اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #12001
    کمیته ملی المپیک ایران مجازات می شود؟

    عصر ایران ورزشی- «کمیته بینالمللی المپیک نقش اساسی و کلیدی نهادهای دولتی در گسترش و توسعه فعالیتهای ورزشی در سطح ملی را محترم میشمارد ... این مساله به این معناست که نهادهای دولتی هرگز نباید در مسائل داخلی، فعالیتها، نحوه اداره، مدیریت، انتخابات و سایر فعالیتهای مرتبط به نهادهای ورزشی، به هیچ وجه دخالت کنند. نهادهای ورزشی باید در درجه اول کاملا به طور مستقل اداره شوند و نحوه مدیریت آن براساس قوانین مندرج در آییننامههای بینالمللی مصوب باشد. چراکه آنها زیرنظر مجامع بینالمللی ورزشی فعالیت میکنند«.


    این بخشی از آخرین نامه مدیر ارتباطات کمیته بینالمللی المپیک ioc خطاب به محمد علی آبادی و بهرام افشارزاده رییس و دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورمان است ؛ نامه ای که واکنشی است به یک برنامه: "تغییر روسای فدراسیون های المپیکی و تلاش برای تصاحب کمیته ملی المپیک از سوی دولتیان."

    پرده نخست: عزل بی دلیل

    ماجرا از آنجا آغاز شد که احمد دنیامالی رییس موفق فدراسیون قایقرانی بدون ارایه حتی یک دلیل عزل گردید. فدراسیون جهانی قایقرانی دلایل این عزل را از مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش جویا شد و وقتی پاسخ مناسبی نیافت، تاکید کرد: از نظر ما احمد دنیامالی رییس قانونی فدراسیون قایقرانی است و ورزشکاران ایرانی تنها با اجازه و تایید او امکان حضور در المپیک می یابند و در غیر این صورت حضور ایران در المپیک تعلیق می شود.
    وزارت ورزش ابتدا گمان داشت می تواند این بحران را مدیریت کند، اما هر چه کرد، نه تنها دستاوردی برایش نداشت بلکه وضعیت را وخیم تر کرد. حتی در حالی که وزیر ورزش با دنیامالی برای حل بحران در حال مذاکره بود، معاون زیر دستش، مجمع این فدراسیون را تشکیل داد تا عزلش چهره ای قابل قبول بیابد، اما مجمع قایقرانی عاقل تر از آن بود که در این بازی اسیر شود.
    در نهایت احمد دنیامالی در تنها کنفرانس خبری خود در زورخانه ده ونک تهران گفت: نامه ای به فدراسیون جهانی ارسال کردم که برای ورزشکاران ایرانی مشکلی پیش نیاید. این وظیفه من بود و بیتدبیری آقایان را با تدبیر و عقل و جوانمردی انجام دادم. خیلی ها گفتند این کار را انجام نده چرا که بعد المپیک کارشان را ادامه می دهند اما نمی توانم با سرنوشت این ورزشکاران بازی کنم. این ورزشکاران تلاش کردند و از بیت المال برای آنها هزینه شده است. 50 روز سکوت کردم و چیزی نگفتم و تنها برای المپیک بود تا فضا پرتنش نشود.
    حساسیت شورای المپیک آسیا و کمیته بین المللی المپیک که توسط فدراسیون های جهانی قایقرانی برانگیخته شد، بحران را به شنا و تیروکمان رساند تا آن جا که وزارت ورزش مجبور شد کریم صفایی را به عنوان مسئول فدراسیون در المپیک لندن بپذیرد، هرچند که صفایی نپذیرفت در المپیک حضور یابد و فقط ورزشکاران مورد تایید او به المپیک رفتند.
    بحرانی که می رفت به حضور کاروان ایران در لندن با پرچم کمیته بین المللی المپیک منجر شود، اندکی فرونشست.
    پرده دوم: غیبت در لندن
    المپیک لندن فرصتی بود تا مسئولین کمیته بین المللی المپیک ioc، به ارزیابی وضعیت ورزش در کشورهای مختلف بپردازند ؛ وقت جلسه با مسئولین ایرانی هماهنگ شد: محمد علی آبادی رییس کمیته ملی المپیک، محمد عباسی وزیر ورزش و بهرام افشارزاده دبیرکل پرسابقه کمیته ملی المپیک ایران؛ دستور جلسه هم که روشن بود: بررسی دخالت دولت در فدراسیون های المپیکی ایران.
    اما جلسه با غیبت یک نفر آغاز می شود: محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان. کسی که با یک امضاء 3 رییس فدراسیون المپیکی را عزل کرد ،عزیمت به تهران را به ماندن در لندن و حضور در جلسه ای که باید از عملکرد خود می گفت، ترجیح داد.
    گفته می شود قرار ملاقات دومی هم با مسئولین ioc هماهنگ شده بود اما بازهم مسئولین دولتی ورزش ایران از حضور در آن امتناع ورزیده اند.

    پرده سوم: فشار از بالا

    موفقیت های تاریخی کاروان ایران در المپیک 2012 لندن موجب آن نشد که کمیته بین المللی المپیک از مسئولیت های خود چشم بپوشد. آنها که از جلسه با مقامات دولتی ایران نتیجه نگرفته بودند، همان طور که پیش بینی می شد یک هفته بعد از پایان المپیک در نامه ای بلند بالا درخواست های جدی ای را مطرح کردند: «استقلال فدراسیونهای ورزشی در ایران».
    پرومیرو مدیر بخش ارتباطات کمیته های ملی المپیک در نامه ای خطاب به محمدعلی آبادی و بهرام افشارزاده تاکید کرد: «کمیته بینالمللی المپیک علاوه بر مجازاتها و محرومیتهایی که برای کشورهای متخلف در چارت خود پیشبینی کرده، میتواند از طریق هیات اجرایی خود، تصمیمات مناسب را اتخاذ کند تا در یک کشور فعالیتهای المپیکی در راستای صحیح صورت گیرد. این تصمیمگیری میتواند شامل محرومیت و یا به رسمیت نشناختن کمیته ملی المپیک آن کشور در صورت زیرپا گذاشتن قوانین باشد.این دخالت میتواند همچنین در شرایطی که قوانین، آییننامه و مصوبات کمیته ملی المپیک یک کشور توسط مقامات دولتی تحت تاثیر قرار گرفته باشد، صورت پذیرد. »
    به نظر می رسد ادامه سیاست «ارایه پاسخ های مبهم و زمان خریدن» که در ارتباط با فدراسیون جهانی قایقرانی از سوی وزارت ورزش دنبال شد، ioc را به تصمیمی می رساند که مدیر ارتباطات آن گفته است: مجازات، محرومیت و تعلیق.
    در حالی که بلافاصله بعد از این نامه، هیات اجرایی کمیته ملی المپیک نشست فوق العاده برگزار می کند، اما روشن است با قوانین فعلی، کمیته المپیک توان صیانت از استقلال خود و فدراسیون های ورزشی را ندارد.
    پایان دولت اصلاحات که با حذف کرسی ایران در کمیته بین المللی المپیک همراه شد حال باید منتظر ماند و دید آیا پایان دولت اصولگرایانِ مهرورز با تعلیق کمیته ملی المپیک کشورمان همراه می شود؟

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #12002
      نامه نگاری منتقدان احمدی نژاد به خامنه ای تایید شد


      محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ایران، تایید کرد که برخی از وزرای سابق و منتقدان دولت احمدی نژاد نامه ای به رهبر جمهوری اسلامی نوشته اند. با این حال، او مدعی شد که اصل این نامه برای عزل و سلب اختیار از محمود احمدی نژاد نیست.

      آقای رضایی در حاشیه نشست «رسانه و چشم انداز» که در تهران برگزار شد، گفت «آقایان در نامه ای تاکید کرده بودند که ستاد فراقوه ای تشکیل شود و این ستاد اختیارات زیادی را داشته باشد.»

      وی افزود: «رسانه ها و طرفداران دولت در این زمینه بزرگنمایی کردند و گفتند که رئیس جمهور دیگر جایگاهی ندارد، اما اصلا در این نامه به این موضوع اشاره ای نشده بود. حتی رئیس جمهور می تواند همچنان مسئولیت این ستاد پیشنهادی را بر عهده بگیرد.»

      محسن رضایی اولین مقامی است که نامه منتقدان به رهبر جمهوری اسلامی ایران را تایید می کند. هفته گذشته روزنامه ایران، ارگان مطبوعاتی دولت فاش کرد برخی از وزرای دولت احمدی نژاد نامه ای به یکی از مقامات عالی نظام نوشتند و خواستار تشکیل شورایی برای اداره امور کشور شدند. در رسانه ها معمولا منظور از «مقام عالی نظام»، آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی است.

      بنا بر ادعای روزنامه ایران، منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه و مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل ایران و وزیر سابق کشور، این نامه را نوشتند و داوود دانش جعفری وزیر سابق اقتصاد و فرهاد رهبر رییس سابق سازمان برنامه و بودجه هم آن را امضا کرده اند. وجه مشترک همه این امضا کنندگان نامه، حضورشان در دولت احمدی نژاد و بعد عزل از سوی وی است.

      با انتشار این نامه ، دو گروه واکنش نشان دادند. امضا کنندگان از جمله منوچهر متکی موضوع را تکذیب کردند. در عین حال، برخی نمایندگان مجلس با تایید خبر چنین نامه ای، اعلام کردند نامه ای مشابه از سوی نمایندگان مجلس به رهبر جمهوری اسلامی ارسال شده است.

      با بروز اختلاف نظر بین آیت الله خامنه ای و محمود احمدی نژاد، بیش از یکسال است که برخی همراهان سابق رییس دولت ایران، از او انتقاد می کنند. منتقدان، دولت احمدی نژاد را به سوء مدیریت و همچنین فساد اداری و مالی متهم می کنند.

      در یکسال اخیر برخی از نزدیکان احمدی نژاد به ارتباط با عوامل اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و پرونده اختلاس بیمه ایران متهم شده اند. با اینکه نام افرادی چون اسفندیار رحیم مشایی، محمدرضا رحیمی و برخی وزرای دولت در دادگاه رسیدگی به اتهامات اختلاس ها آمده اما تاکنون آنها به دادگاه احضار نشده اند. محمود احمدی نژاد همواره تاکید دارد دولت او، «پاک ترین» دولت است.

      آنچه روزنامه ایران به عنوان نامه منتقدان برای سلب اختیار از محمود احمدی نژاد فاش کرده، طرحی است که این منتقدان پیشنهاد کرده اند تا در یکسال باقیمانده از عمر دولت احمدی نژاد اجرا شود. پیشنهاد دهندگان می گویند بخاطر عملکرد احمدی نژاد، اختیارات از او سلب شود و دیگر قدرت تصمیم گیری در مدت باقیمانده نداشته باشد.

      آیت الله خامنه ای یا دفتر او تاکنون واکنشی به این خبرها نشان نداده اند. از زمان روی کار آمدن دولت احمدی نژاد، آیت الله خامنه ای همواره از او حمایت کرده است. این حمایت در سال ۸۸ و بعد از انتخابات جنجالی ریاست جمهوری پر رنگ تر شد.
      با اینکه منتقدان اصرار بر عزل و کاهش اختیارات رییس دولت دارند اما نزدیکان آیت الله خامنه ای می گویند او مایل است دولت احمدی نژاد یکسال باقیمانده را بدون حاشیه به پایان برساند.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #12003
        مخالفت روسیه با ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه

        وزیر خارجه روسیه با اشاره به رایزنیهای ترکیه و آمریکا در مورد ایجاد یک منطقه "پرواز ممنوع" بر فراز سوریه با چنین طرحی مخالفت کرد. فرستاده جدید سازمان ملل نیز درخواست کنارهگیری بشار اسد را زودهنگام خواند.
        با افزایش بمباران مخالفان حکومت بشار اسد توسط جنگندههای نیروی هوایی ارتش سوریه، شماری از گروههای اپوزیسیون این کشور از جامعه جهانی خواستهاند با ایجاد یک منطقه "پرواز ممنوع" مانع ادامهی این حملهها شوند.
        ترکیه و ایالات متحده آمریکا در روزهای گذشته در مورد درخواست مخالفان رایزنی کردهاند اما هنوز هیچ یک از اعضای شورای امنیت سازمان ملل چنین پیشنهادی مطرح نکرده است.

        «منطقه پرواز ممنوع بهانه است»

        سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه روز شنبه، ۲۸ مرداد در گفتگو با بخش عربی شبکه اسکای نیوز گفت، کسانی که به بهانهی حفاظت از جان غیر نظامیان بحث ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز سوریه را مطرح میکنند به دنبال اهداف نظامی خود هستند.

        به گزارش خبرگزاری نووستی لاوروف معتقد است برای کمک به آوارگان و پناهندگان سوری نهادهای مختلف سازمان ملل از امکانات کافی برخوردارند. او میگوید "ایجاد مناطق پرواز ممنوع بر فراز آسمان سوریه با استناد به مسئله بحران انسانی که در پشت آن اهداف نظامی پنهان است" نقض حاکمیت ملی این کشور تلقی میشود و مجاز نیست.
        روسیه همراه با چین تاکنون جلوی تصویب قطعنامههای الزامآور شورای امنیت سازمان ملل متحد برای واداشتن رژیم بشار اسد به توقف سرکوب خشونتآمیز مخالفان را سد کردهاند.

        ماموریتی پیچیده و بسیار بسیار دشوار

        همزمان با اظهارات لاوروف، اخضر ابراهیمی فرستاده جدید سازمان ملل برای حل بحران سوریه نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در این کشور اعلام کرده است. او روز شنبه (۲۸ مرداد/ ۱۸ اوت) در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت، سخن گفتن از عملیات نظامی به معنای اعتراف به ناکارآمدی تلاشهای دیپلماتیک است.

        ابراهیمی جانشین کوفی عنان شده که به دلیل ناکام ماندن طرح شش مادهای که برای پایان دادن به بحران سوریه تهیه کرده بود از ادامهی این ماموریت خودداری کرده است. عنان یکی از دلایل کنارهگیری خود را عدم حمایت کامل کشورهای عضو شورای امنیت عنوان کرده است.

        بنابر گزارشها اخضر ابراهیمی در گفتگوهای مقدماتی خود با بانکیموندبیرکل سازمان ملل پشتیبانی شورای امنیت را شرط پذیرفتن این ماموریت کرده که خود آن را "پیچیده و بسیار بسیار دشوار" ارزیابی میکند.

        ابراهیمی در برابر "شرایط مطلقا وحشتناک" سوریه

        تا کنون مهمترین کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل حمایت خود را از ابراهیمی اعلام کردهاند. او که در حال حاضر در پاریس اقامت دارد روز شنبه در یک گفتگوی تلفنی با خبرگزاری رویترز گفته است در اولین فرصت به نیویورک سفر خواهد کرد تا در مورد برنامهها و ماموریت خود با اعضای این شورا به بحث و گفتگو بپردازد.
        ابراهیمی میگوید تمام تلاش خود را خواهد کرد تا راهی برای پایان دادن به ناآرامیها و درگیریهایی که از ۱۷ ماه پیش در سوریه در جریان است پیدا شود. او شرایط سوریه را "مطلقا وحشتناک" توصیف میکند و میافزاید با دیدن تصویر شهرها و روستاهای ویران شده، و در شرایطی که صدها، هزاران و بلکه میلیونها شهروند سوریه رنج میبرند نمیتوانسته از پذیرش این ماموریت امتناع کند.

        خبرهای ضد و نقیض در مورد معاون اسد

        کوفی عنان پیش از کنارهگیری به این نتیجه رسیده بود که بشار اسد باید کنار برود و راه را برای خاتمه دادن به خشونت و انتقال مسالمتآمیز قدرت در کشور هموار کند. جانشین او میگوید، گفتن این حرف برای من هنوز خیلی زود است، زیرا من هنوز از تمام آنچه رخ داده به اندازهی کافی مطلع نیستم.

        ابراهیمی قصد دارد با تمام طرفهای درگیر در بحران سوریه وارد گفتگوی مستقیم شود. در همین حال هر روز بر شمار سیاستمداران و نظامیان ارشد سوری که به مخالفان پیوستهاند افزوده میشود. روز شنبه (۲۸ مرداد/ ۱۸ اوت) برخی از منابع نزدیک به مخالفان حکومت سوریه اعلام کردند فاروق الشرع، معاون اسد کشور را ترک کرده و به اردن پناهنده شده است.

        تلویزیون دولتی سوریه به نقل از دفتر الشرع جدایی او از حکومت بشار اسد را تکذیب کرده است. حدود دو هفته پیش ریاض حجاب نخست وزیر سوریه به اردن گریخت و به مخالفان پیوست. خبرگزاری رسمی سوریه پس از خروج حجاب اعلام کرد بشار اسد او را برکنار کرده است.

        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #12004
          عدم آمادگی ایران برای آغاز دوبارهی روابط دیپلماتیک با بحرین


          ایران اعلام کرد علیرغم اینکه بحرین بعد از ۱۶ ماه دوباره سفیر خود را به تهران فرستاده، جمهوری اسلامی هنوز آمادگی از سرگرفتن روابط دیپلماتیک را ندارد. تنش میان دو کشور بعد از آغاز تجمعهای معترضان بحرینی شروع شد.
          شنبه (۱۸ اوت ۲۰۱۲) وزارت امور خارجهی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که ایران هنوز آمادگی ندارد که سفیر خود در این کشور را مجددا به منامه بفرستد.
          در ماه مارس سال ۲۰۱۱ در پی اختلاف و تنش میان ایران و بحرین بر سر حمایت ایران از تظاهرات منتقدان نظام پادشاهی بحرین، هر دو کشور سفرای خود را فراخواندند و روابط دیپلماتیک بین دو کشور به حداقل رسید.

          ابتدا منامه در مارس ۲۰۱۱ بعد از آنکه دولت ایران را به "دخالت بیـشرمانه" در امور داخلی بحرین متهم کرد، سفیر خویش را فراخواند و جمهوری اسلامی ایران نیز بلافاصله سفیر خود را به تهران فراخواند.
          بحرین بعد از ماهها تنش سیاسی با ایران هفتهی گذشته اعلام کرد که بالاخره سفیر خود را بعد از ۱۸ ماه مجددا به تهران خواهد فرستاد.
          با اینحال، امیر عبدالله یان، معاون وزیر امور خارجهی ایران در گفتوگویی با خبرگزاری "ایسنا" گفت:« این تصمیم دولت بحرین بود که سفیر خود را مجددا به تهران فرستد. با اینحال از آنجایی که مردم مسلمان و شیعهی بحرین همچنان در این کشور سرکوب میشوند، ایران هنوز آماده نیست که سفیر خود را به منامه فرستد.»
          عبدالله یان حاکمان بحرین را مورد خطاب قرار داده و از آنها خواست تا بستر مناسب برای گفت وگو با گروههای اپوزیسیون این کشور را فراهم کنند.
          اکثریت جمعیت کشور بحرین شیعه مذهب هستند. با اینحال قدرت در این کشور در اختیار اقلیت سنی مذهب است. در درگیریهای بحرین تا به حال دهها تن کشته و صدها منتقد بازداشت، شکنجه و محکوم شدهاند. سازمان "عفو بین الملل" در اخرین گزارش خود از وضعیت بحرین، آمار کشته شدگان اعتراضات به نظام سلطنتی بحرین را ۶۰ نفر اعلام کرد.

          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #12005
            سردار رادان: ایران امنترین کشور جهان است

            سردار احمدرضا رادان، جانشین فرمانده ناجا، اعلام کرد ایران امنترین کشور جهان است. سخنان جانشین فرمانده ناجا در شرایطی است که ایران با تعطیل کردن پنج روزه پایتخت در روزهای اجلاس کشورهای غیرمتعهد سعی دارد این اجلاس را با کم ترین تنش برگزار کند.

            به گزارش کلمه در روز شنبه (۲۸ مرداد / ۱۸ اوت) این ادعای سردار رادان در حالی عنوان می شود که چند دانشمند هسته ای ایران "در روز روز روشن و در اصلیترین منطقه شهر" به قتل میرسند و "آمار سرقت، قتل و تجاوز به عنف حاکی از بالابودن ضریب ناامنی در کشور است."

            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

              #12006
              چرا ملت رفتن آسمونو نگاه میکنن. بابا تو تقویم زده فردا عیده. آخرشم حرف تقویم درست دراومد:d
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #12007
                در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                سردار رادان: ایران امنترین کشور جهان است

                سردار احمدرضا رادان، جانشین فرمانده ناجا، اعلام کرد ایران امنترین کشور جهان است. سخنان جانشین فرمانده ناجا در شرایطی است که ایران با تعطیل کردن پنج روزه پایتخت در روزهای اجلاس کشورهای غیرمتعهد سعی دارد این اجلاس را با کم ترین تنش برگزار کند.

                به گزارش کلمه در روز شنبه (۲۸ مرداد / ۱۸ اوت) این ادعای سردار رادان در حالی عنوان می شود که چند دانشمند هسته ای ایران "در روز روز روشن و در اصلیترین منطقه شهر" به قتل میرسند و "آمار سرقت، قتل و تجاوز به عنف حاکی از بالابودن ضریب ناامنی در کشور است."


                اگه قرار باشه به خاطر یه اجلاس مملکت رو 5 روز تعطیل کنند ، نیویورک که مقر سازمان ملله باید هر روز تعطیل باشه ;)
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

                  #12008
                  در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  اگه قرار باشه به خاطر یه اجلاس مملکت رو 5 روز تعطیل کنند ، نیویورک که مقر سازمان ملله باید هر روز تعطیل باشه ;)
                  :))
                  زندگی بدون تحریم سلام....

                  نظر

                  • amir888
                    Banned
                    • May 2012
                    • 132

                    #12009
                    کمکهاي بشردوستانه ايران به فلسطينيهاي مقيم دمشق و مسلمانان ميانمار

                    خبر گزاري فار س : جمهوري اسلامي ايران به مناسبت فرا رسيدن روز قدس و نزديک بودن عيد فطر کمکهاي بشر دوستانه خود را به فلسطينيهاي مقيم سوريه تقديم کرد.

                    به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در دمشق، جمهوري اسلامي ايران به مناسبت فرا رسيدن روز قدس و نزديک بودن عيد سعيد فطر کمک هاي انسان دوستانه اي را براي اردوگاه هاي فلسطيني موجود در دمشق ارسال کرد.

                    اين کمکها اکثراً شامل مواد غذايي و دارو ميباشد.


                    آمادگي ايران براي ارسال کمک هاي مردمي به مسلمانان ميانمار


                    سخنگوي وزارت خارجه کشورمان از آمادگي جمهوري اسلامي ايران براي ارسال کمک هاي مردمي به مسلمانان ميانمار خبر داد و گفت: محموله هاي کمک رساني توسط هلال احمر به زودي به اين کشور ارسال مي شود.

                    به گزارش خبرگزاري فارس، رامين مهمان پرست سخنگوي وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالي در خصوص آخرين وضعيت مسلمانان زجر کشيده ميانمار و اقدامات انجام شده کشورمان در اين خصوص اظهار داشت: به دنبال حوادث خشونت آميز اخير عليه مسلمانان روهينگا در ميانمار، سفير جمهوري اسلامي ايران در تايلند به اين کشور سفر کرده و با برخي مقامات ميانمار و از جمله قائم مقام وزير امور خارجه اين کشور مذاکراتي در خصوص نحوه کمک رساني به مسلمانان اين کشور به عمل آورده است.

                    وي افزود: براساس هماهنگي هاي به عمل آمده مقرر شد در جهت ارتقاي وضعيت معيشتي مسلمانان و ارسال کمک هاي انسان دوستانه محموله هاي کمک رساني توسط هلال احمر جمهوري اسلامي ايران در اسرع وقت به آن کشور ارسال و با نظارت سفارت کشورمان در تايلند در بين مسلمانان مصيبت زده ميانمار توزيع شود.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #12010
                      حاشیههای امروز مراسم روز قدس؛
                      واکنش نیکزاد به شایعه نامزدیاش در انتخابات ریاست جمهوری/ غیبت معنادار سران اصلاح طلب در راهپیمایی
                      خبرگزاری فارس: وزیر راه و شهرسازی پس از گفتوگوی طولانی با مردم در پاسخ به این سؤال که آیا نامزد ریاستجمهوری میشوید، دستی به صورت خود کشید و سکوت کرد.

                      به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، راهپیمایی روز جهانی قدس امروز با حضور گسترده ملت ایران در تهران و 550 نقطه کشور برگزار شد که با حاشیههایی همراه بود.

                      *مردم روزهدار تهران در حالی که یک ساعت به آغاز رسمی راهپیمایی روز جهانی قدس باقی مانده بود، در مسیرهای هشتگانه حضور معناداری از خود نشان دادند.

                      *صندوقهای کمک مالی به زلزلهزدگان آذربایجان شرقی در حالی به چشم میخورد که مورد استقبال مردم قرار گرفت و کمکهای مالی به زلزلهزدگان از سوی راهپیمایان تهرانی مناسب گزارش شد.

                      *راهپیمایان تهرانی که از صبح امروز با حضور در خیابانهای منتهی به دانشگاه تهران خشم و انزجار خود را نسبت به رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کردند، در طول مسیر راهپیمایی از غرفهها و ایستگاههای مختلف تبلیغاتی ـ فرهنگی مثل بیداری اسلامی، حزبالله، میانمار و قدس بازدید کردند.

                      *تصویر کودک 3 ساله به دار آویخته شده توسط تروریستهای سوریه در میدان ولیعصر(عج) و عضوگیری کنگره آزادسازی چهار دیپلمات ایرانی از میان راهپیمایان تهرانی از دیگر نکات جالب توجه در این مراسم بود.

                      *برخی از مردم تهران حدود 2 ساعت دور نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی حلقه زده بودند و مشکلات خود را با وی از طریق گفتوگو یا نامه بیان میکردند.

                      * نیکزاد پس از این گفتوگوی طولانی با مردم در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا نامزد ریاستجمهوری میشوید دستی به صورت خود کشید و سکوت کرد.

                      *جامعه اسلامی حامیان کشاورزی ایران نیز به مناسبت روز قدس بیانیهای صادر و آن را در بین راهپیمایان پخش میکرد.

                      *در بین شرکتکنندگان در راهپیمایی امروز چهرههای خارجی نیز به چشم می خورد که میتوان به حضور دانشجویان کشورهای خارجی شاغل به تحصیل در ایران اشاره کرد.

                      *همچنین کتاب زندگینامه رهبر معظم انقلاب اسلامی با نام "شرح اسم" در معرض دید راهپیمایان تهرانی قرار گرفت.

                      * پرویز فتاح نیز یکی دیگر از شرکتکنندگان در مراسم روز قدس بود که در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت میکنید؟ گفت: امروز برای شرکت در راهپیمایی روز قدس آمدهایم.

                      *راهپیمایان تهرانی با سردادن شعار مرگ بر آلخلیفه و مرگ بر آلسعود، حمایت خود را از بیداری اسلامی و قیام مسلمانان علیه آلخلیفه و آلسعود اعلام و به قتلعام انقلابیون در بحرین واکنش نشان دادند.

                      *عدم حضور سران اصلاحطلبان در راهپیمایی روز قدس مهر تأیید دیگری بر حمایت آنها از فتنهگران و شعارهایی است که آنها در زمان فتنه سر میدادند.

                      *امضای طومار توسط راهپیمایان تهرانی برای تغییر نام مؤسسات پولی و بانکی در راهپیمایی روز قدس خطاب به سران سه قوه از دیگر حاشیههای راهپیمایی امروز بود.

                      *راهپیمایان تهرانی همچنین در طوماری که به امضای چندهزار نفر رسید، جنایات آلخلیفه و آلسعود را محکوم کردند.

                      *همچنین راهپیمایان تهرانی با حمل دستنوشتههایی از برگزاری اجلاس عدم تعهد در تهران استقبال کرده و خطاب به میهمانان این اجلاس خوش آمد گفتند.

                      *ملت روزه دار ایران امروز با حضور پرشور خود از خط مقاومت سوریه، فلسطین و لبنان حمایت کردند.

                      انتهای پیام/
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • ماهور
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1239

                        #12011
                        زلزله پی در پی در بوشهر


                        ساعت 23:47 شنبه 28 مرداد 91، زلزله ای به قدرت 4.1 ریشتر، بنک در استان بوشهر را لرزاند. 12 دقیقه بعد، زلزله دیگری، آبدان در همین استان را لرزاند.

                        به گزارش خبرآنلاین؛ این زمین لرزه در 3 کیلومتری بنک بوشهر، 7 کیلومتری بندر کنگان، 11 کیلومتری بندر دیر و 869 کیلومتری تهران ثبت شده است.
                        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

                        نظر

                        • کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

                          #12012
                          شهر زیرزمینی مسلمانان روسیه!!

                          این خبر تا حد زیادی برای من تعجب آور بود !!

                          شبکه خبری «راشاتودی» طی گزارشی به شهر مخفیانهای در تاتارستان روسیه اشاره کرد که حدود 70 مسلمان برای یک دهه در آنجا زندگی میکردند.
                          بر اساس این گزارش، در این شهر زیر زمینی حدود 27 کودک زندگی میکردند که حتی برخی از این کودکان در این شهر زیرزمینی متولد شده و برخی از آنها تا کنون نور آفتاب را ندیدهاند.
                          پدیدآورنده این شهر زیرزمینی "فیضرحمان ساتاروف" است که 83 ساله بوده و بر اساس اعلام شبکه خبری راشاتودی، ساتاروف مدعی شده است که آخرین پیامبر مسلمانان است.
                          حدود یک دهه پیش، ساتاروف به پیروان خود دستور داد تا به این شهر زیر زمینی منتقل شوند. این شهر زیرزمینی در حومه شهر کازان قرار دارد.
                          شبکه خبری راشاتودی در ادامه گزارش خود اعلام کرد: افرادی که در این شهر زیر زمینی زندگی میکردند کاملا از جهان خارج جدا بودند و در شرایط غیر بهداشتی و بدون وجود برق، گرمایش و تخلیه بهداشتی بودند.








                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #12013
                            اعتراف به دستیابی ایران به چرخه کامل سوخت هستهای
                            دنیس راس: آمریکا و اسرائیل قادر به نابودی برنامه هستهای ایران نیستند
                            خبرگزاری فارس: مشاور سابق اوباما با اشاره به دستیابی ایران به چرخه کامل سوخت هستهای تصریح میکند آمریکا و اسرائیل دیگر نمیتوانند پیشرفت هستهای ایران را تخریب کنند.

                            به گزارش فارس، «دنیس راس»، یکی از مقامات سابق وزارت خارجه و شورای امنیت ملّی آمریکا در مقالهای در روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز راههای پیش روی آمریکا برای کاستن از تب جنگ در میان مقامات اسرائیل را تشریح کرد.

                            راس در مقدمه مقاله خود به تفاوتهای دیدگاه مقامات دولت اوباما و مقامات اسرائیل در زمینه کارکردهای دیپلماسی برای بازدارندگی برنامه هستهای ایران اشاره میکند و مینویسد در حالی که دولت آمریکا هنوز معتقد است دیپلماسی میتواند موضوع هستهای ایران را حل کند، مقامات اسرائیلی نظر دیگری دارند و معتقدند زمان دیپلماسی سرآمده است.

                            این مقام سابق آمریکایی مینویسد با آنکه آمریکا و اسرائیل هر دو از لحاظ پیشگیری از برنامه هستهای ایران همرأی هستند، آنها از لحاظ اقدامات لازم برای «پیشگیری کردن از پیشرفتهای هستهای ایران» با یکدیگر تفاوت دارند.

                            * پیشگیری از برنامه هستهای ایران امکان پذیر است اما نابودی، دیگر نه



                            دنیس راس در باره کاربرد واژه «پیشگیری» در عبارت بالا مینویسد: «به این دلیل از واژه پیشگیری استفاده میکنم که نه اسرائیل و نه آمریکا نمیتوانند توان ایران برای ساختن بمب اتم را به طور کامل از بین ببرند. هر کدام از این دو کشور میتوانند با اقدام نظامی ایران را عقب برانند، اما هیچیک نمیتوانند مهارت یا توانایی فنی و مهندسی ایران برای ساخت بمب هستهای ایران را از بین ببرند.»

                            وی که از سال 2009 تا 2011 به عنوان مشاور ویژه اوباما در امور خاورمیانه و آسیای جنوبی فعالیت کرده است، میافزاید: «از سال 2007، یعنی همان موقع که ایران توانست به چرخه کامل سوخت هستهای برسد، برای انجام این کاردیر شد.»

                            * حمله به ایران اجماع جامعه جهانی علیه تهران را از بین میبرد

                            دنیس راس ضمن اشاره به اینکه مقامات اسرائیل برای حمله به ایران بیصبری به خرج میدهند اشاره کرد آمریکا بر خلاف اسرائیل برای حمله به ایران تنها قابلیتهای نظامی خود را در نظر نمیگیرد، بلکه به راهبردهایی که لازم است برای پس از زمان حمله داشته باشد، توجه دارد.

                            راس تأکید میکند چون اقدام نظامی کمکی برای تخریب قابلیت هستهای ایران نمیکند باید به آن تنها به عنوان وسیله و نه هدف غایی نگریست.

                            مشاور سابق اوباما اشاره میکند از آنجا که مقامات اسرائیل آنقدر سرگرم تهدیدی هستند که موجودیتشان را به خطر میاندازد احتمالاً نمیتوانند به این توجه کنند که ممکن است پس از حمله به ایران اجماع جامعه بینالملل علیه ایران از بین برود.

                            * مقامات اسرائیل در زمینه ادامه تحریمها هم با آمریکا اختلاف نظر دارند

                            وی راهکار منزوی نگاه داشتن ایران و ادامه نظام تحریمها را روشی میداند که در شرایط فعلی میتواند بیشتر از حمله نظامی کارگر افتد، اما ادامه میدهد مقامات اسرائیل با این نقطه نظر هم مخالفند؛ راس به نظر یکی از مقامات بلندپایه اسرائیلی اشاره میکند: «نظام تحریمها ممکن است برای مدتی گزنده باشند، اما پس از مدتی از بین میروند، همانطور که فشارهای دیپلماتیک و مبارزههای اطلاعاتی با ایران چنین خواهند شد. این امر به خاطر آن است که منافع جامعه بینالملل در خصوص ایران تغییری نخواهند کرد.»

                            راس مینویسد مقامات دولت اوباما نظر متفاوتی دارند؛ آنها میگویند به انزوا کشاندن ایران در خلأ رخ نداده است و اقدامی بوده است که به متقاعد کردن جامعه جهانی و بسیج کردن جامعه جهانی نیاز داشته که آمریکا در تحقق آن موفق شده است.

                            * باید نشان داد دیپلماسی درباره ایران موثر نبوده است

                            وی میافزاید: «برای آمریکا فراهم کردن بسترها اهمیت دارد. آمریکا به دنبال ایجاد بستری بینالمللی است که استفاده از زور اگر ضروری شود، قابل توجیه باشد و اینطور نمود پیدا کند که دیپلماسی موثر نبوده است و ایران با لجاجت در برنامه هستهایش و امتناع از تغییر در آن، جنگ را برای خود خریده است. حفظ انزوای ایران در شرایط حمله نظامی متضمن این خواهد بود که ایران نتواند خودش را به عنوان قربانی جا بزند.»

                            دنیس راس می نویسد قبل از حمله نظامی نکته مهم این است که نشان بدهیم ایران آماده نبود انرژی هستهای غیرنظامی را قبول کند و به محدویتهایی که این کشور را از دست یافتن به بمب اتمی باز میدارند پایبند بماند.

                            * مذاکرات 1+5 باید ابزار آمریکا برای توجیه جنگ با ایران باشد

                            این مقام سابق وزارت خارجه آمریکا مینویسد سیاستگذاران آمریکایی امروز به دنبال این هستند که زمان حمله به ایران را از یک طرف به زمان دلخواه اسرائیل نزدیک کنند و از طرف دیگر آن را در موعدی قرار دهند که کارآمدی تحریمها و دیپلماسی به سرآمده باشد. وی که در حال حاضر از مشاوران اندیشکده موسسه واشنگتن برای سیاستهای خاور نزدیک است، به چهار راهکار در همین راستا اشاره میکند.

                            اول؛ آمریکا باید طرحی نهایی روی میز داشته باشد که به ایران اجازه دهد انرژی هستهای غیرنظامی داشته باشد اما این توانمندی با محدویتهایی همراه باشد که ایران نتواند هر زمانی که خواست برنامه هستهایش را به سمت تسلیحاتی شدن پیش ببرد. تدوین چنین طرحی این نکته را آشکار خواهد ساخت که آیا رسیدن به یک توافق جدید امکانپذیر است یا خیر، ضمن اینکه این پیام را به اسرائیل میدهد که رویکرد آمریکا به مذاکرات بیهدف و باز پاسخ نبوده است.

                            دوم؛ آمریکا باید مذاکرات با گروه 1+5 را آغاز کند و با آنها درباره راهبردهایی که پس از موثر نبودن مذاکرات و استفاده از زور باید به کار گرفت، گفتگو کند. این اقدام هم به اسرائیل و هم به ایران منظور آمریکا از اینکه میگفتیم همه گزینهها روی میز است را نشان خواهد داد.

                            سوم، مقامات ارشد آمریکایی باید از مقامات اسرائیلی بپرسند آیا امکانات نظامیای هست ـ مانند بمبهای پناهگاه خرابکن ـ که ما برای آنها فراهم کنیم تا آنها بتوانند زمان حمله را به تعویق بیندازند.

                            و چهارم؛ کاخ سفید باید از نتانیاهو بپرسد اگر قرار باشد اسرائیل از زور استفاده کند نیاز به چه نوع از حمایتی دارد ـ مثلاً تأمین مجدد تسلیحات، تدارکات نظامی، قطعات یدکی و حمایت نظامی و دیپلماتیک. آمریکا باید در قبال توافق اسرائیل برای معوق کردن حمله تا سال بعد تعهدات قدرتمندی به نتانیاهو در تمام این زمینهها بدهد ـ قبول این تعلیق از جانب اسرائیل به معنی این است که میتوان از آن برای «مستهلک کردن گزینههای دیپلماتیک و بسترسازی برای اقدام نظامی» بهره برد.

                            دنیس راس در پایان خاطرنشان میکند اگرچه ممکن است عدهای استدلال کنند این اقدامات احتمال حمله نظامی در سال آینده را بیشتر میکنند، اما در حال حاضر لازم است آنها انجام شوند تا به مقامات اسرائیل دلیلی برای صبر کردن بدهند.

                            انتهای پیام/د.ص
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #12014
                              با این حال ، احمدی نژاد که دو روز زودتر از اجلاس و در میانه مصیبت زلزله آذربایجان ، ایران را به قصد عربستان ترک کرده بود ، فرصت سخنرانی اش را به موعظه های همیشگی اختصاص داد و جالب این که در روز دوم اجلاس هم ، به نشست نرفت ومعلوم نیست در آن روز کجا بود؟

                              عصرخبر - در دو هفته اخیر ، دو نشست مهم درباره سوریه در منطقه برگزار شد: اولی ، نشست مشورتی تهران بود که به میزبانی ایران برگزار شد و دیگری اجلاس مکه که سعودی ها میزبانی اش را عهده دار بودند. در هر دو نشست هم محمود احمدی نژاد سخن گفت ، هم در تهران و هم در مکه.

                              نکته اما اینجاست که رئیس جمهور ایران در هیچ کدام از این دو نشست که موضوع محوری شان " سوریه" بود ، اصلاً سخنی درباره سوریه نگفت و صرفاً به تحلیل اوضاع جهان و وضعیت قمر در عقرب دنیای اسلام پرداخت و به کلی گویی هایی همیشگی و انشا گونه بسنده کرد!


                              وقتی احمدی نژاد در تهران ، نسبت به سوریه سکوت کرد و این سکوت با انتقاد رسانه ها مواجه شد ، حامیانش گفتند که او طرحش درباه سوربه را به اجلاس مهم تر مکه واگذاشته است تا در آنجا ، ایران و طرح ایران ، در کانون توجهات قرار بگیرد و ای بسا توطئه عربستان و همپیمانانش برای تعلیق عضویت سوریه در سازمان همکاری های اسلامی را خنثی کند.


                              با این حال ، احمدی نژاد که دو روز زودتر از اجلاس و در میانه مصیبت زلزله آذربایجان ، ایران را به قصد عربستان ترک کرده بود ، فرصت سخنرانی اش را به موعظه های همیشگی اختصاص داد و جالب این که در روز دوم اجلاس هم ، به نشست نرفت ومعلوم نیست در آن روز کجا بود؟


                              سرانجام نیز این نشست صد در صد به "هدف از پیش تعیین شده عربستان" رسید و عضویت سوریه در سازمان همکاری های اسلامی ، به طور "اجماع" آن هم با حضور هیات ایران ، "تعلیق" شد و احمدی نژاد و هیات عالیرتبه همراهش ، رهاوردی از این سفر به کشور نیاوردند جز این که یک تور زیارتی خانوادگی برگزار کردند و مجدداً حاجی شدند و احمدی نژاد هم گفت که در آنجا نائب الزیاره همه ملت ایران بوده است؛ همین!


                              سخن بر سر این است که آیا واقعاً جمهوری اسلامی که امروز در ماجرای سوریه یکی از طرف های مهم ماجراست ، حرفی برای گفتن نداشت که عالی ترین مقام اجرایی کشور در دو نشست مهم منطقه که هر دو نیز با موضوع سوریه تشکیل شده بودند ، حتی یک جمله هم درباره سوریه نگفت؟


                              آیا سیاست ایران سکوت است؟ اگر چنین است چه الزامی به برگزاری نشست تهران بود و چه نیازی به سفر دسته جمعی رئیس جمهور وزرا و معاونانش به عربستان بود؟ و اگر هم به هر علت رفتند ، چه نیازی به سخنرانی غیر مؤثر و البته تکراری احمدی نژاد در آنجا بود؟ آیا "سفر برای سفر" و " سخنرانی برای سخنرانی" راهبرد سیاست خارجی احمدی نژاد در این ماه های پایانی و احتمالاً پر ماجرای ریاست جمهوری محمود احمد نژاد است؟ و در این میان جایگاه منافع ملی کجاست؟!
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #12015
                                رییس سازمان چای کشور تاكيد كرد:

                                چاي اسانسدار نخوريد



                                رییس سازمان چای کشور گفت: با توجه به وضعیت بازار، مصرف چای خارجی بیشتر از تولید داخل است.


                                به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه گیلان، علی محرر با انتقاد از تبلیغ بیشتر چای خارجی نسبت به چای داخلی گفت: با توجه به وضعیت بازار، مصرف چای خارجی بیشتر از تولید داخل است.

                                وی با اشاره به اینکه معمولا در فروشگاهها چای خارجی را بیشتر در معرض دید مشتریان قرار می دهند، افزود: باید تبلیغ شود که مردم چای اسانسدار نخورند، در شرایط فعلی اشخاص فقط رنگ و اسانس را به نام چای مصرف کرده و فکر میکنند که چای خوش عطر خوردهاند. مردم باید دنبال غذا و چای سالم باشند، در حالی که جوانان بیشتر دنبال فست فود بوده و این روند، موجب افزایش بیماریها میشود.

                                وی با اشاره به وضعیت نابسامان کارخانجات چای کشورهای هند و سریلانکا از نظر بهداشتی، اذعان كرد: چای ایران ارگانیک بوده و بدون مصرف سم محصول تولید میشود.

                                رییس سازمان چای گفت: عمده کشورها مزارع چای را سم پاشی میکنند اما نه تنها چنین روندی در ایران وجود ندارد بلکه آفت خاصی نیز در مزارع چای کشور گزارش نشده است.

                                محرر در خصوص اقدامات برای بهبود کیفیت چای برداشت شده از مزارع کشور تصریح کرد: باید کشاورزان در فصل پاییز و زمستان کود به مزارع خود داده و هرس را به موقع انجام دهند.

                                وی اضافه کرد: کشاورزانی که پاییز و زمستان سال گذشته این کار را انجام دادهاند، چای کیفیتری از مزارع خود برداشت کرده و درآمد بیشتری دارند
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X