اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid664
    ستاره‌دار (۴)
    • Oct 2011
    • 1052

پاسخ : اخبار

نامه بابک زنجانی به رئیس‌جمهوری

گروه خبر: در حالی که تنها چهار روز تا برگزاری اولین جلسه دادگاه بابک زنجانی باقی است، رسول کوهپایه‌زاده، وکیل زنجانی تاکید کرد که نامه‌ای که 5 ماه پیش از سوی موکلش منتشر شده بود، خطاب به رئیس‌جمهوری بوده است.

اوایل مرداد سال جاری خبر نامه‌ای که بابک زنجانی نوشته بود منتشر شد؛ برخی از رسانه‌ها در ابتدا مدعی شدند این نامه خطاب به نمایندگان مجلس بوده است، اما نمایندگان این موضوع را تکذیب کردند. در ادامه این جریان، وکیل بابک زنجانی مخاطب اصلی این نامه را مشخص کرد و گفت که این نامه خطاب به دولت و به‌ویژه شخص آقای روحانی بوده است. روز گذشته متن کامل این نامه منتشر شد. در بخشی از این نامه آمده است: جناب رئیس‌جمهور من در زندانم و دادسرا در حال رسیدگی پرونده است، من چه گردن‌کلفتی می‌توانم بکنم؟ وقتی فسادی وجود ندارد، من چرا باید نام افرادی را ببرم و آنها و زندگی آنها را نابود کنم؟ یک کار اقتصادی شده که منجر به ابهاماتی برای شما شده است و من موظفم ابهامات را حل کنم و این کار در حال انجام است. دربخش دیگری از این نامه آمده است: من هیچ وقت با وزارت نفت معامله نکرده‌ام؛ یک مجموعه نفتی در خارج نفت فروخته و پول آن را در حسابی که معرفی کرده، دریافت کرده و به واسطه آن پول بلوکه شده و حال که دولت عوض شده به زور می‌گوید پول را دوباره پرداخت کن، چون صاحب بانک و سهامدار من هستم.
    گروه خبر: در حالی که تنها چهار روز تا برگزاری اولین جلسه دادگاه بابک زنجانی باقی است، رسول کوهپایه‌زاده، وکیل زنجانی تاکید کرد که نامه‌ای که 5 ماه پیش از سوی موکلش منتشر شده بود، خطاب به رئیس‌جمهوری بوده است. اوایل مرداد سال جاری خبر نامه‌ای که بابک زنجانی نوشته بود منتشر شد؛ برخی از رسانه‌ها در ابتدا مدعی شدند این نامه خطاب به نمایندگان مجلس بوده است، اما نمایندگان این موضوع را تکذیب کردند. در ادامه این جریان، وکیل بابک زنجانی مخاطب اصلی این نامه را مشخص کرد و گفت که این نامه خطاب به دولت و به‌ویژه شخص آقای روحانی بوده است.
    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

'ظریف و اوباما در راهروی سازمان ملل دست دادند'

• 47 دقیقه پیش

هم‌رسانی

Image copyrightICANAبی بی سی فارسی دریافته است که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در راهروی سازمان ملل متحد به طور اتفاقی به هم برخورده و برای لحظاتی با هم صحبت کرده اند.
      یک منبع نزدیک به هیات ایرانی گفت که دو مقام صبح روز دوشنبه در سازمان ملل به هم برخوردند و لحظاتی گفت و گو کردند.
      بهمن کلباسی خبرنگار بی بی سی فارسی در مقر سازمان ملل متحد می گوید که یک مقام ارشد کاخ سفید اکنون این خبر را تایید کرده است.
      باراک اوباما و حسن روحانی هر دو صبح دوشنبه در مجمع عمومی سازمان ملل نطق کردند.
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

جلال‌‌پور:
        بنگاههای اقتصادی در رکود غلط می زنند و این خطر بسیار بزرگی است

رئیس اتاق بازرگانی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: به‌واسطه غلتیدن واحدهای اقتصادی در رکود، خطری جدی آنها را تهدید می‌کند/ یکی از لازمه‌های خروج از رکود برداشتن گامهای اساسی در زمینه صادرات است

به گزارش «نسیم»، محسن جلال‌پور در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

با وجود آنکه خروج از رکود در نشست هیئت نمایندگان مطرح و بررسی شد به‌دلیل اهمیت مسئله و درگیری بنگاه‌های اقتصادی کشور که سرمایه‌های این مملکت هستند، هیئت رئیسه اتاق ایران در نشست اخیر خود موضوع خروج از رکود را مجدداً مورد بررسی قرار داد.

بر اساس اظهارات رئیس اتاق کشور به‌واسطه غلتیدن واحدهای اقتصادی در رکود، خطری جدی آنها را تهدید می‌کند.

جلال‌پور گفت: در جلسه هیئت رئیسه مطالب خوبی طرح شد، و توانستیم به برخی راهکارهای مناسب برای خروج از رکود برسیم. اعضای هیئت رئیسه اتاق ایران معتقدند برای خروج از رکود یکی از سیاست‌هایی که باید مدنظر مسئولان قرار گیرد، توجه به موضوع تقاضا است و این که بازار مصرف را جدی‌تر درنظر بگیریم.

وی توجه به نیاز مصرف کننده و هماهنگی تولید با آن را یکی از اصول اولیه تحریک تقاضا عنوان کرد و ادامه داد: یکی دیگر از لازمه‌های خروج از رکود برداشتن گامهای اساسی در زمینه صادرات است. از سوی دیگر برای ارتقای جایگاه کشور در بازارهای جهانی لازم است، شرایط را برای امکان رقابت کالاهای ایرانی با محصولات سایر کشورها فراهم کنیم.

رئیس اتاق ایران افزود: در آستانه روز ملی صادرات باید اعتراف کرد که صادرکنندگان ایرانی به چند دلیل توان رقابت با رقبای خارجی خود را ندارند که به‌دلیل بی‌توجهی به مابه‌التفاوت نرخ تورم خارجی و داخلی و سیاست گذاری نادرست ارزی در سالهای گذشته مربوط می‌شود. البته بی‌اطمینانی به نرخ آتی ارز و این که پس از فروش کالا و بازگشت ارز حاصل از فروش آن، چه اتفاقی خواهد افتاد را نیز باید به دلایل عدم تمایل فعالان اقتصادی به حضور در عرصه صادرات، اضافه کرد.

به‌گفته جلال‌پور در این جلسه همچنین مباحث متنوع دیگر از جمله این موضوع که در سالهای اخیر به‌دلیل شدت حضور دستگاه‌های نظارتی، جرئت و جسارت تصمیم گیری از تصمیم گیران کشور گرفته شده مورد توجه و بررسی قرار گرفت.

بر اساس اظهارات رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور، هیئت رئیسه اتاق ایران یکی از مهمترین دلایل رفتارهای محتاطانه و بعضاً توأم با ترس مدیران دولتی را ناشی از پیچ‌وخم‌های موجود در دستگاه‌های نظارتی و گرفتاری‌هایی که این نهادها با یکدیگر دارند، می‌داند.

وی یادآور شد: بنابراین شاید اگر بگوییم برای عبور از این دوران عملکرد شجاعانه‌ای همچون عملکرد هسته‌ای مورد نیاز است سخن گزافی نباشد.

جلال‌پور در پایان با تأکید بر لزوم انتقال نگرانی‌های بخش خصوصی به دولت تصریح کرد: همه ما درباره ادامه این وضع، نگرانی‌هایی داریم و سعی می‌کنیم هشدارهای لازم را در اختیار مسئولان قرار دهیم. به‌طور قطع پیگیر این مطالبه خواهیم بود و در عین حال تلاش می‌کنیم همواره چراغ‌های هشدارآمیز را روشن کرده و با کمک رسانی به دولت اقتصاد کشور را از این مهلکه نجات دهیم.

نظر

• asir
          ستاره دار(4)
          • Jan 2013
          • 416

در اصل توسط mey پست شده است View Post
          اره دیگه ببین اینجوری زانو زده جلو کی؟ اینم دفاع از عزتمون !!!!!!!!!داره التماس میکنه بلکه ........واقعا که دردو بلاش بخوره تو جون طرفداراش
          حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

عکس: رییس جمهور اکوادور هم به روحانی توهین کرد

با آغاز به کار دولت یازدهم قرار بود دیپلماسی ایران متحول شود و قدرتهای جهانی در برابر ایران زانوی تعظیم فرود آورند اما اکنون که مذاکرات هسته ای به اتمام رسیده و بنا بر گفته روحانی برجام آماده اجراست، دیگر نه تنها وزیر فرهنگ ایران می تواند ویزای ورود به عربستان بگیرد و نه وزیر خارجه دولت سعودی اجازه دیدار به محمد جواد ظریف می دهد و در آخرین مورد این بار رییس جمهور اکوادور در دیدار با روحانی به رییس جمهور کشورمان توهین کرد.

به گزارش رجانیوز، در حاشیه دیدار روحانی با سران کشورهای مختلف در سازمان ملل، رییس جمهور اکوادور با انداختن پای خود مقابل پای دیگرش در برابر رییس جمهور ایران نشست و این در حالی است که این اقدام خلاف عرف دیپلماتیک است و زمانی که نماینده کشوری چنین اقدامی انجام دهد، حداقل پاسخ به وی عکس العمل مشابه از سوی طرف مقابل است.

http://www.rajanews.com/news/223557

نظر

• گل یاس
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 21

در اصل توسط asir پست شده است View Post
              اره دیگه ببین اینجوری زانو زده جلو کی؟ اینم دفاع از عزتمون !!!!!!!!!داره التماس میکنه بلکه ........واقعا که دردو بلاش بخوره تو جون طرفداراش
              اگه خدا نکرده یکی از عزیزات مکه بود میفهمیدی که برا چی و کی اینطور به قول شما التماس میکنه

نظر

• asir
                ستاره دار(4)
                • Jan 2013
                • 416

در اصل توسط گل یاس پست شده است View Post
                اگه خدا نکرده یکی از عزیزات مکه بود میفهمیدی که برا چی و کی اینطور به قول شما التماس میکنه
                اتفاقا چند نفر از عزیزانم مکه هستتد ویکیشون هم جزو مفقودینه ولی اگه بچه هامم مکه بودن حاضر نبودم با عزت وشرف مملکتم بازی کنم وبه اجنبی التماس کنم مگه تو اسارت نمیتونستیم با یه پاچه خواری جزیی در نازو نعمت زندگی کنیم شما هنوز معنی اقتدار وعزت رو درست نمیدونی وبیشتر به لذت با ذلت فکر میکنی تاریخ ایران عزیز رو بخون یه چیزایی واسه عبرت ویاداوری پیدامیشه خودمونی بگم داریم حسابی وامیدیم برا اینکه یه چند روزی بهتر به سبک خوکها زندگی کنیم

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

اتفاقا چند نفر از عزیزانم مکه هستتد ویکیشون هم جزو مفقودینه ولی اگه بچه هامم مکه بودن حاضر نبودم با عزت وشرف مملکتم بازی کنم وبه اجنبی التماس کنم مگه تو اسارت نمیتونستیم با یه پاچه خواری جزیی در نازو نعمت زندگی کنیم شما هنوز معنی اقتدار وعزت رو درست نمیدونی وبیشتر به لذت با ذلت فکر میکنی تاریخ ایران عزیز رو بخون یه چیزایی واسه عبرت ویاداوری پیدامیشه خودمونی بگم داریم حسابی وامیدیم برا اینکه یه چند روزی بهتر به سبک خوکها زندگی کنیم
                  تو مگه اونجا بودی که دیدی داره التماس میکنه؟
                  زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• boss_stock
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 130

شما از اقتدار قبلیا بگو که داشتن ما افتخار کنیم!!

همون افتخاری که تو دنیا منزوی شدیم!

نظر

• asir
                      ستاره دار(4)
                      • Jan 2013
                      • 416

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      جناب mey عزیز عاجزانه خواهش میکنم از مسیول سایت بخواهید این عکس ذلت بار رو از تایپیک حذف کنند ما ایرانیها بهیچ وجه حاضر نیستیم مسیولانمان با در یوزگی وپاچه خواری به امیر عرب کویت التماس کنند و انرا دیپلماسی بنامند مابمیریم بهتراست تا اینگونه در مقابل اجنبی زانو بزنیم وکرنش کنیم این عکس یعنی مرگ اقتدار ایران وایرانی برای همیشه به چه قیمت خدا داند !!!!!!!!!!

نظر

• asir
                        ستاره دار(4)
                        • Jan 2013
                        • 416

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                        تو مگه اونجا بودی که دیدی داره التماس میکنه؟
                        نخیر دو کنده زانو نشسته داره فرمان همایونی میده لب خونی کن میفهمی !!!!!

نظر

• siamak777
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 64

این عکس باعث خفت ایرانی هست که رییس جمهورمون برای صندلیا خالی حرف بزنه!

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

جناب mey عزیز عاجزانه خواهش میکنم از مسیول سایت بخواهید این عکس ذلت بار رو از تایپیک حذف کنند ما ایرانیها بهیچ وجه حاضر نیستیم مسیولانمان با در یوزگی وپاچه خواری به امیر عرب کویت التماس کنند و انرا دیپلماسی بنامند مابمیریم بهتراست تا اینگونه در مقابل اجنبی زانو بزنیم وکرنش کنیم این عکس یعنی مرگ اقتدار ایران وایرانی برای همیشه به چه قیمت خدا داند !!!!!!!!!!
                            با احترام به نظر شما.....من از این عکس...جز....دلسوزی....و....مردم دوستی...و....شرافت چیزی نمیبینم..............................این عکس هم تقدیم به شما....ب مموتی دوست....عزیز.......با احترام...به نظر و اندیشه شما
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

نخیر دو کنده زانو نشسته داره فرمان همایونی میده لب خونی کن میفهمی !!!!!
                              کی از تو عکس ثابت لب خونی میکنه ؟؟؟!!!!laughingsmiley
                              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

واقعا تواضع مموتی جای بسی تفکر داره.............

نظر

در حال کار...
                                X