پالايش نفت لاوان ( شاوان )
Collapse
X
-
پاسخ : پالايش نفت لاوان ( شاوان )
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postحالا حجم مبنا شده مشکل. هر وقت بقیه گروه صفشون بریزه این زودتر از بقیه میره صف فزوش :.thumbsdownsmileyan
این سهم دیگه قطره چگانی شد بعد این /:.yead.:/@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
شاوانم اصلاحیش اومد کدال
افزایش 97 درصدی سود شاوان در 3 ماهه !!
43.7 تومان شد 86 تومان /:.grlim:./
صورتهای مالی میاندورهای 3 ماهه منتهی به 1399/03/31@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
شاوان بلاخره باید افزایش سرمایه بده. شراز همچنین. این دوسهم در مقایسه با شتران و شپنا وشبندر و شبریز خیلی عقبنددر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
شاوانم گزارش خوبی داد یادش بخیر یه زمانی تک سهمش بودیم :D
شاوان در 3ماهه به 860 ریال رسیده بود 5 ماهه 1889 ریال و حالا در 6 ماهه با رشدی خوب به 3030 ریال رسیده است@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
نظر
-
شاوان در گزارش حسابرسی نشده 805 تومان سود اعلام کرده
ولی اگر در گزارش حسابرسی شده هفته بعدی بین 1200 تا 1400 تومان سود اعلام کرد نباید تعجب کردخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
امروز اولین حرکت برای رسیدن به مثبت 5 انجام داد
منمتظر میمونیم تا صف خرید سهمو ببینیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
اتوجه به اعلام رسمي نرخ ها توسط مرجع قيمت گذاري (وزارت نفت) ، صورتهاي مالي اصلاحي حسابرسي نشده اين شرکت براي سال مالي منتهي به 1399/12/30 جهت اطلاع به سهامداران محترم ايفاد مي گردد.
شاوان سودش شد 1797 تومن/:.rolleyessmileyani
صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1399/12/30
نظر
-
صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1399/12/30 (حسابرسی شده)
شتران 147تومانبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشاوان در گزارش حسابرسی نشده 805 تومان سود اعلام کرده
ولی اگر در گزارش حسابرسی شده هفته بعدی بین 1200 تا 1400 تومان سود اعلام کرد نباید تعجب کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر