اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسن
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 423

    #11821
    در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
    تصميمات نهايي ارزي اعلام شد



    تیم اقتصادی دولت پس از واکاوی ده روزه سیاستهای جدید ارزی که با واکنش بازار غیررسمی ارز همراه بود، رسما اعلام کرد که از تصمیم ضربالاجل خود مبنی بر افزایش نرخ مرجع منصرف شده تا از التهابات شکل گرفته در بازار ارز بکاهد.
    پس از پردهبرداری دولت از تصمیم خود مبنی بر افزایش نرخ ارز مرجع به بیش از 1226 تومان، تب قیمتی در بازار ارز بالا گرفت و نرخ دلار به بیش از دو هزار و 100 تومان افزایش یافت؛ به دنبال این امر دولت که از تعدیل و اصلاح نرخ ارز مرجع تا هفته جاری خبر داده بود، یکباره از تصمیم خود عقب نشست.
    بر همین اساس بود که سخنگوی اقتصادی دولت روز گذشته از تداوم تخصیص ارز 1226 تومانی به کالاهای اساسی براساس تصمیم کارگروه مشترک دولت و مجلس برای ساماندهی بازار ارز خبر داد.
    این در حالی است که ريیس کل بانک مرکزی در هفته گذشته ضمن اعلام قطعیت تصمیم دولت در تغییر نرخ ارز مرجع، از تعیین نرخ جدید ارز در طول 10 روز خبر داده بود. پس از اعلام این خبر البته اظهار نظرات مختلفی در این خصوص مطرح شد که به تبع آن، موضوع روی میز کارگروه مشترک دولت و مجلس قرار گرفت و طی جلساتی مورد بررسی قرار گرفت.
    این کارگروه پس از انجام چند جلسه بررسی، با افزایش نرخ ارز پایه مخالفت کرد. ريیس کمیسیون برنامه و بودجه البته پیشتر اعلام کرده بود که طبق تصمیمات اخذ شده، مقرر شد نرخ دوم ارز در بورس و بر اثر عرضه و تقاضا کشف قیمت شده و به تبع آن دلالی ارزی حذف شود. غلامرضا مصباحیمقدم متذکر شده بود: «نرخ مرجع برای کالاهای ضروری و اساسی همان 1226 تومان بدون تغییر خواهد بود. این کالاها شامل دارو و مواد غذایی مورد نیاز مردم است.»
    با این حال، روز گذشته اما و اگرها در این خصوص به پایان رسید و وزیر اقتصاد رسما از تصمیم دولت برای عدم افزایش نرخ ارز مرجع خبر داد. شمسالدین حسینی در گفتوگو با سایت رسمی دولت اعلام کرد: «براساس مجموعه بررسیها و تفاهم به عمل آمده در کارگروه مشترک دولت و مجلس، تخصیص ارز به نرخ مرجع 1226 تومانی ادامه خواهد یافت.» به گفته او «جلسات کارگروه مشترک که هدف عمده آن ساماندهی بازار ارز است، با حضور نمایندگان قوه مجریه و مقننه و به صورت منظم در بانک مرکزی تشکیل میشود.» به این ترتیب طبق اولویتبندی ده گانه اخیر دولت، مقرر شد که تنها به دو گروه نخست یعنی کالاهای اساسی شامل مواد غذایی، نهادههای کشاورزی و دامی و همچنین دارو و تجهیزات پزشکی، دلار 1226 تومانی پرداخت شود.
    بهمنی: تغییر نرخ ارز پیشنهاد ما نبود
    اما همزمان با اعلام رویکرد تازه توسط سخنگوی اقتصادی دولت، ريیس کل بانک مرکزی نیز اعلام کرد: «تغییر قیمت ارز مرجع پیشنهاد ما نبود.»
    محمود بهمنی البته هفته گذشته از قطعی شدن تغییر نرخ ارز مرجع خبر داده بود. اما از آنجا که نزدیک 10 روز قبل ريیس سازمان توسعه تجارت ایران برای نخستین بار از تصمیم دولت مبنی بر افزایش نرخ ارز مرجع خبر داد، اینک بهمنی میگوید: «پیشنهاد تغییر قیمت ارز از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح و پس از بررسی و ارائه ادله کارشناسی بانک مرکزی نیز منتفی شد، ما هیچگاه به دنبال تغییر قیمت ارز مرجع نبوده و نیستیم.» رییس کل بانک مرکزی در گفتوگو با خبرگزاری فارس تاکید کرد: «هیچ منطق اقتصادی و سیاسی نمیپذیرد که تامین کالاهای استراتژیک برای یک کشور به قیمت ارز در بازار گره بخورد. بر همین مبنا ما نیز تامین کالاهای استرتژیک با ارز قیمت مرجع فعلی را همچنان در دستور کار داریم و قرار هم نیست تغییری در این قیمت ایجاد شود.» بهمنی در عین حال از برخی افراد که به گفته وی بدون داشتن مسوولیتی در حوزه ارزی، در مورد قیمت ارز یا شیوه قیمتگذاری آن صحبت میکنند هم انتقاد کرد.
    راهاندازی بورس ارز همچنان در لیست سیاستهای در حال پیگیری
    تصمیم دولت بر عدم افزایش نرخ ارز مرجع به معنای حذف طرح راهاندازی بورس ارز از لیست سیاستها و تصمیمات نبود. چرا که وزیر اقتصاد در اظهارات روز گذشته خود به تشریح برنامههای دولت در راهاندازی بورس ارز پرداخت و از پیگیری آن خبر داد.
    شمسالدین حسینی، «جهتگیری پوشش نیازهای واقعی و پیشگیری از رانت وشفافسازی با رویکرد حذف سفته بازی در بازار ارز از مهمترین اهداف راهاندازی معاملات گواهی ارزی دانست که به عنوان طرح و دغدغه مشترک دولت و مجلس دنبال میشود و در دستور کار کارگروه قرار گرفته است.» بنا به گفته سخنگوی اقتصادی دولت؛ «قرار شده نرخ دوم ارز در بورس بر اثر عرضه و تقاضا کشف شود که کارگروهی در این زمینه تشکیل خواهد شد و از مجموعه دولت، مجلس و بورس در آن حضور خواهند داشت.»
    رییس کل بانک مرکزی هم در تاکیدی دوباره درباره تاسیس بورس ارز گفت: طبیعی است که با آغاز معاملات گواهی ارزی در بورس، مکانیزم تعیین قیمت به گونهای خواهد بود که قیمت بازار در بورس تعیین خواهد شد و این قیمت نیز مبنای تمامی معاملات بازار قرار میگیرد؛ دقیقا به همین اعتبار نیز وعده دادم که ظرف چند روز آینده مکانیزم تعیین قیمت تغییر می کند که قطعا این سخن با اینکه بیان شود قیمت ارز مرجع تغییر میکند، تفاوت ماهوی دارد. وی یادآور شد: عرضه ارز در بورس در واقع مصداق کاملتر و دقیق تر مدیریت شناور ارز است چرا که در این ساز و کار بانک مرکزی در حکم بازارگردان، قیمت را با عرضه در بورس مدیریت خواهد کرد
    از تصمیم ضربالاجل خود مبنی بر افزایش نرخ مرجع منصرف شده تا از التهابات شکل گرفته در بازار ارز بکاهد.
    این جملات نشان دهنده به هم ریختگی و ترسی که در دل دولت وجود دارد

    نظر

    • بابي چارلتون
      عضو فعال
      • May 2011
      • 993

      #11822
      در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
      از تصمیم ضربالاجل خود مبنی بر افزایش نرخ مرجع منصرف شده تا از التهابات شکل گرفته در بازار ارز بکاهد.
      این جملات نشان دهنده به هم ریختگی و ترسی که در دل دولت وجود دارد
      در جايي خوندم دقيقا همين دلايل رو نوشته بودن

      يک دليل ديگه هم برگزاري همين کنفرانس پيش رو هست ، از ترس اين که قبل از کنفرانس شوکي به اقتصاد وارد نشه ، فعلا دست از انجام اين کار کشيدن

      دليل ديگه اي هم که برشمردن راه اندازي بورس ارز هست ، به اين اميد که بتونن هم نقدينگي و هم عطش بازار رو با اين راهکار بخوابانند

      در سايت همسايه زده بودن که نرخ ارز مرجع براي نيروهاي مسلح رو دور و بر 1550 تا 1600 درنظر گرفته و به انها ابلاغ هم کرده اند (البته تاييد نشده اين خبر هنوز)

      خدا ميدونه بعد از تمام شدن کنفرانس عدم تعهدها چه بلايي سر اقتصاد و مردم ميخوان بيارن

      نظر

      • اشکبوس کهنه سوار
        ستاره دار (2)
        • Jul 2012
        • 1281

        #11823
        ساعت زلزله 16:53
        ------------------------------------------------------
        ساعت درج خبر در خبرگزاری فارس: 17:06 کدخبر: 13910521001037
        ساعت درج خبر در ایرنا: 17:06 کد خبر: 80271316
        ساعت درج خبر در سایت تابناک: 17:19 کد خبر: ۲۶۴۷۴۳
        ساعت درج خبر در ایسنا: 17:21 کد خبر: 91052113134
        ساعت درج خبر در مهر: 17:35 کد خبر: 1670828

        قضاوت با شما
        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

        نظر

        • ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

          #11824
          تعطیلی 12 ساعته فرودگاه مهرآباد در هشتم و دهم شهریور

          معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: فرودگاه بین المللی مهرآباد در روزهای هشتم و دهم شهریور ماه جاری از ساعت 12 تا 24 تعطیل بوده و تنها پذیرای پروازهای مرتبط با اجلاس خواهد بود.
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

          نظر

          • ماهور
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1239

            #11825
            سمت جدید بقایی با حکم احمدینژاد


            رییسجمهور در حکمی حمید بقایی را به عنوان نماینده خود در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
            چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
            گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

            نظر

            • اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

              #11826
              در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
              سمت جدید بقایی با حکم احمدینژاد


              رییسجمهور در حکمی حمید بقایی را به عنوان نماینده خود در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
              خدا عاقبت ما رو ختم بخیر کنه
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #11827
                تنها تولید کننده پارچههای ضد آب ايران در آستانه تعطیلی



                دکاموند در سال ۸۹ بیش از ۱۵۰ کارگر داشت که این تعداد به دلیل مشکلات نقدینگی كه در نتيجه تاخير در پرداخت از سوی خریداران دولتي محصولات این کارخانه فراهم شده به ۲۰ نفر رسیده است.

                ایلنا: مدیر عامل کارخانه دکاموند گفت: کارخانه دکاموند تنها تولید کننده انواع پارچههای ضد آب ايران و سازنده بیش از ۵۰۰ قلم انواع مواد اولیه صنایع مختلف پارچه کشور در آستانه تعطیلی قرار گرفته است.

                جعفر امامی با اشاره به اینکه این کارخانه در سال ۸۹ واحد نمونه کشور شناخته شد به ایلنا گفت: عمدهترین مشکل این واحد تولیدی عدم حمایت مسئولان دولتی از ایجاد اشتغال و حمایت از تولیدات این کارخانه است.

                او با بیان اینکه هم اکنون به تولید اهمیتی داده نمیشود اضافه کرد: در صورت حمایت دولت از این واحد صنعتی و تولیدی در دراز مدت امکان اشتغال بسياري از جوانان ایجاد خواهد شد.

                به گفته وی کارخانه دکاموند در سال ۸۹ بیش از ۱۵۰ کارگر داشت که این تعداد به دلیل مشکلات نقدینگی كه در نتيجه تاخير در پرداخت از سوی خریداران دولتي محصولات این کارخانه فراهم شده است به ۲۰ نفر رسیده است.

                امامی در بخش دیگری از گفتگوی خود با اعلام اینکه این واحد تولیدی بازار فروش خوبی دارد اظهار داشت: بعضی از خریداران همانند سازمان هلال احمر که یکی از اصلیترین سفارش دهندگان چادر به این کارخانه بود با وارد کردن ماشین آلات بیکیفیت چینی اقدام به ساخت چادرهایی نموده است که علاوه بر هزینههای بالا از کیفیت پایین تری نیز برخوردار است.

                او همچنین یکی از مشکلات این واحد تولیدی را پیچ و خمهای اداری و بانکی عنوان کرد و گفت: بسیاری از ادارات دولتی ذیربط و بانکها در ارائه خدمات به تولید کنند گان همکاری ندارند و آنان را در پیچ وخم اداری خسته و ناتوان میسازند
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #11828
                  /گزارش میدانی خبرنگار فارس از جدیدترین تحولات سوریه/
                  شمارش معکوس برای پاکسازی کامل منطقه "التل" در ریف دمشق
                  خبرگزاری فارس: درحالی شمارش معکوس ارتش سوریه برای پاکسازی کامل منطقه "التل" در ریف دمشق آغاز شده که در اولین اقدام 30 تروریست کشته، 12 نفر زخمی و 20 تن نیز دستگیر شدند.

                  به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، آخرین گزارشهای میدانی از سوریه حاکی است که درگیریها در منطقه "جوبر" و مزارع اطراف آن در منطقه ریف برای چهارمین روز متوالی به ویژه در منطقه "الملیحه" بین ارتش سوریه و گروهکهای مسلح تروریستی ادامه داشت.



                  تنگتر شدن حلقه محاصره تروریستها



                  این در حالی است که ارتش سوریه حلقه فشار بر این گروهکها را برای محاصره آنها در بسیاری از مناطق و نزدیک شدن به پایان عملیات امنیتی در این منطقه تنگ کرده بودند.

                  همچنین یگانهای ارتش سوریه موفق شدند طی عملیاتهایی دهها تروریست مسلح را کشته و شماری از آنها را زخمی کنند، همچنین شماری از پناهگاههای تروریستهای مسلح نیز منهدم و برخی دیگر نیز به دست ارتش سوریه افتاد که شبه نظامیان در آنجا سلاحهای خود را انبار و نگهداری میکردند.

                  از سوی دیگر درگیریهای صورت گرفته بین ارتش سوریه و گروهکهای تروریستی در مناطق مختلف از سپیده دم روز گذشته تا ساعت 20 شب ادامه داشت و تروریستهای مسلح توسط یگانهای ارتش سوریه تحت پیگرد قرار گرفتند.

                  دستگیری شماری از تروریستها در ریف دمشق



                  غیر از آن نیروهای ارتش سوریه تروریستهایی را که از منطقه "الحجر الاسود" فرار کرده بودند، تا مزارع مناطق "سعسع"و "خان الشیح" و "کناکر" در ریف دمشق تحت پیگرد قرار داده و موفق شدند، شماری از آنها را به همراه سلاحهایشان دستگیر کنند.

                  این درحالی است که نیروهای ارتش سوریه طی 24 ساعت گذشته 25 تروریست مسلح را در جریان درگیریها با آنها و در نزدیکی پناهگاههایشان به قتل رساند.

                  منطقه التل: 30 تروریست کشته، 12 نفر زخمی و 20 تن نیز دستگیر شدند



                  اما منطقة "التل" و مناطق همجوار آن روز گذشته شاهد عملیات پاکسازی ارتش سوریه بود که در جریان این عملیات 30 تروریست کشته، 12 نفر زخمی و 20 نفر دیگر دستگیر شدند.

                  همچنین نیروهای امنیتی وابسته به ارتش سوریه در عملیاتی در همین منطقه 15 تروریست را به قتل رساندند تا شمارش معکوس پاکسازی کامل منطقه التل از وجود تروریستهای مسلح آغاز شود، اگرچه هنوز این منطقه شاهد درگیریهایی است و پناهگاههای این تروریستها به طور کامل تصرف و منهدم نشده اما منطقه همچنان در محاصره ارتش سوریه است.

                  مقرهای تروریستی در منطققه ترما و الغوطه هدف قرار گرفت



                  اما در منطقه "ترما" و "الغوطه" در ریف دمشق و براساس اطلاعات به دست آمده ارتش سوریه پناهگاههای تروریستهای مسلح را هدف قرار داد و یک منبع امنیتی سوری در این ارتباط تاکید کرد که این عملیات با موفقیت انجام شد و در جریان آن شماری از تروریستها بازداشت و سلاحهایشان مصادره شد.

                  بنابر این گزارش، در منطقه "باب سریجة" در دمشق نیز ارتش سوریه منطقه را جهت تحت پیگرد قرار دادن تروریستهای مسلح و جمع آوری اطلاعاتی درباره آنها زیر نظر داشت.

                  انتهای پیام/ق
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

                    #11829
                    در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                    /گزارش میدانی خبرنگار فارس از جدیدترین تحولات سوریه/
                    شمارش معکوس برای پاکسازی کامل منطقه "التل" در ریف دمشق
                    خبرگزاری فارس: درحالی شمارش معکوس ارتش سوریه برای پاکسازی کامل منطقه "التل" در ریف دمشق آغاز شده که در اولین اقدام 30 تروریست کشته، 12 نفر زخمی و 20 تن نیز دستگیر شدند.

                    به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، آخرین گزارشهای میدانی از سوریه حاکی است که درگیریها در منطقه "جوبر" و مزارع اطراف آن در منطقه ریف برای چهارمین روز متوالی به ویژه در منطقه "الملیحه" بین ارتش سوریه و گروهکهای مسلح تروریستی ادامه داشت.



                    تنگتر شدن حلقه محاصره تروریستها



                    این در حالی است که ارتش سوریه حلقه فشار بر این گروهکها را برای محاصره آنها در بسیاری از مناطق و نزدیک شدن به پایان عملیات امنیتی در این منطقه تنگ کرده بودند.

                    همچنین یگانهای ارتش سوریه موفق شدند طی عملیاتهایی دهها تروریست مسلح را کشته و شماری از آنها را زخمی کنند، همچنین شماری از پناهگاههای تروریستهای مسلح نیز منهدم و برخی دیگر نیز به دست ارتش سوریه افتاد که شبه نظامیان در آنجا سلاحهای خود را انبار و نگهداری میکردند.

                    از سوی دیگر درگیریهای صورت گرفته بین ارتش سوریه و گروهکهای تروریستی در مناطق مختلف از سپیده دم روز گذشته تا ساعت 20 شب ادامه داشت و تروریستهای مسلح توسط یگانهای ارتش سوریه تحت پیگرد قرار گرفتند.

                    دستگیری شماری از تروریستها در ریف دمشق



                    غیر از آن نیروهای ارتش سوریه تروریستهایی را که از منطقه "الحجر الاسود" فرار کرده بودند، تا مزارع مناطق "سعسع"و "خان الشیح" و "کناکر" در ریف دمشق تحت پیگرد قرار داده و موفق شدند، شماری از آنها را به همراه سلاحهایشان دستگیر کنند.

                    این درحالی است که نیروهای ارتش سوریه طی 24 ساعت گذشته 25 تروریست مسلح را در جریان درگیریها با آنها و در نزدیکی پناهگاههایشان به قتل رساند.

                    منطقه التل: 30 تروریست کشته، 12 نفر زخمی و 20 تن نیز دستگیر شدند



                    اما منطقة "التل" و مناطق همجوار آن روز گذشته شاهد عملیات پاکسازی ارتش سوریه بود که در جریان این عملیات 30 تروریست کشته، 12 نفر زخمی و 20 نفر دیگر دستگیر شدند.

                    همچنین نیروهای امنیتی وابسته به ارتش سوریه در عملیاتی در همین منطقه 15 تروریست را به قتل رساندند تا شمارش معکوس پاکسازی کامل منطقه التل از وجود تروریستهای مسلح آغاز شود، اگرچه هنوز این منطقه شاهد درگیریهایی است و پناهگاههای این تروریستها به طور کامل تصرف و منهدم نشده اما منطقه همچنان در محاصره ارتش سوریه است.

                    مقرهای تروریستی در منطققه ترما و الغوطه هدف قرار گرفت



                    اما در منطقه "ترما" و "الغوطه" در ریف دمشق و براساس اطلاعات به دست آمده ارتش سوریه پناهگاههای تروریستهای مسلح را هدف قرار داد و یک منبع امنیتی سوری در این ارتباط تاکید کرد که این عملیات با موفقیت انجام شد و در جریان آن شماری از تروریستها بازداشت و سلاحهایشان مصادره شد.

                    بنابر این گزارش، در منطقه "باب سریجة" در دمشق نیز ارتش سوریه منطقه را جهت تحت پیگرد قرار دادن تروریستهای مسلح و جمع آوری اطلاعاتی درباره آنها زیر نظر داشت.

                    انتهای پیام/ق
                    امريکا با اون دک و پوزش تو عراق کم اورد و با شکست مفتضحانه دمش رو گذاشت رو کولش و در رفت.
                    امريکا تو افغانستان هم شکست خورد و بعد از سالها فرار کرد.
                    شوروي پس از سالها اشغال افغانستان هم شکست خورد و در رفت.
                    ............................
                    ديگه دوران اشغال کشورها بسر امده است.و دوران جاه طلبيها گذشته هست.
                    فقط اين مردم هستند که مي توانند دولتها را شکست بدهند .
                    قطعا جنبشهاي اسلامي و ملي و انقلابي که در کشورهاي خاورميانه و .....راه افتاده است در نهايت به پيروزي مردم خواهد انجاميد.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #11830
                      عضو شورای عالی بورس در گفتوگو با فارس:

                      احتمال تعطیلی ۵ روزه بورسها زیاد است/اعلام قطعی تا آخر هفته

                      خبرگزاری فارس:عضو شورای عالی بورس با اعلام لزوم استعلام سازمان بورس از وزیر اقتصاد گفت: تعطیلی یا فعالیت بورس ها در 5 روز شهریور تا آخر هفته مشخص می شود اما به احتمال زیاد بورس ها هم تعطیل خواهند بود.







                      محمودرضا پورابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در رابطه با وضعیت فعالیت بورس های اوراق بهادار ، فرابورس و بورس کالا در روزهای 5 تا 11 شهریور به دلیل برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها اظهار داشت: تعطیلی بورس ها در روز های فوق به مجوز شورای عالی بورس نیاز دارد، بنابراین رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان دبیر شورا و سخنگوی سازمان باید طی امروز و فردا از وزیر اقتصاد استعلام کند تا شورای عالی بورس تا پایان همین هفته این موضوع را روشن کند. وی ادامه داد: این درحالی است که با توجه به تعطیلی بانک ها در آن ایام و نیاز بازار سرمایه به تسویه حساب های بانکی و اتاق های پایاپای، به احتمال زیاد بورس های کشور هم در روزهای 5 تا 11 شهریور و در اصل طی سه روز کاری تعطیل خواهند بود.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #11831
                        تعطيلي بانكهاي تهران طي روزهاي 7، 8 و 11 شهريور/شعب كشيك فعال هستند




                        بانكهاي تهران طي روزهاي هفتم، هشتم و يازدهم شهريور ماه كه پيش از اين دولت از تعطيلي دستگاههاي اجرايي خبر داده بود تعطيل هستند و تنها شعب كشيك اين بانكها فعال خواهند بود.


                        محمد رضا غفوري ، رییس شورای هماهنگی روابط عمومی بانکها در گفتوگو با خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد برنامه كاري بانكهاي تهران در روزهاي هفتم، هشتم و يازدهم شهريور ماه كه پيش از اين دولت از تعطيلي دستگاههاي اجرايي به دليل برگزاري نشست سران جنبش عدمتعهد خبر داده بود، عنوان كرد: طي اين روزها تنها شعب كشيك بانكهاي تهران فعال خواهند بود كه تعداد اين شعب بستگي به حجم كارها و متقاضيان بانكهاي مختلف دارد.

                        وي تصريح كرد: همچنين طي اين روزها مشتريان بانكي ميتوانند از خدمات الكترونيكي بانكهاي تهران استفاده كنند و كميتههايي پيشبيني شده كه خدمات بانكي لازم را ارائه دهند.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 959

                          #11832
                          آقای درخشانی در سایت بورکس نوشته اند:
                          امروز بازار به سطح روانی 24000 واکنش نشون داد و صف ها عرضه شدند .. به نظر من با توجه به اینکه شکست سطح 23600 واحد یعنی نزول تا 20000 واحد اونم بدون رشد خاص دیگری در بازار ، و از اونجایی که شرکتها اکثرا به سطوح اشباع فروش رسیدند و از اونجایی که اکثر شرکتها از نظر تکنیکالی مستعد رشد کوتاه مدت هستند ، به نظرم میاد که بازار میتونه صعود بکنه و فعلا با این سطوح فعلی قیمتها نمیشه یک نزول وحشتناک در بازار داشته باشیم.

                          بازار امروز گیج میزد .. خیلیا که امروز بهشون برخورد داشتم نمیدونستند چیکار باید بکنند اما من روی استراتژیم موندم .. سهام کاشی و ذوب بخش عمده ای از سبدم رو تشکیل میده و البته یک سهم طلایی به اسم پکویر هم دارم که به نظرم پتانسیل صعود خوبی داره اما باید میان مدتی بهش نگاه کنیم .

                          در کل نظرم اینه که اگر اتفاق خاصی نیفته میتونیم به صعود هزار واحدی شاخص تقریبا خوش بین باشیم . البته تقریبا شاید این ور اونور بشه . اگر هم حالا کار دیگه شد و 23600 هم شکست دیگه بازم مثل سه چار ماه قبل که رفتیم به استراحت و برگشتیم بازم باید بریم استراحت اما احتمالش رو در شرایط فعلی خیلی کم میدونم اما در بلند مدت چرا احتمالش رو زیاد میدونم مگر اینکه شاخص بره و 29 هزار واحد رو بشکنه .

                          در مورد قندی ها برای بنده دیگه فعلا جذابیتی ندارند مگر اینکه اصلاح بشند .. قشیر رو من زیر 400 خریدم و میانگینم هم 385 بود . سودش رو به من داد و سیو سود کردم . امید وارم هر شخصی خریده سود بکنه ولی من نمیخرم تا زمانی که اصلاح بشند و به سطوح مورد نظرم برسند .

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #11833
                            افزایش قیمت در ایران تا ۱۲۰ درصد طی شش ماه

                            قدرتالله گودرزی، مدیر عامل فروشگاه زنجیرهای شهروند، افزایش قیمتها در ایران را به دلیل افزایش قیمت نهادهای تولیدی دانست.

                            گودرزی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری فارس در این باره گفت که تولیدکننده داخلی نمیتواند محصول تولیدی خود را کمتر از هزینه تمام شده عرضه کند و به همین جهت به دلیل افزایش قیمت نهادهای تولیدی، قیمت محصولات خود را افزایش میدهد.

                            مدیر عامل فروشگاه زنجیرهای شهروند در باره افزایش قیمت کالاها در شش ماه اخیر در ایران نیز گفت: «رشد کالاهای اساسی دارای آهنگ بالایی بوده و در کالاهای سوپری ومورد نیاز مردم بین ۱۰ تا ۱۲۰ درصد افزایش قیمت ظرف شش ماه گذشته انجام شده است.»

                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #11834
                              یک کارخانه نمونه کشور در آستانه تعطیلی قرار دارد

                              جعفر امامی، مدیرعامل کارخانه دکاموند ایران، اعلام کرد این واحد تولیدی در آستانه تعطیلی قرار دارد.
                              به گزارش خبرگزاری ایلنا، کارخانه دکاموند تنها تولیدکننده پارچههای ضدآب در ایران است. این کارخانه در سال ۱۳۸۹ واحد تولیدی نمونه در کشور بوده است.

                              جعفر امامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری ایلنا در باره مشکلات این واحد تولیدی با اعلام این که هماکنون در ایران اهمیتی به تولید داده نمیشود گفت: «عمدهترین مشکلات این واحد تولیدی عدم حمایت مسئولان دولتی از ایجاد اشتغال و حمایت از تولیدات این کارخانه است.»

                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #11835
                                محمود احمدی نژاد با پنج وزیر و سه معاون وارد مدینه شد


                                به رغم تیرگی روابط ایران و عربستان و اختلاف شدید دو کشور در مورد سوریه محمود احمدی نژاد همراه با شماری از اعضای دولت وارد مدینه شد. قرار است اوضاع سوریه در نشست سران کشورهای اسلامی در مکه بررسی شود.
                                در حالی که درگیریهای شدید در مهمترین شهرهای سوریه ادامه دارد سران کشورهای اسلامی به دعوت پادشاه عربستان سعودی، ملک عبدالله بن عبدالعزیز در یک نشست اضطراری به بررسی آخرین تحولات این کشور میپردازند.

                                این نشست در روزهای ۲۴ و ۲۵ مرداد ماه در مکه برگزاری میشود.

                                محمود احمدینژاد بامداد دوشنبه، ۲۳ مرداد همراه با پنج تن از وزیران کابینه، حمید بقایی معاون اجرایی، اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتر و مجتبی ثمرههاشمی مشاور ارشد خود تهران را به مقصد عربستان ترک کرد.

                                ضعف سیاست خارجی دولت

                                قرار است وزیر خارجه دولت دهم، علی اکبر صالحی روز دوشنبه در نشست وزیران خارجهی کشورهای اسلامی در مکه شرکت کنند. صالحی که یکی از همراهان احمدینژاد است پیشتر به خاطر برنامهی سفر دیگری به عربستان به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود.

                                روزنامه کیهان که مسئولیتش را حسین شریعتمداری نماینده رهبر جمهوری اسلامی، علی حامنهای بر عهده دارد سفر صالحی را "اعتبار بخشیدن به رژیم سرکوبگر و فاقد مشروعیت مردمی و منطقهای آل سعود" توصیف کرده بود.

                                احمد توکلی، رئیس وقت مرکز پژوهشهای مجلس نیز سفر صالحی را نشانهی ضعف دیپلماسی ایران در قبال تحولات منطقه خوانده و گفته بود «بنده ضعف سیاست خارجی را متوجه رییس جمهور میدانم، چرا که موضعگیری غیرشفاف رییسجمهور باعث شده که وزارت خارجه در قبال تحولات منطقه دچار سردرگمی شود.»

                                سکوت احمدینژاد در مورد سوریه

                                گرچه مقامهای عربستان محور و انگیزهی اصلی اجلاس مکه را بررسی تحولات سوریه عنوان کرده اند محمود احمدی نژاد پیش از ترک فرودگاه مهرآباد از هر گونه اشاره به این مسئله خودداری کرد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد به خبرنگاران گفته است «در دعوتنامه ارسال شده برای اجلاس سران سازمان همکاری کشورهای اسلامی موضوع جلسه مشورت درباره مسائل مهم امت اسلامی ذکر شده است.»
                                احمدینژاد در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «امروز جهان در شرایط خطیری به سر می برد و تحولات گستردهای در حال وقوع است که عوامل مختلفی در ایجاد و هدایت این تحولات دخیل هستند و شرایط پیچیدهای را بر منطقه و جهان حاکم کرده است.»

                                رئیس دولت دهم بدون اشاره به کشور خاصی میگوید «امروز دشمنان با تمام توان مشغول ایجاد تفرقه و توطئه میان امت اسلامی هستند و متاسفانه بخش قابل توجهی از توان دولتهای مسلمان نیز صرف درگیریهای داخلی و تلاش برای حذف یکدیگر شده است.» او که یکی از هدفهای سفر خود را "زیارت اماکن مقدس" عنوان کرد در بدو ورود به عربستان وارد مدینه شد.

                                زیارت مدینه مهمتر از زلزله زدگان آذربایجان

                                حضور احمدی نژاد در اجلاس مکه در حالی انجام میشود که ایران یکی از معدود حامیان رژیم سوریه، و عربستان سعودی در کنار قطر و ترکیه مهمترین پشتیبانان مخالفان بشار اسد محسوب میشوند. برگزاری اجلاس فوقالعاده به دعوت عربستان نیز حکایت از نقش و نفوذ این کشور در میان کشورهای اسلامی و در منطقه دارد.

                                بهرغم هیاهویی که در مورد برنامه قبلی صالحی برای دیدار از عربستان برپا شد سفر احمدینژاد به این کشور تا کنون با واکنشی در مجلس و رسانههای نزدیک به حکومت روبرو نشده است. مهمترین انتقاد به احمدینژاد عدم سرکشی به مناطق زلزله زدهی آذربایجان و سفر به عربستان یک روز پیش از آغاز اجلاس مکه بوده است.

                                به گزارش خبرگزاری ایرنا احمدینژاد پیش از ترک تهران گفته است "در این سفر نایبالزیاره همه ملت ایران خواهد بود."

                                مشاور خامنه ای بدرقه کننده احمدینژاد

                                برخی از ناظران معتقدند این سفر نمیتواند بدون آگاهی و موافقت رهبر جمهوری اسلامی انجام شده باشد. حضور علی اکبر ولایتی، مشاور امور بینالملل علی خامنه ای در میان بدرقه کنندگان احمدی نژاد این گمانه را تقویت میکند.

                                روزنامه کیهان نیز که زمانی به صالحی هشدار داده بود با سفر به عربستان "به جنايتکاران آل سعود جايزه ندهيد" در شمارهی روز دوشنبهی این روزنامه در مورد سفر احمدینژاد و همراهانش به این کشور سکوت کرده است.

                                در کنار صالحی و سه مشاور و معاون احمدینژاد، وزیران علوم، ارشاد، راه، و تعاون نیز از همراهان هیات ایرانی در اجلاس عربستان هستند.



                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X