پالايش نفت لاوان ( شاوان )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

....اگه بالای 20 نفر جمع شد من 50000تا لاوان دارم رو 840 تومن خرید.....وکالتی میزنم بنام جفتتون ....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....اگه بالای 20 نفر جمع شد من 50000تا لاوان دارم رو 840 تومن خرید.....وکالتی میزنم بنام جفتتون ....

دكي جان از همين الان باختي.... شماره كارت بدم كارت به كارت كني مبلغ 50 هزار سهمو

سهم باشه براي خودت زياد به ضررت راضي نيستم چون به زودي بالاي 2000 ميفروشي

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

دکتر من شهرستانم ولی خداییش میرفتم :*

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          دکتر من شهرستانم ولی خداییش میرفتم :*
          ...بدن نیا آتا جون...اینگاره نیستی....ماچ.....قربون قدت....
          آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/04/25, 13:35.

نظر

• اسمان
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 760

- - - Updated - - -

...بدن نیا آتا جون...اینگاره نیستی....ماچ.....قربون قدت....
            نخير ....امروز مثل اينكه دكي از دنده چپ بلند شده و فكر ميكنم مريضاش تو بيمارستان زياد اذيتش كردند

بايد يك دكي ديگه پيدا كنيم به دكي مهربان ارام بخش بزنه وگرنه همه مون رو امروز........;)
            آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2013/04/25, 13:36.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post

دكي جان از همين الان باختي.... شماره كارت بدم كارت به كارت كني مبلغ 50 هزار سهمو

سهم باشه براي خودت زياد به ضررت راضي نيستم چون به زودي بالاي 2000 ميفروشي
              ...ببین اگه کسی منصف باشه میدونه که تمام اونچه که گفتم درسته....
              ...من خونه ام تو همون ملاصدراست اتفاقا اتفاقا یه شنبه هم صبح نمیرم کلینیک....
              ...من مرده تو زنده 9 صبح میام روبروی بورس میشمارمتون...خودمم معرفی میکنم....
              ...اگرم تو درست گفتی که بازی دوسر برده از سگ کمترم اگر نیام با جمله بولد تو همین تاپیک ننویسم...

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

...ببین اگه کسی منصف باشه میدونه که تمام اونچه که گفتم درسته....
                ...من خونه ام تو همون ملاصدراست اتفاقا اتفاقا یه شنبه هم صبح نمیرم کلینیک....
                ...من مرده تو زنده 9 صبح میام روبروی بورس میشمارمتون...خودمم معرفی میکنم....
                ...اگرم تو درست گفتی که بازی دوسر برده از سگ کمترم اگر نیام با جمله بولد تو همین تاپیک ننویسم...

دكي جان من خودم از سهامداران صدرا بودم زماني كه كدبان با حميد قرار گذاشتن خيلي ها اومدن

و ان برگه را امضا كردن و.......ضمنا بنده شما را ميشناسم و احتياج به معرفي نيست دكي جان برو قدري استراحت كن

امروز احساس ميكنم خيلي خسته هستي

نظر

• اسمان
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 760

به نقل از پرشين تحليل مورخ 1391/02/07

پالایشگاهی ها همانطور که پیش بینی هم می شود با توجه به اخباری دال بر برگشت مالیت بر ارزش افزوده و حذف 26 درصد صندوق توسعه ملی با اقبال روبرو شدند.فعلا این خبرهای مثبت قطعی نشده است اما گویا خبرها در این مورد موثق می باشد.
                  امروز شپنا به 2673 تومان رسید.عبور قدرتمند از این محدوده در معاملات فردا سهم را به 3000 تومان خواهد کشاند.شاید به زودی شاهد توقف سهم برای تعدیل مثبت سود سال 91 نیز باشیم.

شبندر نیز به 855 تومان رسید.گروه مالی ملت بازهم عرضه کننده سهم بود اما این عرضه ها مانع از اقبال به سهم نشد و در پایان صف خرید بیش از 21 میلیون سهم را در نماد شاهد بودیم.شبندر از محل حذف 26 درصد سندوق توسعه ملی با افزایش سودآوری بسیار خوبی روبرو خواهد شد.

شاوان نیز که فعلا بسته می باشد تعدیل بسیار خوبی از محل حذف 26 درصد صندوق توسعه ملی خواهد داشت.
                  در نفتی ها هم روزی بسیار خوب را شاهد بودیم

.شبهرن بعد از تعدیل مثبت سود سال 91 و 92 خود در قیمت 1587 تومان بازگشایی شد و در همین قیمت ها با عرضه فقط 62 هزار سهم با صف خرید روبرو شد.

شرانل نیز بعد از اعلام سود 2225 ریال و تعدیل خوب سال 91 امروز در قیمت 1200 تومان بازگشایی شد و تا 1145 تومان نیز افت کرد.قیمت های 1100 تا 1200 تومان قیمت های منطقی برای بازگشایی سهم بود.حقیقی ها خریدار اصلی سهم در معاملات امروز بودند.با توجه به جو مثبت این گروه احتمال رسیدن قیمت به بیش از 1200 تومان نیز وجود دارد اما عرضه ها در این قیمت ها نیز محسوس خواهد بود.

شپاس نیز که امروز روز خوبی در بورس کالا داشت با معاملات مثبتی روبرو شد.فروش قیر در بورس کالا قابل توجه می باشد.

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

پالایش نفت لاوان

اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت پالایش نفت لاوان در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که این شرکت از محل برگشت مالیات بر ارزش افزوده 6 درصدی و حذف کمک 26 درصد از فروش خارجی شرکت های پالایشگاهی به صندوق توسعه ، با تعدیل مثبت عایدی بصورت پلکانی مواجه شده است برخی شنیده ها از تعدیل بیش از 200% در این شرکت حکایت دارد که طی چند مرحله به بازار سرمایه اعلام خواهد شد

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post

پالایش نفت لاوان

اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت پالایش نفت لاوان در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که این شرکت از محل برگشت مالیات بر ارزش افزوده 6 درصدی و حذف کمک 26 درصد از فروش خارجی شرکت های پالایشگاهی به صندوق توسعه ، با تعدیل مثبت عایدی بصورت پلکانی مواجه شده است برخی شنیده ها از تعدیل بیش از 200% در این شرکت حکایت دارد که طی چند مرحله به بازار سرمایه اعلام خواهد شد
                      خوش خبر باشی رفیق >:D<

نظر

• اسمان
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 760

به گزارش پرشین تحلیل و به نقل از منایع مطلع در جلسه امروز پالایشگاهی ها و سازمان بورس اوراق بهادار، توافق شد ظرف چند روز آینده تمامی پالایشگاهی ها صورت های مالی و گزارشات خود را بر اساس دلار 2450 تومانی به سازمان بورس ارائه دهند. لازم به ذکر است همانطور که در بخش مطالب تحلیلی سایت نیز طی تحلیلی اشاره کردیم با توجه به دلار 2450 تومانی سود شرکت های پالایش نفت اصفهان، شبریز، نفت لاوان، شیراز، نفت تهران و نفت بندر عباس به ترتیب 4431 ریال، 3087 ریال، 839 ریال، 1492 ریال، 84152 ریال و 677 ریال خواهند شد.( ستون سبز رنگ )

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          ***تحلیل سال 92 شرکت پالایش نفت لاوان***

با توجه به قیمت گذاری محصولات بندر عباس و اصفهان بر اساس دلار 2000 تومانی نگاهی به نرخهای جدید سال 92 پالایشگاه بندر عباس و اصفهان می پردازیم:

گاز مایع:995 هزار تومان (متر مکعب)
                          نفت کوره:1،109 هزار تومان( متر مکعب)
                          نفت گاز:1،550 هزار تومان( متر مکعب)
                          بنزین:1،1490 هزار تومان( متر مکعب) و پالایشگاه اصفهان 1،540 هزار تومان( متر مکعب)
                          ---------------------------------------------
                          حال با توجه به قیمت های جدید بر اساس نرخ دلار 2000 تومانی بودجه لاوان را با این نرخ های خواهیم بست:

(با فرض فروش مثل سال 91)

و در آخر صورت های مالی 92

با این حساب منتظر یک تعدیل فوق سنگین لاوان باشید

گفته بودم این سهم رو براحتی از دست ندهید
                          سود 350 تومانی هم برای بازار رویت شد

نظر

• کامل
                            عضو فعال
                            • Apr 2013
                            • 558

امیرحمزه مالمیرمدیر نظارت برناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص به خبرنگار ایرنا ، گفت: سازمان بورس روز گذشته جلسه ای را با حضور تمامی مدیران عامل پالایشگاه های حاضر در بورس برگزار کرد.

وی ادامه داد: در این جلسه مقرر شد که تمامی پالایشگاه ها اطلاعات خود را به بورس ارایه کنند و به همین دلیل نماد دو پالایشگاه اصفهان و بندرعباس نیز برای دریافت اطلاعات در روز جاری بسته شد.

مالمیر گفت: بر همین اساس تمامی پالایشگاه ها باید از روز گذشته به مدت دو روز اطلاعات خود را ارایه کنند.

وی ادامه داد: البته پالایشگاه اصفهان اطلاعات خود را ارسال کرده اما هنوز جزییات اطلاعات مربوط به پالایشگاه بندر عبارس و تعدیل سود آن دریافت نشده است که پس از دریافت , اطلاعات حسابرسی نشده آنها منتشر می شود.

وی گفت: تلاش می شود پس از کسب اطلاعات , نماد 6 پالایشگاه فردا سه شنبه بازگشایی شود.

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

گویا دردانه پالایشگاهی ها فردا قراره بیاد
                              چه شود شاوان و شبریز و شراز و شتران و ........>:D<

نظر

• اسمان
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 760

لاوان در وهله اول هدف قيمتي 2500 را نشانه گرفته و بعد از ان قيمتهاي بالاي 3000

نظر

در حال کار...
                                X