اخبار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Alain Delon
    Banned
    • Dec 2014
    • 628

    #44176
    پاسخ : اخبار
    روزهای خوب فولاد صادراتی ایران

    سه شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۰۹

    #فولاد افزایش تعداد شرکتهای سودده فولادی چین از رقم 5% سال 2015 به 85% در سه ماه سوم 2017! ... سیاست کاهش ظرفیت مازاد تولید فولاد چین در حال پاسخگویی است

    چین در فصل زمستان 2017 با اعمال محدودیت تولید 30% الی 50% در 28 شهر تولید کننده فولاد، قصد دارد تا به نحو مطلوب آلودگی هوا را بهبود بخشد... بررسی ها نشان میدهد که اعمال این محدودیت حداقل 33 میلیون تن از تولید فولاد چین خواهد کاست!

    چین قرار است با هدف مدیریت مازاد ظرفیت فولاد، 140 میلیون تن ظرفیت را طی 5 سال تعطیل کند... هدف سال 2016 کاهش 45 میلیون تنی ظرفیت بود که عملکرد آن به 65 میلیون تن رسید... هدف امسال نیز 50 میلیون تن بوده که طبق گزارش NDRC تا ماه MAY حدود 42 میلیون تن آن محقق شده است

    به ظرفیتهای فوق بایستی 120 میلیون تن ظرفیت غیر قانونی و یا کوره القایی را بایستی افزود که در سال جاری تعطیل شده است (NDRC)

    فولاد روزهای خوبی پیش رو دارد ............صباغ : سایت کامودیتی . گزارشات تحلیلی زنجیره معدن، صنایع معدنی و انرژی کشور با نگاه ویژه به تحولات بین الملل

    نظر

    • Alain Delon
      Banned
      • Dec 2014
      • 628

      #44177
      پاسخ : اخبار

      افزایش قیمت فولاد
      بزرگترین خاموشی کوره‌های فولادسازی در کل تاریخ/ محدودیت‌های عملیاتی برای جلوگیری از آلودگی هوا یک چهارم کل ظرفیت تولید فولاد چین را در فصل زمستان خاموش خواهد کرد.

      نظر

      • احمدخان
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2032

        #44178
        پاسخ : اخبار

        هیأت 70 نفره اتحادیه اروپا شنبه به تهران می‌آید هیأت 70 نفره متشکل از مقامات عالی‌رتبه اروپا و فعالان اقتصادی اروپایی شنبه در تهران حضور می‌یابند.به گزارش فارس، یک هیأت 70 نفره از اتحادیه اروپا که 25 نفر از آنها اعضای عالی رتبه اروپا هستند به همراه فعالان اقتصادی، شنبه به تهران می‌آید.این افراد با هدف بررسی ظرفیت‌های موجود در ایران برای افزایش سطح همکاری‌های تجاری به ویژه در بخش محصولات کشاورزی حضور می‌یابند که در صورت مثبت بودن نتیجه امکان تأسیس دفتر اتحادیه اروپا در ایران وجود دارد. هم‌اکنون برای صادرات محصولات کشاورزیبه اروپا موانعی وجود دارد که در صورت تأسیس دفتر صادرات به این قاره تسهیل یافته و سرعت می‌گیرد.

        نظر

        • احمدخان
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2032

          #44179
          پاسخ : اخبار

          ‌یک مقام رسمی سازمان بورس اعلام کرد؛
          ?۵۰ درصد معاملات خارجی #بازار_سرمایه ایران در اختیار #آلمانی_ها

          ۵۰ درصد معاملات سرمایه گذاران خارجی در #بازار_سرمایه ایران به معامله گران آلمانی اختصاص دارد و تا امروز بیش از هزار کد معاملاتی برای خارجی ها صادر شده است.

          نظر

          • Lincer
            عضو جدید
            • Feb 2016
            • 1

            #44180
            پاسخ : اخبار

            به گزارش پارس نیوز، محرومیت شجاع خلیل‌زاده از بازی حساس هفته دوازدهم مقابل پدیده باعث خواهد شد تا سرانجام زوج سیدجلال حسینی و محمد انصاری در این بازی شکل بگیرد.در فصل جدید و با اضافه شدن شجاع، این بازیکن در کنار انصاری، ماهینی و اخیرا سیدجلال بازی کرده اما تا کنون زوج اصلی خط دفاع فصل قبل تشکیل نشده‌اند. انصاری و سیدجلال که فصل قبل نمایشی فوق‌العاده کنار هم در قلب دفاع پرسپولیس داشتند، آخرین بار در بازی برگشت با لخویا در تاریخ 10 خرداد در قطر به مصاف هم رفتند و از آنجایی که دیدار با پدیده روز 29 آبان برگزار می‌شود، 173 روز با آخرین بازی این زوج کنار هم فاصله می‌افتد.در این فصل و در بازی‌هایی که سیدجلال به میدان رفت، انصاری به دفاع چپ رفته است. این اتفاق بار اول در دیدار با سیاه جامگان رخ داد اما از بازی برگشت با الهلال به بعد در دیدار با نفتتهران(حذفی)، استقلال و سایپا که سیدجلال در ترکیب اصلی بود، انصاری به دفاع چپ رفته است.

            آبگیر فرش | دستگاه قالیشویی

            نظر

            • احمدخان
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2032

              #44181
              پاسخ : اخبار

              ?خبر مهم و تاثیر گذار بر بورس
              ⭕️ سناتور ارشد آمریکایی، طرح تغییر شرایط برجام را موقتاً کنار گذاشت

              «باب کورکر»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا پیش‌نویس طرحی که خواستار ملزم کردن ایران به شرایط جدید در توافق هسته‌ای برجام است را موقتاً کنار گذاشت.

              باب کورکر پیش‌نویس این طرح را با همکاری دیگر نماینده سنا، «تام کاتن»، با هدف برآورده کردن مطالبات «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای «اصلاح نقائص برجام» تهیه کرده بود.

              روزنامه جروزالم‌پست روز پنجشنبه گزارش داده باب کورکر با اذعان به اینکه طرح مورد نظر از ۵۰ رأی لازم برای تصویب در مجلس سنا برخوردار نیست، آن را کنار گذاشته است.

              مطابق این گزارش، رئیس کمیته روابط خارجی سنا گفته به همکاری‌های خود با اعضای هم‌حزبی خود، دموکرات‌ها، دولت ترامپ و سفیران کشورهای اروپایی برای تهیه پیش‌نویس طرحی دیگر همکاری می‌کند.

              نظر

              • Alain Delon
                Banned
                • Dec 2014
                • 628

                #44182
                پاسخ : اخبار

                #فولاد↖️ شروع یک روز قدرتمند دیگر ....
                قیمت بیلت تانگشان در معاملات نقدی صبح روز جمعه 10 نوامبر یک صعود 7.5$+ دیگر نمود! در بورس شانگهای نیز میلگرد 1%+ رشد داشته و تقاضا قوی میباشد

                نظر

                • اروین
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 422

                  #44183
                  پاسخ : اخبار

                  ظریف: شرط بندی روی انتخاب‌های غلط تنها به بحران‌های بیش‌تر دامن می‌زند

                  وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات اخیر در رابطه با تصمیم سعد حریری نخست‌وزیر لبنان مبنی بر اعلام استعفای یک‌جانبه و غیرمترقبه در عربستان سعودی گفت که انتخاب‌های غلط به بحران‌های بیش‌تر دامن می‌زند و تنها به پشیمانی می‌انجامد
                  به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف در توییتی نوشت: یک فرد با تجربه‌تر ممکن بود متوجه شود که شرط‌بندی بالاتر روی انتخاب‌های غلط با دامن زدن به بحران‌های بیش‌تر عاقلانه نیست و تنها می‌تواند به پشیمانی بیانجامد.
                  ظریف در این توییت خود اسامی را با هشتگ مورد اشاره قرار داده است: #صدام #طالبان #زرقاوی #داعش و اکنون #یمن #قطر #لبنان.

                  نظر

                  • اروین
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 422

                    #44184
                    پاسخ : اخبار

                    عضو هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با تاکید بر اینکه گسل مسبب زلزله یکشنبه شب مرز ایران و عراق مشخص نیست، گفت: این زلزله را حدود ۱۵۰ میلیون نفر در ایران و عراق و در هر دو پایتخت احساس کردند.
                    دکتر مهدی زارع در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به زلزله امشب سلیمانیه عراق، گفت: این زلزله در ساعت ۲۱ و ۴۸ دقیقه امشب یکشنبه ۲۱ آبان ماه در ۳۰ کیلومتری شمال غرب سرپل ذهاب و ۳۲ کیلومتری جنوب غرب حلبچه رخ داده است.

                    وی با بیان اینکه این زلزله در ناحیه مرزی ایران و عراق رخ داده است، اظهار کرد: کانون این زلزله در مرز ایران و عراق و در داخل خاک عراق واقع شده است.



                    در گزارش وزارت موقعیت های اضطراری ارمنستان گفته شده است: ساعت 22 و 18 دقیقه روز 12 ماه نوامبر (امروز یکشنبه) شبکه ملی لرزه نگاری وزارت موقعیت های اضطراری ارمنستان، زمین لرزه ای به قدرت 7.3 درجه در مرز ایران و عراق در 33 کیلومتری شمال شهر سرپل ذهاب استان کرمانشاه ایران ثبت کرد.
                    کانون این زمین لرزه 20 کیلومتر زیر زمین بود و قدرت آن در مرکز زلزله به 7.3 درجه می رسید در مناطق مرکزی و جنوب ارمنستان زمین لرزه به قدرت 3 درجه احساس شد.
                    اسپوتنیک نوشت: مرکز زلزله نگاری اروپا (EMSC) اعلام کرد که زمین لرزه 7.3 درجه قدرت داشت و در 204 کیلومتری شمال شرق بغداد پایتخت عراق و 104 کیلومتری شهر کرمانشانه ایران ثبت شده است.
                    در چند استان عراق خرابی هایی بر اثر زلزله به بار آمده است.

                    نظر

                    • ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2579

                      #44185
                      پاسخ : اخبار

                      #فولاد
                      خواب زمستانی صنعت فولاد چین به زودی آغاز می شود. رشد و افزایش 150 یوانی بیلت فولاد در یک روز به دلیل آغاز محدودیت 50درصدی در تولید.
                      از فردا چهارشنبه 50 درصد ظرفیت تولید کارخانجات فولادسازی چین به علت کاهش آلودگی هوا و تعطیلی کارخانجات فرسوده و قدیمی تعطیل میشوند.
                      ✅توليد #فولاد چين در ماه اكتبر به 72/36ميليون تن رسيد که موجب افزایش قیمت فولاد شد.
                      با توجه به سیاست محدودیت خروجی برنامه از فردا #چهارشنبه به طور کامل اجرا خواهد شد، فولاد سازان همچنان به محدود کردن تولید، اضافه کردن فشار به تقاضای مواد اولیه، ادامه می دهند.
                      # کاوه
                      فولاد کاوه شرکتی 100 % صادراتی در تولید شمش بیلت صادراتی و آهن اسفنجی.

                      نظر

                      • ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

                        #44186
                        پاسخ : اخبار

                        در پاسخ به تذکر سالک چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۲

                        مطهری: برخورد با «مکرون» منوط به تصمیم مقامات عالی کشور است


                        نماینده مردم اصفهان در مجلس خواستار برخورد با رییس‌جمهور فرانسه در سفر به ایران شد و نایب رییس مجلس هم برخورد با مکرون در سفر به ایران را منوط به تصمیم مقامات عالی کشور دانست.
                        به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام احمد سالک در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس، با استناد به اصول اصل ۳ و ۴۳ قانون اساسی خطاب به رییس جمهور، گفت: مطلع

                        شدم رییس جمهور فرانسه به ایران می‌آید، باید بدانیم که جنایات فرانسه در جنگ تحمیلی بر کسی پوشیده نیست. چرا با وجود دخالت رییس جمهور فرانسه در امور داخلی ایران و اظهارنظر

                        درباره صنعت موشکی، عذرخواهی نمی‌کند؟



                        نایب رییس فراکسیون روحانیت مجلس ادامه داد: اجازه ورود به ایشان را ندهید چون برای لابی و واسطه‌گری می‌آید تا برجام دو یعنی مباحث موشکی را با واسطه بین ایران و آمریکا حل و فصل

                        کند.
                        از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.
                        /:.yead.:/


                        وی مدعی شکل‌گیری فتنه نرم با کلیدواژه «نفت» شد و افزود: منظور نفت سیاه نیست، بلکه هدف از بین بردن اسلام و انقلاب است. «ن» نفت یعنی تلاش جریان‌های داخلی و خارجی برای

                        ناکارآمد نشان دادن نظام، «ف» یعنی فساد اداری، اقتصادی و سیاسی است و «ت» نفت یعنی تفرقه‌ها و اختلافات قومی و مذهبی است. به نیروهای انقلابی و همه ملت هشدار می‌دهم که

                        حواسشان هم در برخورد با رییس‌جمهور فرانسه و هم در مبارزه با فتنه نرم نفت جمع باشد.


                        مطهری در پاسخ به اخطار سالک، گفت: رییس جمهور فرانسه طی دو ماه آینده به ایران می آید و مقامات عالی کشور باید درخصوص برخورد با رییس‌جمهور فرانسه در سفر به ایران تصمیم گیری کنند.
                        آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/11/15, 13:06.
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                        نظر

                        • ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

                          #44187
                          پاسخ : اخبار

                          در حرم حضرت عبدالعظیم: 1396/824

                          ۳ یار نزدیک احمدی نژاد بست نشتند و بیانه دادند

                          بقایی، جوانفکر و جزء خراسانی از یاران احمدی نژاد با بست نشستن در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی، بازی جدید سیاسی را آغاز کردند.

                          به گزارش پایگاه خبری بورس پرس به نقل از دولت بهار، حمید بقایی، علی اکبر جوانفکر و حبیب الله جزء خراسانی از یاران احمدی نژاد با بست نشستن در حرم حضرت

                          عبدالعظیم حسنی،بازی جدید سیاسی را آغاز کردند.


                          در اطلاعیه بست نشینی بقایی،جوانفکر و جزء خراسانی آمده است:

                          سلام بر ملت عزیز و شریف ایران و همه آزادیخواهان، عدالت طلبان و موحدان جهان

                          از سال ۱۳۹۰ که آمریکا ، انگلیس و رژیم صهیونیستی برای پیشبرد سیاست های استکباری و سلطه طلبانه خود در منطقه و از جمله در ایران تصمیم به زدن دولت خدمتگزار

                          احمدی نژاد گرفتند، متاسفانه برخی عناصر کوته بین و خودخواه نیز در نقشه دشمن عمل کردند و با استفاده از تریبون ها و رسانه های گوناگون سیل اتهامات و افتراها را علیه

                          فرزندان پاک ملت به راه انداختند.

                          شماری از فرزندان ملت در دولت دهم به بهانه های واهی و ساختگی ، تحت شدیدترین فشارهای قضایی قرار گرفتند که با صدور احکام ظالمانه، آنها را محبوس و از چرخه

                          خدمت رسانی به مردم خارج کردند.

                          متاسفانه این فشارها و رفتارهای ظالمانه از سوی دستگاه قضایی طی سال های پس از اتمام کار دولت قبل نیز با پرونده سازی های مبتنی بر اتهامات دروغین و بی

                          پایه و اساس همچنان ادامه دارد که بازداشت های طولانی مدت و غیرقانونی در زندان انفرادی ، صدها ساعت بازجویی های فشرده و بی منطق با هدف اخذ اقرار به دروغ ،

                          احضاریه های پی درپی برای بستن دهانها و شکستن قلمها ، تشکیل دادگاه های فرمایشی و محکومیت های ظالمانه از آن جمله است.

                          پیگیری های قانونی و مستدل و اعتراضات مکرر و حقوقی ما تا کنون راه به جایی نبرده است. بر خلاف نظر رهبری انقلاب، تحت فشار قرار دادن و محدود کردن ما و اعمال

                          تصمیمات از قبل گرفته شده تحت عنوان رسیدگی قضایی آشکار است. برای شکایت از اقدامات خلاف قانون مقامات قضایی، مرجعی جز خودشان وجود ندارد و مع الاسف شکایات

                          ما در این مسیر نیز مورد رسیدگی قرار نگرفته است. متاسفانه این شیوه برخورد با عموم مردم است و اکثریت قاطع مردم از عملکرد دستگاه قضایی به شدت ناراضی هستند و

                          راهی برای ابراز این نارضایتی و شکایت و احقاق حقوق خود نمی یابند بنابراین ما ضمن ابراز همدردی با همه کسانی که در این دستگاه مورد ظلم قرار گرفته اند، راهی جز التجاء و پناه بردن به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و

                          استمداد از آنان و فرزندانشان برای رهایی از این ظلم آشکار در برابر خود نمی یابیم. به همین دلیل از امروز(24 آبان سال ۹۶) به سنت آشنای بست نشینی ، به آستان مقدس

                          حضرت عبدالعظیم الحسنی پناه می بریم. امید است که این توسل و استمداد موجب بیداری و تنبه کسانی شود که با احساس قدرت مطلق ، حقوق مردم را آشکارا تضیع می

                          کنند.

                          انتهای پیام
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

                            #44188
                            پاسخ : اخبار

                            همتی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

                            اگر یک مورد فرو ریختن اسکلت مسکن مهر هست نشان بدهید

                            فروریختن‌ها در نازک‌کاری بوده که به دولت یازدهم مربوط است



                            مقداد همتی درباره جوسازی های اخیر درباره طرح مسکن مهر گفت: اگر یک مورد از فرو ریختن اسکلت مسکن مهر هست نشان بدهید.

                            مقداد همتی مشاور وزیر مسکن دولت نهم و دهم در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره استحکام مسکن مهر در زلزله کرمانشاه، گفت: اگر یک مورد فروریختن اسکلت مسکن مهر هست، نشان بدهید. مسکن‌های مهر کرمانشاه سال 94 افتتاح شده، یعنی در طول دولت یازدهم سفت کاری و نازک کاری انجام شده، سازه و اسکلت کاملا سالم است.

                            همتی ادامه داد: آن چه که فروریخته، نازک کاری ساختمان بوده، آنهم ساختمان‌هایی که در دولت یازدهم بوده فروربخته است.

                            مشاور وزیر راه دولت قبل در ادامه گفت: این هم منجر به مشکل مسکن مهر نیست، چون ریشتر بالایی بوده حدود 7.3 و لاجرم این اتفاق در ساختمان‌های بلند مرتبه اتفاق می افتد و طبیعی است.

                            همتی با بیان اینکه بحث کردن عوامانه با مباحث مهندسی متفاوت است، تصریح کرد: در زلزله بالای 6 ریشتر خسارت‌های غیر سازه‌ای طبیعی است یعنی همین که سازه سالم بماند، کافی است.

                            مقداد همتی اضافه کرد: اگر ساختمانی کامل فروریخته است، باید مهندس ناظر را توبیخ گرفت و اگر سازه سالم بماند، مهندس ناظر وظیفه‌اش را درست انجام داده است.

                            پیش بینی قیمت مسکن در آینده

                            مقداد همتی درباره پیش بینی قیمت مسکن در آینده گفت: نرخ ارز روی قیمت مسکن تأثیر مستقیم دارد؛ به طوری که اگر قیمت ارز را دولت ثابت نگه دارد تغییر چندانی در قیمت مسکن اتفاق نمی‌افتد و اگر نرخ ارز افزایش پیدا کند عوامل جانبی هم‌افزایی می کند با قیمت ارز و قیمت مسکن بالا می کشد.

                            همتی در پایان گفت: ما همچنان در دوره رکود تورمی به سر می‌بریم در عین اینکه رکود هست، قیمت گران است. افزایش عرضه برای تأمین نیاز واقعی بازار مسکن است. می گویند 2 میلیون خانه آماده خالی داریم ولی این 2 میلیون در حد نیاز بازار نیست، یا خانه‌های لوکس هستند که اگر فروش هم نروند مالکشان ضرر نمی‌کند و باز هم خالی می‌مانند یا جوابگوی تقاضای واقعی بازار برای خانه دار شدن مستأجران نیست.

                            نظر

                            • احمدخان
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2032

                              #44189
                              پاسخ : اخبار

                              بله .از دولت احمدی نژاد شروع شد تا روحانی ادامه داشته یعنی پیمانکار و همه قسمت از مال دوره دهم بوده عوض که نشده .

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #44190
                                پاسخ : اخبار
                                نامه تکان‌دهنده یک دختر به ظریف + پاسخ ظریف



                                «یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم...»



                                به گزارش ایسنا، در بخش‌هایی از متنی که بهارنیوز منتشر کرده آمده است: پست زیر مطلب قابل تامل و البته تکان‌دهنده‌ای است که توسط یک دختر جوان ایرانی در فیسبوک دکتر ظریف وزیر خارجه کشورمان منتشر شده است.



                                «وقتتون بخیر

                                امیدوارم حالتون بهتر شده باشه

                                من یه دختر 26 ساله ایرانی ساکن ایرانم (ببخشید که نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم) امیدوارم کامنت منو کامل بخونید.

                                من متاهلم، سه ساله که عقد کردم اما به خاطر مشکلات مالی نمی‌تونیم عروسی کنیم، شوهرم دانشجوی دکتراست و کار پیدا نمی‌کنه ...بی‌پولی و بیکاری دمار از روزگار ما در آورده، پدرم یه بازنشسته ست و از پس خرید جهزیه بر نمیاد.



                                من اخیرا کارشناسی ارشد نوبت روزانه قبول شدم، یکی از دانشگاه‌های عالی تهران، یکی از بهترین رشته‌ها، هفته‌ای 3 روز میام تهران. شاید باورتون نشه اما من از پس کرایه اتوبوسم به تهران بر نمیام ...من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن برای غذا و کرایه و ... هزینه کنم... شوهرم توان حمایت منو نداره و از پدرم هم نمی‌تونم پول بگیرم، وام دانشجویی هم که به جایی نمی‌رسه و هنوز ندادن ... بارها به انصراف از تحصیل فکر کردم اما بغض گلومو می‌گیره، چون من برای قبولی خیلی زحمت کشیدم...



                                نمیدونم شما بچه دارین یا نه، نمیدونم خودتون و بچه‌هاتون چطور درس خوندین اما همه امکانات خودتونو بذارید کنار و درس خوندن تو بدترین شرایطو تصور کنید. مدام فکر می‌کنم اینایی که میرن دانشگاه بین‌الملل چقدر پول دارن؟؟؟ چطوری من نمی‌تونم هفته‌ای 40 هزارتومن پول بدم برای درس و اونا .... دیگه دارم افسرده می‌شم...



                                همین برنامه رو برای جهیزیه هم دارم...همیشه عقد کردن برای دخترا یعنی مهمونی، گردش، خوشی، خرج کردن، مسافرت... منم نوعروسم، اما از این زندگی فقط یه چیز بهم رسیده ، اونم حسرته...من نمی‌خوام بهم بگین " متاسفم". من خودمو معرفی نکردم چون ترحم کسی رو نمی‌خوام. من فقط حقمو می‌خوام...



                                من ایرانی‌ام، چرا تو مملکت خودم، جایی که کل طایفه‌ام بخاطرش شهید و جانباز دادن رفاه ندارم؟؟؟ چرا بیکارم؟؟؟ چرا تغذیه خوب ندارم؟؟؟ چرا بی‌پولم؟؟؟ چرا با این معدل و این رزومه باهام مثل یه تفاله برخورد می‌شه؟؟؟ این انرژی هسته‌ای کو؟ کجاست؟ چیش به من رسیده؟ منو تو انرژی اتمی استخدام می‌کنن؟؟؟ یا شوهر استعداد درخشانمو؟؟؟ قبضامون که مدام گرونتر و زیادتر می‌شه، تابستونا که برق مدام قطعه، پس کو تامین انرژی؟؟؟؟ حتی اگه واسه آینده کشورم خوبه چرا ما باید قربانی بشیم ؟؟؟ چرا آبادی‌های نسل بعد رو خاکستر ما باشه؟



                                مگه ما چه گناهی کردیم؟؟؟چرا مملکت من راحت از دزدی 3 هزار میلیارد تومنی می‌گذره ولی 24 ساعت بنده به دو ریال یارانه‌ی مردم؟؟؟ یارانه‌ای که بودنش برای آدمایی مثل من معنی حفظ آبرو رو داره. تو این وضع گرونی...



                                نمی‌دونید این آخری شده رویای من... من نمی‌دونم مشکل کمر شما چیه ولی درد شما رو خوب می‌فهمم. درد از کمر شروع میشه تا مچ پا میاد... انگار یه رشته داغ تو پای آدمه که کشیده میشه. من نمی‌تونستم برم دکتر اما علائم و دردامو تو اینترنت سرچ کردم و فهمیدم چه بیماری دارم. نه میشه ایستاد، نه میشه نشست، نه میشه خوابید... من اینجا به درد تسلیم میشم ... من می‌میرم از درد اما نمی‌تونم برم دکتر ،نمی‌تونم ام آر آی بگیرم. چون بیمه ندارم، چون پول ندارم، هزینه‌های درمان سرسام‌آوره، سلامتی شده به قیمت خون آدم...



                                خوش بحال شما که برای دردتون طبیب دارید (البته هرچی که دارید حلال و خوشتون. خدا به روزیتون برکت بده. انشاءالله که حالتونم خوب بشه.)، من از ترس اینکه شوهر و پدرم شرمندم نشن به کسی نمیگم چقدر درد می‌کشم... می‌بینید ... فرق من و شما همینه... زندگی من به یه تاره مو بنده ولی شما مسئولین زندگی آروم و قشنگتونو بی‌استرس ادامه میدین. واسه همینه که شما با خیال راحت خبر از مذاکرات بعدی میدید و من اشک تو چشام حلقه می‌زنه که ای خداااااا پس کی تموم می‌شه؟؟؟

                                همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده‌اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ می‌کنند.



                                کاری کنید که تحریما تموم بشه، یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم. کاری کنید که منه بچه درس‌خون، منی که تو زندگیم فقط تلاش کردم، صبر کردم و پامو کج نذاشتم، بخاطر فشار اقتصادی تو این سن و سال این همه مریضی عصبی نداشته باشم و فکرم مدام پی انصراف از تحصیل نباشه، یه کاری کنید جوونا راحت ازدواج کنن اینطوری فسادم کم میشه. فقط یکم سریع تر ... میترسم آخرش به عمر ما قد نده.

                                تو رو خدا... دیگه بسه تحریم...یکی می‌گفت باید قبر دهه شصتیا رو گودتر بکنند چون آرزوهای زیادی دارن که باید با خودشون به گور ببرن...»



                                به گزارش ایسنا،‌ پارسینه پاسخ ظریف را به این شرح منتشر کرده است: سلام دخترم. می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود.



                                باور کنید که در هر لحظه از کار اداری و مذاکرات، خودم را وام دار و مدیون تک تک شما می دانم و امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردارم. به یاری خدا و به پشتیبانی شما، این کار را با صبر و با حفظ حقوق کشور انجام خواهیم داد.



                                اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X