توسعه صنایع بهشهر (وبشهر)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

بخواد باز بشه با محدودیت نوسان قیمت باز می شود.( 4 درصد)
    دو روزه در صف اضافه کردن غبشهرم ، اگر وبشهر باز بشه کل نقدینگی راخرید می کنم.

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

:-|:-|:-|
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

امروز شانس آوردیم که عرضه های مارگارین و غبشهر سنگین بود و واقعا فرصت خرید برای جا مانده ها بوجود آورد.بهمین دلیل وبشهر فرصت خیلی خوبی برای خرید داد و من ترجیح دادم به جای غبشهر ،سنگبن وبشهر اضافه کنم.سه روز قبل هم غبشهر اضافه کردم و تقریبا سبدم پر شده از روغنی ها باضافه غالبر و کربن و ولصنم و قپیرا. مقداری هم فایرا و فالوم دارم که فعلا تو باقالیاند.

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

امیدوارم تو مجمع بعدی که 14 مرداد برگزار میشه از این مسخره بازیا در نیارن

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

این بازار هیچی تحلیل نداره
            سهم قبل بستن با صف رو قیمت 393 میبنده و 40% تعدلیل میده و تازه صف فروش هم میشه
            از فردا باید برم دنبال سهمی که گزارش 3 ماهه بد و تعدیل منفی داده
            بازار ما الان بیشتر سهم های گزارش بد رو میخره

نظر

• حسنعلی
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 124

واقعا آدم میمونه تو این بازار چیکار کنه
              یه دسته آدما میگن بفروش..یه سری میگن بخر
              خودمونیم وبشهر سهم طلاییه ولی همین بچه های این تاپیک یه زمانی میگفتم این سهم تابستونا خبریش نیس و از مهرماه رشد داره
              نمی دونم چی بگم

نظر

• mobina
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 333

شنیده شده بزودی نماد ونوین با احتمال افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت بازگشایی خواهد شد.
                امری که اثرات قابل توجهی بر نمادهایی چون وصنا،وبشهر،وساخت و ثنوسا برجای خواهد گذاشت.
                از دیگر سو، ونوین برنامه افزایش سرمایه 150 درصدی، یعنی از 800 میلیارد تومان فعلی به 2000 میلیارد تومان را در دستور کار دارد که طی ماههای آینده اجرایی خواهد شد.
                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

وبشهر اعلام کرده است که سرمایه ی خود را از 3.024.000 م.ریال به 3.628.800 م.ریال رسانده و این افزایش 20 درصدی از محل مطالبات وآورده را ثبت کرده است.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

خوشبختانه تا اینجای معاملات امروز که خوب داره خرید و فروش میشه، هفته دیگه مثل همین روز (14 مرداد) مجمع هست و اکثر شرکت های پرتفوی از جمله پاکسان، مارگارین، صنعتی بهشهر، گلتاش، قندی ها و بانک اقتصاد نوین(گمانه زنی) تعدیل یا بازار مثبت خوبی داشتن، به امید یک مجمع پربار و عالی

نظر

• Alidadash
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 959

بالاخره بعد از یک هفته کاری +3 رو هم دید

نظر

• ghazal
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 23

سلام به همه عزیزان. لطفا یه نفر بگه وبشهر چرا اینقدر اذیت میکنه :( :(

نظر

• Alidadash
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 959

در اصل توسط ghazal پست شده است View Post
                          سلام به همه عزیزان. لطفا یه نفر بگه وبشهر چرا اینقدر اذیت میکنه :( :(
                          دوست گرامی اکثر شرکت های پرتفوی وبشهر وضعیت خیلی خوبی دارن، شوینده ها و روغنی ها که عالین، بانک اقتصاد نوین هم که به زودی باز میشه و از همه مهمتر صنعت شیر تازگی ها به سوددهی رسیده و در اکثر صورت های مالی سود جایگزین زیان دوره گذشته شده و اینها همه در مجمع فوق العاده دوشنبه هفته آینده مدنظر قرار میگیرن، در کل سهمی نیست که بخاد خیلی شارپ بره بالا ولی میشه روی مجمع حساب باز کرد.

نظر

• eternal_2_6
                            عضو جدید
                            • Jul 2013
                            • 9

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                            دوست گرامی اکثر شرکت های پرتفوی وبشهر وضعیت خیلی خوبی دارن، شوینده ها و روغنی ها که عالین، بانک اقتصاد نوین هم که به زودی باز میشه و از همه مهمتر صنعت شیر تازگی ها به سوددهی رسیده و در اکثر صورت های مالی سود جایگزین زیان دوره گذشته شده و اینها همه در مجمع فوق العاده دوشنبه هفته آینده مدنظر قرار میگیرن، در کل سهمی نیست که بخاد خیلی شارپ بره بالا ولی میشه روی مجمع حساب باز کرد.
                            احتمالا تنها امیدش برای بالا رفتن ونوین هستش. شما خبری ازش ندارین ؟

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

در اصل توسط eternal_2_6 پست شده است View Post
                              احتمالا تنها امیدش برای بالا رفتن ونوین هستش. شما خبری ازش ندارین ؟
                              چند روز پیش یه گزارش از ونوین روی کدال قرار گرفته که نشون دهنده پوشش 21درصدی سود 92 در سه ماهه ابتدایی سال هست، فک میکنم به زودی نماد باز بشه

نظر

• mahdavi1
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 119

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                                چند روز پیش یه گزارش از ونوین روی کدال قرار گرفته که نشون دهنده پوشش 21درصدی سود 92 در سه ماهه ابتدایی سال هست، فک میکنم به زودی نماد باز بشه
                                فقط خدا کنه روزی که ونوین باز میشه بانکیا منفی نباشن.

نظر

در حال کار...
                                X