهی همچون تسخیر سفارت انگلیس انجام شد که دولت نیز مخالف بود و معلوم نشد که این اتفاق از کجا آب میخورد که به نفع انگلیس تمام شد. پس از مصوبه مجلس، قرار بود سفیر انگلیس از ایران اخراج شود، اما مجبور به عذرخواهی از این کشور شدیم. حال نمیدانیم که آیا خود انگلیسیها پشت صحنه بودند یا خیر!

                        عضو دیگری از این تشکل دانشجویی در انتقاد به اظهارات مطهری با اشاره به اینکه برخی گفتههای وی مانند انتقاد از یکی از نهادهای انقلابی، به جای گرایش به سمت گفتمان امام، خوراک «بی.بی.سی» را آماده میکند، از وی خواست که دلیل این اظهارنظرها را بگوید.

                        عضو دیگر این تشکل دانشجویی با بیان اینکه ما به تمامی مواضع شما نقد نداریم، به استفاده از لفظ «اراذل و اوباش ساندیسخور» در مورد دانشجویان در ماجرای اعتراض آنان به طرح وقف دانشگاه آزاد انتقاد کرد و از وی خواست، دلیل این نوع برخورد با دانشجویان را توضیح دهد.

                        مطهری در پاسخ به پرسش نخست گفت: تذکر به نهادهای حکومتی، امر طبیعی و عادی است، قبول ندارم که نباید به اینها تذکر داد.

                        وی افزود: ما میتوانیم رهبری را نیز مورد سؤال قرار دهیم. نظر خود ایشان نیز همین است. شهید مطهری میگوید، هر مقام غیر معصومی اگر در جایگاه غیر قابل انتقاد قرار گیرد هم خودش فاسد میشود و هم جامعه را فاسد میکند؛ این روند باید عادی باشد.

                        وی افزود: من بر این باورم که نباید درباره برخی نهادها قداستی قائل شویم که منجر به غیرقابل انتقاد شدن آنها شود. وی درباره شادی دشمن از این انتقادها گفت: اگر کاری کنیم که تنها اثرش شادی دشمن باشد، بله میتوان این کار را رد کرد، ولی اگر شما انتقادی کنید که آثار اصلاح امور داشته باشد و ضمناً موجب شادی دشمن شود، اشکالی ندارد.

                        مطهری با اشاره به برخی اقدامات امام راحل گفت: امام در برخی موارد باعث شادی دشمن شدند؛ مانند صدور فرمان هشت مادهای که باعث شد، در رسانهها وجود شکنجه و شنود و مانند آن در ایران مطرح شود و دشمن شادی کند. آیا میتوان گفت آن کار امام غلط بود؟ پس این نحوه استدلال درست نیست.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم درباره حمایت رسانههای بیگانه از وی اظهار داشت: آنها در بسیاری از موارد با مواضع من مخالفت کردهاند، به ویژه در مسائل فرهنگی مثل موضوع پوشش اسلامی، فیلمهای سینمایی و مکتب ایران.

                        مطهری در پاسخ به پرسش عضوی دیگر از این تشکل دانشجویی در مورد بحث تک رأی دادن به وی در رسانههای ضد انقلاب گفت: آقای مهدی خزعلی مبتکر این مسأله بود، علت انجام این کار را از وی بپرسید، من آن برنامه را ندیدم، آنها که دیدند، گفتند حالت میزگردی بود و برخی مخالف بودند و گفتند، مطهری خودش سوپاپ اطمینان نظام است و فیلم بازی میکند.

                        وی افزود: ما نمیتوانیم کارهای خود را با رسانههای بیگانه تنظیم کنیم. ما کار خود را انجام میدهیم. البته نباید باعث سوءاستفاده آنها شویم، ولی شما هر انتقادی از دولت یا هر نهاد دیگری از جمهوری اسلامی بکنید، بلافاصله در اخبار آنها منتشر میشود.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم درباره نسبت دادن لفظ اراذل و اوباش ساندیس خور به دانشجویان گفت: من نگفتم اراذل و اوباش ساندیس خور؛ این تعبیری است که در برخی رسانههای خاص عنوان شد.

                        وی افزود: نظرم این بود که دوستان ابزار واقع شدهاند و نظر به صرف دانشجویان نداشتم و نمیدانستم که بیشترشان دانشجو بودند.

                        مطهری با اشاره به مشاهدات خود در این مسأله ادامه داد: بر پایه مشاهداتم معتقد بودم که این تجمع از داخل مجلس هدایت میشود. با تلفن صحبت کردنهای برخی افراد در صحن مجلس و راهنماییها و تلاشهای آنها، حاکی از این مطلب بود. احساس میکردم در حال سازماندهی تجمع هستند. این افراد از صبح در شور و حال خاصی بودند.

                        وی با اشاره به اشکال موجود در این اقدام گفت: در دوران اصلاحات هم به دانشجویان میگفتم که ابزار دست افرادی همچون سعید حجاریان قرار نگیرید. وی خطاب به این تیپ دانشجویان گفت، زمانی شما ابزار واقع میشوید و زمانی آنها. اگر شما به دستور آنها آمدید، درست نیست؛ اما اگر با تشخیص و تصمیم خودتان آمدید، قابل تقدیر است. مطهری ادامه داد: تجمع کنید و شعار بدهید اما توهین نکنید، کیف انگلیسی مطرح نکنید، به پیروی از برخی افراد «یکشنبه سیاه» به کار نبرید.

                        وی افزود: اصل کار اشتباه بود. مجلس طرحی را تصویب کرد. اگر اشکال شرعی دارد، شورای نگهبان ایراد میگیرد و اصلاح میشود و اگر مصلحت بزرگی نادیده گرفته شده باشد، رهبری تذکر میدهند و مجلس اصلاح میکند. غیر از این با استقلال مجلس نمیسازد. مجلس محل بحث آزاد است و نباید تحت تأثیر افراد سیاسی و رسانهها عمل کند.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم در بیان طرح مطرح در آن جلسه مجلس گفت: بحث آن روز درباره وقف مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی بود که هیأت امنای آنها حق تصرف مالکانه دارند و نامی از دانشگاه آزاد در میان نبود. بسیاری از نمایندگان فکر میکردند طرح خوبی است و نظر رهبری نیز مشخص نبود. مدتی بعد ایشان آقای صادق لاریجانی و هیأتی را مأمور ارائه نظر کردند و تا چند ماه بعد نظر مخالف رهبری مشخص نبود.

                        وی افزود: به نظر من این اقدامات بیشتر جنبه سیاسی داشت، جهت ضربه زدن به هیأت رئیسه مجلس.

                        مطهری در تکمیل نظر خود درباره طرح وقف یادشده گفت: در مورد این طرح به یاد ندارم که چه رأیی دادم اما بعدها به حمایت از این طرح مشهور شدم که آن هم به دلیل مخالفت من با طرح دو فوریتی بعد آن بود که برای منتفی کردن آن طرح ارائه شد.

                        وی افزود: من در مخالفت با دو فوریت آن طرح که توسط آقای حسینیان توضیح داده شد، گفتم نیازی به این طرح نیست و ما نباید تحت فشار رسانهها حرف خود را پس بگیریم. ما در یک محیط آزاد بحث میکنیم. ممکن است، نتیجه بحث ما اشتباه باشد. اگر مصوبه ما اشکال شرعی داشته باشد، شورای نگهبان وارد میشود و در صورت نادیده گرفته شدن مصلحتی بزرگ، رهبر انقلاب ورود پیدا میکنند. به هر حال مجلس محل بحث آزاد است.

                        یکی دیگر از اعضای این تشکل با بیان اینکه شما سالها در سیاست فعالیت نمیکردید، ضمن اشاره به اشراف نداشتن مطهری نسبت به تسخیر سفارت انگلیس و اظهار نظرهای وی در مورد فتنه ۸۸، مناظره موسوی با احمدینژاد و جلسه پانزدهم تیر سال ۸۷ جهت براندازی نظام و مصاحبه موسوی با مجله تایمز و ناآگاهی وی از علت تغییر وزیر نفت و اختلاف سپاه و احمدینژاد و نحوه هزینه شدن درآمدهای سپاه و توضیح خواستن در مورد این مسائل، به اظهار نظر کواکبیان در مورد دخالت سپاه در انتخابات اشاره کرد و پرسید آیا این موارد را مصطفی کواکبیان در دهان شما نینداخته است؟

                        همچنین در ادامه، این عضو از وی خواست که جریان دانشجویی را به عنوان یک جریان مطالبهگر به رسمیت بشناسید.

                        عضو دیگر با اشاره به وجود اختلاف در مسأله تولی و تبری بین مطهری و آنها، از وی خواست ضمن طرح دقیق موضع خود نسبت به ولایت فقیه و توضیح در مورد نحوه عملکرد مطلوب در بحث هستهای برای نرسیدن به وضعیت فعلی، درباره جنجال به پا کردن وی در زمان عدم وجود نامش در لیست جبهه متحد اصولگرایان و مشکل خود با دولت و جبهه پایداری توضیح دهد.

                        مطهری با اشاره به موضع خود درباره فتنه ۸۸ گفت: در مورد قضیه فتنه، من با این نوع تحلیل فتنه که بسیاری از مقامات تحلیل میکنند مخالفم. تحلیل بسیاری از آنها بر اساس اطلاعات خصوصی است. در جلسات خصوصی صحبتهای مختلفی عنوان میشود. ممکن است خود ما در جلسه خصوصی امام را هم نقد کنیم؛ بنابراین، این قضاوتها را قبول ندارم. در آن فضای هیجانخیز ممکن است فردی حرفهایی زده باشد، ولی ته دلش چیزی نباشد.

                        وی افزود: آنچه در ظاهر اتفاق افتاد این بود که عده قابل توجهی از مردم متدین و علاقهمند به رهبری و انقلاب به هر دلیلی معتقد به تقلب در انتخابات بودند؛ دو سه میلیون نفر در تهران میگفتند تقلب شده. تمام بحث ما این بود که با چنین اتفاقی چه باید کرد؟ آیا ابتدا باید به اقناع آنها بپردازیم یا از همان روز اول شدت عمل به خرج دهیم و اجازه اظهارنظر به آنها ندهیم و آنها را منتسب به خارج کنیم؟ اینکه بگوییم چون آقا فرمود تقلب نشده پس همه باید بپذیرند، حرف خوبی است و ای کاش همه مثل شما بودند اما همه این طور نیستند و باید قانع شوند و البته حق آنهاست که قانع شوند.

                        مطهری با اشاره به اعتراض خود نسبت به بحث تقلب بیان داشت: من نخستین نفری بودم که در تلویزیون در مورد انتخابات صحبت کردم. دوشنبه یا سهشنبه پس از انتخابات در مصاحبه زنده تلویزیونی به صراحت گفتم، تقلب نشده و آقای موسوی اشتباه میکند، رأی آقای احمدینژاد در شهرهای کوچک و روستاها بیشتر است. البته من در مورد مبادی آرای آقای احمدینژاد مانند نحوه مناظره و توزیع پول در آستانه انتخابات اشکال میبینم و آن را مصداق خرید رأی میدانم.

                        مطهری در مورد استفاده از لفظ «فتنه» در کشور گفت: تعبیر «فتنه» را اولین بار و پیش از رهبری من به کار بردم؛ در آن مصاحبه عنوان کردم که اکنون حق و باطل با هم مخلوط شده و تشخیص حق از باطل مشکل است، باید صبر کنیم گرد و غبار بنشیند تا فضا روشن شود و این مصداق فتنه است. حتی بعضی از حزباللهیها شک داشتند.

                        وی افزود: اما به خاطر اعتراض من به نوع رفتار با معترضین، به حمایت از موسوی و کروبی مشهور شدم. من در آن ایام میگفتم باید به معترضان مجوز تجمع داد و رسانهها هم با آنها مصاحبه کنند و دولت هم پاسخ بگوید و مردم بشنوند تا به تدریج هیجانات فروکش کند.

                        وی با اشاره به نواقص مدیریتی در آن برهه افزود: در آینده هم اگر چنین حوادثی پیش بیاید باید درست عمل کنیم. مدیریت بحران ما در آن زمان مدیریت کارآمدی نبود. باید کاری میکردیم که نیازی به ورود رهبری نباشد. تا مدتی شعار ضد احمدینژاد بود، هیچ کس به نظام و رهبری توهین نمیکرد. بعدا این مسائل پیش آمد.

                        مطهری در بیان خاطرهای در زمان اغتشاشات سال ۸۸ گفت: خانه ما نزدیک حسینیه ارشاد است. آن زمان با مترو رفتوآمد میکردم و از ایستگاه حقانی تا منزل را از طریق خیابان میرداماد پیاده میرفتم. معترضین در یک سمت خیابان و بسیجیان در سمت دیگر بودند. هر دو طرف به من احترام میگذاشتند. البته این نشان میدهد که من منافقم [خنده حضار]؛ بنابراین، من در متن قضایا بودم.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم افزود: به نظر من نباید بلافاصله فضا را میبستیم زیرا شبهه تقلب تقویت شد. کروبی و موسوی باید به تلویزیون میآمدند. آنها روزهای اول آماده بودند.

                        من به آقای ضرغامی گفتم، اینها زودتر به تلویزیون بیایند تا فضا بشکند و تبدیل به بت نشوند، آنها بگویند و مسئولان هم پاسخ بدهند و مردم بشنوند تا هیجانات کم شود. اما آنها معطل کردند.

                        وی در پاسخ به پرسش یکی از اعضا در مورد ایجاد تنش به وسیله صحبتهای او همچون طرح بحث کهریزک اظهار داشت: بحث کهریزک و کوی دانشگاه را ابتدا رهبری مطرح کردند و گفتند کوی دانشگاه دل ما را خون کرد یا تعبیر «جنایت کهریزک» را به کار بردند.

                        وی در تحلیل تأثیر نقدهایش در مورد فتنه ۸۸ بیان داشت: رفتار امثال ما باعث ایجاد آرامش در معترضان شد. تیپ معترضین با حرفهای ما آرام گرفت. اگر همه مثل شما چماقی جلو میرفتند فضا تندتر از این میشد.

                        وی در مورد تکرار نظرات دیگران در مجلس گفت: اینکه میگویید حرف دیگران را تکرار میکنید و تحت تأثیر اصلاحطلبان سخن میگویید این طور نیست، ما شیطان را درس میدهیم.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم درباره برداشت از اصل ولایت فقیه گفت: افرادی قصد دارند، ولایتفقیه را به پادشاهی تعبیر کنند و این درست نیست، زیرا ولایت فقیه ولایت فقه و ولایت اسلام است و به تعبیر شهید مطهری ولایت ایدئولوژیک است. در جایی که ولی فقیه حکم حکومتی میکند بله درست است ما باید اطاعت کنیم. خود ایشان هم فرمودند که مرز التزام به ولایت فقیه احکام حکومتی است. ولی در سایر موارد هر کسی باید نظر خود را بگوید. مثلا در یک انتخابات ریاست جمهوری نباید همیشه موضوع را به ولیفقیه مرتبط کنیم و دنبال کشف نظر ایشان باشیم، بلکه هر فرد یا گروهی باید با تشخیص خودش به اصلح برسد، والا انتخابات معنی ندارد.

                        طبیعت انتخابات این است که هر کس خودش به اصلح برسد. نظر رهبری هم همین است و ایشان تأکید دارند که نظر من را کسی نمیداند، اما کاسههای داغتر از آش، پای رهبری را به میان میآورند که نظر آقا به فلان کس است و همین منشأ بحران میشود، چون عدهای میخواهند، حتما همان فرد رأی بیاورد و عدهای هم میخواهند که حتما آن فرد رأی نیاورد، جامعه دو قطبی میشود و بحران آغاز میشود.

                        وی به پرسش دانشجویی در مورد اینکه اگر بدانید میل رهبری به احمدینژاد است به او رای میدهید، جواب منفی داد و در پاسخ به پرسش دیگری که اگر رهبری چشمک بزنند باید برایشان جان نثار کنیم افزود: رهبری اهل چشمک نیست. به هر حال در جایی که حکم و دستور حکومتی نباشد، ملزم به اطاعت نیستیم. البته مسأله مرید و مرادی و عشق و عاشقی مطلب دیگری است.

                        عاشق اساسا نمیتواند برخلاف نظر معشوق عمل کند، دست خودش نیست. یا ممکن است کسی بگوید من چون ایشان را عالمتر و حکیمتر از خود میدانم در همه موارد، چه حکم حکومتی باشد چه نباشد، به نظر ایشان عمل میکنم. این هم یک منطقی است و برای آن شخص میتواند درست باشد. بحث در این است که به هر حال اعتقاد به ولایت فقیه به معنی تعطیل عقل نیست و افراد باید فکر و اظهارنظر کنند، نه اینکه یک نفر فکر میکند و بقیه عمل میکنند.

                        مثلا در رأی اعتماد به وزرا ایشان گفتند تلاش کنید به همه رأی دهید ولی مجلس را مختار گذاشتند. ما فقط در مواردی که شک داشتیم، به خاطر توصیه ایشان رأی مثبت دادیم و در مجموع سه نفر رأی نیاوردند. اگر سخن ایشان را این طور تفسیر کنیم که باید به همه رأی دهیم پس مجلس اینجا چه کاره است؟ نماینده باید در مسائل اجتهاد کند.

                        مطهری در پاسخ به اینکه آیا شما مصلحت را بهتر از رهبری میدانید، بیان داشت: باید خودم تشخیص دهم و حجت بر من تمام شود. بحث ضدیت با رهبری نیست. مجلس محل بحث آزاد است؛ اما جایی اگر حکم حکومتی بود باید اطاعت کنیم. ایشان گفتند مرز التزام به ولایتفقیه حکم حکومتی است و یا در کرمانشاه گفتند «رهبری در قوای سهگانه دخالت نمیکند، در کار نمایندگان مجلس دخالت نمیکند، حق دخالت ندارد و اصلا امکان ندارد»، اما گاهی کاسههای داغتر از آش پیدا میشوند.

                        وی با اشاره به دیدار فراکسیون شاهد مجلس هشتم با مقام معظم رهبری اظهار داشت: زمانی همراه با فراکسیون شاهد مجلس دیداری با رهبری داشتیم. در آن زمان بسیاری از بحثها این بود که رهبری گفتهاند به دولت انتقاد نکنید. من آنجا از برخی مسائل در دولت انتقاد کردم و به برخی پرسشهای خودم از وزرا اشاره کردم. ایشان گفتند صحبتهای حقی بود و سؤال از وزرا باید همین گونه سوالها باشد نه پرسشهایی که وقت مجلس و دولت را میگیرد.

                        مطهری درباره مسأله هستهای ایران و راهکارهای بهبود روابط گفت: در مسأله انرژی هستهای نوع ادبیات ما در سیاست خارجی میتوانست بهتر از این باشد. اظهارات آقای احمدینژاد در مورد قطعنامهها مانند اینکه «آنقدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه دانتان پاره شود» درست نبود. وقتی ما همزمان با تولید انرژی هستهای، زیاد بر مسأله نابودی اسرائیل تأکید کنیم، اینها این دو را به هم مربوط میکنند و میگویند پس انرژی هستهای را برای بمب اتم میخواهید. در حالی که مسأله نابودی اسرائیل باید از راه خودش یعنی بسیج همه کشورهای اسلامی انجام شود.

                        مطهری در پاسخ به این سوال که آیا بحث گفتوگوی تمدنها نیز راهکاری مناسب بود گفت: گفتوگوی تمدنها نیز بیشتر به تمدنهای باستانی توجه داشت و کمتر به تمدن اسلامی میپرداخت. لااقل چون یک امر مبهمی بود ما انتقاد میکردیم. هیچ کس به اندازه من در دوران اصلاحات از آقای خاتمی انتقاد نکرد.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم با اشاره به پرسش مربوط به حذف خود از فهرست جبهه متحد بیان داشت: اما در مورد حذف من از فهرست انتخاباتی جبهه متحد که گفتید به محض حذف شدن شروع به سر و صدا کردید، آیا حذف ما واقعا عادلانه بود؟ به چه مجوزی اجازه ندادند من، دکتر عباسپور و دکتر کاتوزیان در لیست باشیم؟ قلدری و تنگ نظری و زد و بند سیاسی. آیا ما نباید اعتراض میکردیم و خودمان فهرست میدادیم؟ خصوصا که من در ۷+۸ رأی آوردم. مظلوم باید فریاد بزند.

                        مطهری با اشاره به مکانیزم وحدت ادامه داد: هرچند اساسا من با تشکیل ۸+۷ مخالف بودم چون این بحثها زمانی است که ما رقیب سرسختی داشته باشیم. وقتی اصلاحطلبان حضور جدی ندارند و برخی از آنها در زندانند و برخی شرکت نمیکنند، چه ضرورتی برای وحدت اصولگرایان وجود داشت؟ گفتم هر گروهی یک لیست بدهد، همین هم شد.

                        وی در مورد مشکل خود با دولت و جبهه پایداری بیان داشت: این طور نیست. من هر جا احساس کردم تفکری مضر به حال انقلاب است به اظهارنظر پرداختم. از همان سال ۸۷ این حرفها را درباره انحرافات فکری دولت و لیبرال بودن آن از نظر فرهنگی میزدم. همان موقع پایداریها علیه ما داد میزدند و مزاحم نطق ما میشدند اما حالا خودشان همان حرفها را میزنند. من نگاه پایداری به ولایت و آزادی بیان را درست نمیدانم.

                        مطهری در پاسخ به این پرسش که اصولگراست یا اصلاحطلب، ادامه داد: همه باید هم اصولگرا باشیم و هم اصلاحطلب.

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم در توضیح این مطلب که زمانی پدر خود را اصلاح طلب عنوان کردید گفت: این تیتر را از خودشان زدند. من در توضیح روحیه شهید مطهری گفتم که آیتالله مطهری در دهه ۴۰ به عنوان یک روحانی متجدد، امروزی و اصلاحطلب شناخته میشد. در دهه ۵۰ که بحث مجاهدین خلق پیش آمد، وی مواضع محکمی گرفت و همان دانشجویانی که برای چند دقیقه سخنرانی ایشان سر و دست میشکستند، اگر کسانی میخواستند وی را دعوت کنند، میگفتند جلسه را به هم میزنیم. اما شهید مطهری خط فکری ثابت و روحیه مستحکمی داشت.

                        وی افزود: همان مطهری دهه ۴۰ در دهه ۵۰ به خاطر مخالفت با مجاهدین خلق و انتقاد از دکتر شریعتی از سوی برخی مورد حمله قرار میگرفت، ولی او چون اصول و مبانی ثابتی داشت و برای خوشامد این و آن حرف نمیزد و نمینوشت، ثابتقدم بود. گفتم باید مسلکی بود. یکی از خبرگزاریها از قول من تیتر زد که «پدرم اصلاحطلب بود». گویی من ایشان را در دستهبندی امروز اصلاحطلب دانستهام!

                        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم با اشاره به علت طرح سؤال از رئیس جمهور و اصلاح آیین نامه مجلس در شرایط بد اقتصادی گفت: مجلس کار درستی انجام داد. این مسأله اولویت داشت. نمایندگان مجلس هشتم کاستیهای آییننامه در این مورد را حس کرده بودند. مجلس رأی داد و کار درستی هم انجام داد، زیرا اگر به مجلس نهم موکول میشد چون اکثر نمایندگان در جریان مسئله نبودند شاید رأی نمیآورد.

                        مطهری با اشاره به مقدار ضرر و منفعت اظهار نظرهای خود برای نظام و در آستانه ریاست جمهوری یازدهم بیان داشت: یکی از نقایص امثال ما و اصولگرایان این است که توجهی به حقوق مردم نداریم. شما باید به عنوان دانشجو به نوع رفتار با زندانیان سیاسی توجه کنید. چه اشکالی دارد؟ اینها که در ۲۲ خرداد دستگیر شدند و در مسائل بعدی تقصیری نداشتند. اینکه فکر کنید دفاع از حقوق مردم، حتی مخالفان، مخالفت با نظام است اشتباه است.

                        وی خاطرنشان کرد: نظام در خطر نیست. ما در خطر هستیم. نظام ریشهدار است. مردم ولیفقیه و اسلام را دوست دارند. مردم نظام را دوست دارند، چون میدانند روحانیت پاکتر از همه اقشار است. چرا همه چیز را به حساب توطئه میگذارید. بیایید واقعیت را ببینیم. اگر کسی در داخل نظام اشتباه کرد، اشتباه او را اعلام کنیم. این به نظام کمک میکند و خطری برای نظام محسوب نمیشود. چند روز پس از پیروزی انقلاب، یک فرد کمیتهای تخلفی انجام داده بود و به شهید مطهری گزارش دادند. ایشان فرمودند او را محاکمه کنید، مجازاتش هر چه بود، به نام «کمیتهای» اجرا شود. نگفتند به خاطر حفظ نظام او مجازات نشود و بگذریم، یا مجازات شود ولی نامی از «کمیته انقلاب اسلامی» برده نشود. اگر این روش را دنبال میکردیم بسیاری از مفاسدی که امروز هست نبود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

                          #10842
                          درویشی: مجوز فعالیت مؤسسات متخلف در پرداخت سود بالای بانکی لغو میشود
                          خبرگزاری فارس: معاون نظارتی بانک مرکزی با بیان اینکه بازرسان این بانک در حال بررسی عملکرد یک مؤسسه مالی و اعتباری هستند، گفت: هر مؤسسهای که بیش از نرخ مصوب سود بپردازد روند صدور مجوزش را متوقف میکنیم.


                          ابراهیم درویشی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» در پاسخ به این سؤال که یکی از مؤسسات مالی و اعتباری به طور علنی بیش از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار سود میپردازند، بانک مرکزی برای کنترل اینگونه موسسات اقدامی خواهد کرد، اظهار داشت: این مؤسسه و هر مؤسسهای که بیش از نرخ 7 تا 20 درصد به سپردهها سود بپردازد، به شدت با آنها برخورد خواهد شد و حتی از صدور مجوز نهایی فعالیت آنها جلوگیری خواهد شد.

                          وی در واکنش به این نکته که این مؤسسه هماکنون سودهای بالا میپردازد، گفت: بازرسان برای بررسی این مساله به موسسه فرستاده شده و اگر گزارش بازرسی این موضوع را تایید کند، روند صدور مجوز این موسسه را متوقف میکنیم.

                          به گزارش فارس، یک مؤسسه مالی و اعتباری برای جذب مشتری، 20 درصد سود به صورت روزشمار، 22 درصد یک ساله و 24 درصد دو ساله و بیشتر میپردازد.




                          ©2012 Fars News Agency. All Rights Reserved
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                          نظر

                          • جان مورفی
                            عضو عادی
                            • Jul 2012
                            • 179

                            #10843
                            مرغ در برخی استانها کیلویی ۸۰۰۰ تومان شد

                            مهر نوشت:

                            رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ کشور ضمن بیان علل عدم تحویل نهاده کنجاله سویا به اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، از افزایش قیمت مرغ تا 8000 تومان در برخی از استانهای کشور خبر داد.

                            نظر

                            • مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

                              #10844
                              در اصل توسط جان مورفی پست شده است View Post
                              مرغ در برخی استانها کیلویی ۸۰۰۰ تومان شد

                              مهر نوشت:

                              رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ کشور ضمن بیان علل عدم تحویل نهاده کنجاله سویا به اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، از افزایش قیمت مرغ تا 8000 تومان در برخی از استانهای کشور خبر داد.
                              اصفهان تا 9 تومنم رسیده بود
                              البته امروز خبری ندارم
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

                              نظر

                              • mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1010

                                #10845
                                به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، صنایع سیمانی روز گذشته در نامهای اعلام کردند، از روز گذشته در یک اقدام یک طرفه گاز مصرفی بسیاری از صنایع سیمان کشور قطع و به آنها اعلام شد باید از این پس سوخت مازوت را جایگزین گاز کنند.

                                با توجه به اختلاف شدید قیمت مازوت نسبت به گاز (هر مترمکعب گاز برای سیمان 70 تومان و هر مترمکعب مازوت 200 تومان) بسیاری از کارخانهها با مشکل شدید ادامه فعالیت و تولید مواجه خواهند شد.

                                بر اساس اطلاعات موجود، پیش از این به کارخانجات سیمان مسئله تغییر سوخت مصرفی اعلام شده بود ولی آنها در پاسخ اعلام کردند کارخانههای سیمان با توجه به تفاوت قیمت مازوت و گاز و عدم امکان افزایش قیمت محصولات با جایگزینی سوخت مصرفی موافق نیستند.

                                بر اساس این گزارش در یک سال گذشته با توجه به اجرای قانون هدفمندی یارانهها قیمت هر مترمکعب گاز برای سیمانیها از 16 تومان به 70 تومان، مازوت از 70 تومان به 200 تومان و قیمت هر کیلووات ساعت برقاز 16 تومان به 40 تومان افزایش یافت و این باعث شد سود دهی بسیاری از کارخانهها با مشکل روبهرو شدهاند.

                                اقدام روز گذشته مبنی بر تغییر سوخت مصرفی، شرکتهای سیمانی را با خطر کاهش تولید و مسائل مالی روبهرو میکند.

                                بر اساس این گزارش، با توجه به اینکه اکثر کارخانههای سیمان دارای صدها هزار سهامدار حقیقی و حقوقی بوده و سهام بیشتر آنها نیز در بورس اوراق بهادار معامله میشود، قطع یکباره گاز مصرفی آنها تأثیرات منفی و نامطلوبی در وضعیت تولید و به تبع آن عملکرد مالی، سودآوری و همچنین نابسامانی در بازار سیمان خواهد داشت.

                                همچنین، بر اساس شنیدهها، مدیران ارشد صنعت سیمان در روز گذشته نسبت به اثر منفی این اقدام غیرمنطقی به وزارت صنعت و نفت و همچنین مسئولین ارشد بازار سرمایه اعلام کردند که در صورتی که این وضعیت ادامه داشته باشد پیشبینی میشود نماد صنایع سیمان تا مشخص شدن این مسئله در وضعیت سودآوری آنها بسته شود.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X