اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریم مهدوی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 813

    #13741
    10 ثروتمند برتر جهان در یک عکس




    فوربز، یک شرکت آمریکایی پیشرو در زمینه انتشارات و رسانه میباشد. مجله ی فوربز هر دو هفته یکبار در سراسر آمریکا منتشر میشود.
    بیل گیتس ( 66 بیلیون دلار)
    • وارن بافت ( 46 بیلیون دلار)
    • لری الیسون ( 41 بیلیون دلار)
    • چارلز کخ ( 31 بیلیون دلار)
    • دیوید کخ ( 31 بیلیون دلار)
    • کریستی والتون و خانواده ( 27،9 بیلیون دلار)
    • جیم والتون ( 26.8 بیلیون دلار)
    • آلیس والتون ( 26.3 بیلیون دلار)
    • رابسون والتون ( 26.1 بیلیون دلار)
    • مایکل بلومبرگ ( 25 بیلیون دلار)
    تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

    نظر

    • ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

      #13742
      اظهارات فاطمه هاشمی رفسنجانی در باره پروین احمدی نژاد



      فاطمه هاشمی پس از خروج برادرش (مهدی) از فرودگاه امام(ره) با حضور در جمع خبرنگاران گفت: چون مهدی پاک و سالم بود، به تهران آمد.

      به گزارش خبرگزاری فارس، وی با بیان اینکه مهدی چون مسئلهای نداشت به کشورش بازگشت، تصریح کرد: آنها فائزه را گرفتند تا مهدی به کشور بازنگردد اما مهدی به ایران بازگشت چون هیچ مسئلهای نداشت.

      وی ادامه داد: صادق لاریجانی و محسنی اژهای نمیخواستند مهدی به کشور بیاید اما مهدی به ایران آمد.

      فاطمه هاشمی در پاسخ به سؤالی مبنی براینکه با توجه به اعترافات متهمان حوادث بعد از انتخابات در دادگاه چه اتهاماتی متوجه مهدی هاشمی است، با ادعای برخورد نادرست با زندانیان گفت: مهدی واقعیتها را میگوید.

      وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی دریافت حقوق 14 میلیونی مهدی هاشمی، دریافت اینگونه حقوقها را به احمدینژاد منتسب کرد و اظهارداشت: پروین احمدینژاد آه در بساط نداشت اما ببینید الان چگونه دارد زندگی میکند.
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #13743
        توزیع یارانه نقدی ازمحل ارز برگ دیگری از بیقانونیهای دولت است

        نماینده مردم تهران،ری،شمیرانات و اسلامشهر در مجلس پرداخت سهم تولید را مقدم بر افزایش میزان یارانه نقدی اعلام و تاکید کرد: توزیع یارانه نقدی از محل فروش ارز اقدامی کاملا غیر قانونی است و برگ دیگری بر بی قانونی های دولت در موضوع توزیع یارانه و اجرای قانون هدفمندی یارانه ها است.

        علی مطهری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت گفت: توزیع یارانه نقدی از محل فروش ارز اقدامی کاملا غیر قانونی است و برگ دیگری بر بی قانونی های دولت در موضوع توزیع یارانه و اجرای قانون هدفمندی یارانه ها است.
        عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اجرای سلیقه ای قانون توسط دولت افزود: در قانون پنجم توسعه و در قانون بودجه تاکید شده است که درآمدهای ارزی و درآمدهای حاصل از فروش ارز باید صرف چه مسائلی شود و درهیچ صورتی در قانون اجازه داده نشده که دولت این درآمدها را به شکل یارانه نقدی بین مردم توزیع کندو این کار نقض روشن قانون است. مطهری با تاکید بر این که دولت پیش از این نیز در خصوص توزیع یارانه و اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بی قانونی های زیادی را انجام داده است، تصریح کرد: مجلس از ابتدای امر در برابربی قانونی های دولت در اجرا قانون هدفمندی از خود تسامح نشان داد و امروز کار به جایی رسیده است که دولت می خواهد از ارز به مردم یارانه نقدی بدهد. وی ادامه داد: همان طور که دیگر نمایندگان نیز انتقادات خود را مطرح کردند این کار تورم غیر قابل باوری را در جامعه به وجود می آورد که به هیچ عنوان قابل کنترل نیست. مطهری با انتقاد از بی قانونی دولت در امور اقتصادی تصریح کرد:همین امروز دولت در پرداخت سهم تولید دچار مشکل است و به بخش تولید در حقیقت مقروض است، پس با چه منطقی در پی افزایش میزان یارانه نقدی آن هم از محل درآمدهای ارزی است؟ این نماینده اصولگرای مجلس نهم تنها محل قانونی توزیع یارانه را درآمدهای حاصل از افزایش قیمت حامل های انرژی توصیف و تصریح کرد:طبق قانون هدفمندی یارانه ها ، توزیع یارانه نقدی تنها از محل افزایش قیمت حامل های انرژی مجاز است و هر منبع دیگری غیر قانونی است. نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهردر مجلس شورای اسلامی پرداخت سهم تولید را مقدم بر افزایش میزان یارانه نقدی اعلام و تاکید کرد: دولت ابتدا سهم تولید را پرداخت کند و بعد در فکر افزایش یارانه نقدی باشد./
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #13744
          دبیر کل انجمن صنفی صنعت پتروشیمی در گفتگو با بورس نیوز عنوان کرد:
          افزایش نرخ خوراک شایعه است!
          خبر احتساب نرخ خوراک مصرفی صنعت پتروشیمی بر مبنای نرخ دلار آزاد شایعه ای بیش نبوده و بدین وسیله تکذیب می شود. این شایعه به هیچ وجه صحت نداشته و ابلاغی نیز در این زمینه صورت نگرفته است. چراکه براساس قوانین موجود در بند (ب) تبصره یک بودجه کل کشور، به منظور تشویق سرمایه گذاران برای فعالیت هر چه بیشتر در صنعت پتروشیمی تخفیفات ویژه ای نیز در نظر گرفته شده است.
          طی روز جاری سهام گروه پتروشیمی با انتشار یک خبر مبنی بر احتساب نرخ خوراک مصرفی این صنعت از سال 90 بر مبنای نرخ دلار آزاد، مدار منفی را اتخاذ کرده و هم اکنون افت قیمت ها را شاهد است.
          دکتر مهدوی، دبیر کل انجمن صنایع پتروشیمی در خصوص این خبر در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: خبر احتساب نرخ خوراک مصرفی صنعت پتروشیمی بر مبنای نرخ دلار آزاد شایعه ای بیش نبوده و بدین وسیله تکذیب می شود.
          وی تأکید کرد: این شایعه به هیچ وجه صحت نداشته و ابلاغی نیز در این زمینه صورت نگرفته است. چراکه براساس قوانین موجود در بند (ب) تبصره یک بودجه کل کشور، به منظور تشویق سرمایه گذاران برای فعالیت هر چه بیشتر در صنعت پتروشیمی تخفیفات ویژه ای نیز در نظر گرفته شده است.
          نایب رییس سابق کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی افزود: در صورتی که قیمت خوراک مصرفی این صنعت با نرخ آزاد دلار محاسبه شده و یا افزایش یابد، سرمایه گذاری در این صنعت توجیه اقتصادی نداشته و اهداف چشم انداز کشور در منطقه برای حضور در جایگاه نخست صنعت پتروشیمی به خطر می افتد.

          مهدوی در خاتمه سخنان خود با تأکید بر اینکه این موضوع بی پایه و اساس است، خاطر نشان کرد: شرکت های پتروشیمی و نیز سهامداران این گروه باید توجه داشته باشند که به این گونه اخبار تا زمانی که از مراجع رسمی ابلاغ نشود، نباید توجهی داشت. بطوریکه تنها با توجه به یک شایعه، سهام یک گروه از روند مثبت به روند منفی تغییر جهت دهد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #13745
            تعطیلی كارخانه و بیکاری ۴۰۰ کارگر بنیان دیزل تبعات اجتماعی دارد




            تعطیلی کارخانه بنیان دیزل، باعث بروز تبعات اجتماعی و اقتصادی منفی میشود و باید از این اتفاق جلوگیری کرد که در این زمینه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی باید پیگیریهای لازم را انجام دهد.

            نماینده تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس نهم، نسبت به تعطیلی کارخانه بنیان دیزل تبریز، نخستین سازنده موتورهای دیزلی در کشور هشدار داد.
            محمد اسماعیل سعیدی در این زمینه به خبرنگار ایلنا گفت: متاسفانه مشکلات بخش صنعت و اقتصاد تبریز به کارخانه بنیان دیزل محدود نمیشود و بسیاری دیگر از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور نیز با مشکلات عدیدهای در زمینه تولید و فعالیت صنعتی دست به گریبان هستند.
            وی افزود: بزرگترین مشکل امروز واحدهای صنعتی و تولیدی تبریز و دیگر نقاط کشور، عدم وجود نقدینگی و همچنین عدم دسترسی مناسب به تسهیلات بانکی است که باعث میشود توان جبران هزینههای تولید صنعتی را نداشته باشند.
            عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم، ضمن تاکید بر تسریع در حل مشکلات نقدینگی بنیان دیزل و دیگر واحدهای تولیدی و صنعتی کشور، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد بانکهای عامل در ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی کم کاری میکنند و در این زمینه باید نظارتهای مناسبی صورت گیرد.
            سعیدی با ابراز نگرانی از احتمال بیکار شدن ۴۰۰ کارگر در کارخانه بنیان دیزل تبریز گفت: تعطیلی کارخانه بنیان دیزل، باعث بروز تبعات اجتماعی و اقتصادی منفی میشود و باید از این اتفاق جلوگیری کرد که در این زمینه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی باید پیگیریهای لازم را انجام دهد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #13746
              دبیرخانه دائمی فروش آثار هنری تعطیل شد!
              دبیرخانهای که طبق وعده مدیران اکسپو 91 وزارت ارشاد، قرار بود بهصورت دائمی فعال باشد، تعطیل شد.
              به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش و بعد از تصویب قانون تخصیص بودجه دولتی برای خرید آثار هنری و تغییر مدیران برگزاری این برنامه مهم هنری که میتوانست نقش بسیار مهمی در اقتصاد هنر ایران داشته باشد، دبیرخانه دائمی این رویداد در تالار وحدت تشکیل شد که به قول جواد صادقی؛ دبیر اجرایی این برنامه قرار شد بهصورت دائمی فعالیت کند. اصغر امیرنیا؛ سرپرست امور تجسمی ارشاد نیز در گفتگویی تائید کرد که این دبیرخانه دائمی خواهد بود و برای اکسپوهای بعدی وزارت ارشاد تصمیمگیری خواهد کرد. ولی تنها بعد از سه ماه از اتمام این جریان و خاتمه یافتن اکسپو 91 که مدیران حاضر به ارائه آمار دقیق فروش آن هم نیستند، اکنون دبیرخانه اکسپو نیز تعطیل شدهاست. حسینی؛ رئیس شورای سیاستگذاری این رویداد و مدیر بنیاد رودکی، در نشست خبری اکسپو گفته بود: "در دوماهی که من مسئول شدهام به این نتیجه رسیدهام که این حرکت باید به صورت مستمر و دائمی پیگیری شود تا اتفاقی که باید، بیافتد." وی با اشاره به ضرورت دائمی شدن دبیرخانه اکسپو گفته بود: "در مدتی که اکسپو را برنامه ریزی کردهایم به این نتیجه رسیدیم که این حرکت به صورت مستمر و دائمی باشد تا بتواند‏ بحث و زمینههای فروش آثار هنری توسط بخشهای دولتی و خصوصی دنبال کند و بستر دائمی برای فروش آثار هنری ایجاد شود."

              حال جای این سوال همچنان باقی است که چگونه تنها بعد از سه ماه تمام این وعدهها نقش برآب شده است؟
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #13747
                خبری که از خروجی خبرگزاری فارس حذف شد
                مهدی هاشمی روانه اوین شد


                خبرگزاری فارس گزارش داد: مهدی هاشمی که صبح امروز برای تفهیم اتهام راهی دادسرای امنیت (شهید مقدس) شده بود برای انجام مراحل بازپرسی به زندان اوین منتقل شد.


                پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                مهدی هاشمی پس از تفهیم اتهام، جهت بازجویی به زندان اوین منتقل شد.به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ خبرگزاری فارس گزارش داد: مهدی هاشمی که صبح امروز برای تفهیم اتهام راهی دادسرای امنیت (شهید مقدس) شده بود برای انجام مراحل بازپرسی به زندان اوین منتقل شد. برپایه این خبر مهدی هاشمی را در زمان حضور در دادسرا دو وکیل و برادرش محسن همراهی میکردند که بر اساس قانون در مرحله بازپرسی، این افراد مجاز به حضور در محل بازجویی نیستند. پیش از این سید محمود علیزاده طباطبایی یکی از وکلای خانواده هاشمی گفته بود: براساس تبصره ماده 128 قانون آیین دادرسی کیفری اجازه حضور وکیل مدافع در هنگام بازجویی از متهم از اختیارات قانونی مسئولان قضایی است.این درحالی است که این خبر، تنها دقایقی پس از انتشار، از خروجی خبرگزاری فارس حذف شد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #13748
                  فارس گزارش میدهد
                  احتمال تغییر پایه نرخ ارز در محاسبه خوراک پتروشیمیها/افزایش قیمت توجیه ندارد


                  خبرگزاری فارس: شنیدهها حاکی است محاسبه قیمت خوراک پتروشیمیها براساس قیمت ارز آزاد به جای قیمت ارز مرجع دولتی در سطح شرکت ملی پتروشیمی و وزارت نفت نهایی شده و عملاً برای اجرا تنها در انتظار دستور و بخشنامه وزیر نفت است.

                  به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، به تازگی از راهروهای وزارت نفت و شرکت ملی پتروشیمی زمزمه محاسبه قیمت خوراک پتروشیمیها براساس قیمت ارز آزاد به جای قیمت ارز مرجع دولتی به گوش میرسد.

                  بعضی منابع میگویند این تصمیم در سطح شرکت ملی پتروشیمی و وزارت نفت نهایی شده و عملا در انتظار دستور و بخشنامه وزیر نفت است.

                  بر این اساس تاکنون پتروشیمیهای گازی و خوراک مایع، خوراک خود را براساس محاسباتی برپایه دلار و قیمت دولتی ارز آن دریافت میکردهاند. در عین حال اغلب این پتروشیمیها ارز دریافتی ناشی از صادرات محصولات خود را با قیمت آزاد در بازار به فروش رسانده و مابهالتفاوت این قیمت را به جیب گذاشتهاند که فارس پیش از این در گزارشی درباره این موضوع هشدار داده بود.

                  در واقع بر خلاف دستور مستقیم وزیر نفت، ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی در بازار آزاد به فروش رسیده است و نقش یک شبکه فساد در این مساله و تلاش این شبکه برای قبضه تجارت محصولات پتروشیمی پیش از این مورد اشاره فارس قرار گرفته بود.

                  شنیدهها حاکی از آن است که بعضی شرکتهای عرضه کننده محصولات پتروشیمی در داخل به بهانه تغییر نرخ ارز مرجع مورد محاسبه برای تعیین قیمت خوراک قصد افزایش قیمت محصولات خود را دارند. اما با توجه به فاصله بسیار زیادی که در حال حاضر بین قیمت تمام شده محصولات پتروشیمی با قیمت فروش آنها در بازار وجود دارد و در عین حال نزدیک بودن قیمت محصولات عرضه شده در داخل کشور به قیمتهای جهانی، عملا تمایل شرکتهای پتروشیمی برای افزایش قیمت محصولاتشان یک تمایل منطقی نبوده و بوی سودجویی و سوءاستفاده از کم اطلاعی خریداران از این زمزمهها به گوش میرسد.

                  در واقع در صورت محاسبه قیمت خوراک براساس قیمت ارز در بازار آزاد از سود شرکتهای پتروشیمی کاسته خواهد شد اما با توجه به حاشیه سود قابل قبولی که برای این شرکتها باقی میماند، دلیلی برای بالا بردن قیمتها وجود نخواهد داشت.

                  مثال واضح این مساله پتروشیمیهایی مانند پتروشیمی اراک هستند که بخشی از خوراک مایع خود را از کشور عراق و یا ارز آزاد وارد میکنند و فعالیت آنها نیز کاملا سودآور است.

                  البته این نکته نیز باید مورد توجه قرار بگیرد که وضعیت شرکتهای پتروشیمی گازی با پتروشیمیهای پلیمری بسیار متفاوت است و عملا پتروشیمیهای گازی تنها بخشی از سود باد آورده ناشی از ارزان فروشی گاز طبیعی را از دست خواهند داد.

                  به عنوان مثال هر واحد خوراک یک مجتمع پتروشیمی با ارز دولتی 900 تومان محاسبه میشود و این مجتمع هر واحد محصول خود را به بیش از 3 برابر این قیمت یعنی نزدیک به 3 هزار تومان به فروش میرساند.

                  اگر هزینههای تولید هر واحد محصول را حداکثر 400 تومان در نظر بگیریم قیمت تمام شده این محصول حتی به نیمی از قیمت فروش محصولات نیز نمیرسد. به همین دلیل حتی اگر قیمت خوراک برای این واحدها دو برابر شود، باز هم حاشیه سود بسیار زیادی قریب به 800 تومان در هر واحد برای مجتمع پتروشیمی باقی میماند.

                  اختلاف بسیار زیاد بین قیمت ارز دولتی و آزاد باعث از بین رفتن ارزش خوراک تحویلی و ایجاد سود کلان و غیر منطقی واحدهای پتروشیمی از محل تسعیر ارز شده است. معنای محاسبه قیمت خوراک با نرخ آزاد ارز نیز از بین رفتن سودآوری پتروشیمیها نیست چنانکه در حال حاضر قیمت محصولات پتروشیمی در حال ایجاد تعادل با قیمتهای جهانی است.

                  *سیاست جدید ارزی دولت و تاثیر آن بر خوراک پتروشیمیها

                  در عین حال احتمالاً دولت قصد دارد همه ارز تحویلی خود به بازار ارز را با قیمت 2 درصد کمتر از قیمت بازار آزاد ارائه کند و انجام این کار که از یکسال پیش یعنی کارشناسان آن را توصیه کردهاند، باعث از بین رفتن حباب قیمت ارز و نزدیک شدن قیمت آن به نقطه تعادل خواهد شد.

                  راهاندازی اتاق ارز یکی از اجزای این برنامه دولت محسوب میشود. بر این اساس اگر تمام تزریق ارز دولت به مبادی نیازمند ارز با قیمتی 2 درصد زیر قیمت بازار آزاد اتفاق بیفتد، بخش بزرگی از تقاضای دلالی ارز از بین خواهد رفت.

                  سید مسعود میرکاظمی وزیر سابق نفت در مصاحبهای با فارس به رقم کلان ارز فروخته شده در سال گذشته اشاره کرده و گفته بود: سال گذشته 50 درصد بیش از سالهای پیش از آن ارز در بازار فروخته شده که به معنای تقاضا برای دلالی ارز است. این رقم اضافه تزریق شده به بازار در بعضی منابع بین 40 تا 50 میلیارد دلار برآورد شده است.

                  حال اگر ارز با قیمتی نزدیک قیمت واقعی توسط دولت عرضه شود تقاضای دلالی در بازار ارز به شدت کاهش خواهد یافت.

                  دومین تقاضای مهمی که از بازار ارز به این وسیله خارج خواهد شد، تقاضای ارز برای واردات کالاهای غیرضروری و کالاهایی است که در داخل نیز به وفور تولید میشوند. در واقع واردات اینگونه کالاها به دلیل قیمت پایین ارز صرفه اقتصادی دارد اما در صورتی که وارد کننده مجبور باشد برای واردات چنین کالاهایی از ارز با قیمت نزدیک به قیمت بازار استفاده کند، واردات اینگونه کالاها غیراقتصادی شده و در نتیجه تقاضا برای ارز وارداتی کاهش مییابد.

                  به جز کاهش واردات کالاهای خارجی، چنین کاری تقاضای کالای قاچاق را نیز به شدت کاهش خواهد داد و به تولید ملی کمک خواهد کرد.

                  با خارج شدن تقاضای ارز ناشی از کم شدن تقاضای دلالی و واردات، تقاضای ارزی به طور کلی کاهش خواهد یافت.

                  بانک مرکزی از سال گذشته تاکنون در برابر چنین سیاستی مقاومت کرده بود چرا که در صورت پذیرفتن این مساله در موارد زیادی با چالش مواجه میشد.

                  اگر بانک مرکزی قیمت آزاد ارز را میپذیرفت با توجه به اینکه قیمت هر لیتر بنزین فوب خلیجفارس تقریبا یک دلار است باید میپذیرفت قیمت واقعی بنزین 2400 تومان است. براین اساس یارانهای که دولت برای بنزین 700 تومانی میپردازد قریب به 1700 تومان در هر لیتر محاسبه خواهد شد و عملا هدفمندی یارانهها و منابع حاصل از آن زیر سوال میرود و به همین دلیل منابع ارقامی که برای پرداخت یارانه نقدی مورد استفاده قرار میگیرد عملا در محاسبات از بین رفته و قابل استفاده نخواهد بود.

                  در صورت عرضه ارز دولتی 2 درصد زیر قیمت بازار قیمت ارز در نقطه تقاضای واقعی ارز به تعادل میرسد که عملا به احتمال بسیار زیاد کمتر از قیمت فعلی ارز خواهد بود.

                  براین اساس دولت با توجه به وضعیت تحریمها و متاثر شدن درآمدهای نفتی دولت، در صورت اجرای این سیاست دولت ارز کافی برای تامین نیاز ارز کشور در اختیار خواهد داشت.



                  *توجیهی برای افزایش قیمت وجود ندارد

                  در عین حال قیمت فروش محصولات پتروشیمی در حال حاضر بیشتر با قیمتهای جهانی هماهنگ است و عملا ارتباطی با قیمت تمام شده آنها ندارد.

                  بنابراین احتساب خوراک تحویلی به این پتروشیمیها با دلار نزدیک به قیمت بازار آزاد ارز، عملا تنها بخشی از سود قابل توجه آنها را خواهد کاست. کما اینکه پتروشیمیها ارز حاصل از صادرات محصولات خود را به قیمت آزاد در بازار داخل به فروش میرسانند.

                  در این میان پتروشیمیهای گازی که سودهای افسانهای دارند تنها بخشی از این سود را از دست میدهند و پتروشیمیهای پلیمبری نیز بازدهی اقتصادی خود را حفظ خواهد کرد.

                  براین اساس البته لازم است سیاستهای حمایتی متفاوتی نسبت به پتروشیمیهای پلیمری اتخاذ شود اما با این تغییر مبنای محاسبه قیمت خوراک از ارز دولتی به ارز آزاد، حتی برای آنها نیز حاشیه سود مطمئن و معقولی باقی خواهد ماند و قطعا افزایش قیمت محصولات در بازار داخل برای محصولات پلیمری نیز قابل توجیه نخواهد بود.

                  تغییر قیمت تمام شده محصولات پتروشیمی عملا با توجه به فاصله بسیار زیاد آن با قیمت عرضه محصولات در بازار، هیچ توجیهی برای افزایش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار باقی نمیگذارد.

                  در عین حال با اقدام دولت در تغییر قیمت ارز مرجع و حذف بخش بزرگی از تقاضای اضافی، کاهش قیمت ارز دور از انتظار نخواهد بود و به همین دلیل هزینه واردات محصولات نیز کاهش خواهد یافت و عملا باید در انتظار کاهش قیمت بعضی محصولات پتروشیمی در میانمدت باشیم.

                  در حال حاضر قیمت گریدهای نزدیک به هم محصولات مختلف به هم نزدیک است که نشان از واقعی بودن قیمتها دارد. در عین حال قیمت محصولات پتروشیمی در بازار داخل و بورس کالا به طور متوسط با احتساب ارز آزاد 2 تا 3 درصد زیر قیمت بینالمللی محصولات و در بعضی موارد حتی بالاتر از آن و در حالت کلی بسیار به این قیمتها نزدیک است.

                  بازار کشش افزایش بیش از این قیمتها را نیز ندارد مگر اینکه بازیهای روانی موجب چنین اتفاقی شود. البته از مدار تولید خارج شدن مجتمعها یا کمبود عرضه ممکن است روی قیمت تاثیرگذار باشد اما انتظار نمیرود به طور طبیعی تغییر مبنای محاسبه قیمت خوراک پتروشیمیها موجب افزایش قیمت محصولات در بازار داخل شود.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

                    #13749
                    خواهر بشار اسد ساکن دبی شد

                    بشری اسد مادر پنج فرزند است که به گفته منابع سوری آنها را در یکی از مدارس خصوصی دبی ثبت نام کرده است.بشری اسد، تنها خواهر بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و همسر آصف شوکت، یکی از سه مقام ارشد سوری که در پی حادثه تروریستی دمشق کشته شد، ساکن دبی در امارات متحده عربی شده است.

                    به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، بشری اسد یکی از شاهینهای مطرح در حکومت اسد محسوب میشود که در رشته داروسازی تحصیل کرده است و در حال حاضر در نیمه پنجم زندگیاش به سر میبرد. وی مادر پنج فرزند است که به گفته منابع سوری آنها را در یکی از مدارس خصوصی دبی در سال تحصیلی جدید ثبت نام کرده است.

                    ایمن عبود النور، صاحب پایگاه اینترنی «کلنا شرکاء» که یک سایت مخالف اسد است، در این باره گفت: بشری اسد هیچ منصب رسمی سیاسی نداشته و به دلیل اختلاف نظری که به برادرش پیدا کرده خاک سوریه را ترک کرده است.

                    وی همچنین گفت که وی با برادرش اختلافات سنگینی دارد به گونهای که اسد بیشتر او را نزدیک به مخالفان میداند تا وفادار به حکومت خود.

                    لازم به یادآوری است که بشری اسد در سال 2008 به همراه فرزندانش از سوریه خارج شد و به مدت یک سال در ابوظبی ساکن شد.

                    گفته میشود که نقل مکان وی به دبی بدون هماهنگی بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه صورت گرفته اما ماهر اسد در جریان این سفر بوده است.

                    ماهر اسد فرمانده گارد ریاست جمهوری و یکی از چهرههای اصلی مدافع نظام است که فرماندهی هنگ چهارم ارتش را نیز بر عهده دارد که مخالفان وی را متهم میکنند که از گردانندگان اصلی سرکوب مخالفان است.

                    طی ماههای گذشته بازرگانان و ثروتمندان بسیاری از سوریه به دبی منتقل شدهاند.
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                    نظر

                    • مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

                      #13750
                      فارس گزارش میدهد
                      تخفیف حداکثر 30 درصدی ایران در نرخ حمل کالای ترانزیتی ازبکستان


                      خبرگزاری فارس: طی تفاهمنامهای که بین مقامات ارشد ریلی ایران و ازبکستان به امضاء رسید، کشور ایران قول داد برای حمل پنبه و کالای ترانزیتی ازبکستان به خلیج فارس، تخفیف تا سقف 30 درصد در نرخ پایه تعرفه حمل تنکیلومتر اعمال کند.

                      به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، مذاکرات حمل و نقل ترانزیتی ریلی بین رئیس راهآهن ازبکستان و مدیرعامل راهآهن جمهوری اسلامی ایران، پس از ساعتها بررسی، به نتیجه انجامید و تفاهمنامهای در اینباره بین دو کشور امضاء و مبادله شد.

                      بنابراین گزارش، طبق این تفاهمنامه هر دو کشور متعهد شدند برای تکمیل مسیر ریلی چابهار به سمت خواف و هرات و مزارشریف ـ ازبکستان تلاش کنند.

                      همچنین کشور ازبکستان متعهد شد احداث مسیر ریلی را به سمت کشور چین آغاز کند تا خطآهنی از افغانستان به سمت چین داشته باشیم و به ایران هم متصل شود.

                      طی این تفاهمنامه کشور ازبکستان ابراز تمایل کرد که طی بازدیدی از کارخانه لکوموتیوسازی ایران، برای تأمین ناوگان مورد نیاز خود از تولیدات ایرانی استفاده کند.

                      همچنین طی این تفاهمنامه کشور ازبکستان متعهد شد که میزان ترانزیت پنبه خود را توسعه دهد.

                      به گزارش فارس محورهای ریلی رقیبی برای جابهجایی کالای کشورهای cis به سمت کشورهای حاشیه خلیج فارس احداث شده است، بنابراین کشور ایران سعی میکند با اعمال تخفیفاتی در نرخ تعرفه حمل کالای ترانزیتی ریلی، در راستای جذب کالاهای کشورهای cis به بهترین وجه اقدام کند.

                      طی تفاهمنامه مذکور مقرر شد کشور ایران 20 درصد در نرخ پایه حمل تنکیلومتر کالای ریلی تخفیف دهد و مازاد بر آن را تا سقف 30 درصد به صورت پلکانی تخفیفاتی در نرخ حمل برای ازبکستان، اعمال کند.

                      طی این تفاهمنامه همچنین رئیس راهآهن ازبکستان قول داد از عضویت ایران در شورای حمل و نقل کشورهای مشترکالمنافع حمایت کند.
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #13751
                        محسن هاشمی رفسنجانی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی فارس، در پاسخ به سؤالی درباره نظر آیتالله هاشمی رفسنجانی درباره بازداشت مهدی و فائزه هاشمی، گفت: ایشان میگویند، بچههای من مثل بچههای بقیه افراد هستند و فرقی بین بچه های من با بچه مردم نیست.



                        وی افزود: نظر ایشان این است که نباید تبعیضی صورت بگیرد و باید بدون تبعیض با فرزندان ایشان برخورد شود.


                        محسن هاشمی با بیان اینکه آیتالله هاشمی رفسنجانی جویای حال مهدی و فائزه است، گفت: ایشان از بازداشت مهدی و فائزه نگران نیستند؛ حاج آقا به این بحرانها عادت دارند.

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #13752
                          در گفتگو با مهر مطرح شد؛
                          احمدینژاد درباره همراهان خوددر سفر نیویورک توضیح دهد/ هزینه سفر مشخص شود
                          عضو جبهه پایداری با بیان اینکه در شرایطی که در محدودیت ارزی هستیم رفتن هیئت 120 نفره به نیویورک هیچ ضرورتی نداشت، گفت: اینگونه رفتارها از رئیس جمهوری که شعار عدالت طلبی سر می دهد دور از انتظار است.
                          زهره طبیب زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به سفر رئیس جمهور به نیویورک با هیئت 120 نفره، گفت: در شرایطی که محدودیت ارزی داریم و مردم به لحاظ معیشتی در مضیقه به سر می برند، بحث تحریم و تورم و همچنین سیاست های انقباظی دولت در بودجه و کاهش بودجه عمرانی و جاری مطرح است؛ این سوال از رئیس جمهور مطرح است که چرا 120 نفر را با خود به نیویورک برده است.

                          وی با تاکید براینکه حضور رئیس جمهور در صحنه های بین المللی ضروری است، تصریح کرد: حضور رئیس جمهور برای اعلام مواضع ایران و پیگیری اهداف والای انقلاب اسلامی در مجامع بین المللی ضروری است؛ اما هیچ لزومی ندارد که احمدی نژاد در سفر به یک کشور متخاصم که هیچ رابطه تجاری سیاسی و فرهنگی با ایران ندارد؛ یک هیئت 120 نفره با خود ببرد.

                          نماینده مردم تهران با اشاره به سفر هیئت 150 نفری هند به ایران در زمان برگزاری شانزدهیمن اجلاس جنبش عدم تعهد، گفت: مراودات هند با ایران در سطح ها و حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی، بازرگانی و غیره گسترده است و این کشور برای افزایش همکاری ها با هیئت 150 نفری به کشورمان آمد؛ اما هیچ لزومی نداشت که ایران با هیئت 120 نفری به آمریکا برود.

                          نماینده تهران در مجلس با اشاره به تذکر کتبی خود به رئیس جمهور درباره درخواست ویزا از آمریکا برای 160 نفر گفت: ما از رئیس جمهور به دلیل بردن هیئت همراه غیر معمول و خارج از روال به نیویورک توضیح می خواهیم .

                          وی افزود: بنابر اخبار منتشر شده ایران ابتدا 160 ویزا درخواست کرده بود که آمریکا 120 ویزا صادر کرده؛ لذا رئیس جمهور باید در این مورد پاسخگو باشد که چرا چنین درخواستی از کشور متخاصم داشته باشد که آنان بخواهند درخواست ایران را رد کنند.

                          طبیب زاده با تاکید بر اینکه اینگونه رفتارها از کسی که شعار عدالت طلبی سر می دهد دور از انتظار است، گفت: رئیس جمهور باید در مورد شأن حضور افرادی که با خود به این سفر برده، فارغ از اینکه که چه کسانی هستند ، آیا پسر مشائی بوده یا خانوداه های وزیران وهمچنین در مورد مخارج این سفر توضیح دهد.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5096

                            #13753
                            ای بابا ! عجب بدبختی داریما! الان که گوگل را منهدم کردند با چه موتور جستجوگری مطالبمان را پیدا کنیم ؟!!؟ :((
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                            نظر

                            • کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5096

                              #13754
                              اوباما در برنامه تلویزیونی cbs

                              وقتی مساله امنیت ملی آمریکا مطرح است به نفع مردم آمریکا تصمیم میگیرم و در تصمیم گیری به صداهای مزاحم (اسرائیل) توجهی نمیکنم!


                              =))


                              اوباما بدجوری با اسرائیل داره شاخ به شاخ میشه ! اونهم با وجود رقیبی شدیدا حامی اسرائیل ، نزدیک انتخابات! دمش گرم <):) ترورش نکنند ! :-?
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #13755
                                در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                ای بابا ! عجب بدبختی داریما! الان که گوگل را منهدم کردند با چه موتور جستجوگری مطالبمان را پیدا کنیم ؟!!؟ :((
                                گوگل که فعلا باز میشه
                                جیمیل بازنمیشه....
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X