اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

تمام این صحبتها که بعد از سوریه نوبته ایرانه همش طرز فکر بالایی هاست که به خورد جامعه میدن
    جنگی در کار نیست با تحریمات از لحاظ اقتصادی مملکت رو فلج میکنند و خیلی راحت اشوبهای خیابونی رو سماندهی میکنند
    با نخریدنه نفت خیلی راحت مصدق رو برکنار کردن الان هم دارن همون کار رو میکنند و با نخریدنه نفت از ایران دارن این حکومت رو فلج میکنند
    بنابراین نیازی نیست که به ایران حمله کنند خودشون هم میدونند که با غنی سازی 20 درصدی ایران هیچ کاری نمیتونه بکنه
    اسراییل با این شلوغ کاریاش داره زمینه رو برای تحریمات بعدی اماده میکنه تا به دنیا بفهمونه که اگر تحریم نکنید ایران رو میزنم و اونها هم برای جلوگیری از حمله تحریمات رو بیشتر خواهند کرد
    متاسفانه با صحبتهایی که تو روز قدس شد گزک رو دادن دستش
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
      احمق کسی هست که بخاطر ترسیدن نمیدونه چی بگه!!!
      10 دقیقه فکر کردی که این حرفو بزنی . پس نیازی به ادامه بحث نیست.ما داریم نظر میدیم و شما میای میگی ترسیدی و این حرفا رو میزنی والبته جوابی در پست بعدی من جز تعریف احمق ندادی یعنی نرود میخ اهنین بر سنگ.......پس میریم سراغ همون عقاید خودمون .....چون نه شما نظر من رو قول خواهی کرد ونه من نظر شما رو دوست عزیز...
      ///

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5095

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        جنگ سوریه و اردن... (البته اونجا دو سپاه ذکر شده بود)....در منطقه مرزی بین این دو کشور ..... پیش بینی شده بود در اخرالزمان و علایم ان ....بر اساس روایات.....که لشکر کفر اونجا پیروز میشه .....

البته تطبیق دادن اینا کار ما (من) نیست و بچه بازی نیست ......... کلا این خبرو دیدم کفم برید !!!

شاید خوندن این مطالب توی ذهنیت من تاثیر گذاشته بوداز قبل و امادگی شرایط پذیرفتن این اتفااق رو ذهن من قبلا دیده بود

شاه اردن از زاويه ای دیگر-بخش دوم(مصداق سفیانی) با توجه به اینکه در عصر حاضر، پرچم اکثر کشورها چند رنگ می باشد و پرچم تک ر نگ به ندرت یافت می شود، احتمالاً

فقط صرفا جهت اطلاع بود .......
        جالب بود. به نظرم پازل آینده داره کم کم شکل میگیره!
        میدونم اگر بخوام بیام رو این مطالب میریم به حاشیه! اما منهم صرفا جهت اطلاع ، جدای از خرافه گرایی و دستکاری های عمدی در کتب و پیش بینی ها (همانطور که متفقین و متحدین در پیش بینی های نوستراداموس در جنگ جهانی دوم هرکدام به نفع خود دستکاری نموده و استفاده روانی و تبلیغاتی می کردند) اما حقایقی انکار ناپذیر در تمام این پیشبینی ها مثل زنجیر وجود دارد که میشود حقیقت را از درون آنها بیرون کشید!
        من به دلیل اتفاقات خاص و خارج از کنترلی که بر من روی داده مطالعات و تحقیقاتی هم در این زمینه ها داشتم. رخداد آینده را چه در حقیقی بودن پیش بینی بدانیم چه در جذب آینده به دلیل اصرار و باوری که به آن داریم در حال وقوع است. نشانه ها خیلی بیشتر از این اتفاق افتاده و در حال افتادن است. و متاسفانه یا خوشبختانه من بابت این تحقیقات و محاسبات و پیش بینی ها چندی پیش در تقویم خود روزی را بعنوان رخ داد یکی از نشانه ها علامت سوالی زدم! که یادم باشد اگر در چنین روزی اتفاقی منفی رخ داد یعنی آن زنجیره در حال شکل گیری است... چند روز پیش تقویم را که مرور می کردم علامت سوال خود را دیدم و حقیقتا خشکم زد! چون آن روز یعنی 21 مرداد برابر با 22 رمضان مصادف با 11 آگوست زلزله ای مهیب و مرگبار در آذربایجان رخ داد!
        این برای من کافی بود و اگر هیچکدام اینها تصادفی نباشد متاسفانه حمله اسرائیل به ایران در پاییز ( احتمالا کمی قبل از تولد من در آبان رخ میدهد!!) با حماقت آنها رخ خواهد داد و البته نتیجه برای هیچکس آن شکلی نخواهد بود که انتظار دارند!
        ولی یک نکته مهم ....آخرالزمان به معنی پایان دنیا نیست! در حقیقت ورود به دوره ظهور است و دروه ظهور یک زندگی جدید را نوید می دهد و این تحول به صورت ورود به سطح و دوره ای جدید خواهد بود فقط اینبار این ورود شباهتی به پیشرفت سطح بشر ندارد مثلا از دوره آهن به ماشین و به تکنولوژی... بلکه اینبار این زمین است که به سطح و فرکانسی بالاتر پیشرفت خواهد کرد و در این ارتقا تنها کسانی که آمادگی ورود به سطح فوق را بر طبق آگاهی های درونی دارند قادر به انتقال خواهند بود. نمی تونم به سادگی مطلبو باز کنم و احتمالا باعث گیج شدن شما بشم اما باید بگم آنچه باعث نجات و همگامی با ارتقا جهانی خواهد بود همان ایمان است فارغ از هر دین و مذهب و باور. و طبعا این وضعیت برای کسانی که ایمان نیاوردند پایان دنیا تلقی میشود چون در پایین می مانند! پایینی که تاریکی در آن تنها خواهد ماند با مردمانش.

خب اگر حرفهایم خنده دار بود بهتره با خنده از روش رد بشیم :d
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

ولی یک نکته مهم ....آخرالزمان به معنی پایان دنیا نیست! در حقیقت ورود به دوره ظهور است و دروه ظهور یک زندگی جدید را نوید می دهد و این تحول به صورت ورود به سطح و دوره ای جدید خواهد بود فقط اینبار این ورود شباهتی به پیشرفت سطح بشر ندارد مثلا از دوره آهن به ماشین و به تکنولوژی... بلکه اینبار این زمین است که به سطح و فرکانسی بالاتر پیشرفت خواهد کرد و در این ارتقا تنها کسانی که آمادگی ورود به سطح فوق را بر طبق آگاهی های درونی دارند قادر به انتقال خواهند بود. نمی تونم به سادگی مطلبو باز کنم و احتمالا باعث گیج شدن شما بشم اما باید بگم آنچه باعث نجات و همگامی با ارتقا جهانی خواهد بود همان ایمان است فارغ از هر دین و مذهب و باور. و طبعا این وضعیت برای کسانی که ایمان نیاوردند پایان دنیا تلقی میشود چون در پایین می مانند! پایینی که تاریکی در آن تنها خواهد ماند با مردمانش.

اخر الزمان اخرالزمانه..... مسیحی و یهودی مسلمان به بهشت و جهنم اعتقاد دارن و درصورت پذیرش این مسلما بهشت و جهنم در دنیا نخواهد بود و اخرتی وجود داره
          در قران هم به قیامت (اخرت) اشاره شده .......هم چنین به زنده شدن پس از مرگ....درصورتی که اینجوری که شما میفرمایید کیوان جان فقط ایندگان وارد دوره ظهور میشون!! و اونهایی که از دنیا رفتن دیگه هیچی!! و این برخلاف زنده شدن دوباره پس از مرگ هست ......البته اگه اعتقادی هست و دارید به این قضیه .اگه هم نیست که هیچی ...:d
          .......دنیا تموم میشه ........اخرت میمونه ......
          الدنیا مزرعه ااخرت ...........پس باید دنیایی تموم بشه که اخرتی بیاد .....
          ///

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            اخر الزمان اخرالزمانه..... مسیحی و یهودی مسلمان به بهشت و جهنم اعتقاد دارن و درصورت پذیرش این مسلما بهشت و جهنم در دنیا نخواهد بود و اخرتی وجود داره
            در قران هم به قیامت (اخرت) اشاره شده .......هم چنین به زنده شدن پس از مرگ....درصورتی که اینجوری که شما میفرمایید کیوان جان فقط ایندگان وارد دوره ظهور میشون!! و اونهایی که از دنیا رفتن دیگه هیچی!! و این برخلاف زنده شدن دوباره پس از مرگ هست ......البته اگه اعتقادی هست و دارید به این قضیه .اگه هم نیست که هیچی ...:d
            .......دنیا تموم میشه ........اخرت میمونه ......
            الدنیا مزرعه ااخرت ...........پس باید دنیایی تموم بشه که اخرتی بیاد .....
            نخیر! من بهشت و جهنم و آخرت را زیر سوال نبردم بلکه خودم به آن معتقد و حتی نحوه طبقه بندی آنرا نیز میدانم. در کل اطلاعات عمومی من از آخرت بیشتر از زمین است!! آنهایی که گمان میکنند بهشت و جهنم در همین دنیاست سخت در اشتباهند! قیامت هم با اون چیزی که من گفتم فرق داره. کیفیت قیامت مربوط به زمین نیست میثم جان مربوط به کل کائنات و هستی هست. درکش از تصور من و شما خارجه و زمانش را تنها خداوند آگاه هست. این پیش بینی ها و احادیث و تفسیرها مربوط به دوره ظهور میشه که به غلط به آخرالزمان تعبیر میشه. ;)
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              میدونم اگر بخوام بیام رو این مطالب میریم به حاشیه! اما منهم صرفا جهت اطلاع ، جدای از خرافه گرایی و دستکاری های عمدی در کتب و پیش بینی ها (همانطور که متفقین و متحدین در پیش بینی های نوستراداموس در جنگ جهانی دوم هرکدام به نفع خود دستکاری نموده و استفاده روانی و تبلیغاتی می کردند) اما حقایقی انکار ناپذیر در تمام این پیشبینی ها مثل زنجیر وجود دارد که میشود حقیقت را از درون آنها بیرون کشید!
              من به دلیل اتفاقات خاص و خارج از کنترلی که بر من روی داده مطالعات و تحقیقاتی هم در این زمینه ها داشتم. رخداد آینده را چه در حقیقی بودن پیش بینی بدانیم چه در جذب آینده به دلیل اصرار و باوری که به آن داریم در حال وقوع است. نشانه ها خیلی بیشتر از این اتفاق افتاده و در حال افتادن است. و متاسفانه یا خوشبختانه من بابت این تحقیقات و محاسبات و پیش بینی ها چندی پیش در تقویم خود روزی را بعنوان رخ داد یکی از نشانه ها علامت سوالی زدم! که یادم باشد اگر در چنین روزی اتفاقی منفی رخ داد یعنی آن زنجیره در حال شکل گیری است... چند روز پیش تقویم را که مرور می کردم علامت سوال خود را دیدم و حقیقتا خشکم زد! چون آن روز یعنی 21 مرداد برابر با 22 رمضان مصادف با 11 آگوست زلزله ای مهیب و مرگبار در آذربایجان رخ داد!
              این برای من کافی بود و اگر هیچکدام اینها تصادفی نباشد متاسفانه حمله اسرائیل به ایران در پاییز ( احتمالا کمی قبل از تولد من در آبان رخ میدهد!!) با حماقت آنها رخ خواهد داد و البته نتیجه برای هیچکس آن شکلی نخواهد بود که انتظار دارند!

ماه رويدادهاي شوم
              اگر تاريخ طولاني ایران را مرور كنيم ميبينيم كه زمان وقوع بيشتر رويدادهاي شوم، ماه ميلادي آگوست (دهم مرداد تا نهم شهريور) بوده است كه سياه ترين آنها تصرف ايران به دست اسكندر در آگوست 330 پيش از ميلاد، امضاي قرارداد تقسيم ايران به دو منطقه نفوذ ميان انگلستان و روسيه در 31 آگوست 1907، امضاي قرارداد وثوق الدوله با انگلستان معروف به قولنامه فروش ايران در 9 آگوست 1919، ورود نيروهاي نظامی انگلستان و شوروی به ايران در 25 آگوست 1941 و سپس اشغال نظامي آن به مدت چهار سال و بالاخره براندازي حكومت منتخب مردم در 19 آگوست 1953 یا همان 28 امرداد 1332). انگلستان و آمریکا طراحان اصلی نقشه براندازی دولت مصدق بودهاند.
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2133

یک بارعرض کردم دنیا بدنبال خاورمیانه دمکراسی شده میباشد . خوب تحریم یکی ازراهها ست . چرا ؟؟ شما حساب کنید درسال چندروز تعطیل است و کار واقعی چندروز است ؟ وقتی کار کامل نیست فشار اقتصادی بیشتر میشود . نتیجه : گرسنگی و سپس غارت ؟؟؟ بقیه هیچ ؟؟؟ یک دانشجو درسال چند ساعت کلاس دارد و چند چیزنوع یادمیگیرد ؟؟ فقط جزو سال قبل استاد و تکرار ؟؟؟ دنیا جنگ است ودیگر هیچ !!!!

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

جزییات سهمیه بنزین شهریور
                  انرژی - فارس نوشت:
                  قائم مقام ستاد مدیریت و حمل و نقل سوخت کل کشورگفت:سهمیه بنزین شهریور ماه خودروها همانند ماه های گذشته بدون تغییر است و ساعت 24 روز سه شنبه به کارتهای سوخت واریز می شود.

عبدالله جلالیبا اشاره به اینکه سهمیه شهریور ماه در ساعت 24 روز سه شنبه در کارت های سوخت واریز می شود گفت: براساس تصمیم اتخاذ شده در جلسه کارگروه سوخت سهمیه بنزین شهریور ماه همانند ماه های گذشته ثابت و بدون تغییر است.
                  قائم مقام ستاد مدیریت و حمل و نقل سوخت کل کشور ادامه داد: براین اساس سهمیه بنزین نیمه یارانه ای 60 لیتر در نظر گرفته شده است و سهمیه سوخت موتور سیلکت ها نیز 25 لیتر و بدون تغییر باقی مانده است.
                  وی خاطرنشان کرد: در این کارگروه مشخص شد که قیمت بنزین نیز برای شهریور ماه ثابت خواهد بود به طوری که قیمت بنزین نیمه یارانه ای 400 تومان در هر لیتر و بنزین آزاد نیز 700 تومان و بدون تغییر است.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

یادگاری دولت احمدی نژاد

تين نيوز| اقتصاد ایران به فاصله 24 سال پس از پایان جنگ 8 ساله با عراق، بار دیگر وارد دوره دشوار دیگری شده است. به تعبیری برخی صاحبنظران دوره دشوارتری از روزگار جنگ.
                    بدیهی است که شیوه مدیریت اقتصاد کشور متناسب با تغییر شرایط باید تغییر کند. این تغییر به منزله این نیست که مدیریت اقتصاد کشور پیش از این موفق بوده، بلکه تاکید بر تغییر، جبر وضع موجود است. جبری که شاید سبب خیر شود و پایانی شود بر کوتاهی ها و تصمیم گیریهای غیر کارشناسی یا کم اندیشیده شده دولت. چرا که فرصت برای پرداخت هزینه ملی بابت آزمون و خطاهای مدیرانی که تجربه مدیریت بحران را ندارند، تمام شده است.
                    اما سوال اینجاست که این تغییر مدیریتی چگونه باید رخ دهد؟
                    بدیهی است که مقابله با هر دشواری ملی یا اجرای هر برنامه ملی نیازمند همراهی عمومی است. جز این باشد هر رویکرد ملی در مقام عمل با دست اندازها و توقف های ناگزیر مواجه می شود.
                    پس اولین شرط برای مدیریت موفق اقتصاد کشور در شرایط فعلی، گسترده تر کردن دامنه آن است. بدین معنا که دایره مشاوره های دولت باید گسترده تر شود.
                    در حال حاضر بسیاری از وزرا، مدیران و کارشناسان با سابقه ایران که بسیاری از آنها نیز تجربه مدیریت اقتصاد کشور در شرایط دشوار را دارند، در قید حیات هستند ولی اکثر آنها یا بازنشسته شده اند و یا از بدنه دولت رانده شده اند.
                    دشوار نیست اگر هر وزارتخانه اقتصادی برای خود تیمی از این جمع های عزلت گزیده برای مشاوره در تصمیم گیری های حساس کنونی گردآوری کند.
                    اگر فرض کنیم چنین باشد، مشارکت دادن طیف گسترده ای از صاحبنظران در گرداندن اقتصاد، بهترین راه برای کاهش هزینه های تصمیم سازی های دولت طی یکسال پایانی عمرش خواهد بود.
                    در همین حال بار انتقادها از عملکرد دولت کاهش خواهد یافت و دیگر برای گلایه های دولتمردان از مظلومیت در برابر منتقدان، نقطه پایانی پیدا می شود.
                    البته این اقدام یک پیش شرط اصلی دارد و آن این که دولت حساسیت بالای تصمیم گیری های اقتصادی طی روزها و ماه های آتی را درک کرده باشد و بپذیرد وقتی کارنامه درخشانی از تاریخی ترین دوران رونق نفتی کشور برجای نگذاشته، برای عبور از دشواری های فعلی نیازمند جلب گسترده اعتماد و مشارکت مدیران باسابقه نظام است.
                    چرا که در یکسال باقی مانده از عمر دولت این تنها قدم ممکن برای آشتی با منتقدان و برانگیختن روحیه همراهی و همکاری است. قدمی که یقینا یادگاری نیک از دولت دهم برای دولت های بعدی و اقتصاد ملی خواهد بود.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با بهره برداری از یک طرح جدید پتروشیمی، ایران به طور رسمی به جمع معدود کشورهای صادرکننده نخ پتروشیمی پلی استر جهان پیوست.
                      کارخانه 66 هزارتنی تولید نخ POY مجتمع پتروشیمی تندگویان در نخستین هاب پتروشیمی ایران در بندر ماهشهر به طور رسمی در مدار بهره برداری قرار گرفت.
                      به گزارش مهر، این طرح جدید پتروشیمیایی با وجود مشکلات متعدد در تامین برخی از کالا و اقلام یدکی راه اندازی شده است و هم اکنون آزمایش محصولات نشان می دهد که محصولات پلی استر تولیدی از استاندارد بالای تجاری برخوردار هستند.

در حال حاضر یک خط تولید از مجموع هشت خط تولیدی نخ پتروشیمی پلی استر راه اندازی شده است و پیش بینی می شود با تامین برخی از کالا و تجهیزات مورد نیاز هفت خط تولید باقیمانده هم در مدار بهره برداری قرار بگیرد.

گزارش شرکت ملی صنایع پتروشیمی حاکی از آن است که با راه اندازی کامل این طرح پتروشیمی در بندر ماهشهر، اولین محموله نخ پتروشیمی پلی استر ایران به بازارهای جهانی صادر شود.

پیش بینی میشود با بهره برداری کامل از این طرح توسعه پتروشیمی تندگویان، جایگاه صنعت نساجی ایران از نظر تامین مواد اولیه بهبود یابد.

مجتمع پتروشیمی تندگویان از سال 1377 در مدار بهره برداری قرار گرفته که تاکنون 2 فاز توسعه ای برای آن تعریف شده است.

در فاز اول توسعه این مجتمع پتروشیمی تولید انواع گریدهای پلی اتیلنی و اسید ترفتالیک در دستور کار قرار گرفته است و در فاز دوم توسعه این مجتمع پتروشیمی تولید گریدهای مواد اولیه تولید بطری، پنبه مصنوعی، نخ نساجی و الیاف هدف گذار شده است.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

بر اساس قانون، تمامی فعالیتهای اقتصادی مولد همچون تولیدات کشاورزی بدون فرآوری از پرداخت مالیات معاف هستند.
                        رییس سازمان امور مالیاتی کشور، با اعلام اینکه سهم درآمد مالیاتی نسبت به نفت در تولید ناخالص داخلی با افزایش مواجه شده است، گفت: سهم معافیت مالیاتی در تولید ناخالص داخلی کشور ۱۲ درصد است.

علی عسکری در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به اینکه تمامی فعالیتهای مستقیم تولیدی کشاوری، معدنی و صنعتی از پرداخت مالیات معاف هستند، اظهار داشت: بر اساس قانون، تمامی فعالیتهای اقتصادی مولد همچون تولیدات کشاورزی بدون فرآوری از پرداخت مالیات معاف هستند.

به گفته عسکری سرمایههای تولیدی موجب درآمد زایی و در نتیجه اشتغال شده و همین امر بر کاهش رشد تورم و افزایش درآمد مالیاتی تأثیر گذار است.

وی تصریح کرد: در صورتی که سرمایه گذاریها در بخشهای تولیدی متمرکز شوند، ضمن کاهش نقدینگی، رشد درآمد مالیاتی را در کشور شاهد بوده و باعث پویایی اقتصاد کشور خواهد شد.

معاون وزیر اقتصاد همچنین از افزایش سهم درآمد مالیاتی کشور نسبت به نفت خبر داد و گفت: در حال حاضر سهم امور گمرکی از در آمدهای دولت تنها ۱۰ درصد بوده و این در حالی است که بیش از ۴۵ درصد از درآمدهای دولت از محل مالیات و مابقی نیز از درآمدهای نفتی تأمین میشود.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

سودمند:
                          60 میلیارد تومان تسهیلات به صنایع تبدیلی خراسان شمالی اختصاص یافت
                          بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال جاری 60 میلیارد تومان تسهیلات به صنایع تبدیلی و تکمیلی استان اختصاص یافته است.
                          محمدعلی سودمند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در خراسان شمالی به طور کلی از حدود یک میلیون و 300 هزار تن انواع محصولات زراعی، دامی و باغی، علاوه بر میزان تازه خوری، خود مصرفی و ضایعات، مقدار زیادی مازاد وجود دارد که لازم است این میزان تبدیل و فرآوری شود.
                          وی افزود: به همین علت و بنا به اهمیت طرحهای صنایع تکمیلی و تبدیلی مقرر شده تا صنایع وابسته طرحهای کشاورزی که دارای مجوز تاسیس از وزارت جهاد کشاورزی هستند، به عنوان اولویت توسعه بخش در کشور، مشمول تخصیص حداقل 30 درصد از تسهیلات ابلاغی به استانها شوند.
                          سودمند تصریح کرد: بر این اساس از مبلغ 210 میلیارد تومان ابلاغ شده برای ارائه تسهیلات در بخش کشاورزی خراسان شمالی، حدود 60 میلیارد تومان به توسعه صنایع تکمیلی و تبدیلی اختصاص مییابد که این موضوع برای کسانی که بخواهند در این زمینه سرمایه گذاری کنند، فرصتی مناسب و استثنایی است.
                          وی اظهار داشت: این تسهیلات با 10 درصد سهم آورده شخصی و نرخ سود 7 درصد و با بازپرداخت و تنفس و اجرای 7 یا 8 ساله در اختیار متقاضیان قرار داده میشود.
                          این مسئول اضافه کرد: متقاضیان میتوانند پس از مراجعه به مدیریتهای جهاد کشاورزی و تقاضای کد آیسیک طرحهای اعلام شده، نسبت به اخذ جواز تاسیس از مدیریت صنایع کشاورزی استان اقدام کنند و پس از اخذ جواز تاسیس نیز برای دریافت تسهیلات به بانک عامل کشاورزی معرفی میشوند.
                          وی با بیان اینکه طرحهای صنایع تبدیلی به عنوان مکمل زنجیره کشاورزی میتوانند ارزش افزوده بالا، درآمدزایی مطلوب، اشتغال دائم و فصلی و کاهش ضایعات را در بخش کشاورزی ایجاد کنند، عنوان کرد: به طور کلی صنایع تبدیلی حلقه تکمیل کننده زنجیره ارزش و فعالیتهای پسین و پیشین بخش کشاورزی، صنعت و خدمات بوده و خراسان شمالی نیز به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی، شرایط مناسبی برای توسعه کمی و کیفی محصولات زراعی، باغی و دامی را دارد.
                          محمدعلی سودمند اولویت سرمایه گذاری صنعتی در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی در خراسان شمالی را انواع فرآوردههای انگور (سرکه، آب غوره، شیره، روغن کشی از هسته، ژله و مارمالاد و ...)، انبارهای فنی و سردخانه (بالای صفر، زیر صفر و c.a)، بسته بندی خشکبار و حبوبات و آجیل و نخودپزی، درجه بندی و بسته بندی میوه و سبزی جات، توسعه صنایع لبنی با فناوری نوین با بسته بندی جدید و نگاه صادراتی، فرآوردههای پیاز و سیب زمینی و محصولات جانبی، کشتارگاه صنعتی دام و ... ذکر کرد.
                          مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی همچنین قطعه بندی و بسته بندی و انجماد گوشت مرغ و گوشت قرمز، تبدیل ضایعات کشتارگاهی، کود آلی و زیستی و ورمی کمپوست، شوریجات و ترشیجات و مرباجات، انواع غذاهای آماده و ساندویچ و سالاد فصل، بسته بندی انواع بذر و ... را از دیگر اولویتهای سرمایه گذاری در بخش صنایع تکمیلی و تبدیلی خراسان شمالی ذکر کرد.

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در گفتگو با مهر اعلام شد؛
                            راهاندازی بزرگترین طرح بنزینسازی جهان/ توقف صادرات فرآورده نفتی صحت ندارد
                            معاون وزیر نفت از آغاز شمارش معکوس برای راهاندازی بزرگترین واحد بنزینسازی جهان در پالایشگاه نفت شازند خبر داد و اعلام کرد: توقف صادرات فرآوردههای نفتی ایران صحت ندارد.
                            علیرضا ضیغمی در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت راه اندازی طرح بنزین سازی rfcc پالایشگاه نفت امام خمینی شازند، گفت: در حال حاضر تمامی مراحل ساختمان و نصب این طرح بنزین سازی به پایان رسیده است.
                            مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی با اعلام اینکه در حال حاضر مراحل نهایی پیش راه اندازی این طرح بنزین سازی در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می شود تا چند روز آینده واحد rcd به عنوان پیش نیاز اه اندازی واحد عظیم بنزین سازی rfcc پالایشگاه نفت شازند در مدار بهره برداری قرار بگیرد.

معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه به فاصله 2 تا 3 هفته واحد بنزین سازی rfcc این واحد پالایگاهی راه اندازی خواهد شد، اظهار داشت: واحد rfcc پالایشگاه نفت شازند با ظرفیت تولید روزانه بیش از هشت میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو 5 اتحادیه اروپا بزرگترین واحد بنزین سازی جهان است.

این عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت با یادآوری اینکه با راه اندازی واحدهای rfcc و rcd، سیار واحدهای فرآیندی هم به بهره برداری خواهند رسید، تاکید کرد: هم اکنون مراحل نهایی راه اندازی تمامی این واحدهای فرآیندی در حال انجام است.

به گزارش مهر، یکی از مهمترین ویژگیهای طرح توسعه فاز دوم پالایشگاه نفت شازند راهاندازی نخستین طرح پتروپالایشگاهی ایران است و این کارخانه جدید از ظرفیت تولید روزانه هفت هزار و 500 بشکه پروپیلن برخوردار است.

افزایش ظرفیت پالایشی از روزانه 170 هزار بشکه به 250 هزار بشکه هم یکی دیگر از ویژگیهای این طرح پالایشگاهی کشور است ضمن آنکه در کنار کاهش میزان تولید نفت کوره به ازای افزایش تولید بنزین و گازوئیل از دیگر ویژگیهای این پروژه پالایشگاهی به شمار میرود.

ضیغمی در ادامه با تکذیب توقف صادرات فرآورده های نفتی ایران، تبیین کرد: با وجود افزایش تحریم ها اما صادرات فرآورده های مختلف نفتی ایران به بازارهای آسیایی و اروپایی در حال انجام است.

معاون وزیر نفت همچنین توقف سوآپ فرآورده های نفتی ایران همچون گازمایع و نفت کوره را از کشورهای حاشیه دریای خزر رد کرد و افزود: سوآپ فرآورده های نفتی از کشورهای حاشیه دریای خزر مطابق با برنامه در حال انجام است.

به گزارش مهر، با گذشت بیش از یک دهه از آغاز سوآپ فرآوردههای نفتی و به ویژه گازمایع و نفت کوره از کشورهای حاشیه دریای خزر، برای نخستین بار مسیر دریایی سوآپ گازمایع کشور در منطقه خزر راه اندازی شد.

تا پیش از پهلوگیری کشتیهای گاز بر حامل گازمایع، اکثر محمولههای سوآپ فرآوردههای نفتی از مسیر جادهای و توسط نفتکشهای جاده پیما انجام می شد.

با راهاندازی مسیر دریایی سوآپ گاز ایران در دریای خزر، حجم تردد نفتکش های جاده پیما به میزان قابل توجه ای کاهش مییابد که کاهش ترافیک و تصادفات جادهای، تقلیل اثرات سوء زیست محیطی و استهلاک جادهها و کاهش مصرف سوخت از مهمترین مزیتهای اقتصادی راه اندازی این کریدور دریایی است.

به عبارت دیگر، با راهاندازی این مسیر دریایی، بهجای استفاده از 60 تا 70 تریلی گازکش جاده پیمای 15 تا 18 هزار تنی، گاز مایع بهطور یکجا توسط یک فروند کشتی نفتکش تحویل تاسیسات تخلیه و بارگیری ایران در پایانههای حاشیه جنوبی دریای خزر می شود.

در سالهای گذشته شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی به منظور کاهش هزینههای انتقال نفت کوره و فرآوردههای نفتی از پالایشگاهها، تامین سوخت مایع 4 نیروگاه بیستون کرمانشاه، مفتح همدان، سهند آذربایجان شرقی و نکا را از محل سوآپ سوخت تامین کرده است.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

/آخرین تحولات میدانی سوریه/
                              ادامه پاکسازی مناطق مختلف سوریه / کشته و مجروح شدن دهها تروریست
                              خبرگزاری فارس: آخرین تحولات میدانی سوریه از ادامه پاکسازی مناطق مختلف شهر حلب و ریف درعا و همچنین ممانعت نیروهای مرزی از نفوذ تروریستهای مسلح از مرزهای لبنان به داخل سوریه خبر میدهد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، آخرین تغییر و تحولات جاری در عرصه میدانی سوریه تاکید میکند که ارتش سوریه همچنان به عملیات پاکسازی مناطق و شهرهای مختلف این کشور و پیگرد گروهکهای تروریستی مسلح ادامه میدهد.

براساس این گزارش، ارتش سوریه موفق شد، شمار از تروریستهای مسلح را در برخی مناطق حلب تحت پیگرد قرار دهند و شماری از آنها را کشته و زخمی کنند که در میان کشتهشدگان تروریستهایی از تابعیتهای عربی و غیر عربی نیز مشاهده میشد.

منابع آگاه میدانی در این ارتباط تاکید میکنند که این عملیاتهای امنیتی و میدانی ارتش سوریه با کمک و همکاری اهالی شهر حلب و اطلاعاتی انجام شد که درباره اماکن تجمع و حضور تروریستها و تحرکات آنها در در اختیار ارتش سوریه گذاشته شده بود.

از سوی دیگر از منطقه سیف الدوله نیز خبر میرسد که ارتش سوریه پاکسازی این منطقه از وجود تروریستهای مسلح را ادامه داده و در این ارتباط دهها تروریست را کشته و سلاحهای آنها را مصادره و سه بمب کار گذاشته توسط تروریستها را در شهر حلب منفجر کردند، بیآنکه خسارات جانی از خود برجای گذارد.

همچنین یگانهای ارتش سوریه دو مرکز تجمع تروریستهای مسلح را در نزدیکی مدرسه الکرامه و مسجد جامع در منطقه بستان القصر در حلب منهدم کردند و با گروهکهای تروریستی مسلح در منطقه «بوابه القصب» در منطقه الجدیده و بازار الصوف در حلب درگیر شده و دهها تروریست را به قتل رساندند.

اما در مناطق قسطل الحرامی و قسطل مشط و الشابورة و میدان التنانیر و الکلاسة و الانذارات و الحیدریه در حلب نیز نیروهای ارتش سوریه با گروهکهای تروریستی درگیر شده و ضمن وارد آوردن ضربات مهلک به آنها شماری از این تروریستها را کشتند.

اما در منطقه قدیمی حلب ارتش سوریه موفق شد، یک تک تیزانداز تروریست را دستگیر کند که با استقرار در بناهای مخروبه شهروندان سوری و نیروهای ارتش را هدف قرار میداد.

استان ریف درعا

اما در ریف درعا نیروهای امنیتی گروهکهای تروریست مسلح را در منطقه الحراک تحت پیگرد قرار داده و شماری از آنها را کشته و شمار دیگری را دستگیر کنند. منابع آگاه اعلام کردند که در میان کشتهشدگان روز گذشته «یاسر عدنان القطوف» و «محمد أحمد الحریری» و «حسام عبد اللطیف السلامات» از سرکردههای گروهکهای تروریستی نیز مشاهده میشدند.

همچنین در جریان درگیری نیروهای ارتش سوریه با گروهکهای تروریستی در شهر «الشیخ مسکین» در ریف درعا شماری از تروریستهای مسلح را کشتند که در میان کشته شدگان «انس حمید الدیری»، از سرکردگان این گروهکها نیز مشاهده میشد.

استان حمص

این درحالی است که نیروهای امنیتی سوریه بار دیگر مانع نفوذ گروهکهای تروریستی مسلح از مرزهای لبنان به خاک سوریه شدند.

یک منبع آگاه در استان حمص اعلام کرد: گروهکهای مسلح تروریستی قصد داشتند، شب گذشته از مناطق «الشبرونیه» و «ادلین» وارد سوریه شوند که با تحمل خسارت و بر جای گذاشتن مهمات به خاک لبنان فرار کردند.

این منبع در ادامه گفت: تروریستهای مسلح به نیروهای امنیتی سوریه در تلکلخ و منطقه الحصن حمله کردند.

این منبع افزود: نیروهای امنیتی سوریه نیز با تیراندازی به طرف تروریستها خسارتهای زیادی به آنان وارد کردند.

این درحالی است که خبرنگار فارس در دمشق دیروز از جلوگیری ارتش سوریه از ورود تروریستهای مسلح به زینبیه در دمشق و وقوع درگیریهای شدید بین ارتش سوریه و تروریستهای مسلح در این منطقه خبر داد.

انتهای پیام/++
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

اختصاصی مهر /
                                بخشنامه هایی که یکی پس از دیگری می آیند/ بخشنامه جدید برای ثبت سفارش کالا
                                خبرگزاری مهر- گروه اقتصادی: این روزها تعدد بخشنامه های صادره از سمت بانک مرکزی و سیستم ثبت سفارش کالا به گونه ای است که فعالان اقتصادی هر روز خود را با یک بخشنامه جدید شروع میکنند. اکنون هم بخشنامه جدید برای تغییر مجدد در ثبت سفارش کالا و شرایط آن، از سوی بانک مرکزی صادر شده است.
                                به گزارش خبرنگار مهر، "هر دم از این باغ بری میرسد..." این جمله گویای حال و روز این روزهای بانک مرکزی، سیستم ثبت سفارش و از همه مهمتر تجار و فعالان اقتصادی است که هر روز با تعدد بخشنامهها در مورد تخصیص ارز مرجع یا سیستم ثبت سفارش و دستورات بانک مرکزی مواجه هستند.بر این اساس، در بخشنامهای که به تازگی ابلاغ شده است، دستورات جدیدی را در مورد ثبت سفارش کالا و چگونگی انجام آن و استفاده از ارز مرجع در نظر گرفته شده است.متن کامل این بخشنامه به شرح ذیل است:"سازمانهای صنعت، معدن و تجارت کلیه استانهااحتراما پیرونامه شماره 2281/210/91مورخ 4/5/91 به اطلاع میرساند اصلاحیه ثبت سفارشات سیستم بانکی منوط به ارائه نامه بانک عامل مبنی بر:

1- انجام گشایش اعتباراسنادی، حواله یا ثبت برات اسنادی (با تعهدپرداخت بانک به صورت دیداری و یا مدت دار) و اعلام شماره مربوطه و عدم انقضای مهلت سررسید اعتبار اسنادی .

2- تائید بانک عامل مبنی بر اعلام پیش دریافت کل و یا بخشی از وجه اعتبار، برات یا حواله.

3- تصویر پشت و روی ثبت سفارش و پروفرمای مربوطه ممهور به مهر بانک عامل.
                                بدیهی است ثبت سفارشاتی که تعرفه آنها قبلا در ارز سیستم بانکی بوده و در حال حاضر در ارز غیرمرجع قرارگرفته اند، هرگونه تغییرات وفق مقررات جاری مشروط به رعایت موارد فوقالاشاره و بدون افزایش در ارزش، به شکل ثبت سفارش زمان افتتاح قابل اقدام جهت صدوراصلاحیه هستند.در ضمن هرگونه تغییر تعرفه و شرح کالا امکان پذیر نبوده و موارد استثناء با هماهنگی این دفتر، قابل اقدام است.شایان ذکر است ثبت سفارشات موصوف باید بدون هیچگونه خدشه ولاک گرفتگی به ویژه در قسمت اولویت کالایی صادرشده باشد و در غیر اینصورت از درجه اعتبار ساقط و قابلیت بهرهبرداری در شبکه بانکی را نخواهد داشت."

نظر

در حال کار...
                                X