اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

    #11446
    اخوان المسلمین اردن ضیافت افطاری سفارت ایران را تحریم کرد
    انتخاب به نقل از روزنامه فرامنطقه ای الحیات نوشت: اخوان المسلمین اردن اعلام کرده است که در مهمانی افطار سفارت ایران در امان حضور نمی یابد.

    اخوان المسلمین اردن و جبهه ی عمل اسلامی (شاخه ی سیاسی اخوان المسلمین اردن) ضیافت افطاری سفارت ایران در پایتخت اردن را برای دومین سال متوالی تحریم کرده اند.

    اخوان المسلمین اردن با صدور بیانیه ای آورده است: ما تصمیم گرفته ایم که ضیافت افطاری سفارت ایران را به دلیل موضع این کشور در قبال سوریه تحریم کنیم.

    به گزارش انتخاب، همچنین سایت عربی "سبیل" مدعی شد: اخوان المسلمین در ضیافت افطاری که خود برای اواخر ماه رمضان ترتیب داده است، سفرای ایران(مصطفی صالح زاده) و سوریه را دعوت نکرده است.

    نظر

    • آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

      #11447
      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      عراق از افزایش درآمد نفتی خود خبر داد
      تهران - یك سخنگوی وزارت نفت عراق روز چهارشنبه اعلام كرد : در آمد نفتی این كشور در ماه ژوئیه حدود یك میلیارد دلار در قیاس با ماه قبل میلادی افزایش یافت.
      1391/05/12 - 00:10

      به گزارش خبرگزاری فرانسه از بغداد ، عاصم جهاد به این خبرگزاری گفت : در ماه ژوئیه ، عراق روزانه حدود دو میلیون 515 هزار بشكه معادل 77 میلیون بشكه در ماه نفت صادر كرده كه این رفم در ماه ژوئن 72 میلیون بشكه بود.

      وی گفت : در آمد نفتی عراق در این ماه حدود هفت میلیارد و 535 میلیارد دلار براورد شده كه این رقم در ماه ژوئن شش میلیارد و 435 میلیارد دلار بود.

      بخش وسیعی از در آمدهای دولت عراق از محل فروش نفت تامین می شود و این كشور ظرفیت تولید این كشور در حال حاضر حداكثر سه میلیون بشكه نفت در روز است.

      عبدالكریم العبیدی وزیر نفت عراق گفت : این كشور تصمیم دارد میزان تولید و صدور نفت خود را به ترتیب به 3/4 میلیون بشكه و 6/2 میلیون بشكه در روز افزایش دهد.
      هر چقدر درامد نفتی عراق بالا تر بره به نفع سیمانی های غرب کشوره
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #11448
        تکرار/ احمدینژاد در دیدار سه ساعته با فعالان دانشجویی:
        پایبندی دولت به عدالت با وجود همه بداخلاقیها به مراتب بیشتر از سال 84 است
        خبرگزاری فارس: رییس جمهور با تاکید بر اینکه دولت به هیچ وجه پیگیری عدالت را رها نکرده و به قول خود با مردم پایبند است، اظهار داشت: پایبندی امروز دولت به عدالت علیرغم همه بداخلاقیها، اگر 50 برابر سال 84 نباشد، کمتر از آن نیست.

        به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع ررسانی ریاست جمهوری، محمود احمدینژاد شامگاه پنج شنبه در دیدار نمایندگان تشکلهای علمی و فرهنگی دانشجویی کشور که بیش از سه ساعت به طول انجامید، ضمن ابراز خرسندی از اینکه روحیه آرمانی و عشق به ارزشهای الهی در جوانان دانشگاهی کشور در نقطه اوج است، گفت: امروز از صحبتها و نطق دانشجویان متوجه شدم که شعارها، مطالبات، آرمانها و احساس مسئولیت های جوانان انقلابی ایران عمیق تر و پرشورتر از گذشته ساری و جاری است.

        رییس جمهور با تاکید بر اینکه اختلاف سلیقه، رای و نظر در کشور وجود دارد، اما باید به گونهای عمل کنیم که با هم کشور را جلو برده و اداره کنیم، اظهار داشت: یکی از شعارهای اصلی دولت اتکا به توده های مردم و توجه به آنان و ارتباط وسیع با بدنه اجتماعی بود، که امروز نه تنها این ارتباط وسیع کاهش نیافته بلکه بنده به عنوان رییس جمهور در هر هفته حداقل 4 جلسه با اقشار مختلف مردم دارم.

        احمدینژاد با اشاره به اینکه روزانه 30 هزار نامه مردمی به نهاد ریاست جمهوری می رسد و از این میان در زمانهای مشخص بین 200 تا 300 نامه را شخصاً مورد رسیدگی قرار میدهم، تصریح کرد: امروز ارتباط دولت با بدنه اجتماعی مردم در حداکثر سطح خود قرار دارد، اما این بدان معنا نیست که رسیدگی به مسائل و درخواستهای مردم در حد کمال و سطح مطلوب رسیده است، اما تمام تلاش دولت در حداکثر کردن این ارتباط و رفع مشکلات مردم است.

        رییس جمهور با اشاره به اینکه عدالتگرایی از دیگر شعارهای دولتهای نهم و دهم بوده و تمام برنامههای دولت تاکنون در جهت اجرا و اقامه عدالت بوده است، خاطرنشان کرد: دولت از ابتدا به آرمان عدالت وفادار بوده و امروز نیز بر آن وفادار است و اگر در برخی مواقع روی موضوعی ایستادگی میکند و از کسانی دفاع مینماید، به خاطر سوگندی است که برای دفاع از عدالت و حق خورده است.

        احمدینژاد با بیان اینکه تولید و سرمایهگذاری در بخشهای مختلف تقریبا رشدی جهشی داشته است، اظهار داشت: در بخش بانکی دولت سعی کرده تا بیشترین توسعه منابع را داشته باشد و حجم وسیعی از بنگاههای اقتصادی نیز در زمان این دولت شکل گرفته است، اما این به معنای آن نیست که به طور مطلق هیچ کس از این قانون جلو نزده و از خطوط قرمز عبور نکرده است.

        رییس جمهور در پاسخ به انتقادهایی که در خصوص نحوه اجرای اصل 44 قانون اساسی در کشور مطرح میشود، گفت: اجرای اصل 44 به عنوان قانون به دولت تکلیف شده و دولت نیز مکلف به اجرای قانون است. در این زمینه نیز دولت تمام تلاش خود را به کار بست تا اجرای این قانون در جهت اجرای عدالت باشد، به گونهای که سهم وسیعی موضوع این قانون، به سهام عدالت اختصاص داده شد.

        احمدینژاد با تاکید بر اینکه باید انقلاب و منافع ملی را حفظ کنیم، خاطرنشان کرد: ایستادن در خط مستقیم الهی همانند راه رفتن روی لبه تیغ و شمشیر است و تصور اینکه حفظ نظام و انقلاب کار سادهای است، اندیشهای غلط و نابخشودنی است.

        احمدینژاد افزود: در حقیقت دولت بخاطر پایبندی به عدالت مورد هجمه داخلی و خارجی است، اما با وجود همه این فشارها با تمام وجود در کنار مردم و در خدمت آنهاست.

        رییس جمهور تصریح کرد: امروز دولت به دلایل مختلف سکوت اختیار کرده است، اما این به معنای آن نیست که پاسخی برای اتهامات نداشته و یا قبول کرده که در برابر اتهامات مقصر است.

        احمدینژاد با بیان اینکه تعهد دولت به عدالت، پاکی و پاکدستی بوده است، اظهار داشت: در جریاناتی که طی سالهای اخیر علیه دولت ایجاد شد، هیچ کس نتوانست اثبات کند که دولت به اندازه یک ریال از پاکدستی فاصله گرفته است؛ البته هیچکس کامل و مطلق نیست و قطعاً ضعفهایی در بسیاری از امور، از جمله تصمیمگیریها وجود دارد، اما این ضعف آنگونه نیست که مطرح میشود و اینکه دولت را به سوءاستفاده و حمایت از سوءاستفادهکنندگان متهم میکنند، هرگز صحیح نیست.

        رییس جمهور ادامه داد: اگر پسر بنده نیز اقدامی خلاف انجام داده و قدمی کج بردارد، با او شدیدتر از کسانی که تخلفات میلیاردی کردهاند، برخورد خواهم کرد.

        احمدینژاد آزادی را از دیگر ارزشهایی دانست که در شعارهای انقلاب و صدر آرمانهای ملت ایران قرار داشته و دولت نیز احیای آن را در دستور کار خود قرار داده است و تصریح کرد: دولت پای آزادی ملت ایستاده است، اما متاسفانه عدهای از خط قرمزهای اخلاقی عبور کرده و شرایط به گونهای شده است که عدهای هر حرفی که می خواهند علیه دولت میزنند و در برابر آن نیز مصونیت دارند و این سوءاستفاده از آزادی است.

        رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اسلام زیباترین هدیه خدا به بشر بوده و توحید، حق، عدالت و کرامت انسانها بالاترین ارزشها هستند، گفت: علاوه بر دولت بسیاری از نهادها و ارگانهای دیگر متکفل فرهنگ در کشور هستند.

        رییس جمهور با بیان اینکه طی سالهای گذشته بویژه 1.5 اخیر بسیاری هجمهها و صحبتها علیه دولت بوقوع پیوسته اما دولت بخاطر کشور و منافع ملی هجمهها را تحمل کرده و وارد مجادله نشده است، گفت: عدم پاسخگویی دولت در گذشته و حال به معنای آن نیست که همه آن حرفها و اقدامات درست است، اما هیچ عیبی هم ندارد؛ آبروی ما به فدای انقلاب و ملت ایران.

        احمدینژاد با تاکید بر اینکه نبرد اصلی دولت با نظام سلطه، صهیونیسم و آمریکایی است که توسط صهیونیستها اداره میشود، با انتقاد از برخی سخنان که دولت را در برابر آمریکا منفعل نشان داده و آن را حاکی از مذاکرات پنهان با آمریکا توصیف کرده اند، گفت: این دولت بیشترین هجمه را علیه نظام سلطه و آمریکا داشته و امروز نیز مذاکره با آمریکا را کار غلطی میدانیم، اما در جنگ رسانهای و قدرت، اصل گفتگو را در فضایی عادلانه و با احترام، بر مبنای کرامت و حقوق ملت ایران رد نکردهایم که لازمه این فضا دست بر داشتن آمریکا از رفتارها و سیاستهای خود در قبال ملت ایران است.

        رییس جمهور با بیان اینکه درست است که دولت در بحث اطلاعرسانی ضعف داشته است، اضافه کرد: یکی از اشتباهات ما این بود که تصور می کردیم همانگونه که دولت کار خود را به درستی انجام می دهد، سایر دستگاه ها از جمله دستگاه های اطلاع رسانی نظام نیز به همان ترتیب وظایف خود را انجام می دهند.

        احمدی نژاد در پاسخ به انتقاد برخی دانشجویان از تغییر و تحولات بیش از اندازه در دولت و از دست رفتن نیروهای کارآمد، گفت: مطمئناً هر مدیر خوبی که از دولت رفته بهتر از آن جایگزین شده است؛ دولتی که برای اداره کشور برنامه دارد، به تبع آن جابجایی نیز دارد.

        رییس جمهور با بیان اینکه در همه بخشهای کشور چندین برابر دورههای گذشته کار صورت گرفته است.

        ,وی خاطرنشان کرد: دولت تا ثانیه آخر فعالیت خود با همان تعهد روزهای اول کار میکند و بنده در هر لحظهای که احساس کنم همکارانم کشش همراهی با برنامههای دولت را ندارند، از آنان برای ادامه همکاری عذرخواهی میکنم.

        احمدی نژاد با بیان اینکه فضای دانشجویی کشور باید بانشاط پرشور و فعال باشد، اظهار داشت: امروز بسیاری از کارهایی که در دانشگاههای کشور انجام میشود، مورد قبول نیست و تحت فشار دیگر بخشها انجام میشود.

        رییس جمهور تصریح کرد: دولت به پاکی تعهد داشته و امروز نیز پاک پاک است و نباید با آدرسهای غلط و حرفهای بیهوده اذهان را منحرف کرد.

        احمدی نژاد در خصوص سیاست خارجی دولت با بیان اینکه هنر دانشجویان این است که چند گام جلوتر را مورد بررسی قرار دهند، گفت: بدون شک ملتها و ملتهای مسلمان به دنبال عدالت، آزادی و پاکی هستند و این صرفا منحصر به ملتهای مسلمان هم نیست، اما مسئله مهم این نیست که مردم و ملتها به دنبال انقلاب و تغییرات هستند، بلکه مهم این است که مدیریت تغییرات دست چه کسانی است، همانگونه که اگر در انقلاب اسلامی ایران مدیریت امور در ید الهی امام خمینی (ره) نبود، انقلاب زیر خواستههای مارکسیستها و لیبرالها له میشد.

        رییس جمهور در پاسخ به اینکه چرا از واژه بیداری انسانی بجای بیداری اسلامی استفاده میشود؟ گفت: انسان و اسلام هر دو در راستای هم هستند و اسلام جز برای تعالی انسانها نازل نشده است، باید به موازات مطرح کردن چارچوب مطلوب مدیریت جهانی، عدالت، کرامت انسانها و توحید و یگانهپرستی را نیز مطرح کنیم.

        احمدی نژاد با اشاره به اینکه آمریکا و غرب در پس حوادث منطقه به دنبال نجات رژیم صهیونیستی هستند، گفت: آنها برای رسیدن به مقصود خود تمام گسلها و کینههای قومی و قبیلهای و طایفهای را فعال کردند و این می طلبد که با تحولات هوشمندانه برخورد کنیم چرا که در غیر این صورت همه حوادث بر علیه ما رقم خواهند خورد.

        رییس جمهور با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد، در منطقه جنگ شیعه و سنی به راه بیندازند و نباید صرفا یک ارگان اخباری از تحولات در منطقه باشیم، گفت: باید به گونهای عمل کرد که در موضع کنترل و هدایت تحولات قرار گیریم.

        احمدی نژاد با بیان اینکه امروز زمان همدلی و کار و تلاش است، گفت: عده ای در داخل همه فشار دشمن و تبعات آن را به گردن دولت میاندازند و تصور میکنند، فرصتی ایجاد شده که بتوانند دولت را مورد هجمه قرار دهند، اما همچنان با تعهد به ملت ایران، در جهت سازندگی و پیشرفت کشور کار میکنیم، به گونهای که برخی همکاران بنده در دولت هنگامی که تهمتی به آنها زده میشود در قبال آن بر حجم کار خود میافزایند.

        رییس جمهور تصریح کرد: دولت نهم و دهم، تنها دولتی است که به هیچ وجه در اقتصاد به صورت زیگزاگی عمل نکرده و از ابتدا برنامههای خود را به طور روشن دنبال کرده است.

        احمدی نژاد خاطرنشان کرد: بنده از روزی که خود را شناختم در فضای انقلاب بودم و امروز نیز به آرمانها و ارزشهای انقلاب پایبند هستم و تا زمانی که نفس داشته باشم پشت سر جوانان و دانشجویان و ملت ایران انقلابی خواهم بود.

        رییسجمهور با بیان اینکه تمامی جریانات و تحولات و حوادثی که در طول عمر انسان و در جوامع مختلف ایجاد میشود، یک آزمایش بوده و اصالتی ندارد، گفت: اگر خداوند بخواهد در چشم به هم زدنی همه تحولات را به سامان میرساند، اما اگر کسی بین خود و خدا مسیر کمالی و صعودی معنوی را طی نکند، محال است بتواند در جامعه نقش کلیدی و سازنده ایفا کند.

        احمدینژاد افزود: مشکل اینجاست، عدهای که از غافله کمال بشری جا ماندهاند، میخواهند با زور خواستههای خود را به همگان تحمیل کنند.

        رییسجمهور با تأکید بر اینکه باید توجه به مسایل اجتماعی در جامعه بسیار عمیق و روشن باشد، گفت: جامعه دانشجویی ما باید عمیقترین تحلیلها را از فضای اجتماعی داشته باشد.

        احمدینژاد تصریح کرد: شاید امروز فضا آنطور که باید در دانشگاهها پرنشاط نیست، اما این نقص باید توسط دانشجویان و ایستادگی آنها جبران شود، چرا که ارزشهای الهی و انقلاب امانتی است که به سادگی برای ملت ایران به دست نیامده و چیزی نیست که بخواهد دستخوش آمدن و رفتن جناحهای مختلف باشد.

        رییسجمهور با بیان اینکه ایده حکومت برای حکومت متعلق به ملت ایران و انقلاب اسلامی ایران نیست، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران و مسئولیتها و پستها در این نظام تنها برای تحقق آرمانهاست و باید این ارزشها در دوران جوانی در اعماق وجود ما نهادینه شود.

        احمدینژاد با بیان اینکه بالاخره امواجی که در خصوص برخی کالاها در کشور ایجاد شده مدیریت میشود، گفت: آنچه نگرانکننده است، مسایلی به مراتب مهمتر و بزرگتر است و باید مراقب باشیم که اصل آرمانها و موجودیت انقلابی ما زیر سوال نرفته و به جایی نرسیم که چشم باز کرده و ببینیم همه منطقه علیه ما هستند.

        احمدینژاد با بیان اینکه دولت تاکنون برای کاری که انجام نداده مورد سوال نگرفته و تمام آنچه از دولت طلب میکنند، برای کارهای است که انجام شده است، در پاسخ به این سخن برخی دانشجویان که اظهار داشتند احمدینژاد دیگر همان احمدینژاد سال 84 نیست، اظهار داشت: همانطور که برخی گفتند، در آرزوی احمدینژاد سال 84 هستند، بنده نیز در آرزوی یاران 84 خود هستم.

        پیش از سخنان رییسجمهور 12 نفر از دانشجویان برتر و نخبه و نمایندگان دفتر تحکیم وحدت، شورای صنفی پردیس قم دانشگاه تهران، جنبش عدالتخواه دانشجویی، کانون دانشجویی هلال احمر، اتحادیه علمی دانشجویی مهندسین برق تهران، دانشجویان دانشگاه علوم قرآن و حدیث قم و نماینده دانشجویان رشتههای جهادی دانشگاهی، دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان، برنده مدال طلای المپیاد ادبی و برخی از فعالان دانشجویی در سخنانی پیشنهادات و نظرات خود را در موضوعات مختلف حمایت از پژوهشهای دانشجویی، حمایت از زیرساختهای تحول در نظام آموزشی، ایجاد شرایط برای تبادل کوتاهمدت دانشجویان با دانشگاههای سایر کشورها در جهت جلوگیری از فرار مغزها، ارتقاء سطح علمی و ایجاد امکان آشنایی با فرهنگ دیگر کشورها، حمایت از ایجاد صندوق حمایت از اشتغال و ازدواج دانشجویان، اهمیت ترکیب علم و صنعت و فراهم کردن امکانات مناسب برای دانشجویان، توسعه فرهنگ قرآنی و ایجاد ساختارها در زمینه فعالیتهای قرآنی، گسترش و توسعه پژوهش قرآنی متناسب با نیازهای جامعه اسلامی، ضرورت انس دانشجویان و دانشگاهیان با معارف قرآنی و رشد گفتمان قرآنی در میان اساتید، نگاه ویژه به دانشجویان جهادی و ایجاد شبکههای ارتباطی و اطلاعاتی بین جهادگران، حمایت از گروههای نوپا و تشکیل اردوهای جهادی، شناسایی و جذب استعدادهای علوم انسانی و ایجاد فضایی برای رشد و پرورش آنها، تخصصی شدن المپیادهای علمی و توجه به منابع خارج از دروس دانشگاهی عنوان کردند.

        همچنین دانشجویان مسایلی را درباره اوضاع اقتصادی کشور، تأثیر تحریمهای بینالمللی بر اقتصاد ایران، عملکرد دولت در عرصههای مختلف اقتصادی و سیاسی از جمله هدفمندی یارانهها و مذاکرات با 1+5، کاهش اطلاعرسانی دولت در زمینه خدمات ارائه شده به مردم، موضع جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات سوریه و انتقاد از عدم پاسخگویی دولت در زمینه فعالیتهای انجام گرفته نسبت به سالهای ابتدایی دولت نهم بیان کردند
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

          #11449
          کوفی عنان از سمت خود استعفا کرد
          خبرگزاری فارس: کوفی عنان از سمت خود به عنوان فرستاده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه استعفا کرد.
          لینک خبر:


          پانوشت:
          خداحافظ کوفی عنان
          خداحافظ سهم " بکام"
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

          نظر

          • نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2122

            #11450
            در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            هر چقدر درامد نفتی عراق بالا تر بره به نفع سیمانی های غرب کشوره
            این درست است و کاملا منطقی . ابادی وعمران کردستان درپیش است و تفاوت ان باکردستان ایران مسیله خواهدشد .

            نظر

            • کیان
              کاربر فعال
              • May 2012
              • 634

              #11451
              در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              مرسی بعد از عربستان به عراق می رود

              سفیر مصر در عراق از سفر قریب الوقوع رئیس جمهور جدید مصر به بغداد و دیدار با مقامات عراقی خبر داد.

              به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری عراق القانون، "شریف شاهین" اظهار داشت محمد مرسی رئیس جمهوری مصر به زودی در راستای توسعه روابط با عراق به این کشور سفر خواهد کرد.
              وی در ادامه گفت: مصر در حال حاضر تلاش می کند به ساحل امنیت و ثبات برسد و این امر با تلاشهای عربی و در راس آن ملت عراق محقق خواهد شد به ویژه اینکه پیوندهای مشترک بسیاری برای همکاری میان این دو کشور وجود دارد.
              شاهین از اهتمام محمد مرسی به توسعه روابط دوجانبه میان بغداد و قاهره در تمامی زمینه ها اشاره کرد و گفت: در حال فراهم کردن مقدمات سفر مرسی به عراق هستیم و این امر پس از ساماندهی به اوضاع داخلی مصر انجام خواهد شد.
              سفیر مصر در عراق در عین حال اظهار داشت مرسی علاوه بر عراق به شماری از کشورهای عربی سفر خواهد کرد.
              مرسی جان, ماهم هستیما یه وقت فراموشمون نکنی؟؟ :d
              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #11452
                مصطفی کواکبیان:
                نباید در انتخابات ریاست جمهوری قهر کرد/تنها در قالب طرح "مناسک" کاندیدا میشوم
                خبرگزاری فارس: دبیر کل حزب مردمسالاری گفت: نباید گذاشت با قهر کردن اصلاحطلبان اتفاق مجلس نهم دوباره تکرار شود.

                به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردمسالاری در ضیافت افطاری این حزب که شب گذشته برگزار شد، با اشاره به حدیثی از امام حسن مجتبی(ع) مبنی بر اینکه بهترین بهترینها و نیکوترین نیکوییها اخلاق نیکوست، گفت: یکی از گمشدههای امروز برخی از محافل سیاسی اجتماعی ما همین اخلاق است. ما در فضای سیاسی کشور بد اخلاقیها و بیاخلاقیهایی را شاهد هستیم.

                وی افزود: قرار نبود که بعد از گذشته سه دهه از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد این بداخلاقیها در ادبیات و گفتمان سیاسی چه در مقطع انتخابات و چه بعد از آن باشیم.

                به گفته کواکبیان باید از ائمه درس گرفت و طوری اقدام کرد که پایان ماه رمضان ذخیرهای از معنویت و حسن خلق و تقوی داشته باشیم.

                وی با بیان اینکه در سال آینده دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را در پیش داریم گفت: البته من در مجلس هشتم به شدت مخالف بودم که عمر شوراها به شش سال افزایش یابد؛ این خلاف شرع بود چون مردم برای 4 سال به نمایندگان شورای شهر رای داده بودند و نه 6 سال.

                کواکبیان با بیان اینکه زمان زیادی تا انتخابات باقی نمانده است به بررسیهای حزب مردمسالاری اشاره کرد و اظهار داشت: فایدهای ندارد که در انتخابات ریاست جمهوری نیز اتفاق مجلس نهم که اصلاحطلبان به میدان نیامدند بیفتد. واقعیت این است که ما معتقدیم نباید قهر کرد.

                وی با بیان اینکه عدهای فکر میکنند آنها صاحب خانه هستند، گفت: ما خودمان صاحب خانه هستیم و آنها را بیرون خواهیم کرد. این نکته مهمی است زیرا برخی معتقدند ما باید منزوی و گوشهنشین شویم و اظهارات مایوسانه داشته باشیم.

                دبیر کل حزب مردمسالاری در ادامه به سفرهای یک ماهه اخیر خود به 10 استان کشور و دیدار با اصلاحطلبان اشاره و تصریح کرد: در این سفرها بیش از 10 هزار نفر انسان متعهد، متخصص و نخبه را دیدم؛ چرا باید ما اینها را منزوی کنیم ما باید دست به دست هم دهیم کشور را در شرایطی که استکبار و دنیای غرب به دنبال تحریم است، بسازیم.

                کواکبیان با بیان اینکه یاس جنود ابلیس است، گفت: برای چه باید مایوس باشیم؟ باید همه تصمیم بگیریم و به صحنه بیاییم البته بحث ما اجماع است و گفتهایم که اگر شخصیتی مثل خاتمی بیاید حزب مردمسالاری کاندیدای اختصاصی نخواهد داشت و از وی حمایت میکند.

                وی افزود: اما اگر غیر از این باشد هیچ کاندیدایی بر دیگری برتری ندارد و ما معتقد به مجمع نخبگان اصلاحطلب سراسر کشور (طرح مناسک) هستیم که براساس آن 4 هزار نفر از سراسر کشور که هر استانی متناسب با جمعیتش بین 40 تا 400 نفر را معرفی کند و در نهایت 10 نفر خود را عرضه کنند و یک نفر از این 10 نفر بیرون بیاید؛ منتها همه باید تعهد بدهند که از این فرد حمایت کنند.

                به گفته دبیرکل حزب مردمسالاری اگر مانند سال 84 چند نفر به صحنه رقابت پا بگذارند حاصل کار همانند آن سال احمدینژاد خواهد شد.

                وی با بیان اینکه در برهه زمانی که قرار داریم اختلافات در جبهه مقابل بیشتر است گفت: خوشبختانه اصولگرایان اختلاف بیشتری دارند و این خود یک فرصتی برای اصلاحات است؛ اگرچه برخی تلاش میکنند وحدت بین اصولگرایان شکل بگیرد ولی معتقدیم به اتحاد نمیرسند.

                کواکبیان یکی از حوزههای اختلاف بین اصولگرایان را در مجلس نهم دانست و گفت: برخیها تلاش کردند یک نفر دیگر رئیس مجلس شود ولی نشد.

                وی با بیان اینکه نوبتی هم باشد این بار نوبت اصلاحطلبان است، اظهار داشت: در 8 سال هر گلی خواستند به سر مملکت زدند اکنون دیگر لازم است که اینها بروند و استراحت کنند.

                دبیر کل حزب مردمسالاری با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم به اجماع بر روی یک فرد در انتخابات سال آینده برسیم، نوبت به اصلاحات میرسد، اظهار داشت: برخی از دوستان شورای مرکزی حزب اسم بنده را برای انتخابات میبرند ولی من گفتهام که تنها در قالب طرح مناسک حاضر هستم بیایم.

                کواکبیان اظهار داشت: طرح مناسک به برخی از بزرگان اصلاحطلب نمایندگان مجلس، جبهههای مختلف از جمله جبهه اصلاحطلبان و مجمع روحانیون ارائه شده است.

                وی افزود: تا عید سعید غدیر هم برای تصمیمگیری فرصت دادهایم؛ معتقدیم که فرصتسوزی قطعا به ضرر ماست چون دیگران دارند کارهای خود را انجام میدهند بالاخره باید تصمیم سریعتر و جدیتری بگیریم.

                انتهای پیام/
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #11453
                  اختصاصی/صبح امروز صورت گرفت
                  دیدار ۲ ساعت و نیمه متکی با باهنر
                  خبرگزاری فارس: منوچهر متکی از گزینههای احتمالی جبهه پیروان خط امام و رهبری برای ریاست جمهوری یازدهم، صبح امروز با محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین دیدار کرد.

                  به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، دیدار متکی با باهنر از ساعت 7 بامداد امروز پنجشنبه در دفتر مرکزی جامعه اسلامی مهندسین انجام شد و ساعت 9:30 دقیقه پایان یافت.

                  روزگذشته نام وزیر سابق امورخارجه در کنار نام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور و محمد نهاوندیان رئیس اتاق بازرگانی ایران به عنوان نامزدهای جبهه پیروان خط امام و رهبری برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری مطرح شد.

                  محمدرضا باهنر درباره نشست امروز خود با متکی به خبرنگار فارس گفت: جلسات جبهه پیروان هر هفته مرتب برگزار میشود و آقای متکی هم عضو شورای مرکزی این جبهه است.

                  دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی درباره انجام مباحث انتخاباتی در این دیدار نیز اعلام کرد: هنوز وارد مصادیق نشدیم و آقای متکی در این باره حرفی نزد و ما هم در این باره صحبتی نداشتیم.

                  برپایه این خبر اگرچه باهنر گفت که دیدار امروز وی با متکی در چارچوب جلسات مستمر شورای مرکزی جبهه پیروان بوده اما نکته قابل توجه عدم حضور برخی اعضا از جمله سیدکمالالدین سجادی سخنگوی این جبهه در این نشست بود.

                  خبرنگار فارس از متکی هم درباره دیدار امروز خود با دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و ارتباط آن با طرح نام او به عنوان داوطلب ریاست جمهوری آینده سؤال کرد اما وی حاضر به اظهار نظر در این باره نشد و به ذکر این جملات بسنده کرد: "عذرخواهی میکنم"،"التماس دعا دارم"،"خیلی ارادت داریم"،"خداحافظ شما".

                  یادآوری میشود سال گذشته برخی چهرههای اصولگرا، ایده تشکیل هیئت بزرگ اصولگرایان توسط متکی و باهنر را در راستای وحدت طیفها و احزاب این جریان مطرح کردند و ایجاد آن را برای پیگیری امور اجرایی و انتخاباتی کارآمد دانسته بودند و از سوی دیگر باهنر بارها از لزوم تاسیس "حزب فراگیر" در جبهه اصولگرایی سخن گفته بود.

                  انتهای پیام/
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #11454
                    سخنگوی اقتصادی دولت اعلام كرد؛
                    معاملات گواهی ارزی تا پایان مرداد ماه راه اندازی می شود

                    تهران - سخنگوی اقتصادی دولت از تصویب معاملات گواهی ارزی خبر داد و گفت: این معاملات برای تامین ارز مورد نیاز بخش تجاری و خدماتی تا پایان مرداد ماه جاری راه اندازی می شود.


                    به گزارش ایرنا، 'سید شمس الدین حسینی' پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسه ای در خصوص وضعیت ارزی كشور با حضور تیم اقتصادی دولت، نمایندگان بخش خصوصی و برخی از نمایندگان مجلس افزود: در این جلسه وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر جهاد كشاوزی، رییس كل بانك مركزی، معاون برنامه ریزی رییس جمهوری، چند تن از نمایندگان مجلس و رییس سازمان بورس و اوراق بهادار حضور داشتند.

                    وی ادامه داد: در این جلسه راه اندازی معاملات گواهی ارزی در بورس با توجه به آن كه انجام معاملات آن در گذشته در شورای عالی بورس تصویب شده بود به بحث گذاشته شد كه در نهایت راه اندازی این بازار به تصویب مسوولان حاضر در جلسه رسید.

                    وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: بر همین اساس قرار شد كمیته ای متشكل از بانك مركزی، سازمان توسعه تجارت، گمرك و سازمان بورس ایجاد شود تا جزییات راه اندازی معاملات گواهی ارزی پیش بینی شود و در صورت نبود مشكل این بازار در اسرع وقت و به احتمال زیاد تا پایان مرداد ماه جاری راه اندازی شود.

                    وی در خصوص ویژگی های این بازار گفت: صادركنندگان غیر نفتی، بانك مركزی و سرمایه گذاران خارجی می توانند در این بازار به عنوان عرضه كننده ارز خود در بورس حاضر شوند.

                    حسینی افزود: همچنین افرادی كه نیاز به ارز برای تجارت با ثبت سفارش و ارز خدماتی همانند ارز مسافرتی دارند، می توانند با ساز و كار پیش بینی شده، ارز مورد نیاز خود را تامین كنند.

                    وی گفت: با راه اندازی این بازار، آن بخش از نیازهای ارزی كه از طریق ارز مرجع تامین نمی شود، به صورت مناسبی تامین خواهد شد.

                    سخنگوی اقتصادی دولت با بیان آن كه، امروز در بازار ارز دو نرخ وجود دارد، افزود: تلاش می شود با راه اندازی معاملات گواهی ارزی، بازار غیر رسمی جمع شود و البته پیش بینی های لازم برای جلوگیری از سفته بازی در آن نیز انجام شده است.

                    وی با بیان آن كه، بازار ارز كشور مستقل از عرضه و تقاضا تحت تاثیر دو عامل است، اظهار داشت: از یك سو تزریقات و محدودیت های ایجاد شده برای مبادلات پولی و از سوی دیگر فضا سازی های روانی و رسانه ای خارجی بازار ارز را تحت تاثیر قرار می دهند كه ایران باید برای این مشكلات تدابیر لازم را انجام دهد.

                    وی با اشاره به این كه، شكاف زیاد بین نرخ مرجع و بازار آزاد رانت زا است، گفت: نمی توانیم اقتصاد ایران را به تلاطمات ارزی بسپاریم و به همین خاطر برای مقابله با آن باید طراحی جدیدی داشته باشیم تا علاوه بر به رسمیت شناختن ساز و كار بازار، عوامل غیر اقتصادی بازار را نیز مدیریت كنیم.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • hossein sh
                      ستاره دار(1)
                      • Mar 2012
                      • 688

                      #11455
                      رقابت ایران در خرید اتومبیلهای لوکس با اعراب


                      رادیو بینالمللی چین (cri) از تهران گزارش داد: با وجود آن که در یک دهه گذشته بسیاری از ایرانیها عربهای حاشیه خلیجفارس را نماد لوکسگرایی میشناختند و همواره آنها را مورد انتقاد قرار میدادند، اما اکنون این کشور نیز به همان سمت قدم برداشته است.

                      از سالها قبل به دنبال انتشار ویدئوهای یوتیوب حرکات نمایشی خطرناک و تصادفات وحشتناک اعراب جوان در امارات متحده عربی و راه پیدا کردن آن در شبکه بلوتوث، ایرانیها این اقدامات را اسراف و افراط و نتیجه ثروت بادآورده میشناختند و مورد شماتت قرار میدادند.

                      اما بدون حضور داشتن در خیابانهای شهرهای بزرگ و تنها با بررسی اخبار صفحههای اقتصادی روزنامهها و خبرگزاریها و گزارشهای نشریات خودرویی این کشور میتوان به این نتیجه رسید که اکنون ایران نیز مانند امارات به یکی از واردکنندگان اتومبیلهای گران قیمت تبدیل شده است.

                      هرچند در ایران نهایت سرعت مجاز تردد در اتوبانها 120 کیلومتر است، اما فراهم نبودن بسترهای مناسب برای بهره گرفتن از سرعت سوپر اسپرتها مانعی برای ثبت سفارش آنها نبوده است. از سوی دیگر ناهموار بودن راههای بین شهری، وجود دستاندازهای سرعتگیر غیر استاندارد در خیابانها و تردد خطرناک موتورسوارها از جمله عواملی است که لذت رانندگی با اتومبیل را در ایران از بین برده است، اما چشم و همچشمی ثروتمندان یکی از دلایل اصلی افزایش واردات خودروهای لوکس به ایران و رخ دادن تصادفهای پرخسارت است.

                      در این میان تنها گروه کوچکی از صاحبان اتومبیلهای سوپر اسپرت نسبت به آنچه که خریداری میکنند شناخت کامل فنی دارند و در این زمینه به طور حرفهای فعالیت میکنند. علاقه ایرانیها به خریدن خودروهای جدید چنان رو به افزایش است که اروپا نیز آن را احساس کرده و مدتی قبل شرکت پورشه آلمان اعلام کرد از 24 پورشه بسیار گران سفارش داده شده به این کارخانه توسط کشورهای خاورمیانه، 12 دستگاه از آن به ایران ارسال شده است.
                      با توجه به این که ایرانیها با پرداخت 115 درصد عوارض واردات خودرو برای صدور پلاک را به دولت میپردازند و در حقیقت دو برابر قیمت دیگر مردم جهان برای اتومبیلسواری خود هزینه میکنند، میتوان با اطمینان به این نتیجه رسید که آنها کشوری ثروتمند را در شمال خلیجفارس تشکیل دادهاند.

                      در این میان کمپانیهایی چون فورد و جنرال موتورز ایالات متحده که اکنون برای بازاریابی محصولات خود نیاز به مشتریهای جدید دارند، از حضور در بازار همیشه داغ و پرهیجان این کشور محروم هستند، چرا که آنها به اعتقاد کارشناسان اقتصادی در صورت ورود به ایران میتوانستند جدیدترین محصولات خود را به راحتی جایگزین تویوتای ژاپن کنند.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #11456
                        در دمشق نيز درگيریها ميان مخالفان و نيروهای دولتی در چند منطقه از جمله القدم پس از چند روز آرامش نسبی از سر گرفته شد. مناطقی هم که پيشتر کاملا آرام بودند از جمله منطقه مسيحی نشين باب توما در دمشق، شامگاه چهارشنبه شاهد درگيری نيروهای دولتی و مخالفان بود. مخالفان مسلح يک پاسگاه پليس در اين منطقه را مورد حمله قرار دادند.
                        خبرگزاری فرانسه گزارش داد: نيروهای ارتش آزاد سوريه برای نخستين بار با سلاح های سنگين به فرودگاهی در حومه حلب حمله کردند.

                        به گزارش انتخاب ، ارتش آزاد سوريه بامداد پنجشنبه حملهای بزرگ به فرودگاه نظامی «منگ» در حومه حلب در نزديکی شهر اعزاز آغاز کردند.

                        شبکه خبری الجزيره گزارش داده که نيروهای ارتش آزاد سوريه در اين حمله برای نخستين بار از تانک و سلاح های سنگين استفاده میکنند.

                        در نبرد با نيروهای دولتی برای در اختيار گرفتن کنترل شهر حلب، مخالفان مسلح بشار اسد به سمت یک قلعه تاريخی واقع در مرکز اين شهر پيشروی میکنند.

                        خبرگزاری رويترز گزارش داده است که نيروهای ارتش آزاد سوريه اکنون تنها ۲۰۰ متر از اين قلعه سنگی که ۸۰۰ سال پيش بر تپهای سبز در مرکز حلب ساخته شده فاصله دارند.

                        مخالفان مسلح میگويند مناطقی را که به تصرف در آوردهاند نشان میدهد که آنها در حال پيش روی به سمت مرکز بزرگترين شهر سوريه هستند.

                        نيروهای ارتش آزاد سوريه راههای منتهی به ميدان باب الحديد را که قلعه در آن قرار دارد، با صندوقهای چوبی و ميلههای آهنی بستهاند. دروازه سنگی منتهی به ميدان که از صدها سال همچنان استوار است در اثر درگيریهای اخير آسيب ديده است.

                        خبرگزاری فرانسه در اين باره گزارش داده است دستکم ۷۰ نفر در کشتار عرطوز که شامگاه چهارشنبه روی داده، کشته شدهاند.

                        اتحاديه کميتههای هماهنگی اعتراضهای سوريه اعلام کرده است که نيروهای دولتی ضمن تيرباران دهها تن از جوانان و مردان در عرطوز، دستکم ۱۵۰ نفر را دستگير کردند. همچنين تانکهای ارتش سوريه اقدام به تخريب خودروهای اهالی که در خيابانها پارک شده بودند کردند.

                        درگیری در دمشق

                        در دمشق نيز درگيریها ميان مخالفان و نيروهای دولتی در چند منطقه از جمله القدم پس از چند روز آرامش نسبی از سر گرفته شد.

                        مناطقی هم که پيشتر کاملا آرام بودند از جمله منطقه مسيحی نشين باب توما در دمشق، شامگاه چهارشنبه شاهد درگيری نيروهای دولتی و مخالفان بود. مخالفان مسلح يک پاسگاه پليس در اين منطقه را مورد حمله قرار دادند.

                        از سوی دیگر، به گفتهی مخالفان حکومت بشار اسد، حملهی سنگین نیروهای دولتی به محلهای در دمشق دستکم ۳۵ کشته برجای گذاشته است.

                        گروه نظارت بر حقوق بشر سوریه، نزدیک به مخالفان بشار اسد، گفته است نیروهای حکومتی، روز چهارشنبه با حمله به محلهی جديده عَرطوز، در جنوب غربی دمشق، حدود صد نفر از جوانان این محله را بازداشت و شماری از آنها را پس از شکنجه اعدام کردهاند.

                        ساکنان این محله میگویند تانکها و نیروهای دولتی بامداد امروز (پنجشنبه) آنجا را ترک و اجساد قربانیان را در خیابانها و منازل رها کردهاند.

                        تلویزیون دولتی سوریه ضمن تایید حمله به این محله، گفته است دهها تن از «تروریستها و مزدوران» در این حمله بازداشت یا کشته شدهاند.

                        درگيری در مرز اردن

                        از سوی ديگر، بامداد پنجشنبه درگيری شديد ميان ارتش اردن و اردنش سوريه در منطقه مرزی دو کشور روی داد.

                        خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که شامگاه چهارشنبه تحرکی غيرعادی از سوی دو ارتشی اردنی و سوری در دو طرف مرز مشاهده شد. عبور آوارگان سوری به سمت اردن در منطقه تل شهاب –منطقه شاهد درگيری- هم بسيار کاهش يافت.

                        شبکه خبری الجزيره هم دراين باره خبر داده است که درگيریها به شکلی ناگهانی روی داد و اين درگيریها هيچ ارتباطی با فرار آوارگان سوری به اردن بر خلاف درگيریهای گاه بهگاه گذشته نداشته است.

                        علی الرفاعی از فعالان مخالف حکومت بشار اسد، درگيریهای بامداد شنبه در مرز سوريه با اردن را شديدترين برخورد دو طرف از زمان آغاز اعتراضها در سوريه توصيف کرده که در آنها از سلاح های نيمه سنگين استفاده شد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • hossein sh
                          ستاره دار(1)
                          • Mar 2012
                          • 688

                          #11457
                          تعیین اعضای هیات رئیسه فراکسیون جوانان

                          بذرپاش رئیس فراکسیون جوانان مجلس هم شد

                          خبرگزاری فارس: اولین جلسه فراکسیون جوانان مجلس تشکیل شد و در این جلسه اعضای هیئت رئیسه این فراکسیون مشخص شدند.



                          به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در اولین جلسه فراکسیون جوانان مجلس، مهرداد بذرپاش با اکثریت آراء به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب شد.

                          بذرپاش پیش از این رئیس کمیته صنعت مجلس نیز شده بود.

                          در این جلسه احمد دستغیب نماینده شیراز نایب رئیس اول و میرهادی قره سید نماینده تبریز به عنوان نایب رئیس دوم این فراکسیون انتخاب شدند.

                          اعضای این فراکسیون، غلام رضا نوری نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی را به عنوان منشی اول و ابوالفضل ترابی نماینده نجف آباد را نیز به عنوان منشی دوم فراکسیون جوانان برگزیدند.

                          ابوالقاسم جراره نماینده بندرعباس نیز سخنگوی این فراکسیون خواهد بود و محمد حسن نژاد از حوزه مرند و جلفا، محمدرضا رضایی از حوزه جهرم و رحمت الله نوروزی نماینده علی آباد کتول نیز به عنوان اعضای عادی هیئت رئیسه فراکسیون جوانان مجلس نهم انتخاب شدند.

                          نظر

                          • nezam
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 27

                            #11458
                            در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            ارزش واحد پول روسيه 40 درصد سقوط کرد
                            آمارها نشان مي دهد ارزش روبل روسيه در يک سال گذشته بيش از چهل درصد سقوط داشته است.

                            به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني راشاتودي بررسيها نشان مي دهد قدرت خريد روبل واحد پول روسيه در مقايسه با بسياري از ارزهاي مهم خارجي بويژه دلار کاهش چشمگيري داشته است. در يک سال گذشته روبل در مقابل دلار آمريکا چهل و چهار درصد از ارزش خود را از دست داده است. البته فقط در روسيه نيست که پول ملي ارزش خود را در برابر دلار از دست داده است بلکه در ونزوئلا پول اين کشور هشتاد و سه درصد از ارزش خود را در برابر دلار از دست داده است. کارشناسان مي گويند تورم و کاهش دستمزد کارگران و بحران اقتصادي از مهمترين علل کاهش ارزش روبل در برابر دلار آمريکاست.
                            آدم یاد کاهش ارزش ریال خودمان میافتد .......

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #11459
                              معاون لاوروف:
                              برخی طرفها از استعفای عنان برای اقدام نظامی علیه سوریه بهره میبرند
                              خبرگزاری فارس: معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: کاملا روشن است نیروهایی وجود دارند که مایلند کوفی عنان از روند حل و فصل مناقشه سوریه کنار گذاشته شود تا دستان آنها برای اقدامات نظامی علیه این کشور باز باشد.

                              به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "گنادی گاتیلوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه معتقد است که تصمیم "کوفی عنان" برای عدم ادامه ماموریت خویش بعنوان نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه کشورهای عربی در امور سوریه سئوالات بسیاری را در خصوص آینده حل و فصل مناقشه در این کشور بوجود آورده است.

                              گاتیلوف در صفحه «توییتر» خود در این خصوص نوشته است: کوفی عنان یک میانجیگر بین المللی صادق و درستکار است، ولی کسانی هستند که می خواهند وی از این بازی کنار گذاشته شود تا دستان آنها برای اقدامات نظامی علیه سوریه باز شود. این مسئله از هم اکنون مشخص است.

                              "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل متحد روز پنج شنبه اعلام کرد که کوفی عنان قصد ندارد بعد از پایان مدت ماموریت خویش در تاریخ 31 آگوست سال جاری، آن را تمدید کند.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

                                #11460
                                شنیدین میگن طرف خوشی زده زیر دلش....حکایت مردم قطر هست البته اگه بخوان شورش کنن اونم با این اقتصادشون....


                                افزايش مازاد بودجه قطر چقدر است؟
                                قطر در پي بالاتر بودن درآمد از پيش بيني قبلي، برآورد مازاد بودجه خود را به 54.3 ميليارد ريال (15 ميليارد دلار) براي سال مالي كه در مارس به پايان رسيد، افزايش داد.
                                ایسنا: قطر در پي بالاتر بودن درآمد از پيش بيني قبلي، برآورد مازاد بودجه خود را به 54.3 ميليارد ريال (15 ميليارد دلار) براي سال مالي كه در مارس به پايان رسيد، افزايش داد.

                                مازاد مالي 2012-2011 اين كشور كه بزرگترين صادركننده گاز طبيعي مايع در جهان است، برابر با 8.6 درصد توليد ناخالص داخلي بود كه از برنامه 22.5 ميليارد ريالي اوليه بالاتر بود.

                                اين مازاد بودجه برنامههاي دولت قطر براي هزينه كردن بيش از 10 درصد توليد ناخالص داخلي بر روي زيرساخت در آستانه ميزباني بازيهاي جام جهاني در سال 2022 را تسهيل ميكند.

                                قطر در سال مالي قبلي مازاد بازبيني شده 13.5 ميليارد ريال يا 2.9 درصد توليد ناخالص داخلي را داشت. اين كشور پيش از اين 12.8 ميليارد ريال مازاد مالي را گزارش كرده بود.

                                مخارج دولت اين كشور بيش از 16 درصد در سال مالي گذشته افزايش يافت و به ركورد 165.8 ميليارد ريال رسيد كه بالاتر از 158.9 ميليارد ريال پيش بيني شده و 139.9 ميليارد ريال برنامهريزي شده بود.

                                قطر در سپتامبر گذشته براي اجتناب از ناآراميهاي اجتماعي مشابه در كشورهاي عربي ديگر، حقوق و مزاياي رفاهي كارمندان دولتي را به ميزان 60 درصد و كاركنان نظامي را 50 تا 120 درصد افزايش داد.

                                درآمد پيشبيني شده اوليه اين كشور با احتساب قيمت 55 دلار در هر بشكه نفت، 162.5 ميليارد ريال بود اما با افزايش قيمتهاي هيدروكربنات و درآمدهاي ديگر، بيش از 41 درصد افزايش يافته و به ركورد بالاي 220.1 ميليارد ريال رسيد.

                                درآمد حاصل از نفت و گاز قطر حدود 70 درصد از درآمد بودجه اين كشور را تشكيل داد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X