اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #29011
    پاسخ : اخبار

    سال گذشته ، نرم افزار موبایلی "وی چت" فیلتر شد. بیش از 4 میلیون ایرانی عضو وی چت بودند. سوال اینجاست که آیا این 4 میلیون نفر ، قید استفاده از ارتباطات موبایلی با اپلیکشین های جدید را زدند؟ پاسخ کاملاً منفی است: عده ای ، روی موبایل های خود فیلتر شکن نصب کردند و بقیه هم رفتند سراغ اپلیکیشن های دیگر مانند وایبر ، واتس اپ ، تانگو ، کوکو ، کاکائو ، دی دی، کیک ، ووکسور و ... در واقع، فروشندگان فیلتر شکن و رقبای وی چت (که همگی مانند وی چت خارجی بودند) برنده ماجرا بودند و هزینه بُرد آنها را هم نظام جمهوری اسلامی ایران داد.
    عصرایران ؛ جعفر محمدی - این روزها ، فیلترینگ "واتس اپ" بحث روز میلیون ها کاربر این نرم افزار موبایلی و نیز برخی از مسوولان است. آخرین پرده این ماجرا هم تا این لحظه ، توقف فیلترینگ واتس اپ به دستور رئیس جمهور روحانی است. پیشتر رئیس کمیته فیلترینگ، خبر از تصویب مسدود سازی واتس اپ داده بود.

    سال گذشته ، نرم افزار موبایلی "وی چت" فیلتر شد. بیش از 4 میلیون ایرانی عضو وی چت بودند.
    سوال اینجاست که آیا این 4 میلیون نفر ، قید استفاده از ارتباطات موبایلی با اپلیکشین های جدید را زدند؟
    پاسخ کاملاً منفی است: عده ای ، روی موبایل های خود فیلتر شکن نصب کردند و بقیه هم رفتند سراغ اپلیکیشن های دیگر مانند وایبر ، واتس اپ ، تانگو ، کوکو ، کاکائو ، دی دی، کیک ، ووکسور و ... .

    در واقع، فروشندگان فیلتر شکن و رقبای وی چت (که همگی مانند وی چت خارجی بودند) برنده ماجرا بودند و هزینه بُرد آنها را هم نظام جمهوری اسلامی ایران داد.

    نکته مهمی که به نظر می رسد در این باره مورد بی دقتی قرار گرفته ، خلط مبحث بین محتوا و ابزار است.

    فیلترینگ اساساً بدین خاطر شکل گرفته که رسانه هایی که اقدام به تولید و نشر محتوای نامناسب (مانند تصاویر مستهجن) می کنند، از دسترس عموم خارج شوند. در اصل این قضیه (و نه الزاماً در مصداق ها)، سخنی نیست ، نکته اینجاست که به جای نظارت بر محتوا ، اخیراً ابزار هم تحت شمول فیلترینگ قرار می گیرد.
    مثلاً همین واتس اپ ، یک نرم افزار است که خودش تولیدی ندارد ، بلکه کاربرانش می توانند تولیدات شان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. حال ممکن است مانند مثال معروف چاقو، یکی از آن استفاده درست کند و دیگری بهره گیری نادرست.
    اگر قرار است ابزارها به خاطر این که ممکن است افرادی از آن استفاده نادرست کنند ، ممنوع شوند باید خودرو را هم قدغن کرد چون عده ای با آن تصادف می کنند ، گروهی کالای قاچاق حمل می کنند ، بعضی ها از آن برای مقاصد غیراخلاقی استفاده می کنند و ... ، حال آن که به خاطر این کارها ، استفاده از خودرو را در کشور ممنوع نمی کنند بلکه با متخلفان برخورد قانونی می نمایند.

    ابزارهای اینترنتی هم همین گونه اند و نباید مانع شان شد (و نمی شود هم مانع شد)، بلکه باید به مردم نحوه استفاده درست از آنها را یاد داد ، از جمله این که چگونه از اطلاعات خود حفاظت کنند، چگونه در دام تبهکاران اینترنتی نیفتند و... .
    فیلتر کردن پیاپی ابزارها ، فرصت این آموزش را می گیرد چرا که مسوولان به جای یاد دادن ، مدام در حال فیلتر کردن هستند و مردم هم به جای یاد گرفتن، در حال کوچ کردن از این اپلیکیشن به آن اپلیکیشن! سودش را هم فروشندگان فیلتر شکن می برند و صاحبان اپلیکیشن هایی که پذیرای رانده شدگان از اپلیکیشن قبلی اند. در این میان ، نه کاربران سود می کنند، نه نظام.

    یکی از صفات خداوند دوری از کار عبث است. چه نیکوست که بندگان خدا هم کار بیهوده نکنند.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #29012
      پاسخ : اخبار

      از این تعداد ۳۲۰ هزار نفر پسر و ۹۸۰ هزار نفر دختر هستند که با توجه به سن تجرد قطعی در خانم ها که ۴۹ سال تعیین شده است زنگ خطر تجرد قطعی برای نزدیک به یک میلیون دختر به صدا درآمده است.
      روزنامه خراسان نوشت:

      علی اکبر محزون مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به سن ازدواج دختران و پسران در ایران که به ترتیب بین ۲۰تا ۲۴ برای دختران و ۲۵ تا ۲۹سال برای پسران تعریف شده است از تجرد یک میلیون و ۳۰۰ هزار مرد بالای ۳۵سال و زن بالای ۳۰ سال در کشور خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۲۰ هزار نفر پسر و ۹۸۰ هزار نفر دختر هستند که با توجه به سن تجرد قطعی در خانم ها که ۴۹ سال تعیین شده است زنگ خطر تجرد قطعی برای نزدیک به یک میلیون دختر به صدا درآمده است.

      وی علت اصلی بروز این مشکل را تاخیر در ازدواج به ویژه در دختران اعلام کرد و افزود: بر اساس آمارهای پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور ۱۵۲هزار دختر و پسر هرگز ازدواج نکرده اند و به سن تجرد قطعی یعنی ۴۹ سال و بالاتر رسیده اند که از این تعداد ۶۲ هزار نفرشان مرد و ۹۰هزار نفرشان خانم هستند.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #29013
        پاسخ : اخبار

        آبروی اسلام و مسلمان ها را همین ها می برند
        به راستی یک شنونده یا بیننده ناآگاه که شناخت درست و دقیقی از اسلام ندارد وقتی از کانال تلویزیون حرف های امثال رهبر بوکرحرام را می شنود چه حسی نسبت به اسلام و مسلمانان پیدا می کند؟

        عصر ایران - روز دوشنبه رهبر گروه افراط گرای "بوکوحرام" که نام اسلام و اسلامگرایی را به ناروا به یدک می کشد با انتشار یک نوار ویدئویی مسئولیت ربایش 200 دختر دانش آموز ربوده شده نیجریه ای را بر عهده گرفت و گفت : آنها را در بازار خواهد فروخت.

        خبر زمانی بیشتر متاثر کننده و ناراحت کننده تر است که "ابوبکر شکائو" رهبر این گروه تروریستی و تندرو در جای جای سخنان خود به " الله " استناد کرد و اقدامات زشت و شنیع خود را به دستور الله خواند.

        این رهبر گروه تندرو در نوارو یدئویی با اشاره به اینکه: الله اجازه فروش این دختران را به او داده گفت: دخترها نباید درس بخوانند و باید ازدواج کنند.

        گروه بوکوحرام همانند گروه مشابه خود یعنی طالبان مخالف درس آموزی و تحصیل دختران و زنان است. گروه طالبان نیز سال گذشته به شقیقه یک دختر 14 ساله پاکستانی به دلیل اینکه ازحق تحصیل زنان و دختران دفاع می کرد شلیک کرد و " ملاله یوسف زی" دختر پاکستانی که دیگر تبدیل به نماد زنان مسلمان و در عین حال اجتماعی و مدرن شده است، در بیمارستانی در انگلیس مداوا شد و به زندگی بازگشت.

        متاسفانه با دیدن این جنایت ها و کارهای زشتی که به دست عده ای افراطی و متعصب و به نام اسلام در گوشه گوشه دنیا صورت می گیرد ولی مغایر با روح اسلام راستین است ، باید گفت دشمن اصلی و واقعی اسلام و مسلمانان همین جهل و تعصبات است.

        این گروه های متعصب و تکفیری و تندرو وهن اسلام و مسلمانان هستند و اسلام را به گونه ای جلوه می دهند که شاید صد دشمن نتواند در جهت تخریب همانند اینها عمل کند.

        به راستی یک شنونده یا بیننده ناآگاه که شناخت درست و دقیقی از اسلام ندارد وقتی از کانال تلویزیون حرف های امثال رهبر بوکرحرام را می شنود چه حسی نسبت به اسلام و مسلمانان پیدا می کند؟

        چرا ما همواره نیمه تبلیغات منفی برخی رسانه های مغرض کشورهای غربی را نسبت به اسلام و مسلمانان می بینیم اما به این مساله کمتر توجه داریم که گروه هایی چون القاعده، طالبان، بوکوحرام و... چه بر سر اسلام و مسلمانان می آورند؟

        آیا گروگان گرفتن دختران نوجوان مردم و اعلام فروش آنها در بازار و اعلام اینکه این امر دستور خداست! بردن آبروی اسلام و مسلمانان نیست؟

        آیا نباید علمای اسلامی و مسلمانان وارد عمل شوند و این قبیل اقدامات زشت را که وهن اسلام و مسلمانان است، محکوم کنند؟ و از این جماعت نادان و ماقبل مدنیت بپرسند در کجای اسلام تحصیل زنان منع شده است؟ آیا به دینی که پیامبر آن امر به تحصیل علم برای همه حتی نزد کافر و حتی با مهاجرت به دورترین نقطه دنیا کرده است، این قبیل وصله ها می چسبد؟

        جوامع اسلامی اگر به فکر آبروی اسلام و مسلمانان هستند باید قاطعانه و با یک صدای بلند این قبیل اقدامات زشت و غیر انسانی را محکوم کنند و از آن برائت جویند و اعلام کنند چهره رحمانی دین اسلام این گونه نیست و این گروه های جاهل و متعصب نماد اسلام نیستند.

        این واجب ترین کار در برهه کنونی است تا شاید صدای اکثریت مسلمانان همراه با صدای این رهبر گروه تروریستی که خود را نماد اسلام می داند و به نام " الله" سخن می گوید ، در کنار غریو اعتراض همه ملت های اسلامی به این قبیل اقدامات زشت گم شود.

        آبروی اسلام و مسلمانان واقعا در خطر است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

          #29014
          پاسخ : اخبار

          در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
          میشه بگی کار رئیس جمهور و معاونش و وزیرش چیه؟! بیل بردارن برن شخم بزنن؟
          خوب سیاست مدار میشینه با هم حزبیش صحبت می کنه راه کار می خواد ، ازشون میپرسه چیکار کنیم دار و دسته جنتی و احمدی نژادی هایی که هنوز موندن و زبون دارن این هوا، آفتابه رو کشور برندارن!
          ایئلچی جان این خانوم دست بردار نیست!
          ایشون پپولیست تشریف دارند! و بهتر بگم...عوامفریب...چون اگه چشم بینا داشتن حیف و میل دولت قبلی اظهر من الشمشه!
          کاخ سعد آباد که سهل...دولت اگر در ممسنی یا یالغوز آباد هم جلسه ای داشت ایشون همینو مینوشتن یا مثلا میگفتن: دولت چرا علنا و در حضور مردم جلسه نمیذاره!
          ....
          بر من کاملا مبرهنه که ایشون دنبال ایجاد تشنج در فروم هستند......
          اینجانب دیگه نه واسه ایشون جوابی مینویسم....و نه قصد در توجیه و راهنماییشون دارم....
          مثله قشنگیه..... "آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد، اما کسی که خودشو به خواب زده نه!"
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

          نظر

          • sonami2616
            Banned
            • Jan 2014
            • 269

            #29015
            پاسخ : اخبار

            در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            ایئلچی جان این خانوم دست بردار نیست!
            ایشون پپولیست تشریف دارند! و بهتر بگم...عوامفریب...چون اگه چشم بینا داشتن حیف و میل دولت قبلی اظهر من الشمشه!
            کاخ سعد آباد که سهل...دولت اگر در ممسنی یا یالغوز آباد هم جلسه ای داشت ایشون همینو مینوشتن یا مثلا میگفتن: دولت چرا علنا و در حضور مردم جلسه نمیذاره!
            ....
            بر من کاملا مبرهنه که ایشون دنبال ایجاد تشنج در فروم هستند......
            اینجانب دیگه نه واسه ایشون جوابی مینویسم....و نه قصد در توجیه و راهنماییشون دارم....
            مثله قشنگیه..... "آدمی که خوابیده رو میشه بیدار کرد، اما کسی که خودشو به خواب زده نه!"
            این نحوه ی حرف زدن شما و حق به جانب صحبت کردن مشخص می کنه که کی خوابه
            با شما ها که من مدتهاست به این نتیجه رسیدم که نمیشه بحث کرد ، چون تا کم میارید شروع می کنید به ........
            من فک می کنم شماها هستید که می خواید تاپیک رو منحرف کنید ، روزی نیست که تاپیک رو باز کنیم و افاضات شما در مورد دولت قبل نبینیم
            من خودم به همه ی دولت ها احترام میذارم ، چون هر چی باشه رئیس جمهور مملکتمون هستن

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #29016
              پاسخ : اخبار

              با امضای تفاهم نامه پژوهشگاه صنعت نفت و یک شرکت آلمانی؛

              همکاری ایران و آلمان برای تولید سوخت از ته مانده های نفتی

              تهران - ایرنا - پژوهشگاه صنعت نفت و یک شرکت آلمانی تفاهم نامه تولید سوخت از نفت فوق سنگین و ته مانده های نفتی را امضا کردند.


              معاون فناوری و امور بین الملل پژوهشگاه صنعت نفت روز سه شنبه در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: از طریق همکاری با یک شرکت آلمانی فعال در حوزه تولید سوخت، فناوری تولید این نوع سوخت در داخل کشور بومی می شود.

              امیرعباس حسینی ادامه داد: میزان سوخت تولیدی از ته مانده های نفتی با پیشرفت مذاکرات تعیین خواهد شد.

              وی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه میدان های نفتی ایران از نفت سبک به نفت سنگین تبدیل می شوند، لازم است که فناوری تهیه سوخت از نفت فوق سنگین در داخل کشور بومی شود.

              وی افزود: تفاهم نامه دیگری با حضور پژوهشگاه صنعت نفت، بخش خصوصی ایران و یک شرکت عراقی امضا شده که بر اساس آن واحدهای پالایشی در کشور عراق احداث می شود.

              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • شاه بورس
                ستاره دار (4)
                • Dec 2012
                • 325

                #29017
                پاسخ : اخبار

                در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                این نحوه ی حرف زدن شما و حق به جانب صحبت کردن مشخص می کنه که کی خوابه
                با شما ها که من مدتهاست به این نتیجه رسیدم که نمیشه بحث کرد ، چون تا کم میارید شروع می کنید به ........
                من فک می کنم شماها هستید که می خواید تاپیک رو منحرف کنید ، روزی نیست که تاپیک رو باز کنیم و افاضات شما در مورد دولت قبل نبینیم
                من خودم به همه ی دولت ها احترام میذارم ، چون هر چی باشه رئیس جمهور مملکتمون هستن
                با عرض پوزش
                اولا رییس جمهور قبل (البته به نظر شما رییس جمهور) چون به نظر من شارلاتان و دزدپروری بیش نبود اون مردک
                انقدر افتضاحاتش زیاد و کلان بود که اگه تا قیامتم راجع بهش حرف بزنیم کم گفتیم
                شما به قول دوستمون zorba خودتون رو به خواب زدین که سنگ دزدارو به سینه میزنید
                zorba جان شرمنده من جواب دادم (نتونستم راجع به این مثلا دلسوختگان مملکت حرفی نزنم):D:D
                موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

                نظر

                • majid664
                  ستاره‌دار (۴)
                  • Oct 2011
                  • 1052

                  #29018
                  پاسخ : اخبار

                  هشدار! سونامی افزایش 300 درصدی قیمت مسکن در راه است/بهترین زمان خرید مسکن چه وقت است؟
                  مجتبی بیگدلی رییس انجمن انبوه‌سازان مسکن در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی «انتخاب» نسبت به افزایش 300 درصدی قیمت مسکن در سال جاری هشدار داد.

                  وی با تشریح وضعیت کنونی بازار مسکن گفت: اکنون در زمان رکود بسر می بریم و رکودی که اکنون با آن مواجهیم، نسبت به نمونه های سال های گذشته (که البته هر 4 سال یکبار در قالب یک منحنی سیاسی اتفاق می افتد) طولانی تر شده است.

                  این کارشناس صنعت ساختمان و مسکن افزود: در زمان رکود برای فراهم کردن شرایط ایجاد اشتعال توسط بنگاه های اقتصادی مولد و از بین بردن رکود، باید مشوق ها و تضمین هایی به صنایع مولد و موثر ارائه داده شود.

                  وی اضافه کرد: صنعت ساختمان و مسکن با 1200 گروه شغلی، 70 درصد اشتغال کشور را تحت پوشش قرار می دهد. در واقع تولید یک میلیون مسکن در سال یعنی تولید 1 میلیون یخچال و هزاران متر فرش و ....

                  بیگدلی تصریح کرد: باید تولید کننده به تولید تشویق شود، چراکه به نفع اشتغال و پایین آوردن قیمت ها است، در حقیقت هرچه عرضه بیشتر شود، تقاضا کاهش و قیمت ها پایین می آیند.

                  رییس انجمن انبوه‌سازان مسکن در ادامه به خبرنگار «انتخاب» گفت: 3 سال است که به بهانه تورم صنعت ساختمان و مسکن را تعطیل کرده اند، به همین خاطر با سونامی افزایش قیمت مسکن در سال جاری مواجه خواهیم شد.

                  وی افزود: با کمال تاسف، این اتفاق باعف ضربه ای بزرگ به خیلی از ارکان اقتصادی ما می شود.

                  بیگدلی ضمن انتقاد از وزیر راه و شهرسازی گفت: اصل 35 قانون اساسی می گوید، مسکن 70 درصد اشتعال را پوشش می دهد، با این حال ارائه وام خرید، تولید و زمین(که به انبوسازان ارائه می شد) دیگر صورت نمی گیرد.

                  وی با بیان اینکه سالانه یک و نیم میلیون واحد باید ساخته شود اضافه کرد: در این سال ها، یک واحد هم ساخته نشده است.

                  این کارشناس صنعت ساختمان با اشاره به تجربه 20 ساله ی خود در حوزه ی مسکن گفت: هر 4 سال یکبار شاهد افزایش قیمت مسکن بوده ام.

                  وی افزود: متاسفانه اشتباه تاریخی مردم که هیچ وقت از آن درس عبرت نمی گیرند، آن است که بهترین زمان برای خرید مسکن در زمان رکود است، چراکه خرید و فروش کمتر شده و فروشنده تخفیف بسیار می دهد، با این حال وقتی مسکن گران می شود، همه به این سمت هجوم می برند.

                  رییس انجمن انبوه‌سازان مسکن بیان داشت: صدای شکسته شدن دیواره های سقف تقاضا را می شونم و حدسم بر این است که سونامی افزایش قیمت مسکن در اواسط سال جاری اتفاق می افتد.

                  وی افزود: در اثر این سونامی، قیمت مسکن حداقل 300 درصد افزایش پیدا می کند.
                  آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                  وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #29019
                    پاسخ : اخبار

                    دولت نرخ "سی.ان.جی" را تعدیل کرد
                    دولت نرخ عرضه هر کیلوگرم گاز طبیعی فشرده (سی ان جی) را بنا به دلایلی، از 652 به 600 تومان کاهش داد.

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #29020
                      پاسخ : اخبار

                      مشاهده جنگنده های روسی بر فراز آمریکا
                      فرمانده نیروی هوایی آمریکا در منطقه آسیا-پسفیک از رهگیری یک جنگنده روسی بر فراز کالیفرنیا خبر داد.



                      به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ژنرال "هربرت (هاوک) کارل‎لیزل" در سخنرانی خود در اندیشکده مطالعات استراتژیک و بین الملل (SIS) واشنگتن با نمایش تصویری در خصوص رهیگیری یک جنگنده مدل "بیر" روسی از سوی جنگنده های اف 15 آمریکایی بر فراز گوام و همچنین سواحل کالیفرنیا، از افزایش پرواز جنگنده های روسی در نردیکی مرزهای آمریکا خبر داد.
                      به گفته این ژنرال آمریکایی در هفته های اخیر حضور جنگنده های روسی بر فراز منطقه آسیا پسفیک افزایش یافته و حتی آب های اقیانوس آرام نیز شاهد افزایش رفت و آمد کشتی های روسی بوده اند.
                      بر اساس گفته های ژنرال کارل‎لیزل، تعدادی از کشتی های روسی در نزدیکی آب های کره و ژاپن نیز مشاهده شده اند. کارل‎لیزل همچنین عنوان داشت که شمار گشت های بلند مدت هواپیماهای روسی در اطراف مرزهای ژاپن و کره نیز به طور چشمگیری افزایش یافته و این جریان همزمان با افزایش میزان رفت و آمد کشتی های روسی در منطقه بوده است.
                      کارل‎لیزل در حالی از افزایش شمار پروازهای هواپیماهای روسی در منطقه آسیا-پسفیک و همچنین مرزهای آمریکا گزارش می دهد که بحران اوکراین موجب شده جنگ افزارهای ایالات متحده اعم از ناو، زیردریایی و جنگنده به سمت مرزهای روسیه سرازیر شوند. در همین رابطه علاوه بر حضور ناوها و زیردریایی های آمریکا در دریای سیاه شماری از نظامیان ایالات متحده نیز در کشورهای لتونی، لیتوانی و لهستان مستقر شده اند.

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #29021
                        پاسخ : اخبار

                        کد خبر: ۱۸۹۱۲۹
                        ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۸

                        فرارو- سخنان امروز اکبر هاشمی رفسنجانی در آیین رونمایی از دو کتاب، جنسی متفاوت نسبت به سخنان همیشگی او دارد، حرف های امروز هاشمی را می توان با اظهاراتش در نماز جمعه سال 88 و همچنین سخنانش هنگام اعلام آمادگی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 مقایسه کرد.

                        اعلام مواضع فرهنگی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام شباهت هایی با پیشنهادات او در آخرین حضورش در نماز جمعه برای حل بحران سال 88 و طرح این موضوع که ایران حتی با اسرائیل نیز سر جنگ ندارد در سخنرانی پیش از انتخابات سال 92 دارد.

                        هاشمی همانگونه که در دو سخنرانی سال 88 و 92 مواضع متفاوت خود را به عنوان یکی از چهره ها برجسته نظام مطرح کرد امروز نیز پا را از خطوطی که به طور غیر رسمی حول فرهنگ ترسیم شده است فراتر گذاشت و مواضع فرهنگی متفاوتی را مطرح کرد.

                        هاشمی گفت: «جامعه باید عقلانی شود و از دگم هایی که سنت به جامعه تحمیل کرده باید رها شود.» او این سخن را در این وضعیت کلی رها نکرد و منظور خود را روشن کرد. رییس مجمع تشخیص نظام در مثالی گفت: "برخی از نیروهای سنتی در بحث فرهنگی مسایل شان آرایش و رنگ مو و موسیقی و اینها است و جلسه را بر هم می زنند و خیال می کنند فرهنگ این است. فرهنگ این نیست، اگر هم باشد یک هزارم است از فرهنگ."

                        هاشمی رفسنجانی در سخنان امروز خود با بیان مثال هایی از رویکردهای غالب در مسائل فرهنگی کشور انتقاد کرد. رویکردهایی همچون گشت ارشاد، ممانعت از فعالیت هنرمندان، تجسس در زندگی مردم، تفتیش عقاید و ... .

                        هاشمی رفسنجانی گویا قصد کرده است همچون یک خط شکن وارد عمل شود تا در سالی که سال فرهنگ نام‌گذاری شده، برخی ایده های فرهنگی رایج در کشور را نقد کند و زیر سوال ببرد. این بار خط شکنی هاشمی برای دولت یازدهم است که بسیار به او نزدیک است.

                        هاشمی زمانی از رها کردن "دگم های سنت" سخن می گوید که دولت حسن روحانی با چالش و درگیری های فراوانی در حوزه فرهنگی روبه رو است.

                        دولتمردان زیر انتقاد شدید منتقدان سیاست های فرهنگی دولت هستند، به گونه ای که آیت الله احمد جنتی و حجت الاسلام علم الهدی در نماز جمعه از انتشار برخی کتاب ها و موضع دولت درباره فیلترینگ انتقادات شدید می کنند. سخنان هاشمی رفسنجانی بیش از همه خطاب به این طیف از صاحبان قدرت در کشور است.

                        رویکرد "خط شکنی" هاشمی در ابعاد کوچکتری در ماه های اخیر در قبال دولت یازدهم دیده شده است. مسئله رابطه با عربستان موضوعی است که هاشمی در حال دخالت در آن است و سعی دارد یخ روابط دو کشور را بشکند تا فشاری را از روی دوش دولت یازدهم بردارد.

                        انتقادات هاشمی از برخی رویه‌ها در سیاست خارجی مخصوصا در حوزه سوریه از مسائلی بود که هاشمی در ابتدای کار دولت جدید بر روی آن تاکید کرد.

                        سخنان صریح و انتقادهای بی پروای هاشمی نشان می دهد که او تصمیم دارد همچون یک سیبل برای دولت یازدهم عمل کند و به دنبال آن است که با مطرح کردن برخی مسائل پر سرو صدا، باری از دوش حسن روحانی و همراهانش بردارد. و بدین ترتیب خط‌شکن دولت یازدهم باشد.

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • farbod 77
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 332

                          #29022
                          پاسخ : اخبار

                          صندوق بین المللی پول اعلام کرد امسال اقتصاد ایران رشد 1.5 درصد خواهد داشت و تورم 23 درصد(نقل از تلویزیون بی بی سی)

                          نظر

                          • لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

                            #29023
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                            هشدار! سونامی افزایش 300 درصدی قیمت مسکن در راه است/بهترین زمان خرید مسکن چه وقت است؟
                            مجتبی بیگدلی رییس انجمن انبوه‌سازان مسکن در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی «انتخاب» نسبت به افزایش 300 درصدی قیمت مسکن در سال جاری هشدار داد.
                            ....
                            http://www.entekhab.ir/fa/news/160027
                            دوست عزیز
                            ایشان از مهر ماه 92 تا کنون دارند اعلام میکنند که مردم مسکن بخرند زیرا بهترین فرصت خرید است و گران خواهد شد. ماست فروش هیچوقت نمی گوید که ماست من ترش است. پوست مردم را با گرانی کنده اند ول کن هم نیستند. مردم با چه زبانی بگویند که توان خرید همین قیمت را نیز ندارند. اکثر کارشناسان می گویند که مسکن تا اواخر سال 94 راکد خواهد بود ( یکیش همین آقای عبده تبریزی ).
                            وام 35 و 50 میلیونی هم مسکن را تکان نداد. از وام بالاتر نیز زیاد استقبال نخواهد شد زیرا کمتر کسی توان بازپرداخت اقساط را دارد.
                            ماکزیمم رشد مسکن امسال 20 درصد انهم در حد تورم خواهد بود. فعلا که بنگاهها مگش می پرانند. اوج عرضه مسکن هم طبق پیش بینی کارشناسان نیمه دوم امسال خواهد بود و با گفته ایشان کاملا در تناقض است
                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                            نظر

                            • farbod 77
                              عضو فعال
                              • Feb 2014
                              • 332

                              #29024
                              پاسخ : اخبار

                              در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                              دوست عزیز
                              ایشان از مهر ماه 92 تا کنون دارند اعلام میکنند که مردم مسکن بخرند زیرا بهترین فرصت خرید است و گران خواهد شد. ماست فروش هیچوقت نمی گوید که ماست من ترش است. پوست مردم را با گرانی کنده اند ول کن هم نیستند. مردم با چه زبانی بگویند که توان خرید همین قیمت را نیز ندارند. اکثر کارشناسان می گویند که مسکن تا اواخر سال 94 راکد خواهد بود ( یکیش همین آقای عبده تبریزی ).
                              وام 35 و 50 میلیونی هم مسکن را تکان نداد. از وام بالاتر نیز زیاد استقبال نخواهد شد زیرا کمتر کسی توان بازپرداخت اقساط را دارد.
                              ماکزیمم رشد مسکن امسال 20 درصد انهم در حد تورم خواهد بود. فعلا که بنگاهها مگش می پرانند. اوج عرضه مسکن هم طبق پیش بینی کارشناسان نیمه دوم امسال خواهد بود و با گفته ایشان کاملا در تناقض است
                              رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران:
                              ورود بانک‌ها به بازار مسکن باعث گرانی مسکن شده است
                              رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: ورود بانک‌ها به بازار مسکن باعث گرانی مسکن شده است.
                              - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....WZAOw7fe.dpuf

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #29025
                                پاسخ : اخبار

                                باهنر: برخی در صدد به حاشیه کشاندن دولت هستند
                                تهران – ایرنا- نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی ها آگاهانه یا ناآگاهانه علاقه مندند که فعالان اجرایی و دولت را به حاشیه هل دهند، گفت: انتقاد در مجلس ایراد ندارد اما نباید این صحبت ها به متن تبدیل شود.



                                ظریف دلواپسان را قانع کرد
                                تهران - ایرنا - سه روز پس از برگزاری همایش «دلواپسیم» که شماری از همیشه منتقدان و مخالفان دولت به نام نقد توافق ژنو، سیاست خارجی کشور را با مجموعه ای از انتقادها و مسائل مختلف هدف قرار داده بودند، ظریف سکاندار دستگاه دیپلماسی و مذاکرات با 1+5 با استدلال های خود دلواپسان را قانع کرد.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X