اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mavi_deniz
    عضو فعال
    • May 2011
    • 518

    #17896
    آیت الله هاشمی: میخواهند جمهوری اسلامی را به جای الگو، عبرت کنند
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

    آیت الله هاشمی رفسنجانی در آخرین ملاقات خود با اعضای خبرگان رهبری ضمن بیان ویژگی حق گویی ؛ شجاعت و صراحت روحانیت ، تاکید کرد : بایدخودمان آن قدر قوی باشیم که از اینگونه چیزها نترسیم و حرفهای خود را بزنیم والاّ حقگویی، شهامت، شجاعت و صراحت را که از ویژگیهای روحانیت است از دستمان میگیرند.

    نظر

    • مخبرالدوله
      عضو فعال
      • May 2012
      • 5228

      #17897
      درخواست افزایش تعرفههای مخابرات
      ساعت ۱۲:۱۷ - ۷/۹/۱۳۹۱کد خبر: ۳۴۱۳۱
      رییس هیئت مدیره مخابرات ایران با اعلام افزایش قیمتهای پیمانکاری و نگهداری شبکههای مخابراتی گفت: برخی شرکتهای مخابرات استانی زیان میدهند و تعرفهگذار باید همانند سایر حوزهها، تعرفههای مخابرات را بهروز کند.

      به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک سید مصطفی سید هاشمی در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: در شرایط فعلی قیمتهای پیمانکاری هر روز در صنعت مخابرات رو به افزایش است.

      رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران افزود: همچنین قیمت نگهداریهای مخابرات بسیار افزایش یافته و پیمانکارها با قیمتهای فعلی حاضر به کار نیستند.

      *قرارداد پیمانکاران مخابرات اصلاح میشود

      سید هاشمی ادامه داد: برای اینکه پیمانکارهایمان را از دست ندهیم، نگهداریها آسیب نبینند و مردم از نظر سرویسدهی به مشکل برنخورند، مدیرعامل شرکت مخابرات پیشنهادی برای تعدیل قیمتهای پیمانکاری به هیئت مدیره ارائه کرده است.

      وی ادامه داد: این پیشنهاد به منظور پیدا کردن راهی برای تعدیل افزایش قیمتها است؛ به این معنی که برای مثال قرارداد پیمانکاران مخابرات را درصدی افزایش دهیم که در حال بررسی این پیشنهاد هستیم.

      *چند شرکت مخابرات استانی زیان میدهند

      سید هاشمی تاکید کرد: مخابرات برای ارائه سرویس به مشترکان نیاز به سرمایهگذاری دارد؛ برای سرمایهگذاری نیز باید خود را بهینه کند و لازمه بهینه کردن تناسب هزینه و تعرفه خدمات است.

      رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران افزود: 10 یا 12 شرکت مخابرات استانی به دلیل همین موضوع زیان میکنند و شرکتی که زیان کند نمیتواند خود را توسعه دهد.

      *تعرفههای مخابرات نیز مانند سایر حوزهها متناسب با هزینه تعیین شود

      سید هاشمی ادامه داد: زمانی که قیمت کالا برای مثال "سیم" 3 برابر می شود، تعرفه نیز باید افزایش یابد؛ در حوزه مخابرات نیز مانند سایر حوزهها تعرفه متناسب با افزایش هزینه، تعیین شود.

      رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران تصریح کرد:دستگاه های نظارتی و دستگاههای تعرفهگذار باید به این مباحث توجه داشته باشند تا شبکه مخابراتی با این عظمت بتواند روی پای خود بایستد.
      _________________

      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #17898
        توافق وزرای منطقه یورو و صندوق بینالمللی پول بر کاهش بدهی یونان
        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز یونان که در آستانه ورشکستگی اقتصادی و مالی قرار گرفته بود، سرانجام توانست نظر مساعد وزیران دارایی منطقه یورو و صندوق بینالمللی پول را برای دریافت کمک مالی فوری جلب کند.

        بر اساس این گزارش صندوق بینالمللی پول و وزرای دارایی منطقه یورو موافقت کردند، تا یونان تا سال 2020 میلادی میزان بدهی خود را به کمتر از 124 درصد تولید ناخالص داخلی کاهش دهد.

        بر این اساس ولفگانگ شاوبل وزیر دارایی آلمان نیز پس از پایان این مذاکرات تاکید کرد، اگر یونان طی سالهای آینده به تعهدات خود برای کاهش بدهی ها پایبند باشد و اقدامات لازم را برای کاهش بدهی ها انجام دهد ، در خصوص بخشش مقداری از بدهی این کشور تصمیمگیری خواهیم کرد .

        بر اساس این توافق یونان در ماه دسامبر بیش از 43.7 میلیارد یورو کمک مالی جدید از وام دهندگان بین المللی دریافت خواهد کرد .

        صندوق بین المللی پول قرار است یک سوم از این کمک مالی را در اختیار یونان قرار دهد .

        ماریو دراگی رییس بانک مرکزی اروپا نیز ضمن استقبال از تصمیم شب گذشته وزرای دارایی منطقه یورو تاکید کرد، این تصمیم تاثیر مثبت زیادی بر اعتماد سرمایهگذاران بین المللی نسبت به وضعیت اقتصادی اروپا و یونان خواهد داشت .

        در پی اعلام این خبر، ارزش یورو در بازارهای بینالمللی افزایش یافت و به بالاترین حد خود در یک ماه اخیر در برابر دلار رسیده است .

        میزان بدهی یونان هم اکنون به بیش از 170 درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است و آلمان نیز به شدت مخالف بخشش مقداری از بدهی های یونان است.

        با ادامه روند کنونی میزان بدهی یونان تا سال 2020 در بهترین حالت به 144 درصد و تا سال 2022 میلادی نیز به 133 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد رسید.

        یونان برای پنجمین سال متوالی با رکود اقتصادی و کاهش رشد تولید ناخالص داخلی روبرو شده است.

        رشد اقتصادی یونان در سه ماه دوم سال جاری نیز با افت 6.3 درصدی روبرو شده است.

        یونان در آستانه ورشکستگی اقتصادی و مالی و خروج از منطقه یورو قرار گرفته است.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • mavi_deniz
          عضو فعال
          • May 2011
          • 518

          #17899
          محافل خبری اذعان کردند
          موشکهای پاتریوت ترکیه برای حمله است، نه دفاع!
          هماکنون گروهی متشکل از متخصصان نظامی ترکیه و ناتو در حال ارزیابی بهترین مکان ممکن در مرز ترکیه برای استقرار سامانه موشکی «پاتریوت» هستند؛ موشکهایی که منطقهای فراتر از مرز ترکیه و سوریه را در برخواهد گرفت.
          تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۷
          در روزهای اخیر، موضوع استقرار موشکهای «پاتریوت» ناتو در خاک ترکیه و مرز این کشور با سوریه، به یکی از بحث برانگیزترین موضوعات جهانی تبدیل شده است. در این میان، هرچند مقامات ترکیه بر ماهیت صرفاً تدافعی این موشکها تأکید میکنند، اطلاعات برخی منابع حاکی از احتمال جدی استفاده از آن به منظور فراهم آوردن مقدمات اقدام نظامی علیه سوریه است.

          به گزارش «تابناک»، هماکنون گروهی متشکل از متخصصان نظامی ترکیه و ناتو در حال ارزیابی بهترین مکان ممکن در مرز ترکیه برای استقرار سامانه موشکی «پاتریوت» هستند. در این میان، مقامات ترکیه بارها تأکید میکنند که این سامانه صرفاً دارای اهدافی تدافعی و به منظور دفاع در برابر تهدید هوایی یا موشکی احتمالی سوریه است و موضوع برقراری منطقه پرواز ممنوع در آن مطرح نیست.

          با این حال، پایگاه خبری ـ تحلیلی «دبکا فایل»، وابسته به محافل اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی، ضمن برآورد این سامانه، از جزییات دیگری درباره آن خبر داده است.

          به نوشته این سایت، موشکهای «پاتریوت» در کنار بخشهایی از سپر دفاع موشکی ناتو که تاکنون در ترکیه استقرار پیدا کرده، میتواند منطقهای بسیار فراتر از مرز ترکیه با سوریه را تحت کنترل داشته باشد؛ منطقهای شامل همه بخشهای شمال سوریه، از جمله شهرهای مهم «حلب» و «حمص».

          به این ترتیب، ناتو و ترکیه میتوانند در صورت تمایل، مهمترین ابزار دولت سوریه علیه مخالفان مسلح، یعنی استفاده از نیروی هوایی را از دست آن بیرون کنند.

          اما ماجرا تنها به اینجا پایان نمییابد و شواهد، از وجود برنامهای گستردهتر و هماهنگ شده میان دولتهای خارجی و مخالفان مسلح داخلی حکایت دارد؛ بنابراین، استقرار موشکهای ضد موشک در ترکیه، با اقدام مخالفان مسلح در از میان بردن دو پایگاه کلیدی هوایی و راداری در جنوب سوریه و در مرز این کشور با اردن همراه شده است.

          مجموعه این عوامل در کنار هم، این پتانسیل را پدید میآورد که بتوان با یک اقدام نظامی هماهنگ، در شمال و جنوب سوریه به منظور خارج کردن کنترل آسمان این مناطق از دست دولت، نیروهای ارتش را به عقبنشینی به مناطق مرکزی سوریه وادار کرد.

          به این ترتیب، آن گونه که مشخص است، استقرار موشکهای پاتریوت در ترکیه، بخشی از یک برنامه گستردهتر از سوی غرب و دولت آنکارا به منظور زمینهسازی برقراری منطقه پرواز ممنوع و احتمالاً انجام کار نظامی علیه دولت سوریه است.
          البته بیگمان، واکنش دیگر کشورهای منطقه، به ویژه روسیه و ایران، عواملی است که میتواند در عملی شدن یا نشدن چنین برنامهای تأثیرگذار باشد.

          نظر

          • mavi_deniz
            عضو فعال
            • May 2011
            • 518

            #17900
            خودداری بی سابقه احمدی نژاد از حضور در مراسم عزاداری بیت رهبری
            او دقیقا یک هفته پس از حکم حکومتی رهبر انقلاب برای توقف طرح سوال مجلس که به احتمال قریب به یقین، به قانع نشدن نمایندگان از پاسخهای احمدی نژاد و رای منفی به وی می انجامید، با خودداری از حضور در بیت رهبری، میزان قدرشناسی خود از حمایت های رهبرانقلاب از دولت را نشان داد
            در اقدامی بی سابقه، محمود احمدی نژاد از حضور در مراسم عزاداری حسینی به میزبانی رهبر انقلاب که به مدت 5 شب در بیت رهبری برگزار گردید، خودداری کرد.
            به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در حالی که محمود احمدی نژاد در سالهای نخست ریاست جمهوری خود، به صورت دسته جمعی در مراسم عزاداری رهبر انقلاب حضور می یافت، وی امسال حتی برای یک شب نیز در این مراسم شرکت نکرد.
            خودداری احمدی نژاد از شرکت در مراسم عزادرای بیت رهبری در حالی صورت گرفت که حتی در عزاداری های فاطمیه که پس از خانه نشینی 11 روزه احمدی نژاد برگزار می شد، با وجود آن که حضور پررنگ گذشته مسئولان دولتی کاهش یافته بود، اما علیرضا احمدی نژاد، پسر دوم محمود احمدی نژاد برخلاف برادر خود مهدی، داماد مشایی در این مراسم شرکت کرد و محمود احمدی نژاد نیز سرانجام زیر بار توصیه ها تعدادی از اعضای خانواده و دوستان خود در انتهای مراسم برای یک شب در بیت رهبری حضور یافت تا شائبه قهر کردن وی طرح نگردد؛ اما امسال وی از این اقدام خودداری کرد.
            خودداری احمدی نژاد از حضور در مراسم عزاداری بیت رهبری در حالی صورت می گیرد که حتی هاشمی رفسنجانی و خاتمی که یک درصد احمدی نژاد از رهبر انقلاب برای تثبیت خود و پیش برد اقدام دولتشان هزینه نکرده بودند، در زمان ریاست جمهوری معمولا در یکی از شبهای تاسوعا و عاشورا به احترام رهبر انقلاب در این مراسم شرکت می کردند؛ اما احمدی نژاد دقیقا یک هفته پس از حکم حکومتی رهبر انقلاب برای توقف طرح سوال مجلس که به احتمال قریب به یقین، به قانع نشدن نمایندگان از پاسخهای احمدی نژاد و رای منفی به وی می انجامید، با خودداری از حضور در بیت رهبری، میزان قدرشناسی خود از حمایت های رهبرانقلاب از دولت را نشان داد.
            خودداری از حضور در مراسم عزاداری بیت رهبری از سوی محمود احمدی نژاد در حالی انجام شد که وی در دولت نهم نه تنها در اکثر شبها در این مراسم حضور می یافت، بلکه تعداد زیادی از مسئولان دولتی و اعضای خانواده و حتی دوستان فرزندان وی نیز در این مراسم شرکت می کردند و مسئولان برگزاری مراسم به دلیل ازدحام در بخش تشریفات و ویژه بیت رهبری، با مشکل مواجه می شدند.
            رییس دولت در حالی از حضور در مراسم عزاداری بیت رهبری خودداری کرد که وی تاسوعا و عاشورا وقت نسبتا زیادی برای شرکت در مراسم مختلف عزاداری از حرم حضرت عبدالعظیم گرفته تا سفر به شهر قم و حضور در حرم قرق شده حضرت معصومه(س) صرف کرد.
            به نظر می رسد این اقدام احمدی نژاد که اعلام یک نشانه آشکار به شمار می آید، در هفته های آینده با واکنش های صریح تعدادی از خطبا نظیر حجج اسلام علم الهدی، سید احمد خاتمی و مداحانی نظیر منصور ارضی و سعید حدادیان مواجه شود.
            آخرین ویرایش توسط mavi_deniz؛ 2012/11/27, 23:31.

            نظر

            • mavi_deniz
              عضو فعال
              • May 2011
              • 518

              #17901
              روایت الف از بندهای توافق حماس با اسرائیل: آتش بس به قیمت عدم دفاع از ایران
              حتی اگر گزینه ی تبانی حماس با اسرائیل را محتمل ندانیم، نتیجه ی طبیعی این توافقنامه به حداکثر رساندن هزینه برای همراهی حماس با ایران است. چرا که در این شرایط اگر حماس گلوله ای به اسرائیل شلیک کند، اوست که نقض عهد کرده و اسرائیل با اتکا به این مسئله غزه را با خاک یکسان خواهد کرد. همچنین "آتش بس" فعلی می تواند مقدمه ی "صلح" آتی باشد و با رفع محاصره از غزه، اهتمام اسماعیل هنیه به اقتصاد و رفاه ساکنان غزه علی القاعده بیشتر از مسئله ی جهاد و مقاومت خواهد بود.

              سایت الف در مطلبی با عنوان "آیا توطئه ای در کار است؟" به قلم احمد قدیری، مواردی را به عنوان توافقنامه حماس و اسرائیل بیان کرده که هنوز تایید آنها برای "بازتاب" امکان پذیر نیست.

              الف نوشت: هر چند روزنامه ی نیویورک تایمز ایران را پیروز این جنگ ذکر کرده اما این سؤال اساسی مطرح است که آیا معنای آتش بس حماس با اسرائیل چیزی جز این است که حماس ایران را در جنگ احتمالی ایران و اسرائیل تنها خواهد گذاشت؟
              برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید موافقتنامه ی آتش بس میان حماس و اسرائیل را بررسی کرد. در این توافقنامه آنچه اسرائیل پذیرفته عبارت است از:

              ۱- عدم حمله و تجاوز به غزه ۲- عدم نقض حریم هوایی ۳- عدم ترور مسئولان سیاسی و مقاومتی غزه ۴- بازگشایی مرز رفح ۵- رفع کامل محاصره از غزه؛ در ازای تمام این موارد یک قول از حماس گرفته: "عدم پرتاب راکت به سرزمین های اشغالی" که معنایی ندارد جز "عدم همراهی با ایران در جنگ آینده" و نیز "به رسمیت شناختن غیر رسمی مالکیت و حاکمیت اسرائیل بر سرزمین های تحت اشغال"، چرا که پرهیز از جنگ به معنای چشم پوشی از تنها راه بازپس گیری مناطق مذکور است.

              حتی اگر گزینه ی تبانی حماس با اسرائیل را محتمل ندانیم، نتیجه ی طبیعی این توافقنامه به حداکثر رساندن هزینه برای همراهی حماس با ایران است. چرا که در این شرایط اگر حماس گلوله ای به اسرائیل شلیک کند، اوست که نقض عهد کرده و اسرائیل با اتکا به این مسئله غزه را با خاک یکسان خواهد کرد. همچنین "آتش بس" فعلی می تواند مقدمه ی "صلح" آتی باشد و با رفع محاصره از غزه، اهتمام اسماعیل هنیه به اقتصاد و رفاه ساکنان غزه علی القاعده بیشتر از مسئله ی جهاد و مقاومت خواهد بود.

              - جالب نیست که مقام معظم رهبری به عکس جنگ ۲۲ روزه، پیامی برای این جنگ نفرستادند؟ آیا این جنگ سبک و کوتاه و با ژست شکست اسرائیل، با هدف مصالحه ی آبرومندانه ی حماس با اسرائیل نبوده است؟ آن هم در شرایطی که از چندی پیش حماس به پروژ ضد سوری قطر و ترکه پیوسته؟

              - از میان مسئولان ارشد حماس، به جز "احمد الجعبری" که در برابر هر گونه سازش با اسرائیل سرسخت و مدافع اتحاد با ایران بود چه کس دیگری کشته شد؟

              - واکنش اسماعیل هنیه به افشا شدن توطئه ی امیر قطر در قتل الجعبری با اهدای خوروی قابل ردیابی، به جز سکوت محض چه بوده است؟
              - عجیب نیست که حزب میانه رو کادیما به رهبری اولمرت نبرد با غزه را ۲۲ روز پیش برد اما حزب تندروی حاکم به رهبری نتانیاهو تنها ۸ روز به غزه حمله کرد؟

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #17902
                کشور رابه اینجا کشانده اند و گردن امام زمان میاندازند

                گروه سياسي: معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی با انتقاد از کسانی که برای ظهور امام زمان وقت تعیین ميکنند، آنها را دکاندار نامید و گفت: مدیریت کشور را به این وضع کشاندهاند و آن را به گردن امام زمان «عج» مياندازند.

                به گزارش ایلنا، حجت الاسلام دکتر محمد مقدم در مراسم سوگواره حضرت اباعبدا… الحسین در یزد گفت: بزرگترین رسالت ما از حادثه عاشورا، الگوسازی صحیح است. وی افزود: زینب «س» پس از حادثه عاشورا آغاز شد ولی ما خودمان چقدر از او شناخت داریم؟ و به چه میزان زینب «س» را به فرزندانمان شناسانده ایم؟
                مقدم با انتقاد از این تفکر که زن مسلمان باید پرده نشین باشد و در هنگام سخن گفتن آبنبات در دهان بگذارد، گفت: کجای معارف دین ما این مسائل آمده؟ اگر اینگونه بود زینب «س» در شام اینگونه نميکرد و در کوفه سخنرانی نميکرد. دکتر محمد مقدم گفت: اگر زن و دختر جامعه ما زینب را بشناسد، با چند عبارت دوستت دارم یک جوان همه حیثیت اش را به پای او نميریزد.

                وی با بیان اینکه میراثهاي بزرگی از اسلام داریم و باید با شناخت صحیح از آنان، به خودسازی بپردازیم گفت: متاسفانه پوسته دین را حفظ کرده ایم و درون آن را تهی کرده ایم. ملتی که حسین «ع» را
                جامعه ای که از قوه تفکر برخوردار نباشد و جهل زده باشد، دامنگیر ظلم و جور ميشود. خیلی از افکار خرافی در جامعه جاهل رشد پیدا ميکند.
                بشناسد، ظلم و اسارت نميشناسد و در برابر هر بلایی که بر سرش بیاورند ساکت نمينشیند و تماشاگر نیست.
                وی با طرح این موضوع که باید هشیار بود فقط روی عزاداری و مصیبت عاشورا را جلویمان باز نکنند، گفت: عاشورا روی دیگری هم دارد و آن مبارزه با ظلم، فساد، نابرابری و… است.

                وی با بیان اینکه اولین کسی که برای حسین عزاداری کرد، خود یزید بود، گفت: قاتل حسین را ميکشد، شال عزا ميبندد و برایش عزاداری ميکند! معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در ادامه به تشریح اثرات سوء رواج خرافات و انحطاط فکری دینی در جامعه پرداخت و گفت: خرافات و انحطاط فکری دینی در حال تباه کردن اندیشههاي ملت ایران است.

                انجمن حجتیه برای ظهور حضرت زمان تعیین ميکند

                حجت الاسلام محمد مقدم گفت: یک عده دکان دار، انجمن حجتیه و… ميگویند وضع به هرشکلی باشد ایرادی ندارد چراکه خود آقا ميآیند و درست ميکنند! و سپس برای ظهور حضرت زمان تعیین ميکنند؛ درحالی که در روایات از امامان معصوم داریم هرکس برای ظهور من زمان تعیین کند، کذاب است. حجت الاسلام مقدم با تاکید بر اینکه آمدن امام زمان «عج» موجب سلب مسئولیت از مسئولان نميشود گفت: مدیریت کشور را به این وضع کشاندهاند و آن را به گردن امام زمان مياندازند! و اینگونه توجیه ميکنند که آقا ميآید و همه چیز را درست ميکند! در حالی که هرکس باید چوب عملکرد سوء خود را در مسئولیت اش بخورد. امام زمان ظهور ميکند تا انسان تربیت کند.

                هشدار نسبت به بسته شدن باب گفتگو ها

                وی با هشدار نسبت به بسته شدن فضای گفتگو
                پیشرفتهاي امروزی بشر محصول آزادی اندیشه است چراکه در سایه اندیشه، قدرت فکر پرورش ميیابد.
                در جامعه گفت: اگر در جامعه دریچه اندیشه بسته شود و یک قرائت حاکم شود، آن ميشود که برای مثال آنچه حکومت ميگوید باید پذیرفت! و جای هیچ سوالی وجود ندارد! درست مانند آنچه کلیسا کرد و موجب فروریختن خود شد.
                وی با اظهار تاسف نسبت به برخورد سیاسی با سوال و سوال کننده گفت: متاسفانه تا کسی سوال ميکند برچسب سیاسی به او ميزنند درحالیکه باید فرصت داد تا سوال ها مطرح شود چراکه سوال، اندیشه را آزاد ميکند. وی تشخیص عقاید باطل از حق، را از تاثیرات آزادی اندیشه دانست و گفت: وقتی اندیشه ها عرضه ميشود ميتوان سخن ها را شنید و برترین را برگزید. شهید مطهری ميگفت من آرزو دارم تا در محیطهاي علمی اندیشههاي مختلف برای خود کرسی داشته باشد و سوالهاي خود را مطرح کنند و ما هم بدان ها پاسخ دهیم.

                افکار دینی جامعه در حال عقبگرد است

                معاون موسسه تنظیم و نشر آثار امام با اظهار تاسف از شرایط فعلی گفت: ما از نظر افکار دینی در حال عقبگرد هستیم که یکی از دلایل آن نبود باب گفتگوهاست. وی گفت: در دوران طلبگی و در دیدار با شهید بهشتی و شهید مطهری فضای باز گفتگو را ميدیدیم و آن فضا همان فضایی است که موجب ارتقای فرهنگ ميشود. وی گفت: متاسفانه عنوان ميشود اگر فلان سوال مطرح شود، موجب لغزش ميشود در حالی که برعکس است و طرح سوال ها موجب پرورش فکر و تحکیم دین ميشود. ما معتقدیم دین ما قدرت منطق
                عاشورا روی دیگری هم دارد و آن مبارزه با ظلم، فساد، نابرابری و… است.
                دارد و کسی که منطق دارد، از سوال نميترسد. رئیس اسبق مرکز اسلامی هامبورگ، اهتمام به علم و دانش را سومین راه قرآن در مقابله با خرافات دانست و گفت: علم چراغی است که عقل را – که مشخص کننده حق و باطل است – مشتعل ميکند.
                وی برای نمونه به ممنوعیت تحصیل زنان در دو قرن پیش در انگلیس اشاره کرد و گفت: این درحالی است که اسلام ما ۱۴۰۰ سال پیش توصیه ميکند اطلبوا العلم من المهد الی اللحد.
                وی پیشرفت علم را محصول آزادی اندیشه دانست و گفت: پیشرفتهاي امروزی بشر محصول آزادی اندیشه است چراکه در سایه اندیشه، قدرت فکر پرورش ميیابد.
                دکتر محمد مقدم گفت: جامعه ای که از قوه تفکر برخوردار نباشد و جهل زده باشد، دامنگیر ظلم و جور ميشود. وی تاکید کرد: خیلی از افکار خرافی در جامعه جاهل رشد پیدا ميکند.

                او پایین نگه داشتن سواد مردم را یکی از حربههاي مستبدان عنوان نمود و گفت: جهل بلای جان ملتهاست. دکتر مقدم تمثیل قران را در این موضوع مهم عنوان کرد و گفت: قرآن درباره فرعون ميگوید: فستخف قومه فاطاعوه، مردم را پایین نگه داشت تا از آنان اطاعت بگیرد! وی در پایان به خاطره ای از شهید بهشتی پرداخت و گفت: مرحوم بهشتی ميگفت من از آلمانی ها دو نکته را آموختم یکی نظم و دیگری گفتن «نمی دانم» درباره آنچه نميدانند و تخصص ندارند!
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #17903
                  وزیر ارشاد: بیانیه انصار حزبالله را نخواندهام

                  وی درباره صادر نشدن مجوز اکران برای برخی از فیلم ها و نگرانی از تعطیلی بعضی از سینماها گفت: هیچ نگرانی بابت تعطیلی سینما نداریم؛ چراکه گزینه های دیگری همانند برنامه های تلویزیونی و فیلم های نمایش خانگی وجود دارد و می توان با این موارد اقداماتی را انجام داد.


                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : وزیر ارشاد گفت: به دلیل مشغله کاری زیاد تاکنون فرصت نکردم بیانیه انصار حزبالله را درمورد فیلم جیرانی بخوانم.

                  به گزارش انتخاب به نقل از مهر، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر سه شنبه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره اطلاعیه انصار حزب الله در اعتراض به اکران برخی فیلم ها از جمله فیلم فریدون جیرانی اظهار داشت: هنوز فرصت خواندن این اطلاعیه را به دلیل جلسات پشت سر هم پیدا نکرده ام و این موضوع را پیگیری و نتایج آن را اعلام می کنیم، هنوز هیچ تصمیمی در این رابطه گرفته نشده است.

                  وی درباره صادر نشدن مجوز اکران برای برخی از فیلم ها و نگرانی از تعطیلی بعضی از سینماها گفت: هیچ نگرانی بابت تعطیلی سینما نداریم؛ چراکه گزینه های دیگری همانند برنامه های تلویزیونی و فیلم های نمایش خانگی وجود دارد و می توان با این موارد اقداماتی را انجام داد. ضمن اینکه فیلم های متعدد دیگری از جمله فیلم شهید چمران در دست ساخت است که از افتخارات ما محسوب می شود و می تواند جایگزین این فیلمها شود.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 690

                    #17904
                    همسر آیت الله هاشمی: او خودش به نماز جمعه نمی رود/ به دروغهایشان می‎خندیم
                    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                    عفت مرعشی در گفت و گوماهنامه مدیریت ارتباطاتاز مواجهه خانواده هاشمی با شایعاتی که در خصوص این خانواده در جامعه رواج دارد تا سفر به کشورهای دیگر و شام ملک عبدالله و حضور همسر قذافی در منزل هاشمی سخن گفته است. آنگونه که در ابتدای این مصاحبه آمده است این گفتوگو توسط امیرعباس تقیپور، امیر لعلی و علی شاملو در یکی از روزهای ماه مبارک رمضان گذشته در دفتر محسن هاشمی انجام شده اما او به محض آغاز مصاحبه، دفترش را ترک کرده است. آن زمان مهدی به ایران بازنگشته بود و فائزه هاشمی در طول مصاحبه پشت میزی مشغول انجام کارهایش بوده و گاهی برای یادآوری برخی از موارد، به مادرش کمک رسانده است.
                    بخش هایی از این مصاحبه چنین است:


                    شما به چند کشور سفر کردید؟
                    ترکیه، سوریه، کشورهای آفریقای جنوبی، سنگال و کلاً جاهایی که آقای هاشمی می‎رفت، ما هم می‎رفتیم.
                    در تمام سفرها با ایشان می‎رفتید؟
                    بله، همه سفرها را می‎رفتم.
                    ...
                    آنجا(عربستان) با همسر ملک عبدالله دیدار داشتید؟
                    نه. من سال اول خودم تنها رفتم و آقای هاشمی نبود. اولین دفعهای که من رفتم مکه، خانم ملک عبدالله میهمانی داد و یک عده را دعوت کرد و جلسه گذاشت.
                    بعد از آن جریان کشتار مکه؟
                    بله. من تنها بودم. آقای هاشمی نیامده بودند.آنها از من خواستند که میهمانی را بپذیرم و من هم پذیرفتم. وقتی پذیرفتم، روابط برقرار شد.
                    در این مورد با آقای هاشمی مشورت کردید یعنی مشورت کردید که این میهمانی را بروید یا نه؟
                    خیر، مشورتی نبود.
                    یعنی همان جا تصمیم گرفتید. تلفن نزدید تهران به اصطلاح اجازه بگیرید؟
                    خیر.
                    یعنی بدون مشورت رفتید؟
                    کاری را که اجازه بخواهد انجام نمیدهیم.
                    ...
                    خانم مرعشی! از سرانی که آمدند ایران، کدامشان منزل شما آمدند؟
                    ملک عبدالله یک شام آمدند خانه ما البته خانم ایشان اصلاً ایران نیامده است. عربها خانمهایشان را نمیآورند. هر چقدر هم ما دعوت کردیم، قبول نکردند. ملک عبدالله خودش گفته بود که میخواهم بیایم خانه. یک شام هم خانم قذافی میهمان ما بودند.
                    خانم آقای قذافی را شما دعوت کرده بودید؟
                    ما رفته بودیم لیبی، آنها هم آمده بودند. قذافی در جنگ به ما کمک کرده بود.
                    حافظ اسد چطور، با خانم او ارتباط داشتید؟
                    آنها که ایران نیامدند ولی ما سوریه رفتیم. بله، ارتباط داشتیم.
                    ...
                    آقای هاشمی در گفتوگو با ماهنامه مدیریت ارتباطات ‎گفتند که رادیوی BBC را زیاد گوش می‎کنند. شما چه رادیویی گوش می‎کنید؟

                    من هم گاهی BBC را گوش میکنم.
                    ماهواره چطور؟
                    ماهواره هم داریم.
                    بیشتر چه کانالهایی را نگاه می‎کنید؟
                    اخبار. شبکههایی که فیلم پخش میکنند را نگاه نمیکنم، بدم می‎آید.
                    چه واکنشی نسبت به اخباری که راجع به خانواده هاشمی در شبکههای خبری یا روزنامهها روایت میشود، دارید؟
                    ما به دروغهایشان می‎خندیم.
                    نسبت به برخی خبرهایی از این دست عصبانی هم می‎شوید؟
                    نه، وقتی دروغ می‎گویند، عصبانی شدن ندارد. خودشان هم می‎دانند که دروغ می‎گویند.
                    منظورم مثلاً نقل و قولهایی است که می‎گویند فلان مؤسسه اقتصادی و تجاری یا هواپیمایی ماهان برای آقای هاشمی است.
                    خب من می‎دانم که اینها را می‎گویند ولی خودمان که می‎دانیم اینها مال ما نیست، آنها هم می‎دانند.
                    ...
                    چرا خانواده هاشمی هر کاری که می‎کند، آنقدر مورد توجه قرار می‎گیرد مثلاً حتی وقتی آقای هاشمی می‎خندد، تعابیر مختلفی در خصوص خنده ایشان می‎شود؟
                    یک عده از دوستان هستند که آقای هاشمی را خوب جلوه می‎دهند و خوب می‎بینند. ولی بعضیها دشمن هستند، میگویند فلان خانه مال آقای هاشمی است، دخترش این کار را کرده، پسرش این جوری بوده، این مال اوست، خانهشان تجملاتی است، آقای هاشمی تجملگرایی را درست کرده و.... من نمیفهمم منظور از تجملگرایی چیست؟ الان در خانه همه مردم یخچال هست، فرش هست، تلویزیون هست و طبیعتاً دیگر هیچکس خودش لباس نمیدوزد بلکه از بیرون می‎خرد. اینها اصلاً تجملگرایی نیست. من نمیدانم تجملگرایی مورد نظر آنها چیست، شما می‎دانید؟
                    آخرین باری که مبلمان خانهتان را تغییر دادید، چه زمانی بوده است؟
                    ما اصلاً مبلمانمان را به آن صورت تغییر ندادیم. ما از اول که انقلاب شد، در خانهمان مبل داشتیم. الان تقریباً 20 سال است که مبلمان را عوض کردیم، هنوز هم همان مبل را داریم.
                    ...
                    خانم مرعشی! آقای هاشمی از تیر 60 که آقای خامنهای ترور شدند تا تیر 88، 28 سال امامجمعه موقت تهران بودند. نماز جمعههایی که می‎رفتند، شما هم می‎رفتید؟
                    همیشه نمیرفتم؛ فقط روزهای مخصوصی می‎رفتم مانند روز قدس.
                    الان دوست دارید بروند نماز جمعه نماز بخوانند یا نه؟
                    من نظری ندارم، هر طور خودش دوست دارد انجام بدهد.
                    بحث این است که خودشان نمیخواهند بروند یا اینکه محدودیت رفتن دارند؟
                    نه، محدودیتی ندارد، خودش نمیرود.
                    آخرین سفری که با آقای هاشمی رفتید، چه زمانی بوده است؟
                    همین دو هفته پیش با آقای هاشمی شمال بودم؛ نه اینکه برویم بیرون قدم بزنیم.
                    شما شمال ویلا یا خانه دارید؟
                    نه، یکی از دوستان میهمان کرده بود و بعد هم یک شب رفتیم مهمانسرای دانشگاه آزاد.
                    با توجه به اثرگذاریای که خانواده هاشمی داشته و دارد، چقدر راجع به مسائل مهم در داخل خانواده تشکیل جلسه می‎دهید، راجع به انتخابات، اخبار و...؟
                    همه در خانواده هاشمی خودشان عالم هستند و احتیاج ندارند جلسه تشکیل بدهند.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #17905
                      سردار نقدی در برنامه «دو نیم ساعت»:

                      شخصیکه از شاه عربستان پول گرفته صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارد

                      خبرگزاری فارس: رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: شخصی که تا دیروز با پادشاه منفور عربستان در مورد رئیس جمهور شدن خود مشاوره زده و پول گرفته به طور قطع صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارد.
                      خبرگزاری فارس: شخصیکه از شاهعربستان پول گرفته صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارد

                      به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سردار محمدرضا نقدی که در برنامه زنده «دو نیم ساعت» شبکه خبر سخن میگفت، حضور عظیم مردم در عزاداریها و سرسپردگی به ولایت را از اهداف بسیج خواند و اظهار داشت: بسیج ریشه در آموزههای عاشورا دارد و برجستگیها در بسیج در اوج کمال خود در عاشورا متجلی شده است.

                      وی افزود: تفکر بسیجی یعنی تفکر ایستادگی بر روی کلمه حق و در این راه نیز از هیچ تهدیدی هراس ندارد و این تفکر مورد بسیاری از مؤلفههای قدرت برای جمهوری اسلامی ایران است.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین به اقدامات دشمنان و برنامههای آنان علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: آنها علیه ما یک موج جنگی به راه انداختند اما از دل آن، موج قویترین نیروی منطقه در ایران به وجود آمد؛ ما را تهدیدهای هوایی کردند اما از دل این تهدیدها یک نیروی عظیم پدافند هوایی بیرون آمد که در دنیا بینظیر است.

                      *بسیج در حال شکلدهی یک قدرت عظیم فرهنگی است

                      سردار نقدی با بیان اینکه دشمن به دنبال جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است، تأکید کرد: در حال حاضر بسیج در حال شکلدهی یک قدرت عظیم فرهنگی است.

                      وی ادامه داد: جامعه ما جامعه اسلامی است و ما نیز باید به سمت جامعه اسلامی برویم یعنی تمام اجزا براساس احکام اسلام پیش رود که برای این راه نیاز به انسانهای ساخته شده داریم.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: عملی شدن جامعه اسلامی که تمام اجزای آن دارای احکام اسلامی باشد نیاز به خودسازی دارد که در این راه همه ملت باید در جهت خودسازی گام بردارد؛ مقام معظم رهبری از ما خودسازی میخواهد و بسیح نیز برنامه گستردهای در این خصوص داشته که یکی از آنها نظام تربیتی صالحین است که آثار بسیار ملموسی نیز داشته است.

                      سردار نقدی با بیان اینکه بسیج لشکر مخلص خداست، گفت: اخلاص و ایثار از ویژگیهای برجسته بسیج هستند به خصوص اخلاص که رهبر معظم انقلاب از بسیجیان خواستند که در این امر هر روز بیشتر تلاش کنند.

                      *بسیج در قرآن مترادف حزبالله است

                      وی اضافه کرد: ولایتمداری و سازشناپذیری با دشمن از ویژگیهای اجتماعی بسیج است و بسیج در قرآن نیز مترادف حزبالله است.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که وجود دارد تشکیلات گریزی است، تصریح کرد: همه میدانیم که اگر در کنار هم باشیم اثرگذاری ما قطعاً بیشتر خواهد بود و بنابراین این فرهنگ یکپارچه شدن باید در جامعه نهادینه شود و ما باید به این تفکر برسیم که میتوان از یک ظرف آب چند بار استفاده کنیم یعنی از ظرفیتهای یک انسان چندین برابر خروجی داشته باشیم.

                      وی افزد: غربیها سه الی چهار هزار شبکه ماهوارهای دارند که در دنیا فساد را ترویج میکنند. 100 شبکه رادیویی و تلویزیونی نیز به زبان فارسی راه انداختند تا از این راه فساد را نیز در میان ما رواج دهند.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین به از دسترس خارج کردن شبکههای العالم و پرستیوی ایران توسط غربیها اشاره و خاطرنشان کرد: آنان با این کارشان ژست آزادی خود را نیز از بین بردند.

                      سردار نقدی با تأکید براینکه ما ظرفیتهای بسیاری داریم، گفت: بزرگترین هم و غم ما این است که ما از این ظرفیتها به خوبی استفاده کنیم.

                      وی در مورد مباحث اقتصادی نیز اظهار داشت: در بحث اقتصاد تحول بزرگی را با الگو قرار دادن تدابیر مقام عظمای ولایت به وقوع رساندهایم که توجه به اقشار از اولویتها بود؛ قشر مهندسی، پزشکان، اصناف، کارگر و تولیدکنندگان را به صورت مجزا تعریف کردیم تا بتوانند در مورد موضوع کاری خود فکر کنند و برنامههایی را برای تعالی و پیشرفت تدوین سازند.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مورد فعالیتهای سیاسی بسیج نیز گفت: سیاست یکی از ابعاد زندگی انسان است و اگر یک بسیجی به عنوان یک انسان نخواهد وارد عرصه سیاسی شود، یکی از ابعاد وجودی خود را منکر شده است.

                      سردار نقدی تأکید کرد: بسیج در مورد سیاست، در چارچوب کلی نظام حرکت میکند و در عرصههایی که مرزبندی انقلاب و ضدانقلاب به وجود میآید به طور جد وارد میشود. اما در سیاستهای داخلی دخالتی ندارد.

                      وی اضافه کرد: در مورد مذاکره با آمریکا وقتی مقام معظم رهبری میفرماید ما با آمریکا مذاکرهای نداریم، بسیج جلوی کسانی که حرف از رابطه و سازش میزنند، میایستد.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید براینکه در فتنه سال 88 مرزبندیهای دوست و دشمن مطرح بود، گفت: در حادثه فتنه، خطر بزرگی را از کنار گوش خود گذراندیم.

                      وی همچنین در ادامه سخنان خود اظهار داشت: شخصی که تا دیروز با پادشاه منفور عربستان در مورد رئیس جمهور شدن خود مشاوره زده و پول گرفته و یا مسئول دفترش از شاه جنایتکار بحرین پول دریافت کرده است و امروز نیز قصد کاندیداتوری دارد یا او را معرفی می کنند، باید بداند به طور قطع صلاحیت نامزدی در انتخابات را ندارد.

                      سردار نقدی تأکید کرد: اگر روزی ما بنیصدر را به دلیل عدم کفایت سیاسی عزل کردیم امروز این اشخاص 10 برابر کفایت سیاسیشان بدتر از بنیصدر است.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: به گفته مقام معظم رهبری بسیج، سیاسی است اما سیاستزده نیست و ما نیز حد متعارفی از کار سیاسی را در بسیج تعریف کردیم ولی چون آحاد بسیجیان، از مردم هستند بنابراین طبیعی است در بین مردم اختلافنظر انتخاباتی وجود دارد.

                      وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: غربیها آرام آرام به دنبال این هستند که سرتاپای ما را غربزده کنند اما ما نباید زیر بار این سبکهای غربی برویم چراکه خود سبک زندگی بسیجی که الگویی جهادی است یک سبک خوب زندگی اسلامی است که در آن رفاقت، صداقت و اخلاص جریان دارد.

                      سردار نقدی در مورد امر به معروف و نهی از منکر نیز گفت که ما باید در این امر ابتدا نرم با افراد صحبت کنیم نه اینکه یکباره به سراغ ابزار سخت برویم و اگر دیدیم که فردی به نصحیت و پند و اندرز گوش فرا نمیدهد در آن هنگام از ابزارهای حکومتی استفاده و آنها را به دستگاهها معرفی کنیم اما اولویت با روش ارشادی و ایجابی است که این کار شروع شده است.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: در یک جلسهای که در یکی از مساجد تهرانپارس بسیجیان با مردم برگزار کردند در مورد ماهواره و برنامههای غربیها توضیح و شرح دادند و همین موضوع سبب شد که مردم 175 گیرنده خود را خودشان به ما تحویل دهند و این نشانه بحث و سخنان ارشادی با مردم است.

                      سرداری نقدی در بخش پایانی سخنان خود نیز در مورد این سؤال مجری که برخیها میگویند بسیج امتیازاتی را به عنوان مثال برای ورود به دانشگاهها به اعضای خود میدهد، خاطرنشان کرد: خیلیها دوست دارند بگویند بسیج اجباری، زوری و مالی است اما این دروغ است و البته بعضی از ما نیز به این مسائل دامن زدیم.

                      وی ادامه داد: مجلس در چهار دوره گذشته مصوب کرد که برخی بسیجیان بتوانند با امتیاز وارد دانشگاهها شوند اما این قانون هیچگاه در مورد دانشگاههای دولتی اجرا نشد و ما نیز شاکی نیستیم چراکه این درست نبود.

                      رئیس سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: اتفاقاً بسیجی باید بیشتر درس بخواند و تلاش مضاعفی را از خود نشان دهد که البته امسال از 36 نفری که توانستند در کنکور رتبه تکرقمی کسب کنند 23 نفر آنها عضو بسیج بودند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #17906
                        اردوغان: حل بحران سوریه تنها با برکناری اسد ممکن است!
                        نخستوزیر ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اسپانیایی خود با اشاره به اوضاع سوریه اعلام کرد: حل و فصل بحران سوریه تنها با برکناری بشار اسد امکانپذیر است.

                        به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری ایلاف، رجب طیب اردوغان، نخستوزیری ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ماریانو راخوی، نخستوزیر اسپانیا با اشاره به اوضاع کنونی سوریه خاطرنشان کرد: ظلم هرگز نتیجهای نداشته و دیر یا زود از بین خواهد رفت و ظالمان هر چند که ظلمشان طولانی باشد هرگز عمر طولانی نخواهند داشت.

                        اردوغان در این کنفرانس مطبوعاتی که در سفرش به اسپانیا در مادرید، پایتخت این کشور برگزار شد، گفت: ظالمان حتما روزی نابود خواهند شد و تمام کسانی که با آنها در ارتکاب ظلم شریک بودند نیز نابود خواهند شد چرا که حوادث تاریخ این مساله ثابت کرده است.

                        نخستوزیر ترکیه گفت: ملتهایی که به دست حکومتهای ظالم تحت ظلم قرار گرفتهاند دیگر برای حاکمان ظالمشان حق زندگی قائل نیستند.

                        اردوغان تاکید کرد: سرنوشت ظالمانی که در سوریه حاکمیت میکنند نیز در نهایت نابودی خواهد بود.

                        وی گفت: حل و فصل بحران سوریه تنها از طریق برکناری بشار اسد، رئیسجمهوری این کشور از قدرت و توقف اقدامات نظام سوریه علیه ملت این کشور امکانپذیر خواهد بود.

                        وی افزود: دادههای سیاسی تاکنون نشان میدهد که بشار اسد نیز در آینده سرنوشتی شبیه سرنوشت حاکمانی خواهد داشت که به دست مردم آزادیخواه و دموکراسیخواه در انقلاب بهار عربی نابود شدند.

                        نخستوزیر ترکیه گفت: ما کوچکترین مشکلی با ملت سوریه نداریم بلکه همه اختلافات ما با نظام حاکم در این کشور است چنانکه ترکیه تاکنون بالغ بر 400 میلیون دلار به آوارگان سوریه کمک کرده و درهای این کشور به روی آوارگان سوری باز خواهد بود و کمکهای لجستیکی ترکیه به ملت سوریه نیز ادامه خواهد داشت.

                        اردوغان همچنین از سیاستهای دوگانه اتحادیه اروپا نسبت به ترکیه به شدت انتقاد کرد و گفت: اتحادیه اروپا نسبت به ترکیه شیوههایی را دنبال میکند که نسبت به هیچ کشور اروپایی دیگری این سیاست را در پیش نگرفته و این دوگانگی در سیاستها در حقیقت به دلایل سیاسی باز میگردد.

                        وی روند مذاکرات ترکیه با اتحادیه اروپا در خصوص پیوستن ترکیه به این اتحادیه را کند توصیف کرد و گفت: این مذاکرات از سال 1963 آغاز شده و جز 14 بند از 35 بند دستاورد دیگری نداشته است.

                        ماریانو راخوی نیز به نوبه خود اعلام کرد: زمان آن فرا رسیده که بشار اسد از قدرت برکنار شود و عرصه برای مردم سوریه جهت به دست گرفتن اداره کشورشان و انتخاب رئیسجمهوری جدید در فضایی آزاد و دموکراتیک فراهم شود.

                        وی گفت: اسپانیا از تصمیمات ناتو حمایت کرده و با تلاشهای اعضای ناتو برای حمایت از کشورهای عضو و حملات اخیر سوریه به ترکیه موافق است.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • کریم مهدوی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 813

                          #17907
                          توضیح شرکت جوپار درباره اعتراض رجا به مجوز فروش بلیت


                          شرکت قطارهای مسافری و باری جوپار در پی اظهارات رییس هیات مدیره رجاء مبنی بر "نداشتن مجوز فروش بلیت شرکت جوپار و عدم پرداخت بدهی به رجاء" اعلام کرد: «مابه التفاوت بهره بانکی با بهره پرداختی توسط شرکت جوپار از محل وجوه ارائه شده بانک مرکزی تامین شده لذا رجاء هیچگونه تعهدی در این خصوص نداشته و اعتراض این شرکت محلی از اعراب ندارد.»
                          تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #17908
                            قیمت فیلم رادیولوژی در خوزستان ۴برابر شد

                            گروه جامعه: ريیس انجمن رادیولوژی خوزستان گفت: از یک سال پیش قیمت فیلم رادیولوژی افزایش یافته و کمبودهایی در تهیه آن مشاهده میشود.

                            احمد سلطانیشیرازی در گفتوگو با ایسناي خوزستان، اظهار کرد: حتی برخی مراکز دانشگاهی با کمبود فیلم مواجه شدهاند و برخی عکسهای رادیولوژی روی لوح فشرده (cd) تهیه میشوند. وی افزود: باید به سمت دیجیتالی کردن عکسهای رادیولوژی پیش برویم که در بیشتر کشورهای دنیا انجام میشود. در حال حاضر وضعیت ارایه عکسهای رادیولوژی در ایران بینابین است و هنوز سیستم دیجیتال مناسبی وجود ندارد.
                            وی تصریح کرد: قطعات و لوازم مربوط به دستگاههای رادیولوژی نیز بسیار افزایش قیمت داشتهاند. قیمت فیلمها به ۴ برابر افزایش یافته و کویلهای mri، تیوپ رادیولوژی و سیتیاسکن نیز بسیار کمیاب شدهاند. برخی قطعات این دستگاهها تا ۵ برابر افزایش قیمت داشتهاند. با وجود اینکه تلاش زیادی برای رفع این مشکلات انجام شده است ولی بسیاری از تجهیزات تحریم هستند و به کشور وارد نمیشوند. وی ادامه داد: مشکلات اقتصادی برای کارهای علمی در بخش رادیولوژی نیز مشکلاتی ایجاد کرده و شرکتهایی که اسپانسر کنگرهها و همایشها بودهاند به خاطر نداشتن تجهیزات برای فروش، هزینه کنگره را قبول نکرده و برگزاری برخی کنگرهها لغو میشود.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #17909
                              اردوغان: بشار اسد رفتني است، شك نكنيد

                              گروه بينالملل: نخستوزیر ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای اسپانیایی خود با اشاره به اوضاع سوریه اعلام کرد: حل و فصل بحران سوریه تنها با برکناری بشار اسد امکانپذیر است.

                              به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری ایلاف، رجب طیب اردوغان، نخستوزیری ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با ماریانو راخوی، نخستوزیر اسپانیا با اشاره به اوضاع کنونی سوریه خاطرنشان کرد: ظلم هرگز نتیجهای نداشته و دیر یا زود از بین خواهد رفت و ظالمان هر چند که ظلمشان طولانی باشد هرگز عمر طولانی نخواهند داشت.
                              اردوغان گفت: ظالمان حتما روزی نابود خواهند شد و تمام کسانی که با آنها در ارتکاب ظلم شریک بودند نیز نابود خواهند شد چرا که حوادث تاریخ این مساله ثابت کرده است. ملتهایی که به دست حکومتهای ظالم تحت ظلم قرار گرفتهاند دیگر برای حاکمان ظالمشان حق زندگی قائل نیستند.

                              اردوغان تاکید کرد: سرنوشت ظالمانی که در سوریه حاکمیت میکنند نیز در نهایت نابودی خواهد بود.
                              وی گفت: حل و فصل بحران سوریه تنها از طریق برکناری بشار اسد، رئیسجمهوری این کشور از قدرت و توقف اقدامات نظام سوریه علیه ملت این کشور امکانپذیر خواهد بود. وی افزود: دادههای سیاسی تاکنون نشان میدهد که بشار اسد نیز در آینده سرنوشتی شبیه سرنوشت حاکمانی خواهد داشت که به دست مردم آزادیخواه و دموکراسیخواه در انقلاب بهار عربی نابود شدند. نخستوزیر ترکیه گفت: ما کوچکترین مشکلی با ملت سوریه نداریم بلکه همه اختلافات ما با نظام حاکم در این کشور است چنانکه ترکیه تاکنون بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار به آوارگان سوریه کمک کرده و درهای این کشور به روی آوارگان سوری باز خواهد بود و کمکهای لجستیکی ترکیه به ملت سوریه نیز ادامه خواهد داشت.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #17910
                                مشايي: سالآينده انتخابات پرشور برگزار خواهيم كرد

                                گروه سياسي: رييس دفتر رييسجمهور پس از مدتها سكوت رسانهاي، بار ديگر به ايراد سخنراني پرداخت. مشايي كه از او به عنوان كانديداي اول مورد حمايت احمدينژاد ياد ميشود در اولين سخنراني رسمياش پس از ماهها سكوت، خبر از برگزاري انتخابات باشكوه در سال آينده داده و سال 92 را هم سال شكوفايي بزرگ براي كشور قلمداد كرد.

                                اسفنديار رحيممشايي در جلسه هماندیشی متولیان و مجریان راهیان نور غرب کشور در کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از مهمترین و بزرگترین مسئولیتهای دستاندرکاران بخشهای مختلف مدیریت کشور، پاسداری از روحیه ایثارگری است، افزود: معتقدیم که انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب و لطف الهی است و امام راحل نیز پیروزی انقلاب را انفجار نور و ودیعه آسمانی توصیف کردند.
                                رحیم مشایی اضافه کرد: هنوز کسی نتوانسته انقلاب اسلامی را به درستی و کامل تحلیل کند، چراکه این انقلاب یک هدیه الهی و بر اساس خواست و برنامه خداوند و طراحی امام عصر (عج)، برای مقدمهسازی آن رویداد بینظیر و بیبدلیل همیشگی تاریخ از ازل تا ابد بوقوع پیوست.

                                نماینده تامالاختیار رییسجمهور در ستاد راهیان نور با بیان اینکه انقلاب اسلامی نه به عنوان یک حادثه در یک نقطه خاص از تاریخ و در یک جغرافیای محدود، بلکه بذری بود که کاشته شده و امروز زمان شاخه گستراندن آن در تمام جهان است، اظهار کرد: امروز باید شاخسارهای انقلاب اسلامی وسیع شده، بر همه دنیا سایه افکنده و روشنگر باشد، این یک فرآیند بزرگ و یک دستور کار عظیم در همه دنیاست؛ انقلاب اسلامی صرفا متعلق به ملت ایران نیست، بلکه یک حقیقت، یک نقطه آغاز و یک فصل جدید برای همه دنیاست.
                                رحیم مشایی با بیان اینکه انقلاب و نظام اسلامی و زندگی در دوران حاکمیت ولی فقیه، تمرینی است برای زندگی در سایه حکومت جهانی امام زمان (عج) خاطرنشان کرد: اگر بصورت فرآیندی به پدیده انقلاب اسلامی نگاه کنیم، کار تازه شروع شده است، ۳۰ سال در تاریخ ، زمان زیادی نیست، امروز وظیفه ما این است که شعور و حماسه انقلاب را به نسلهای بعد از خود منتقل و این دریافت الهی را انتقال دهیم. وی ادامه داد: نسل های بعد باید پیرو این آرمان و رهرو این راه باشند و برای این کار باید هدف، منطق انقلاب، افق های بلند، گرفتاری ها، مشکلات، مسائل و نیازمندی ها و از سوی دیگر جاذبه های مسیر را بشناسند، چرا که جاذبه ها هم بازدارنده هستند، به ویژه که سختی ها معلوم و آشکار، اما جاذبه ها عموما نامعلوم و غیرعیان هستند.

                                مشاور رییسجمهور با اشاره به اینکه در تاریخ، اتفاقات و رویدادهای فراوان، مهم و ارزشمندی رخ داده ولی به دلیل عدم استمرار و تداوم از دست رفته است، گفت: امروز باید با پژوهشهای عمیق این تحولات و اتفاقات را از تاریخ استخراج کرده و غبار را از آنها بزداییم تا واقعیت ها به مردم نشان داده شود، چرا که دشمنان و شیاطین،در طول تاریخ مردم را نسبت به راهی که آمده اند، بی اعتماد کرده، سعی می کنند اندیشه هایشان را تغییر داده و باورهایشان را عوض کنند و تحلیل های آنان را متفاوت نمایند، تا راه طی شده را راه غلط و انحرافی معرفی کنند که دیگر اندیشه انقلابی و آگاهانه سبب یک تحرک جدید و یک حرکت جدید نشود. مشایی با بیان اینکه "راهیان نور ماموریت ارتقا و گسترش معرفت را بر عهده دارد"، افزود: اینکه گفته شده است یک لحظه فکر، بهتر از هفتاد سال عبادت است، به دلیل این است که اگر معرفت نباشد، پس از هفتاد سال ساختن به یکباره متوجه می شویم که همه ساخته ما در زمین دیگری است که مالکیت آن متعلق به ما نیست.

                                وی همچنین گفت: معرفت خیلی مهم است، محبت منهای معرفت نه تنها ارزشی ندارد، بلکه خطرناک هم هست، دلیل آن هم همین افرادی هستند که بمب به خود می بندند و قبل از اجرای عملیات سخنانی احساسی و حماسی درباره اسلام و دین می زنند ولی بعد، با منفجر کردن خود، افرادی را که عشق و محبت امام حسین (ع) در سینه اشان هست، می کشند.

                                رییس دفتر رییس جمهور در ادامه با اشاره به انتقادات و مخالفت هایی که با دولت برای هدف گذاری بلندترین قله ها و بزرگترین اهداف می شود، گفت: مرتب به ما میگویند که آن بالاها را رها کرده و همین اهداف دم دستی را پیگیری کنید و میخواهند ما را از ادامه راهی که طی کردهایم منصرف کنند. دست یافتن به اهداف بلند چنانکه شعور میخواهد، به شور هم نیاز دارد، پس باید شور انقلابی را در جامعه دم به دم زنده کنیم زیرا جامعهای که روح ایثار از آن حذف شود، نمیتواند انقلابی باشد.

                                رحیم مشایی اضافه کرد: انقلابی بودن صرفا با استدلال، منطق، کتاب و حرف و حدیث نمیشود، بچههای ما که جانهای خودشان را تقدیم کردند، بزرگترین سرمایه های ما هستند؛ این همه شهید سند پرافتخار اثبات حقانیت راه ماست، با معرفتی که به جامعه عرضه میکنند و ذخیره بسیار بسیار بزرگی نیز برای شورآفرینی و ارتقاء روح ایثار و فداکاری در جامعه هستند. نماینده تام الاختیار رییس جمهور در ستاد راهیان نور با بیان اینکه بهترین نمونه کار بسیجی و متکی به روحیه انقلابی، دکتر احمدی نژاد است، اظهار داشت: اگر خود را درگیر هزار توی زندگی روزمره کرده باشیم نمی توانیم روحیه انقلابی داشته باشیم. نگاه کنید که دکتر احمدی نژاد وقتی پیگیر فک پلمب تاسیسات هسته ای شد یک جریانی آغاز شد، اگر چه این کار به این سادگی ها نبود، اما آقای احمدی نژاد روی مردم حساب کرد، او خوب میداند که اگر مردم نباشند، از او نیز کاری ساخته نیست.

                                وی با اشاره به انتقادات مطرح شده از نحوه ارائه گزارش رییس جمهور که عملکرد دولت خود را با سالهای گذشته پس از انقلاب تا دولت نهم مقایسه میکند، اظهار کرد: برخی مدعی بودند که این نحوه گزارش دادن باعث می شود مردم تصور کنند در ۲۷ سال قبل از دولت نهم کم کاری شده است که ما در پاسخ آنها گفتیم این نحوه گزارشدهی می خواهد بگوید که می شد در آن ۲۷ سال هم مثل این سال ها کار کرد.

                                رییس دفتر رییس جمهور تصریح کرد: وقتی آقای احمدی نژاد آمد، رسانه های خارجی گفتند که او بوی خمینی (ره) می دهد. دولتی سر کار آمد که با قدرت از ارزش ها دفاع کرده و برای خدمت شب و روز نمی شناسد و حالا حاصل عملکردش گاه با دو برابر زمان گذشته از دولت های دیگر و گاه با تمام زمان سپری شده از پیروزی انقلاب اسلامی و گاه با تمام تاریخ معاصر برابری می کند، خوب اینکه بد نیست، بلکه خیلی هم خوب است و اثبات می کند که با پافشاری بر ارزش ها بهتر می شود کشور را اداره کرد و بیشتر کار کرد و نظریات خلاف این، جعلی و غلط است. رحیم مشایی ادامه داد: اگر بر ارزش ها و عدالت پافشاری کنیم، این مانع سرمایه گذاری نیست، البته عده ای در کشور کارهایی میکنند تا در ایران سرمایه گذاری نشود، اما دولت نشان داد که بازگشت به ارزش های انقلاب و ارزشهای اسلامی نه تنها بازدارنده نیست، بلکه یک نهضت جدیدی در آبادانی کشور است. بازگشت نگاه و افق دید ما به اهداف بلند می تواند به ما نیرو بدهد و البته این کار باید دسته جمعی انجام شود.

                                مشاور رییس جمهور، سال آینده را سال شکوفایی بزرگ برای کشور خواند و گفت: انشاءالله در این سال انتخاباتی پرشور برگزار خواهد شد و همه مردم در صحنه خواهند بود و یک بار دیگر همه به خصوص کسانی را که منکر عزت ملت بزرگ ایران هستند، ناامید خواهند کرد، البته در هر صورت نباید یادمان برود که چه در روز سختی و چه در روز راحتی باید به یاد داشته باشیم و به دیگران نیز یادآور شویم که هر چه امروز میراث زیبایی، عزت و شکوه ماست، همه حاصل جانفشانی، ایثار و فداکاری مردان و زنانی است که جان، حیثیت، آبرو، مال و ناموسشان را تقدیم این راه درخشان، یعنی راه نور کردند. مشایی در ابتدای اظهارات خود از همه فعالان خدوم و زحمتکش در نیروهای سپاه، بسیج و ارتش و خادمان دولت انقلابی، مکتبی و بسیجی دکتر احمدی نژاد که در استان های مختلف کشور خدمات شایستهای به مردم ارائه میدهند و به طور خاص پاسداران ارزشهای انقلابی و اسلامی دوران دفاع مقدس و میراث دار حرکت جانانه و ماندگار رزمندگان در طول سالیان دفاع مقدس و تاریخی ملت بزرگوار ایران در برابر جبهه کفر و نفاق جهانی هستند و امروز روحیه ایثار و مقاومت را برای کشور و برای نسل های جدید پاس میدارند، تقدیر کرد.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X