اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alirezasa
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 508

با قدرت تا وقتی که لازم است از ژوزه حمایت می*کنم
    رویانیان*: کریمی می*ماند/ عامل فتنه*گری در پرسپولیس مشخص شد

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به علی کریمی به هیچ قیمتی رضایت*نامه نمی*دهم و او در پرسپولیس می*ماند.

محمد رویانیان در گفت*وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، ابتدا در خصوص اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه باید به هواداران بگویم عامل فتنه و مشکلات و حاشیه*سازی بین بازیکن و مربی را در پرسپولیس پیدا کردم. همه افرادی که قصد تخریب تیم ما را داشتند و می*خواستند از آب گل*آلود ماهی بگیرند را پیدا کردم و به همین خاطر خدا را شکر می*کنم.

وی افزود: این افراد به دنبال تحریک عوامل مختلف تیم ما بودند و خود را به اصطلاح پرسپولیسی* می*دانند اما کور خوانده*اند و به آنها تذکر می*دهم که مراقب رفتارهای خود باشند.

رویانیان ادامه داد:* این آقایان در تیم*های شهرستانی حضور دارند و دوست دارند که خود را به تیم پرسپولیس بچسبانند اما آقایان، شما پرسپولیسی* نیستید و دوست دارید به این تیم لطمه بزنید. در صورتی که برخی از اتفاقات و حرف*هایتان را تکرار کنید نام شما را به هواداران پرسپولیس خواهم گفت. امیدوارم این روند را کنار بگذارید چون به نفع خودتان است.

رویانیان با حمایت از مانوئل گفت: تا وقتی که لازم باشد با قدرت از ژوزه حمایت خواهم کرد تا انشاءالله پرسپولیس موفق شود.

وی در خصوص علی کریمی نیز گفت: به علی کریمی به هیچ عنوان رضایت*نامه نمی*دهم که از ما جدا شود. خیال همه راحت باشد. اگر کریمی تا آخر فصل هم اختصاصی تمرین کند، حامی او خواهم بود و او پرسپولیسی* می*ماند. با جدایی او از پرسپولیس صد در صد مخالفیم و همه بدانند به کریمی رضایت*نامه نمی*دهم که برود. او پرسپولیسی است.

وی افزود: علی کریمی خوش تکنیک باید بداند که برخی رفتارهای خود را با مربی تیم باید اصلاح کند. همه باید به هم کمک کنند تا پرسپولیس به روزهای اوج خود برسد و فتنه*گرانی که فقط از نام پرسپولیس استفاده می*کنند، مثل همیشه به در بسته بخورند. من به این عزیزان که فقط دوست دارند با برخی صحبت*ها تیم را دچار مشکل کنند، می*گویم سکوت کنید.

رویانیان خاطرنشان کرد: امیدوار هستم پرسپولیسی*ها در بازی*های آینده از بازی مقابل سایپا بهتر و روان*تر بازی کنند تا انشاءالله به 3 امتیازهای لازم هر بازی برسند و باعث شود که مجددا هواداران خوشحال و دل*شاد شوند.

مدیرعامل پرسپولیس درباره حضورش در اردوی تیم ملی ایران نیز گفت: بر حسب وظیفه امروز در جمع ملی*پوشان حضور پیدا کردم تا روحیه*ای به جوانان پر*آوازه و پر استعداد کشورمان بدهم. امیدوارم که انشاءالله روز 25 مهرماه با حضور خیل عظیم مردم به طوری که حتی جای سوزن انداختن در ورزشگاه آزادی نماند، هواداران ما با پرچم 3 رنگ ایران تیم ملی را حمایت کنند و یار و یاور تیم ما باشند تا انشاءالله بتوانند با یک برد شیرین در مقابل کره جنوبی راه رفتن به جام جهانی را هموار کنند. حیف است با پتانسیلی که داریم به جام جهانی نرویم.

وی در پایان خطاب به برخی افراد که درباره پرسپولیس در چند وقت گذشته اظهار نظر کرده*اند، گفت: دوست ندارم به هر مسئله*ای جواب بدهم اما آقایان، ما دایه مهربان*تر از مادر نمی*خواهیم. ما می*دانیم که با بچه*های خودمان باید چه کاری انجام بدهیم و کار خود را بلد هستیم. بهتر است شما که در یک تیم شهرستانی هستید به کار خود رسیدگی کنید چون این بهترین کار است. من از هواداران می*خواهم که به گوش باشند و از برخی حرف*های آنها گوش ندهند و یار و یاور پرسپولیس باشند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910714000415

نظر

• alirezasa
      عضو فعال
      • Jun 2012
      • 508

علیزاده طباطبایی خواستار شد
      وزارت خارجه از حقوق شهروندی «مهدی هاشمی» در برابر کانادا دفاع کند

خبرگزاری فارس: وکیل مهدی هاشمی از وزارت امور خارجه خواست که از حقوق شهروندی موکلش به عنوان تبعه جمهوری اسلامی در برابر کانادا دفاع کند.

سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت*وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اظهار داشت: پرونده مهدی هاشمی در کانادا توسط فردی به نام هوشنگ بوذری مفتوح شد که قبلا در وزارت نفت بوده و پس از استعفا از مسئولیت، اقدام به همکاری با بیگانگان کرده بود.

وی افزود: این فرد ابتدا به اتهام جاسوسی دستگیر و بعد از تبدیل اتهامش به فروش اطلاعات به بیگانگان با قرار وثیقه آزاد شد و از کشور فرار کرد و در آمریکا شکایتی علیه مهدی هاشمی و دو نفر از مقامات کشورمان طرح کرد.

علیزاده طباطبایی اضافه کرد: بوذری حدود 8 سال شکایت خود را در آمریکا پیگیری کرد اما وقتی دادگاه*های آمریکا اعلام عدم صلاحیت کردند، مجددا در کانادا علیه مهدی اقامه دعوا کرد که البته آنها هنوز وارد رسیدگی به موضوع نشدند.

وکیل مهدی هاشمی گفت: پس از صدور دادخواست برای موکلم که طی آن بوذری خواستار جبران ضرر و زیان شده بود، مدارک مربوط به بازجویی*های وی و رأی محکومیتش به اتهام پرداخت رشوه و اخذ پورسانت را به کانادا ارائه کردیم.

علیزاده طباطبایی افزود: حتی مهدی هاشمی می خواست برای دفاع از خودش به کانادا برود اما به او ویزا ندادند و در نتیجه بعد از مطالعه و بررسی پرونده، لایحه دفاعیه ارائه کردیم.

وی بر همین اساس از اداره حقوقی وزارت امور خارجه خواست که با ارائه مستندات، از حقوق شهروندی مهدی هاشمی به عنوان تبعه جمهوری اسلامی ایران دفاع کند.

این وکیل دادگستری اظهار داشت: پس از دستگیری «رکسانا صابری» سفارت ژاپن با بهترین وکلای ایرانی تماس گرفت و خواستار دفاع آنها از تبعه خود شد و در نهایت هم او را با آن اتهام سنگین با وثیقه آزاد کرد.

علیزاده طباطبایی تصریح کرد:* وقتی چند تبعه آمریکایی و انگلیسی در ایران به اتهام جاسوسی دستگیر شدند، آنها با گرفتن بهترین وکلا و انجام رایزنی*های سیاسی به دفاع از اتباع خود پرداختند.

وی در پایان با اشاره به طرح اتهامات واهی به اتباع ایرانی به دلیل انتقام*گیری*های سیاسی گفت: انتظار می*رود وزارت امور خارجه هم اینگونه از حقوق شهروندان*مان در خارج از کشور دفاع کند.
      http://www.farsnews.com/

نظر

• alirezasa
        عضو فعال
        • Jun 2012
        • 508

پس از حضور در تمرین تیم ملی
        رویانیان به کیروش و کریمی چه گفت؟

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، در تمرین صبح امروز تیمملی حضور یافت و با استقبال گرم کارلوس کیروش و ملیپوشان روبرو شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد رویانیان به منظور حمایت از تیم ملی در آستانه بازی حساس برابر کره جنوبی در تمرین صبح امروز ملی پوشان در ورزشگاه آزادی حضور یافت.

کیروش سرمربی تیم ملی به محض حضور رویانیان به سمت مدیر عامل پرسپولیس رفت و او را در آغوش گرفت. کیروش نیز ضمن استقبال از حضور رویانیان خواستار حمایت همه جانبه هواداران پرسپولیس در آستانه بازی با کره جنوبی شد.

محمد رویانیان به کیروش تاکید کرد باشگاه پرسپولیس و هوادارانش در بازی با کره جنوبی با تمام وجود در کنار تیم ملی خواهند بود و برای حمایت از تیم ملی از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.

رویانیان با خنده به کیروش گفت: اگر کمک بخواهید حاضرم در زمین هم به شما کمک کنم. کیروش هم در پاسخ گفت: شما و آقای کفاشیان با توجه به قد و قامتی که دارید می توانید مدافع میانی بسیار خوبی برای تیم ملی باشید، به ویژه که شکم هم ندارید و برای این پست می توانید موثر واقع شوید.

کیروش صحبت های دیگری هم با رویانیان داشت و پس از آن مدیر عامل پرسپولیس از سرمربی تیم ملی خواست که به امور تمرینی تیم رسیدگی کند و از ابراز لطف کیروش تشکر کرد.

در این تمرین بازیکنان تیم ملی و حتی ملی پوشانی که در پرسپولیس حضور ندارند به سمت رویانیان آمده و گفت و گوی گرمی با مدیر عامل پرسپولیس داشتند.

در این میان دیده بوسی گرم علی کریمی و رویانیان توجه همه را به خود جلب کرده بود. کریمی به سمت رویانیان آمد و مدیرعامل پرسپولیس را به گرمی در آغوش گرفت.

گفت و گو عاطفی و گرم رویانیان و کریمی به گونه ای بود که اندک خبرنگاران حاضر در تمرین سعی می کردند از جزئیات آن مطلع شوند.

رویانیان به کریمی گفت: روحیه ات را حفظ کن و به مسائلی که اخیرا به وجود آمده زیاد فکر نکن. شما یکی از وزنههای تیم ملی هستی و ما انتظار داریم یکی از بهترین بازیهایت را برابر کره جنوبی نشان بدهی. در مورد پرسپولیس هم باید بگویم این تیم خانه شماست. به خویشتنداریات ادامه بده و من نیز تلاش می کنم تا این مشکل حل شود.

مدیرعامل پرسپولیس به کریمی گفت: باید کاری کنیم تا حرمتها حفظ شود و رابطه مربی و بازیکن مثل رابطه پدر و فرزندی باشد. کریمی نیز در پاسخ گفت: ممنونم که به تمرین تیم ملی آمدید و باعث دلگرمی ملی پوشان شدید.

رویانیان در پایان این تمرین با تک تک بازیکنان ملی پوش دقایقی صحبت کرد و سعی می کرد حضورش باعث نشاط و شادابی در اردوی تیم ملی شود.

محمود سالارکیا رییس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس رویانیان را در این تمرین همراهی می کرد

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

آرامش به مرز ترکیه-سوریه بازگشت

خبرگزاری فارس: در حالی که مرز ترکیه و سوریه طی چند روز اخیر به دلیل حملات متقابل دو کشور، متشنج بود، اما روز جمعه آرامش به این منطقه بازگشت.

به گزارش فارس، روز چهارشنبه رسانهها و خبرگزاریهای مختلف از حمله خمپارهای از خاک سوریه به یکی از روستاهای مرزی ترکیه خبر دادند.

براساس این گزارش، دراین حمله 5 شهروند ترک کشته و چندین نفر دیگر زخمی شدند، دمشق با انتشار این اخبار ضمن ابراز همدردی با خانوادههای قربانیان، اعلام کرد که این حمله را افراد ناشناس انجام دادهاند و دستگاههای ذیربط تحقیقات خود را برای شناسایی عاملان این حادثه آغاز کردهاند.

ترکیه نیز که از ابتدای آغاز ناآرامیها در سوریه، پناهگاه و اردوگاه آموزشی مخالفان دولت سوریه بوده، در اقدامی تلافیجویانه چندین منطقه مرزی سوریه را بمباران کرد.

پس از گذشت دو روز، جمعه آرامش به مناطق مرزی ترکیه با سوریه بازگشت و خبری از درگیریها در این منطقه مخابره نشده است.
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در گفتوگو با فارس اعلام شد
            جزئیات جدید از دلایل بازداشت ۱۶ متهم به اخلال در بازار ارز
            خبرگزاری فارس: تحقیقات از ۱۶ متهم اخلال در بازار ارز آغاز شده است و مشخص شد که فقط یکی از این متهمان یک هزار میلیارد تومان گردش مالی خرید و فروش ارز داشته است و برخی متهمان نیز خرید و فروش صوری ارز داشتهاند.

یک منبع آگاه در دادستانی در گفتوگو با خبرنگار قضایی فارس با اشاره به دستگیری 16متهم اخلال در بازار ارز اظهار داشت: تحقیقات از این افراد آغاز شده است.

وی با بیان اینکه فقط وضعیت یک نفر از این افراد مبنی بر گردش مالی یک هزار میلیارد تومانی به عنوان نمونه اعلام شده است، گفت: اما وضعیت تمام این افراد تقریباً مثل هم است و چیزی حدود 16 هزار میلیارد تومان گردش مالی داشته است.

این منبع آگاه در دادستانی خاطرنشان کرد: متهمان افرادی بودند که با اجیر کردن عدهای دیگر اقدام به خرید و فروش صوری ارز میکردند.

وی افزود: تحقیقات از این متهمان آغاز شده است اما هنوز مرجع رسیدگیکننده به اتهامات آنها مشخص نشده است.

به گفته وی این 16 متهم روز چهارشنبه دستگیر شدهاند.

تلاش خبرنگار فارس برای مصاحبه با سایر مقامات قضایی در این زمینه بی نتیجه ماند و آنان با استاد به این ماده قانونی که اظهار نظر درباره پرونده متهمان در مراحل تحقیقات مقدماتی جرم است. از هر گونه اظهارنظر در این مورد خودداری کردند.

انتهای پیام/
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

نتایج نظرسنجی نشان داد
              اکثر مردم روسیه از عملکرد پوتین در پست ریاستجمهوری راضی هستند
              خبرگزاری فارس: 72 درصد از شهروندان روسی از عملکرد "ولادیمیر پوتین" بعنوان رئیسجمهور رضایت داشته و به عقیده 50 درصد مردم در کل طول دوران ریاستجمهوری وی تغییرات مثبت در روسیه به مراتب بیشتر از اقدامات ناموفق به چشم میخورد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه «وزگلاد»، نتیجه نظرسنجی انجام شده از سوی بنیاد سنجش افکار عمومی روسیه حاکی از آن است که عملکرد"ولادیمیر پوتین" در مقام ریاستجمهوری روسیه از سوی 72 درصد از شهروندان روسی مورد تایید قرار گرفته است.

در این بین تنها 19 درصد از سئوال شوندگان ارزیابی منفی از اقدامات پوتین داشتند که بیشتر در مناطق شهرهای بزرگ (تا 27 درصد) و در شماری از مردان (تا 25 درصد) به چشم میخورد.

این نظرسنجی در تاریخ 30-29 سپتامبر در 43 نقطه مسکونی در مناطق مختلف فدراسیون روسیه صورت گرفت که نتیجه آن امروز، جمعه منتشر شد.

به عقیده 50 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی، از سال 2000 ، زمانی که ولادیمیر پوتین کار خود در بالاترین پست در کشور را آغاز کرده، دستاوردهای مثبت وی به مراتب بیشتر از ناکامیهای وی بوده است. این افراد بعنوان نمونه به افزایش دستمزدها، افزایش حقوق بازنشستگی، حل مشکلات اجتماعی، تقویت ثبات در داخل کشور و موفقیت سیاست خارجی اشاره کردهاند.

21 درصد از سئوال شوندگان نظر متفاوتی دارند. این عده از جمله عدم موفقیتهای پوتین به کم بودن دستمزدها و حقوق بازنشستگی، افول اقتصادی، رشد فساد مالی، سیاست بد اجتماعی، عدم حل مشکلات اجتماعی و رشد قیمتها اشاره کردهاند.

طبق نظر 27 درصد از شهروندان روسی در نتیجه عملکرد پوتین در سمت ریاستجمهوری تغییرات مثبتی در سیاست خارجی روسیه بوجود آمده است. 20 درصد از سئوال شوندگان چنین نظری را در مورد سیاست اجتماعی و اقتصادی روسیه داشته و 38 درصد به تغییرات مثبت در عرصه کشاورزی و 21 درصد در تولیدات صنایع اشاره کردهاند.
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• میرحسین
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 95

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                خدا بیامرزه مرحوم آیت الله طالقانی رو ( تنها کسی که بعنوان یک روحانی روشنفکر که از زمان خودش جلوتر بود را قبول دارم) همون اول انقلاب گفت هر خانه ای به توالت نیاز داره و هر کشوری به چنین مراکزی! ما حالا اسمشو میگذاریم مرکز فساد!
                جمهوری اسلامی مدعی اخلاقیات سی و چند سال فرصت داشت که اثبات کنه چطوری میشه بدون این مراکز اصول اخلاقی را حفظ کرد و چیزی که ما امروز شاهد هستیم فروپاشی بنیاد خانواده ها ، روابط پنهانی و غیر بهداشتی و غیر قابل کنترل در جامعه و تجاوز های بی وقفه و حتی گروهی ، در اثر پاک کردن صورت مساله های جنسی است!
                نمی خوام وارد این بحث بشم این موضوع موافق و مخالف خودشو داره فقط میخوام بگم که این طرز فکر خیلی سریع مخالف فکری خودشو در غالب فساد انگیز متهم میکنه در حالیکه همزمان شاهد اوج فساد در کشور خودمون هستیم!!
                خدا اونروز رو نیاره که کشور ما از این مراکز داشته باشه مطمءن باشید هر کسی تو هر جایگاهی بخواد از این حرفا بزنه ملت خردش میکنه ما شاید به بعضی مسایل معترض باشیم ولی هیچوقت حاضر نیستیم از دین وشرفمون بگذریم و همه رو در چارچوب اسلام و راه پیامبر عظیم الشان (ص) وامامان معصوم (ع) میخوایم
                [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5095

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  اینایی که شما گفتید همه ناشی از بی دینیه ........وسلام .....ربطی به اسلام نداره .....مسلمان واقعی از این کارا نمیکنه ........حرام خدا رو حلال و حلال خدا رو حرام نمیکنه ....حد و مرزها همه در قران امده ....ما عمل نمیکنیم مشکل از خودمونه .........از اسلام کامل تر دینی پیدا نمیکنید ..........
                  کی گفته فساد در غرب کمه؟؟ این تجاوزات اونجا عادی شده به چشم نمیاد .........اینجا چون هنوز در ملا عام نشده به چشم میاد .........وارد جزییات نشیم بهتره ........
                  در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                  خدا اونروز رو نیاره که کشور ما از این مراکز داشته باشه مطمءن باشید هر کسی تو هر جایگاهی بخواد از این حرفا بزنه ملت خردش میکنه ما شاید به بعضی مسایل معترض باشیم ولی هیچوقت حاضر نیستیم از دین وشرفمون بگذریم و همه رو در چارچوب اسلام و راه پیامبر عظیم الشان (ص) وامامان معصوم (ع) میخوایم

فکر کنم اشتباه کردم اصلا وارد این موضوع شدم چون داره ادامه دار میشه....
                  میثم جان اولا من نگفتم اسلام! گفتم جمهوری اسلامی .
                  دوما من اصلا در مورد دین و بی دینی صحبت نمی کنم! به قول شما میگی ما خودمون اجرا نمی کنیم ! من دنبال این چراها هستم. چرا اجرا نمی کنیم یا خلافشو میریم!
                  در مورد فساد در غرب نه واقعیت اینه که خلاف حرف تو هست. اتفاقا در اونجا علنی شده ، به همون تعدادی که تلویزیونهای ما سریعا با رخدادن هرکدومش یکفته در موردش صحبت میکنند و بعنوان سند انحطاط غرب ارائه میدهند اما در بغل گوش خودمون......خوشمون بیاد یا نیاد فساد هرجاییکه پنهانش کنند بیشتر و مخوف تر هست. هنوز از عمق فاجعه ای که درونش هستیم خبر نداری و نمی خوام بیشتر از اینهم بازش کنم و باعث ترس و نگرانی دیگران بشم. از اینکه بدونند میزان جرم و جنایت و تجاوز در کشور ما تا چه میزان بالا و بسیار نابهنجار شده

من متاسفانه قادر نیستم در مورد مسائل خصوصا این نوع مسائل اخلاقی بازتر و شفاف تر صحبت کنم وقتی که همه چیز را از منظر دین میبینیم! وقتی که خودمون دور خودمون پیله میپیچیم دیگه من واسه چی بیام داد بزنم سرتونو از پیله در بیارید که درختی که روش پیله کاشتید از ریشه خشک شده و هرآن سقوط میکنید. یادمون باشه...اگر پیله ای هم میپیچید درون پیله بزرگ شویم و روحمان را رشد دهیم تا در زمانش...پیله را بشکافیم و از پس آن بالهای رنگیمان را برافشانیم و به آسمان پرواز کنیم. تمام اصول انسانی و اخلاقی که در طول سالیان پیامبران خدا تلاش کردند به انسانها تفهیم کنند برای همین بوده که ما را وادار به تفکر کنند.
                  میثم گاهی اوقات باید فارغ از تلاشهای دنیویمون ، دور از چارتها و تحلیلها واسه خودمون وقت بگذاریم و فکر کنیم....شاید دیگر زمان زیادی تا بسته شدن دروازه نمونده باشه و نتونیم به موقع از پیله به در آییم و پرواز کنیم.
                  عالیجناب مهدی قبل از ظهورش به یک انفجار بزرگ آگاهی نیاز دارد در کل جهان در تمام نقاط ، از شرق و غرب ، بی دین و دیندار ...وگرنه در پس کلمات میمانیم.

من همینجا به این بحث خاتمه میدم ، چون زمان و مکان را برای پذیرش باورهایم مناسب نمیبینم.
                  با تشکر
                  آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/10/05, 19:46.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

کد خبر: ۲۳۴۹۷۹تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۰
                    صفحه نخست » اجتماعی
                    ایران به رتبه چهارم "طلاق" رسید!
                    ناگفته پیداست که در اینصورت با آمار و ارقام متعجب کننده ای مواجه خواهیم بود، چرا که کاهش نرخ ازدواج، افزایش آمار طلاق، افزایش خانواده های تک نفره و ...، همه و همه موید کاهش شکل گیری خانواده در سطح کشور بوده و دورنمای خوبی برایمان ترسیم نخواهند کرد.
                    تابناک: رشد فزاینده آمار طلاق در کشورمان سبب شده که پس از آمریکا، دانمارک و مصر، چهارمین کشور پرطلاق دنیا محسوب شویم؛ آماری بسیار ناخوشایند که برای مقابله با اثرات جنبی آن گاه به دنبال تقویت ازدواج موقت و یا قانونی کردن چند همسری هم هستیم اما ظاهرا فراموش کرده ایم که به دنبال ریشه اش در ازدواج و مسائل مرتبط با آن بگردیم.

انگار "با لباس سفید به خانه بخت رفتن و با لباس سفید بیرون آمدن" مربوط به گذشته های خیلی دور است، چراکه متاسفانه امروزه حقیقت تلخ "طلاق" به تمام خانواده های ایرانی ورود پیدا کرده و به ندرت کسی می تواند ادعا کند که در خانواده شان نشانی از این پدیده وجود ندارد؛ پدیده ای قبح شکسته که ممکن است گاه به مناسبتش جشن هم برگزار شود!

چند سالی است که طلاق در کشورمان مي تازد. این را آماری می گوید که بی توجه به طرح های عجولانه و دم دستی مسئولان مانند «راه اندازي ازدواج موقت در دانشگاه ها»، «ازدواج آسان» و ... روز به روز بالاتر از ماه ها و سال هاي قبل قرار گرفته و در مقابل آن، آمار ازدواجی مطرح می شود که آن هم روند نزولي در پيش گرفته است.

بر پایه آمار و اسناد سازمان ثبت احوال، در سال 90، 874 هزار و 792 واقعه ازدواج و 142 هزار و 841 واقعه طلاق در كشور به ثبت رسيده (نسبت ازدواج به طلاق: 6.1) که اگر این اعداد را نسبت به سال ۸۹ قیاس کنیم، با رشد 4.1 درصدی طلاق و کاهش 1.9 درصدی ازدواج روبرو خواهیم شد؛ افزايش و كاهشي كه فراتر از نمودارهاي آماري و در دل خود افزايش آمار زنان سرپرست خانوار، كودكان بي سرپرست، بيكاران، جويندگان كار، مستاجران و فراتر از همه رشد اختلالات روحي و رواني را به دنبال دارد.

این در حالی است که بررسي روند «نسبت ازدواج به طلاق ثبت شده» در سه ماهه اول سال 91، با نشان دادن نسبت 6.4 بیانگر استمرار این روند بوده و نشان می دهد که در مقابل تقريبا هر شش ازدواج ثبت شده در كشور يك طلاق هم به ثبت رسيده است؛ آماری میانگین که در استانهای تهران و البرز به پايين ترين ميزان خود رسیده (تقريبا به ازاي هر سه ازدواج يك طلاق)، در استانهاي سمنان، قم، اصفهان، مازندران و مركزي، هم وضعيت چندان مناسبي نداشته (تقريبا به ازاي هر پنج ازدواج ثبت شده يك طلاق) و در استانهاي سيستان و بلوچستان، كهگيلويه و بويراحمد، چهارمحال بختياري بهترین وضعيت در سطح کشورمان را نشان می دهد.

آمارهاي مربوط به ازدواج و طلاق سال 1390 با نسبت 1/6 هم روند مشابهي را نشان مي دهد. روند نسبت ازدواج و طلاق ثبت شده طي سال هاي 1383-1389 نيز بيانگر اين است كه اين نسبت با در پيش گرفتن روند نزولي، از 8/9 در سال 83 به 4/5 در سال 89 رسيده است. در سال 83 در مقابل هر طلاق 8/9، در سال 84 در مقابل هر طلاق 4/9، در سال 85 در مقابل هر طلاق 3/8، در سال 86در مقابل هر طلاق 4/8، در سال 87 در مقابل هر طلاق هشت مورد، در سال 88 در مقابل هر طلاق 1/7 و نهايتا در سال 89 در مقابل هر طلاق 5/4 ازدواج به ثبت رسيده است.

تمامی این آمار و ارقام در حالی مطرح می شود که آمار تجمیعی این پدیده و پدیده های مرتبط با آن در دست نیست؛ به عبارتی بهتر، برای درک بهتر وضعیت جامعه چه بسا بهتر است که آمارهای مربوط به افزایش طلاق و کاهش نرخ ازدواج در سالهای متوالی را با توجه به نمودارهای ترکیب جمعیتی، بررسی کرده و دریابیم که چه درصدی از افراد بالغ به ازدواج رسیده و کارشان به طلاق کشیده نمی شود تا به این روش، میزان ازدواج های پایدار را ارزیابی کنیم.

ناگفته پیداست که در اینصورت با آمار و ارقام متعجب کننده ای مواجه خواهیم بود، چرا که کاهش نرخ ازدواج، افزایش آمار طلاق، افزایش خانواده های تک نفره و ...، همه و همه موید کاهش شکل گیری خانواده در سطح کشور بوده و دورنمای خوبی برایمان ترسیم نخواهند کرد.

بدین ترتیب سلسله اتفاقاتی کلید می خورد که به مثابه زنجیر، با نرخ ازدواج و طلاق و به طور کلی، شکل گیری نهاد خانواده در آمیخته و از قوت و ضعف آن تاثیر می پذیرند؛ بروز ناهنجاری هایی مانند درصد بالای اختلالات روانی، افسردگی، روسپی گری، کیف بری و سرقت، اعتیاد و ... روی ناخوش همین ماجراست، هرچند که روابط حاکم بر جامعه کاملا پیوسته و مسلسل وار بوده و همزمان هم تاثیرپذیرند و هم تاثیرگذار و شاید تشخیص علت و معلول بودن برخی ناهنجاری ها آسان نباشد.

به عبارت دیگر عواملی چون فقر، طلاق، افسردگی، اعتیاد و ... عواملی اند که نمی توان گفت کدام علت است و کدام پیامد. در جامعه پیچیده انسانی هر ناهنجاری می تواند به معضلی تبدیل شود؛ حال یا طلاق باعث اعتیاد، فقر و افسردگی شود یا مشکل اقتصادی، افسردگی یا اعتیاد به طلاق بیانجامد.

با وجود چنین آمار و پیامدها و آسیب های ناشی از طلاق، مهم است که بیش از پیش در پی کاهش آن برآییم. این بدان معنا نیست که کوششی در این زمینه صورت نمی گیرد، اما جا دارد که بپرسیم چرا با وجود پرداختن رسانه ها و نشریات به علل و عوارض و تبعات ناشی از طلاق، روز به روز آمار بر آن افزوده می شود؟

تفاوت امروز و دیروز در این است که امروزه علل طلاق نیز افزایش یافته و روند زندگی اجتماعی به سمتی سوق پیدا کرده است که موجبات تفرقه و ازهم گسستن ها را بیستر می کند. از یک سو مواردی مانند بدآموزی های مطرح در فیلم ها و سریال ها، رواج تکنولوژی، ورود زنان به عرصه های مردانه بازار کار و خلاصه برهم خوردن تعادل و جایگاه زن و مرد از علل امروزی به شمار می روند که از سوی دیگر با رنگ باختن ارزشهای جامعه تقویت می شوند.

دکتر امان اله قرایی مقدم، کارشناس آسیب های اجتماعی در تحقیقاتش به این نتیجه نائل آمده که حداقل 16-17 مورد صرفا اجتماعی در بروز طلاق موثر است. عواملی چون دو ساختی شدن جامعه، عدم شناخت و آشنایی صحیح و کافی به هنگام ازدواج، نوع شغل زنان، دخالت اطرافیان ، تفاوت نامعقول سنی زوجین و اختلاف میزان تحصیلات و ... را می توان برشمرد.

وی براین باور است که از آنجا که شیوه رادیو و تلویزیون اثربخش نبوده و تنها می بایست از طریق کتاب های درسی و از دوران مدرسه نسبت به کاهش طلاق بایدامیدوار بود.

در این میان به یک دسته بندی برای عوامل طلاق بر می خوریم که عوامل موثر را در 5 دسته ذیل طبقه بندی می کند:

1- عوامل قانونی: به عنوان مثال قوانین مربوط به مهریه که نه تنها نتوانسته به بقا ازدواج ها نائل آید بلکه گاه بهانه ای شده برای گریز از ازدواج و حتی کسب و کار برخی زنان سودجو که ولو بسیار اندک هم باشد، اثرات سو زیادی بر روان جامعه تحمیل خواهد کرد.

2- عوامل روانشناختی: در اصل عدم تفاهم و سازگاری که می تواند از تفاوت فرهنگ ها و تربیت ها نشأت بگیرد و یا عدم تمایل یکی از طرفین قبل از ازدواج، ازدواج اجباری، عدم بلوغ اجتماعی، اختلالات روانی و عاطفی( افسردگی و ...).

3- عوامل اقتصادی: من جمله فقر و بیکاری (که به شدت در هم تنیده شده اند) که خود باعث درگیری های ذهنی و کم طاقت شدن، زود رنج شدن و از کوره به در رفتن و ... خواهد شد.

4- عوامل ارتباطی: ارتباط با خانواده های طرفین ونگرش های متقابل بین فرد با خانواده همسرش.

5- عواملی مانند بیماری و ناباروری، مسائل جنسی، فاصله طبقاتی و رتبه های تحصیلی... .

بدین ترتیب با مولفه هایی مواجه هستیم که یا کمتر مورد توجه قرار گرفته و ریشه یابی شده اند و یا از فرط ساده انگاری، به کل مغفول مانده اند؛ به عبارتی بهتر، درصد چشمگیری از طلاق ها به معیارهایی بر می گردد که زوجین قبل از ازدواج مد نظر داشته اند اما با پا گذاشتن به عرصه زندگی مشترک، دریافته اند که مسائلی بس موثرتر و مهمتر از آن پیش فرضهای اولیه شان هم وجود دارد.

اینجاست که کارشناسان بر اساس آن به آموزش های قبل از ازدواج تاکید دارند. این موضوع نیاز به یک باور عمومی و فرهنگ سازی داشته که بخشی از آن باید در خانواده ها به صورت جدی به آن پرداخته شود و بخش فراگیرتر آن باید از طریق رسانه های عمومی و با همت دولت و کارشناسان امر به آن پرداخته شود تا شاید از این طریق بتوان جوانان را قبل از ازدواج به یک شناخت درست از فلسفه این واقعه رساند و امید بست که در سایه آن، شاهد کمتر شدن مراجعات گسترده بعدی به دادگاه های خانواده باشیم.

شاید درک این نکته ساده که محکم کردن ادله یک ازدواج مانع از تبدیل آن به طلاق خواهد شد، کلیدی باشد که در جامعه امروزمان گم شده، وگرنه نه برای رونق ازدواج به دنبال خلق شیوه های جدید و یا استفاده از سایت های همسریابی می رفتیم و نه برای کاهش اثرات جانبی ناشی از شکست ازدواج (بخوانید طلاق!) به نعل وارونه زدن و راهکارهایی مانند قانونی کردن چند همسری می رسیدیم!
                    بازدید از صفحه اولارسال به دوستان نسخه چاپی

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

ائمه جماعات سراسر کشور با تاکید بر اینکه دولت نباید با فرافکنی و شانه خالی کردن از نابسامانی های بازار ارز، تحریم ها و سایر نهادهای حکومتی را مقصر جلوه دهد؛ همدلی و همراهی میان مسوولان و قوای سه گانه را تنها راه حل برون رفت از شرایط کنونی دانستند.

رییس جمهور مردم را هالو فرض نکند.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        فکر کنم اشتباه کردم اصلا وارد این موضوع شدم چون داره ادامه دار میشه....
                        میثم جان اولا من نگفتم اسلام! گفتم جمهوری اسلامی .
                        دوما من اصلا در مورد دین و بی دینی صحبت نمی کنم! به قول شما میگی ما خودمون اجرا نمی کنیم ! من دنبال این چراها هستم. چرا اجرا نمی کنیم یا خلافشو میریم!
                        در مورد فساد در غرب نه واقعیت اینه که خلاف حرف تو هست. اتفاقا در اونجا علنی شده ، به همون تعدادی که تلویزیونهای ما سریعا با رخدادن هرکدومش یکفته در موردش صحبت میکنند و بعنوان سند انحطاط غرب ارائه میدهند اما در بغل گوش خودمون......خوشمون بیاد یا نیاد فساد هرجاییکه پنهانش کنند بیشتر و مخوف تر هست. هنوز از عمق فاجعه ای که درونش هستیم خبر نداری و نمی خوام بیشتر از اینهم بازش کنم و باعث ترس و نگرانی دیگران بشم. از اینکه بدونند میزان جرم و جنایت و تجاوز در کشور ما تا چه میزان بالا و بسیار نابهنجار شده

من متاسفانه قادر نیستم در مورد مسائل خصوصا این نوع مسائل اخلاقی بازتر و شفاف تر صحبت کنم وقتی که همه چیز را از منظر دین میبینیم! وقتی که خودمون دور خودمون پیله میپیچیم دیگه من واسه چی بیام داد بزنم سرتونو از پیله در بیارید که درختی که روش پیله کاشتید از ریشه خشک شده و هرآن سقوط میکنید. یادمون باشه...اگر پیله ای هم میپیچید درون پیله بزرگ شویم و روحمان را رشد دهیم تا در زمانش...پیله را بشکافیم و از پس آن بالهای رنگیمان را برافشانیم و به آسمان پرواز کنیم. تمام اصول انسانی و اخلاقی که در طول سالیان پیامبران خدا تلاش کردند به انسانها تفهیم کنند برای همین بوده که ما را وادار به تفکر کنند.
                        میثم گاهی اوقات باید فارغ از تلاشهای دنیویمون ، دور از چارتها و تحلیلها واسه خودمون وقت بگذاریم و فکر کنیم....شاید دیگر زمان زیادی تا بسته شدن دروازه نمونده باشه و نتونیم به موقع از پیله به در آییم و پرواز کنیم.
                        عالیجناب مهدی قبل از ظهورش به یک انفجار بزرگ آگاهی نیاز دارد در کل جهان در تمام نقاط ، از شرق و غرب ، بی دین و دیندار ...وگرنه در پس کلمات میمانیم.

من همینجا به این بحث خاتمه میدم ، چون زمان و مکان را برای پذیرش باورهایم مناسب نمیبینم.
                        با تشکر
                        در مورد این که اجرا نمیکنیم اینکه چون باور نداریم ...بد به ما یاد دادن اصلا شاید یاد ندادن .....همه چیزو به مسخره گرفتیم ما ....دینی که از پدر به پسر منتقل بشه همینه ....فقط اسمش میمونه .........همون هم نمونده به نظرم ...........باید خود ادم بره دنبالش تحقیق کنه دین چیه هست اصلا همچین چیزی یا یا نه؟ تاریخ دست کاری شده ولی از بین نرفته ........حقایق از بین نمیره .......
                        کیه که بره تحقیق کنه ...........کی وقتشو داره ............ما درگیر دو دوتا 4 تامونیم ........گفتنی ها همه گفته شده بشر دو پا هم عقل و شعور داره ....میتونه انتخاب کنه ...........

فقط یه مثال بزنم در مورد چرا خودمون عمل نمیکنیم .......چون ایمان ضعیفه یا نداریم .....
                        الان به ما میگن قلیون کشیدن ضرر داره ..........حالا برید تو کافه ها ببینید چه کامی میگیرن ...........;) ما الان هزاری هم بگن ضرر داره میگم ولمون کن بابا به جایی بر نمیخوره دو روز کمتر زندگی میکنیم .....ولی شما همین قلیون رو به کسی که تحقیق کرده و میدونه چه ضرر هایی داره بگو بکش اگه دست زد حتی میگه دودشو طرف من نده ..........الان ایمان ها هم همینجوری شده .......همه رو میگن این چیزا نیست این شیخ ها از خودشون در اوردن ......میخواید جامعه درست بشه اول باید ادم هاش درست بشن .........

خوب دیگه بی خیال ما هم در حدی نیستیم که در مورد این مسایل حرف بزنیم.........ما درگیر کارهای خودمونیم و از مسیر دور شدیم !!!!!!!
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/05, 21:15.
                        ///

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

استعفای قالیباف و معرفی جانشین وی
                          محمد باقر قالیباف شهردار تهران تاپایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.
                          آفتاب: محمد باقر قالیباف شهردار تهران تاپایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.

به گزارش پارسینه، محمد باقر قالیباف شهردار تهران تا پایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.

استعفای قالیباف از شهرداری تهران با هدف آغاز فعالیتها و تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری می باشد.

اخبار حکایت از جانشینی عیسی شریفی قائم مقام فعلی قالیباف در شهرداری می کند.

گفتنی است انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در خرداد ماه 1392 برگزار می شود.

کد مطلب :

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                            استعفای قالیباف و معرفی جانشین وی
                            محمد باقر قالیباف شهردار تهران تاپایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.
                            آفتاب: محمد باقر قالیباف شهردار تهران تاپایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.

به گزارش پارسینه، محمد باقر قالیباف شهردار تهران تا پایان آبان ماه سال جاری از سمت خود استعفا می دهد.

استعفای قالیباف از شهرداری تهران با هدف آغاز فعالیتها و تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری می باشد.

اخبار حکایت از جانشینی عیسی شریفی قائم مقام فعلی قالیباف در شهرداری می کند.

گفتنی است انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در خرداد ماه 1392 برگزار می شود.

کد مطلب :
                            با سلام این بار دیگه باید ریس جمهور شود معلومه خیلی جدی گرفته ! با تشکر

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              در مورد این که اجرا نمیکنیم اینکه چون باور نداریم ...بد به ما یاد دادن اصلا شاید یاد ندادن .....همه چیزو به مسخره گرفتیم ما ....دینی که از پدر به پسر منتقل بشه همینه ....فقط اسمش میمونه .........همون هم نمونده به نظرم ...........باید خود ادم بره دنبالش تحقیق کنه دین چیه هست اصلا همچین چیزی یا یا نه؟ تاریخ دست کاری شده ولی از بین نرفته ........حقایق از بین نمیره .......
                              کیه که بره تحقیق کنه ...........کی وقتشو داره ............ما درگیر دو دوتا 4 تامونیم ........گفتنی ها همه گفته شده بشر دو پا هم عقل و شعور داره ....میتونه انتخاب کنه ...........

فقط یه مثال بزنم در مورد چرا خودمون عمل نمیکنیم .......چون ایمان ضعیفه یا نداریم .....
                              الان به ما میگن قلیون کشیدن ضرر داره ..........حالا برید تو کافه ها ببینید چه کامی میگیرن ...........;) ما الان هزاری هم بگن ضرر داره میگم ولمون کن بابا به جایی بر نمیخوره دو روز کمتر زندگی میکنیم .....ولی شما همین قلیون رو به کسی که تحقیق کرده و میدونه چه ضرر هایی داره بگو بکش اگه دست زد حتی میگه دودشو طرف من نده ..........الان ایمان ها هم همینجوری شده .......همه رو میگن این چیزا نیست این شیخ ها از خودشون در اوردن ......میخواید جامعه درست بشه اول باید ادم هاش درست بشن .........

خوب دیگه بی خیال ما هم در حدی نیستیم که در مورد این مسایل حرف بزنیم.........ما درگیر کارهای خودمونیم و از مسیر دور شدیم !!!!!!!
                              مشکل ما اینه که دین را با آدم ها می شناسیم
                              یعنی ریشه ای خودمون دین را نرفتیم دنبالش
                              دین سرجاشه هر کی ازش سردر می اره برود دنبالش و با مسئولیت خودش اجراش کند
                              هر کی هم ازش سر در نمی ارد تقلید کند

آدم عاقل برای کمتر از یک درصد احتمال قیامت هم باید 99 درصد وقت بگذارد
                              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

توافقا ایران و ترکیه برای بهبود اوضاع سوریه

معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران در تشریح دستاوردهای سفر 24 ساعته خود به ترکیه گفت: در این سفر بین ایران و ترکیه توافقات خوبی برای برداشتن گامهای موثر در جهت بهبود اوضاع سوریه شکل گرفت.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈمحمد رضا رحیمیˈ در بازگشت از ترکیه در فرودگاه مهرآباد تهران در جمع خبرنگاران افزود: در جریان این سفر دو طرف تاکید داشتند که سوریه هرگز راه حل نظامی ندارد و باید در مسیر گفت و گو و دیپلماتیک گام برداشت.

وی اظهارداشت: در خصوص رخداد اخیر در مرز سوریه و ترکیه که منجر به کشته شدن پنج شهروند غیر نظامی ترکیه شد، قرار بر این شد تا بررسی های بیشتری در خصوص این حادثه صورت گیرد تا مشخص شود که آیا حمله به منطقه مرزی ترکیه از سوی نیروهای دولتی بوده و یا مخالفین و دشمنان دولت سوریه دست به این حمله زده اند.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه طرف ایرانی در این سفر هم ترکیه و هم سوریه را به خویشتنداری دعوت کرد افزود: دولت سوریه به هر حال در خصوص حادثه اخیر در مرز مشترک خود با ترکیه عذرخواهی کرده است.

** دستاوردهای اقتصادی

رحیمی همچنین به تشریح دستاوردهای سفر به ترکیه پرداخت و گفت: در این سفر مذاکرات و توافقات بسیار خوبی برای افزایش تبادلات تجاری دو کشور صورت گرفت و دستاودهای این سفر در واقع بیش از آن چیزی است که مورد انتظار ما بود.

وی با بیان اینکه قبل از دولت احمدی نژاد رقم مبادلات تجاری ایران با ترکیه چندان قابل توجه نبود، اظهار داشت: تا چند سال گذشته مبادلات دو کشور به 5 میلیارد دلار هم نمی رسید، اما در سفر فروردین امسال نخست وزیر ترکیه به تهران رسیدن به رقم 20 میلیارد دلار را هدف گذاری کردیم.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: در هفت ماه اول امسال پیشرفت فوق العاده ای در سطح تبادلات تجاری دو کشور شکل گرفته و با وجود اینکه شش ماه دیگر تا پایان سال باقیمانده است، مبادلات تجاری دو کشور تا امروز از مرز شانزده و نیم میلیارد دلار تجاوز کرده و تا پایان امسال می توانیم آن را به رقم 25 میلیارد دلار برسانیم.

رحیمی افزود: در سفر اخیر به ترکیه ˈعبدالله گلˈ رییس جمهوری آن کشور رقم های بیشتری را برای مبالادت تجاری دو کشور پیشنهاد و تاکید داشت که ظرفیت های بالای دو طرف می تواند زمینه ساز مبادلات تجاری بالاتری بین ایران و ترکیه باشد.

وی با بیان اینکه طرف ترکیه معتقد است روابط تجاری دو کشور معمولاً بیشتر به نفع ایران است، گفت: ما با در نظر گرفتن این موضوع تلاش خواهیم کرد تا تعادل بیشتری در روابط تجاری آینده ایران و ترکیه برقرار شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین از حصول توافقاتی در خصوص تجارت ترجیهی، تجارت مرزی و ایجاد شهرک صنعتی مشترک میان دو کشور در جریان این سفر خبر داد و آنرا مطلوب ارزیابی کرد.

رحیمی افزود: در این سفر توافق شد تا ایران 120هزار تن ریل مورد نیاز خود برای احداث یک هراز کیلومتر راه آهن را از ترکیه خریداری کند.

وی همچنین به موضوع ترانزیت گاز ایران از خاک ترکیه به اروپا اشاره کرد و گفت: در این سفر ترکیه متعهد شد که اجازه دهد این ترانزیت از خاک آن کشور انجام شود.

به گفته رحیمی موضوعاتی چون استرداد مجرمین و انتقال محکومین، گفتگوهایی در جهت صدور بیشتر نفت و گاز ایران به ترکیه و برخی دیگر از موضوعات مورد علاقه بین دو طرف از جمله دیگر مسایلی بود که در این سفر مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و توافقات خوبی درباره آن انجام شد.

رحیمی ظهر روز گذشته به همراه وزرای دادگستری، راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، نفت، رییس کل بانک مرکزی و معاون آسیا و اقیانوسیه وزیر خارجه به ترکیه سفر کرده بود، عصر امروز -جمعه- به تهران بازگشت.
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X