اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hhhh1399
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 190

پاسخ : اخبار

ازادی بیان دقیقا همینه
    الغازی بعد از حمایت از فلسطین اخراج شد:فدای سر غزه!‏

باشگاه ماینتس اعلام کرد بازیکنش انور الغازی را به دلیل پستی در حمایت از فلسطین اخراج کرده ‏است. او در پاسخ گفت برایش مهم نیست و اخراج او در مقابل آنچه مردم غزه تحمل می‌کنند هیچ ‏است.‏

انور الغازی بعد از رسمی شدن اخراجش به این اقدام باشگاه ماینتس واکنش نشان داد و گفت از آنچه ‏انجام داده پشیمان نیست. الغازی نوشت:" من از حرفی که زدم برنمی‌گردم و اصلا پشیمان نیست. من ‏امروز و تا زمان مرگم از انسانیت و از مظلوم حمایت می‌کنم".
    این بازیکن هلندی-مراکشی در ادامه نوشت: "باید برای حقیقت ایستادگی کرد حتی اگر لازم باشد تنها ‏ماندن را تحمل کنیم. اینکه من درآمدم را از دست بدهم در مقایسه با جهنمی که برای مردم بی‌گناه و ‏آسیب‌پذیر غزه درست کرده‌اند چیزی نیست. کشتار را متوقف کنید". ‏

نظر

• جواد277
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 4925

یعنی از همه سامانه های ضد موشک امریکا عربستان گذر کرده است؟

ادعای حمله با موشک‌های ایرانی
      شبکه کان اسرائیل مدعی شد موشک‌هایی که انصارالله یمن به سمت فلسطین اشغالی پرتاب کرده، تکنولوژی ایران است و آنها از اینکه این موشک 1900 کیلومتر را تا اسرائیل طی کرده‌اند، شگفت زده شده‌اند. مجریان و کارشناسان درباره انگیزه حمله از یمن به رژیم اسرائیل نیز می‌پردازند.

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4925

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در نامه‌ای از همه مقامات این وزارتخانه و اعضا و کارکنان کنگره آمریکا خواست تا بدون هماهنگی با او از سفر به (رژیم) اسرائیل خودداری کنند.

نظر

• جواد277
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 4925

چه غلطا دیگه به پایگاه نظامی اسرائیل حمله میکنند

العالم: عملیات غافلگیرانه نیروهای ویژه حماس در داخل اسرائیل
          نیروهای ویژه حماس وارد اسراییل شده و با حمله به پایگاه نظامی زیکیم با ارتش اسرائیل درگیر شدند
          .
          فوری | عملیات غافلگیرانه نیروهای ویژه حماس در داخل اسرائیل

نظر

• آتلانتیس
            عضو عادی
            • Oct 2022
            • 162

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
            کاخ سفید کاهش بسته های کمکی به اوکراین را تایید کرد
            کاخ سفید کاهش بسته های کمکی به اوکراین را تایید کرد - 03.11.2023, اسپوتنیک ایران
            خبر خوب....

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

در اصل توسط niki پست شده است View Post
              از سخنرانی که چیزی در نیامد بهتره دنبال انحراف افکار عمومی باشند شاید اثر منفی قمپوز و لوقوز را کم کردند
              طرف نصف غزه را گرفته ده هزار نفر را به خاک و خون کشیده اینها هنوز درحال رجز خوانی هستند یاد آن بنده خدا
              افتادم که دنبال انتقام سخت بود بعد فهمیدم منظورش انتقام از هواپیمای مسافربری است
              بیچاره کودکان در همه جهان که بازیچه دست این ها هستند
              یعنی شما به فکر حماس ویا مردم غزه هستید که دارید جوش میزنید که حسن چه گفت وچه نگفت

نظر

• جواد277
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 4925

تا انجا که عقل ما یاری میکند ورود امریکا به غرب اسیا با حمله یک مشته احمق بی شعور خائن با دستور از شوروی سابق به سفارت امریکا در ایران تازه شروع شد والان هم با بالاترین نفر و پایگاه در طول تاریخ در غرب اسیا بیشتر هم ورود کرده

ایزدی در گفت‌وگو با مهر:
                اخراج آمریکا از غرب آسیا با تسخیر لانه جاسوسی در سال ۵۸ آغاز شد

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8778

یعنی شما به فکر حماس ویا مردم غزه هستید که دارید جوش میزنید که حسن چه گفت وچه نگفت
                  بدبختی اینه که تو تنهایی

وقتی رفتی جلو این را میفهمی.

شاید بشه روی مصر حساب کرد ولی کلش ساختگیه و این جای تامل دارد.

تا اینجا ما برنده هستیم که جنگ طلب نیستیم.

حالا خودشون موندند و حوضشون و باید به دنیا پاسخ بدهند.

استراتژی جنگ بعضی مواقع خوشایند نیست.

نظر

• niki
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 248

والله اگر به پست های ارسالی خودت یک نگاهی بکنی فکر کنم شما کمی به راست میزنی , من فقط به فکر ملت خودم هستم و خانواده خودم
                    عرب فلسطینی کیلوی چند ؟ اینها هنوز هم با عکس صدام حسین سلفی میگیرند
                    من عجمی هستم که غیر از عرب وطنی با بقیه اعراب کاری ندارم
                    حالا بازهم سوالی داری در مورد خط فکری من

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

مسکو: آمریکا سایت آزمایش هسته‌ای نوادا را آماده سازی کرده است

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4925

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                        والله اگر به پست های ارسالی خودت یک نگاهی بکنی فکر کنم شما کمی به راست میزنی , من فقط به فکر ملت خودم هستم و خانواده خودم
                        عرب فلسطینی کیلوی چند ؟ اینها هنوز هم با عکس صدام حسین سلفی میگیرند
                        من عجمی هستم که غیر از عرب وطنی با بقیه اعراب کاری ندارم
                        حالا بازهم سوالی داری در مورد خط فکری من
                        من مخالف هم عرب هستم و هم یهودی از هر دوطرف کشته شود خوب است

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4925

این جنگ بدون وقفه باید ادامه داشته باشد هر نوع وقفه ای به ضرر دو طرف است به قول معرف تا تنور داغ است باید نان را چسباند حماس اماده این جنگ بوده و با تعداد کم بیشترین خسارت دارد به نیروهای نظامی اسرائیل میزند اسرائیل هنوز داغ استوتقریبا مثل گاو سرش را پایین انداخته وفقط میخواهد حماس را نابود کند اگر حماس گاو باز ماهری باشد میتواند با نیزه درست گاو را از پای در بیاورد

بلینکن به دنبال مجاب کردن اسرائیل برای پذیرش «وقفه‌ در جنگ»
                          یک روزنامه آمریکایی گزارش داده وزیر خارجه این کشور در سفر که قرار است فردا به فلسطین اشغالی داشته باشد تلاش خواهد کرد تل‌آویو را به پذیرش وقفه در جنگ مجاب کند

بلینکن به دنبال مجاب کردن اسرائیل برای پذیرش <<وقفه‌ در جنگ>> | خبرگزاری فارس
                          تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در تله حمله به غزه گرفتار شده است
                          یک تحلیلگر نظامی صهیونیست به گرفتار شدن رژیم صهیونیستی در تله حمله به غزه آن هم در شرایط بحران داخلی این رژیم اذعان کرد.
                          به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «عاموس هارییل» تحلیلگر نظامی روزنامه عبری زبان هاآرتص اذعان کرد: اسرائیل در تله حمله به غزه گرفتار شده است.
                          وی در ادامه افزود: این در حالی است که اسرائیل در یک بحران عمیق داخلی به ویژه با حضور مقامات شکست خورده غرق شده است.
                          سایت عبری زبان واللا نیز به نقل از نظامیان صهیونیست که در نبرد زمینی غزه شرکت کرده اند گزارش داد: نیروهای مقاومت از تاکتیک «نیش» استفاده می‌کنند. آنها از میان ستون‌های ساختمان‌های ویران شده و از درون تونل‌ها به سمت ما خمپاره و موشک‌های ضدتانک شلیک می‌کنند و بعد از آن ناپدید می‌شوند.
                          در ادامه این گزارش آمده است: ما نمی‌توانیم آنها را رصد کنیم.
                          پیشتر نیز نظامیان صهیونیستی که در جریان حمله زمینی به غزه زخمی شده و بازگشته بودند اذعان کردند که با اشباح می‌جنگیدند.

نظر

• جواد277
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 4925

ان بی سی: آمریکا و اتحادیه اروپا گفت‌وگو با اوکراین در مورد مذاکرات صلح را آغاز کرده‌اند

نظر

• جواد277
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 4925

ترامپ: وضعیت در اوکراین برای آمریکا خوب به پیش نمی‌رود

نظر

• جواد277
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 4925

فکر نکنم جهانی تا 80 سال دیگر باشد

بایدن: حوادث خاورمیانه جهان را برای هشت دهه آتی شکل خواهد داد

به نقل از تارنمای روزنامه «لو فیگارو»، جو بایدن روز جمعه در دیدار با گابریل بوریک رئیس جمهوری شیلی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید، افزود: به اعتقاد من، شاید [با گذشت] هر ۶ تا هشت نسل، لحظاتی پیش می‌آید که جهان در مدت زمان بسیار کوتاهی تغییر می‌کند.
                                رئیس جمهوری آمریکا که از آغاز عملیات طوفان الاقصی همواره حمایت تمام قدی از رژیم صهیونیستی داشته است، اضافه کرد: فکر می‌کنم آنچه در ۲ یا سه سال آینده اتفاق می‌افتد تعیین می‌کند که جهان در پنج یا ۶ دهه آینده چگونه خواهد بود.

https://www.irna.ir/news/85279617/%D...AF%D8%A7%D8%AF
                                ایران با حمله به اسرئیل بوسیله مزدوران خودش یک قمار کرده قماری که احتمال پیروزی ان65درصد است باید دید ایا برنده این قمار خواهد بود ویا باعث نابودی 40 الا 50 میلیون ایرانی میشوند

نظر

در حال کار...
                                X