اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

    #27361
    پاسخ : اخبار

    سلام و صبح بخیر بر دوستان سهامدار سایت بورسی
    امیدوارم روز خوب و سبزی داشته باشید

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #27362
      پاسخ : اخبار


      اشتون: در سفرم به ایران تمرکز ویژه‌ای روی موضوع حقوق بشر داشتم
      مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که وی در سفرش به ایران بر موضوع حقوق بشر تمرکز ویژه‌ای داشته است.
      خبرگزاری فارس: اشتون: در سفرم به ایران تمرکز ویژه‌ای روی موضوع حقوق بشر داشتم


      به گزارش خبرگزاری فارس، «کاترین اشتون»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای درباره سفرش به ایران گفت: اصلی‌ترین هدف از این سفر این بود که به عنوان نماینده اتحادیه اروپا بتوانم در مورد روابط بالقوه بیشتری که می‌توانیم در آینده داشته باشیم، گفت‌وگو کنم.

      وی افزود: بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا وزرایشان را به اینجا فرستاده‌اند، بسیاری از آن‌ها روابط تاریخی با ایران دارند. به دنبال آن بودیم تا همه نظراتی را که می‌خواهیم در مورد آن بحث کنیم، کنار هم بگذاریم.

      اشتون ادامه داد: تعجب‌آور نیست که تمرکز ویژه‌ای را روی حقوق بشر داشتم، من در روز بین‌المللی زن با فعالان زن دیدار کرده و با آن‌ها در مورد شرایطی که زنان در آن قرار دارند گفت‌وگو کردم. با زنانی که در زمینه‌های مختلف فعال هستند، از خبرنگاران گرفته تا آنهایی که در زمینه پناهندگان افغان درگیر هستند، و همچنین افرادی که در طیف جامعه مدنی و اهمیت آن فعالیت می‌کنند.
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

        #27363
        پاسخ : اخبار

        طیب‌نیا پیش‌بینی تورم ۱۵ درصدی ۹۳ را پس گرفت
        خبرگزاری تسنیم:در حالی پیش از این وزیر اقتصاد از تورم ۱۵ درصدی در سال ۹۳ سخن گفته بود جدیدترین اظهارات تورمی وی حکایت از آن دارد که طیب نیا و دولت تورم ۲۵ درصدی را برای پایان سال ۹۳ پیش بینی کرده‌اند و تورم ۱۵ درصدی پیش بینی صندوق بین‌المللی پول است.
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

        نظر

        • mehdi8400
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 123

          #27364
          پاسخ : اخبار


          سیف اعلام کرد:
          نرخ دلار نوسان شدیدی نخواهد داشت/ سیاست جدید دولت یازدهم در بازار ارز
          رئیس کل بانک مرکزی می‌گوید: پیش‌بینی ما برای بازار ارز بر اساس تغییراتی که در نرخ‌ها و شرایط باز ارز است از این رو می‌توان ثبات نرخ‌ها را پیش بینی کرد.: ثبات به معنی تغییرات بسیار جزئی و اندک ولی با اندیشیدن تدابیر ویژه، جلوگیری از ورود هر گونه شوک به اقتصاد و ایجاد آرامش برای تولید‌کننده است. نرخ دلار نوسان شدیدی نخواهد داشت ولی نرخ سکه تابعی از ارزش طلا در بازارهای بین‌المللی است.

          نظر

          • mehdi8400
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 123

            #27365
            پاسخ : اخبار

            نوسانات اخیر بازار ارز و سکه به روایت سیف/ 3 بانک ژاپنی برای مبادلات ارزی ایران از دوشنبه فعال می‌شوند
            ولی‌الله سیف درباره همکاری بانک‌های خارجی برای تبادلات ارزی پس از تفاهمنامه ژنو عنوان کرد: بعد از تفاهمنامه ژنو ، 7 بانک برای تبادلات ارزی مشخص شدند که یک بانک در سوئیس کار عملیاتی خود را شروع کرده است و 3 بانک ژاپنی نیز از دوشنبه همین هفته کار خود را شروع می‌کنند ولی در صدد هستیم تا بانکهای کشورهای منطقه را به این جمع بپیوندیم که می‌توانم به بانک کشور امارات اشاره کنم.

            نظر

            • mehdi8400
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 123

              #27366
              پاسخ : اخبار

              احمد توکلی درباره افزایش چراغ خاموش نرخ سود بانکی در بانک‌ها اظهار داشت: بانک‌ها برای لحاظ نرخ سود عقود مشارکتی نباید در قرارداد خود نرخ سود را تعیین و لحاظ کنند. البته در عمل در فرایندی غیرقانونی با شروط ضمن عقد نرخ سود را قید می نمایند. بانک مرکزی با افزایش نرخ سود اوراق مشارکت جاذبه این اوراق را افزایش داد و بانک‌ها برای رقابت به سمت افزایش سود سپرده سوق داده می شوند. بعد از افزایش نرخ سود اوراق مشارکت بانک‌ها برای جلوگیری از خروج منابع مردم مجبور شدند پیشنهاد منطقی درباره نرخ سود به سپرده گذاران خود بدهند و همین چراغ سبزی برای افزایش نرخ سود بانکی می‌باشد.

              نظر

              • mehdi8400
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 123

                #27367
                پاسخ : اخبار

                عضو شورای پول و اعتبار گفت: افزایش مبلغ وام ساخت مسکن به ۵۰ میلیون تومان در شورای پول و اعتبار تصویب نشده است.
                کوروش پرویزیان در گفت‌و‌گو با ایسنا در پاسخ به این سوال که افزایش مبلغ وام باید در شواری پول و اعتبار مطح شده و تصویب شود افزود: افزایش مبلغ وام ساخت مسکن به ۵۰ میلیون تومان هنوز تصویب نشده است.
                چندی پیش رییس کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان اینکه وام ۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن به نام مالک است و مالکان می‌توانند پس از دریافت این وام به سازنده وکالت دهند و خانه خود را به صورت مشارکتی بسازند گفته بود که با پیشنهادات اعلام شده به وزارت راه و شهرسازی در نهایت اواخر هفته گذشته مصوبه‌ی شورای عالی مسکن مبنی بر افزایش مبلغ وام ساخت به ۵۰ میلیون تومان اعلام شد.
                ایرج رهبر افزوده بود که این پیشنهاد را مدتی پیش به وزارت راه و شهرسازی اعلام کردیم تا دهک‌های نسبتا توانمند نیز بتوانند از تسهیلات مسکن بهره‌ ببرند.
                رییس کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که اقشار متوسط جامعه از مسکن مهر بهره می‌برند، گفته بود که در راستای پیشنهاد تسهیلات ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومانی در بخش مسکن درنهایت مبلغ وام ساخت مسکن به ۵۰ میلیون تومان مصوب شد.
                ایرج رهبر افزایش مبلغ وام ساخت مسکن را به نفع مالکان عنوان و اظهار کرده بود که برای مشارکت در ارائه این وام در حال توافق با بانک‌های دولتی هستیم چراکه بانک‌های دولتی باید سپرده‌های مردم را جهت سیاست‌های دولت به کار گیرند.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #27368
                  پاسخ : اخبار

                  رفع فیلتر فیس‌بوک فاجعه به بار می‌آورد!

                  گروه سياسي: مرتضی ادیب یزدی گفت: رفع فیلتر از فیس بوک یک فاجعه فرهنگی در پی خواهد داشت که به هیچ عنوان قابل جبران نخواهد بود!


                  حجت الاسلام مرتضی ادیب یزدی در گفتگو با «نسیم»، با طرح این پرسش که این چه اصراری است که برخی مسئولین ما بر رفع فیلتر از فیس بوک دارند، با اشاره به ابراز نگرانی مقام معظم رهبری از فضای فرهنگی کشور، خاطرنشان کرد: این نگرانی، نگرانی تک تک آحاد ملت است که از زبان ایشان جاری شده است و مسئولین نباید این قدر راحت، از کنار این نگرانی‌ها بگذرند و اعتنایی نکنند.
                  ادیب یزدی با اشاره با حمایت‌هاي لابی‌های صهیونیستی که اخیراً وهابی‌ها و تکفیری‌ها نیز به آن‌ها پیوسته اند از شبکه اجتماعی فیس بوک، اظهار داشت: این ساده لوحی است که ما بخواهیم با رفع فیلتر از فیس بوک و عمومی کردن آن در فضای داخلی کشور، عرصه را برای فعالیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دشمنان نظام از صهیونیست‌ها تا تندروهای تکفیری و وهابی باز بگذاریم.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #27369
                    پاسخ : اخبار

                    بنر روحانی، پوتین و اسد در سوریه /عکس

                    گروه سياسي:​ بنر زیر در سوریه نصب شده است و با در کنار هم قرار دادن پوتین، اسد، روحانی و سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان نوشته است: مردان جز در برابر الله سر تعظیم فرود نمی آورند.


                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #27370
                      پاسخ : اخبار

                      اتحادیه‌عرب کرسی سوریه را به مخالفان داد

                      گروه بين‌الملل: دبیر کل اتحادیه عرب تاکید کرد که این اتحادیه کرسی سوریه را به ائتلاف معارضان سوری واگذار کرده است.

                      به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری النشره، «نبیل العربی» دبیر کل اتحادیه عرب با برگزاری نشست مطبوعاتی در قاهره، موضوع واگذاری کرسی سوریه در این اتحادیه به ائتلاف معارضان سوری را تاکید کرد و افزود: پدیده تروریسم کشورهای زیادی را شامل می‌شود و بایستی با آن مقابله شود.

                      اتحادیه عرب همچنين از موضع محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر به رسمیت نشناختن اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی حمایت کرد. به گزارش رویترز، مخالفت محمود عباس و اتحادیه عرب با تقاضای اسرائیل برای به رسمیت شناخته شدن رژیم تل آویو به عنوان یک دولت یهودی در حالی است که مهلت تعیین شده آمریکا برای دستیابی به توافق اصولی و ساختاری بین فلسطین و رژیم صهیونیستی در چارچوب مذاکرات سازش ماه آینده به پایان خواهد رسید.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • amirabbas2011
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 651

                        #27371
                        پاسخ : اخبار

                        روحانی: بدخواه در دنیا زیاد داریم/در جنگ، هواپیماهای عراق در امارات سوخت گیری می کردند و هواپیماهای آواکس در عربستان تحرکات ما را زیر نظر داشتند/باید در برابر بد اخلاقی ها گذشت کنیم

                        حسن روحانی رئیس جمهور ایران در مراسم بزرگداشت شهدا اظهار داشت: هواپیماهایی که بندر عباس را میزد به امارات میرفتند و سوخت گیری می کردند.

                        حسن روحانی رئیس جمهور ایران در مراسم بزرگداشت شهدا اظهار داشت: هواپیماهایی که بندر عباس را میزد به امارات میرفتند و سوخت گیری می کردند.

                        مهمترین محورهای سخنان حسن روحانی به شرح زیر است:

                        - دفاع مقدس حال و هوای دیگری دارد؛ من کم و بیش در همه این حرکت ها اگر در متن نبودم در حاشیه اش بودم. در فیضیه 15 خرداد و دوران دفاع مقدس بودم و میگویم حال و هوای هشت سال دفاع مقدس با همه مقاطع فرق دارد.

                        - جنگ تحمیلی و آن تجاوز صدامیان در ماه حرام انجام شد. ما مگر بر علیه عراق و همسایگان چه کار کرده بودیم؟ یک جنگ با مظلومیت تمام یک ملت. ما در آن زمان نیروهای مسلح آماده ایم نداشتیم و تقریبا بزرگترین فرماندهان ارتش ما در شروع جنگ درجه شان سرگردی و سروانی بود. سپاه هم تازه شروع شده بود و حالت نظامی نداشت و بیشتر حالت امنیتی و انتظامی داشت.

                        - ما در آبان سال 59 تعدادی خمپاره 60 در یک ذاقه ای در استان فارس پیدا کردیم و من با رئیس مجلس و رئیس جمهور تماس گرفتم و گفتم که این خبر را به ما داده اند؛ در آن زمان عده ای به ما میگفتند خمپاره 60 ما نداریم؛ لذا در آن هنگام ما مامور شده بودیم تمام ذاقه هارو بازدید کنیم.
                        - خیلی رزمندگان ما مظلومانه جنگیدند.

                        - کجا سراغ دارید که شرق و غرب پشت سر متجاوز بایستند و از کسی که مورد تجاوز قرار گرفته است هیچ کس حمایت نکند.

                        - هواپیماهایی که تهران را بمباران می کرد، 2 سال بعد از شروع جنگ، شوروی سابق به عراق واگذار کرد یعنی در حین و شروع جنگ به عراق کمک کردند.

                        - موشک های میراژی که پالایشگاه های مارا میزد آن هواپیما از 6 تا 7 کیلیومتری هدف موشک را رها می کرد و سپس دور میزد و میرفت.

                        - هواپیماهایی که تهران را میزدند از کرج موشک های خود را رها می کردند.

                        - تمام اروپا و کشورهای همسایه به عراق کمک میکردند.

                        - هواپیماهایی که بندر عباس را میزد به امارات میرفتند و سوخت گیری می کردند.

                        - مظلومانه و تنها با دست خالی، نه در برابر عراق بلکه در برابر دنیا جنگیدیم.

                        - وحدت، ایمان و اطاعت از رهبری، اتصال امت با ولایت فقیه، ایستادگی امام و اعتقاد مردم به امام و اعتقاد به نصرت الهی این ملت را پیروز کرد.

                        - ملت سال اول جنگ دفاع کرد، البته عملیات پل کرخه در سال اول تهاجمی بود. اما بعد از یک سال عملیات های بزرگ شروع شد و اولین عملیات بزرگ ما شکستن حصر آبادان بود.

                        - اگر روزی دشمن فکر می کرد ایران یک کشوری است که ضعیف شده است، یعنی روزهای اول انقلاب، و فکر میکرد اگر حمله کند میتواند انقلاب را ازبین ببرد؛ امروز می بیند که مقتدرین کشور در منطقه جمهوری اسلامی ایران است. در این منطقه بدون حضور ایران صلح و ثبات استقرار پیدا نخواهد کرد.



                        آخرین ویرایش توسط amirabbas2011؛ 2014/03/10, 11:44.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #27372
                          پاسخ : اخبار

                          تحریف سخن امام خمینی در باره جمهوريت نظام

                          واکنش سه عضو مجلس‌خبرگان به سخنان مصباح



                          گروه سياسي: آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی (رهبر معنوي گروه پايداري) اخیرا در ديدار با جمعي از طلاب در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه امام(ره) چرا جمهوري اسلامي را مطرح كرد، نه حكومت اسلامي را، اظهار داشت: كساني كه فرمايشات حضرت امام(ره) را در سخنراني‌ها و كتاب‌هايشان ديده باشند، مي‌دانند كه امام(ره) از لفظ حكومت اسلامي استفاده مي‌كردند، اما از آنجا كه واقعه انقلاب در اين جهان اتفاق مي‌افتد و جهان مي‌خواهد بداند چه حكومتي در ايران قرار است بر سركار بيايد، امام از ادبيات سياسي روز استفاده كرده و منطقي را اتخاذ كردند كه مورد توافق و فهم ديگران باشد. در همین زمینه پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران، گفت‌وگوهایی را با سه عضو مجلس خبرگان رهبری درباره دیدگاه‌ حضرت امام خمینی(ره) نسبت به مسئله جمهوریت نظام داشته که به شرح زیر است:


                          آیت الله مقتدایی: این بیان در مورد امام خمینی به هیچ وجه درست نیست
                          آیت الله مقتدایی نماینده مجلس خبرگان رهبری در واکنش به این جمله تحریف آمیز که «امام معتقد به جمهوریت نبودند و تنها برای این که به زبان روز سخن بگویند از واژه جمهوری استفاده مي‌کردند»، اظهار داشت: به هیچ وجه این بیان در مورد امام صحیح نیست. چون امام خمینی از ابتدا با سلطنت مخالف بودند و مدل جمهوریت و اسلامیت را مد نظر داشتند. طوری که بارها فرمودند که جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش.

                          وی که در حاشیه مراسم تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان رهبری با آرمان های امام خمینی در حرم مطهر امام خمینی، در پاسخ به این پرسش که در مقابل تصویر تحریف شده و خشنی که از امام خمینی در رسانه های غربی و برخی محافل داخلی ارائه مي‌شود چه باید کرد؟ اظهار داشت: امام خمینی(س) همواره چهره رئوف، مهربان و دلسوزی داشته اند و چهره ی اخلاقی امام نمونه ای از اخلاق پیامبر گرامی اسلام بوده است.

                          عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که قرآن مي‌فرماید پیامبر را اسوه و الگوی خودتان قرار دهید «ولکم فی رسول الله اسوة الحسنة»، گفت: به راستی که امام پیامبر بزرگ اسلام را در سبک و سیاق زندگی و حکومت اسوه خود قرار داده بود. امام خمینی الگویی به تمام معنا از رفتار و روش پیغمبر اسلام(ص) در عصر ما بود، البته دشمنان، اسلام را هم خشن معرفی مي‌کنند و باید همواره در ارائه تصویر واقعی اسلام، انقلاب و امام کوشید و توطئه دشمنان در این زمینه را خنثی نمود.

                          آیت الله عالمی: تحریف امام خمینی با انگیزه دشمنی صورت می‌گیرد
                          آیت‌الله حسن عالمی، نماینده خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری نیز در واکنش به این اظهارات تحریف آمیز، با بیان اینکه "فرمایشات امام خمینی در صحیفه امام، ندایی بلند برای جمهوریت بود" افزود: اظهارنظرهایی که به تحریف امام خمینی مي‌پردازند؛ پایگاه مردمی نظام را در ذهن جوانان تخریب مي‌کند. وی در پاسخ به این پرسش که چه موضعی در برابر این جمله تحریف آمیز دارید که « امام معتقد به جمهوریت نبودند و تنها برای این که به زبان روز سخن بگویند از واژه جمهوری استفاده مي‌کردند»، تأکید کرد: واقعیت این نیست، امام بانی اصلی و بزرگترین مشوق جمهوریت در ایران و موثر‌ترین شخصیت در برگزاری انتخابات‎های گوناگون در کشور بود. با این اوصاف، چطور می‌توان گفت، به جمهوریت اعتقادی نداشته‌اند؟!

                          وی با تذکر این که کسی امام را درک کرده باشد این موضع گیری‌ها را نمی‌کند، هشدار داد: اظهارات برخی از افرادی که در این زمینه سخنان امام را تحریف مي‌کنند؛ نمی‌تواند از انسانهای صادقی صادر شده باشد؛ بلکه از روی دشمنی با امام خمینی است. یا باید بگوییم فردی که این حرف را زده، مطلع نیست، و سن اشان ایجاب نمی‌کند یا آن زمان نبودند که از امام بشنوند؛ به صحیفه امام هم مراجعه نکرده‌اند، زیرا کسی اگر امام را درک کرده باشد یا سخنان حضرت امام را از رسانه‌ها شنیده باشد و یا مجموعه صحیفه امام را دیده باشد هم اصلا این حرف را نمی‌زند.

                          آیت‌الله جزایری: هیچ دلیلی بر ادعای تحریف‌آمیز عدم اعتقاد امام به جمهوریت وجود ندارد
                          آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری نماینده مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه اهواز هم با بیان اینکه "مفهوم جمهوری به صراحت در گفته‌ها و رفتارهای امام وجود دارد"، افزود: امام با هر گروهی که منکر جمهوریت و منکر اسلامیت بودند موافق نبودند. وی در پاسخ به این پرسش که چه موضعی در برابر این جمله تحریف آمیز دارید که « امام معتقد به جمهوریت نبودند و تنها برای این که به زبان روز سخن بگویند از واژه جمهوری استفاده مي‌کردند»، تأکید کرد: ما با این تفسیر مخالف هستیم. حضرت امام آن زمان از کسی تقیه نمي‌کردند که مثلا خلاف اعتقادشان حرفی بزنند.

                          امام جمعه اهواز با بیان این که هیچ دلیل و قرینه ای بر این ادعا وجود ندارد که بتوان گفت امام به جمهوریت معتقد نبودند؛ گفت: این تحریف موردی نیست که بتوان به امام نسبت داد. این عضو مجلس خبرگان رهبری توصیه کرد: برای درک منویات امام باید از کلمات امام، استشمام و استفاده کنیم.امام همواره بر جمهوری اسلامی تاکید مي‌کردند و جمله به یاد ماندنی ایشان که «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیش»، هنوز در خاطره‌ها هست و ما نظرات حضرت امام را ناگزیر باید از کلمات و پیام های خود حضرت امام بفهمیم و راه دیگری نداریم.

                          وی با اظهار شگفتی از این که کسانی که چنین ادعایی را مطرح مي‌کنند؛ چه دلیلی برای این کار دارند؟!،گفت: گفته های امام خمینی نشان دهنده اعتقادات ایشان است و این خلاف مبنای عقلایی است که کسی بخواهد گفته خودش را نقض کند. موسوی جزایری با بیان اینکه تمامی مبانی حقوقی مي‌گویند هر انسانی نسبت به اظهارات خودش مسئول است، گفت: امام هم با رفتار خود بر این مبنا تاکید داشتند. اگر بنا باشد بگوییم آدم حرفی بزند و بعد بگوید اراده جدی نداشت و مقصود دیگری از این حرف داشتم، در دنیا این پذیرفته نمي‌شود و این خلاف حقوق بشر است. چرا که هر کسی هر حرفی که مي‌زند بر اراده جدی نسبت به آن حرف حمل مي‌شود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • Sushiant
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 1391

                            #27373
                            پاسخ : اخبار

                            تلویزیون دولتی کره شمالی اعلام کرد رهبر این کشور در انتخابات پارلمانی این کشور با کسب 100 درصد آراء پیروز شده است.


                            آخ خ خ خ ترکیدم از خنده ه ه ه .........................!!!!!!!!!!!!


                            laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley
                            هر چیز که در جستن آنی، آنی

                            نظر

                            • ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

                              #27374
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                              تلویزیون دولتی کره شمالی اعلام کرد رهبر این کشور در انتخابات پارلمانی این کشور با کسب 100 درصد آراء پیروز شده است.


                              آخ خ خ خ ترکیدم از خنده ه ه ه .........................!!!!!!!!!!!!


                              laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley laughingsmiley
                              اینو بهش میگن آزادی تمام عیار

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #27375
                                پاسخ : اخبار

                                ملاقات اشتون با مادر ستار بهشتی/ تصاوير



                                گروه سياسي_ رسانه​ها:​ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در آغاز سفر خود به تهران که همزمان با روز جهانی زن (8 مارس) بود، با جمعی از فعالان زن از جمله با نرگس محمدی و نیز با گوهر عشقی مادر ستار بهشتی دیدار و گفت و گو کرد.

                                به گزارش ایسنا، به نقل از عصر ایران، کاترین اشتون در گفت و گو با بی بی سی ضمن اشاره به اینکه موضوع حقوق بشر برای او (و اتحادیه اروپا) بسیار مهم است، افزود : ما از ابتدا در طرح موضعمان نسبت به حقوق بشر در ایران بسیار صریح بوده ایم. اشتون که روز یکشنبه پر دیداری داشت و از دیدار با روحانی و ظریف گرفته تا لاریجانی و جلیلی را در دستور کار خود داشت، قسمتی از برنامه سفر خود به تهران را به دیدار با زنان فعال در ایران اختصاص داد.



                                اشتون در بیانیه ای که پس از پایان سفر دو روزه اش به تهران منتشر کرد ، اعلام کرده است: کسی نباید از اینکه در سفر به من تهران تمرکز زیادی بر موضوع حقوق بشر بود، تعجب کند، من با فعالان زن در ایران درباره شرایط زنان در این کشور گفت و گو کردم، فعالیت‌هایی که از روزنامه‌نگاری تا کمک به پناهندگان افغان، بخش‌های مختلف جامعه مدنی را در بر می‌گیرد." اشتون پس از یک سفر دو روزه فشرده به تهران و دیدار با مقامات کشورمان ، تهران را ترک کرد.

                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X