اخبار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : اخبار

اختصاصی «انتخاب»/ پشت پرده «دلواپسیِ موهن» صداوسیما در عدم پخش مصاحبه وزیر خارجه

مخالفت سرافراز با پخش مصاحبه ظریف در «نود»/ پیامک ظریف به فردوسی پور: «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید»

نکته ی حیرت انگیز، از یک سو مخالفت عجیب سرافراز با پخش این مصاحبه (با وجود پیگیری و سماجت چندین ماهه عادل فردوسی پور) و از سوی دیگر، سکوت و ملاحظه ی اخلاقی ظریف برای پایان جنجال و بی اخلاقی تلویزیون دارد که البته، در ایام توافق هسته ای مسبوق به سابقه است و به نظر می رسد، پس از این نیز، تداوم خواهد داشت.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    مخالفت سرافراز با پخش مصاحبه ظریف در برنامه «نود»/ پیامک ظریف به فردوسی پور: «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید

پس از آنکه شب گذشته، عادل فردوسی پور اعلام کرد «مصاحبه دکتر ظریف وزیر خارجه کشورمان با برنامه نود، به تشخیص مدیران صدا و سیما پخش نشده است» ، یک منبع مطلع جزئیاتی عجیب از این ماجرای توهین آمیز در اختیار «انتخاب» قرار داد که حکایت از بداخلاقی بی سابقه دلواپسان علیه ظریف و در عین حال ، واکنش اخلاقی وزیر خارجه دارد.

درخواست نود و خندوانه برای مصاحبه با ظریف

این منبع مطلع به خبرنگار «انتخاب» گفت: تقریباً از بعد از توافق هسته ای، عادل فردوسی پور و رامبد جوان پیگیر مصاحبه با آقای ظریف بودند و ایشان نیز همواره ، از این دو مجری تلویزیون تشکر کرده و از حضور در برنامه های «خندوانه» و «نود» عذرخواهی می کرد. اما عادل فردوسی پور با سماجتِ رسانه ای خود، هفته ای چند بار به صورت هفتگی از دفتر وزیر خارجه و شخص ظریف، پیگیر مصاحبه بود.

وی اضافه کرد: پس از عمل جراحی لثه ظریف، نهایتا هفته گذشته فرصت کوتاهی به دلیل تعویق سفر وزیر خارجه به نیویورک پیدا شد که ظریف در پاسخ به درخواست مجدد فردوسی پور ، با مصاحبه موافقت کرد.

پیش بینی ظریف از سروصداها در مورد مصاحبه با نود

این منبع آگاه با اشاره به پیش بینی های ظریف در مورد سروصداهای احتمالی حول این مصاحبه گفت: وزیر خارجه قبل از مصاحبه هم به آقای فردوسی پور گفتند که گروهی سروصدا خواهند کرد ولی ایشان همچنان به برقراری مصاحبه اصرار داشت.

مخالفت سرافراز با پخش مصاحبه ظریف در برنامه «نود»/ پیامک ظریف به فردوسی پور: «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید

پس از انتشار نامه یک روزنامه علیه مصاحبه ظریف و متعاقباً مخالفت صداوسیما با پخش مصاحبه ، حدود ساعت 6 و نیم ، به دکتر ظریف اطلاع دادند که «ریاست سازمان مانع پخش مصاحبه شده است» و سپس ، از ظریف خواستند اجازه دهد تا برای پخش مصاحبه ، تلاش شود اما او مخالفت کرده و خواسته است که هیچ اقدامی نکنند.

پیامک ظریف به فردوسی پور

این منبع آگاه در ادامه گفت و گو با خبرنگار «انتخاب» گفت: حدود ساعت 7 هم پیامکی از سوی ظریف به عادل فردوسی پور فرستاد شد ؛ با این محتوا که «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید»، فردوسی پور نیز در پاسخ پیامک کوتاهی زد و تشکر کرد.

نکته ی حیرت انگیز، از یک سو مخالفت عجیب تلویزیون با پخش این مصاحبه (با وجود پیگیری و سماجت چندین ماهه عادل فردوسی پور) و از سوی دیگر، سکوت و ملاحظه ی اخلاقی ظریف برای پایان جنجال و بی اخلاقی تلویزیون دارد که البته حملات سهمگین دلواپسان بالاخص صداوسیما، در ایام توافق هسته ای مسبوق به سابقه است و به نظر می رسد، پس از این نیز، تداوم خواهد داشت.

افکار عمومی امیدوار بودند با رفتن ضرغامی، جایگزین او بتواند «نگاه سیاسی و جناحی» را کنار بگذارد

به گزارش «انتخاب» ؛ گرچه به نظر می رسد توجیه سرافراز و مشاورانش برای مخالفت با پخش مصاحبه ظریف، «مسائل انتخاباتی» باشد، اما می توان به ایشان و دیگر مسئولین حساس و مقید به قانونِ صداوسیما این خبر را یادآوری کرد که شب گذشته، دکتر حدادعادل کاندیدای مجلس شورای اسلامی نیز به بهانه «شب یلدا» و «فال حافظ» در شبکه سه حضور یافتند!
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

توکلی: احمدی‌نژاد صلاحیت ورود به مجلس را ندارد

احمد توکلی تاکید کرد که محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان صلاحیت ورود به مجلس را ندارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسنا، احمد توکلی با حضور در فرمانداری تهران جهت ثبت نام در دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران حاضر در فرمانداری تهران در خصوص نوع حضور خود در انتخابات مجلس آینده گفت: من یک اصولگرا هستم اما روحیه استقلالی خود را همواره حفظ می‌کنم. در ائتلاف اصولگرایان نیز حضور دارم اما اصلاح طلبان نیز می‌خواهند مرا در لیست‌شان قرار دهند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاح طلبان با شما مذاکره‌ای داشته‌اند، تصریح کرد‌: نه فقط شنیده‌ام، نمی‌دانم درست است یا غلط.

توکلی همچنین درباره‌ ترکیب مجلس آینده نیز گفت: نمی دانم ترکیب چطور است اما امیدوارم کسانی که ریشه دار و خط دار هستند بیشتر حضور داشته باشند و نمی‌توان از حالا ترکیب مجلس آینده را پیش بینی کرد.

وی تاکید کرد‌ که احمدی‌نژاد صلاحیت ورود به مجلس را ندارد و در پاسخ به سوالی درباره‌ حضور وزرای دولت‌های نهم و دهم، گفت:‌ حق آنان است که کاندیدا شوند و البته همه اینها بستگی به نظر شورای نگهبان دارد.

توکلی در پایان اولویت مجلس دهم را مبارزه با فساد و رکود اقتصادی دانست.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

مشاور سابق سازمان سرمایه‌گذاری:
        خارجی‌ها ریالی به ایران نیاوردند؛ خزاعی مزاحم جذب سرمایه است

جهان بیگلری در گفتگوی تفصیلی با «نسیم»: خروج از رکود با دست دادن با آمریکا حل نمی‌شود؛ بودجه سازمان صرف سفرهای خارجی بی‌فایده خزاعی می‌شود؛ او وقت ندارد با هیات‌های تجاری جلسه بگذارد!

محمد رضا جهان بیگلری مشاور سابق سازمان سرمایه گذاری خارجی در گفتگوی تفصیلی با «نسیم» در خصوص وضعیت سرمایه گذاری خارجی در کشور طی دو سال اخیر اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما وقتی دولتها عوض می شوند کارهای خوب گذشته نادیده گرفته می شود.

وی افزود: در دولت گذشته در زمینه جذب سرمایه گذاری خارجی کارهای خوبی انجام شده بود، مثل دبیرخانه شورای ایرانیان که نزد سازمان سرمایه گذاری بود و یا کمیته مقررات زدایی، اما آقای خزائی که رئیس شد همه این مراکز واگذار شد.

ورودی سرمایه خارجی به کشور در یک سال گذشته صفر بوده است!

مشاور سابق سازمان سرمایه گذاری خارجی با اشاره به نصف شدن سرمایه گذاری خارجی در کشور طی دو سال اخیر عنوان کرد: من اعتقاد دارم ورودی جذب سرمایه کشور ما در یک سال اخیر نزدیک به صفر بوده است. در حال حاضر سازمان سرمایه گذاری آمار طرحهای ورودی را به جای طرحهای مصوب جا می زند.

جهان بیگلری گفت: بخشی از سرمایه گذاری خارجی به مسائل سیاسی بر می گردد، اما بخش دیگری از آن به بسترهای سرمایه گذاری بر می گردد که کشور ما نشان داده در دو سال اخیر بسترهای سرمایه گذاری را برای خود فراهم نکرده است.

وی افزود: تمام شرکتهای خارجی که در دولت قبل برای سرمایه گذاری خارجی به کشور ما آمدند به دلیل نداشتن متولی سرمایه گذاری خارجی در این دولت، از کشور رفتند و نامه های اعتراض آمیز آنها هم موجود است.

خزاعی همچنان در جو نمایندگی ایران در سازمان ملل قرار دارد

جهان بیگلری تصریح کرد: آقای خزاعی هیچ اعتقادی به نظر کارشناسی ندارد و حتی از کارشناسان مجموعه خودش هم استفاده نمی کند. وی همچنان در جو نمایندگی ایران در سازمان ملل مانده است و بیشتر به تمایل در حضور در وزارت خارجه دارد تا حضور سازمان سرمایه گذاری خارجی!

وی با اشاره به خالی شدن سازمان سرمایه گذاری از مدیران مستعد در دو سال اخیر به نسیم عنوان کرد: با حضور خزاعی همه مدیران خوب سازمان رفته اند و به نحوی پراکنده شدند، به این دلیل که ایشان مایل به شنیدن حرف کارشناسان نیستند و خود محورند.

بودجه سازمان سرمایه گذاری صرف سفرهای خارجی بی‌فایده آقای خزاعی می شود

مشاور سابق سازمان سرمایه گذاری خارجی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان سرمایه گذاری تعطیل است و آقای خراعی اعلام می کنند که بودجه نداریم در حالی که همین بودجه اندک هم صرف سفرهای خارجی آقای خزاعی می شود. من هر وقت با سفرای کشورمان به خارج می روم، سفرا می گویند آقای خزاعی اینجاست.

جهان بیگلری افزود: سوال اینجاست که این همه سفر خارجی آقای خزاعی چه نتیجه ای داشته است؟

وی با انتقاد از قرار گرفتن سازمان توسعه تجارت به عنوان زیر مجموعه سازمان سرمایه گذاری در برنامه ششم به نسیم عنوان کرد: در حال حاضر اتفاق بدتری در حال رخ دادن است و آن این است که در برنامه ششم سازمان توسعه تجارت قرار است زیر مجموعه سازمان سرمایه گذاری خارجی در وزارت اقتصاد شود. با این کار توسعه تجارت هم نابود می شود. پیشنهاد ما ادغام این دو سازمان و شکل دادن سازمانی به نام سازمان "حمایت از سرمایه گذاری و توسعه تجارت" به عنوان یکی از معاونتهای رئیس جمهور با مدیران قوی است که بودجه مناسبی هم داشته باشد.

زمان خزاعی چهار جلسه برای هیات خزاعی بیشتر برگزار نشده!

این کارشناس سرمایه گذاری خارجی گفت: جلسات هیات جذب سرمایه در زمان خزاعی سه یا چهار بار بیشتر تشکیل نشده در حالی که قبلا هر دو هفته یکبار جلسه برگزار می شد. این جلسات وقتی تشکیل می شود که 4 یا 5 پرونده سرمایه گذاری آماده طرح شدن در حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی باشد. بنابراین برگزار نشدن جلسات در این مدت نماینگر عدم وجود پیشنهاد برای سرمایه گزاری خارجی در زمان مدیریت آقای خزاعی است.

خزاعی وقت ندارد با هیاتهای تجاری که به ایران سفر می کنند جلسه بگذارد!

جهان بیگلری با انتقاد از استفاده نکردن از ظرفیت سفرهای هیاتهای تجاری به کشور در جهت جذب سرمایه خارجی به نسیم بیان کرد: در این دولت سفر هیاتهای تجاری بسیار بیشتر از دولت قبل است. در دولت قبل اگر یک هیات تجاری به کشور می آمد همه دستگاههای اجرایی برای استفاده از این فرصت بسیج می شدند، ولی در حال حاضر ممکن است در یک روز سه هیات تجاری به ایران بیاید ولی هیچ خبری از تلاش سرمایه گذاری خارجی نیست. متاسفانه آقای خزاعی حتی وقت جلسه گذاشتن با آنها را هم ندارد!

وی در خصوص چشم انداز سرمایه گذاری خارجی در ایران بعد از برجام نیز به نسیم عنوان کرد: با این وضعیت بعد از برجام هم اتفاقی نخواهد افتاد و سرمایه گذاری خارجی نابود خواهد شد. نقشه راه سرمایه گذاری خارجی که آقای خزاعی می گوید، کجاست؟ چه کسی نوشته است؟ چرا هیچ کارشناسی نقشه راه ایشان را ندیده است؟

این کارشناس سرمایه گذاری خارجی گفت: وقتی آنکتاد درباره نصف شدن آمار سرمایه گذاری خارجی در ایران گزارش داد افرادی مانند مهدی نصرتی به عنوان کارشناس سازمان سرمایه گذاری ادعا کردند که آمار سال های گذشته غلط است، در حالی که اینها از آقای خزاعی دستور گرفتند تا آمارهای گذشته را زیر سوال ببرند.

وی با انتقاد از نگاه دولت به مقوله سرمایه گذاری خارجی گفت: چرا دولت عارضه یابی نمی کند که دلیل مشکلات اقتصادی را پیدا کند؟ همه مشکلات کارخانه ها وام نیست همه آنها به دلیل سیاستهای اقتصادی اشتباه دولت است. در دولت آقای روحانی همه قوانین اقتصادی در حال نقض شدن است و یک قانون درست برای سرمایه گذاری خارجی وجود ندارد.

نهاوندیان وقتی رئیس دفتر رئیس جمهور شد حمایت از بخش خصوصی را فراموش کرد

مشاور سابق سازمان سرمایه گذاری به تفاوت در دیدگاههای رئیس دفتر رئیس جمهور ، قبل و بعد از حضور در دولت اشاره و توضیح دادد: آقای نهاوندیان زمانی که رئیس اتاق ایران بودند همواره دم از بخش خصوصی و اقتصاد آزاد می زدند ولی زمانی که دولتی شدند حرفهای خود را فراموش کردند. من معتقدم سرمایه گذاری خارجی برای تیم اقتصادی دولت دولت مهم نیست.

وقتی دوستان نزدیک دولت مانند بهکیش و غنی نژاد دولت را نقد می کنند، یک جای کار ایراد دارد

جهان بیگلری افزود: چرا امروز افرادی مانند آقای بهکیش و غنی نژاد دولت را نقد می کنند، اینها مشاوران نزدیک دولت هستند، آقای نهاوندیان با این افراد دوست است. وقتی این افراد دولت را نقد می کنند حتما تیم اقتصادی دولت مشکل دارد.

خروج از رکود با دست دادن با آمریکا حل نمی شود

وی با بیان این مطلب که "خروج از رکود با دست دادن با آمریکا حل نمی شود" به نسیم عنوان کرد: خروج از رکود با دست دادن با آمریکا حل نمی شود. باید دنبال جذب سرمایه خارجی و داخلی باشیم. نمی توانیم در کشور را باز کنیم و توقع داشته باشیم سرمایه گذار خارجی از در و دیوار بریزد.

مشاور سابق سازمان سرمایه گذاری با ابراز نگرانی از وضعیت اقتصادی کشور در دو سال اخیر گفت: کشور از لحاظ اقتصادی به سمت غلطی حرکت می کند و این بسیار خطرناک است. بزگترین معضل سرمایه گذاری خارجی طرز تفکر آقای خزاعی است ولی متاسفانه وزیر اقتصاد ما کسی نیست که فکری به حال این مسئله کند.

نظر

• خوشبخت
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 5464

اظهارات تـازه شریعتمداری: فتنه ۸۸ پیـروز می‌شد آمریکا نیازی به داعش نداشـت

حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان طی سخنانی در همایشی در دانشکده حقوق دانشگاه تهران، با یادآوری ماجراهای فتنه سال 88 اظهار داشت: اگر این فتنه به پیروزی رسیده بود امریکا نیازی به راه اندازی داعش نداشت. داعش دنبال چیست که سران فتنه نبودند؟

وی با بیان اینکه فتنه 88 تحت مدیریت مثلث بیرونی امریکا، انگلیس و اسراییل بود، گفت: کسانی که این حرف را رد می کنند، باید دلیل بیاوردند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان افزود: مسئول شورای روابط خارجی امریکا بعد از حماسه 9 دی گفت دوستان ما خیلی زود به نقطه پایان رسیدند و گفت مطرح کردن دو شعار یکی علیه ولایت فقیه و یکی اصل نطام زود بود و با عجله مطرح شد.

شریعتمداری افزود: همان زمان، عبدالمالک ریگی در دو مصاحبه با VOA گفت من حاضرم اسرای نیروی انتظامی را در قبال زندانیان جنبش سبز آزاد کنم.

وی با تاکید بر اینکه دشمن هیچگاه از دشمنی خود دست نکشیده است، تصریح کرد: گاهی آنها کاری را انجام می‌دهند و به نتبجه نمی‌رسند و باز همان را دنبال می‌کنند زیرا حس می‌کنند در مسیر اشتباه حرکت کرده‌اند ولی گاهی می‌بینند که در یک مسیر به بن بست رسیده‌اند. در فتنه 88 دشمن ناکارامد ماند.

مدیرمسئول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: عوامل فتنه دیگر در همان فرمول قبلی کارآیی ندارند و سوخته‌اند اما ممکن است ار آنها در فرمول های دیگر استفاده کنند.

شریعتمداری گفت: اینکه فتنه گران حاصر نیستند از وطن فروشی علنی توبه کنند بخاطر این است که آن طرف چیزی دارند. آنها باید از خجالت آب می‌شدند که امریکا می‌گوید باید طوری برخورد کنیم که شما پیروز شوید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رکود اقتصادی حاکم بر کشور پرداخت و خطاب به دولتمردان گفت: شما گفتید آمدید اقتصاد را سر و سامان دهید ولی با خودتان رکود و تورم آوردید.

مدیرمسئول روزنامه کیهان ادامه داد: خودتان گفتید فقط 30درصد مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم است و بقیه به نحوه مدیریت برمی‌گردد؛ حالا این گوی و این میدان.

شریعتمداری همچنین به قانون محدودیت سفر به ایران از سوی آمریکا و متعاقب آن نامه وزیر خارجه این کشور پرداخت و افزود: جان کری نامه نوشته و می‌گوید ما قانون علیه ایران را اجرا نمی‌کنیم. قانونی که امضا کرده‌ان را نادیده بگیریم و به قول او که بارها تغییر کرده اعتماد کنیم؟

وی با اشاره به ثبت نام کاندیداها برای شرکت در انتخابات پیش رو گفت: برخی آقایان برای ثبت نام به گونه‌ای سروصدا می‌کنند که انگار بزرگترین حادثه قرن 21 رخ داده است.

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

سخنگوی دولت یادآور شد: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته نرخ تورم سال آینده زیر 11 درصد کاهش یافته و رشد اقتصادی به 5 تا 6 درصد خواهد رسید.
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

تاریخ خبر: 01/10/1394 | ساعت: 17:34|

وزیر امور اقتصادی و دارایی:

دولت برای مقابله با کاهش قیمت نفت به 30 دلار برنامه دارد :-t:-SS~X( دلایل کاهش نیافتن نرخ سود

تهران ـ ایرنا ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی از برنامه دولت برای مقابله با کاهش قیمت نفت به 30 دلار خبر داد و گفت: با تکمیل طرح جامع مالیاتی می توانیم وابستگی بودجه دولت به نفت را قطع کنیم.

دلایل کاهش نیافتن نرخ سود
              وزیر اقتصاد درباره دلایل کاهش نیافتن نرخ سود نیز توضیح داد: با وجود کاهش نرخ تورم اما همچنان نرخ سود کاهش نیافته که دلیل آن نیز شرایط بازار منابع و وام دهی است؛ زیرا

نیاز جامعه به نقدینگی بالا رفته و این در حالی است که اقتصاد کشور با تورم، رشد نرخ ارز و تحریم سیستم بانکی روبروست بنابراین در بازار با اضافه تقاضا مواجه ایم، به همین دلیل نمی توانیم نرخ سود را کاهش دهیم.

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

وزارت خارجه درباره لغو پخش مصاحبه ظریف در 90: غیرمسؤولانه بود

صداوسیما جواب دهد

http://www.asriran.com/fa/news/439461
                تا 2 سال پیش تو فامیل های طرف مادری...خانواده ما...با چند تا دیگه جعبه شیطانی داشتیم:D.....الان....کل خاندان زدن تو کار جعبه شیطانی.....قیچی زدن حرفه ایی.........:D
                روز به روز هم دارن مفتضح تر میشن....این بوقچی های دروغ گو:^o
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

جهانگیری خبر داد:احتمال وقوع یک تخلف مالی بزرگ در دولت قبل

معاون اول رییس جمهور از احتمال وقوع تخلف بزرگ مالی در دولت قبل خبر داد و گفت: بر اساس دستور رییس جمهور در حال پیگیری این موضوع هستم.
                  آفتاب :
                  اسحاق جهانگیری معاون اولدر جریان سفر یک روزه به استان هرمزگان (جزیره کیش) در نشست نقش مناطق آزاد اظهار کرد: چندی پیش رییس کل بانک مرکزی طی نامه‌ای به رییس جمهور اعلام کرد که در ماه‌های پایانی سال 89 در یک مرحله مبلغ 41 هزار میلیارد ریال و در یک مرحله 130 هزار میلیارد ریال از منابع بانک مرکزی بنا به دستور مقامی، (برداشت و) به خزانه واریز شده است. این در حالی است که منابع بانک مرکزی متعلق به مردم است و نباید بدون صدور مجوزهای قانونی از آن برداشت شود.

وی ادامه داد: آقای رییس جمهور نیز طی نامه‌ای مسئولیت بررسی این موضوع را به من سپردند و گفتند که بررسی کنم و چنانچه مشخص شد که این نقل و انتقال براساس قانون صورت گرفته است دولت به بانک مرکزی بدهکار می‌شود اما چنانچه پس از پیگیری‌ها مشخص شد که این کار برخلاف قانون صورت گرفته مقام دستوردهنده را به مراجع قضایی و دادگاه معرفی کنم. من نیز بیش از سه ماه است که در حال پیگیری این موضوع هستم.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی جزیره کیش اظهار کرد: کیش جزیره‌ای استثنایی و زیبا با طبیعت و سواحل منحصر به فرد است که چنانچه برخی محدودیت‌های زیست محیطی وجود نداشت امروز از این ساحل درآمدهای میلیاردی حاصل می شد. با این وجود کماکان با برنامه‌ریزی‌های دقیق در آینده کیش می‌تواند به یک قطب مهم گردشگری و تجارت در منطقه تبدیل شود.

جهانگیری همچنین با بیان اینکه نباید نسبت به جزایر خلیج فارس کم توجه باشیم اظهار کرد: یکی از اقدامات بسیار خوبی که در جهت توجه به جزایر مهم خلیج فارس انجام گرفته است تحت حمایت قرار گرفتن این جزایر از سوی مناطق آزاد قشم و کیش است.

وی با بیان اینکه عمران و آبادانی جزایر جنوبی و ورود جمعیت به آن‌ها می تواند به عنوان یک پتانسیل خوب برای مناطق جنوبی مطرح باشد، به اهمیت جزایر جنوبی از لحاظ امنیت اشاره و خاطرنشان کرد: جزایر جنوبی از بعد امنیت ملی حایز اهمیت هستند چرا که دیگران مکررا تلاش می‌کنند تا یک ناو متحرک را به آب‌های خلیج فارس وارد کنند و بگویند که در این خلیج یک ناو دارند این در حالی است که جزایر جنوبی کشور سرمایه‌های بی نظیر امنیتی محسوب می‌شوند و نباید هیچ‌گاه خالی از سکنه باشند. این جزایر سپر اصلی دفاعی کشور هستند و باید حتما در آن‌ها جمعیت و امکانات به اندازه مورد نیاز وجود داشته باشد.

جهانگیری گفت: دولت همواره خود را مسئول اصلی تامین امنیت خلیج فارس دانسته و می‌داند و در آینده نیز از سرمایه‌های این خلیج حفاظت خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به روند تشکیل مناطق آزاد در کشور خاطرنشان کرد: از زمانی که قانون تشکیل مناطق آزاد به سختی در مجلس تصویب شد، همواره سیاست‌ها و تلاش‌ها در این مسیر بود که مناطق آزاد تبدیل به کانون‌های سرمایه گذاری و توسعه صادرات شوند و همگان نیز پیگیر تحقق این امر بوده و هستند.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: منطقه آزاد منطقه‌ای است که در آن برخی از مقررات دست و پاگیر که در کل کشور اعمال می‌شود برای انجام راحت‌تر کارها در این مناطق اعمال نمی‌شود.
                  آخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2015/12/22, 21:21.

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• مصلح
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 123

کلنا عباسک یا زینب(س)
                      سه رزمنده دیگر به شهدای مدافع حرم پیوستند+عکس
                      شهیدان سجاد عفتی، اسماعیل خانزاده و امیر سیاوشی سه رزمنده‌ای بودند که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شدند و در حین مبارزه با تروریست های تکفیری به شهادت رسیدند.

به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، شهیدان سجاد عفتی، اسماعیل خانزاده، امیر سیاوشی سه رزمنده‌ای بودند که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شدند و در حین مبارزه با تروریست های تکفیری به شهادت رسیدند.

شهید خانزاده

شهید سجاد عفتی

شهید امیر سیاوشی

نظر

• Hessam
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 1240

طنز/ درخواست صدواسیما از فردوسی پور برای پخش مصاحبه ظریف لو رفت!
                        طنز و کاریکاتور > طنز - شنیده ها حاکی است با پخش مصاحبه ظریف در برنامه نود بنا به شرایطی موافقت شده است و آن قبول مصاحبه با لیست درخواستی صداوسیما است.

لیست اعلامی صداوسیما به عادل فردوسی پور که قرار است به تفکیک تا پایان سال در برنامه نود با آنها گفتگو شود به شرح زیر لو رفته است:

هنوز از واکنش فردوسی پور به قبول یا رد این افراد خبری منتشر نشده است.

1. علیرضا زاکانی، دبیر کمیسیون دائمی برجام
                        2. دکتر سعید جلیلی، رییس تیم مذاکره کننده در پاک ترین دولت تاریخ ایران و جهان
                        3. خسرو معتضد، مورخ برجسته در تمام ادوار قبل و بعد از انقلاب
                        4. دکتر حسن عباسی، بزرگترین دکترین استراتژیست راهبردگونه قرن
                        5. سردار دکتر قالبیاف، خلبان و هوانورد همیشه در صحنه
                        6. منوچهر متکی، دیپلمات برجسته ایران در نقاط مختلف جهان با ضریب نفوذ بالا در منطقه سنگال و حومه
                        7. کامران دانشجو، مهندس کارکشته در امور مختلف
                        8. حسین شریعتمداری، کارشناس ارشد روابط ملی و فرا ملی
                        9. مهندس علی آبادی، پدر چند زبانه ورزش ایران
                        10. فاطمه رجبی، کارشناس ارشد کشف معجزات قرن بیستم به بعد
                        11. وحید یامین پور، دکترای امور خاص
                        12. محمد علی رامین، کارشناس امور بین الملل و خانواده
                        13. کامران لنکرانی، فوق تخصص حضور در انتخابات
                        14. غلامعلی حداد عادل (برای اخذ فال فوتبال)

شنیده ها حاکی است، در صورت تهیه و پخش 5 گفتگو از لیست فوق، اجازه پخش گفتگو با دکتر ظریف داده خواهد شد. همچنین در لیست اعلامی، قرار شده این سوالات مطرح شود:

* چطور شما در دوران مسئولیت، اینقدر ایران را در دنیا برجسته کردید و آیا مسیر طلایی شما بعدا ادامه یافت؟

* آیا در سالهای اخیر یا نوعی وادادگی و خمودگی در حوزه «دیپلماسی الکی خوش» مواجه نیستیم؟

* چرا مردم اینقدر سرخورده و مایوس شده اند و مثل سالهای قبل خوشحال و مسرور نیستند؟

* آیا سیاسی کاری بیهوده عاملی برای افت فوتبال ما نیست؟

* چطور برجام به رشد فوتبال ما ضربه زد(توضیح دهید با رسم شکل)

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

"میدل ایست آی" سایت تحلیلی مسائل خاورمیانه مطرح کرد

آیا احمدی نژاد قصد بازگشت به قدرت را دارد؟

علاوه بر طرد شدن احمدی نژاد به دلیل شکست او در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی نزد سوی مردم به نظر نمی رسد نخبگان اصولگرا نیز چراغ سبزی به وی برای حضور دوباره در سیاست نشان دهند.

سرویس بین الملل خرداد: این سایت با اشاره به این که هنوز هم انتقادات تندی نسبت به احمدی نژاد در محافل عمومی ایران مطرح می شود می نویسد:"به طور خاص مقام های دولت "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران که هوادار اصلاحات هستند انتقادات خود را مطرح کرده اند. روحانی یک روحانی میانه روست که منتقد سیاست های دولت قبلی بوده است. در این میان اعضای بلندپایه کابینه او نیز درباره نامزدی احتمالی احمدی نژاد نظر داده اند از سوء مدیریت او در حوزه اقتصادی گرفته تا سیاست های غلط در حوزه سیاست خارجی".

میدل ایست آی در ادامه می افزاید:"اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری ایران گفته است که احمدی نژاد 950 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایران در طول هشت سال ریاست جمهوری خود که قیمت جهانی نفت در اوج خود بود را در هرج و مرجی مالی به باد داد و نرخ تورم بر اثر سیاست های غلطش به 41 درصد رسید. او هم چنین افزوده بود که بزرگترین پرونده های فساد مالی در یک قرن گذشته در طول دو دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد روی داده بودند. آقای جهانگیری خاطر نشان کرده بود که در آغاز کار دولت تدبیر و امید، ایران در لبه پرتگاه قرار داشت و دولت روحانی توانست کشور را از سقوط نجات دهد. این اظهارات آتشین سبب شد تا احمدی نژاد علیه جهانگیری شکایت کند. احمدی نژاد جهانگیری را به افترا متهم کرد و خواستار دادخواهی از قوه قضاییه ایران شد".

میدل ایست ای در ادامه اشاره می کند که علاوه بر مسائل مرتبط با اقتصاد، سیاست خارجی احمدی نژاد نیز با انتقادات زیادی همراه بوده است و در این باره می نویسد:"بسیاری بر این باورند که ادامه پیدا کردن تنش بر سر موضوع هسته ای ایران و اعمال تحریم های سخت گیرانه و از دست رفتن فرصت های زیاد برای بهبود روابط با امریکا در دوران احمدی نژاد روی دادند. هم چنین در حوزه روابط با اتحادیه اروپا نیز قطع روابط دیپلماتیک با بریتانیا که به بسته شدن سفارت آن کشور در تهران پس از حمله عناصر خودسر در سال 2011 میلادی را به همراه داشت سبب شد تا از اعتبار ایران نزد افکار عمومی در سطح بین المللی کاسته شود و از ایران چهره ای سازش ناپذیر به جهان عرضه شود. اظهارات دائمی احمدی نژاد درباره اکار هولوکاست سبب شد تا کلیمیان ایران نیز از دست او عصبانی شوند و این عصبانیت غیر کلیمیان را نیز در بر می گرفت".

میدل ایست آی در ادامه اشاره می کند که بسیاری از کسانی که در سال 2005 میلادی به احمدی نژاد به عنوان نماد "اصولگرایی" و تعهد به ارزش ها انقلابی رای دادند در حال حاضر از او دور شده اند و وی را شخصیتی وابسته به "جریان انحرافی" می دانند. آنان می گویند که بین احمدی نژاد سال 2005 و سال 2009 میلادی باید تمایز قائل شد چرا که احمدی نژاد سال 2009 میلادی به ارزش های انقلابی متعهد نمانده بود. محافظه کاران باور دارند که اسفندیار رحیم مشایی از کارکنان و مشاوران ارشد احمدی نژاد در فاصله سال های 2009 تا 2013 میلادی به عنوان نزدیک ترین فرد به او که فرزندش نیز با خانواده احمدی نژاد وصلت کرده است سبب شد تا او از ارزش های اولیه منحرف شود. رحیم مشایی به دلیل اظهارات بحث انگیزش درباره دوستی ایران با "ملت اسرائیل" و هم چنین طرح دیدگاه های آخرالزمانی و طرز فکر خاصش درباره "مکتب ایرانی" و طرح شعارهای ملی گرایانه افراطی معروف شد. مشایی هم چنین به ضدیت با روحانیت ، بدعت گذاری و ارتباط با فراماسون ها از سوی محافظه کاران متهم شده بود".

میدل ایست آی در ادامه می افزاید:"در حال حاضر در نظر بسیاری از مردم در ایران احمدی نژاد یک بازیگر سیاسی غیر دوست داشتنی و تا حد زیادی طرد شده است. او به عنوان چهره ای در نظر گرفته می شود که کاریزمای خود را در اردوگاه محافظه کاران به عنوان یک انقلابی آرمانگرا از دست داده است و در حال حاضر بعید به نظر می رسد که بتواند به اصلاح طلبان نزدیک شود چرا که آنان او را فردی متعصب و رادیکال، افراطی از منظر قرائت و برداشت از دین و عضوی از جناح راست افراطی قلمداد می کنند که ویرانی اقتصادی و شکست های پیاپی در سیاست خارجی به همراه داشته است. با این حال، به نظر می رسد که شهردار پیشین درصدد برنامه ریزی برای تجدید حیات قدرت سیاسی خود و تبدیل شدن دوباره به رییس جمهوری ایران است".

"میدل ایست آی" در ادامه از سکوت ماه های اخیر احمدی نژاد تحت عنوان "خواب زمستانی" او پس از انتخابات ریاست جمهوری 2014 میلادی که منجر به قدرت گیری یک دیپلمات پیشین میانه رو شد که توانست به بن بست هسته ای پایان دهد احمدی نژاد بار دیگر خواستار ترمیم چهره عمومی خود در چشم میلیون ها ایرانی از طریق ژست های عوام فریبانه است احمدی نژاد یک سایت خبری جامع به زبان فارسی راه اندازی کرده است که در آن فهرستی طولانی از "پیشرفت" های دوران خود به عنوان رییس جمهوری پیشین ایران را از طریق نمودارها، تصاویر و آمار بصری ارائه کرده است. هم چنین مجموعه ای از مقالات ، گزارش ها و تصاویر او از حضورش در میان حامیانش منتشر شده اند. سایت های دیگری نیز هستند که مسئولیت جلب طرفداران و حامیان او را برعهده دارند اقداماتی که به نظر می رسد برای بسیح احتمالی نیروهای حامی او در اینده باشد".

میدل ایست ای در ادامه اشاره می کند که احمدی نژاد در ماه های اخیر از هر فرصتی استفاده کرده تا در جمع هوادارانی که برایش باقی مانده اند سخنرانی کند. این سایت اشاره می کند که قابل درک است که او این کارها را برای آغاز غیر رسمی کارزار انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 میلادی انجام می دهد.

این سایت اشاره می کند که احمدی نژاد ظاهرا مجوز رسمی از دولت برای تظاهرات و تجمع عمومی دریافت نکرده است. این در حالیست که در ایران برای برگزاری تجمعات عمومی از جمله سخنرانی و تظاهرات نیاز به تایید و کسب مجوز از سوی مقام های رسمی و نهادهای ذیربط وجود دارد در غیر این صورت دولت می تواند به عنوان مجری قانون به لغو تجمع و سخنرانی مبادرت ورزد.

میدل ایست ای در ادامه اشاره می کند که احمدی نزاد در حالی آزادانه سخنرانی می کند که در ماه های اخیر چندین سخنرانی چهره های اصلاح طلب، اسانید دانشگاه، حامیان فکری روحانی و حتی اصولگرایان میانه رو چون علی مطهری لغو و یا از سوی نیروهای خودسر خشونت طلب دچار اختلال شده اند.

میدل ایست ای در ادامه اشاره می کند که احمدی نژاد اکنون تریبون های قبلی خودرا از دست داده و در این باره می نویسد:"او پیش تر در جمع عمومی سازمان ملل از مدیریت جهانی و برنامه های خود می گفت. با شبکه های مختلف رادیویی و تلویزیونی مصاحبه می کرد، حملات لفظی را علیه رهبران امریکا و دولت های اروپایی سازماندهی می کرد و نامه های تندی را به نیکلا سارکوزی و جورج دابلیو بوش روسای جمهوری فرانسه و امریکا نوشت و دائما خود را در مقابل دید عکاسان در کنفرانس های بین المللی قرار می داد".

میدل ایست آی در پایان اشاره می کند که اکنون بسیاری از نزدیکان احمدی نژاد به اتهام فساد و احتلاس مالی در زندان به سر می برند یا پرونده حقوقی آن ها توسط دستگاه قضایی در حال بررسی است موضوعی که می تواند بر رد صلاحیت احتمالی او توسط شورای نگهبان تاثیرگذار باشد. میدل ایست ای در پایان پیش بینی می کند:"در غیر این صورت و عدم تایید صلاحیت او این می تواند به معنی شکست حیات سیاسی احمدی نژاد و به پایان رسیدن حضور او در سیاست برای همیشه باشد. بعید به نظر می رسد که مقام های عالیرتبه ایران نیز بخواهند به احمدی نژاد برای حضور دوباره در سیاست چراغ سبز دهند آنان به خوبی می دانند که سیاست های افراطی رییس جمهوری پیشین سبب خواهد شد تا کشور در یک گرداب جدید و عمیق فرو رود که بیرون آمدن از آن دشوار و پرهزینه خواهد بود و احتمالا به غرق کامل خواهد انجامید".

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

وزیر اقتصاد:کاهش نرخ سود بانکی در شرایط فعلی منتفی است

وزیر اقتصاد با بیان اینكه در شرایط فعلی نمی توانیم نرخ سود بانکی را کاهش دهیم گفت: دلیل آن شرایط بازار منابع و وام دهی است؛ زیرا نیاز جامعه به نقدینگی بالا رفته و این در حالی است که اقتصاد کشور با تورم، رشد نرخ ارز و تحریم بانکی روبروست.......
                            .........

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

دولت تدبیر و امید اگر کننده کار و مرد عمل می باشد اول وضغ اقتصاد کشور خودش را درست کند باد هوا تحویل دادن روحانی به معاون اولش هم سرایت کرده !!! به هیچ وجه در باغ نیستند ببینید اقتصاد کشور در چه رکودی به سر می برد بعد می اید برای دیگران نقشه راه نشان می دهند واقعا که چه روی دارند اینقدر پر رو تمام صنایع ها دارند ورشکسته میشند بعد اقا حرفهای خیال پردازی می زند

تاریخ خبر: 02/10/1394 | ساعت: 0:10|

جهانگیری:ایران درآینده می تواند بخشی ازاقتصاد دنیارا به حرکت درآورد:^o:-t=)):-@

کیش – ایرنا – معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه ایران در آینده می تواند بخشی از اقتصاد دنیا را به حرکت درآورد گفت: امروز شرایط خوبی حاکم شده و دنیا به دنبال کانون هایی است که شرایط توسعه در آن وجود داشته باشد.

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

تاریخ خبر: 01/10/1394 | ساعت: 19:19|

کرباسیان اعلام کرد؛

واردات 2.7 تن فولاد با وجود انبار شدن سه میلیون تن تولید داخل

تهران - ایرنا - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با وجود انبار شدن سه تن از تولیدات امسال واحدهای فولادسازی کشور، آمار گمرک نشان می دهد تاکنون حدود 2.7 میلیون تن فولاد وارد کشور شده است.

جهانگیری:ایران درآینده می تواند بخشی ازاقتصاد دنیارا به حرکت درآورد

نظر

در حال کار...
                                X