کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این نمودار غذایی بجز قنده!
از طرفی مستعد واگرایی منفیه!
از طرفی همونطور که میبینید سقف قبلی رو شکسته و داره بهش پولبک میکنه...
اگر فردا غذایی ها منفی باشن، بدلیل تایید واگرایی منفی پیشنهاد من خروج از این گروهه!
امااااااااااااا... حسومنتال میگه فردا این گروه مثبته!
یکی از دلایلی که فکر میکنم فردا گروه غذایی مثبته وبشهره!
توجهتون رو به استوکاستیک و آر اس آی جلب میکنم...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
شرکت توسعه صنایع بهشهر با سرمایه ای بالغ بر 362 میلیارد و 880 میلیون تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به 29 اسفند 92 براساس عملکرد واقعی دوره 6 ماهه مبلغ 434 ریال سود خالص پیش بینی کرده که در دوره 6 ماهه موفق به تحقق 16 درصد از این مبلغ شده است.
این شرکت سرمایه گذاری که پیش بینی خود را در مقایسه با اطلاعیه قبلی (مبلغ 412 ریال ) 5 درصد افزایش داده است عمدتاً دلايل تعديل را افزايش سود تقسيمي شرکت هاي سرمايه گذاري گروه صنايع بهشهر و افزايش سود آوري شرکت صنعتي بهپاک اعلام نموده است.
شایان ذکر است دوره 6 ماهه در این شرکت با تحقق 17 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاریها، 100 درصدی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها، 18 درصدی جمع درآمدها و 17 درصدی سود عملیاتی به پایان رسیده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
سلام
سود وبشهر برای حقیفی ها از اول دی ماه پرداخت میشه.
باید شماره حساب خودتون نزد بانک اقتصاد نوین و یا صادرات را به اداره امور سهام این شرکت ارسال کنید.
فرم ارسال مشخصات را میتونید از کدال دانلود کنید.
موفق باشید
[FONT="] [/FONT] [COLOR=#1F497D][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="]سهام شركتي رو بخريد كه اگه يه روز بورس تعطيل شد شما نگراني نداشته باشيد. [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="][/FONT][/COLOR]
نوشته اصلی توسط dpi اين سهم رو از دست نديد قرار يه خبرهايي بشه.از جنس تعديل
می تونید واضحتر بگید؟
با تشکر
[FONT="] [/FONT] [COLOR=#1F497D][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="]سهام شركتي رو بخريد كه اگه يه روز بورس تعطيل شد شما نگراني نداشته باشيد. [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="][/FONT][/COLOR]
نظر