پتروشيمي فارابي ( شفارا )
Collapse
X
-
پاسخ : پتروشيمي فارابي ( شفارا )
به نظر بازیگرش خارج شده
حالا اگر شنبه صف فروش جمع بشه و یه بازیگر جدید پیدا بشه خوبه
مگر نه سهم بعد از رشد 150 درصدی میره قاطی باقالی هاخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبه نظر بازیگرش خارج شده
حالا اگر شنبه صف فروش جمع بشه و یه بازیگر جدید پیدا بشه خوبه
مگر نه سهم بعد از رشد 150 درصدی میره قاطی باقالی ها
نظر
-
در اصل توسط trojan پست شده است View Postمعاملات 10 روز گذشته نشون ميده سهم هنوز بازيگر داره و رالي جديدي شروع خواهد شد . فعلا دارن سهم رو جمع مي كنند و كف سازي خوبي بالاي 320 تومن در جريان هست . بعيد مي دونم قيمت به 300 نزديك بشه و شخصا بدون توجه به نوسانات كوتاه مدتي با حد ضرر 300 سهامداري مي كنم . توي رالي قبلي حضور داشتم ولي متاسفانه به قدري قدرتمند بود كه نتونستم حتي يك سهم اضافه كنم .
نظر
-
در اصل توسط trojan پست شده است View Postشفارا امروز داره از سقف قبلي عبور ميكنه . انتظار داشتم مدت طولاني تري رو صرف نفس گيري و اصلاح كنه . به هر حال دو سه كندل بعدي نشان خواهد داد كه سمت و سوي سهم چگونه است . فعلا با سهم هستم
ببنیم دوام میاره یا نهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
داره حجم میخوره
و باید حجم بخوره تا عیار سهم مشخص بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز دیگه باید گفت سقف 370 شکسته و هدف بزرگ سهم در محدود 800 محقق میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز دیگه باید گفت سقف 370 شکسته و هدف بزرگ سهم در محدود 800 محقق میشه
دقیق مثل وقتی که از 180 تا 350 را یک نفس بالا آمدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تپکو چند روز دیگه گپ افزایش سرمایه خودش پر میکنه
شفارا هم داره همین راه میره فقط فرقش اینه که هنوز اول راه بزرگهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
عیار سهام خوب در بازار منفی مشخص میشه یعنی همین که بتونه در بازار منفی مجدد در صف خرید قفل بشه
زیر 800 نفروشید
تمام.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
اون دوست عزیزی که فکر میکنه چون بازار همه اش مثبت 5 است با شفارا مثبت 3 داره از رشد بازار جا میمونه
توجه داشته باشه مثبتهای 5 درصد در بازار مداوم نیست و کمتر سهمی هست که بتونه دو هفته را پشت هم مثبت 5 بزنه
در عوض سهام 3 درصدی و 2 درصدی بدون استرس هر روز مثبت و صف خرید میشن و در نهایت که حساب کنید سود ماندن در این سهام به مراتب بیشتر از بازار 5 درصدی استآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/02/23, 10:47.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاون دوست عزیزی که فکر میکنه چون بازار همه اش مثبت 5 است با شفارا مثبت 3 داره از رشد بازار جا میمونه
توجه داشته باشه مثبتهای 5 درصد در بازار مداوم نیست و کمتر سهمی هست که بتونه دو هفته را پشت هم مثبت 5 بزنه
در عوض سهام 3 درصدی و 2 درصدی بدون استرس هر روز مثبت و صف خرید میشن و در نهایت که حساب کنید سود ماندن در این سهام به مراتب بیشتر از بازار 5 درصدی است
شفارا در ابتدای حرکت شارپ با روزی 3 درصد خیلی بهتر از سهمی است 5 درصدی که هر روز اذیت کنه و یه روز منفی یه روز مثبت باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شفارا محصولات خاصی تولید میکنه و تمام خوراکش از داخل تولید میشه
شرکت تقریبا با 10 درصد ظرفیت تولید میکنه اگر بتونه ظرفیت اسمی برسه و
اگر یه روزی موفق بشه و موانع و مشکلات حل کنه سود بالایی میسازه
شفارا دارای 7 مخزن با ظرفیت 35000 مترمکعب و 5 باب سوله است.
اجاره ماهیانه مخازن سوختی حدودا 25 دلار در هر تن است و شفارا در صورت اجاره مخازن خود سالانه 10 میلیون دلار میتواند سود سازی فقط از محل اجاره مخازن خود داشته باشه یعنی حدودا 55 تومان به ازای هر سهم شرکت
که قبلا قرار بود مناقصه بشه و هنوز خبرش بیرون نیامده
از اجاره سوله ها قیمتی ندارم
ولی رسیدن شرکت به ظرفیت تولید اسمی میتونه موجب جهش سود آوری شفارا بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در رالی قبلی سهم از 150 تا 350 تومان اکثر روزها حجم معامله خوب و با میانگین حدود 4 میلیون بوده فقط در چند روز معاملاتی حجم معامله زیر 1 میلیون بوده و این خوبه چون میتونه تکرار بشه
با قانون حجم مبنا سهم در هفته اول باید روزی 4.4میلیون در روز عرضه بشه انشالله که از دوشنبه روزانه این مقدار فروشنده برای سهم پیدا بشه
از هفته بعدی حدودا 3.7 میلیون فروشنده میخواد(با فرض پرکردن هر روز حجم مبنا در مثبت)
و هفته سوم حدودا 3.2 میلیون
هفته چهارم حدود 2.7 میلیون
....
اگر قرار بود قانون 4در ده هزار برای سهم اجرایی بشه حجم مبنا میشد 1.05 میلیون سهم
ولی خوب هنوز قیمت سهم خیلی پایین است و باید قیمت برسه به حدود 2 هزار تومان تا این حجم برای سهم تثبیت بشه
این قانون حجم مبنا سهمو تشویق میکنه به این عدد میل پیدا کنه تا حجم برای پر کردن حجم مبنا به مشکل نخوره
و در افت سهم هم هرچی قیمت سهم بیشتر افت کنه مقدار حجم مبنا بیشتر میشه که خودش باعث کند شدن منفی سهم میشه
هر جور نگاه کنیم این قانون برای سهام بزرگی مثل شفارا خوبی هاش بیشتر است
و تنها بدی اون التماس به فروشنده برای عرضه کردن سهم و پر شدن حجم مبناستآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/02/28, 18:08.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر