اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #8506
    كارگران امنيت شغلي ندارند



    کارخانههای زیادی هر روزه در آستانه تعطیلی قرار میگیرند/افزایش حقوق کارگران به میزان مناسب در دستور کار دولت و شورای عالی کار قرار گیرد تا کارگران قادر باشند فشار ناشی از اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها را تحمل کنند.


    ایلنا: عضو فراكسيون كارگري مجلس اعلام كرد: به دليل وضعيت بحراني واحدهاي توليدي كارگران هر روز فقيرتر از گذشته ميشوند.

    امیر طاهر خانی در گفتگو با خبرنگار ايلنا با بيان اين كه اجراي قانون هدفمند کردن یارانهها هزینههای زندگی كارگران را افزايش داده است تصريح كرد: لازم است افزایش حقوق کارگران به میزان مناسب در دستور کار دولت و شورای عالی کار قرار گیرد تا کارگران قادر باشند فشار ناشی از اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها را تحمل کنند.

    عضو فراكسيون كارگري مجلس با اشاره به اين كه بخش زیادی از کارگران ما در حال حاضر زیر خط فقر زندگی میکنند خاطرنشان ساخت: در صورتی که افزایش دستمزد كارگران در دستور کار قرار نگیرد آنان وضعیت بدتری پیدا خواهد کرد.

    او با بيان اين كه کارگران ما در بدترین وضعیت ممکن به سر میبرند و هیچ پناه و پناهگاهی نداشته و مورد تحقیر قرار میگیرند خاطرنشان ساخت: هیچ نوع امنیت شغلی برای آنها متصور نیست. همه این مشکلات به نواقص قانون کار و ضوابط ظالمانهای که در ارتباط با کارگران وجود دارد، باز میگردد.

    به گفته او البته وضعیت نامناسب کارگران به این معنا نیست که کارفرمایان سود میبرند، بلکه کارفرمایان هم بهدلیل قانونمند نبودن روابط کارگر و کارفرما متضرر میشوند. به اين معنا كه کارخانههای زیادی هر روزه در آستانه تعطیلی قرار میگیرند. دلیلش این است که اقتصاد ما سروسامان ندارد و روابط اقتصادی خوب و تعریف شده نبوده و برنامه اقتصادی ما مدون نیست.

    اين كارشناس اقتصادي ياد آور شد: اکثریت اعضای فراکسیون کارگری مجلس معتقدند که شورای عالی کار باید تصمیمات مقتضی اتخاذ کنند و همچنین با توجه به اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها تسهیلات لازم برای صاحبان تولید را در نظر بگیرد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #8507
      قاضيپور به جامجم آنلاين خبر داد:

      تحقيق و تفحص از سازمان بورس

      جام جم آنلاين: عضو شوراي مركزي فراكسيون اصولگرايان مجلس از آغاز تهيه طرح تحقيق و تفحص از سازمان بورس خبر داد و گفت: طرح تحقيق و تفحص از سازمان بورس بر اساس شكايتهاي متعددي كه درباره نحوه عملكرد اين سازمان به مجلس رسيده است، در حال طراحي است.


      "نادر قاضيپور" روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار جامجم آنلاين از آغاز تدوين طرح تحقيق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد.
      وي افزود: در سالهاي اخير شكايتهاي فراواني از نحوه عملكرد بورس به مجلس رسيده است كه در نهايت موجب شده تا تعدادي از نمايندگان، تدوين طرح تحقيق و تفحص از اين سازمان را آغاز كنند.
      نايب رئيس فراكسيون كارگري مجلس با تأكيد بر اينكه ابهامهايي درباره عملكرد سازمان بورس در جريان اجراي قانون خصوصيسازي وجود دارد، اظهار داشت: شكايتهايي از طرف مردم به نمايندگان مجلس رسيده است كه از نحوه عملكرد بورس در جريان خصوصي سازي انتقاد دارند و برخي اقدامات اين سازمان را جهتدار و فراقانوني ميدانند.
      " بر اساس قانون اساسي و آييننامه داخلي مجلس شوراي اسلامي، نمايندگان مجلس موظف هستند در مواقعي كه چنين گزارشاتي به دست آنان ميرسد براي كشف ابعاد موضوع اقدام به تحقيق و تفحص كنند و در صورت اثبات تخلف دستگاهي كه از او شكايت شده است، مراتب را براي پيگيري به قوه قضائيه ابلاغ كنند."
      قاضيپور نحوه انتخاب شركتهاي برنده در جريان خصوصيسازي، نحوه كاركرد تابلوهاي بورس در زمان عرضه شركتها و زمان محدود براي عرضه شركتها را از جمله موضوعات شكايت از سازمان بورس بر شمرد.
      وي گفت:طرح تحقيق و تفحص از سازمان بورس در حال نهايي شدن است و بلافاصله بعد از آغاز به كار مجلس نهم، به هيئت رئيسه مجلس آينده تقديم ميشود تا در دستور كار مجلس قرار گيرد.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • VARIA
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 70

        #8508
        در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        اسماعیل هنیه: در صورت حمله اسرائیل به ایران، در جنگ دخالتی نخواهیم کرد

        روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونت ادعا کرد: اسماعیل هنیه گفت: اگر اسرائیل به تاسیسات ایران حمله کند، خود را وارد این جنگ نمی کنیم.

        به گزارش انتخاب، وی گفت: حماس جنبشی فلسطینی است که در فلسطین فعالیت می کند و اقدامات سیاسی و عملیاتی آن تنها در راستای منافع مردم فلسطین است.



        وی افزود: ایران از ما چیزی نخواسته است و ما هم فکر نمی کنیم که ایران به ما احتیاجی داشته باشد.

        رهبر 48 ساله ی حماس اظهار داشت: تهدیدات اسرائیل واضح است و نیازی به تحلیل ندارد. فکر می کنم که حمله به ایران عواقب بسیاری جدی در منطقه داشته باشد.

        وی گفت: در خصوص حمله به ایران سناریویی را نمی توانم پیش بینی کنم اما چنین اقداماتی عواقب زیادی می تواند برای منطقه داشته باشد.

        هنیه اضافه کرد: ائتلاف صورت گرفته در دولت اسرائیل اکثریت پارلمان را در اختیار نتانیاهو قرار می دهد.

        وی گفت: این ائتلاف برای مسائل داخلی اسرائیل ایجاد شده ولی می تواند انگیزه های خارجی هم داشته باشد.

        به گزارش انتخاب؛ پیشتر نیز یک روزنامه صهیونیستی به نقل از یک مقام بلندپایه حماس اظهاراتی مشابه را مطرح کرده بود که از سوی این جنبش به شدت تکذیب شد.
        اسماعیل جان شما خودتو ناراحت نکن !!
        اسرائیل که سهله اگه حماس هم به ما حمله کنه
        ما بازم پول میدیم تا بخوری و گردنتو کلفت تر کنی

        نظر

        • مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

          #8509
          در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          الان این تصویب یعنی شامل همه شد ؟!
          کدوم صنایع پتروشیمی از خوراک مایع استفاده می کردند؟
          اصفهان و شیرانو میدونم مایع مصرف میکنن
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

          نظر

          • Anssa
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 63

            #8510
            خبرگزاري جامعه يهوديت اسرائيل JTA امروز گزارش داد:
            (ترجمه توسط خودم)

            بریتانیا بررسی دوباره تحریم های بیمه شركت هاي نفتي ایران را ميخواهد


            JTA - انگلستان بنا بر گزارش ها اصرار دارد كه شرکای اروپایی خود را به تجدید یکی از اثر گذارترين تحریمها بر عليه ایران در میان کشور هايي كه در اين تابستان نفت را تحريم مي كنند خواستار شد.
            نیویورک تایمز روز جمعه گزارش داد که بریتانیا یکی از قطب هاي باسابقه شرکت های بیمه دریایی در جلساتي كه با سایر کشورهای اروپایی تشکیل شده در تلاش است تا با تجدید نظر درباره اين ممنوعیت كه قرار است از تاریخ 1 ژوئیه آغاز گردد انجام شود.
            وزارت امور خارجه بریتانیا در بيانيه اي عنوان کرد و که آن را در گفتگو با کشورهای عضو بيمه دريايي درميان مي گذارد و اگر به اين اطمينان برسند که فشار بر ایران را به حداکثر مي رساند براي جلوگيري از احتمالات ناگوار [منظور خبرگزاري همان هسته اي شدن ايران بود] اجرا خواهند كرد
            رویترز گزارش كرد که بریتانیا براي اعمال اين تحريم ها یک تاخیر شش ماهه می خواهد .
            انتظار مي رود تحریم هایی كه بر شرکت های بیمه اعمال شود بخاطر تاثير داشتن بر فروش نفت ایران توسط از کشورهایی مانند چین به مخالفت بر خورد.

            منبع: http://www.jta.org/news/article/2012...ctions-on-iran


            من فكر ميكنم كه:
            اين خبر زمزمه هاي عدم تحريم نفت ايران از اول ژانويه را تقويت مي كند كه مسلما در مذاكرات سوم خرداد برگ برنده ايران است و اروپا براي رسيدن به اين هدفش بايد متقابلا رضايت ايران را كسب كند و طبق منابع موثق ايران تا سوم خرداد نفت صادراتي خود را به اين كشورها به قدري كاهش ميدهد كه هر شرطي ايران بگذارد آنها لاجرم بپذيرند.................... نتيجه: نيمي از خاك اروپا منتظر و گوش به فرمان ايران است !!!!!

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #8511
              مدیرعامل شرکت نفت خزر از کشف نفت در این دریا خبر داد


              مدیرعامل شرکت دولتی نفت خزر اعلام کرده است که ایران موفق به کشف نفت دریای خزر شده و در حال حفاری چاههایی برای تعیین حجم ذخایر آن است.
              به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصولی امروز ۲۲ اردیبهشت در حالی این خبر را اعلام کرد که روز گذشته سازمان، اوپک گزارش داد که تولید نفت ایران به دلیل تحریمها در چهار ماه نخست سال جاری میلادی ۹ درصد کم شده است.

              او با اشاره به اینکه بهزودی جزئیات این کشف توسط وزیر نفت اعلام میشود و گفته است میدان گاز سردار جنگل در دریای خزر نیز در آبهای حاکمیتی ایران در دریای خزر قرار گرفته است و با هیچ یک از کشورهای همسایه مشترک نیست.

              آذر سال گذشته، پس از یک دهه از آغاز ساخت فعالیت‎های اکتشافی ایران و ساخت سکوی نیمهشناور امیرکبیر که به تازگی مشعل آن روشن شده است، ایران در آبهای عمیق دریای خزر یک مخزن با ذخیره ۵۰ تریلیون فوت مکعبی گاز طبیعی کشف کرد.

              همچنین مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اعلام افزایش حدود ۲۶ تریلیون فوت مکعبی ذخایر گاز طبیعی در میدان کیش در خلیج فارس، گفته است که فعالیتهای اکتشافی در جزیره هندورآبی با هدف کشف ذخایر جدید گاز آغاز شده است.

              در اسفند ماه محمود محدث، با اعلام خبر کشف یکی از بزرگترین میادین نفتخام در جنوب این کشور، گفته بود که بر اساس آزمایشهای اولیه، نفت خام این میدان از کیفیت بالایی برخوردار است.

              اخبار کشف میدانهای بزرگ نفت و گاز در حالی منتشر میشود که اتحادیه اروپا برای توقف برنامه هستهای ایران، نفت این کشور را تحریم کرد و سایر خریدان نفت ایران نیز به تبعیت از تحریمهای آمریکا، به قطع یا کاهش واردات نفت ایران اقدام کردهاند.

              این درحالی است که با وجود انتشار اخبار اکتشافات، تحریمها منجر به عدم سرمایهگذاری شرکتهای خارجی در طرحهای کنونی برداشت گاز و نفت ایران و تعویق برداشت از آنها شده است.

              درهمین راستا ایران به دلیل عدم سرمایهگذاری، فنآوری و تجهیزات از جمله در هفت سال گذشته تقریبا یک سوم قطر از بزرگترین میدان گازی خلیج فارس برداشت کرده است.

              چندی پیش نیز مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس اعلام کرد که شرکت «سی. ان. پی. سی»، پیمانکار چینی طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، کمترین پیشرفتی در توسعه این میدان گازی نداشته و به اولتیماتوم یک ماه نیز واکنشی نشان نداده است.

              با وجود این، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفته است که بر خلاف برخی از کشورهای عضو اوپک، ضریب اکتشاف ذخایر جدید نفت و گاز در ایران به ۸۰ درصد رسیده است.

              آقای محدث بر اساس «یک مطالعه جامع، در یکی از نشریات بینالمللی» گفته ایران از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون، بیشترین اکتشافات نفت و گاز جهان را داشته و از هر پنج حلقه چاه، چهار حلقه به کشف ذخایر جدید نفت و گاز انجامیده است.

              توقف صادرات نفت ایران به چهار کشور اروپایی

              مدیر امور بینالملل شرکت ملی نفت از توقف صادرات نفت ایران به چهار کشور اروپایی جمهوری چک، بلژیک، آلمان و هلند خبر داده و گفته «آنها هیچگاه جز مشتریان دائمی و سنتی نفت ایران نبودند و درقالب قراردادهای تک محموله نفت میخریدند.»

              محسن قمصری همچنین گفته است که در حال حاضر مطابق با برنامه و توافق ایران روزانه حدود ۲۰ هزار بشکه نفت خام به شرکت انی ایتالیا «در قالب پرداخت برخی از مطالبات» گذشته، میفروشد.

              پیشتر وزیر نفت ایران با اعلام خبر توقف فروش نفت به شرکت «رویال داچ شل» گفته بود که ایران از این شرکت بریتانیایی-هلندی، طلب دارد و «آنها در حال تلاش برای پرداخت آن هستند.»

              به دلیل تحریمهاd ایران و عدم دسترسی به سیستم پرداختهای بینبانکی بینالمللی، شرکتهای خریدار نفت ایران برای پرداخت بدهی خود دچار مشکل شدهاند که این خود به کاهش فروش نفت ایران منجر شده است.

              از طرف دیگر، برخی کشورهای خریدار عمده نفت ایران ماننده چین و ژاپن نیز واردات نفت را نسبت به میانگین خرید نفت از ایران را کاهش دادهاند.

              این کاهشهای عمده و ناگهانی در پی نزدیکی به زمان اتمام فرصت آمریکا برای توقف یا کاهش واردات نفت از ایران تا پایان ماه ژوئن است و شرکای تجاری ایران به دنبال گزینههای جبرانی برای پرهیز از نقض تحریمهای آمریکا هستند.

              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #8512
                امیدواری اشتون به دور تازه مذاکرات برای حل مناقشه هسته ای ایران

                کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز جمعه ابراز امیدواری کرده است که دور تازه مذاکرت ایران و گروه ۱+۵ به دستیابی به مبنایی برای حل مناقشه هسته ای ایران منجر شود.
                قرار است ایران و کشورهای روسیه، آمریکا، بریتانیا، چین و فرانسه به همراه آلمان، کشورهای موسوم به گروه ۱+۵، دور دوم مذاکرات خود را در روز سوم خرداد، ۲۳ ماه مه، در بغداد برگزار کنند.
                کاترین اشتون، که نمایندگی کشورهای ۱+۵ در مذاکره با ایران برعهده دارد، گفته است که به دور تازه مذاکرات هسته ای با ایران بسیار امیدوار است.
                خانم اشتون که در بروکسل با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت: ما آمده ایم «برای آغاز پایان برنامه تسلیحات هسته ای ایران.»
                وی اضافه کرده است: « امیدورام که آغاز موفقیت را ببینیم.»
                کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که در صدد دستیابی به سلاح اتمی است. این در حالی است که ایران این اتهام را رد می کند و می گوید، برنامه هسته ای این کشور کاملا صلح آمیز و برای تولید انرژی است.
                به گزارش خبرگزاری رویترز، خانم اشتون با به کار گیری لفظ «برنامه تسلیحات هسته ای ایران » فراتر از زبان رایج در بین دیپلمات های غربی رفته است. چرا که این دیپلمات ها اقدامات ایران را بمثابه تلاش در راستای دستیابی به توان تسلیحات هسته ای ارزیابی می کنند، ولی خانم اشتون به صراحت از برنامه تسلیحات هسته ای ایران صحبت کرده است.
                جیمز کلاپر، مدیر اداره اطلاعات ملی آمریکا در ژانویه سال جاری گفته بود، ایران در حال توسعه بخش های مختلف برنامه اتمی خود است تا ضمن باز گذاشتن همه گزینه در صورت نیاز، از امکان تولید تسلیحات هسته ای برخوردار شود.
                جیمزکلاپر با این حال گفته بود نمی داند که آیا ایران در نهایت تصمیم به ساخت سلاح اتمی خواهد گرفت یا نه.


                دور تازه گفت وگوهای هسته ای ایران و گروه ۱+۵ پس از یک توقف ۱۵ ماهه در ۱۴ آوریل در استانبول برگزار شد و قرار است دور دوم این مذاکرات در بغداد برگزار شود.
                خانم اشتون که روزجمعه به همراه هوشیار زیباری، وزیر امورخارجه عراق صحبت می کرد، درباره مذاکرات بغداد گفته است که وی این مذاکرات را به صورت گفت وگوهای جدی هدایت خواهد کرد تا به نتایج «مشخص و قطعی» منجر شود.
                علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران، ماه گذشته و پس از دور اول مذاکرات در استانبول ، توصیه کرده بود: «غرب در فاصله باقیمانده تا مذاکرات بغداد در جهت اعتمادسازی حرکت کرده و در این مسیر نسبت به رفع تحریمها (علیه ایران) اقدام کند.»
                اما دیپلمات های غربی می گویند، ایران باید ابتدا گام های مشخص و واقعی در راستای رفع نگرانی های بین المللی بردارد.
                از آغاز سال جاری میلادی تحریم های یکجانبه کشورهای غربی علیه ایران بخش های انرژی و سیستم بانکی و مالی این کشور را هدف قرار داده اند، اما اتحادیه اروپا از ماه ژوئیه تحریم نفتی ایران را به طور کامل به اجرا می گذارد.

                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #8513
                  جهرمی درباره فساد 3000000000000 تومانی:
                  احمدی نژاد نگران رو شدن دست اطرافیانش است/خواهر زاده مشایی هم پول گرفته

                  بر اساس مستندات قوه قضائیه در استان خوزستان باید آقای خاوری دستگیر می شد ، اما نگذاشتند این اتفاق بیفتد و خاوری فرار کرد.
                  سید محمد جهرمی، مدیرعامل سابق بانک صادرات که پس از افشای ماجرای فساد سه هزار میلیاردی، از سمت خود کنار گذاشته شد، در گفتگو با هفته نامه پنجره به برخی مسائل مطرح شده درباره نقش خود در این ماجرا پاسخ داده است.

                  جهرمی در پاسخ به این که "احمدی نژاد، بانک صادرات و شخص جهرمی را مقصر ماجرای فساد معرفی کرده" گفته است: آقای رئیس جمهور که با عصبانیت مطالبی را بیان می کند، بیشتر ناشی از این است که نگران رو شدن دست بعضی از اطرافیانش در این فساد است. بنده به به عنوان وظیفه خود در مبارزه با این فساد، این موضوعات را در اختیار مراجع ذیصلاح قضایی و اطلاعاتی گذاشته ام.

                  جهرمی در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه تا کنون "مه آفرید" را ندیده و هنوز هم چهره او ا نمی شناسد، سخنان برادر مه آفرید خسروی مبنی بر تشکیل جلسه بین جهرمی و مه آفرید را تکذیب کرد و گفت : من با ایشان دیدار نداشتم. با این وجود روزنامه دولت مدعی شد که من با وی ملاقات داشتم و حتی وقتی جوابیه دادم، آن را چاپ نکردند. من هم مجبور شدم موضوع را رسانه ای کنم.

                  رئیس سابق بانک صادرات در توضیح اینکه آیا موضوع رسانه ای شده توسط او، همان موضوع ملاقات مشایی با مه آفرید بوده یا نه؟ گفته است: دولت نمی خواهد متهم باشد و طبیعی است که اتهام بزند، اما ملاقات های خصوصی بسیاری با متهم اصلی پرونده تشکیل شده بود. در آن مصاحبه گفتم که بیایند در این باره توضیح دهند. البته من نمی خواهم این موضوع را باز کنم.

                  وی درباره مسئولانی که در این پرونده دخالت داشته اند نیز گفته: اعترافات خوبی به دست آمده و مشخص شده که آقای خاوری چقدر پول گرفته یا اینکه خواهر زاده آقای مشایی چه مقدار دریافت کرده است و در کیفر خواست نامش آورده شده است...دو مدیرعامل بانک دولتی در این داستان رشوه گرفته اند و در کیفر خواست آمده است.

                  جهرمی همچنین تاکید کرده: "بر اساس مستندات قوه قضائیه در استان خوزستان باید آقای خاوری دستگیر می شد ، اما نگذاشتند این اتفاق بیفتد و خاوری فرار کرد."
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #8514
                    در اعتراض به اخراج كارگران

                    مديرعامل شهاب خودرو استعفا كرد






                    مديرعامل و رييس هياتمديره شركت شهاب خودرو از استعفاي خود در اعتراض به اخراج 625 نفر از پرسنل اين شركت خبر داد.


                    محمد حيدري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: چندي پيش سازمان اقتصادي آستان قدس رضوي 625 نفر از پرسنل اين شركت را اخراج كرد.
                    وي خاطرنشان كرد: به دنبال اخراجهاي صورت گرفته، با تلاش اينجانب 75 نفر به شغل خود بازگشتند، ولي با اين حال موفق به بازگرداندن باقي پرسنل نشدم.
                    او ادامه داد: ظاهرا سازمان اقتصادي آستان قدس رضوي علاقهاي به ادامه فعاليت شهاب خودرو ندارد، بهگونهاي كه بودجهاي نيز در اختيار اين شركت قرار نگرفته است.
                    مديرعامل و رييس هياتمديره شركت شهاب خودرو خاطرنشان كرد: بنابراين با توجه به وضعيت موجود و در اعتراض به اخراج پرسنل از امروز از سمتهاي خود به عنوان مديرعامل و رييس هياتمديره شهاب خودرو استعفا كردم.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #8515
                      واردات اتوبوس در سال توليد ملي

                      ایسنا- در شرايطي كه برخی اتوبوسسازان داخلي به دليل نبود سفارش و دپو شدن اتوبوسهاي توليدي در خطوط توليد به مرز تعطيلي رسيدهاند، برخي از مسوولان ستاد مديريت حملونقل و سوخت برای خريد و واردات اتوبوسهاي چيني به این کشور سفر کردهاند.

                      در حاليكه مقام معظم رهبري با نامگذاري امسال به سال توليد ملي، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، بر ضرورت حمايت از كار و كارگر ايراني تاكيد داشتهاند، انتظار ميرفت عملكرد همه مسوولان مرتبط با بخش توليد نيز در اين راستا تنظيم شود.
                      در اين شرايط طبق اطلاعات به دست آمده اتوبوسسازان داخلي به دليل كاهش شديد سفارشهای داخلي دچار مشكلات نقدينگي شده و فعاليت برخي از خطوط توليد آنها متوقف شده است.
                      درواقع مشتريان اصلي اتوبوسهاي درون شهري توليد داخل، سازمانهاي دولتي بهويژه سازمان دهياريهاي و شهرداريها و ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت
                      كشور هستند كه توليد اتوبوس سازان داخلي در حوزه اتوبوسهاي درون شهري براساس سفارشهای آنها صورت ميگيرد.
                      در اين شرايط سازمان دهياريها و شهرداريها به رغم آنكه سالانه بايد حدود 3000 دستگاه اتوبوس جديد را خريداري و وارد خطوط اتوبوسراني كند، در سال گذشته به دليل عدم تامين بودجه هيچگونه خريدي در اين حوزه نداشته است و در سال جاري نيز تاكنون بودجه اين سازمان براي خريد اتوبوس تامين نشده و ممكن است امسال نيز موفق به خريد اتوبوس نشود.
                      اما در اين ميان ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور نيز كه براساس وظايف تعريف شده در جهت خريد اتوبوس اقدام ميكند، ظاهرا تمايل چنداني به استفاده از توان داخلي نداشته و در حال حاضر برخي مسوولان آن در كشور چين در حال رايزني با اتوبوس سازان چيني براي واردات اين محصول به كشور هستند.
                      اين وضعيت در حالي است كه اتوبوس سازان داخلي به دليل نبود سفارش خريد و دپو شدن اتوبوسهاي توليدي به شدت تحت فشار قرار داشته و اخباري در خصوص تعطيلي قريبالوقوع برخي كارخانههاي توليدكننده به گوش ميرسد.
                      در اين شرايط مشخص نيست با وجود آنكه اتوبوسسازان داخلي توان تامين اتوبوسهاي درون شهري با كيفيتي بالاتر از اتوبوس سازان چيني و با نرخي ارزانتر از آنها را دارند، اقدام ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت در جهت واردات اتوبوس چيني براساس كدام منافع ملي و براي تامين چه مصالحي صورت ميگيرد؟
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #8516
                        مهمترین محورهای گفتگوی روسای جمهور 2 کشور، مذاکرات اتمی پیش رو در سوم خردادماه و همچنین گسترش همکاریهای دوجانیه در حوزههای گوناگون فناوری و اقتصادی بود.
                        رئیس جمهوری اسلامی ایران با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفتوگوی تلفنی انجام داد.

                        به گزارش فارس، دقایقی پیش محمود احمدینژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در حین سفر به شهرستان بردسکن گفتوگوی تلفنی انجام داد.

                        مهمترین محورهای گفتگوی روسای جمهور 2 کشور، مذاکرات اتمی پیش رو در سوم خردادماه و همچنین گسترش همکاریهای دوجانیه در حوزههای گوناگون فناوری و اقتصادی بود.

                        همچنین در این مکالمه تلفنی، احمدینژاد انتخاب مجدد پوتین را به ریاست جمهوری روسیه تبریک گفت.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • امیر حسین1
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 47

                          #8517
                          چگونه مردم را از دین زده می کنیم؟!
                          سید جواد ورعی


                          استاد شهید آیت الله مطهری در زمانی زندگی می کرد که به خاطر حاکمیت رژیم استبدادی و وابسته، که هیچ تعهدی نسبت به دین و ایمان مردم نداشت از یک سو، و موج فزاینده مکتب الحادی مارکسیسم در جهان و ایران از سوی دیگر، جهت گیری کلی جامعه به سوی «بی دینی و لامذهبی» بود، مع ذلک در چنین فضایی از حوزه به دانشگاه و جامعه رفت، و با مجاهدت علمی و اجتماعی خود بسیاری از نسل جوان را به سوی دین و مذهب سوق داد، و موج گرایش به دین را در این طیف ایجاد کرد و اتفاقا همین نسل بود که قدم به میدان مبارزه با رژیم داد و انقلاب اسلامی را رقم زد و در دنیای الحاد و سکولاریسم «حکومتی دینی» در این سرزمین ایجاد نمود.



                          پرسش این نوشته آن است که چرا به رغم تأسیس حکومت دینی و حضور عالمان دین در عرصه اجتماع و سیاست، و به خدمت گرفتن ابزارها و امکانات دینی، «دین گریزی» در میان جوانان این مرز و بوم هم چنان مشاهده می شود؟



                          نویسنده سال گذشته «علل گرایش به مادی گری» را با استفاده از آثار استاد شهید مطهری در یک مقاله کوتاه نگاشت و در سایت شخصی خود منتشر کرد. جالب است که در یک سال گذشته به رغم وجود مقالات متنوع، بیشترین مراجعه به این مقاله بوده است. اقبال به چنین موضوعاتی حکایت از وجود این آفت در جامعه دارد.

                          این مشکل به قدری اهمیت دارد که بیش از پیش در باره آن تأمل شود و علل و عوامل آن شناسایی گردد. بدیهی است در یک مقاله کوتاه بررسی جامع این موضوع نیست. اما به اختصار به بعضی از این عوامل اشاره می شود.





                          1. معرفی دین با چهره ای عبوس





                          این که آموزه های دین چگونه به مردم معرفی شود بسیار مهم است. رسول خدا در ابتدای رسالت خود می فرمود: «بعثنی بالحنیفیّة السّهلة السّمحة؛ خداوند مرا بر دینی سهل و آسان بر انگیخت.» (کافی : 5/ 494) و به نمایندگان خویش مانند معاذ بن جبل سفارش می کرد که مردم را به دین جذب کنید و موجبات تنفر آنان را فراهم نکنید، به مردم آسان بگیرید و بر آنان سخت نگیرید «یَسِّرْ وَ لاتُعَسِّرْ، وَ بَشِّرْ وَ لاتُنَفِّرْ» (بحار الانوار : 2 / 97)



                          سخن در این نیست که بخشی از آموزه های دین را که به میل مردم است بیان کنید و بخش دیگر را مخفی نگه دارید، بلکه سخن در «کیفیت تبیین» مجموعه معارف دین است. به راستی چرا شهید مطهری که هم با تعالیم مارکسیسم مبارزه می کرد و هم با آموزه های مکاتب غربی، هم از توحید و معاد سخن می گفت، هم از عدل و امامت، و هم از جهاد و مبارزه، برای نسل جوان جاذبه داشت، اما برخی فقط قوه دافعه دارند و شاگردان شان بذر نفرت می پاشند و به لعن و نفرین مؤمنان و حتی عالمان می پردازند؟! آیا آن شهید از بیان بخشی از معارف و احکام دین صرف نظر کرده بود که می توانست جوانان را به دین و مکتب جذب نماید؟ هرگز. بلکه او تمام همت خود را صرف نمود تا به تبیین عقلانی دین بپردازد و تفسیری از دین ارائه کند که عقل ها را قانع، و قلب ها را جذب نماید.





                          2. سکوت عالمان دین در برابر تجاوز به حقوق مردم





                          عامل دیگری که دین را در میان مردم عزیز می کند، حق طلبی عالمان دین در گفتار و کردار است. و متقابلا عاملی که مردم را از دین گریزان می سازد، سکوت عالمان دین در برابر متجاوزان به حقوق مردم و عدم پای بندی آنان به تعالیمی است که از دین می گویند. مردم از آنان انتظار دارند که حق را بگویند و بدان پای بند باشند، هر چند به ضررشان باشد و با باطل و ناحق مبارزه کنند، هر چند در جبهه خودشان باشد. تعصبات قومی، حزبی و صنفی آنان را به سکوت در برابر زیرپا نهادن حق وادار نکند. رفتارشان بر خلاف گفتار شان نباشد. مردم احساس نکنند که حق را اگر در جبهه رقیب و دیگران باشد، بر نمی تابند ولی بر باطل اگر در جبهه یا صنف خودشان باشد، سرپوش می گذارند.



                          اگر مردم احساس کنند که مبارزات دیرین عالمان دین با ظلم و بی عدالتی تا وقتی بود که قدرت دست دیگران بود، ولی حال که خود قدرت را در اختیار دارند، نسبت بدان بی تفاوت اند یا حساسیت لازم را ندارند، از دین می گریزند.

                          اگر فکر کنند مبارزه عالمان دین با جهل و خرافه تا وقتی بود که قدرت طلبان برای سلطه بر مردم استفاده می کردند، ولی اینک که خود به قدرت رسیده اند، نسبت به استفاده از این ابزارها عکس العملی نشان نمی دهند، در حقانیت آموزه های دینی و تعالیم پیشوایان دینی دچار تردید می شوند.



                          مردم از عالمان دینی انتظار دارند که از حقوق آنان در برابر تجاوز کانون های قدرت و ثروت دفاع کنند و برای شان فرقی نکند که این کانون ها به کجا و به چه کسی وابسته اند. همه مردم قدرت و ظرفیت تفکیک میان «تعالیم دین» و «رفتار داعیه داران دین» را ندارند.

                          شهید مطهری در این عرصه نیز موفق بود. حق طلبی او که با حرّیت و آزادگی همراه بود، موجب می شد تا با انحرافات و کژی ها در هر طبقه و صنفی مبارزه کند، از مبارزه با انحرافات عقیدتی و التقاط فکری جریان روشنفکری تا نقد و انتقاد از سازمان روحانیت، و بدعت ها و تحریف هایی که در دین صورت می گرفت.





                          3. دنیا طلبی عالمان دین





                          عامل دیگری که مردم را از دین گریزان می سازد، دنیا طلبی و قدرت طلبی عالمان دین است. اگر مردم ببینند که عالمان دین بر خلاف آموزه های دینی که زهد و وارستگی از دنیا یکی از آن هاست، به تجملات و تشریفات زندگی دنیوی تمایل پیدا کرده و از توده های مردم فاصله گرفته اند، در صداقت آنان در دعوت به زهد و پارسایی دچار تردید می شوند.

                          اگر مردم احساس کنند که عالم دینی بر خلاف دستورات دین مبنی بر این که «هر کس متصدی امری شود در حالی که می داند فردی شایسته تر از او برای تصدی آن وجود دارد، در حق جامعه خیانت کرده» ، برای پست و مقام دست و پا می زند، یا از افراد نالایقی که هم طیف و هم فکر خویش است، برای تصدی مسئولیت های اجتماعی حمایت، و در نتیجه افراد لایق منزوی می شوند، رفتار آنان را به حساب دین و مکتبی می گذارند، که از آن سخن می گوید.



                          عالم دینی در صورتی که از کسی هم به تصور لیاقت حمایت کرده باشد، در صورت کشف خلاف باید برائت بجوید، به اشتباه خویش اعتراف نموده و در صدد جبران برآید تا مردم بدانند عالم دینی با افراد متخلف و نالایق اشتراک منافع ندارد. اصرار بر خطا ، خود خطای دیگر و بزرگتری است که مسئولیت آن بیش از همه بر عهده عالمانی است که توده های مردم به آنان اعتماد کرده و امانتی اجتماعی را به کسی سپرده اند.



                          4. تبلیغ «نظارت ناپذیری حکومت دینی»



                          یکی دیگر از عوامل فاصله گرفتن مردم از دین که تجربه غرب را هم به همراه دارد، «نظارت ناپذیر شمردن حکومت دینی و حاکمان و دولتمردان» است. اگر مردم احساس کنند که دولتمردان هر چه بگویند و هر کاری کنند، مردم حق اعتراض و انتقاد ندارند، از چنین حکومتی رو بر می گردانند. فرقی هم نمی کند که این مسئله در چه قالبی مطرح شود.



                          * این که دولتمردان عادل اند و شخص عادل خطا نمی کند؛

                          * با الهامی که به آنان می شود، جامعه را اداره می کنند؛

                          * قاعده لطف اقتضا می کند که امام زمان اجازه خطا در تصمیم گیری را به دولتمردان ندهد؛ امام زمان جامعه را مدیریت می کند؛

                          و سخنانی از این قبیل همگی در یک راستا قرار دارند. اگر دولتمردان چنین باورهایی داشته باشند، اجازه نظارت به کسی نخواهند داد؛ چنان که ناظران با چنین اعتقادی حق نظارتی برای خود قائل نخواهند بود. اخیرا یکی از کسانی که وظیفة نظارتی بر عهده دارد، در پاسخ به پرسشی از چگونگی انجام وظیفه نظارتی اش اظهار نموده :

                          * «کسی که از مقام عدالت فراتر رفته و به مقام یقین رسیده باشد، نیاز به نظارت ندارد!»



                          قطعا اگر شهید مطهری در قید حیات بود با این انحرافات مقابله می کرد و از این که برای حکومت غیر معصوم مقام قدسی، به معنای نظارت ناپذیری قائل شوند و حق نقد و انتقاد را از مردم سلب نمایند، اظهار ناخشنودی می کرد.



                          اگر این نگاه با سیره امیرمؤمنان علی (ع)، امام معصوم در «تشویق مردم به اظهار نظر و نصیحت حاکم» و متقابلا نیاز ایشان به نظرات مردم مقایسه شود، معلوم می شود که چقدر با حکومت علوی فاصله داریم. آن حضرت در یک سخنرانی در صفین فرمود :



                          « .... فَلَا تَکُفُّوا عَنْ مَقَالَةٍ بِحَقٍّ أَوْ مَشُورَةٍ بِعَدْلٍ- فَإِنِّی لَسْتُ فِی نَفْسِی بِفَوْقِ أَنْ أُخْطِئَ- وَ لَا آمَنُ ذَلِکَ مِنْ فِعْلِی- إِلَّا أَنْ یَکْفِیَ اللَّهُ مِنْ نَفْسِی مَا هُوَ أَمْلَکُ بِهِ مِنِّی- فَإِنَّمَا أَنَا وَ أَنْتُمْ عَبِیدٌ مَمْلُوکُونَ لِرَبٍّ لَا رَبَّ غَیْرُه‏ ؛



                          با من از گفتن حق یا رأى زدن به عدل باز نایستید، زیرا من در نظر خود بزرگتر از آن نیستم که مرتکب خطا نشوم و در اعمال خود از خطا ایمن باشم. مگر آنکه، خدا مرا در آنچه با نفس من رابطه دارد، کفایت کند زیرا او تواناتر از من به من است. ما و شما بندگانى هستیم در قبضه قدرت پروردگارى که پرورش دهنده‏اى جز او نیست.»

                          (نهج البلاغه : خ 207)



                          جمله ذیل از استاد شهید در باره حکومت امام علی (ع) کافی است تا دیدگاه او را در این زمینه نشان دهد. می گفت:



                          «این که مى‏ گویند حکومت على علیه السلام عالی ترین مظهر دموکراسى بود روى همین جهات بود. خودش با آن که امام است و قدرت هاى مادى و معنوى را در اختیار دارد، به مردم پر و بال مى‏ دهد، آنها را بر انتقاد و اعتراض تشجیع مى‏ کند. البته این نکته هم هست که هر اعتراضى بحق نیست.» (مجموعه ‏آثار استاد شهید مطهرى : ‏22/ 238

                          نظر

                          • bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

                            #8518
                            در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            اسماعیل هنیه: در صورت حمله اسرائیل به ایران، در جنگ دخالتی نخواهیم کرد

                            روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونت ادعا کرد: اسماعیل هنیه گفت: اگر اسرائیل به تاسیسات ایران حمله کند، خود را وارد این جنگ نمی کنیم.

                            به گزارش انتخاب، وی گفت: حماس جنبشی فلسطینی است که در فلسطین فعالیت می کند و اقدامات سیاسی و عملیاتی آن تنها در راستای منافع مردم فلسطین است.



                            وی افزود: ایران از ما چیزی نخواسته است و ما هم فکر نمی کنیم که ایران به ما احتیاجی داشته باشد.

                            رهبر 48 ساله ی حماس اظهار داشت: تهدیدات اسرائیل واضح است و نیازی به تحلیل ندارد. فکر می کنم که حمله به ایران عواقب بسیاری جدی در منطقه داشته باشد.

                            وی گفت: در خصوص حمله به ایران سناریویی را نمی توانم پیش بینی کنم اما چنین اقداماتی عواقب زیادی می تواند برای منطقه داشته باشد.

                            هنیه اضافه کرد: ائتلاف صورت گرفته در دولت اسرائیل اکثریت پارلمان را در اختیار نتانیاهو قرار می دهد.

                            وی گفت: این ائتلاف برای مسائل داخلی اسرائیل ایجاد شده ولی می تواند انگیزه های خارجی هم داشته باشد.

                            به گزارش انتخاب؛ پیشتر نیز یک روزنامه صهیونیستی به نقل از یک مقام بلندپایه حماس اظهاراتی مشابه را مطرح کرده بود که از سوی این جنبش به شدت تکذیب شد.
                            ای حرومتون بشه اون همه دلارهای بی زبون که به حلقتون ریختد برا یه همچین روزی . اونوقت دارید جا خالی میدین!

                            نظر

                            • amin68
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 134

                              #8519
                              اگر من جای رهبر بودم فلسطین رو موشک باران میکردم اوف بر شما عرب های حروم زاده

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #8520
                                با سلام دلیلی دیگر برای ریزش شاخص مجلس نهم برای شروع کار از تحقیق و تفحص سازمان بورس آغاز به کار می کند دیگر جایی نبود که اول کار به بورس گیر داده اند خدا به خیر کند با تشکر
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X