اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #33901
    پاسخ : اخبار

    برخی روزنامه‌های سه شنبه ۲۵ آذر




















































    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • سروش
      عضو عادی
      • Mar 2014
      • 99

      #33902
      پاسخ : اخبار

      در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
      این دولت بنفش بیاد ببینیم ، رئیس جمهور قبل از مسئولیت گرفتنش هم به خانواده شهدا سر می زد یا نه ؟!!!!!

      دورویی یکی از صفات ناپسند انسانهاست ::
      بله قبلز اط گرفتن مسولیت هم سر میزدن ولی چون تو دید مردم نبودن علنی نمیکردن و چون مردم انتظاری از ایشون قبل از رییس جمهور شدنشون نداشتن . شما طبق کدوم مدرکی میگی سر نمیزد ؟ رفتی از تمام خانواده ها پرسیدی و طومار جمع کردی که ایشون سر نمیزدن ؟ یا چون با شما هماهنگ مکرده بودن میگید نرفتن ؟ ندیدن یا نشنیدن شما یعنی اینکه ایشون سر نمیزده ؟ دروغ بستن و بدون دلیل حرف زدن هم از صفات ناپسند انسانهاست

      نظر

      • negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

        #33903
        پاسخ : اخبار

        مصباحی‌مقدم: دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی بودجه دیگری بنویسد

        عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با «نسیم» افزود: نفت ۷۲ دلاری ریسک دارد و بهتر است نفت ۶۰ دلاری جایگزین شود/ معلوم بود که غرب برای کاهش قیمت نفت برنامه دارد/دولت به حرف‌های من گوش نکرد

        غلامرضا مصباحی مقدم عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با «نسیم» تاکید کرد: برای اینکه اتفاقات سال جاری در سال آینده تکرار نشود، باید قیمت نفت را در حد 60 دلار قرار دهیم تا اینکه پایمان را در جای محکم قرار داده باشیم.

        وی در ادامه با بیان اینکه بودجه 93 را در حالی بستیم که قیمت نفت 107 دلار بود، افزود: سال گذشته که دولت نفت را 100 دلار مشخص کرد، در کمیسیون برنامه و بودجه پیشنهاد 90 دلار را دادم که البته دولتی‌ها گوش نکردند و نتیجه‌اش را در سال جاری می‌بینیم. مصباحی مقدم تاکید کرد: همان زمان این وضعیت قابل پیش‌بینی بود و این احتمال وجود داشت که گروه 1+5 برای فشار به ایران قیمت نفت را دچار تغییر کند.

        وی همچنین با اشاره به لایحه بودجه 94 نیز به نسیم گفت: این بودجه برای اجرای اقتصاد مقاومتی کامل نیست و معتقدم که برای اقتصاد مقاومتی بودجه دیگری باید نوشت. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان به افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: قیمت ارز به وضعیت خطرناکی نرسیده و امیدوارم که نرسد.

        نظر

        • Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

          #33904
          پاسخ : اخبار

          نکات خواندنی بودجه سال ۹۴ چیست؟



          شاید خواندن متن بودجه ۸۰۰ صفحه‌ای از حوصله بسیاری از مردم خارج باشد ولی اگر به این ۸۰۰ صفحه نگاهی بیاندازید، به نکات جالب توجهی برخورد خواهید کرد. در کنار بخش های مهم و حساس بودجه از قبیل بندهای مربوط به هدفمندی یارانه ها، برخی بندها نظیر خرید خدمت سربازی و یا افزایش ۸۳ درصدی بودجه نهاد ریاست جمهوری خیلی زود به تیتر رسانه ها بدل شد اما بندهای کم تر خوانده شده ای وجود دارند که اطلاع یافتن آن ها می تواند برای مردم جالب باشد.
          نکات خواندنی بودجه سال ۹۴ چیست؟

          اقتصاد ایران آنلاین: شاید خواندن متن بودجه ۸۰۰ صفحه‌ای از حوصله بسیاری از مردم خارج باشد ولی اگر به این ۸۰۰ صفحه نگاهی بیاندازید، به نکات جالب توجهی برخورد خواهید کرد.

          دو سالی می شود که دخل و خرج سالانه کشور به موقع تحویل مجلس می شود و ناظران و تحلیل گران هم می توانند به دور از شتاب بندهای مختلف بودجه کشور را مورد بررسی قرار دهند و نظرات انتقادی خود را ارائه کنند.

          به گزارش مهر، حسن روحانی ۱۶ آذر با تحویل بودجه سال ۹۴به مجلس، وعده داد که تورم در سال آینده به زیر ۲۰ درصد خواهد رسید. با این حال در کنار بخش های مهم و حساس بودجه از قبیل بندهای مربوط به هدفمندی یارانه ها، برخی بندها نظیر خرید خدمت سربازی و یا افزایش ۸۳ درصدی بودجه نهاد ریاست جمهوری خیلی زود به تیتر رسانه ها بدل شد اما بندهای کم تر خوانده شده ای وجود دارند که اطلاع یافتن آن ها می تواند برای مردم جالب باشد.

          ۲۲ هزار میلیارد ریال درآمد حاصل از جرائم رانندگی
          اگر شما صاحب خودروی شخصی هستید، احتمالا تا کنون برای یک بار هم که شده، به خاطر تخلف رانندگی، از سوی پلیس جریمه شده اید. دولت در بخش درآمد های حاصل از جرائم رانندگی سال ۹۴ رقمی معادل ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان را اختصاص داده است.

          دولت هم چنین از محل صدور ، تعویض و تبدیل گواهینامه رانندگی عادی به هوشمند نیز درآمدی ۱۲۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته است.

          خبری بد برای مصرف کنندگان سیگار
          اگر سیگاری هستید در سال آینده شاهد افزایش قیمت سیگار با شیبی نسبتا زیاد خواهید بود چرا که در بودجه دولت از محل افزایش نرخ سیگار در سال آینده، درآمدی ۱۸۰ میلیاردی در نظر گرفته شده است. هم چنین دولت درآمدی ۴۳۶ میلیارد تومانی از مالیات بر فروش سیگار پیشنهاد داده است.

          حذف بودجه برخی دانشگاه ها
          از نکات جالب توجه بودجه سال ۱۳۹۴ حذف ردیف بودجه برخی دانشگاه ها از دریافت کمک از دولت است. دانشگاه امام صادق که موسسه ای غیر انتفاعی است،در سالهای گذشته ردیف بودجه ای خاص داشت که امسال خبری از آن نیست.از طرفی برای موسسه امام خمینی که توسط آیت الله مصباح یزدی اداره می شود رقمی بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

          پروژه گذرنامه بیومتریک وزارت اطلاعات
          یکی از ردیف های بودجه ای وزارت اطلاعات در بودجه سال آینده مربوط به گذرنامه های بیومتریک است. پیشنهاد دولت در بودجه سال ۱۳۹۴ اختصاص ۱۰۲ میلیارد تومان به پروژه گذرنامه های بیومتریک است.

          کارت های هویتی بیومتریک به کارت هایی اطلاق می شود که مشخصات جسمی هر فرد را نیز در خود دارد.مهم ترین خصوصیت بدنی که درون کارت های بیومتریک وجود دارد، اثر انگشت هر فرد است.

          هر انتخابات چقدر هزینه دارد؟
          سال ۱۳۹۴ دو انتخابات خبرگان رهبری و نیز مجلس شورای اسلامی در کشور برگزار خواهد شد.در بودجه پیشنهادی دولت به هر یک از این دو انتخابات ۲۲ میلبارد و ۵۰۰ میلیون تومان تعلق می گیرد و در واقع برگزاری این دو انتخابات مجموعا ۴۵ میلیارد تومان هزینه برمی دارد.
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

          نظر

          • Hessam
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 1240

            #33905
            پاسخ : اخبار

            هاشمی رفسنجانی: جلوی افراطی گرهای دینی گرفته نشود، داعشی دیگر خلق می شود
            تهران - ایرنا - آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز نگرانی از گسترش گروه های تروریستی در کشورهای اسلامی و تلاش بعضی از تندروها در داخل کشور برای القای شکاف بین پیروان مذاهب، گفت: اگر جلوی افراطی های دینی را نگیریم، داعش های دیگری با اسامی دیگر خلق می شوند که بهترین ابزار دشمنان مسلمانان برای اسلام هراسی هستند.
            [هاشمی رفسنجانی: جلوی افراطی گرهای دینی گرفته نشود، داعشی دیگر خلق می شود]

            به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، هاشمی رفسنجانی، در دیدار اعضای شورای راهبردی جبهه متحد اعتدال گرایان ایران اسلامی، اعتدال را یک شیوه قرآنی، روایات اسلامی و ضرورت عقلی در همه ابعاد زندگی انسان ها، دانست و گفت: مقبولیت این اصطلاح تا آنجاست که حتی افراطیون هم برای جلب حمایت مردم و ترمیم جایگاه خود در جامعه، دم از اعتدال می زنند که البته عمل به اعتدال لوازمی دارد که اولین آن اعتقاد و اعتماد به نقش مردم در جامعه اسلامی است که «امت وسط» هستند.

            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان آیاتی از قرآن کریم و ارائه تحلیل های تفسیری و انطباق آن با احادیث و سیره نبوی و ائمه معصوم (ع)، گفت: اصطلاح «اهدنا الصراط المستقیم» که مسلمانان در هر شبانه روز با ایمان قلبی بر زبان می آورند، تقاضای توفیق برای حرکت در مسیر اعتدال، به عنوان خط مستقیم رسیدن انسان به خداوند است.

            به گزارش ایرنا از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی رفسنجانی، در بیان قباحت افراط، حتی در مسایل عبادی، به جریان «رجال الحق» در مسجد کوفه اشاره کرد و گفت: به قول مولا علی(ع) رجال الحق کسانی هستند که با پرهیز از یمین و یسار و بر مبنای اعتدال اسلامی، هم به عبادت می پردازند و هم دنیای خویش را آباد و از مواهب آن استفاده می کنند و نمی گذارند مرض افراط و بیماری تفریط آنان را از مسیر حق دنیا و آخرت منحرف نماید.

            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: جمع بین سعادت دنیا و آخرت، اعتدال در عبادت و انفاق و خطّ مشی در جامعه، از معارف اسلام و قرآن است.

            وی با تاکید بر این نکته که مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 به اندیشه اعتدال رأی داده اند، به عملکرد دولت دکتر روحانی در این مدت اشاره کرد و گفت: به رغم همه افراط کاری های که تندروها برای ایجاد وقفه در کارها انجام می دهند، دولت با اندیشه اعتدالی که تدین شرط آن است، در برخورد با مخالفینی که لباس نقد می پوشند، نجابت به خرج می دهد.

            هاشمی رفسنجانی شیوه ارائه گزارش دولت به مردم و بیان مفاسدی که صدای همه را بلند کرده، برخاسته از همان شعار اعتدال خواند و گفت: فقط گاهی قطعاتی از کوه یخ غرق در دریای فسادها گفته می شود و برای جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان، از بیان همه مسایل پرهیز می شود.

            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش با ارائه تحلیلی از آثار سوء افراط در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی، گفت: دولت یازدهم، در حالی که مظلوم ترین دولت پس از انقلاب است و در عین حال به دلیل تدیّنی که دارد، نمی تواند عمق مشکلات به ارث برده را به مردم گزارش کند.

            وی افزود: کسانی که بدترین اوضاع را به عنوان ارث برای دولت برجای گذاشته اند و آنها که در مقابل فسادهای سابق سکوت و حتی گاه حمایت کرده اند، امروز انتظار دارند که مردم فریب شعارهای افراطی آنها را بخورند و با آگاهی به تجاهل کشانده شوند.

            هاشمی رفسنجانی در بخش دیگر سخنانش با تأکید بر این نکته که «آموزش بهترین راه جذب نیرو برای تفکرات سیاسی است»، آموزش اعتدال به جامعه و به خصوص جوانان را از وظایف اسلامی و تشکیلاتی احزاب خواند و گفت: وقتی جامعه بر مدار اعتدال بچرخد، افراد اهل افراط و تفریط یا جذب حقانیت اعتدال می شوند و یا به دره تندروی سقوط می کنند.

            رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این نکته که «ممکن است نتیجه نهایی افراط به کارهای تروریستی شبیه داعش ختم شود»، اوضاع کشورهای افغانستان، لیبی و مصر را مصداق بارز از چاله به چاه افتادن دانست و گفت: مردم علیه استعمار و استبداد قیام کردند، اما تندروهایی که لباس دین برتن کرده اند، بلایی بر سر مردم آوردند که می بینید چگونه زنان و کودکان را سر می برند!

            وی افزود: افراطی ها نمی گذارند جوامع در ابعاد اجتماعی استقرار یابند و افراد معتدل جلوی ظلم، تندروی و بی تفاوتی می ایستند و در این میان، مردم به عنوان اکثریت و براساس ذات انسانی خویش، طرفدار اعتدال گرایان هستند.

            هاشمی رفسنجانی در آغاز این دیدار آقایان مهندس محمد ارشدی، رئیس کل ـ علیرضا گل علی زاده، دبیر اجرایی ـ امیر افسردیر، معاونت جوانان دانشجویان ـ دکتر سیروس کاظمی زاده، معاونت اقشار و مناطق جبهه متحد اعتدالگرایان ایران اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت ها، به بیان دیدگاه های خویش در خصوص مسایل مهم سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پرداختند.

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

              #33906
              پاسخ : اخبار

              رویترز:
              روسیه با افزایش بی سابقه نرخ بهره از ارزش روبل دفاع کرد

              تهران - ایرنا - خبرگزاری رویترز روز سه شنبه اعلام کرد: روسیه گام بزرگی برای تقویت روبل و جلوگیری از بحران ارزی که اقتصاد این کشور را تهدید می کند، برداشت.

              به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از رویترز، روسیه نرخ بهره را به 17 درصد افزایش داد که چنین افزایش از سال 1998 تاکنون در این کشور بی سابقه بوده است.

              این خبر حیرت آور، قبل از ساعت یک بامداد امروز در مسکو اعلام شد و بانک مرکزی روسیه اعلام کرد، نرخ بهره خود را از 10.5 به 17 درصد افزایش خواهد داد.

              در سال 1998 نیز روسیه نرخ بهره را بیش از 100 درصد افزایش داد.

              این اقدام بلافاصله موجب افزایش ارزش روبل شد و ارزش روبل ظرف یک ماه، 1.6 درصد در معاملات آسیایی افزایش یافت.

              به نوشته رویترز، این اعلام آن هم در این هنگام، نشان دهنده فشارهای مالی است که روسیه اکنون خود را در آنها گرفتار می بیند.

              اگر این فشارها باقی باشد، نرخ بهره جدید می تواند به اقتصاد این کشور که پیش از این از تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا و کاهش قیمت نفت آسیب دیده است، فشار بیشتری وارد کند.

              برخی تحلیلگران می گویند، شک دارند که اقتصاد روسیه بتواند برای یک مدت طولانی، چنین نرخ بهره بالایی را تحمل کند.

              افزایش نرخ بهره، سبب کاهش سرمایه گذاری و تولید شده و به اشتغال آسیب می رساند اما در مقابل ارزش پول را افزایش می دهد.

              لن هاگ از موسسان صندوق سرمایه گذاری فایربرد منیجمنت واقع در نیویورک که در حدود 1.1 میلیارد دلار دارایی (که بخشی از آن سهام شرکت های روسی است) را مدیریت می کند، گفت: این اقدام نشانگر قربانی کردن رشد اقتصادی برای محافظت از سیستم مالی است.

              وی افزود: این اقدام درستی برای محافظت از سیستم مالی است ولی اتخاذ چین تصمیمی آسان نبوده است.

              اقتصام(6)1063**1558

              نظر

              • Hessam
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 1240

                #33907
                پاسخ : اخبار

                واکنش حجت الاسلام سیدمهدی طباطبایی به اظهارات اخیر آیت الله محمدخامنه ای:این حرفهاجسارت به امام است
                سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی در گفت و گو با روزنامه جمهوری اسلامی در مورد مصاحبه اخیر آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای با یک نشریه وابسته به دولت سابق در مورد ماجرای مک فارلین گفت:



                من به شدت نگران سوال‌کننده و پاسخ دهنده در آن مصاحبه شدم و هستم نمی‌دانم چرا برخی می‌خواهندبا بیان مطالبی جامعه را ملتهب کنند.
                حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی با بیان اینکه پس از خواندن مصاحبه آقای سید محمد خامنه‌ای با یک نشریه وابسته به دولت قبل بر خودم واجب دانستم به مسائلی که در آن نشریه به چاپ رسید واکنش نشان دهم، گفت: باید تاکید کنم که ما همیشه گرفتار بداخلاقی‌های بسیار در کشورمان بوده‌ایم و الان هم خالی از آن نیستیم. من می‌خواهم به مردم هشدار بدهم که بدانند دست‌هایی در کار بوده و هست تا موضوعی که ضرورت ندارد امروز مطرح شود، اینگونه و به یک شکل دیگر مطرح می‌شود.
                وی با اشاره به اینکه مصاحبه اخیر نمی‌تواند موضوعی عاری از سیاست باشد، تاکید کرد: من در جریان این مطلبی که توسط آقای سید محمد خامنه‌ای مطرح شده است بوده و هستم؛ کاملا هم مطلع می‌باشم. بنده در آن زمان هم نماینده مجلس و هم عضو کمیسیون سئوالات بودم.کمیسیونی که تعیین می‌کرد چه سئوالاتی و چگونه از وزرا و مسولان مطرح شود.
                استاد مشهور اخلاق تصریح کرد: همه آقایان می‌دانند که در آن زمان بنیانگذار جمهوری اسلامی عبارات مهمی فرمودند: ایشان تاکیدکردند که دو دستگی انجام نشود زیرا این خلاف اسلام، آموزه‌های دینی و خلاف انصاف است. حضرت امام(ره) تاکید کردند: هیچ توقعی نداشتم از بعض این اشخاص، ولو بعضی‌شان در نظر من پوچ‌اند، لکن از بعضی از این اشخاص که سابقه دارند هیچ توقع نداشتم که در این زمان که باید فریاد بزنند سر آمریکا، فریاد می‌زنند سر مسئولین ما! چه شده است؟ شماها چه‌تان است؟ چه کردید شماها؟ شماها چرا باید تحت تاثیر تبلیغات خارجی واقع بشوید یا تحث تاثیرات نفسانیت خودتان؟ در یک همچون مساله مهمی که باید همه شما دست به هم بدهید و ثابت کنید به دنیا که ما وحدت داریم، وحدت ما این طور شده‌ است و در روزی که هفته وحدت است چرا شماها می‌خواهید تفرقه ایجاد کنید؟ چرا می‌خواهید بین سران کشور تفرقه ایجاد کنید؟ چرا می‌خواهید دو دستگی ایجاد کنید؟ چه شده است شما را؟ کجا دارید می‌روید؟ این تذهبون؟
                این استاد اخلاق افزود: گفته شده است که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از همان اوایل انقلاب به دنبال ارتباط با آمریکا بوده است! این کذب است. بنده چه زمانی که نماینده مجلس بودم و چه در حال حاضر نه اعتقاد و نه باور داشتم که آیت‌الله هاشمی می‌خواسته به نوعی با آمریکا ارتباط برقرار کند.
                حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی با بیان اینکه باید یک کلمه درباره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آنروز و امروز بگویم، گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یکی از مطیع‌ترین و فرمانپذیرترین اشخاص در اطراف حضرت امام(ره) بود. بنده تمامی اطرافیان امام(ره) را در آن زمان را به طور کامل می‌شناختم اما آیت‌الله هاشمی امکان نداشت اقدامی خلاف نظر حضرت امام انجام دهد و یا خدای نکرده ذره‌ای شبهه در ذهن خودش نسبت به امام داشته باشد تا جایی که ذهن یاری می‌کند و تاریخ نشان می‌دهد ایشان مشاور امینی برای امام بوده و هیچ توبیخی هم از امام نداشته‌اند.
                وی با اشاره به سخنان آیت‌الله سید محمد خامنه‌ای در خصوص ماجرای مک فارلین تصریح کرد: بنده زودتر از هر کسی از قضیه مک‌فارلین باخبر شدم. همان روزی که این افراد وارد کشورشدند به حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رسیدم و از وی درخصوص ورود یکسری افراد خاص با هواپیمای خاص سئوال پرسیدم. خوب بنده در آن زمان نماینده مجلس بودم، آقای هاشمی رفسنجانی تنها یک کلمه پاسخ دادند و گفتندامام در جریان امر قرار دارد خیال شما راحت باشد.من هم آن زمان که نماینده مجلس بودم و هم اکنون به آقای هاشمی اطمینان داشته و دارم وقتی که گفتند امام در جریان هستند بنده دیگر پیگیری نکردم و آرام شدم.
                وی هدف سفر مک فارلین به تهران را همان چیزی عنوان کرد که مسئولان وقت تشریح کردند و گفت: ماجرا همان چیزی بود که آقایان مذاکره‌کننده آن را اعلام کردند هم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم آقای محسن رضایی که درجریان این مذاکرات بودند را از یاران و معتمدین امام (ره) می‌دانم.
                این نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به مانند قلمی در دست حضرت امام(ره) بود،افزود: این جسارت به ساحت حضرت امام(ره) است که بگوئیم ایشان در جریان امور کشور قرار نداشتند یا اطلاعات نادرست به ایشان داده می‌شده است. این تصور توهمی بیش در کارنامه سیاسی امام نیست.
                حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی تاکید کرد: هنوزم‌ هم نمی‌توانم قبول کنم که امام(ره) در جریان این ملاقات نبوده باشند زیرا ایشان در مصالح انقلاب،اسلام و مردم با کسی تعارف نداشتند و قدرتمندانه برخورد می‌کردند.من در مقالات روزنامه‌های غیر فارسی آن زمان می‌خواندم که آمریکا به شدت نگران قاطعیت و آگاهی رهبر انقلاب از امور داخل و خارج از کشور بودند.آنها حتی در تحلیل‌هایشان اذعان می‌کردند که علم امام(ره) نسبت به مسائل روز دنیا از سیاستمداران آنان هم بیشتر و هم جامع‌تر است.
                وی با تاکید بر اینکه امام خمینی یک قدرت قوی سیاسی، دینی و علمی بودند، خاطرنشان کرد: ساواک نیز در شرح حال امام (ره) نوشته بود که ایشان مردی مقتدر، توانمند و با هوش است. حال این نکته حائز اهمیت است که شخصیت برجسته، مقتدر و آگاهی مثل حضرت امام خمینی (ره) چطور می‌توانستند در جریان مسئله به این مهمی (مک فارلین) نباشند!
                این استاد اخلاق با اشاره به نامه طرح امضا از وزیر امور خارجه وقت توسط چندنفر از نمایندگان و شخص آقای سید محمد خامنه ای، گفت: آن روزی که این مطلب در مجلس شورای اسلامی عنوان شد، برنامه‌ریزان اصلی‌اش 2 نفر بودند: آقایان سید محمد خامنه‌ای و زواره‌ای که از قدیم با هم رفاقت داشتند و حقوق‌دان هم بودند.
                این دو استدلال‌های قانونی برای کار خودشان می‌‌آوردند، من هم با همان استدلال‌های قانونی به آنها می‌گفتم که طبق قانون اگر هم مذاکراتی صورت گرفته قطعا رهبرانقلاب نظر مثبت داشتند که این اتفاق افتاده است، اما آنها زیربار نمی‌رفتند. من هم چون اعتقاد داشتم که این اقدام با هماهنگی حضرت امام بوده است طرح سئوال از وزیر خارجه را امضاء نکردم. ببینید در آن مقطع امضاء من برای آن چند نفر بسیار مهم بود؛زیرا بنده عضو کمیسیون سئوالات از وزرا بودم و امضای من خیلی می‌توانست به اجرای حرکت آنان کمک کند که بنده امتناع کردم. کماکان معتقدم که اما از ماجرای مک فارلین کاملا آگاه بودند. این خیلی ناگوار است که آقایان عنوان می‌کنند برخی از اقدامات به امام(ره) تحمیل می‌شده است، من نگرام که یک رهبر فرزانه هوشمند را طوری دیگر ترسیم می‌کنند.
                آقای طباطبائی ادامه داد: آقایان می‌خواهند بگویند کسی که پایه‌گذار انقلاب اسلامی بوده، آیت‌الله و مرجع تقلید بوده، تمام قدرت‌های دنیا و رژیم ستمگر شاه نیز بر اشرافیت آن بر مسایل داخلی و خارجی اعتراف می‌کردند؛فردی بی‌اطلاع از امور بوده است! بنده شخصا معتقدم مطرح کردن این موضوع از گناهان کبیره است. زیرا مرجعیت ما به هیچ عنوان در هیچ دوره‌ای هیچ‌گونه ضعفی نداشته‌اند.
                این استاد اخلاق تاکید کرد: آقای سیدمحمد خامنه‌ای یک انسان متدین و دین‌دار است اما در این قضیه چرا اینگونه نظر دادند را نمیدانم؟ ما باید بدانیم که دشمنان انقلاب در حال حاضر به طریقه‌های گوناگون در پی ضربه‌زدن به روحانیت بخصوص مراجع بزرگوار دین اسلام هستند.
                وی تاکید کرد: گفته‌اند فاصله‌ای میان آیت‌الله هاشمی و آیت‌الله منتظری بوده است و هر کدام می‌خواستند به نوعی خود را نزدیک‌تر به امام(ره) بکنند! این سخنان امروز و در این شرایط بر خلاف واقعیت چرا باید عنوان شود؟
                ببینند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اینقدر متانت داشت که شاید اگر زورش می‌رسید آیت‌الله منتظری را منهای مهدی هاشمی می‌کرد قطعا این اقدام را انجام می‌داد.این دو بزگوار این دو عالم به یکدیگر بسیار علاقمند بودند. خود بنده به پشتیبانی و اصرار آیت‌الله منتظری و آیت‌الله هاشمی در شهر تهران ماندم و به فعالیت‌های دینی و مذهبی پرداختم.
                حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی با تاکید بر اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و آیت‌الله منتظری هیچگاه در مقابل یکدیگر نبوده‌اند بلکه معتقدم در کنار هم بوده و سعی کرده‌اند نظام و انقلاب از توطئه دشمنان در امان نگهدارند، گفت:حتی حضرت امام(ره) نیز خیلی تلاش کردند که آیت‌الله منتظری را نسبت به خطر گروهی از افراد که در اطراف ایشان بودند مطلع بکنند.
                وی در ادامه گفت: به نوعی گفته شده است که آمریکا و گروه‌های صهیونیستی می‌خواستند برای امام جانشین معلوم بکنند و باجانشین آن ارتباط برقرار بکنند ! این مطلب به هیچ عنوان قابل قبول نیست، این گفته را توهین به انقلاب و حضرت امام(ره) و روند شکل گیری انقلاب و تعیین رهبری بوسیله خبرگان می‌دانم.
                وی افزود: عنوان شده است که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تمایلی برای رهبری داشته است، این موضوع اصلا کذب است، آقای هاشمی و تمام دلسوزان نظام دغدغه اصلیشان حفظ نظام و انقلاب بوده و خواهد بود. در آن زمان و پس از رحلت حضرت امام(ره) هیچ یک از بزرگان نظام نگاهی به جایگاه رهبریت نداشتند. خاطرم است که آیت‌الله هاشمی صراحتا اعلام کردند که آیت‌الله خامنه‌ای بعد از امام در جمع آن روز بهترین فردی است که می‌تواند در حفظ انقلاب و دستاوردهای آن بکوشد. آنوقت آن مصاحبه (مصاحبه آقای سید محمد خامنه‌ای) اگر به دقت خوانده و تحلیل شود باید چگونه انتخاب خبرگان را تفسیر کرد؟
                حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی خاطرنشان کرد: ارتباط صمیمی و نزدیک آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای چه در گذشته و چه در طول انقلاب و چه در حال حاضر بر هیچ کس پوشیده نیست.آقای هاشمی تمام تلاش خودش را کرده است که جایگاه رهبری هیچ‌گاه لطمه و صدمه‌ای از سوی دشمنان نظام، انقلاب و روحانیت نبیند. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای انقلاب و رهبری جان‌نثاری کرده است.

                این نماینده سابق مجلس با اشاره به اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی می‌توانست در دولت هشتم و نهم خیلی از حرف‌ها را بزند و باعث روشن شدن خیلی از مسائل شود اما عشق به رهبری، نظام و انقلاب باعث سکوت وی شد،گفت: باید مردم بدانند چرا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در تیررس حملات دشمنان قرار گرفته است. باید بگویم هاشمی نقش مهمی در انقلاب داشته و همیشه سپر حملات دشمنان نظام بوده است.
                وی افزود: باید توجه داشت که دشمن در برنامه‌های تخریبی خود که به سراغ روحانیون بی‌نام و نشان نمی‌رود! بلکه به سراغ افرادی می‌آید که هم نظرشان برای افراد جامعه مهم است و هم جایگاه اجتماعی قوی دارند و هم در میان مسئولان چهره قابل احترام و تاثیرگذاری هستند.
                حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی با تاکید بر اینکه الان ضربه زدن به اصل روحانیت در صدر برنامه‌های دشمنان قرار دارد،تصریح کرد: شما نگاه کنید می‌آیند به سراغ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که یار و همراه امام(ره) و رهبری بوده است. ببینید در چند سال اخیر برخی از رسانه‌های وابسته به جریانات معلوم‌الحال چه تلاش مضاعفی کرده‌اند که به جامعه و مردم القاء کنند بین رهبری و آیت‌الله هاشمی فاصله است، در صورتیکه همگان می‌دانند که این حرکت و این اقدامات راه به جایی نخواهد برد. من باز هم تاکید میکنم این‌ها با این کارهایشان دارند ضرر به نظام می‌زنند، ضربه به دین می‌زنند و‌ناآگاه‌اند و نمی‌دانند که دارند چه می‌کنند.
                این استاد اخلاق با بیان اینکه مردم و مسئولان ما همیشه مطیع رهبری نظام بوده‌اند و خواهند بود،تاکید کرد:آنانی که نان خود را پست، مقام و جایگاه خود را در اختلاف بین مسئولان نظام می‌دانند، بدانند که جز رسوایی برای خودشان، به چیز دیگری دست نخواهند یافت.
                حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی در پایان گفت: باید اعلام کنم که اگر تاریخ انقلاب توسط روایت کنند‌گان دست دوم و سوم نقل شود قطعا به انحراف کشیده خواهند شد، باید مسایل انقلاب توسط افرادی که در بطن انقلاب بودند نقل شود و باید بگوییم در بعضی موارد متاسفانه نقل تاریخ مدتی است در اختیار افراد دست دوم و سوم خارج از موضوع قرار گرفته است.

                خبر آنلاین

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

                  #33908
                  پاسخ : اخبار

                  کاهش 30 درصدی زعفران تولیدی خراسان رضوی

                  مشهد - ایرنا - مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید زعفران در این استان طی سال زراعی جاری نسبت به سال قبل بیش از 30 درصد کاهش یافت.

                  محمد رضا قدسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پارسال 246 تن زعفران در این استان برداشت شد که این مقدار امسال با توجه به خشکسالی و سرمای بی سابقه اواخر سال گذشته به حدود 170 تا 180 تن کاهش یافت.

                  وی اظهار کرد: این در حالی است که سطح زیر کشت زعفران خراسان رضوی امسال پنج هزار هکتار افزایش یافت و از 64 هزار هکتار سال قبل به حدود 70 هزار هکتار رسید.

                  وی گفت: این شرایط موجب شد راندمان تولید در واحد سطح از 3،7 کیلو گرم زعفران در هکتار به 2،6 تا 2،7 کیلو گرم کاهش یابد.

                  قدسی ادامه داد: مزارعی که دستورالعمل های فنی سازمان جهاد کشاورزی را رعایت کرده اند کمترین خسارت را داشته و بسیاری از این مزارع برابر با سال قبل تولید و برداشت محصول داشته اند.

                  وی افزود: بیشترین خسارت مربوط به شهرستان های تربت حیدریه و زاوه بوده که حدود 50 درصد مزارع خسارت و کاهش تولید داشته اند.

                  وی اظهار کرد: در برخی مناطق از قبیل شهرستان نیشابور نیز خسارت کمتری به مزارع زعفران وارد شد.

                  مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: نوسانات بازار در این زمینه تاکنون خیلی محسوس نبوده و جز مقطعی چند روزه که قیمت به یکباره افزایش یافت، دوباره به حالت عادی برگشت و شرایط بازار به طور نسبی ثابت بود.

                  به گفته وی، قیمت هر کیلو زعفران پوشال از ابتدای فصل حدود 46 میلیون ریال و رعفران نگین حدود 52 میلیون ریال می باشد.

                  وی با اشاره به پایان فصل برداشت زعفران افزود: هم اکنون اقدامات مربوط به داشت محصول آغاز شده است.

                  وی با تاکید بر اینکه رعایت نکات فنی و علمی بسیار مهم است، اظهار کرد: استفاده از کودهای آلی و حیوانی و تغذیه مناسب خاک، مبارزه مکانیکی با علف های هرز، محلول پاشی طی ماههای بهمن و اسفند از اقدامات ضروری در داشت این محصول است.

                  قدسی افزود: این امور می تواند موجب عملکرد مناسب محصول در واحد سطح شده و در زمان بروز پدیده های طبیعی، میزان آسیب و خسارت را کاهش دهد.

                  2713 / 664

                  نظر

                  • احمدخان
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2032

                    #33909
                    پاسخ : اخبار

                    اخبار مثبت که به نفع بورس باشد بنویسد.

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #33910
                      پاسخ : اخبار


                      سخنگوی دولت در پاسخ به فارس:
                      دولت بدون نفت هم می‌تواند کشور را اداره کند/ پیش‌بینی نفت ۸۲ دلاری در سال ۹۴

                      سخنگوی دولت با اشاره به کاهش وابستگی بودجه جاری به یک سوم در سال ۹۴ گفت: دولت بدون نفت هم می‌تواند کشور را اداره کند.
                      خبرگزاری فارس: دولت بدون نفت هم می‌تواند کشور را اداره کند/ پیش‌بینی نفت ۸۲ دلاری در سال ۹۴
                      به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمد‌رضا نوبخت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش فارس درباره تداوم روند کاهش قیمت نفت در سال آینده اظهار داشت: بر اساس آنچه نهادهای پژوهشی پیش‌بینی کردند قیمت نفت به طور متوسط در سال آینده حدود 82 دلار خواهد بود.

                      وی افزود: البته دولت حتی اگر روند کاهش قیمت نفت تا پایان سال هم ادامه داشته باشد می‌تواند بدون مشکل کشور را اداره کند کمااینکه تا چند روز اخیر 22 هزار میلیارد تومان برای بودجه عمرانی کشور تخصیص داده شده است.

                      نوبخت تصریح کرد: در حال حاضر تنها یک سوم از بودجه دولت از طریق درآمد‌های نفتی تامین می‌شود و می‌توانم با قاطعیت بگویم که منابع داخلی به جز نفت چنان است که دولت می‌تواند حتی بدون نفت هم کشور را اداره کند؛ اگرچه این برای ما مشکل خواهد بود و سختی‌هایی را در این راه متحمل می‌شویم.

                      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....pWrhBT9c.dpuf
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #33911
                        پاسخ : اخبار

                        احتمال تعدیل قیمت نفت در بودجه 94/ سال مالی سختی پیش رو داریم

                        عضو کمیسیون انرژی مجلس از احتمال تعدیل قیمت نفت در بودجه 94 کل کشور خبر داد و گفت: با توجه به کاهش قیمت نفت در سال جاری و احتمال ادامه این روند دولت باید درآمد و هزینه ها را به نحوی مدیریت کند که دچار کسری بودجه نشود.

                        روبرت بگلریان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، درباره احتمال کاهش قیمت نفت در بودجه سال آتی، گفت: فکر می کنم قیمت هر بشکه نفت در بودجه سال آتی باید تعدیل شود ولی باید دید نظر و تصمیم کمیسیون تلفیق چیست و آنها به چه جمع بندی می رسند.

                        نماینده ارامنه جنوب در مجلس شورای اسلامی گفت: بهتر است بودجه سال آتی بر مبنای 60 دلار بسته شود چون با ادامه روند فعلی قیمت در بازار نفت، کسری بودجه خواهیم داشت.

                        وی بر ضرورت مدیریت بهتر بودجه سال آتی تاکید کرد و گفت: برای پیش بینی بودجه باید دید شرایط بازار در کنار مسایلی همچون آب و هوا و رشد اقتصادی به کجا می رسد.

                        عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره تاثیر کاهش قیمت بر ادامه تولید نفت شیل،‌ گفت: کارشناسان بازار نفت معتقدند که برخی از این شیل نفت ها تا 2 سال هم می توانند تحمل کنند اما من بعید می دانم آستانه تحمل آنها با توجه به منابعی که برای خود در نظر گرفته اند بالا باشد .

                        بگلریان درباره منابع جایگزین نفت در بودجه 94، گفت: در این مواقع دولتها به منابع حساب ذخیره ارزی پناه می برند که این فلسفه صندوق را زیر سوال خواهد برد.

                        نماینده ارامنه جنوب در مجلس استفاده از منابعی مانند اوراق مشارکت و مالیات را مناسب تر دانست و گفت: با توجه به شرایط موجود سال مالی سختی را پیش رو داریم. /
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #33912
                          پاسخ : اخبار

                          احتمال تعدیل قیمت نفت در بودجه 94/ سال مالی سختی پیش رو داریم

                          سلام صبح بخیر تازه از خواب بیداری شده معلومه !!!
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #33913
                            پاسخ : اخبار

                            وی تصریح کرد: آقای رییس جمهوری به سپاه اعتماد کامل دارد و رابطه سپاه با ایشان نیز بسیار خوب و براساس حسن اعتماد متقابل است و دشمنان نظام و انقلاب بویژه ضد انقلاب خارج نشین نمی توانند این رابطه را که از زمان جنگ تحمیلی برقرار شده، تخریب کنند.
                            فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رییس جمهوری به سپاه اعتماد کامل دارد و رابطه سپاه با رییس جمهور بسیار خوب است.

                            سردار سرلشکر «محمدعلی جعفری» در حاشیه همایش فرماندهان و مدیران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در پاسخ به سووال ایرنا درباره گمانه زنی رسانه های خارجی مبنی بر اینکه منظور رییس جمهوری در اظهارات اخیرشان در یکی از همایش ها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است، گفت: ما هم در جریان این گمانه زنی ها قرار گرفته ایم، اما آنطور که در این خصوص از رییس جمهوری محترم سؤال شده، گفته اند که منظور من سپاه نبوده و اظهارات مطرح شده معطوف به یک توصیه و تحلیل کلی بوده است.



                            وی تصریح کرد: آقای رییس جمهوری به سپاه اعتماد کامل دارد و رابطه سپاه با ایشان نیز بسیار خوب و براساس حسن اعتماد متقابل است و دشمنان نظام و انقلاب بویژه ضد انقلاب خارج نشین نمی توانند این رابطه را که از زمان جنگ تحمیلی برقرار شده، تخریب کنند.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #33914
                              پاسخ : اخبار

                              سلاح مرگبار داعش: زره پوش‌هایی با ۱۰ بشکه مواد منفجره

                              منابع نظامی در گزارشی از رویکرد نظامی جدید داعش در برابر نیروهای عراقی خبر دادند.
                              العربیه نوشت: منابع نظامی عراق در گزارشی از رویکرد نظامی جدید داعش در برابر نیروهای عراقی خبر دادند.

                              به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری «تیک» Tik.ir، داعش از تانکرهای بزرگ و بشکه‌های مواد منفجره آتش زا که بمبگذاران انتحاری آن‌ها را هدایت می‌کنند استفاده می‌کند.

                              در سلاح جدید داعش، تانکرهای مجهز به مواد منفجره از چهار طرف با ورق‌های آهنی به صورت مستطیل پوشانده می‌شود و به شکل یک خودروی زره پوش در می‌آید. سپس فاصله میان بشکه‌های مواد منفجر را با شن و ماسه و گوی فلزی پر می‌کنند.

                              راننده یا بمبگذار انتحاری این زره پوش مملو از مواد منفجره، قادر است که از دریچه‌های مخصوص قسمت جلوی آن مسیر خود را تشخیص دهد و به هدف مورد نظر نزدیک شود. او برای هدف گیری دقیق از طریق دستگاه بی‌سیم از شخص دیگری در اتاق کنترل عملیات «هدایت کننده» کمک می‌گیرد.
                              به گفته ناظران نظامی، ظاهر این زره پوش مانند حیوان خارپشت طراحی شده و نیروهای عراقی با سلاح متعارف، مانند موشک یا کلاشینکوف قادر نیستند آن را منهدم کنند. این خودرو تنها با بمباران جنگنده‌ها و از طریق موشک‌های هدایت شده هواپیما‌ها منهدم می‌شود.

                              هر یک از این زره پوش‌ها با ۱۰ بشکه مواد منفجره مجهز شده، به طوری که وقتی منفجر می‌شود صدای انفجار آن تا ۳۰ کیلومتری اطراف هدف به وضوح شنیده می‌شود.

                              به گفته منابع نظامی عراق سلاح جدید داعش بسیار کشنده و خطرناک است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #33915
                                پاسخ : اخبار

                                درباره حواشی سخنرانی مدیر مسؤول کیهان در دانشگاه تهران
                                تکثر در فضای دانشگاه ها ایجاب می کند همه دانشجویان بتوانند در شرایط برابر، دیدگاه های خود را مطرح کنند و مسؤولان نیز "موظف" اند بی آن که به یکی برچسب متحجر و به دیگری انگ فتنه گر بزنند، حرف های همه شان را به عنوان فرزندان ایران بشنوند، جدی بگیرند و بدان بها دهند.
                                عصرایران - روز گذشته ، مدیر مسؤول روزنامه کیهان به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به این دانشگاه رفت و در جمع دانشجویان سخنرانی کرد.

                                گزارش ها حاکی است که این سخنرانی با شعارها و بگو مگوهای تند و صریح دانشجویان و حسین شریعتمداری همراه شد و طی آن ، سخنران مراسم دانشجویان منتقد را با تعابیری چون "عوامل فتنه" ، "فریب خورده" ، "دزدیده شده" و ... مورد عتاب و خطاب قرار داد.




                                در این نوشتار قصد نداریم شعارهای دانشجویان یا سخنان مدیر مسوول کیهان را نقد کنیم چرا که هر دو طرف، بر مبنای اصل آزادی بیان، دیدگاه های خود را مطرح کرده اند و هر کدام شان هم در جایگاه خود محترم اند.
                                آنچه دغدغه این نوشتار است، نگرانی از شنیده نشدن مجدد صدای دانشگاه است.

                                از سال 1388 به این سو ، به دلایلی که برای همه مشخص است، فضای دانشگاه ها از نشاط دائمی اش -که دهه ها عمر داشت- فاصله گرفت و نه تنها رشد علمی مراکز دانشگاهی بسیار کند شد، بلکه فعالیت های سیاسی و اجتماعی دانشجویان نیز به حداقل های ممکن رسید تا بدانجا که تنها گروه معدودی از یک جریان خاص، در همه جا خود را به عنوان نمایندگان کل دانشجویان معرفی کردند.
                                این وضعیت برای حامیان نظریه انحصار ، بسیار خوشایند بود ولی همانند سم مهلکی که وارد بافت های دانشگاه شده باشد، دانشگاهیان را در مسیر تبدیل شدن به قشر منفعل جامعه قرار داد.




                                از سال گذشته که با درایت رهبر معظم انقلاب و حضور حماسی مردم در انتخابات، فضای سیاسی کشور باز شد و دانشگاه نیز نفسی تازه کرد، اندک اندک خون تازه ای به رگ های دانشگاه تزریق شد که مصداق آن را می توان در برگزاری پرشکوه آیین های روز دانشجو در سراسر کشور با حضور طیف های مختلف سیاسی مشاهده کرد. مراسم روز گذشته دانشگاه تهران هم نمونه ای از یک دانشگاه زنده بود که طرفداران دیدگاه های مختلف سیاسی در کنار هم قرار گرفتند، شعارهایشان را دادند، آزادانه سخن گفتند و همدیگر را نقد کردند.

                                نگرانی اما اینجاست که بار دیگر صدای دانشگاه شنیده نشود. وقتی مدیر مسؤول محترم روزنامه کیهان که یک جریان فکری و سیاسی را نمایندگی می کند، دانشجویانی که مثل او فکر نمی کنند را فریب خوردگانی می داند که توسط دیگران دزدیده شده و به محل مراسم آورده شده اند تا علیه وی شعار دهند، باید هم نگران بود که بار دیگر بعضی ها بخواهند راه غلطی که قبلاً پیموده شده و به رویدادهای تلخی مانند 18 تیر و حوادث 88 منتهی شده را بار دیگر در پیش بگیرند؛ گو این که قرار نیست از گذشته درس و عبرت گرفته شود!

                                واقعیت این است که اگر قرار باشد فقط صدای بخشی از دانشجویان که همسو با جریان های سیاسی خاص هستند، شنیده شود، اگر قرار باشد که صدا و سیما در مناسبت هایی که نیاز به حضور دانشجویان دارد، فقط دانشجویان عضو یک جریان خاص را به عنوان فعال دانشجویی روی آنتن ببرد، اگر قرار باشد تنها یک طیف دانشجویی بتواند مجوز همایش و تجمع بگیرد و... شاید در ظاهر برای همان جریان خاص ، خوب باشد اما تبعیضی چنین و نادیده گرفتن اکثریت دانشجویان، چیزی جز تولید آتش زیر خاکستر نیست که وقتی سر بر آورد، اول از همه همان طیف انحصار طلب دچار خسران می شوند.





                                دانشگاه های ایران، خوشبختانه پذیرای دانشجویان و استادانی از همه طیف های فکری و سیاسی هستند. این تکثر ایجاب می کند همه آنها بتوانند در شرایط برابر، دیدگاه های خود را مطرح کنند و مسؤولان نیز "موظف" اند بی آن که به یکی برچسب متحجر و به دیگری انگ فتنه گر بزنند، حرف های همه شان را به عنوان فرزندان ایران بشنوند، جدی بگیرند و بدان بها دهند.

                                اگر امروز دانشجویان با صداقت و صراحت، شعارهایی سر می دهند و مطالباتی را مطرح می کنند، در واقع بر مسؤولان منت می گذارند که بی هیچ چشمداشت مادی، دیدگاه های بخشی از جامعه ایران را بیان می کنند، دیدگاه هایی که اگر قرار بود در قالب پروژه های از پیش تعریف شده استخراج شوند، زمان و هزینه زیادی را می طلبید.

                                خیلی ها فکر می کنند اگر در برابر صدایی خود را به نشنیدن بزنند، آن صدا خاموش می شود و چه توهم فانتزی و شگفت انگیزی!
                                شنیدن و جدی گرفتن صدای دانشگاه، الزامی است که اگر امروز گوش هایی در قبال آن خود را به ناشنوایی بزنند، در آینده از نهیبش کر خواهند شد و چنین مباد!
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X