اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

    #35341
    پاسخ : اخبار

    اولین قرارداد ایران و دولت حوثی های یمن:
    برقراری 28 پرواز هفتگی میان تهران - صنعا

    خبرگزاری رویترز هم در گزارشی از صنعا نوشت: "این اقدام نشان دهنده حمایت تهران از حوثی های شیعه است که هم اكنون کنترل صنعا را در دست دارند."..................



    پس از فرود اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه صنعا، هیئتی از رهبران انصارالله یمن عازم ایران شدند
    شبكه تلویزیونی المیادین در خبری از سفر هیئتی از انصارالله یمن به ایران خبر داد.
    شبكه تلویزیونی المیادین گزارش داد که هیئتی از رهبران انصار الله (حوثی ها) شامل رئیس شورای سیاسی و سخنگوی این جنبش عازم ایران شدند........................

    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

      #35342
      پاسخ : اخبار

      بازیگر مشهور تلویزیون: حضورم در مراسم مادر دکتر احمدی نژاد نوعی قدرشناسی بود

      به گزارش میدان ۷۲، مجله تماشاگران درباره حضور صبا کمالی در تشییع جنازه مادر دکتر احمدی نژاد نوشت: عکاسانی که در این گونه مراسم‌ها با دقت و وسواس سعی در شکار تصویر چهره‌های مشهور دارند، این بار یک سوژه جالب را از دست دادند. حضور صبا کمالی در این مراسم آن قدر دور از ذهن […]

      به گزارش میدان ۷۲، مجله تماشاگران درباره حضور صبا کمالی در تشییع جنازه مادر دکتر احمدی نژاد نوشت:

      عکاسانی که در این گونه مراسم‌ها با دقت و وسواس سعی در شکار تصویر چهره‌های مشهور دارند، این بار یک سوژه جالب را از دست دادند. حضور صبا کمالی در این مراسم آن قدر دور از ذهن بود که شاید خیلی‌ها به چشم خودشان دیدند اما باور نکردند. چند روز بعد هم که تصویری از حضور صبا کمالی در این مراسم روی خروجی سایت‌ها قرار گرفت بعضی در اصالت عکس تشکیک کردند! اما این بازیگر در گفت‌وگو با «تماشاگران امروز» حضورش را در این مراسم تایید می‌کند.

      او درباره علت این اقدام خود توضیح می‌دهد: «حضور من نوعی قدرشناسی بود. چون زمانی که به من ظلم شد و ممنوع‌التصویر شدم آقای احمدی‌نژاد شخصا برای رفع مشکلم به من کمک کردند.» این بازیگر سینما و تلویزیون سال‌ها پیش فعالیت خود را از تئاتر آغاز کرد و بعدها با سریال پس از باران در تلویزیون به شهرت رسید.

      نظر

      • گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

        #35343
        پاسخ : اخبار

        درخواست استیضاح وزیر رفاه تقدیم هیات رییسه مجلس شد

        نماینده مردم کرمان در مجلس اظهار کرد: درخواست استیضاح وزیرکار، تعاون و رفاه اجتماعی تقدیم هیات رییسه مجلس شد و امیدواریم با همکاری هیات رییسه بعد از بررسی لایحه بودجه اعلام وصول شود.

        به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه و ارائه پیشنهاد کمیسیون اقتصادی در این لایحه در جلسه علنی، خاطرنشان کرد: ضعف عملکرد وزارت رفاه در بخش تعیین تکلیف بازنشستگان صنعت فولاد و عدم توجه به مصوبات و تاکیدات نمایندگان باعث شده است که این بازنشستگان چند روزی در مقابل مجلس تجمع و تحصن کنند و هنوز نیز مشکل آنها مرتفع نشده است و بر این اساس درخواست استیضاح را تقدیم هیات رییسه کردیم تا این موضوع تعیین تکلیف شود.

        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

        نظر

        • (حیدری)
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 1030

          #35344
          پاسخ : اخبار

          درآمد 5 برابری پزشکان ایران نسبت به همتایان آلمانی

          به گزارش عیارآنلاین، علی گرجی، رئیس مرکز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان در گفت‌وگویی به مقایسه عملکرد و درآمد پزشکان در ایران و آلمان پرداخت.
          وی گفت: در ایران یک پزشک متخصص نسبت به پزشک آلمانی پول خیلی زیادتری‌ می‌گیرد اما سرویسی که در مقایسه با آنها ارائه می‌کند بسیار پایین‌تر است. درآمد یک متخصص مغز و اعصاب در ایران با احتساب درآمد در بخش خصوصی، دولتی و زیرمیزی‌ها از همتای آلمانی به مراتب بیشتر است.
          وی با بیان اینکه اگر تنها حقوق پزشکان از بخش دولتی را در نظر بگیریم درآمد پزشکان ایرانی‌ به مراتب‌ کمتر از آلمانی‌ها است گفت: متخصص جراح مغز و اعصاب در ایران نسبت به همتای آلمانی خود پول کمتری از دانشگاه می‌گیرد. اما نکته مهم این است که پزشک آلمانی تنها می‌تواند در یکی از 2بخش دولتی یا خصوصی فعالیت کند. اما در ایران این طور نیست.
          سرویسی که پزشکان ایرانی ارایه می‌کنند 5 درصد سرویس پزشکان آلمانی است و من واقعاً متاسفم که در سیستم پزشکی چند سال اخیر مواردی دیده شده که جای تأسف دارد.
          وی با اشاره به وجود پزشکانی پاک دست در جامعه پزشکی ایران گفت: البته همکارانی داریم که درست و با جان و دل کار می‌کنند اما مسأله پول در جامعه پزشکی بسیار پررنگ شده است.
          رئیس مرکز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان با اشاره به الگوی پزشکان قدیمی گفت: زمانی الگوی ما دکتر «شیخ» نامی بود که در مشهد طبابت می‌کرد وی برای آنکه مستضعف هم بتواند هزینه درمان را بپردازند یک پاتیل در مطب قرار داده بود تا افراد سکه‌های خود را در آن بیندازند.
          مردم مستضعف سرهای شیشه نوشابه را جمع‌آوری می‌کردند و به جای پول در داخل این پاتیل می‌انداختند و این پزشک آنها را جمع‌آری می‌کرد و پس از استریل کردن مجدداً جلوی در مطب به زمین می‌ریخت تا مستضعفان دیگر آنها را بردارند.
          گرجی با اظهار تأسف از وضعیت کنونی جامعه پزشکی گفت: اکنون اگر از یک جوان بپرسید که می‌خواهید چه رشته‌ای بخوانی می‌گوید جراحی و در چرایی آن نیز تأکید می‌کند «چون پول در آن است».
          متأسفانه این افراد محققان را آدم حساب نمی‌کنند و می‌گویند که این افراد مغز … خورده‌اند که محقق شده‌اند.
          مشکل پزشکی ما نه بیمارستان است و نه تجهیزات چرا که تجهیزاتی که در بیمارستان‌های آلمان موجود است با اندک تفاوتی در ایران نیز وجود دارد؛ مشکل این است که پزشکان ما دل به کار نمی‌دهند با یکدیگر همکاری نمی‌کنند و وقت لازم را برای کار نمی‌گذارند.
          به گفته‌ وی حلقه مفقوده‌ جامعه‌ پزشکی امروز اخلاق است و تا زمانی‌ که این مساله درست نشود بهترین امکانات و بهترین اموال پزشکی نیز برای کشور هیچ فاید‌ه‌ای در پی نخواهند داشت.
          گرجی در پاسخ به این سوال که آیا سیستم باید فرد را ملزم به اخلاقمداری کند گفت: خیر سیستم اجباری را نباید داشته باشد بلکه مسائلی که در سیستم به آنها ارزش داده می‌شود خود به خود مهم می‌شوند و همه آن را رعایت می‌کنند.
          وی با ذکر مثالی افزود: اگر در خانه یک پدر به درس و مدرسه اهمیت بدهد فرزند وی پی علم می‌رود و اگر پدری به پول اهمیت دهد فرزند او به سراغ کاسبی می‌رود.
          در سیستم پزشکی کنونی ما پول دارای اهمیت است به طوری که پزشک موفق را پزشکی می‌دانند که درآمد بالاتری داشته باشد.
          وی در ادامه صحبت‌های خود در مورد ضعف اخلاق پزشکی گفت: امروز حتی استاد نیز معنای خود را از دست داده است موارد بسیاری دیدم که استاد راهنما پول پایان‌نامه را می‌گیرد اما به دانشجو می‌گوید که پایان‌نامه مشکل خودت است و خودت باید آن را انجام دهی.
          گرجی با طرح این سوال که آیا تا به حال در جامعه ما از پزشکی به عنوان پزشک نمونه در اخلاق تقدیر شده است گفت: ساعت کاری یک جراح مغز و اعصاب در آلمان از ساعت 7 صبح تا 16 است و معمولاً این افراد یکی دو ساعت نیز بیشتر کار می‌کنند بدون آن که اضافه حقوقی دریافت کنند.
          وی با بیان اینکه در کشور آلمان تعداد ویزیت و تعداد عمل‌ها در درآمد ماهیانه پزشکان نقشی ندارد گفت: آنها رابطه میان ویزیت، پول و بیمار را از بین برده‌اند و در آنجا برخلاف ایران از کارانه خبری نیست.
          به گفته وی در کشور آلمان برای یک پزشک فرقی نمی‌کند که روزی 50 بیمار ویزیت کند و یا روزی 2 بیمار چرا که رابطه پولی این موضوع از بین رفته است.
          گرجی خاطرنشان کرد: آلمان‌ها اخلاق را در جامعه خود نهادینه کرده اند اما مشابه رفتار پزشکان آنها با بیمار را از سوی هیچ پزشک ایرانی نمی‌بینیم.
          رئیس مرکز علوم اعصاب دانشگاه مونستر آلمان تأکید کرد: در آلمان پزشکان زیر 20 دقیقه برای هر بیمار وقت نمی‌گذارند و اگر کمتر از این مدت با بیمار خود صحبت کنند از نظر اخلاقی صحیح به شمار نمی‌رود. اما در ایران به ندرت نمونه‌ای سراغ دارید که این مقدار زمان را برای یک بیمار خود بگذارد.
          به طور مثال درآمد ماهیانه یک جراح درجه یک مغز و اعصاب با تمام درآمدهای بخش خصوصی، دولتی، زیرمیزی‌ها و … 4 یا 5 برابر یک پزشک آلمانی است.
          منبع: فارس
          در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

          نظر

          • hamid888
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 1207

            #35345
            پاسخ : اخبار

            پیش بینی افزایش قیمت مسکن در سال آینده غیرمنطقی است /مردم با فراق بال برای خرید مسکن اقدام کنند

            احمدرضا سرحدی رئیس انجمن صنفی مهندسان صنعت ساختمان و کارشناس فعال بازار مسکن در گفتگو با صدخبر پیش بینی افزایش قیمت مسکن در سال آینده را غیر منطقی دانست و گفت: در شرایط فعلی که خبری از ارائه تسهیلات جدید یا برنامه هایی برای افزایش تقاضای مسکن نیست چطور می توان انتظار رونق در بازار مسکن را داشت.


            وی ادامه داد: انجام برنامه های منسجم و هدف دار مانند ارائه وام های معنی دار و پر توان، تسهیلات نوسازی بافت های فرسوده، فراهم ساختن فضای ساخت و ساز در نقاط موثر شهری ،همچنین تمهیداتی برای بالا بردن قدرت خرید مردم از طریق درآمدهای خانوارها یا تهیه مسکن ارزان قیمت برای اقشار مختلف جامعه می تواند در رونق بازار مسکن نقش موثری داشته باشد.
            سرحدی با اشاره به مطلب فوق افزود : متاسفانه در فضای موجود نشانه هایی از موارد مطرح شده را نمی بینم اما شاید بسیاری از فعالان بازار مسکن رونق و حرکت قابل ملاحظه ای برای بازار پیش بینی کنند که این ناشی از فکری هیجانی برای تحریک اذهان عموم است .
            رئیس انجمن صنفی مهندسان صنعت ساختمان با تأکید بر لزوم اقدامات عملی برای رونق بازار مسکن گفت: برای رونق و تحرک در بازار مسکن باید اقداماتی در جهت تعادل عرضه و تقاضا ایجاد کنیم و در حقیقت تقاضای موثر را بالا ببریم وگرنه هرکسی شاید متقاضی بازار املاک باشد اما توان مالی برای مانور در این بازار را نداشته باشد.
            وی یکی از عوامل رکود بازار مسکن را سردرگمی از آینده این بازار دانست و تأکید کرد: جهت دهی به بازار با سود آوری مناسب و مهمتر از آن شاف سازی فضای موجود در اقتصاد کشور ،انگیزه فعالان و متقاضیان را برای ورود و سرمایه گذاری موثر در صنعت ساختمان بالا می برد.
            سرحدی افزود: تا زمانیکه تکلیف قیمت نفت ،یا ارتباطات خارجی ،مبنای اقتصاد عملی کشور و مهمتر از آن پیاده سازی اقتصاد مقاومتی که به فرموده رهبری لازم الاجرا است مشخص نشده و اثرات و بازخورد این سیاست ها روشن نشده است نباید بر مبنای حدس و گمان حرف زد.
            رئیس انجمن صنفی مهندسان صنعت ساختمان اظهار داشت: عده ای از فعالان بازار مسکن که به امید تحرک و رونق هستند خوشبینانه فکر می کنند، اما باید بدانید که رونق بی دلیل ومنطق عملی اتفاق نمی افتد و باید برای پیش بینی تحرک و رونق دلایل تأثیر گذار بیاورید.
            سرحدی به مردم توصیه کرد :با خیال راحت و فراق بال در صورت توان مالی برای خرید مسکن اقدام کنند ،زیرا اکنون بهترین بازار در جریان است و فروشندگانی که سودهای بالا در نظر گرفته بودند برای فروش املاک خود قیمت ها را کاهش داده اند بدین ترتیب با دوری از عجله و شتابزدگی به انتخاب ملک مورد نظر خود بپردازند.
            وی عدم وجود تورم در بخش مسکن را سیاست مناسبی از سوی دولت اشاره کرد و افزود: با کنترل تورم در بخش مسکن قیمت ها به حالت واقعی خود نزدیک شده است به همین دلیل شرایط مورد نیاز برای بازاری با قیمت های حقیقی فراهم شده است.
            رئیس انجمن صنفی مهندسان صنعت ساختمان در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانی که عاملی برای افزایش قیمت ها نباشد نوسان شدیدی را برای این بازار پیش بینی نمی کنم اما اگر شرایط تغییر کند احتمال اینکه تغییراتی در قیمت ها اتفاق بیفتد دور از انتظار نخواهد بود بنابراین متقاضیان املاک برای خرید یا انجام هر نوع معامله ای در این بازار تردید نکنند.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

            نظر

            • hamid888
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 1207

              #35346
              پاسخ : اخبار

              کری:درباره توافق با ایران قول نمی‌دهم

              وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که تضمینی برای حصول توافق هسته ای با ایران نیست اما امتحان می کنیم ببینیم دیپلماسی می تواند جلوی نیاز به اقدام نظامی را بگیرد یا خیر.

              به گزارش فارس، جان کری وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که نمی توان درباره توافق هسته ای با ایران ضمانت داد.

              جان کری در مصاحبه با شبکه «ای بی سی» درباره مذاکرات هسته ای ایران این چنین گفت که «نمی توانم درباره توافق با ایران قول بدهم. اما امتحان می کنیم ببینیم دیپلماسی می تواند جلوی نیاز به اقدام نظامی را بگیرد یا نه».

              وی درباره سخنرانی نتانیاهو در آمریکا هم گفت که از سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در آمریکا استقبال می کند و همچنین تاکید کرد که کاخ سفید به دنبال سیاسی کردن این موضوع نیست.

              وزیر خارجه آمریکا که بر اساس خبر منتشر شده در رسانه ها روز گذشته با نتانیاهو درباره ایران تماس تلفنی داشت، درباره سخنرانی او در امریکا درباره ایران تاکید کرد که امیدوار است سخنان او(درباره مذاکرات ایران) «به یک فوتبال سیاسی تبدیل نشود».

              دیپلمات ارشد آمریکایی درباره تروریست های داعش هم اینچنین گفت که واشنگتن «اطمینان دارد که به مرور زمان داعش تضعیف و و در نهایت نابود خواهد شد».

              وی در پاسخ به سوالی درباره تلاش ها برای بازپسگیری شهر موصل از تروریست ها هم اینطور جواب داد که « ما وقتی فرصت و زمان مناسب باشد، این کار را انجام خواهیم داد. هر زمان عراقی ها به سمت تلاش تهاجمی پیش بروند به همراه با متحدانمان و ائتلاف ما به حملات به داعش ادامه خواهیم داد».

              وزیر خارجه آمریکا گفت: «در سوریه موضوع متفاوت است. سوریه یک چالش بزرگتر است. ما به افرادی در عرصه تحولات میدانی نیاز داریم . این نیروها آمریکایی نخواهند بود و ما در حال کار بر روی این موضوع هستیم. آموزش و تجهیز مخالفان از ابتدای ماه شروع می شود. کشورهای عربی منطقه در حال تشدید تلاشهای خود هستند».

              جان کری که پیشتر در بیانیه ای مداخله جویانه ضمن محکوم کردن مرگ معاون اسبق نخست وزیر روسیه خواستار تحقیق درباره عاملان قتل وی شده بود، در پاسخ به این سوال که آیا اطلاعاتی درباره پرونده «بوریس نمتسوف» دارد گفت: «ما هیچ اطلاعاتی نداریم و نمی خواهیم در این زمینه اظهارنظر کنیم».

              نمتسوف که روز جمعه در مسکو توسط افراد ناشناس در مسکو به قتل رسید، یکی از مخالفان دولت روسیه محسوب می شد. به دنبال قتل او ولادیمیر پوتین بلافاصله دستور تحقیق درباره عامل یا عملان قتل شده بود.

              وزیر خارجه آمریکا درباره سوریه گفت: «در سوریه موضوع متفاوت است. سوریه یک چالش بزرگتر است. ما به افرادی در عرصه تحولات میدانی نیاز داریم . این نیروها آمریکایی نخواهند بود و ما در حال کار بر روی این موضوع هستیم. آموزش و تجهیز مخالفان از ابتدای ماه شروع می شود. کشورهای عربی منطقه در حال تشدید تلاشهای خود هستند».

              کری همچنین گفت: «رئیس جمهور اوباما ائتلافی از کشورها ایجاد کرده که با هم کار می کنند و ما همه به شدت روی آن متمرکز هستیم و همچنین روی جنگ فضای سایبری هم تمرکز داریم و ما یک مرکز مستقر در ابوظبی داریم».

              خبرنگار شبکه آمریکایی پرسید که «در حالی که شما در کشور نیستید، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در کنگره سخنرانی خواهد کرد. سوزان رایس گفت که این سخنرانی برای روابط آمریکا- اسرائیل مخرب است. شما با او موافقید؟» که کری گفت: « صحبت نخست وزیر اسرائیل در آمریکا مورد استقبال است و ما ما اکنون به نسبت هر زمان دیگری در تاریخ، روابط امنیتی نزدیکتری داریم».

              وی افزود: « ما به نمایندگی از طرف اسرائیل طی دو سال اخیر بیش از صدها بار بیشتر از دفعات قبل برای حفاظت از اسرائیل اقدام کردیم. من مرتب با نخست وزیر صحبت می کنم و دیروز هم حرف زدم».

              کری درباره دعوت از نتانیاهو هم گفت: «این موضوع عجیب اگر نه خارق العاده بود که ما درباره این موضوع از سوی رئیس مجلس نمایندگان خبردار شدیم و دولت در این فرایند دخیل نبود البته دولت به دنبال سیاسی کاری درباره این موضوع نیست».

              وی افزود: «ما می خواهیم اینطور این موضوع را تشخیص بدهیم که هدف اصلی در اینجا، جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است و در این موضوع اسرائیل و آمریکا توافق دارند. گواه کارآمدی آنچه که ما در توافق موقت به دنبال ان بوده ایم، امروز قابل مشاهده است. اسرائیل به خاطر توافق موقتی که ما ایجاد کردیم، امن تر است».

              کری گفت:« غنی سازی 20 درصدی به صفر رسیده، ما تولید سانتریفیوژ را متوقف کردیم. ما در داخل تاسیسات در حال بازرسی هستیم و رآکتور پلوتونیوم اراک را متوقف کردیم».

              مجری آمریکایی پرسید: «امروز یکی از معاونان رئیس جمهور ایران امروز گفت که سخنرانی نتانیاهو به نفع ایران است. آیا واقعا اقدام نتانیاهو به ایران کمک می کند؟» که کری پاسخ داد: «من نمی خواهم وارد بحث و بازی پروپاگاندای ایرانی درباره این سفر(نتانیاهو) شوم».

              وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر روابط بالای امنیتی این کشور با تل آویو گفت: « رئیس جمهور اوباما اقدامات زیادی برای امنیت اسرائیل انجام داده با ایجاد گنبد آهنین ، با توسعه سلاح‎ هایی که به طور خاص برای آنکه این کشور(اسرائیل) قادر به برطرف کردن مشکل برنامه سلاح اتمی ایران باشد و مهمتر آنکه رئیس جمهور متعهد شده که آنها(ایران) به سلاح اتمی دست نخواهند یافت».

              کری باز هم جمله تکراری مقامات آمریکایی درباره مذاکرات هسته ای را در این مصاحبه هم گفت. او گفت: «عدم توافق بهتر از توافق بد است و ما توافق بد نخواهیم کرد».

              وی گفت: « حقیقت آن است که توافق موقت محترم شمرده شده و ما اکنون به دنبال مرحله بعدی هستیم البته من نمی توانم به شما تضمین کنم که ما می توانیم اما ما این موضوع را تست می کنیم که ببینیم آیا دیپلماسی می تواند مانع ایجاد سلاح اتمی شود یا نه که در این صورت شما مجبور نیستید به اقدامات اضافی از قبیل احتمال مواجهه نظامی برگردید. امیدواریم دیپلماسی کارساز باشد».

              کری افزود: «بهتر است که این کار با دیپلماسی انجام شود تا با استراتژی نظامی، موضوعی که شما به اجبار باید بارها تکرار کنید و البته من فکر می کنم همه به این اعتقاد داشته باشند که باید این موضوع پس از دست رفتن همه راهکارهای دیپلماتیک انجام شود».
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

              نظر

              • hamid888
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 1207

                #35347
                پاسخ : اخبار

                نيروگاه اتمي بوشهر از امشب براي دو ماه از مدار خارج مي‌شود

                نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس برنامه ریزی قبلی از ساعت ۲۳ امشب، به مدت حدود 2 ماه از مدار خارج می شود.

                براساس اعلام سازمان انرژی اتمی ایران ، نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس برنامه ریزی قبلی از ساعت 23 امشب (دهم اسفندماه جاری) به مدت حدود دو ماه از مدار خارج خواهد شد.

                این تصمیم در راستای فراهم کردن امکان در مدار بودن نیروگاه در ایام اوج مصرف شبکه سراسری در تابستان سال 94 اتخاذ شده است.

                نیروگاه اتمی بوشهر در حال حاضر حدود 190 روز کارکرد موثر سوخت دارد، که در صورت ادامه تولید، با رسیدن به مرز ۳۰۰ روز کارکرد موثر سوخت در اواسط خردادماه و در زمانی که بیشترین نیاز به تولید این نیروگاه وجود دارد، باید نیروگاه برای سوخت گذاری بعدی از مدار خارج می شد.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

                نظر

                • گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

                  #35348
                  پاسخ : اخبار

                  سوال شما چیست؟

                  سال آینده در بورس سرمایه گذاری نکنیم؟

                  تحلیلگران اقتصادی با تحلیل و بررسی بازار سرمایه در سال 92 به رشد بیش از پیش شاخص امیدوار بودند اما آمارها حکایت از خطا در پیش بینی ها دارد.


                  به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نوسانات قیمت و واکنش های این بازار به مسائل سیاسی و بین المللی در سال 93 سالی پر از فراز و فرود برای شاخص کل و شرکت های بورسی رقم زد.

                  روزهای پایانی سال 92 اغلب تحلیلگران این بازار را در سال جاری بازاری رو به رشد و بسیار سودده پیش بینی کرده بودند، در حالی که امسال شاهد نزول شاخص و افت شدید قیمتها بودیم.

                  محمد یوسف امین داور، کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی فردا با حضور در خبر آنلاین ضمن بررسی این نوسانات و و دلایل عمده آن، پیش بینی های تحلیلگران را نقد خواهد کرد.

                  خوانندگان خبرآنلاین می توانند پرسش های خود از این کارشناس بازار سرمایه را در بخش کامنت های همین خبر مطرح کنند.

                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #35349
                    پاسخ : اخبار

                    تجمع سکوت معلمان در مقابل ادارات آموزش و پرورش نقاط مختلف کشور/

                    ==========
                    بیکاری ۱۵۰ کارگر «کاشی سمند» پس از ۳ماه بی‌حقوقی
                    کارفرما بهمن ماه سال جاری ۱۵۰ کارگر شاغل در بخش‌های سورت، فنی، تهیه لعاب، پرس، خط لعاب، بارگیری، تولید، کوره، کنترل کیفیت و بسته بندی را به دلیل عدم نیاز بیکار کرده است.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #35350
                      پاسخ : اخبار

                      شورای نگهبان طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را باز هم به مجلس شورای اسلامی اعاده کرد

                      به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که با اصلاحاتی در جلسه مورخ پانزدهم بهمن ماه یکهزار و سیصد و نود و سه به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، در جلسه مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۰۶ شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به اصلاحات به عمل آمده نظر این شورا به شرح زیر اعلام می‌گردد:

                      ۱- مسامحه در تنظیم عبارت ماده ۱۳ و تبصره آن، موجب بروز اشکال گردیده است، چنانچه مجنی‌علیه یا ولی وی حسب مورد جهت استیفاء دیه به ستاد اذن دهند، اشکال مرتفع خواهد شد.

                      ۲- در ماده ۱۶ و تبصره های ۱ و ۲ آن، علی‌رغم اصلاحات به عمل آمده، ایراد قبلی این شورا مربوط به وظایف اجرایی، کماکان وجود دارد. به علاوه عبارت «اجرای سایر وظایف» در این ماده، ابهام دارد، پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.

                      ۳- در خصوص تبصره‌های ۳ و ۴ ماده ۱۶ ، چون اصلاحی به عمل نیامده است و با توجه به ایرادات معموله در ماده ۱۶ ، اشکال سابق این شورا کماکان وجود دارد.

                      ۴- با عنایت به اینکه اشکال ماده ۱۶ رفع نگردیده است، بنابراین ایراد سابق این شورا در خصوص ماده ۱۹، کماکان به قوت خود باقی است.

                      ۵- در ماده ۲۰، قسمت اول ایراد سابق این شورا، کماکان به قوت خود باقی است.

                      ۶- در ماده ۲۳، علی‌رغم اصلاح به عمل آمده، اشکال سابق این شورا کماکان به قوت خود باقی است.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #35351
                        پاسخ : اخبار

                        در بیانیه‌ مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته مطرح شد
                        جزئیات جدید از پروژه «عنکبوت»/بازداشت فردی با 120 صفحه مستهجن/اعترافات«ع.ر» درباره سوء استفاده از تصاویر دختران

                        مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته فرماندهی امنیت سایبری سپاه پاسداران با انتشار بیانیه ای، جزئیات جدیدی از پروژه «عنکبوت» در شبکه اجتماعی فیس‌بوک را رسانه‌ای کرد و تصریح نمود:طی 2 ماه آینده پروژه دیگری در شبکه‌های «اینستاگرام»، «وایبر» و «واتس‌آپ» اجرایی خواهد شد.
                        - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....kgQAdJsX.dpuf
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #35352
                          پاسخ : اخبار

                          تعیین‌تکلیف حقوق ۱۱میلیون کارگر احتمالاً تا فردا؛پیشنهاد افزایش ۱۵درصد روی میز

                          خبرگزاری تسنیم: به شرط حضور سه وزیر در جلسه فردای شورای عالی کار پیش بینی می‌شود، حقوق سال آینده کارگران با حداقل ۱۵ درصد افزایش از رقم ۶۰۸ هزار و ۹۰۰ تومان به مرز ۷۰۰ هزار تومان برسد.

                          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هر ساله در اسفند ماه جلسات شورای عالی کار به صورت مستمر برای تعیین دستمزد مشمولان قانون کار که بیش از 50 درصد کل شاغلان کشور را شامل می‌شود تشکیل می‌شود و معمولاً‌ دوهفته پایانی یا هفته پایانی منتهی به آخر اسفند دستمزد کارگران مشخص می شود.

                          البته قبل از ورود و بررسی این مسئله در شورای عالی کار، مباحث دستمزد در جلسات گروه‌های کارگری و کارفرمایی به‌درستی بررسی می‌شود، اما اینکه دستمزد سال آینده کارگران و مشمولان قانون کار در بنگاه‌ها و بخش‌های مختلف تولیدی و اقتصادی به چه میزان افزایش می‌یابد موضوعی است که به‌صورت طبیعی حس کنجکاوی کارگران را تحریک می‌کند و از آنجایی که شرایط اقتصادی جامعه به گونه ای است که معمولاً‌ قشر زحمت کش کارگر مجبور است برای تأمین معیشت خود در چند شیفت کاری فعالیت کند دغدغه این را دارد که شرکای اجتماعی چه رقمی را به عنوان دستمزد سال آینده وی رقم می زنند.

                          به گزارش تسنیم، ماده 41 قانون کار فرمول تعیین دستمزد را چنین تعیین می کند. شورای عالی کار همه ساله موظف است میزان حداقل مزد کارگران برای نقاط مختلف کشور و با صنایع مختلف با توجه به معیارهای ذیل تعیین نماید.
                          1- حداقل مزد کارگران با توجه به درصد تورمی که از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام می شود.
                          2- حداقل مزد بدون آنکه مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگی های کار محول شده را مورد توجه قرار دهد باید به اندازه ای باشد تا زندگی یک خانوار که تعداد متوسط آن توسط مراجع رسی اعلام می شود را تامین نماید.

                          بر اساس همین ماده کارفرمایان بر خلاف سال های قبل تأکید می‌کنند که دستمزد امسال مطابق نرخ تورم تعیین شود و شرط دفاع حرف خود را سخنان چندی پیش نوبخت، رئیس سازمان مدیریت بنا می کنند که از افزایش حقوق کارمندان دولت در سال 94 به اندازه نرخ تورم خبر داد.

                          آهنی‌ها، عضو شورای عالی کار به نمایندگی از جامعه کارفرمایی با بیان اینکه از سال 69 تا کنون دستمزد بر اساس یک فرمول مشخص و آن هم مطابق نرخ تورم تعیین شده است اظهار می‌کند: امسال نیز مطابق همان پیش خواهیم رفت و نظر کارفرمایان در تعیین مزد سال آینده دستمزد کارگران مطابق نرخ تورم است.

                          در مقابل کارگران علی خدایی، عضو کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران با اشاره به اینکه ملاک اصلی در تعیین مزد 94 باید توجه به تورم سبد معیشیت خانوار باشد نه نرخ تورم اعلامی دولت، می‌گوید: دولت همواره کسری حقوق کارگران را با سبد‌های حمایتی جبران می کند.

                          به گزارش تسنیم، در حال حاضر نرخ تورم حدود 16 درصد است که اگر به این میزان افزایش یابد حقوق 97 هزار و 424تومان به حقوق فعلی افزوده و حداقل دریافتی مشمولان قانون کار به 706 هزار و 324 تومان خواهد رسید.

                          اگر نرخ تورم حتی به 15 درصد برسد، حداقل حقوق کارگران از 608 هزار و 900 تومان به‌میزان 91 هزار تومان افزایش و 335 تومان به 700 هزار و 235 تومان خواهد رسید. اگر نرخ تورم به 14 درصد برسد، میزان افزایش حقوق 85 هزار و 246 تومان و حداقل دریافتی کارگران 694 هزار و 146 تومان خواهد شد.

                          نکته مهم اینجاست که این پیش‌بینی در راستای پیشنهادات کارفرمایان است. اما پیشنهاد کارگران جبران عقب ماندگی 73 درصدی حقوق طی سال‌های گذشته و جبران آن طی مدت 3 تا 5 ساله است. در حال حاضر فردا جلسه شورای عالی با سه وزیر اقتصاد، صنعت، کار و رئیس کل بانک مرکزی برگزار می‌شود و احتمالاً‌ حقوق و دستمزد بیش از 11 میلیون کارگر مشخص می شود.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

                            #35353
                            پاسخ : اخبار

                            سرمایه گذاری با تضمین 30% در بورس

                            |يکشنبه 10 اسفند 1393
                            Print
                            طرح اوراق پاداش سهامداری با فروش صندوق قابل معامله در بورس
                            براساس اعلام یکی از مسئولان سازمان بورس ، صندوق سرمایه گذاری در قالب ETF با پرتفوی مشخص و استراتژی خرید و نگهداری ایجاد خواهد شد و واحدهای آن در بازار فروخته شود. این واحدها با اختیار فروش تبعی به نحوی خواهند بود که سود حداقل 30% تضمین گردد و اگر بازده کمتر از 30% بود ، حداقل 30% از سوی صندوق تضمین می شود و اگر بازده صندوق بیش از 30% باشد ، دارنده می تواند سود بیش از 30% کسب نماید.
                            بازخرید روزانه بیشترین قیمت بین بازده تضمین شده 30% یا ارزش روز خواهد بود.
                            صندوق توسعه بازار اولین تضمین کننده این صندوق است ، با این حال سایر حقوقی های فعال بازار نیز می توانند عرضه کننده این صندوق باشند.
                            رویکرد این صندوق جذب منابع و افزایش قدرت نقدینگی بازار و قابلیت رقابت با سودهای بانکی است و منابع فروش واحدهای صندوق در بازار بورس ، سرمایه گذاری می شود.
                            علاوه بر این ، قرار است این صندوق در سطح وسیعی تبلیغ شود تا بتواند پول های جدید را از خارج از بورس جذب کند. علاوه بر این ، این صندوق می تواند علامت دهنده این باشد که وضعیت بازار در سال آینده خوب است.
                            http://www.novinic.com/%D8%A7%D8%AE%...8%D8%B1%D8%B3-

                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

                              #35354
                              پاسخ : اخبار

                              رئیس انجمن برنج: یک میلیون تن برنج بدون هماهنگی وزارت کشاورزی به کشور وارد شد

                              علیزاده شایق در گفتگو با «نسیم» افزود: نظارت بر واردات برنج مهم‌ترین مطلبی است که متأسفانه به فراموشی سپرده شده/ برنج به قدر کافی در انبارها ذخیره شده است

                              علیزاده شایق در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم» گفت: به طور قطع تا پایان سال 93 و تا نیمه سال 94 نیاز به واردات برنج نخواهیم داشت. زیرا هر سال کسری برنج ما یک تن است که از طریق واردات تأمین می‌شود اما سال گذشته به جای این یک تن، دو میلیون تن برنج وارداتی داشتیم یعنی یک میلیون تن اضافه بود.

                              وی ادامه داد: این یک میلیون تن اضافی در حقیقت باعث شد تا دیگر امسال نیازی به واردات مجدد نداشته باشیم و سه میلیون تن مورد نیاز امسال تأمین شده باشد اما با این حال در 6 ماهه اول 93 چیزی حدود 990 تن برنج باردیگر وارد کشور شد یعنی مجددا و علی رغم این که بارها تأکید شد که دیگر به برنج نیاز نداریم حدود یک میلیون تن وارد شد بنابراین این مقدار برنج اضافه است و باید ذخیره شود.

                              وی با بیان این مطلب که امسال نه تنها برای شب عید بلکه برای ماه رمضان و ماه محرم سال 94 نیز نیازی برای وارد کردن برنج نداریم بیان داشت: برنج به قدر کافی در انبارها ذخیره و دپو شده است اما متأسفانه یک میلیون تن که امسال وارد کشور شده است بدون هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی بوده است.

                              علیزاده شایق افزود: وزارت جهاد کشاورزی رسما از شهریور ماه اعلام کرد که برنج وارد شده است اما دیگر تا پایان سال 93 نباید هیچ برنجی وارد شود البته الان هم آماری در این باره موجود نیست، اما من مطمئن نیستم که برنجی وارد نشده باشد، ممکن است وارد شده باشد اما آمارش منتشر نشده باشد.

                              وی اظهار داشت: به نظر می رسد که جلوی واردات برنج گرفته نشده باشد البته ما فرض را بر این می گذاریم که هیچ مقدار برنجی در سال 93 وارد نشده است اما در هر حال و با هر فرضی برنجی که در نیمه اول سال وارد کشور شده است برای کسری برنج 94 کافی است و حداقل تا شهریور آینده ما کسری نخواهیم داشت.

                              رئیس انجمن حمایت از برنج ایرانی در پایان خاطرنشان کرد: در این رابطه مهم تر از هر کاری نظارت است که متأسفانه فراموش شده است چند سالی است که هیچ نظارتی بر این قضیه نمی‌شود سازمان‌های نظارتی که برای دفاع از حقوق مصرف کننده تشکیل شده اند باید در این رابطه اقدامات لازم را مدنظر بگیرند.

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

                                #35355
                                پاسخ : اخبار

                                بانک مرکزی: مرغ و گوشت در این هفته گران شد

                                این بانک در گزارشی اعلام کرد: قیمت گوشت گوسفند معادل ۰.۲ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۱ درصد و گوشت مرغ ۲.۶ درصد افزایش یافت/ در گروه میوه های تازه قیمت تمام اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۵.۵ درصد افزایش یافت

                                به گزارش «نسیم»، بانک مرکزی اعلام کرد: قیمت ۴ قلم کالا در هفته منتهی به ۹۳.۱۲.۰۸ افزایش و ۷ قلم کاهش یافته است. قیمت مرغ نسبت به هفته مشابه ماه قبل دارای بیشترین افزایش و به میزان ۲۰.۳ درصد است.

                                لبنیات و تخم مرغ

                                در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ نیز ثابت بود و شانه ای ۸۴۰۰۰ الی ۱۰۵۰۰۰ ریال فروش می رفت.

                                برنج و حبوب

                                بر پایه این گزارش، در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه دو معادل ۰.۱ درصد کاهش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. در گروه حبوب بهای همه اقلام این گروه ثابت بود.

                                میوه ها و سبزی های تازه

                                همچنین در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

                                میوه فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت تمام اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۵.۵ درصد افزایش یافت. در گروه سبزی های تازه بهای همه اقلام این گروه بین ۰.۷ درصد تا ۹.۹ درصد کاهش داشت.

                                گوشت قرمز و گوشت مرغ

                                در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل ۰.۲ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۱ درصد و گوشت مرغ ۲.۶ درصد افزایش یافت.

                                قند، شکر، چای و روغن‌نباتی

                                طبق اعلام بانک مرکزی، در این هفته بهای شکر معادل ۰.۱ درصد افزایش داشت و قیمت قند، چای خارجی و انواع روغن‌نباتی بدون تغییر بود.

                                لبنیات نسبت به هفته مشابه سال قبل 11 درصد، برنج 6.2 درصد، حبوب 5.4 درصد، میوه های تازه 51.3 درصد، گوشت قرمز 5.8 درصد، گوشت مرغ 16.9 درصد، قندو شکر 5.2 درصد و چای نیز 9.3 درصد افزایش قیمت نشان می دهد.

                                در این بخش، قیمت سبزی های تازه 25.3 درصد، روغن نباتی 0.2 درصد و تخم مرغ نیز 6.6 درصد کاهش یافته است.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X