اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #25441
    وزیر ارتباطات شنبه آنلاین می‌شود/ رایزنی برای بازنگری در سخت‌گیری‌های فیلترینگ

    وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات گفت: اعضای دولت موافق برخی تصمیم‌های گذشته کمیته فیلترینگ نیستند و نمایندگان دولت در این کمیته تلاش می‌کنند سخت‌گیری‌ها برداشته شود.

    به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، محمود واعظی امروز در حاشیه افتتاح نوزدهمین نمایشگاه الکامپ اظهار داشت: شنبه از ساعت یک تا دو در پنج شبکه اجتماعی آنلاین می‌شوم و اگر این آزمایش خوب جواب داد به وزرا و رئیس‌جمهور نیز این پیشنهاد را ارائه می‌کنم.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: ابتدا در پنج شبکه اجتماعی ایرانی یک صفحه خواهم داشت و همان شبکه‌ای که بیشتر مورد اعتماد مردم باشد را ادامه خواهم داد.

    وی در خصوص موضوع فیلترینگ، گفت:‌ فیلترینگ در اختیار وزارت ارتباطات نیست کمیته فیلترینگ 13 عضو فعال دارد که یکی از اعضای آن وزارت ارتباطات است.

    وی ادامه داد:‌ما علاقمند هستیم که مردم راحت‌تر و سریع‌تر بتوانند از همه شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند.

    واعظی در خصوص وارد کردن پهنای بند توسط بخش خصوصی، گفت:‌پهنای باند اگر وارد شود اما آماده واگذاری نباشد به درد نمی‌خورد بنابراین اعلام می‌کنم که اگر بخش خصوصی پهنای باند بیاورد از مقادیر ورودی از آنها خواهیم خرید و پس از پالایش به مردم ارائه خواهیم کرد.

    واعظی در خصوص اینکه گفته بود در پایان مدت انحصار اپراتور سوم مجوز نسل سه و دو را به اپراتورهای دیگر ارائه خواهیم کرد و‌ آیا اجازه ورود اپراتور جدید نیز صادر می‌شود، گفت: ‌از نظر ما محدودیتی برای ورود اپراتور جدید نیست.

    واعظی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص بازگشت بخش‌های جدا شده وزارت ارتباطات به این وزارتخانه گفت: شورای عالی فن آوری اطلاعات در زیر مجموعه وزارت ارتباطات مجددا فعال خواهد شد. همچنین بخش‌‌هایی از سازمان فضایی که در مورد ماهواره‌های مخابراتی و راه دور است از وزارت ارتباطات منفک شده که باید تصمیم‌گیری شود که این بخش‌ها تحت نام پژوهشگاه جدید به وزارتخانه برگردد یا خیر که امیدواریم این تصمیم تا دو ماه دیگر به نتیجه برسد.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،همچنین در خصوص علت حمایت مادی وزارت ارتباطات از نمایشگاه الکامپ گفت: چنین نمایشگاهی که باعث ارتقای سلامت در کشور و همبستگی بیشتر شرکت‌های خصوصی شود نیازمند حمایت است.

    وی همچنین در خصوص موضوع هم‌کد شدن تلفن ثابت در استان‌ها افزود: با هم‌کد شدن تلفن موافق هستیم و حمایت می‌کنیم اما روشی که شرکت مخابرات در گذشته برای این کار داشت مورد موافقت ما نبود.

    وی همچنین در خصوص میزان اقدامات انجام شده در دولت قبلی در خصوص شبکه ملی اطلاعات گفت:‌ تاکنون از برنامه‌‌های وزارت ارتباطات تنها 14 تا 15 درصد اجرا شده است که مدل مفهومی شبکه ملی ارتباطات که به زودی تهیه خواهد شد مورد اجماع و استناد در ایجاد این شبکه است.

    واعظی همچنین در بخشی از سخنان خود خاطر نشان کرد: اعضای دولت موافق برخی تصمیم‌‌های گذشته کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نیستند و نمایندگان دولت در این کمیته تلاش می‌کنند که سخت‌گیری‌ها برداشته شود و آقای جنتی نیز موافق این موضوع هستند و با قوه قضائیه باید صحبت کنیم.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامه داد: به شبکه‌های اجتماعی قول می‌دهم که اگر فعال شوند تجربه 27 ساله‌ام را در دیپلماسی در اختیارشان قرار می‌دهم تا تبدیل به یک برند جهانی شود.

    وی همچنین در خصوص اپراتور سوم تلفن همراه و محدودیت‌های ایجاد شده برای این اپراتور گفت:‌از زمانی که عهده‌دار این مسئولیت شدم اوضاع رایتل بهتر شده است و همچنین تلاش می‌کنیم تا برای برقرار ارتباط تصویری رایتل رایزنی‌های لازم انجام شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • والیخان
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 413

      #25442
      در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      استاندار بوشهر: در جریان زلزله برازجان تماس‌های خارج از کشور با بوشهر را با کسب مجوز از شورای امنیت ملی قطع کردیم تا برخی معاندان اجازه سوء استفاده پیدا نکنند.

      استاندار بوشهر گفت: سیاست واحد در اطلاع‌رسانی از مهمترین اقدامات در جریان زلزله دشتستان بود.

      به گزارش مهر، فریدون حسنوند در نشست مدیریت بحران به تشریح چگونگی کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان اشاره کرد و اظهار داشت: همه مسئولان استان بوشهر به خوبی در زمان حادثه در سریع‌ترین زمان در محل حادثه حضور یافتند و خدمات بسیار خوبی به حادثه‌دیدگان ارائه شد.

      وی سیاست واحد در اطلاع‌رسانی را به عنوان یکی از مهمترین کارهای صورت گرفته در جریان زلزله دشتستان عنوان کرد و افزود: ایجاد آرامش و دور کردن استرس از مردم مهمترین دلیل برای این تصمیم بود.

      حسنوند، بوشهر را از استان‌های آماده برای مقابله با بحران خواند و بیان کرد: در جریان زلزله برازجان تماس‌های خارج از کشور با بوشهر را با کسب مجوز از شورای امنیت ملی قطع کردیم تا برخی معاندان اجازه سوء استفاده پیدا نکنند.

      وی با اشاره به حضور همه فرمانداران و بخشداران استان بوشهر در محل حادثه اظهار داشت: بیماران سرپایی هم به موقع معالجه شدند و انتقال مصدومان را به مراکز درمانی بوشهر به منظور آمادگی بیشتر برای امدادرسانی انجام دادیم.

      حضور اکیپ‌های روانشناسی در مناطق زلزله‌زده

      حسنوند استقرار بالگرد، عیادت از مصدومان، سرکشی به خانواده‌های متوفیان و بازدید هوایی از مناطق زلزله‌زده را از دیگر اقدامات صورت گرفته در جریان زلزله برازجان عنوان کرد و گفت: جلوگیری از تشییع جنازه دسته جمعی و رعایت امور امنیتی از دیگر اقدامات صورت گرفته بود.

      وی به حضور اکیپ‌های روانشناسی در مناطق زلزله‌زده اشاره کرد و عنوان داشت: حدود 96 درصد برق، گاز و آب مناطق زلزله‌زده بلافاصله پس از وقوع زلزله وصل شد و ما بقی هم تا پایان شب اول زلزله محقق شد.

      استاندار بوشهر بیان داشت: حضور اکیپ‌های روانشناسی در مناطق زلزله‌زده، پرداخت مبالغ مصوب شده در سفر رئیس جمهور به خانواده متوفیان به موقع انجام و بازسازی اماکن خسارت دیده هم با حضور بنیاد مسکن انجام شد.

      حسنوند با تقدیر از حضور نمایندگان، افزود: حضور نمایندگان مجلس در استان و پیگیری امور مربوط به زلزله از نزدیک موجب تقویت امور و ایجاد انگیزه برای خدمت خواهد شد.
      ​طرزتفکریک استاندار!!!!!!

      نظر

      • مسیحا
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 34

        #25443
        500 میلیون فوت مکعب به ظرفیت پارس جنوبی افزوده می‌شود

        به گزارش خبرگزاری فارس از خرمشهر، رکن‌الدین جوادی عصر امروز در بارگیری سکوی فاز 18 پارس جنوبی که با حضور مسئولان در شرکت مهندسی تاسیسات دریایی خرمشهر انجام شد اظهار کرد: با نصب سکوی فاز 18 پارس جنوبی 500 میلیون فوت مکعب به ظرفیت پارس جنوبی اضافه خواهد شد.وی اضافه کرد: امیدواریم فازهای 17 و 18 پارس جنوبی هم در بخش خشکی و هم دریا تا نیمه سال آینده به بهره‌برداری برسند.
        معاون وزیر نفت در خصوص بازدید از شرکت مهندسی تاسیسات دریایی خرمشهر خاطرنشان کرد: مجموعه کار انجام شده در اینجا نشان می‌دهد که نیروهای ایرانی و شرکت‌های ایرانی این توانمندی را پیدا کرده‌اند که از لحاظ فنی تمام نیاز دریا را برای ساخت جکت و عرضه انجام دهند و این باعث افتخار و غرور ملی است.
        وی در ادامه با تاکید بر بخش مدیریت قیمت تمام شده عنوان کرد: فقط بر این بخش باید کار شود و آن را توسعه داد زیرا نیاز به کاهش قیمت احساس می‌شود.
        جوادی همچنین تصریح کرد: ساخت عرشه‌ها از لحاظ فنی در سطح کیفیت بین‌المللی قرار دارد و اما در سطح قیمت تمام شده نیز باید به سمت استانداردهای بین‌المللی گام برداریم و حرکت کنیم.
        وی با اشاره به واگذاری فازهای پارس جنوبی بیان کرد: همه فازهای پارس جنوبی واگذار شده است و فقط فاز 11 مانده است که در حال بررسی برای واگذاری آن هستیم.
        معاون وزیر نفت اظهار کرد: با توجه به امکانات مناسب شرکت مهندسی تاسیسات دریایی خرمشهر امیدوارم بخش دریایی فاز 11 نیز به این شرکت واگذار شود.

        نظر

        • مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

          #25444
          شکایت روستائیان سد گتوند از احمدی‌نژاد

          علی یوسفی نماینده روستاییان و عشایر بختیاری مخزن سد گتوند علیا از سفر جمعی از اهالی آن منطقه به تهران برای شکایت از محمود احمدی‌نژاد به دادگاه کیفری استان تهران خبر داد.


          به گزارش آژانس خبری بختیاری (ایبنانیوز)، علی یوسفی نماینده روستاییان و عشایر بختیاری مخزن سد گتوند علیا با اعلام این خبر، به ایبنانیوز گفت: افتتاح سد گتوند علیا توسط رییس جمهور وقت در شرایطی اتفاق افتاد که اراضی کشاورزی و مراتع مردم هنوز هم تملک نشده‌ بودند و وزارت نیرو با توسل به زور و قطع عمدی خدمات عمومی نظیر آب و برق و تعطیلی مدرسه و خانه بهداشت روستاهای منطقه، ‌مردم را وادار به مهاجرت اجباری و خروج از منطقه کرد و مردم بار‌ها با مراجعه به فرماندار لالی و استانداری خوزستان و تجمع اعتراض آمیز قانونی خواستار تعیین تکلیف وضعیت خود شده بودند ولی به نتیجه نرسیدند.

          علی یوسفی از کوتاهی در انجام وظایف قانونی محوله موضوع ماده ۸ قانون تملک اراضی طرحهای ملی، غصب اراضی کشاورزی و خانه‌های روستایی، ‌ غصب مراتع عشایری، ورود به عنف و تصرف عدوانی اراضی روستائیان، از دست بردن شغل روستائیان و عشایر، اعمال فشار سازمان یافته به روستائیان از طریق قطع خدمات عمومی نظیر آب و برق و مدرسه و خانه بهداشت روستایی با هدف مجبور کردن مردم بومی به مهاجرت اجباری، بازداشتن کودکان از تحصیل با تعطیلی اجباری مدرسه روستایی و بازداشتن بیماران از امکان معالجه با تعطیلی اجباری خانه بهداشت روستایی را از موارد شکایت اهالی از احمدی‌نژاد ذکر کرد.

          وی در مورد مراحل اقامه دعوی علیه احمدی‌نژاد گفت: محل وقوع جرم یعنی محل مخزن سد گتوند علیا، در محدوده شهرستان لالی است و ما برای شکایت از احمدی‌نژاد به دادگستری شهرستان لالی مراجعه کردیم اما آن‌ها اظهار داشتند به دلیل جایگاه قانونی رییس جمهور سابق، نمی‌توانند شکایت ما را دریافت کنند و ارائه شکایت از رئیس جمهور سابق فقط در دادگاه کیفری استان تهران امکانپذیر است.

          به گزارش ایبنانیوز، ماده ۸ قانون «نحوه خرید و تملک اراضی و املاک برای اجرای برنامه‌های عمومی، عمرانی و نظامی دولت» مصوب ۱۷/۱۱/۱۳۵۸ مقرر می‌دارد: «تصرف اراضی، ابنیه و تأسیسات و خلع ید مالک قبل از انجام معامله و پرداخت قیمت ملک یا حقوق مالک مجاز نمی‌باشد». تبصره ماده ۹ این قانون نیز مقرر می‌دارد: «مالک یا صاحب حق می‌تواند در صورت عدم پرداخت بها در مدت مذکور با مراجعه به دادگاه صالحه درخواست توقیف عملیات اجرایی را تا زمان پرداخت بها بنماید و محاکم صالحه به موضوع خارج از نوبت رسیدگی و حکم لازم صادر می‌نمایند و در صورت پرداخت قیمت تعیین شده بلافاصله رفع توقیف عملیات اجرایی به عمل خواهد آمد».
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #25445
            قتل ستار بهشتی شبه عمد تشخیص داده شد

            وکیل مدافع اولیای دم ستار بهشتی گفت:دادگاه کیفری کارکنان دولت اتهام قتل عمد مامور پلیس فتا را در مرگ ستار بهشتی نپذیرفت و آن را شبه عمد تشخیص داد. این در حالی است که تعداد زیادی از زندانیان سیاسی به ضرب و شتم ستار بهشتی شهادت داده بودند.

            «گیتی پورفاضل» در گفت و گو با ایرنا افزود: دادگاه درباره اختلاف نظر من و بازپرس مبنی بر قتل عمد یا شبه عمد بودن مرگ ستار بهشتی تصمیم گرفته و پرونده را به شعبه اول دادسرای جنایی تهران ارجاع کرده است.

            وکیل مدافع اولیای دم ستار بهشتی گفت: طبق احضار قبلی دادسرا، امروز به شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی مراجعه کردم که اعلام کردند چون دادگاه قتل عمد را نپذیرفته و پرونده اتهام قتل عمد بسته شده، برای رسیدگی به اتهام شبه عمد باید مجددا طرح دعوا کنیم.

            پور فاضل اضافه کرد: طرح دعوای مجدد با اتهام شبه عمد را فعلا قبول نکرده ام و در این باره باید با موکلم مشورت کنم.

            وکیل مدافع اولیای دم ستار بهشتی گفت: ما مرگ ستار بهشتی را همچنان قتل عمد می دانیم و شبه عمد را قبول نداریم.

            وی اظهار داشت: در اتهام شبه عمد از متهم تا زمان برگزاری دادگاه کفالت یا ضمانت می گیرند و بیشترین مجازاتی که در صورت محکومیت متهم در نظر گرفته می شود، پرداخت دیه است.

            شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران، مرگ ستار بهشتی را شبه عمد تشخیص داده بود که وکیل مدافع اولیای دم ستار بهشتی به این مساله اعتراض کرد و پرونده برای رفع اختلاف به شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری کارکنان دولت ارجاع شد که پس از چند مرتبه رفت و آمد پرونده بین دادسرا و دادگاه، دادگاه مرگ ستار بهشتی را شبه عمد تشخیص داد.

            قاضی اگر مرگ ستار بهشتی را شبه عمد تشخیص دهد، با همین عنوان در دادگاه کیفری کارکنان دولت رسیدگی می شود؛ اما اگر مرگ ستار بهشتی قتل عمد تشخیص داده شود، رسیدگی آن در صلاحیت دادگاه های کیفری استان خواهد بود.

            این پرونده هم به نظر می رسد مانند بسیاری از پرونده های قتل بسیاری از افراد مخالف سرانجامی ندارد.

            پیشتر قرار بود شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری کارکنان دولت درباره قتل عمد یا شبه عمد بودن مرگ ستار بهشتی تصمیم بگیرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #25446
              رایس: آمریکا به دفاع از حقوق بشر در ایران متعهد است

              مشاور امنیت ملی آمریکا می‌گوید واشینگتن هم‌زمان با پیگیری مذاکرات هسته‌ای و بهبود روابط با تهران٬ به دفاع خود از حقوق بشر و حق دستیابی همگانی به اینترنت و رسانه‌های اجتماعی ادامه خواهد داد.

              سوزان رایس روز چهارشنبه٬ ۱۳ آذرماه در یک گردهمایی حقوق بشری در واشینگتن اظهار کرد که تحریم‌های ایالات متحده علیه ناقضان حقوق بشر در ایران ادامه خواهد یافت و آمریکا همچنان از حقوق اساسی تمامی ایرانیان دفاع خواهد کرد.

              وی توضیح داد: «در حالی که در ایران امکان پیگیری راه حل دیپلماتیک برای حل معضل هسته‌ای را دنبال می‌کنیم٬ توجه داریم که یک مسئله درگیر٬ بررسی این موضوع است که آیا پیشرفتی در وضعیت حقوق بشر در ایران صورت می‌گیرد یا نه.»

              فعالان حوزه حقوق بشر به ویژه در چند وقت گذشته که بحث مذاکرات هسته‌ای با ایران داغ است٬ بارها بر لزوم توجه به وضعیت حقوق بشر در ایران تاکید کرده‌اند.

              عفو بین‌الملل می‌گوید در این مدت در خصوص برنامه هسته‌ای ایران گفت‌و‌گوهایی صورت گرفته است ولی درباره حقوق بشر نه. این سازمان که مقرش در لندن است از دولت حسن روحانی خواسته‌ است تا به وعده‌های حقوق بشری‌اش عمل کند.

              شیرین عبادی٬ حقوق‌دان نیز آبان‌ماه گفت غرب به موضوع حقوق بشر درایران کم توجه‌ است و تنها به دنبال برنامه اتمی تهران است.

              سوزان رایس روز چهارشنبه گفت تحریم‌های ایالات متحده علیه ناقضان حقوق بشر در ایران ادامه خواهد یافت و آمریکا همچنان از حقوق اساسی تمامی ایرانیان دفاع خواهد کرد.

              او از ایران خواست تا به احمد شهید٬ گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران اجازه دهد تا به ایران سفر کند و در عین حال افزود که واشینگتن همچنان بر لزوم وجود آزادی بیان در ایران پافشاری می‌کند.

              مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین با اشاره به استفاده برخی مقام‌های ایران از شبکه‌های اجتماعی٬ تاکید کرد که مردم ایران نیز شایسته برخورداری از حق ابراز بیان و اظهار نظر هستند٬ یعنی همان حقی که رهبرانشان از آن نفع می‌برند.

              هم‌اکنون تعدادی از وزرای دولت حسن روحانی مانند محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه، بيژن زنگنه، وزير نفت و اسحاق جهانگيری، معاون اول ریيس جمهوری در فیس‌بوک فعال هستند و تعدادی از نمايندگان مجلس شورای اسلامی مانند محمدرضا باهنر، نايب ریيس مجلس نيز عضو فيس‌بوک هستند.

              فرمانده کل نیروی انتظامی ایران اخیرا از استفاده برخی مسئولان دولتی از شبکه‌ اجتماعی فیس‌بوک انتقاد کرده و این کار را «عبور آرام آرام از خط قرمز» دانست
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #25447
                یک مقام ارشد قرارگاه «خاتم‌الانبیاء»:
                حذف سپاه از پروژه های عمرانی آغاز شده است

                سایت «صلح نیوز» به نقل از یک مقام ارشد قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» با اشاره به آغاز «حذف» سپاه از پروژه‌های عمرانی از سوی دولت یازدهم٬ نسبت به ادامه این سیاست هشدار داد.

                این سایت روز چهارشنبه (۱۳ آذر) به نقل از این مقام که نامش فاش نشده٬ نوشته «دولت یازدهم خلع ید موسسات مهندسی وابسته به سپاه از پروژه‌های عمرانی کشور را کلید زده است.»

                این مقام گفته «خارج کردن» سپاه از پروژه‌های نقتی و گازی عسلویه آغاز شده و گفته می‌شود وزارت نیرو هم درصدد حذف سپاه از پروژه‌های سدسازی، انتقال آب و نیروگاهی است.

                وی افزوده که «برخی آقازاده‌ها و وابستگان مدیران جدید دولتی اکنون برای تسلط بر پروژه‌های پیمانکاری دولتی و حذف سپاه از این پروژه‌ها خیز برداشته‌اند.»

                این مقام قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» از حسن روحانی خواسته با این پدیده مقابله کند و هشدار داده «در صورت حذف سپاه، در روند اجرای پروژه‌های عمرانی اختلال ایجاد خواهد شد.»

                قرارگاه «خاتم‌الانبیاء» سپاه پاسداران در حال حاضر هزاران پروژه عمرانی در اختیار دارد که ارزش آن‌ها بیش از ده‌ها میلیارد تومان است.

                این قرارگاه با کنار زدن پیمانکاران و بخش‌های خصوصی در اقتصاد٬ صد‌ها پروژه سود‌آور از دولت‌های سابق دریافت کرده است.

                ۲۵ شهریور نیز حسن روحانی در جمع فرماندهان سپاه از آن‌ها دعوت کرد با بر عهده گرفتن «چند پروژه ملی» به دولت در زمینه مقابله با تحریم‌ها٬ گرانی‌ها و قاچاق کالا کمک کند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #25448
                  واکنش هاشمی به درخواست دانشجویان برای رفع حصر
                  انشاءالله زیاد طول نخواهد کشید

                  در آستانه ۱۶ آذر، روز دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه های دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی و کاربردی و مؤسسات غیرانتفاعی با آیت الله هاشمی رفسنجانی دیدار و گفت وگو کردند.

                  روز گذشته خبر رسمی این دیدار در رسانه ها منتشر شد، اما امروز سایت روز نو آورده که در پایان این دیدار، دانشجویان خواستار رفع حصر موسوی و کروبی بودند که آیت الله هاشمی در پاسخ به این خواسته آنها گفت : انشاءالله زیاد طول نخواهد کشید.

                  خاطرنشان می شود به رغم تلاش های دولت و برخی از چهره های میانه رو در نظام ، جریان افراطی حاکم بر کشور نه تنها با آزادی موسوی و کروبی مخالفت می کند بلکه از انجام محاکمه علنی رهبران جنبش سبز ایران نیز پرهیز می کند.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • موی عاقل
                    عضو فعال
                    • Sep 2013
                    • 875

                    #25449
                    سلام
                    درگذشت نلسون ماندلا سمبل ازادی خواهی تسلیت باد
                    أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ

                    نظر

                    • amirabbas2011
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 651

                      #25450

                      به گزارش باشگاه خبرنگاران، نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه در پی قرائت گزارش تحقیق و تفحص از فساد سازمان تامین اجتماعی در صحن علنی مجلس که در آن به اسامی 37 نفر از نمایندگان اشاره، ‌و گفته شده بود از مدیریت وقت این سازمان هدایایی دریافت کرده‌اند، توضیحاتی ارائه کرد و گفت: هیچ نماینده‌ای در این رابطه مقصر نیست
                      !!!

                      قاضی‌پور تاکید کرد: مبالغی که در قالب هدایا به 37 نماینده مجلس اهدا شده از طرف سازمان تامین اجتماعی بوده که این مبالغ را برای نماینده‌ها فرستادند و گفته‌اند که این وجوه را در مناطق خود به نیازمندان بدهید، بنابراین نماینده‌ها مقصر نیستند
                      !!

                      وی در خصوص اینکه اگر چنین است، پس چرا مرتضوی اسامی نماینده‌هایی را مدعی است هدیه دریافت کرده‌اند، اعلام نکرد؟ تصریح کرد: مرتضوی می‌خواهد نمایندگان مقابل یکدیگر قرار بگیرند تا تخلفات بزرگ میلیاردی از بین برود.

                      قاضی‌پور گفت: آنها می‌خواهند تخلفاتی همچون تخلفات بخش‌های شستا، املاک، ساختمان، سیمان، پتروشیمی و بویژه بخش قیرفروشی نادیده گرفته شود.

                      عضو هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: از آقای مرتضوی بپرسید 100 هزار تن قیری که امروز در بورس عرضه می‌کردند و می‌گفتند نخرید ولی فردای آن روز با قیمت 5 دلار پایین‌تر می‌خریدند چه شد؟ شما حساب کنید 5 دلار ضربدر هزار تن می‌شود 5 هزار تن و این رقم ضربدر دلار سه هزار تومانی شود، رقمی معادل یک‌نیم میلیارد دلار حاصل خواهد شد، پس این مبالغ را چه کسی خورده است؟

                      نماینده ارومیه در مجلس در ادامه به تخلفات دیگری اشاره کرد و بیان داشت: بپرسید کارخانه سیمان ماکو که به مبلغ 4 میلیارد تومان خریده‌اند به جز کانکس و سیم‌ خاردار چه چیزی نصیب آنها شده است و زمین آنرا نیز منابع طبیعی برگردانده است پس معلوم می‌شود که این مبالغ بین خودشان رد و بدل شده است.

                      وی در ادامه به موضوع جالبی اشاره کرد و گفت: در یکی از تخلفات مشخص شد که آقای الف.الف ادعا کرده است چون چند سال قبل دبیر هیات امنا بوده باید حقوق آن براساس حقوق امروز محاسبه شود با این حساب تامین اجتماعی به او بدهکار می‌شود و باید طلب آنرا پرداخت کند.

                      قاضی‌پور اظهار داشت: مثلا حقوق بنده قبلا یک و نیم میلیون تومان بوده و الان به رقم 3 میلیون و 400 هزار تومان رسیده است، آیا من باید بگویم که حقوق‌های قبلی من را بر اساس آخرین حقوقم محاسبه کنید!

                      نظر

                      • امير سينا
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 483

                        #25451
                        رتبه بندی کشورها از نظر آی کیو


                        منبع : http://www.photius.com/rankings/nati...try_ranks.html


                        بر اساس گزارشی جهانی از نظر ضریب هوشی و میزان آی کیو شهروندان،کشور سنگاپور در رتبه اول جهان قرار گرفت.
                        این گزارش نتیجه تلاش علمی برای تعیین میزان آی کیو Intelligence Quotient در افراد است که در آن امتیاز 100 بسیار خوب است و امتیازات بالاتر از 100 به نوعی از نوابغ به شمار می آیندکه انیشتین، اندیشمند معروف بر اساس مطالعات پیشین 200 امتیاز دریافت کرده بود.

                        در جدیدترین مطالعه انجام شده در این زمینه آمده است کشور سنگاپور با میانگین 108 امتیاز در رتبه اول قرار دارد و در واقع از میانگین جهانی فاصله زیادی گرفته است.

                        پس از سنگاپور کشور کره جنوبی با 106 امتیاز و ژاپن با 105 امتیاز در رتبه های دوم و سوم جای گرفته اند.

                        اما رتبه چهارم به کشور غربی و اروپایی ایتالیا اختصاص دارد که توانست 102 امتیاز را از آن خود کند.

                        پس از ایتالیا، کشورهای ایسلند، مغولستان، سوییس ، اتریش و چین قرار دارند و سطح آی کیو در این کشورها سطح بسیار خوب است چون نزدیک نمره 100 قرار دارد.

                        اما در میان کشورهای عربی عراق با 87 امتیاز در رتبه اول جهان عرب و 21 جهان جای دارد و پس از عراق نام کویت با 86 امتیاز دیده می شود .

                        ترتیب کشورهای عربی پس از عراق و کویت عبارتند از ، یمن با 85 امتیاز در رتبه سوم، امارات، اردن، عربستان و مغرب با 84 امتیاز در رتبه چهارم عرب و 23 و 24 جهان ، الجزایر، بحرین، لیبی، عمان، سوریه و تونس با 83 امتیاز در رتبه پنجم عربی و 25 جهان قرار دارند.

                        با وجود شهرت فرهنگی کشورهای مصر و لبنان در جهان عرب، لبنان در رتبه بندی جدید با کسب 82 امتیاز و مصر با 81 امتیاز رتبه های نزدیک به آخر در جهان عرب را به خود اختصاص داده اند ولی شرایط این دو کشور در مقایسه با قطر با 78 امتیاز و سودان با 71 امتیاز که آخرین کشور عربی در این فهرست است اندکی مناسب تر است.

                        به گزارش پایگاه خبری محیط، در این رتبه بندی ضریب هوشی شهروندان چندان به تمدن و اقتصاد کشور ارتباط ندارد زیرا در فهرست مشخص شده مغولستان رتبه ششم جهان را دارد اما آمریکا با 98 امتیاز رتبه ای پایین تر از سطح بسیار خوب ( با نمره 100) را به خود اختصاص داد.

                        نظر

                        • مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

                          #25452
                          در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          واکنش هاشمی به درخواست دانشجویان برای رفع حصر
                          انشاءالله زیاد طول نخواهد کشید

                          در آستانه ۱۶ آذر، روز دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه های دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی و کاربردی و مؤسسات غیرانتفاعی با آیت الله هاشمی رفسنجانی دیدار و گفت وگو کردند.

                          روز گذشته خبر رسمی این دیدار در رسانه ها منتشر شد، اما امروز سایت روز نو آورده که در پایان این دیدار، دانشجویان خواستار رفع حصر موسوی و کروبی بودند که آیت الله هاشمی در پاسخ به این خواسته آنها گفت : انشاءالله زیاد طول نخواهد کشید.

                          خاطرنشان می شود به رغم تلاش های دولت و برخی از چهره های میانه رو در نظام ، جریان افراطی حاکم بر کشور نه تنها با آزادی موسوی و کروبی مخالفت می کند بلکه از انجام محاکمه علنی رهبران جنبش سبز ایران نیز پرهیز می کند.
                          کد خبر: ۱۷۱۳۲۴
                          ۱۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷

                          آیت الله علم الهدی گفت: در اخبار خواندم و شنیدم که در دستگاه دولت عده‌ای گفته اند ما می‌خواهیم از مقام معظم رهبری برای موسوی و کروبی عفو بگیریم؛ اگر ایشان عفو بفرمایند ما که بخیل نیستیم.

                          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #25453
                            کد خبر: ۱۷۱۳۳۴
                            ۱۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱

                            رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دعوت جک استراو وزیر خارجه پیشین انگلیس برای سفر به تهران خبر داد و گفت: این دعوت را گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس انجام داد.


                            به گزارش خانه ملت، علاء الدین بروجردی از سفر جک استرو وزیر خارجه پیشین انگلیس به کشورمان و دیدار با مسئولان و نمایندگان مجلس در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود:عباسعلی منصوری آرانی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و انگلیس برای فعال‌تر شدن گروه دوستی پارلمانی دو کشور و سفر جک استراو به تهران، دعوت‌نامه‌ای را برای او ارسال کرد و و استراو نیز از این دعوت استقبال کرد.

                            رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر کاردار غیر مقیم انگلیس به تهران، گفت: آجی شارما در سفر به تهران ماموریت ویژ‌ه‌ای دارد تا با مقامات ایرانی رایزنی کند و اگر شرایط مهیا باشد نمایندگی انگلیس در تهران را فعال کند.

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #25454
                              کاهش 25درصدی قیمت مسکن تا پایان امسال
                              عباس اکبرپور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تاثیر مذاکرات اخیر بر بازار اقتصادی کشور و مسکن اظهار کرد: نتیجه مذاکرات به شرطی که شاهد تداوم رفع تحریم‌ها باشیم و این امر بتواند تاثیر مثبتی در بازار مسکن داشته باشد، موثر است.


                              وی افزود: اگر نتیجه‌ی مذاکرات به گونه‌ای باشد که منابع مالی در بخش مسکن تامین شود و دولت به راحتی بتواند واردات مواد و مصالح ساختمانی را وارد کند، قیمت مصالح ساختمانی نیز با کاهش همراه می‌شود و قیمت نهایی ساخت یک واحد مسکونی کاهش می‌یابد.


                              عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تصریح کرد: بهتر است اکنون که روابط ایران و کشور‌های دیگر مناسب‌تر شده است، نظرات و مشاوره‌هایی برای پیشرفت در بلند مرتبه‌سازی، سیستم‌های بهسازی و استفاده از ابزار و تکنولوژی روز گرفته شود و قدمی در بهبود صنعت ساختمان برداریم.


                              وی هم‌چنین به سرمایه‌گذاری‌های خارجی اشاره کرد و گفت: می توان برای تعدیل قیمت‌ها و بهبود کیفیت ساخت‌وساز از سرمایه‌گذاران خارجی و تجربیات آنها در صنعت ساختمان استفاده کرد.


                              اکبرپور با اشاره به ساخت واحد‌های مسکونی مهر که اکنون برخی از آنها بلااستفاده مانده‌اند، گفت: مکان‌یابی برای ساخت این تعداد واحد مسکونی انجام نشد و همین امر موجب ضعف این پروژه شده است.


                              عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به تاثیر مذاکرات سیاسی بر اقتصاد و به ویژه مسکن کشور گفت: این مذاکرات قطعا تاثیر زیادی بر بازار مسکن می‌گذارد، چرا که سال گذشته اتفاقات سیاسی منجر به نوسانات قیمت ارز و به دنبال آن افزایش قیمت مسکن شد.


                              اکبرپوربا اشاره به ساخت واحدهای مسکونی مهر تاکید کرد: مسکن مهر بار سنگینی بر دوش بازار مسکن گذاشت که موجب شد در برخی مکان ها به دلیل فراهم‌نبودن خدمات مناسب همچون آب، برق و گاز کمبود‌هایی ایجاد شود.


                              به گفته وی باید در کنار ساخت واحد‌های مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس و حمل‌ونقل نیز فراهم شود.


                              عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به ساخت واحد‌های مسکن مهر طی چند سال اخیر گفت: این واحد‌ها با کمبود‌هایی همراه بودند و در برخی موارد منجر به هدررفتن سرمایه‌ها شد که بهتر بود خدمات زیربنایی، روبنایی و مسیر رفت‌وآمد این واحد‌های مسکونی به خوبی فراهم می‌شد تا اکنون دچار ضعف در اجرای مسکن مهر نباشیم.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #25455
                                ترکان در تلویزیون:
                                شهادت می دهم که در انتخابات 88 تخلف اتفاق افتاد/خطبه های هاشمی بسیاری از گره های ذهنی را برای من حل می کرد/نتیجه انتخابات 76 را باور نمی‌کردم/بچه های چپ و راست به ناطق ارادت دارند
                                من شهادت می دهم که در این انتخابات تخلف اتفاق افتاد، اما برای تقلب به معنای جابه جایی آرا هیچ دلیلی ندارم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X